Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CopyKing92
Kihagytatok! 😄 #7781

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

zeli
Vezérlõpult\Egér.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hi, Újra lett rakva a Windows és megváltozott az egér sebessége, mind a windowsban mind a cod2-ben, ilyenkor lehet vmit csinálni h a régi legyen ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fabio Capello
a vlc player jó volt, köszönöm annak aki ajánlotta

más: egy sorozatot szeretnék dvd-re írni, de mivel a dvd lejátszóm nincs oda az aviért, át kéne írni vob formátumban, így viszont max 4-5 rész fér fel egy lemezre. Van valami olyan formátum, ami nem akad a lejátszón, de nem csak 4-5 rész fér egy normál DVD-re, hanem jóval több?

Fresh Duke
Nekem van mûködõ PS1 emum, és 2GHz-cel megy (szinte rendesen).
De ha kikapcsolnám a letöltést, az MSN-t (etc) akkor biztos menne rendesen.

A heavy cost. I pay it gladly.

RoyalPredator
Már megoldottam, bocsi. Csak nemmóködik smemi gomb.

Ki jártas benne, és tudja hogy irányítsam?

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Hogy elég erõs e ahoz hogy lehessen játszani PCsX2 -ön.

Mellesleg vki segítsen benne, mert nemtudom mégis mien fileokat akar.

Valami hülye Bios kell neki, egyem a szívét, mi a francnak nem mellékelték ...

Saddalim
mi van velük?

RoyalPredator
Mac Pro, Leopard, Intel 4 Core, 3.2Ghz, 8800GTX - 4Gb ram
PC, Vista, Intel Duo Core, 3.0Ghz, 8800GT - 3Gb ram

Valameik?

Saddalim
nagyon. szinte uien gépen akad a PS1emu is. ne várj sokat. emunak nagyon nagy gép kell (fõleg proci)

fery02
olyan gép kell neki, amit ha bekapcsolsz, Pakson megcsúszik az ékszíj. Bazi erõs gép kell ez ilyen emulátoroknak, de 5 fps-sel majdcsak tudsz játszani ezen is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

qtab986
Milyen erõs gépen fut megfelelõen PS2/XBOX Emulátor?
CPU 2.5GHz AMD/1GB RAM/ATI RADEON 9600XT elég neki?

fery02
Ha a gépedben dzsungel van, össze vissza lógnak a vezetéket, akkor ha elrendezgeted õket fainul, akkor akár azzal is érhetsz el jobb hûtést, mivel több hely lesz a házadban, így jobban szellõzik.

CopyKing92
Segitcsetek! CS:S -ezek Low -on. És eljön a Kékhalálnéha.. mitõlvan? szar a gépem? itt van alattam a gépem, vagy a BIOS-om sar? (Phoenix - AwardBIOS v6.00PG)help pls

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

dragon11
jó köszi kipróbálom.

Saddalim
Próbáld ki az FLV playert

oks köszi még talizunk itt
<#eljen><#vigyor2>
zeli
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idõ tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Egyébként kérdezd meg itt, õk biztos tudják.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

<#worship><#worship><#worship>kérlek vagyis elõre is köszi
nemtudjátok megmondani a wow ba hogyan kell állatot szeliditeni ha tudjátok válaszoljatok , kezdõ vok
dragon11
. flv kiterjesztésû fájlt lejátsza a VLC, viszont ha beletekerek rögtön alaphelyzetbe áll, tehát nem játsza a videót.

Tipp?

THX.

RoyalPredator
media player classic.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Fabio Capello
meglesem

VLC ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fabio Capello
Ha van egy dual audios avi fájlom, milyen lejátszó kell ahhoz, hogy kiválaszthassam melyik nyelven menjen?

mert eddig sem powerdvd-n, sem wmplayerben nem találtam olyan funkciót ahol az egyik nyelvet kilõhetném, és elég szar, hogy egyszerre beszélnek angolul és magyarul :/

<#help>

Saddalim
#7767: nah haladás, de még mindig nagyon magas. nemtom ien régi kártyákhoz lehet-e külön ventit kapni, én személy szerint nem hiszem (én is kerestem, a múltkor leírt okok miatt). így viszont már nem fogja sokáig húzni...
#7768: tökmind1 mien iso vagy cd, itt van egy csomó emu. legelterjedtebb a PCSX2, nem véletlenül.

RoyalPredator
Következõhöz kérnék segítséget, vagy ötletet, tanácsot:

Predator Concrete Jungle PS2/XBOX játékot szeretnék játszani a számítógépemen, mivel ezért nemfogok konzolt venni.

