9806
Foci EB 2008
-
#4521 ez igaz de jelenleg már nagyon kicsi az esélyük a továbbjutásra -
#4520 svéd-spanyol 1-2 mert a spanyolok nem akarnak a hollandokkal játszani rögtön első körben
görög-orosz 1-1 vagy esetleg 1-0, ugye címvédőként nem akarnak kiesni rögtön csoportba. -
primavis #4519 igen, nem elfelejteni, hogy a hollandok a románokkal egy csoportban voltak a selejtezőkön és igen nagy hirig volt köztük mindkét meccsen! Kár lenne a hollandoknak leülmniük, bár biztosan fognak játékosokat pihentetni.Pl. Robben már sántikált a végén. -
#4518 Lehetetlen megtippelni a holnapi meccseket...Ezért ne is tegyél rá:D
Svéd-Spanyol ugye Spanyol lenne de Ibra pl bármikor villanhat.
Orosz - Görög meg olyan szinten megjósolhatatlan hogy ennél 3 esélyesebb találkozt nehéz lenne mondani:D -
#4517 Ez sajnos így van, ötlet szegény, erőlködő, meddő játék mind a csigáknál, mind a macskazabálóknál -
primavis #4516 előre lefutott nem, de ha nem lesznek akkora méretes birói hibák mint eddig, akkor a portugál/németen kivül esetleg csak a spanyol/francia vagy olasz lehet szoros. -
#4515 Igazából mostmár azt mondom menjenek a románok tovább karöltve a hollandokkal. A másik kettő (Olasz,Francia) kicseszettül nem érdemli meg a negyeddöntőt. Totális csőd mindkét oldalon, nulla ötlet, semmi. Egy kalap meleg ürülék.
-
#4514 azért érdekelne, hogy ti hogy érzitek a holnapi meccseket, ha valaki tippel, kérem, hogy indokolja egy mondattal, hogy miért úgy tippelt :) -
Gabe18 #4513 A hibás gondolkodás meg szerintem az,hogy az egyenes keséses részben akár a Francia,vagy akár az Olasz ilyen xarul játszana továbra is.Elég csak pont ennél a két csapatnál a 2006-os VB idézni,hogy kezdték a csoportban,aztán a döntőbe jutott mindkettő.
Az egyenes kieséses részben "új élet" kezdődik,és ezek a sztárcsapatok nagyon értik azt általában. -
#4512 románok ellen Huntelaar vág egy 3at, aztán np -
#4511 Amúgy Domenech az mindig kitalál vmi váratlant és úgy fel tudja rázni a franciákat, h akár megitn eljuthatnak a döntőig..
Nem láttam sajna a meccs elejét, csak az utsó 15 percet, de elismerésem a hollandoknak. Szép gólok születtek. -
#4510 mi törné ugyan meg? Teljesen egységes a csapat, nagyon együtt vannak pszichésen is. -
#4509 kiegyeznék ezzel:) -
#4508 te jó ég mekkora meccs volt ez a holland - francia....de sztem meg fog törni a hollandok lendülete... -
#4507 Szerintem is, sárgalaposok és sztárok a padra, újoncok a pályára
és büszkeségből lealázzák a románokat -
#4506 -
#4505 A szorostalpuak vagy szettorik minden holland sipcsontjat vagy kapnak egy 6-os zakot. -
#4504 Hát ezis igaz. És akkor olasz v franciak jobban kifárasztják a spanyolokat. Igazabol szerintem nem érdemes szarozni és játszani kell ahogy csövön kifér hogy ki ne essenek a ritmusból -
#4503 azért lefutott meccs nem lesz a negyeddöntőben sem... -
#4502 Szerintem Basten hajtani fogja őket, nem fekszenek le a románoknak. -
#4501 Van Bastennek van akkora arca sztem hogy ugy gondolja aláznak megint:D -
primavis #4500 s abban mi a jó nekik? Ők ugyis a spanyol csoport másodikjával mennek. A spanyolok meg jobbak, mint a holland csoport másodikja, akár román, akár a másik kettő. -
#4499 ha majd emelgeti Klose a trofeat, akkor szemelyesen fogok elnezest kerni hogy nem jott be a joslatom:) -
#4498 Mindenesetre ez az EB eddig azt mutatja, hogy a támadófoci újra büntet és nem a legkifizetődőbb a betonvédekezés. -
#4497 Best:DDd -
Gabe18 #4496 Hát egy EB elődöntőt biztos inkább a Románokal játszanék,mint az Olaszokal,vagy a Franciákal... -
#4495 áhh, románok tizikkel továbbmennek spanyolok ellen XD -
#4494 Szerintem nem jo mentalitassal nezitek a dolgokat. A hollandok megmutattak mostmar 2 meccsen is , hogy igenis szep focit felvallalva, tamado jatekkal is lehet eredmenyesen jatszani. A foci nem "bekinlodas" hanem latvanyos sport, ezek ugy ki fogjak szolgalni a kozonseget a romanok ellen is ahogy kell.
Ugy gondolkoztok hogy hat igen hogy kene taktikazni es itt meg bukott az egesz! A hollandoknak mindenkit meg kell verni hogy megnyerjek az egeszet, akkor meg minek taktikazzanak itt, es amugyis milyen mentalitas mar ez? -
Monoton #4493 Várhidi: Kájt -
#4492 persze, mert a portugálok nyerik -
#4491 egyébként most még ellentmondásosabb volt ez a szerencsétlen, mint múltkor. egyszer románia szintjén emlegeti őket, majd a meccs közben párszor és végén 4-1-nél a folyamatos holland-anyázás mellett pedig hangsúlyozza, hogy mennyi világklasszis támadójuk van és mennyire überjó csapat. mintha saját magával nem lenne egyetértésben a szerencsétlen. -
primavis #4490 háát portugál/német mert csak az egyik mehet tovább. A spanyolokkal kb. csak az elődöntőben találkoznak a hollandok. Ott el sem kerülhetnék őket. -
Gabe18 #4489 Ilyen alapon aki egyszer kikap,már haza is mehetne,hisz úgyse nyer már... -
#4488 Hát lehete a románok veszélyesebbek kiesés szakaszba, lásd Rangers uefa kupába, 11 es rugásokra játszás és faszmák:D -
#4487 na mennyi van iwiwen?
egyebkent, nemetek? a horvatok elleni szopas utan? ugyan dehogy. -
#4486 Minden továbbjutó esélyes. -
#4485 Egyből nem látom a meccset és ez lesz belőle -.- -
primavis #4484 ez a lüke kommentator banda most a feltételezett 11-essel van megint elfoglalva. Szomorú...
Melelsleg, remélhetőleg a hoollnadok ha tartalékokat is vetnek majd be a románok ellen, nem fognak leülni, tudják, hogy az nem jó nekik sem. -
#4483 Ebből a meccsből lehetne csinálni egy 60 perces összefoglalót. :D -
Gabe18 #4482 A Hollandok hülyék ha nem a Románokat viszik magukkal.Bár per pillanat xar mind a Francia,mind az Olasz csapat,de bármelyik képes az egészet megnyerni ha valahogy bekínlódják magukat az egyenes kieséses szakaszba.