Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
(X)Hiba száma:0x80040303
Description:
A telepítés megszakad.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Gimp se tölt be a betükészletek betöltésekor, remek, mi a frász van ezekkel?
http://img371.imageshack.us/img371/7595/asdov2.png

Összehasonlítási pontnak jó, meg a gép összerejét egyszerûen leábrázolja a laikusoknak is.
Vista nekem nem igazából eszi a gépet, legalábbis még egy alkalmazás se gyötörte volna meg JKA -n kívül, de az más.
Ott a halála, hogy XP-t fejlesztik, Vista nem kontatibilis, és a drágalátós WIndows 7 meg jön...
Ámen...
#7932: Vista a szolgáltatásait tekintve jobb op.rendszer mint az xp. egyetlen hátulütõje van, ami jogosan vágja tönkre a népszerûségét: érthetetlen, hogy a microsoftnál miért hiszik azt, hogy az ember hajlandó 2gb ramot, 1ghz procit csak az oprendszerre áldozni.
#7933-#7938: az emberi szem 36fps-el lát, azaz amit látsz, az 36 képkocka másodpercenként. efölötti FPS gyakorlatilag értelmetlen. manapság nagggggyon menõ ha valakinek nagy az FPS-e. hülyegyerekeke mindig voltak, vannak és lesznek. (btw, FPS-értéket VGA-kártya teszteknél is írnak, itt jó összehasonlítási alapot nyújt)
Ha 1 évig játszol 40-90 fps el és utána hirtelen masszív 250 lesz, szemmel látható a változás. Ez így hülyén hangzik tudom, de 100 és 200 között is van különbség, bár ezt tényleg csak a kokcák veszik észre 😄
Az ég világon semmi!
Már 20-25 fpst mondjuk már lehet érezni, h nem folytonos.
1: Frame Per Second,=Másodpercenkénti Képkocka, 30tól ideális, 150nnél már nemérzékeli a szem a külömbséget.
2: First Person Shooter, Mindenki tudja mi az, de például: Doom3, UT, Quake, Etc...
Duke, de negatív vagy. BÍZOK benne hogy egyszer mást fûzöl a szóhoz😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A bizalomhoz inkább nem fûzök semmit sem.
A heavy cost. I pay it gladly.
COlton, nézz egy új, úgy 450es tápot.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
De tudom javasolni, hogy ha a H meghajtóra rakod a JK-t, akkor igen jól fog futni! Ez bizonyított tény.
A heavy cost. I pay it gladly.
Amúgy egészen pontosan azt mondták nekem hogy ha a D partíción lennének a programok, akkor sokkal jobban futnának, mert a vista hibás. Kicsit meredek ötlet ahoz hogy nelegyen igaz, ugyhogy megkérdeztem.
#7925: a két Predatornak van köze 1máshoz? 😄
Mirõl beszélsz?:|
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hogy tudom a vistámat particionálni, ha nem akarok ujratelepízteni mindent?
csak Vista CD, vagy progi? Köcce😊
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idõ tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
A Próbléma nem oldodot meg Lefagy és nem csinál semmit egy jó ideig aztán kiírja a szokásos mottó OUT OF RANGE!
Mit tegyek mindent átállitottam! HELP!
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
#7899: Ez egy természetes hiba jelenség: a monitorod nem bírja az adott képfelbontást, vagy Hz értéket. Át kõ állítani valamelyiket (vagy mindkettõt). 😊
#7901: Nekem is c-media kártyám van (sajnos), és ehhez már inkább hasonlít az én driverem kinézete. Csak nekem nem ilyen bonyolult, de tökéletesen mûködik. 😄 Innen szedhetsz le új drivert, ha ez a mostani nem a legújabb, hátha azzal alap értéken megjavul minden.
U.i.: Gyárikat sose teszek fel. Egyrészt mert azok már rég elavultak (bár tudom néhány esetben régebbi driver jobb), másrészt meg mert nekem sosincs bajom a legújabb driverekkel, így ezzel se.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!