Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
A 3.0-ás változat újabb, valószínû jobban jársz vele, mert visszafelé kompatibilisek. Tehát olyan alkalmazás, aminek 2.0 kell menni fog vele. Service pack 1 pedig csak egy a 2.0-áshoz tartozó hibajavítás-gyûjtemény.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Prince23
Mi a különbség a microsoft .Net framwork 2.0 Service Pack 1 és a microsoft .Net framework 3.0 között?
Nekem az sp1-es változat van meg.

kösz elõre is a magyarázatot

hjkjzeee
Hát, akkor az alaplapodat itt lehet megvenni:link
1 perce kértem ajánlatot de még nemjõtt meg 😮😄
a videókarit meg itt:
link
az biztos ,hogy használtan olcsóbblenne,de ha nem találsz "b tervnek" ezis jó 😄

egy8adikossrácvok probáloksegítenimindenkinek szeretekélni:D

hjkjzeee
sajnos nem, de csütörtökön jön aki öszerakta és meghackeli 😄

CopyKing92
nekem meg mnid1 színû mert aranyozott hangkártya és: van rajta 6 lyuk a középõ 2 ben van az enyém jobboldal középen mikrofon az mllet bal hangfal rpobáld meg..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

RoyalPredator
EZ nekem sok...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Sajnos már nincs 4-5 éve ezt használom!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

hjkjzeee
nekem, csak 6 lyuk van és mind más szinû, 1rózsa 1züld 1szürke 1 kék narancssárga meg 1fekete

CopyKing92
nekemis ezvolt a hangkártyámmal a hangkrátáybakell beledugni a kábeleket nem az alaplapiba ugy a hangkrátyába dugtad?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

hjkjzeee
fentvan a driver-e? 😄

hjkjzeee
Hi, ha tudtok plz segitsetek :S
Tegnap kaptam új gépet:
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz
1024MB RAM NVIDIA GeForce 6600 GT
Realtek AC97 Audio na és vele van a baj:S
bedugom a mikrofont és a hangfalat rózsaszinbe és zöldbe
elindul a driver varázsló és
kép
probáltam, hogy a hangfalat máshova dugom, ugyanis ezt mondták,hogy probáljam ki...de ez sem müködõtt.Volt már ujrarakva 2szer, utoljára format c-vel:S
PLZ HELP

nincs speciális rész. még a mikrofon csuszkát se tudom mozgatni, szürke. nem tom :\ majd még próbálkozok

hjkjzeee
garancia*

hjkjzeee
granci nincs rá?<#szomoru1>

Csö! egy kis gondom van még pedig az hogy az alaplapom megadta magát nem is lehet megcsinálni/a müanyag foglalat ahol a videokártya csatlakozik ott sérülés történt/szükségem lenne rá mert nagyon jo/Nvidia nForce2 A7N8X-E/a videokártyám is megsérült/ASUS9550/ha volna valakinek és nem kell és üzemképes megveszem személyesen vagy postai uton<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
A segitséget elöre is köszönöm<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

hjkjzeee
hangerõszabályzonál mikrofon/speciális 1 Mic Boost pipáld be.
Tipp...<#pardon1>

Srácok olyan gondom van, hogy van egy ALC883-as integrált hangkártyám. Nem rég raktam újra XP-t, és a hangerõszabályzóknál nem engedi bekapcsolni a Speciális szabályozókat. Sõt, a sztereókeverõ meg a mikrofon csúszkáját sem engedi mozgatni, teljesen szürke. most raktam fel másik drivert, de nem jó :S ASUS P5K alaplapom van, ha ez számít valamit... elõre is thx, nagyon fontos lenne, mert halk a mikrofonom nagyon :S

tugyiti
felejtsd is el gyorsan annyiért már 3870-et veszel
Sapphire PCIE HD 3870 512MB DDR4 Sapphire Edition 23 950.- Ft 28 740.- Ft
ATI HD 3870 GPU, 512MB DDR4 RAM, DUAL DVI 2 év

CopyKing92
+ gondolkodtam egy másik videokarin:

PCI-E XFX Geforce 9600GT 512MB XXX 27 990 Ft

CopyKing92
szoljatok ha van oylan bolt ahol olcsobb 😄 és pl 3Ghz-s Duo core 21k thx 😄

CopyKing92
Ezekkellenének. Kicsit változtattam.. 😄

Memória :: DDR3 2GB 1333MHz Kingmax 18 590 Ft

Tápegység :: Chieftec Delta 450W 12cm PFC 11 750 Ft

Számítógépház :: AeroEngine II Fekete 14 390 Ft

Alaplap :: s775 Asrock P45 Turbo Twins 2000 22 990 Ft

Videokártya :: PCI-E Sapphire Radeon HD3850 512MB 19 990 Ft

Processzor :: s775 Core 2 Duo 2,4GHz BOX (E4600) 21 590 Ft

Hangkártya :: Creative Sound Blaster X-Fi 5.1 USB 13 556 Ft

Merevlemez :: SATA Samsung 250GB 16MB 10 500 Ft

DVD Író + Olvasó :: (1-1 Fekete Samsung) 10 000 FT

Full :: Gép 143 356 Ft

Filmszerkesztés, vágás, képszerkesztés, proci és ramigényes.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RoyalPredator
A gáz hogy van olyan oprendszer ami nemképes 3Gb rmanál többetkezelni,mint Vista 32Bit , és XP. Én így tudom, 4 GB vagy több ramhoz már 64Bit Vista kell vagy Leopard OSX.