Mi kell ehez? eredeti, vagy másolt CD, ISO, Emulátor (mert mén még nemláttam olyat ami mûködne is)

Köszönöm elõre is😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

qtab986
Megcirógattam ecsettel a ventilátort és porszívóval is megszivattam.Megint játszottam a Halo: Combat Evolved játékkal 10 percet.Most a GPU 81°C volt.

Saddalim
GYIK

zeli
Nem.

Sziasztok valaki tudna nekem egy UT2004-hez való CD-kulcsot megadni.
dragon11
Nagyon gyorsan kezd a port pucolni.😉

Saddalim
azta****...
kipucoltad? 😄

Prince23
Nagyon sok az a 92

qtab986
Megnéztem mit ír az EVEREST Home Edition Version 2.20.405 a hõmérsékletekre.
I.a gép magában megy,csak a µtorrent 1.7.7 fut:
alaplap 37°C/100°F
CPU 56°C/133°F
GPU 62°C/144°F
GPU környezete 48°C/118°F

II.25 perc játék a Halo: Combat Evolved játékkal:
alaplap 40°C/104°F
CPU 58°C/135°F
GPU 92°C/196°F
GPU környezete 53°C/127°F

qtab986
nekiállok

Saddalim
gép kikapcs, ecset megfog, ventit valami iszonyatosan tisztítsd meg, mert ez nem normális. (nekem is radeon 9600xt ketyeg, és zörög a ventije folyamatosan, valszeg ez vmi tipushiba lehet, nekem legalább megy folyamatosan)

fery02
Nem tudom, hogy ATI kártyáknál ez normális-e, nálam midnenesetre folyamatosan pörög ugyanolyan sebességgel.

qtab986
Ez a monitor lekapcsolódás igazából csak 2 játékra volt jellemzõ.Másokra nem de hogy felvetetted a VGA kártya ventilátorának hibáját megnéztem.
Az van,hogy kb. 1 másodperces ciklussal a VGA ventilátora felpörög akkor csak ott lent a ház mellett hallhatóan kerreg és lelassul.Aztán kezdi elõrõl,felpörög kerrent és lelassul.
Meg fogom nézni az Everesttel is.

dragon11
Köszi! lejátszani lejátsza, de ha beletekerek a filmbe (.flv formátumó) akkor bezárja azt a részt, ahol a videót látom..

fery02
VLC-vel le tudod õket játszani.

#7750: pl, ha miközben megy a gép, és nem megy a VGA kártyán a venti, akkor elég valószínû, hogy melegedni fog. 😊 De ha megy, akkor megnézheted még az Everest programmal is, az kiírja a gép fontosabb alkatrészeinek a hõmérsékletét. A 60 fok az már sok. 😊

qtab986
A VLC media player nem játszotta le?Az szinte mindent lejátszik.
Bekarikáztam pirossal hol van a hangerõ.
http://images.netbag.hu/20080802/11193840558.JPG

predator0
FLV Player például. A VLC-ben a hangerõszabályzót a felsõ kezelõpanelon találod, legalábbis nekem ott van, bár ez szerintem skin- és beállításfüggõ.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

dragon11
.flv kiterjesztésû fájlokat mivel tudom megnyitni?

VLC media playerbe hol van a hangerõszabályozó?

köszi.

qtab986
Honnan tudom melegszik-e a videokártya?Windowsban megnézhetem vagy valami rendszeranalizáló program kell?
Ilyen 1999-ben meg 2004-ben kiadott játékok közben csinálta.Remélem az ATI RADEON 9600 XT-nek bírnia kellene.Olyankor csinálja amikor már benne vagyok a játékban de az elején.Jövök megyek aztán hiphop kikapcsol a monitor.Ha megnyomom a számítógép ki/be kapcsoló gombját akkor van úgy,hogy visszakapcsol a monitor mikor kilépett a játékból és az asztalt mutatja.Aztán a gép rendesen leáll.

fery02
Nem-e túl melegszik a videokártya?

qtab986
Elakadtam a Deus Ex játékban és azt a tanácsot kaptam,hogy használjak pályakódot.Sajnos nem értek angolul.Próbáltam de nem tudom megcsinálni.Szóval ott vagyok a Vandenberg alagút (Vandenberg Tunnel) végén.
Hogyan ugorhatok a Vandenberg Command pálya elejére?

zeli
megelõztél <#vigyor2>

zeli

predator0
Itt a fórum, a többi egyértelmû 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.