Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
géptúlmelegedés tud ilyet generálni, alaplapi hiba, vagy fatális rendszerhiba, esetleg az, hogy nem megfelelõ oprendszert futtatsz a gépen.
attól függõen, mikori telepítés a gép, lehet hogy egy reinstall szükséges
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Azóta csinálja ezt, amióta felraktam a Macromedia Flash playert.. (Shochkave 11 asszem.)
Jah, bele se tudok lépni. Mikor elindítom rögtön ez fogad..
BIG HTX!
MAC PROm a brutál nekem.
ízelítõnek: 8 Core, 3.2Ghz, 8800GTX 768Mb, 8Gb ram,, 400Gb HDD, csak hogy a megfelelõ tervezõi programok akadás nélkül fussanak, és ez nem a csúcsa a gépnek, bõvíteted akér 32GB ramig (mi a francnak?Barkács-náza otthon?).
DE a PC sokkal olcsóbb, meg szarabb is. Nem vitázok errõl most, ez nem az a topic.
Reg clean annyit tesz hogy kitörli a regisztrációs hülyeségeket amit a hülye windows nemképes magától kiszedni, sõt, talán nemis akarja.
Reinstall, az tuti megoldja.
ÉS ÚJJABB HELP KELLENE:
PCSX2 1.9.5, Fut a Predator concrete Jungle, de nem tudok mozogni, billentyûzethez állítottam a dolgokat, de a mozgás nincs a beállításban.
Ehez tuti kell egy USB-s PS2 kontroller, vagy megoldható valahol, esetleg vmi plugin kell hozzá? Kérlek, mert msot fut a játék 50 FPSel de nemtudok csak ugrani, ütni vágni nézelõdni.
Köszi😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ELsõdleges, hogy legyen egy jó processzorod. Én 2 magosat, azaz Dual core -t javaslom neked, mert elég gyors és az áruk is jó.
Továbbá jó ha van minimum 2 Gigabite ramod, az manapság már tényleg kell.
Videókártyád túl sokat nem szól bele, de abból is jó ha van egy közép kategóriásod, 256 vagy 512 MB rammal.
Körülbellül úgy... ha magad rakod össze a gépet, akkor 150k forintért már egy jó középkategóriás géped lehet.
Ha ténylegnagyongyorsat akarsz, akkor bizony rá kell költened sok sok pénzt.
MAC PRO-m fél millió volt alapból...de az itthoni pc 250k, nagyker áron vett alkatrészekkel. 8800GT, 3 GB ram, 3.0 Duo proci, és bár vista, elég gyors.
De most esik le hogy nem venni akarsz alkatrészt...Reg Clean programmal tisztítsd meg, töredettségmentesítés, nemkellõ dolgokat töröld, hogy ne legyen tele a vinyód, a grafikai felületet lejjebbhúzhatod ami sokat segít, meg esetleg a bejelentkezésnél induló programokat leszedhetnéd a listáról hogy ne fusson fölöslegesen, csak terheli a gépet.
Gépeknél minnél több, annál jobb, 512M 😊
#7826: BIOS-frissítés elvileg ingyenes. melyiket próbálod?
#7830: írj a gyártónak, hogy bibis a driver, és keress másik olyat, ami jó a tiedhez. ha nincs, várj a válaszra.
Mass Effectet elkezdtem, tolok egy varázslatot, erre kifagy a game (fél képernyõ kék lett), Oks nvidia hivatalos oldal, driver leszed, felrak, gép restart. 640*480, 4 bites színmélység fogad, mondom akkor átállítom, felrakom a szokásosra, oks, fekete, és megint megjelenik ugyanez és nem lehet átrakni, szal lekapatam és most jó, de kellene driver.
sztem fogj egy fényképezõt és kapd le a pillanatot
A heavy cost. I pay it gladly.
Modokat pakolok egy játékhoz de van amelyik nem megy (régeben már egyszer megcsináltam másik gépen). Valami ojasmit ir ki h "ALWAYS BACKUP YOUR SAVE GAMES" (a readmeböl szedtem) és nemtom hogy mit jelent pontosan v hogy mit kéne csinálni.Valaki plz tudna segiteni?
nem akarok többet 11 ugatást törölni. zeli sztem jópofát írt, nem kellett volna leoltani miatta, és zelinek sem visszaoltani. téma lezárva.
ON
Az én egeremnek van egy gombja a görgõ mögött, ami a...dpi -t állítja 2500ról 3000-re, és érezhetõen érzékenyebb lesz az egér.
Talán nekedis ez a baja.
zeli: 3. fülnél van ami nekem kell 😉
És szvsz ne áll dragonka pártján..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Így lehet beállítani, azt jóvan, jegyezd meg legközelebb hol volt.
btw olyan cucc nincs h megcsinálja h mindenhol ugyanolyan gyors legyen az egér ?