Amugy 8 GB ramomat így se használja ki, talán AutoCAD-nál és egyéb tervezõ-tesztelõ programjainknál, de 32Gb-ig lehet bõvíteni...ennek mi értelme? Mit kezd vele egy csóka?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

C&C gond megoldódott😄 Azvolt amúgy hogy a gép csak GDI NOD ÉS SCRINT tudja kezelni !
Slipknot mien cuccokat akarsz beletenni?Pl.: vidkari ram vinyó stb... mert az se mind1
Amúgy s775 MSI P45 NEO-F szerintem egy jó kis alaplap(nekem régebbi van de semmi gond nincs vele)és bele is megy az a proci!De ha olyan vga-t akarsz venni ami PCI Express 16x 2.0 akkor inkább MSI P43 NEO-F alaplap s775 (link)
vagy ASROCK P43TWINS1600 s775 (link)
Sziasztok!

Bocsi h ide írok de a C&C 3 Kane's Wrath-nak nincsen fóruma.
Na annyi lenne az én(meg haverom ) gondja hogy amikor rámegyünk Többszemélyes/hálózat/létrehozás beállítunk mindent és beteszünk 1 gépet!Eddig minden oké elindul benntvagyunk megy minden kivéve a gép!Nem csinál semmit, megvan neki a fõépület és kész!Eddig patch nélkül ment rendesen most hogy feltelepítettük az 1.1-es patch-et azóta nem jó!
CopyKing92
hát 2 memoria slot eléglessz mert 2x2GB Ram om lessz

RoyalPredator
Fogalmam sincs így egybõl..huh, valamien weboldalon megnézhetnéd a tesztelés utáni adatait, és összehasonlíthatnád õket.

De az alaplapokhoz sose értettem, komplett gépet veszek, vagy rakatok össze, és az irodában is a belsõ konfigurációkért vagyok felelõs.

takysoft
hát inteles lapokat nem nagyon ismerem, de az elsõre látszik, hogy az asus-on csak 2 memóriaslot van, ami kevés lehet a késõbbiekben.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

CopyKing92
Kihagytátok a kérdésemet fontos lenne :/ #7958

takysoft
No... amint az kiderült, sok sok utánajárás után, tényleg az a baj, hogy 1 process csak 1 processornyi idõt kaphat. ezt hívják thread-nek, és egy SMP nevû protocol felelõs érte, hogy ez ne csak 1 procin menjen(vagyis 1 process esetén ettõl még csak 1 processzornyi idõt kap, de azt szétosztja a cpu-k között... érdekes..)

a megoldás a multithread. az én esetemben multithread codec kell.
mint kiderült, a legújabb ffdshow (ffdshow_rev2076_20080813_clsid_sse_icl10.exe) szerencsére már multithread tulajdonságokkal bír, így ezt telepítve már nincs is gond..
...
vagyis... nem szabadna lenni. Node a hülye ffdshow nem jön ám rá magától, hogy hány magos is az a proci... de kell neki állítani.
jobb klikk a video decoderre, majd ezt kell megkeresni:

Eleve annyira állítod, ahány magod/cpu-d van(nekem 2) és máris megszûntek a gondok. (videót újra kell indítani persze)

Érdekes dolog ez... bár véleményem szerint ez speciel az oprendszer feladata lenne(szétosztani a számolások legapróbb részleteit is a magok között.
Majd ha már lesz egy prociban 32 mag, akkor bánja a fene, ha ebbõl 1-2-õt lefoglal a rendszer, hogy ne szaggasson.. fene bánja... de amgí csak 2 van, addig hadd gazdálkodjak már én😄
Mindenesetre talán segítettem másnak... multithread progit kell keresni.. (jelen esetben az nem számít, ha a player nem multithread, a codec fontos.. ez is nagyon érdekes....)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Volna egy filmem, amit nem tudok lejátszani.
A gond az, hogy szaggat, mert kevés neki a procim. 1080p-s x264-rõl volna szó(igazából több ilyen film is volna)

A vicc az hogy lejátszás közben a processzorhasználat szinte állandó jelleggel 50%-on áll.

(a windows oldalsáv mérõkéje, mellette a PC Wizard 2008 mérõkéje)

Ugyanez a bajom igen sok videotömörítõ progival is.
Eleve konstatálná is az ember: egyik magot nem használja...
node a PC wizard szerint debizony... megy mind a kettõ, de mind a kettõ csak felegõzzel...
Megpróbáltam átállítani az affinitást(a feladatkezelõben), és csak 1 processzort adtam meg.
Eredmény:

Most 1 megy maxon, 1 meg sehogy se... ez összességében így is 50%...
(ez videotömörítés közben volt, de az mind1 is.)

