Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Köszi!

Mindig is jó volt a látásom 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fresh Duke
Szemorvost felkerested már?

A heavy cost. I pay it gladly.

predator0
Hány darab betûkészleted van? Ha nincs túl sok, akkor lehet az egyik szar, van benne valami olyan, ami ezeknek nem tetszik.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

RoyalPredator
Kicsi a kép, ha nem látnátok:

(X)Hiba száma:0x80040303
Description:

A telepítés megszakad.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
lefotóztam a photoshopos problémámat, a hibakóddal, és a hivatalos oldalon egy szót sem ír ien kódról.
Gimp se tölt be a betükészletek betöltésekor, remek, mi a frász van ezekkel?

http://img371.imageshack.us/img371/7595/asdov2.png

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Saddalim
Prince23
Valamilyen jó kis magyar ynelvû progit tudtok ajánlani, amivel képeket, bannereket szerkeszthetek? ne angol legyen már.

Saddalim
nemszoktam figyelni, engem nem az érdekel hogy mennyi, hanem hogy játszható legyen (amikor véletlen épp jáccom)

predator0
Hmm... Ez technikailag nem úgy mûködik, hogy van a monitornak egy fixen beállított képfrissítési frekvenciája, ami lefordítva ugyanaz a szám, mint az fps? Namármost ebben az esetben logikus, hogyha például 60 hz-en megy a monitorod, akkor a játék hiába írja ki neked, hogy 200 fps, mert te abból csak hatvanat fogsz maximum látni, a többit ugyanis mivel nem tudja megjeleníteni egyszerûen eldobja / figyelmen kívül hagyja. Valaki, aki ért hozzá erõsítsen meg, hogy így van-e, vagy sem <#wave>

Játszottál mér 36 fps-el játékot ? Mert úgy kifejezetten akad 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RoyalPredator
Pontosan Saddalim, bár egy bizonyos FPS fölött a képernyõm már nembírja, és hullámzik.
Összehasonlítási pontnak jó, meg a gép összerejét egyszerûen leábrázolja a laikusoknak is.

Vista nekem nem igazából eszi a gépet, legalábbis még egy alkalmazás se gyötörte volna meg JKA -n kívül, de az más.
Ott a halála, hogy XP-t fejlesztik, Vista nem kontatibilis, és a drágalátós WIndows 7 meg jön...
Ámen...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Saddalim
#7931: kösz :-) a táp általában "meleg", vagy "forró", ha kézzel nézed. proci hûtõbordáját sem lehet megfogni a forróságtól kézzel amikor normál hõfokon megy. lehet hogy oan tápod van, amiben van szerzor. tedd fel az Everestet, és nézd meg, ír-e táphõmérsékletet. ha már fennvan, nézd meg a proci (CPU) és a videokari (GPU) hõmérsékletét is. eredményeket várunk
#7932: Vista a szolgáltatásait tekintve jobb op.rendszer mint az xp. egyetlen hátulütõje van, ami jogosan vágja tönkre a népszerûségét: érthetetlen, hogy a microsoftnál miért hiszik azt, hogy az ember hajlandó 2gb ramot, 1ghz procit csak az oprendszerre áldozni.
#7933-#7938: az emberi szem 36fps-el lát, azaz amit látsz, az 36 képkocka másodpercenként. efölötti FPS gyakorlatilag értelmetlen. manapság nagggggyon menõ ha valakinek nagy az FPS-e. hülyegyerekeke mindig voltak, vannak és lesznek. (btw, FPS-értéket VGA-kártya teszteknél is írnak, itt jó összehasonlítási alapot nyújt)

Prince23
Akkor én lehet nem vagyok kocka xD

Van 😊
Ha 1 évig játszol 40-90 fps el és utána hirtelen masszív 250 lesz, szemmel látható a változás. Ez így hülyén hangzik tudom, de 100 és 200 között is van különbség, bár ezt tényleg csak a kokcák veszik észre 😄

Prince23
Mi a különbség szemmel láthatóan egy 75 fps-sel és egy 170 fps futású játék között?
Az ég világon semmi!
Már 20-25 fpst mondjuk már lehet érezni, h nem folytonos.

Ez a 30-tól ideális cucc 😄 Filmnél még oké a 24-30 fps, de egy FPS-ben 100-tól élvezhetõ.

RoyalPredator
FPS=
1: Frame Per Second,=Másodpercenkénti Képkocka, 30tól ideális, 150nnél már nemérzékeli a szem a külömbséget.
2: First Person Shooter, Mindenki tudja mi az, de például: Doom3, UT, Quake, Etc...

Duke, de negatív vagy. BÍZOK benne hogy egyszer mást fûzöl a szóhoz😊

zeli
Tudom mi az az FPS, csak a mondatot találtam értelmetlennek. De lehet csak mert este volt. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fresh Duke
Nekem 8 mit teszel. Ha a Vistával akarsz szívni, akkor tedd azt.
A bizalomhoz inkább nem fûzök semmit sem.

RoyalPredator
Miután 10böl 9 ember aztmodnja: "Tedd fel az XP-t, vistát hajítsd a p*csába", annak a maradék 1 ötletnek örülök, és itt rákérdezek mert bízok Saddalim tudásában.

