9806
Foci EB 2008
-
#5403 -
#5402 " A franciák már a gyengébb románok elleni kezdés után alaposan megszorongatták a hollandokat"
-
#5401 -
primavis #5400 a németek a csehek ellen jól játszottak, szerintem a horvátok elleni kisikklás ellenére eljutnak az elődöntőig. A franciák már a gyengébb románok elleni kezdés után alaposan megszorongatták a hollandokat s nás csapat nehezen úszta volna meg ellenük. Ahoögy az olaszok is jobban játszottak a románok ellen és a birónak "köszönhetik", hogy nem nyertek!
nálad ki a felelne meg toronymagas értékrendedhez méltónak ? -
#5399 na hát akkor hajrá Németország!! -
#5398 Aki szeretné nézni neten az Ausztria - Németország meccset jó minőségben (640x360-as felbontás, 16:9-es képarány, 544 Kbites kép), telepítse ezt (Sopcast):
Sopcast 3.03
Majd katt erre a címre: sop://broker.sopcast.com:3912/38858
Egyébként az ORF1 közvetítéséről van szó és meccs közben néha át szoktak kapcsolni a párhuzamosan futó másik meccsre is! -
#5397 mert az olaszok, franciák, németek mi különlegest mutattak? -
primavis #5396 nem a magyar vagy szlovák, litván stb vállogatottakkal kell őket összehasonlitani, hanem az élvonallal! Mi az ami különlegest mutattak az előző 3 illetve 2 meccsen? -
#5395 na yoo én inkább nem vitatkozok szakértőkkel ... majd még tanulok akkor egy kicsit a futballrol aztán majd ujra leállok vitázni mert így nem yo :( -
#5394 A játékosok jók, a csapat gyenge -
#5393 aha ... a cseheknek gyenge csapatuk van :D meg a Svédeknek is XDDDDD -
primavis #5392 nálad nincs a két csatorna egymásutánra téve? ha meg nem akarod váltogatni, kezd az m1-en a német-osztrákkal s utána felvételről megnéze a máésikat is. -
#5391 már megint este melyik meccset nézzem
sux kapcsolgatás lesz :( -
primavis #5390 persze, ha nagymamámnak kerekei és áramfogója lett volna, akkor villamosnak hivhatták volna... De maradjunk csak a realitások talaján! Elhiszem, hogy a sógorok 10 mecsből egyszér-kétszer megtudnák szoritani a németeket, de ez az alkalom nem most jött el számukra. Gyengécske csapatuk van, ahogy a lengyeleknek, a már kiesett svájciaknak, vagy görögöknek és cseheknek is. De a svédek vagy az oroszok sem nőnek fel a többiek mellé. A most gyengélkedő franciák és olaszok még mindig jobbak egy ki-ki meccsen náluk. Kárt volt a szinvonal szempontjából a horvátoknak kiverni az angolokat és behozni az oroszokat... -
#5389 és mi van ha a németek gyökszik lesznek és az osztrákok csak úgy lőnek nekik két góólt? -
primavis #5388 persze, ha be is segitenek "jóakarók" a sorsnak!-:) -
primavis #5387 mert a döntetlen is elég nekik, nemde? A direkt eredmény pontegyenlőségnél nekik kedvez az esetleges lenygel siker esetén.
S feltehetően a Gionzales úr nem fog nemlétező 11-est itélni a németek ellen. -
#5386 a sportban bármi megtörténhet mit már párszor láthattuk... -
#5385 Mejuto Gonzalez fogja vezetni az osztrák-németet -
#5384 mér vagy olyan biztos benne,hogy továbbmennek a friccek? -
primavis #5383 te gondolod, hogy a sógorok megverik őket? Egyszer volt arrafele is kutyavásár ( a horvátoknak!)! Persze, ha megint a belga birókat kapják, bármi történhet.... -
#5382 mert a németek már továbbjutottak ? :OOOO -
primavis #5381 kiváncsi vagyok a portugálokra, mennyibe fog nekik kerülni ez a tegnapi lazsálás? A németekkel megszívhatják, sőt...
Ezért aztán sem a hollandok, sem ma ahorvátok, vagy a spanyolok nerm fognak félgőzre ereszteni...Pár tartalék belefér, de nem egy olyan B csapat, mint amilyent a tegnap "élvezhettünk"! -
#5380 vagy az olaszok a franciáknak?! Oo -
#5379 Németek vajon leadják meccset osztrákoknak ? -
Zenszkij #5378 Ez a szép a fociban...emberi -
primavis #5377 ha más nincs érvként, ez is elmegy, igaz? -
Zenszkij #5376 helyesírás rulezz -
primavis #5375 fene maradiak vagytok. A hokiban, tenizzben hogy néz ki? Jobb egy/sok rossz döntés? a filmeket miért nézitek ott is van reklám bőven! ha lett volna videó, '54-bren vilkágbajnokok vagyunk és Chilében, Argentinában sem csesznek ki velünk a Vb-ken! -
#5374 Ok nem szóltam, most már ezt is tudom ;) -
Grenzjager #5373 Én nem tudom kinek drukkoljak....
BOG I HRAVTI & POLAK WEGIER DWA BRATANKI :))) -
#5372 a horvátok már csoportelsők,az egymás elleni meccs számít.
amugy szerintem egy lengyel győzelem nem lenne akkora meglepetés -
#5371 nincs igazad...pontegyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít,ha az X,akkor GK... -
#5370 Azt mondják a Horvátoknak nincs tét... Dehogy nincs! Ha kikapnak a Lengyelektől, és a németek több góllal győznek, akkor a csoportelsőségüknek annyi! -
#5369 jah,de akkor osztrák továbbjutás lenne.
én ma Ausztriának drukkolok,és a horvátoknak:) de csak a lengyel-horváton tettem meg arra,hogy mind2 csapat szerez gólt:) -
#5368 komoly lenne mára egy lengyel és egy osztrák győzelem :) -
#5367 én meg lengyel és németet :D
de a lengyel lehet iksz is :D -
#5366 Miért akarják legyőzni a hollandok a románokat?
érdekes...
amúgy ma lengyel és német győzelmet várok -.- -
#5365 ma horvát és német győzelmet várok. -
#5364 megesik az ilyen ;)
de am logikus mert a 3 több mint a 2.5.
és ez azért van mert igy kivan küszöbölve az hogy minimum 3..
akkor a kérdés az lenne a 3 már a minimumba tartozik?
igy meg egyszerübb csak előbb gondolkodni kell :D
de én azal voltam gondban hogy hendinek 0.5 gol volt kiirva..:D
de mind1 ez már off amit nem itt kell ecsetelni :D
bocs...