Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Mamár látni is fogunk valamit a meccsbõl?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mert én nézem, és rossz a kép, mármint színhiányos, csúnya szine van.
NÁLATOK IS?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ja igen:szeretem a fo,õõõõ akarom mondani a divatdrukkereket
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy a Franciákkal mi lett?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
sziasztok!M1 ma fél hatkor leadta Zidane-ról szoló dokumentumfilmjét,de sajnos lemaradtam róla és ismétlés se lesz gondolom (nem szokásuk),ha esetleg valaki bármilyen infót tud róla, hogy honnan szerezhetném be vagy esetleg felvette a filmet akkor szóljon legyenszíves.köszönöm! (torrentoldalakat má végignéztem,sajnos semmi)
ON
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
de direkt nem mutatták...
Yo, Bitch!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
#9129:ejjpasszek.mondjuk nem bánnám ha 8-10 fokkal hûsebb lenne,holnap vizsgán le fog izzadni rólam a gatya is.de eddig úgy sem ér el a vihar,megint csak a meccs közben szopunk majd :\
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A KEZDÕCSAPATOK
Oroszország: Akinfejev – Anjukov, Ignasevics, V. Berezuckij, Zsirkov – Szemak – Zirjanov, Szemsov, Szajenko – Arsavin, Pavljucsenko.
Spanyolország: Casillas – S. Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila – M. Senna – Iniesta, Xavi, D. Silva – Villa, F. Torres.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nyernek a spanyolok a rendes játékidõben
VAGY
nyernek az oroszok a rendes játékidõben
VAGY
hosszabbításban nyernek a spanyolok
VAGY
hosszabbításban nyernek az oroszok
VAGY
11-es párbaj spanyol sikerrel
VAGY
11-es párbaj orosz sikerrel
örülök hogy segíthettem^^
Amugy nem mindig a jobbik nyer, sokszor a szerencsesebb.
Eddig a torokok minden merkozesen ahol tovabbjutottak az ellenfel jobban jatszott naluk, most amikor ok jatszottak jobban a nemeteknel a sors fintora folytan ok estek ki.
Mondjuk en mindig is utaltam a nemeteket, mert nincs meg egy olyan makos csapat mint ok a eszt nelkulozo rakkolos jatekuk miatt.
A torokok ezen az esten pedig nem erdemeltek vereseget, de mit adj isten az egieknel mashogy rendeltetett.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
jó kis ex-ddr-es banda Die Prinzen - Deutschland a szöveg állati, a zene...
itt meg egy videó Köln Arena, ünneplés
Még el sem kezdõdött a meccs, mindenki jó magyarhoz méltóan Türkiye,Türkiye...
Törökök vezetést szereztek, fél sörsátor felrobbant, a sok okos kiabálta hogy Auf wiedersehen...
Aztán jött Schweini gólja, örültünk is a fejünknek.Végén ugye többször is elment az adás, szegény német srácok csak néztek, nem értettek semmit, asse tudták hol vannak 😄
Aztán mondta Gundel, hogy lemaradtunk egy gólról, a gólt Klose szerezte.
Elordítom magam zwei zu eins, Klose.1ik német felugrik, bele a nyakamba 😄 mondok rendben 😄
Visszajött a kép, pont egyenlítenek a törökök, mi letörve, sörsátor másik fele örül, megint Auf Wiedersehen mindenhonnan.Aztán jött pici Lahm gólja, na ott elszabadultak az indulatok 😄 sok antinémet lelógó orral kurv@@nyázott, mi meg fröcsköltük a sört mindenfele...😄
Közben pedig ordítottuk hogy Auf Wiedersehen 😛PP
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nagy pillanat volt, mikor Semih egyenlítõ góljánál (amit csak Gundel hanggal tudott közvetíteni) nagy örömködésbe kezdtek, mire lehûtöttük õket, hogy nem drei-ein, hanem zwei-zwei. <#hehe>#hehe>
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
DREI TORSCHÜSSE, DREI TREFFER Triumph der deutschen Effizienz"
(Három kapura lövés, három találat; A német hatékonyság diadala"
az mondjuk nekem is érdekes volt,hogy nem hoztak létre telefonos kapcsolatot,biztos meg volt ennek is az oka
inkább örüljünk hogy nem a retek adja,mert akkor az elsõ jelszakadáskor benyomtak volna egy gyõzikét...
Francokat, évek óta nem mutogatják a berohanó idiótákat, nagyon helyesen, ez nem Tibetrõl szól. Amit a kínaiak akarnak, azaz 1-2 perces csúsztatás, amit azért nem kéne...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"Azt hiszem az egyik gólról csak a stúdióbeszélgetés miatt maradtatok le. Itt a ZDF-en az már visszajött a közvetítés, amikor otthon még a szakértôk osztották az észt. Az elsô gólra nem emlékszem, de mintha az is már épp benne lett volna a közvetítésben, mert a´rádió (nem a magyar) már hozta és kb. mindig egyszerre szûnt meg és jött vissza a hang/kép."
"Amúgy a világbotrány nem ez (ha a kép mûholdon jön, bizony egy megfelelõ vihar képes leárnyékolni), hanem a közvetítésbõl kicenzúrázott Free Tibet-pólós ember. Ettõl a pillanattól kezdve senki nem szólhat egy szót sem azellen, ha a kínaiak cenzúrázzák az olimpiai közvetítéseket."
"A BBC közvetítése itt Angliában megszakadt, aztán pár másodperc múlva beadták a meccset egy másik adó képével, még a kommentárok is közölték, hogy akkor most köszöntjük még a BBC nézõit akik azért nem láttak képet mert...
Majd egy idõ után visszajött a BBC kép, megint elment, megint jött helyette a másik.
Meg is döbbentem, hogy milyen jól felkészültek. Mert itt nem az volt, hogy õk szerencsések voltak a közvetítéssel, hanem ezek szerint elõre megszervezték, hogy ha az egyik vonal nem jön akkor legyen másik. És ezek szerint szépen utánanéztek, hogy hol lehet technikai gebasz, és az alapján szervezték a B verziót... Hmmmm.... És ez itt állami TV...."
"Érdekes Hollandiában /Haga/ csak 1 szer ment el az adás pár másodpercig.......õk megoldották, Bp.-en nem sikerült :o"
"Nem volt kep Finnorszagban, de kozvetitettek mint radioban mert kommentator kint van Svajcban es telefonon adta. Esztorszagban ez sem volt, mert nem küldtek riportert, csak dontore utazik - takarekossag. Nem volt adas Oroszorszagban sem - barataim keszülnek holnap, ha nem lesz kep es hang nagy tomegjelenetk varhatok. Vagy oroszok teljesen elfoglaljak Ausztriat Svajcot."
"Az MTV bénázása is elég mókás volt, bizonyára mobiltelefonról még nem hallottak a Szabadság téren. Vártam már, hogy mikor bukkan fel a kézzel írott "Adáshiba" inzert és Kudlik Juli...."
"portugáliában is mindegyik gólt láttuk. azt nem tudom,hogy átvette-e a sporttv1 valami másik tv-csatornától,de csak egy pár perces kimaradás volt."
A medve nem játék.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™