Az első aktus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tobacco
Most tudnék mit mondani, de az már személyeskedés nagyon,
nekem nem kell olyan sárga vacak, mint ami neked is van.

Mit hagytam ki szerinted? 100 lyukkal kevesebbet?
Húúúhaaa!!!!!!!!!!! Nagy veszteség!!!!!!!!!
Vagy jó pár nemibetegséget? Netántán AIDS-et??
Vagy mégis, mit hagytam ki? :-D

Ne nevettesd ki magad :-D

Tudod, ami nagy veszteség lett volna, amit igazán sajnáltam volna kihagyni,
az nekem megvan, megszereztem, megtartottam, és meg is fogom tartani a 10%-ommal. És boldogan halok meg, tiszta lelkiismerettel, egy csodálatos életet a hátam mögött hagyva, amiben neked soha nem lesz részed.
És kezdem azt gondolni, hogy te csak azért lázongasz, mert irígy vagy :-D

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

krisztike
hát igen így már másként hangzik minden ... bizonyos dolgokat én sem tudok és nem is fogok megérteni mert én máshogy látom a világot ...pl. nem tudom azt elfogadni ,hogy 1 férfinél természetes ,ha a házassága alatt k*rvázik ...szerencsére az én házasságomban ilyen jellegû probléma nem adódott ...

Bevállalom a vakságot. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

LOÁL! Mondja az aki csak leköcsögözni tudja a másikat... És még neki nagy a szája... Ember, kapj már magadhoz!

Neked ki szidta a felmenõidet? Mutasd a hozzászólást! Ja, hogy nem tudsz ilyet, mert nem is volt? Legalább te tudod mirõl beszélsz? Csak a sz.rt kavarod, mást nem is tudsz?

Jagi
<#eljen><#worship>

Jagi
Te már csak tudod.
Aki megjátsza a rá is jön. Vannak akik öszinték.
Ha boldog vagy a pároddal nincs hiányérzeted.

Esrohnoil
Hol mondtam olyat h. az elsõ nõt el kell venni feleségül aki szembejön?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

krisztike
a nelleim kiütnék a szemeid és kérném ,hogy vegyél tampont nekem mert ünnepelek ...😄DDDDDDDDDDD

Esrohnoil
Az ilyen embernekmint te max. a gumiban van helye sztem, mert nem tud érdemben hozzászólni a témához, csak a többieket ócsárolja...
Amúgy meg attól h. raksz szmájlit a mondandód végére úgy gondolod h. vicces amit mondtál?
Mit szólnál ha szidnám a felmenõid és szmájlit tennék a végére? Elvégre megtehetném ilyen alapon...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Tobacco
"milyen hapsi az olyan ,akinek más nõjére fáj a foga és képes lenne belepiszkítani más pár kapcsolatába ?"

Nem tudok rá választ. Én nem vagyok és nem is voltam, nem is leszek olyan.
Jól esik a dícséret a páromtól, igen. Más dícsérete nem érdekel.

Amúgy értem a sértett kifakadásodat, persze, hogy visszafelé is igaz amit mondtam, de én csak az én szemszögembõl tudom leírni, mert azt látom. És saját tapasztalatot írtam.
Te mint nõ, gondolom, pont fordítva látod.
És ez így van jól.

Aki meg játsza a nagy hûségest, az 40 évesen fog rájönni hogy mennyi mindent kihagyott, de akkor már nem is fogja tudni bepótolni.

Megdícsérjelek hogy milyen szép ill. férfias vagy? 😄P

Esrohnoil
Hát ez az... ez a szomorú h. egyesek sosem nõnek fel és soha nem tudják meg mi az a felelõsség, se a társuk, se maguk felé. Õk a tipikus "szarjunk bele mindenbe" életfelfogást követik. Sajnálom azokat a csajokat akik ilyenekkel ismerkednek.

Jagi
jóvan...

Elhiszem, de nem az a deviáns aki a 90%-ba, tartozik, hanem aki a 10-be. <#vigyor>

krisztike
és itt jön az a kérdés -TE férfi állítólagosan - milyen hapsi az olyan ,akinek más nõjére fáj a foga és képes lenne belepiszkítani más pár kapcsolatába ?
de ehhez 2 emberre van szükség ... és nem hiszem ,hogy ,amikor te kimerészkedsz a kedveseddel az utcára egybõl az összes nõ romlott perszónaként viselkedne és csakis kizárólag a te kegyeidért esedezne csak az ún. gyõzelem ízéért ...én ugyan nem epekednék azért ,hogy csak észrevegyél ...

minden embernek jól esik ,ha pl. azt dícsérik ,hogy milyen csinos vagy milyen szép ill. férfias ...

krisztike
végül is igazad van ...

Tobacco
Tiszteletem<#worship>

Jagi
Hülye gondolkodásúak elõbb-utóbb rájön az a 90% nagy rész is, de akkor már lehet késõ.