COlton, nézz egy új, úgy 450es tápot.

predator0
Égett szagot is érzel? Akkor valami rohadtul túlforrósodik, mivel azt írtad, hogy a táp nagyon meleg valószínû, hogy azzal van valami. Vagy cseréld ki, vagy pedig vidd el szervizbe. Én az utóbbit ajánlom, mert ha egy hozzáértõ is megvizsgálja, akkor lehet észrevesz még olyan dolgokat, ami neked fel sem tûnik.

Colton
Letelt a 48 óra! Kérlek irjatok!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Fresh Duke
Nem kell mindent elhinni, amit mások mondanak.
De tudom javasolni, hogy ha a H meghajtóra rakod a JK-t, akkor igen jól fog futni! Ez bizonyított tény.

RoyalPredator
Na jah, mibndketten Yautja klánbeliek vagyunk^^
Amúgy egészen pontosan azt mondták nekem hogy ha a D partíción lennének a programok, akkor sokkal jobban futnának, mert a vista hibás. Kicsit meredek ötlet ahoz hogy nelegyen igaz, ugyhogy megkérdeztem.

Saddalim
#7923: "azt mondták" nem kell minden elhinni. | sehogy
#7925: a két Predatornak van köze 1máshoz? 😄

predator0
Futni fog normálisan a játék, mert most neki így baromi lassú. FPS = Frames per secundum. Majd én fordítok... 😄

zeli
"És most jut eszembe, azt mondták nekem hogy ha D partíción van a JK, akkor lesz FPSem még vistán is, ami remek lenne."
Mirõl beszélsz?:|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

RoyalPredator
És most jut eszembe, azt mondták nekem hogy ha D partíción van a JK, akkor lesz FPSem még vistán is, ami remek lenne.
Hogy tudom a vistámat particionálni, ha nem akarok ujratelepízteni mindent?

csak Vista CD, vagy progi? Köcce😊

RoyalPredator
Táphõ meg ienek Gadgetekkel, perpill nemtudok egyetse ami egyszerü, nekem rainmeter mutatja, és ha állandoan problémád van ruházz vbe egy jobb gépre.

CopyKing92
ja hogy tommegnézni a táp höjét? 😄 lehet attol van a géphibámnéha?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
Mondom ami nem fizetõs 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Colton
Jólvan! Már nem irja ki hogy Out Of Range Csak amikor lefagy akkor ujraidnul a gép és Rohadt meleg a táp! Mi Gond? Tápcsere vagy vmi más? pls Help!

Saddalim
ezt gondold át még1x

RoyalPredator
Crack még nem warez ^^

predator0
Warez sincsen, ugye? #7895

RoyalPredator
A téma használatának egyszerû módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idõ tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Colton
Help PLease!

Colton
HI!
A Próbléma nem oldodot meg Lefagy és nem csinál semmit egy jó ideig aztán kiírja a szokásos mottó OUT OF RANGE!

Mit tegyek mindent átállitottam! HELP!

Nekem kéne egy jó kis video klari nvidia agp ami cod2-be vágja a 3000 at!???mit tudtok ajánlani??

fery02
<#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

reger
Na megoldódott ,az volt a probléma gyökere hogy hátul a panelen szarul vannak nálam feliratozva hogy mi hova való ,meg a leírásba is ,de mosmár jó ,thx minden segítségért

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Beszarok, régi gépen van boost, nekem meg csak Do Not monitor jutott :S

fery02
valóban :/

Prince23
Gyári cd-rõl tedd fel!

reger
a cm6501 -eshez nincs driver, vagy csak én vagyok láma ,de én nem látom:S

fery02
#7898: Gondolom megpróbáltad, hogy ami a kép közepén van, azon a "Sound Mixer" panelon, a Microphone skáláját feltolni a legmagasabb értékre. Más ötletem nincsen, nekem teljesen más programom van. 😞

#7899: Ez egy természetes hiba jelenség: a monitorod nem bírja az adott képfelbontást, vagy Hz értéket. Át kõ állítani valamelyiket (vagy mindkettõt). 😊

#7901: Nekem is c-media kártyám van (sajnos), és ehhez már inkább hasonlít az én driverem kinézete. Csak nekem nem ilyen bonyolult, de tökéletesen mûködik. 😄 Innen szedhetsz le új drivert, ha ez a mostani nem a legújabb, hátha azzal alap értéken megjavul minden.
U.i.: Gyárikat sose teszek fel. Egyrészt mert azok már rég elavultak (bár tudom néhány esetben régebbi driver jobb), másrészt meg mert nekem sosincs bajom a legújabb driverekkel, így ezzel se.

Colton
PLs Help!

Prince23
Nekem is ilyen hang karim van, tedd fel a gyári driverét. A friss nem jó, legalább is nekem. annyir anem vagyok megelégedve vele, mert minden Assasin creed elindítása után be kell állítsam a hangokat.

reger
Egyébként az elmúlt magától hogy az elsõbõl jöjjön a hátsó is ,de a hátsók nem mûködnek ,minden más jó ( front,center,sw ) márcsak a hátsóval kéne kezdeni valamit. jah az elõzõképnél annyi különbség még van hogy az én programomban ott ahol ezek a dolby dts ,meg társai vannak ott nekem csak a virtual shifter 7.1 gomb van