Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reger
c-media hangkártya van . A program neve cm6501 és ilyen a kinézete ha ez segít : http://benchmarkreviews.com/images/reviews/audio/Bluegears%20b-Enspirer/Oxygen-Main-Headphones.jpg .Tudom ennek a programnak ami a képen van más a neve ,de hajszálpontoasan úgy néz ki mint az enyém

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Colton
elõre is köszi!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Hi all!

A Hiba Módosult amikor játszok akkor egy idõ után lefagy és 1-2 perc mulva kiírja a mintoron hogy "Out of Range"! Mi lehet a baj talána tápegység nem birja? Mert olyan égett szagot érzek, Nagyon meleg és gyorsan fölmelegszik! Mit tegyek Vegyek egy új Tápot? Vagy Csak Portalanitsam?

A mixer az megvan nekem, ellenben van olyan akinek a kékkel beraikázott helyen olyan van h "boost with x %"

Ittene van a kép. (erre a mixerre gondoltál nem ?)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fery02
Na, nálam: rákattintok 2x a tálcán az óra mellett a "PCI 3DAudio Configuration" ikora, majd ott "Mixer" fül, aztán ott a mikrofon beállításainál. xD
Szinte 100%, hogy visszaírod, hogy nálad nem ilyen, mert hangkártya driverekbõl is létezik 80 fajta, ezért kérdezném, hogy milyen hangkártyád van.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sima 1k-s tesco-s miki 😄

RoyalPredator
Gerekek, egy SOS Help kellene!
Window Binds 5 trielom lejárt, vmi crack kellene mert nemmerem az otthoni PCmet bekapcoslni, mivel a vindows vista skin fogad. Ugyhogy sírva visszaszaladok az irodai macpro-hoz.

Nemtalálok értelmes filet a neten, vmi crack kellene, és nagyon mielött depressziós leszek😄

Microfon Boost lehet a mikrofonon magán, meg driveren.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Merre van az ?

fery02
Neked nincsen valami microphone boost opciód? 😊

Nem tudja vki h lehet megcsinálni h a mikrofon hangosabb legyen ? Sound Blaster Audigym van, a controllban maxon van, de nincs vmi extra beállítás ? Mert eléggé halk, fõleg h úgy tervezem h a monitorra rakom, de úgy méghalkabb :S

predator0
Kár, hogy õ teljesen mást kérdezett 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

fery02
Az a baj, hogy látnom kéne a programot. :S De így, hogy azt sem tudom, hogy C-media, vagy Creative ....stb hangkártyáról van szó, nagyon nehéz a dolgunk.

RoyalPredator
Colton, ottvan azis abban amit írtam. #7881!!😊

Colton
OKÉ! de mit keressek?

RoyalPredator
Colton, ottvan amit írtam. #7881

Colton
Nekem is Segitsetek plííz

reger
Az sw és a center problémát sikerült megoldani ,márcsak annyi a baj hogy a rear speakr is a frontból jön:S

reger
jah újratelepítés elõtt nem volt gond
Mit kéne beállítani rajta?

fery02
Itt csak a hangkártya driverrel, vagy a beállításaival lesz gond...
Az újratelepítés elõtt gondolom nem volt gond (mert akkor a hangkártya meghibásodását valószínûleg kilõhetjük)

reger
Sziasztok! kéne 1 kis segítség . A rendszer frissen van újratelepítve most hogy megjött a szervizbõl a gép .Van 1 5.1es hangrendszerem bedugok mindent oda ahova kell. A center meg az sw ugyebár egy vonalon van tehát bedugom a narancsba ahova kell ,erre a centerembõl lessz a az sw ,és fordítva ,továbbá ha a hátsó hangfalakat a helyükre dugom akkor nem történik semmi ,nem szólnak .kipróbáltam hogy mûködnek e így begudtam a front helyére erre szól szal az se lehet a probléma . valami ötlet?

RoyalPredator
Góg(ü)l Szörcs.
Frí Biosz
(Free BIOS)

CopyKing92
hogy tok szerezni új BIOS-t ami nem fizetõs?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Colton
értem. Kösz!

Még 1 kérdés nekem most szervízcsomag 3-om van vannak játékoknál fogy egyszerûen lefagy!Ismerõseim azt mondták hogy ha felmelegszik a gép akkor hibernálja magát ez igaz?

Ne is reménykedj...ha nem volt fenn a gépeden egy fájl-visszaállító progi,akkor utólag már hiába teszed föl,mert nem fogja tudni mit keressen.
Ezzel ...így jártál<#falbav>

[IRAM] leader

RoyalPredator
APPLE MAC TiME MACHINE 😊

De van rá program , ami elõtudja kaparni ha nem formáztad le azóta a vinyót...
Keresgess valamit googleben, vmi filevisszaállító...vagy nemtudom..sorry.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Colton
Császtok!

Hogyan tudom a véglegesen törõlt fájlokat visszaállitani nagyon fontos!
Elõre is KÖsz!

Saddalim
ha a ps2-re gondolsz, próbálj másik BIOS-t belerakni (már az emuba)

CopyKing92
Irtottam 3 vírust + át néztem Avast-al a WINDOWS fileit és msot nem jön kékhalál se ujraindulás 15 perc után

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

dragon11
30%kal lassabb lesz minden😉

Menni fog, low-medium körül.. high-re ne számíts.