Nem dugni kell megfelé mindenkit, hanem találni egy olyan valakit akivel tényleg egyek (egy pár) vagytok jóban, rosszban, és a közhely (nevezzetek bárminek) mindhalálig.
Addig amíg meg nem találod, addig próbálkozol és úgy gondolkodsz mint a 90%.
Valaki 45 évesen is "keres". Ha jó neki hát engem nem zavar, amíg az "én kertembe nem jár lopni".

"A srác az aktus után megkérdezi a csajt:
- és? van barátod?
- Hát... állandó kevés." 😄DD

Na de evezzünk békésebb vizekre... Rendezzétek a problémátokat férfi módjára. Bézbolütõkkel és törött sörösüvegekkel...

Új témát csatlakoztanék az elõbbi mellé...

Ki hogy élte meg az elsõt? Nem feltétlenük a szüzesség elvesztését, hanem a bnõjével az elsõt?
Tobacco
Nekem nincs min elgondolkodnom, és büszke vagyok, hogy olyan vagyok, amilyen.
És büszkén vállalom, hogy nem hasonlítok az emberek 90%-ra.
Nekem nincs mit szégyellnem.
Én még bárkinek a szemébe tudok és merek nézni!
Nem kell lesütött szemekkel gondolkoznom,
hogy épp most aktuálisan mit hazudjak össze, mert ezt, meg ezt tettem.

Nem hiszem, hogy a kor divatjával kellene haladni tisztesség-, erkölcs-, és becsületügyileg.

Inkább lemondok a divatról, a népszerûségrõl, a "nagyfiúságról", mint a becsületemrõl.

Akkor el kéne gondolkodni hogy nem te haladsz-e a forgalommal szemben...

Kiegészítõ??? <#nyes> Dumálni lehet bárkivel, ahhoz nem kell járni vele.

Utána is jó, mikor már kész a vacsi és lehet pótolni az elvesztett energiákat. <#nyes>

Tobacco
no comment...

Tobacco
Szomorú, de így van. Az emberek 90%-a alkalmatlan a párkapcsolatra.
Én ezen nem tudnék nevetni.

Bocs Krisztike, nem helyetted akartam válaszolni,csak a véleményem.

Igen, annak. Akinek nem kell, az impotens. Ez évmilliók óta így megy.

És nem tartalak egyenrangú vitapartnernek
Feletted állok? Azért megszólíthatsz. <#nyes>

Ha a szex a kapcsolat alakja az nem tarthat valami soká.

Inkább afféle kiegészítõként képzelhetõ el.

Szerelem+Szex...

Az utánna lévõ dolgok is jók, nem csak az érdemi része. Pl. alegbánább dolog a szexet egy Jóvolt? Aha? párbeszéfddel lezárni aztén megyünk el. Az igazi egy kis összevbújós, becézgetõs, csókolózós levezetés.
Meg persze a felvezetés se rossz. 😊
Meg a fõtéma sem. 😊

Ahogy megoldogul nagyapám mondta.
"Szánj idõt a nõre fiam és nem lessz gondod az életben!" Õk még 90 évesen isa olyan szerelemesk voltak a feleségével hogy csak na. 😊 (ÉS nem azért mert a felsége 70 évvel fiatalabb volt.😊 )
Ezekszerint az emberek kb. 90%-a alkalmatlan a párkapcsolatra? <#nyes>

Sõt, a Shop Stop óta tudjuk hogy a sz.pás se számít megcsalásnak. 😄D

Tobacco

Nálad a szex a kapcsolat alapja???????

Sajnállak.<#shakehead>
És nem tartalak egyenrangú vitapartnernek, tehát, nem gyõzködlek.

Tobacco
Még nem voltam nõ, de lassan az leszek, híztam 5 kg-t és már nõnek a melleim, lassan melltartó kell, ha így folytatom :-P :-D
A csábításnak nem kell engedni.
Mindig van kísértés, sõt, azt látom, ha Kedvesemmel megyek az utcán, akkor valahogy kihívóbbak a nõk. Jobban néznek, nevetnek, kacsintgatnak, jobban riszálják magukat...stb...
Mintha direkt csak arra mennének, hogy "márcsakazértismegmutatomhogyénvagyokajobb" és próbálkoznak, hogy õk nyerjenek. Mindegy, hogy kit és miért, és hogyan szerezzenek meg, csak a gyõzelem a lényeg, hogy lássák és bebizonyítsák maguknak, hogy õk jobbak.
Hát nálam nem jön be.
Miattam aztán csinálhatnak amit akarnak, mert én hûséges vagyok és az is maradok.
Egyszerüen esélyt sem adok arra, hogy elcsábíthassanak, mert nem érdekel.
Tiltott gyümölcs? Mert? Talán a másik nõnek jobb? Vagy nem kerek, hanem szögletes a ...?
Nem beszélve arról, hogy milyen nõ az, aki, ha tudja, hogy van a férfinak párja, akkor mégis el akarja szedni tõle?
Hol kellene nekem egy ilyen nõ???
Miért érné meg egy ilyen tisztességtelen, erkölcstelen perszónával összeszûrnöm a levet?
És amúgyis,ha már nem is a másikat nézem, de a saját tisztességem, becsületem fontosabb NEKEM mindennél.
Nem szeretnék bûntudatban élni és szégyenkezni saját magam elõtt sem.

