Az első aktus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
elõbb költöztünk össze, mint az elsõ aktus... (2 heti gólyatáboros ismeretséggel egy albiba mentünk.)
azóta 2 és fél év telt el.. együtt vagyunk.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az ilyen köcsögök mint te nem tudnak semmit.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Azt hiszem, hogy részben azért emelkedünk ki az állatvilágból, mert nem csupán ösztöneink vezérlik tetteinket. Sajnos manapság errõl elfeledkezünk, vagy egyszerûen csak képtelenek vagyunk kordában tartani ezeket az õsi érzéseket.
Én személy szerint képtelen lennék csak azért ágyra menni, mert hajt belülrõl a férfiállat. (az idõ szerintem itt lényegtelen ... tán az számít, hogy csak testiségrõl szól a dolog, vagy többrõl)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
amúgy pedig a hölgy is kezdeményezhet miért ne? sõtt kifejezetten ajánlatos hisz mindketten jól jártok😊
amúgy meg sztem a nõ mindíg megkapja ha kívánja szal kudarcot nem lehet vallani esetleg egy hosszabb kínos beszélgetés lesz a vége ha nem jön össze de ez is inkább azon múlik h menyire ismereda párodat
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szivembõl szóltál<#worship>#worship>
Sztem csak akkkor érdemes, ha megbíznak egyemásban, ha tényleg komolyan gondolják... Az elsõ alkalom (nem szüzesség elvesztése, hanem ha idegennel kezdessz)nemm indig legjobb, de a a pár érzelmileg is jó szinten van, akkor túllépnek ezen. Akkor már nem is az számít hogy most ki a jobb az ágyban, mert a kezdeti ügyetlenkedéseket, bénázásokat kipótolja az érzelmi töltés...
Persze ezt csak a komoly kapcsolatokra írtam. Ha valaki úgy megy buliba, hogy "na ma este megk***-ok valakit, aztán szevasz" arra ez nem vonatkozik...
Mondjuk én olyannal nem bírnék lefeküdni, akit egy napja ismertem meg... De mondjuk nem is az olyan lányok vonzanak, akik erre kaphatók...
Az a legjobb (nekem legalább is) ha a végén cillogó szemmel rám mosolyog. Az mindent megér...
Carmen: Ha a lány kezdemnyez, neki is óvatosnak kell lennie. A kapcsolat eljén nem ismeri a partnert (mondjuk lehet már a végén sem, de ezért szoktak többnyire szétmenni), tudnia kell, hogy mit és hogy szabad vele és mit nem (gondolok itt a félénkségtõl egészen a perverzióig terjedõ dolgokra). Ezért szokták mondani hogy kétélû kard. : )
De, ha a testi vágy legyõzi a józan észt... ám legyen semmi jónak nem vagyok az elrontója. Én tuti nem állítanám le.
együtt vagyok most egy 21 éves lánnyal (én 20 vagyok), még nyáron ismertem meg, akkor együtt voltunk egy kis ideig, sok veszekedés, vége lett, most 2 hete (pont ma) jöttünk össze megint, és igazából szétszednénk egymást, csakhát nincs hol...merthoyg én koleszos vagyok, õ meg a szüleivel lakik...
tudom, kefélni bárhol lehet, csak inkább egy kis romantika hiányzik mindkettõnknek...
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Carmen25
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Carmen25
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
<#szomoru2>#szomoru2>
Szól a kérdés.Erre a legjobb válsz:azonnal!!!
Minden kapcsolat elején már ágyba kell mászni,vagy autóba...vagy mindegy csak valahol meglegyen.
Carmen25
És azt is megbeszéltük, ha már valamelyikõnk nem érzi azt, hogy õ az igazi, akkor ha fáj, ha nem, "befejezzük" ".
Bocsi, hogy idéztem, de az utolsó mondatot nem értem, ha még nem történt meg, honnan vagy benne ennyire biztos, hogy azt is megbeszélitek? Na mind1, Te tudod 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Biztos hülyeségnek tartod amiket írtam.
Lényegtelen... Jó ez az animáció😊
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Carmen25
meg attól függ, milyen kapcsolat atávlati terv....
szentem mindegy, amúgy hogy várunk e vagy sem, a lényeg a megfontolt párválasztás!!
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
2.Miért nem keres olyat, aki szintén csak dugni akar
3.Hogy alakult ki ez az egész megcsalás dolog
4.Ha már valaki nem akarja a kapcsolatot, miért nem mondja el párjának
5.Miért csak akkor mondja el, amikor már megcsalta a másikat
Szerintem végtelenül egyszerû, a ribancoknak-baszófiú kell
a rendes lányoknak-rendes fiú, és beszéljenek meg mindent mindig
Na, befejezem az okoskodásom😊 Jelenleg boldog vagyok😊 Az elsõ kapcsolatom, 1,5 éve tart. Mindent megbeszélünk! Szuper minden! NAGYON SZERETJÜK EGYMÁST!!!!
És azt is megbeszéltük, ha már valamelyikõnk nem érzi azt, hogy õ az igazi, akkor ha fáj, ha nem, "befejezzük"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Carmen25
A tiniké max. Ha még utána se tudod a választ az már rég rossz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Carmen25