CopyKing92
jóvanmáá 😄 nekem nehéz össze szedni én korlátozott képességû vagyok

qtab986
Álítólag a Deus Exnek van egy negyedik befejezése is.Itt említi a hozzászóláa.Hogyan lehet elõcsalni?

RoyalPredator
Figyelj, gondod meg mit akarsz, fogalmazd meg, és írd le egy üzenetbe.
Nemtudom hogy crysis mediumban futna e, de annyira azért nem gyilkolja a gépet ha jól összevan hangolva. Jah és Crysis low-on kb olyan mint más játék medium/High -on.

De waze segítsetek nekemis könyörgöm, még a Devil May Cry 4 -el egydarabig elvagyok de nemsokáig, ...

zeli
Nem tudnád egybe rendezni a gondolataidat, és egy hozzászólást írni?
Szvsz menne vele simán...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

CopyKing92
ja és a mostanigépemnél 2x olyan gyorslenne minimum 😄DD

CopyKing92
és ha ezt igy össze állitanám amit le irtam akkor menne rajta a crysis mediumban? 😄

CopyKing92
mivan ha nem p45 ös? 😄

RoyalPredator
Valaki segítsen nekemis azért😛

dragon11
Hát, az alaplapod nem P45ös tehát
GIGABYTE GA-EP45-DS3 , Geil Black Dragon helyett Geil EVO, vagy ULTRA.(Elõbbi micronchipes, gyorsabb, jobb tuningolni.)

Videókari: HD 4850 alá ne add.. ez nagyon jó kártya, Gainwardtól 30ezer!😊

E4600 helyett E8400 kéne..😊 ami alapon 3Ghz.😊

Picit gyûjts még és hidd el több ideig nem kellessz gépet cserélni, játékok se fognak szaggatni..

CopyKing92
hély egy iylengép össze állíáts jó?

Memória :: DDR2 2x2GB 800MHz Geil Black Dragon 18 900 Ft

Tápegység :: Chieftec Delta 550W 12cm PFC 16 500 Ft

Számítógépház :: AeroCool M40 Fekete 16 790 Ft

Alaplap :: s775 Asus P5GC-MX / 1333 9 990 Ft

Videokártya :: PCI-E Sapphire Radeon HD3470 256MB 11 190 Ft

Processzor :: s775 Core 2 Duo 2,4GHz BOX (E4600) 21 590 Ft

Hûtõ :: INTEL Artic Cooler Freezer 7 Pro 4 200 Ft

Hangkártya :: Creative Sound Blaster X-Fi 5.1 USB 13 556 Ft

CopyKing92
omg. omg....15 percenként ujra indul a gép... joblessz ha eladom ezt valami baleknak 50 ezerért prohadveren.. azt gyüjtök még50 et jobbra

dragon11
Meg. Nagy hûtés kell.

CopyKing92
ja tegnap mebnéztem hogy mennyire lehet felhuzni max a gépet: 16x280 = 4,4Ghz ra 😄 és ez megrehelné a gépet? 😄

CopyKing92
ja még valami ha felhuzom a 2,2Ghz-t 2,4Ghz-ra az nemterhelimeg igaz? :d

CopyKing92
megnéztem a tápot 430W és tegnap portalanítottam a gépet is ha portalanítom nem hevül annyira?

Nekem SP3 van és megy a net (sõt elõtte volt is vele baj és most jó).

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RoyalPredator
Jó ... Nem magyar állampolgár vagyok eredetileg.

De SP3 vagy vmien frissítés egyszer kiírott minden netet az XP-kbõl, emlékszem, keddi nap vol, és ment az irodában az anyázás, na kakor vettünk a többieknek is mac -ot.

fery02
Na ilyeneket ne ajánlgassál neki, hogy sorozatba feltenni: SP1, SP2, SP3. 😄. Legegyszerûbb az, ha fog egy alapból SP3-as Xp-t, és azt feltelepíti (Jah, hogy ez lehet, hogy illegális? 😄).
Külön javítócsomagokat telepítgetni, na az okozhat gondokat. Olyanról meg, hogy sp3 elcseszi a netet még nem hallottam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a "hejrerázódna" meg fájt 😄

fery02
A táp márkája is sokat számít. Pl ha gépházhoz adták/Codegen, és 350 W van ráírva, az bõven nem 350 W-nak felel meg, hanem sokkal kevesebbnek. Ha szar a táp, attól még indulhat a gép, csak egyes energiaigényesebb alkalmazásoknál sokallhat be, és ettõl indulhat újra a rendszer.

RoyalPredator
Sorozatos kékhaklálnál már komolyabb gondok vannak.
Nemhiszem hogy hejrerázódna is valami, én azt javaslom, hogy telepítsd újra za egészet egy szép formatálás után, tedd fel:

SP1 SP2 SP3(Ha kell neked, de elcseszi a netedet is)
Nod32 vagy valami
Játékprogramjaid
Általános programjaid

És gyönyörûen tarts RENDET a gépeden.
ne szemetelj benne, mindig tisztítsd ki mindenhol, és akkor szépen fog mûködni évekig.

Saddim, nem mûkösik, alapbl a nyilak, az alakok, R1 R2 L1 L2 Select Start Analog - gombokat tudom változtatni, de a joystickra smemi opciót nem ad a sz@rházi. Más idea?

Fabio Capello
nemhinném, ha a táp megy szét, akkor el se indulni

mikor volt utoljára telepítve a gép (windows újratelepítés)?