Szomorú, hogy sokan nemcsak a párjukat, de saját magukat is lealacsonyítják, megalázzák a viselkedésükkel.

Milyen szánalmasak a p...ért kuncsorgó, könyörgõ férfitársaim?

Az ilyeneket sajnálni kell. Talán akkor láttak utoljára p..., mikor az öreganyjukat felrugta a tehén.

Ez a mentalitás 1700-ban volt utoljára divat, ma már senkinek nem elég ha megfogja a másik kezét, együtt jópofiznak a szülõknél vacsorán, és 30 évig szüzességi fogadalmat tesznek. A szex a kapcsolat alapja, ha nincs, akkor viszlát, minek szenvedni vele?

A te fajtád meg azt nem fogja soha megtudni hogy más nõk is vannak a világon.

Te is kapsz hamarosan ilyen felkiáltójelet, ha ilyen mocskos a szád! #93: "ilyen köcsögök mint te", ugye... Szal pont te ne nagyon pattogjál!

1/2? 😄

krisztike
A férjem 3hónap után megkérte a kezem és 6 hónapnyi ismeretség és együttjárás után elvett feleségül és ez nem 1-2 éve volt ...😄<#taps><#eljen>

krisztike
Látom ,Te nõ vagy de erre mondják azt ,hogy a tiltott gyümölcs finomabb ...és hát ott a kiváncsiság mellett a vágy ,amit a férfiak másként élnek meg ,mint a nõk .Ez most nem attól függ ,hogy " az ember értelmesebb lény az állatnál,aki nem az ösztöneire ,hanem az eszére/szívére hallgat " ...nem mindenki olyan erõs ,hogy legyõzze azt a fajta csábítást ...
A kérdés azon van ,hogy a másikkal hogyan is érzékelteti és milyen formátumban adja elõ ...?

bens
"Azt hittem az ember értelmesebb lény az állatnál"

: DDD rosszul hitted...

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

krisztike
talán így lenne a legtisztességesebb ...

krisztike
ha valakinek nagyon viszket akkor elõször is tisztázza le magával ezt a tényt -és a párjával is ,ha van - utána pedig lássa be ,hogy párkapcsolatra nem érett meg ill. nem tud élni és csak az alkalmi kapcsolatokat keresse ,vagy ha van párja beszélje meg vele ,hogy csak nyitott kapcsolat legyen közöttük ...

Tobacco

Az akassza fel magát.

Amúgy nálam felfoghatatlan ez a rész, hogy lefekszel valakivel és nem szereted.
Miért kell valakivel lefeküdni, ha nem szereted???

Azt hittem az ember értelmesebb lény az állatnál,
aki nem az ösztöneire, hanem az eszére/szívére hallgat.

Az Embernek megvan a képessége arra,
hogy az ÉSZ uralkodjon a test felett!!!

bens
attól még, h lefexel vkivel, attól még nem biztos, h õt szereted. persze sztem se jó dolog a megcsalás, de ha valaki nem bírja ki, akkor mit tegyen?

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Jagi
Valami ilyesmi lenne a lényeg<#worship>

Tobacco
Ez kifejezetten undorító hozzászólás.
Remélem és kívánom, sose legyen az ilyen gondolkodásuakba szerelmes senki.
Mindenesetre te még sosem voltál szerelmes, az látszik!
És még életedben nem tiszteltél sem nõt, sem saját magadat.
Számomra nem ember,akinek ilyen "felfogása" van.

Ha valakit szeretünk, akkor azt tiszteljük és emberszámba vesszük, és nem alázzuk porig, nem áruljuk el még VÉLETLENÜL sem!!!

Jagi
Igen, néha még magamon is meglepõdök... : )

Taranov
Szerintem meg nem áll a szerelem útjába egy kis megcsalás.
Persze nem rendszeresen, de ha egyszer véletlenül becsúszik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tobacco

A nászéjszakán, feltétlenül! 5 év udvarlás/jegybenjárás után.
A mai mocskos világban is, így lenne erkölcsös, és tisztességes!

Esrohnoil
Ebbõl megint az jön le h. sosem fogja a te fajtád megtudni milyen egy igazi kapcsolat.
Amúgy meg gondolom azt a felkiáltójelet sem véletlenül kaptad...

OrioN the S
Szegény Carmen 😞 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

😊

Match
látom te romantikus alkat vagy 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"