Két másik teszt:
Egyszerre két videotömörítés.

Illetve elindítottam ugyanazt a videót 2 külön lejátszóban(1 gomplayer ffdshow codekekkel, meg egy kmplayer)

A vicc az, hogy a két lejátszóban ugyanúgy ment ugyanaz a video.. kicsivel se szaggatott jobban😄

Ergo: a gépem használja rendesen a 2 magot, de 1 processnek egyszerûen nem ad 50%-nál több processzort. (priorítástól, afinitástól függetenül...)
(a 2 tömörítés, meg a 2 video 2 külön process, így azzal nem volt gond..)

Szóval, mit lehet itt tenni? nem tudtok valami megoldást?
(erõforrási beállításokat már néztem, meg kipróbáltam több lejátszót is, de mindhiába)

Rendszerem: Vista SP1, AMD 5200+
Valakinek ötlete?

zeli
Tud vki vmi jó Sega emulatort ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Colton
Én ismerek Memoria tesztelõ prigot melynek neve MemTest

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

RoyalPredator
Nemtudom, de ne offoljunk.

Firerock, valami gépelemzõ progit less meg a googleben ahol a ramodat is nézi, vagy egyszerüen az eszközkezelõnél indíts "vinndóúzoss" a-na-lí-zist.

Firerock
miért nem mentek a sját topcijába?
van CS topic is meg HL topic is

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

RoyalPredator
Na oda TUTI nemmegyek és TUTI Botokkal teletöltöm aa szervert hogy SENKI se tudjon belépni.

www.cs-team.mlap.hu cs 1.6 szerver 87.229.106.45:27144 -|B.D.W.|-Clan WAR/Public Szerver by Hastzone.hu pls
CopyKing92
qtab te kis... spammer 😄 amugy nemtom..

qtab986
Nem akartam megint betenni.Véletlen volt.

qtab986
A Half-Life-t szeretném magyarítani de a Magyarítások Portálon több is van (magyar MOD (STEAM);magyar MOD: WON;Source;stb).Nekem melyiket kell letölteni?
A játék azzal kezdõdik,hogy egy vonat megy be egy épületbe.Black Mesa Research Facility;Black Mesa,New Mexico a helyszín.Egy 798MB-os fájlból telepítettem a játékot.

Firerock
de mûködik is
az egyik játék eddig akadt mint állat és nagyon lassan töltött be
most gyorsan betöltött és semmi akadás,csak aztán kiirta a hibát

RoyalPredator
Nem, a MAC Simán megy, azzal SOSE volt probléma😊
A PC-mrõl van itt szó, mindig azzal van bajom.

CopyKing92
Héy, Meik A Jobb Alaplap? : s775 MSI P45 NEO-F / VAGY / s775 Asus P5GC-MX / 1333 És Kompatibilis ezzelp a CPU val? : s775 Core 2 Duo 2,4GHz BOX (E4600)

qtab986
A Half-Life-ot szeretném magyarítani de a Magyarítások Portálon több is van (magyar MOD (STEAM);magyar MOD: WON;Source;stb).Nekem melyiket kell letölteni?
A játék azzal kezdõdik,hogy egy vonat megy be egy épületbe.Black Mesa Research Facility;Black Mesa,New Mexico a helyszín.Egy 798MB-os fájlból telepítettem a játékot.

Firerock
magyarul?ha megnézem a rendszerinformációkat akkor annyit ismer föl amennyi van

predator0
Számítástechnikában az, hogy valami valamit felismer még elég messze van attól, hogy mûködik is. Keress valami memória tesztelõ progit. Személy szerint nem ismerek egyet sem, ezért ajánlani sem tudok, de talán segítettem hangyányit közelebb kerülni a megoldáshoz.

RoyalPredator: Ha Mac-en nem megy a photoshop és a gimp sem, a betûkészletnél szállnak el, akkor tiltsd le az összes betûkészletet, aztán indítsd el õket, ha így mükszik, akkor egyesével engedélyezd õket, a hibásat pedig töröld 😊 Most hirtelen ennyit találtam.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

RoyalPredator
Kontatibilitás problem? O.o

Firerock
sziasztok
kaptam egy új ramot havertól és beraktam
semmi baj nem volt felismerte
de minden játék hibát észlel ezért leáll
letöröltem az egyiket hogy majd újra feltelepítem(Beijing 2008)
és amikor telepíteném mindig crc hibát ír ki,pedig elõtte gondol nélkül fel lehetett telepíteni(Daemon Tools)Rámegyek hogy ismét,elmegy a végéig és folyamatosan CRC hiba,én rányomok hogy ismét de nem csinál semmi
a RAM biztos jó,mert havernál is mûködött hibátlanul meg nálam is felismeri
valaki HELP

Colton
Mindenkinek aki segitett a Tápegységes ügyben Köszi! Vettem egy 420watt-os tápot és megjavult! Még 1x KÖSZI!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram