9806
Foci EB 2008
  • lippet
  • Rockynhooo
    " A franciák már a gyengébb románok elleni kezdés után alaposan megszorongatták a hollandokat"

• lippet
  • primavis
    a németek a csehek ellen jól játszottak, szerintem a horvátok elleni kisikklás ellenére eljutnak az elődöntőig. A franciák már a gyengébb románok elleni kezdés után alaposan megszorongatták a hollandokat s nás csapat nehezen úszta volna meg ellenük. Ahoögy az olaszok is jobban játszottak a románok ellen és a birónak "köszönhetik", hogy nem nyertek!
    nálad ki a felelne meg toronymagas értékrendedhez méltónak ?
  • reaper4
    na hát akkor hajrá Németország!!
  • DjDano
    Aki szeretné nézni neten az Ausztria - Németország meccset jó minőségben (640x360-as felbontás, 16:9-es képarány, 544 Kbites kép), telepítse ezt (Sopcast):

Sopcast 3.03

Majd katt erre a címre: sop://broker.sopcast.com:3912/38858

Egyébként az ORF1 közvetítéséről van szó és meccs közben néha át szoktak kapcsolni a párhuzamosan futó másik meccsre is!
  • Gunnersboy
    mert az olaszok, franciák, németek mi különlegest mutattak?
  • primavis
    nem a magyar vagy szlovák, litván stb vállogatottakkal kell őket összehasonlitani, hanem az élvonallal! Mi az ami különlegest mutattak az előző 3 illetve 2 meccsen?
  • Rockynhooo
    na yoo én inkább nem vitatkozok szakértőkkel ... majd még tanulok akkor egy kicsit a futballrol aztán majd ujra leállok vitázni mert így nem yo :(
  • Christiansen
    A játékosok jók, a csapat gyenge
  • Rockynhooo
    aha ... a cseheknek gyenge csapatuk van :D meg a Svédeknek is XDDDDD
  • primavis
    nálad nincs a két csatorna egymásutánra téve? ha meg nem akarod váltogatni, kezd az m1-en a német-osztrákkal s utána felvételről megnéze a máésikat is.
  • desigo
    már megint este melyik meccset nézzem
    sux kapcsolgatás lesz :(
  • primavis
    persze, ha nagymamámnak kerekei és áramfogója lett volna, akkor villamosnak hivhatták volna... De maradjunk csak a realitások talaján! Elhiszem, hogy a sógorok 10 mecsből egyszér-kétszer megtudnák szoritani a németeket, de ez az alkalom nem most jött el számukra. Gyengécske csapatuk van, ahogy a lengyeleknek, a már kiesett svájciaknak, vagy görögöknek és cseheknek is. De a svédek vagy az oroszok sem nőnek fel a többiek mellé. A most gyengélkedő franciák és olaszok még mindig jobbak egy ki-ki meccsen náluk. Kárt volt a szinvonal szempontjából a horvátoknak kiverni az angolokat és behozni az oroszokat...
  • Rockynhooo
    és mi van ha a németek gyökszik lesznek és az osztrákok csak úgy lőnek nekik két góólt?
  • primavis
    persze, ha be is segitenek "jóakarók" a sorsnak!-:)
  • primavis
    mert a döntetlen is elég nekik, nemde? A direkt eredmény pontegyenlőségnél nekik kedvez az esetleges lenygel siker esetén.
    S feltehetően a Gionzales úr nem fog nemlétező 11-est itélni a németek ellen.
  • Rockynhooo
    a sportban bármi megtörténhet mit már párszor láthattuk...
  • fanka93
    Mejuto Gonzalez fogja vezetni az osztrák-németet
  • fanka93
    mér vagy olyan biztos benne,hogy továbbmennek a friccek?
  • primavis
    te gondolod, hogy a sógorok megverik őket? Egyszer volt arrafele is kutyavásár ( a horvátoknak!)! Persze, ha megint a belga birókat kapják, bármi történhet....
  • Rockynhooo
    mert a németek már továbbjutottak ? :OOOO
  • primavis
    kiváncsi vagyok a portugálokra, mennyibe fog nekik kerülni ez a tegnapi lazsálás? A németekkel megszívhatják, sőt...
    Ezért aztán sem a hollandok, sem ma ahorvátok, vagy a spanyolok nerm fognak félgőzre ereszteni...Pár tartalék belefér, de nem egy olyan B csapat, mint amilyent a tegnap "élvezhettünk"!
  • fanka93
    vagy az olaszok a franciáknak?! Oo
  • Rockynhooo
    Németek vajon leadják meccset osztrákoknak ?
  • Zenszkij
    Ez a szép a fociban...emberi
  • primavis
    ha más nincs érvként, ez is elmegy, igaz?
  • Zenszkij
    helyesírás rulezz
  • primavis
    fene maradiak vagytok. A hokiban, tenizzben hogy néz ki? Jobb egy/sok rossz döntés? a filmeket miért nézitek ott is van reklám bőven! ha lett volna videó, '54-bren vilkágbajnokok vagyunk és Chilében, Argentinában sem csesznek ki velünk a Vb-ken!
  • DjDano
    Ok nem szóltam, most már ezt is tudom ;)
  • Grenzjager
    Én nem tudom kinek drukkoljak....

BOG I HRAVTI & POLAK WEGIER DWA BRATANKI :)))
  • miilann
    a horvátok már csoportelsők,az egymás elleni meccs számít.

amugy szerintem egy lengyel győzelem nem lenne akkora meglepetés
  • fanka93
    nincs igazad...pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít,ha az X,akkor GK...
  • DjDano
    Azt mondják a Horvátoknak nincs tét... Dehogy nincs! Ha kikapnak a Lengyelektől, és a németek több góllal győznek, akkor a csoportelsőségüknek annyi!
  • fanka93
    jah,de akkor osztrák továbbjutás lenne.
    én ma Ausztriának drukkolok,és a horvátoknak:) de csak a lengyel-horváton tettem meg arra,hogy mind2 csapat szerez gólt:)
  • gabber_saviola
    komoly lenne mára egy lengyel és egy osztrák győzelem :)
  • II Rocky II
    én meg lengyel és németet :D
    de a lengyel lehet iksz is :D
  • miilann
    Miért akarják legyőzni a hollandok a románokat?

érdekes...

amúgy ma lengyel és német győzelmet várok -.-
  • banok
    ma horvát és német győzelmet várok.
  • II Rocky II
    megesik az ilyen ;)
    de am logikus mert a 3 több mint a 2.5.
    és ez azért van mert igy kivan küszöbölve az hogy minimum 3..
    akkor a kérdés az lenne a 3 már a minimumba tartozik?
    igy meg egyszerübb csak előbb gondolkodni kell :D
    de én azal voltam gondban hogy hendinek 0.5 gol volt kiirva..:D
    de mind1 ez már off amit nem itt kell ecsetelni :D
    bocs...