Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CopyKing92
vagy lehet a táp a hiba? 😄DD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
hogy re instaláljak? 😄 (350W táp bir 2,4Ghz-t? 😄 asszem felteszem a bootolás elötti a settingsben)

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Fabio Capello
valami túl van terhelve benne

géptúlmelegedés tud ilyet generálni, alaplapi hiba, vagy fatális rendszerhiba, esetleg az, hogy nem megfelelõ oprendszert futtatsz a gépen.

attól függõen, mikori telepítés a gép, lehet hogy egy reinstall szükséges

zeli
format c:

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

CopyKing92
héj új problem a kék halál egyre ritkább de mostmeg néha csak ugy fogja a gép és ujrainditja magát, és az jó ha az elsödleges boot CD romra vantéve? nem lenne jobb ha HDD1 re tenném? help thx

dragon11
Megoldódott.. köszi.

CopyKing92
RoyalPredator.. sztemis jobb a mac.. de ha adszrá pnézt veszekénmagamnak és akkor ird ezt mert nem nagyon tudok össze szedni annyi pnézt és a pc olcsibb és az böven elég a játéknak amit épp játszok nem kell jobb...

dragon11
A firefox topikjába feltettem a kérdést, de nem nagyon tudnak segíteni, így ide tolom. Igaz nem felhasználói programok fórum.. de volt itt több is.

Azóta csinálja ezt, amióta felraktam a Macromedia Flash playert.. (Shochkave 11 asszem.)

Jah, bele se tudok lépni. Mikor elindítom rögtön ez fogad..

BIG HTX!

Saddalim
próbáld más gombokra rakni, lehet hogy azok a gombok nem ok-k neki.

RoyalPredator
Mi neked a brutál?
MAC PROm a brutál nekem.
ízelítõnek: 8 Core, 3.2Ghz, 8800GTX 768Mb, 8Gb ram,, 400Gb HDD, csak hogy a megfelelõ tervezõi programok akadás nélkül fussanak, és ez nem a csúcsa a gépnek, bõvíteted akér 32GB ramig (mi a francnak?Barkács-náza otthon?).

DE a PC sokkal olcsóbb, meg szarabb is. Nem vitázok errõl most, ez nem az a topic.

Reg clean annyit tesz hogy kitörli a regisztrációs hülyeségeket amit a hülye windows nemképes magától kiszedni, sõt, talán nemis akarja.
Reinstall, az tuti megoldja.

ÉS ÚJJABB HELP KELLENE:
PCSX2 1.9.5, Fut a Predator concrete Jungle, de nem tudok mozogni, billentyûzethez állítottam a dolgokat, de a mozgás nincs a beállításban.
Ehez tuti kell egy USB-s PS2 kontroller, vagy megoldható valahol, esetleg vmi plugin kell hozzá? Kérlek, mert msot fut a játék 50 FPSel de nemtudok csak ugrani, ütni vágni nézelõdni.

Köszi😊

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Felbontás nem változott ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

CopyKing92
mitõl van ez? CoD2 ben Reg clean után homályosak a betük 😮 help?!

CopyKing92
reg clean eltem az jobbannézki a betû 😄

CopyKing92
ok meg probálom de a razer egeremt azé pipálva hagyom 😄

CopyKing92
jah 😄

Prince23
150 k-ból kilehet hozni egy brutál gépet.

RoyalPredator
Ahoz hogy a géped ne legyen lassú, nemsok tényezõ kell.
ELsõdleges, hogy legyen egy jó processzorod. Én 2 magosat, azaz Dual core -t javaslom neked, mert elég gyors és az áruk is jó.
Továbbá jó ha van minimum 2 Gigabite ramod, az manapság már tényleg kell.
Videókártyád túl sokat nem szól bele, de abból is jó ha van egy közép kategóriásod, 256 vagy 512 MB rammal.
Körülbellül úgy... ha magad rakod össze a gépet, akkor 150k forintért már egy jó középkategóriás géped lehet.

Ha ténylegnagyongyorsat akarsz, akkor bizony rá kell költened sok sok pénzt.
MAC PRO-m fél millió volt alapból...de az itthoni pc 250k, nagyker áron vett alkatrészekkel. 8800GT, 3 GB ram, 3.0 Duo proci, és bár vista, elég gyors.

De most esik le hogy nem venni akarsz alkatrészt...Reg Clean programmal tisztítsd meg, töredettségmentesítés, nemkellõ dolgokat töröld, hogy ne legyen tele a vinyód, a grafikai felületet lejjebbhúzhatod ami sokat segít, meg esetleg a bejelentkezésnél induló programokat leszedhetnéd a listáról hogy ne fusson fölöslegesen, csak terheli a gépet.

Gépeknél minnél több, annál jobb, 512M 😊

Fresh Duke
Dúgj bele egy erõspaprikát.

A heavy cost. I pay it gladly.

