Az elsõ aktus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez igy volt jó mert én ugy gondolom hogy ha a nõ 1 kicsit késõbb adja oda magát annál kivánósabb és annál jobban becsülni figod az ágyban legalábbis én igy vagyok vele! én ugy gondolom hogy 1 lánynak sem szabadna odaadni magát hamar mert azért van hogy mi "pasik" nem becsülünk annyira titeket "csajokat"
!!! PERSZE VANNAK KIVÉTELEK !!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Carmen25
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
én most egy elég fúrcsa kapcsolatba élek: nov. elején gabajottunk 1másba, és Õ már akkor, az elsõ csók elött mondta, hogy el fog utazni messze, hosszú idõre. de tudtam, hogy nekem akkor is Õ kell! összejöttünk és nagyon szeretjük 1mást. kb 2-3óra után ugy éreztem, hogy ismerem. tekintve, hogy dec. végén utazik, ezért montam, hogy kicsit gyorsiCSuk fel a dolgokat és kb 6-7napra rá már nálam aludt. (pedig NEM OLYAN csaj!)
sokmindent lehet ránk mondani, de azt hogy egyszerüek vagyunk, azt biztos nem. nem tudjuk feldolgozni, ezt a hirtelen jött érzésést, és egy kérdés lebeg körülöttünk: mi lesz amikor elmegy?! ezért elég viharos az egész (3x szakitottunk, 1 hónap alatt).
visszatérve a topiktémára: az elsõ qrvaszar volt vele! (Ö is igy látja) elsö "szakitást ennek kösöznhetjük.
de mivel szeretjük 1mást stb nekilódóltunk még1x és úgy érzem a szexben is meg van az igazi...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"/ éve élek együtt a párommal, fél éve házasságban és érdekes módon nem feküdtem le vele a negyedik randiig."
akkor?
http://gaborszantai.co.uk/
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Carmen25
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://gaborszantai.co.uk/
Nincs meghatározható idõ aminek el kell telnie, hogy ideális legyen.
Valami felmérést hallottam valamikor valahol, hogy a párok 25 éves kor felett a 3. randinál ugranak ágyba átlagban.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
(bocs, nem tõlem kérdezted)
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Carmen25
(eddig max 10-12 nap volt az elsõ csóktól)
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Carmen25
Úgy marhaság, hogy pl.: pénteken 20:12-kor.
Szal, szerintem nincs ez idõhöz kötve.
Ha eldöntötték és az alkalom adott, akkor csak megtörténik.
Az elsõ mindenesetre meghatároz(hatj)a as késõbbi szekszuális szokásokat...
Nem kéne erõltetni settetni, (fõleg, ha az elsõ) mert késõbb a lánynak vagy fiúnak különbözõ komplekszusai lehetnek.
pl.: a haverom volt az elsõ(? õ aszonta) a csajnak, aztán otthagyta és a csajból ribi lett. Lehet hajlam volt benne, hogy a haver felelõs-e érte vagy nem, az döntsétek el. : )
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Carmen25
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
https://supermario4ever.wordpress.com
Carmen25