CopyKing92
Mit tudok tenni az érdekében hogy a gép ne legyen ielyen lasú? 😄

CopyKing92
Help, Meiklegyen? (256M - 512M) 😄😄 "AGP Aperture Size 256M/512M" (Assetommiez)😄

Saddalim
#7822: ha még akarsz azzal a kártyával kezdeni valamit, ne tedd ki ilyennek. próbálj meg hozzá új hûtõt keresni, akár borda+ventiset is, és kezdj új kártya után nézelõdni.
#7826: BIOS-frissítés elvileg ingyenes. melyiket próbálod?
#7830: írj a gyártónak, hogy bibis a driver, és keress másik olyat, ami jó a tiedhez. ha nincs, várj a válaszra.

Felraktam egy régebbi drivert és azzal jó, de eléggé idegelõ, hogy a legújabbal nem (pedig rajta van a kártyám a támogatottak listáján).

Még annyi, h a színmélységgel van a gond, mert 800x600-ra még fel tudtam rakni, de afelé nem, mert akkor a színmélység automatikusan növekedik :S

Bazz, kéne kis help.
Mass Effectet elkezdtem, tolok egy varázslatot, erre kifagy a game (fél képernyõ kék lett), Oks nvidia hivatalos oldal, driver leszed, felrak, gép restart. 640*480, 4 bites színmélység fogad, mondom akkor átállítom, felrakom a szokásosra, oks, fekete, és megint megjelenik ugyanez és nem lehet átrakni, szal lekapatam és most jó, de kellene driver.

qtab986
Igen,Everest Home Edition.

CopyKing92
ménemlehet a biost ingyen frissiteni :/

CopyKing92
jah mégvalami holtalálommeg a BIOSt? 😄 szte mott kéne valamit állitgatnom a kékhalálmiatt

Everest.

CopyKing92
van valami videokártya höfok mérö?

qtab986
Most leszedtem a ház egyik oldalát.De az az érzésem már semmi se segít.Van egy másik játék aminek 5 perc kell és lekapcsolja a monitort.Ekkor a GPU hõmérséklete eléri a 108°C/226°F-t.

Saddalim
dos-ban a pauseval lehetett megállítani, ez sztem ott nem fog mûködni, screenshotban ne reménykedj :-)
sztem fogj egy fényképezõt és kapd le a pillanatot

CopyKing92
várj le lehet stoppolni a képet? vagy ha nyomok screenshotot le menti? 😄

Fresh Duke
Azt jelenti, hogy a játék állásairól mindig (szóval minden mentés után) csinálj biztonsági mentést. (Gondolom a mód hatására elõfordult már, hogy nem lehetett beölteni a játékhelyzetet.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Szasztok!
Modokat pakolok egy játékhoz de van amelyik nem megy (régeben már egyszer megcsináltam másik gépen). Valami ojasmit ir ki h "ALWAYS BACKUP YOUR SAVE GAMES" (a readmeböl szedtem) és nemtom hogy mit jelent pontosan v hogy mit kéne csinálni.Valaki plz tudna segiteni?
Saddalim
zeli, dragon, STOP
nem akarok többet 11 ugatást törölni. zeli sztem jópofát írt, nem kellett volna leoltani miatta, és zelinek sem visszaoltani. téma lezárva.

ON

dragon11
hülye helyesírás.. külön van..

dragon11
Hozzád kiszólt?^^

Azért az feltûnt volna =)

RoyalPredator
A legegyszerübb dolgok nemjutnak az emebrek eszébe.
Az én egeremnek van egy gombja a görgõ mögött, ami a...dpi -t állítja 2500ról 3000-re, és érezhetõen érzékenyebb lesz az egér.

Talán nekedis ez a baja.

Fabio Capello
Elég legyen mostmár.

Nem volt, de lehet h sp3 miatt van (v nem 😄).

zeli: 3. fülnél van ami nekem kell 😉

zeli
Én tényleg csak ezt a módszert ismerem

És szvsz ne áll dragonka pártján..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Ha van az egeredhez Cd, akkor tedd fel róla a drivert.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Majd jól kiejtem kidobósban <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Alapbeállításon, mind a windwos, mind ingame =|

zeli
Bazz, szted van olyan mûszer, ami majd behangolja neked? <#wow3>
Így lehet beállítani, azt jóvan, jegyezd meg legközelebb hol volt.

Te is tudod h hülyeséget beszélsz =|

zeli
akkor tekergesd pontosan a csúszkát...

Jó, de pontosan akarom beállítani 😄

btw olyan cucc nincs h megcsinálja h mindenhol ugyanolyan gyors legyen az egér ?

Fabio Capello
A kékhalál kódja segítene

rendszerindító menüben rendszerhiba esetén nincs újraindítás pontra enter, a következõ ilyennél írd le a hibakódot, akkor tudunk segíteni