Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Nézd meg, hogy mi van a boot.ini fájlban.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zeli
Az elsõt megoldottam, már csak a bootképernyõs probléma lenne, ahhoz nem nagyon értek, tudna vki segíteni?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Lenne 2 problémám. A géppel ma történt vmi gond, nem is az a lényeg, már minden jó, kivéve ezt a két dolgot. Az egyik az, hogy a téma beváltott klasszikus nézetre, és nem tudom visszaállítani. Nekem a sima XP style volt fent, de most ott sincs. Betallóztam a Luna stílust, és kiírt egy hibát, hogy a szolgáltatás nincs aktiválva. Pedig megnéztem, aktiválva van, de akkor sem engedi. Nem tudja valaki hogy lehet visszaállítani? Eléggé zavar ez a klasszikus stílus. A másik problem, hogy betette, egy winxp lemezt, javításra menni, mert a géppel probléma volt, erre csinált egy WINDOWS.0 mappát, és mellételepített egy windows-t. Annyit szeretnék, hogy hogy lehet kiiktatni azt a bootképernyõt, ahol fekete háttérnél lehet választani a 2 Windows között? Azt szeretném, ha a régi indulna el. Nemsoká úgy is újratelepítem, de addig ezt a két problémát jó lenne kiküszöbölni. Ha nincs ötletetek, holnap format...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

predator0
Uncsi mindig beírogatni, hogy olvasd el a faq-t 😊

RoyalPredator
Ez nagyon warez....
Pred, hivatalos weboldalt minek adsz neki, ott ha le is tölti, fizetnie kell érte.

Neki kalóz példány kell, de azt nemmondhatunk sajna.
Aktiválni mindenképp kell, de az meg csak 1 exe file...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

predator0
www.microsoft.hu

Hali!Valaki tudna segíteni abban hogy ajánl egy normális vistá linkkel amit le tudok tölteni és nem kell semmi bonyolultat csinálni vele(pl activálni)
Elõre is köszi
RoyalPredator
Foglamunk sincs, de ha behal a géped tõle, akkor majd segítünk.

Halli nem tudja vki ,hogy ez:
Superbikes Real Road Racing Championship
kifog e jönni pc.re!??
köszi hallo

predator0
Nézd meg ezt a videót, talán segít.

qtab986
Nincs ajtó amin ki lehet menni.Mind zárva van.

predator0
Tipp. Ki kell menni mellette az ajtón.

CopyKing92
XDD hüylültem nemtomitkell 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
ez Geroge Michael az a buzi lekell szopni...

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

qtab986
Elakadtama Half-Life Opposing Force trainer pályáján.Egy teremben vagyok.Fenn a kiképzõ.Bejött egy ember.Ha elé állok és "E"-t nyomok azt mondja "Yes sir". Igy néz ki.

Sziasztok! A stalker soc-ban nem sikerül multiplayer módban csatlakoznom egy szerverhez sem!Ha elinditom a csatlakozást akár 10 perc várakozás után sem történik semmi és kilépni sem tudok! Az 1.0005 patch van fent de próbáltam már másikkal is és patch nélkül is!A játék eredeti! Ha valaki tud segítsen!!! köszi
RoyalPredator
Egy pár jótanács:
Ha valamirõl több információt keresel:
-Google.hu ("csak magyar honlapok"-beállítás gyengébb nyelvtudással rendelkezõknek)
-YouTube.com , Ahol vvideót találsz róla.
-GameSpy, IGN, ahol a játékokról írnak nap mitn nap.

qtab986
Fabio Capello
egy rövid filmadaptáció a játék alapján úgytudom

qtab986
A Half-Life: Uplink micsoda?

Fresh Duke
Avi formátumú. Csak nem értem, hogy miért nem lehet másolni, ha a gép lejátsza gond nélkül... (Én írtam ki a lemezt, és nem csináltam vele semmi olyasmit, aminek ezt kellett volna eredményeznie.)

A heavy cost. I pay it gladly.

jaja fent van

RoyalPredator
Mien formátum? Avi van ráírva, vagy kódolt, DVD-s formátum?
Valamivel Rip-eld be...

predator0
Ha nincsen meg a boot.ini fájlod, akkor a windows alapból be sem bootol, hanem kiírja, hogy boot.ini file missing. Tehát a te problémádnak köze nincsen ahhoz a fájlhoz. Ha valaki azt írná, hogy igen attól van, jobb? 😄

CopyKing92
De akkor is beindul nem tudod felfogni 😄? nemtom hogy de beindul biztos hibásan bootol be és ez okozhat textúra elcsuszást és hogy a Conuter- strikemlefagy csa kennyit krédezek.. wááá XDD

Fresh Duke
Lenne egy problémám:
Van egy DVD-m, amin filmek vannak. Le lehet játszani õket, nincs velük semmi gond. De az egyiket mikor fel akarom rakni a gépre, akkor CRC hibát ír ki.
Mit csináljak, hogy fel tudjam rakni?

A heavy cost. I pay it gladly.

predator0
Kizárt dolog, anélkül be sem bootol a windows.

CopyKing92
nemtom hogy indulbe... 😮 XDD de hinyázik a boot ini fájl 😄

CopyKing92
hát nemtom 😮 😄 de az hinyázik na de az okozhatja hogy lefagy a Conuter-Strike? és elkel egy BIOS frissités?😄 (a mostani: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG)

Fabio Capello
hátköbö én is ezt nem értem.... 😄

predator0
Ha sérült a boot.ini fájl, akkor egyáltalán hogy bootolsz be? Én ennél a kérdésnél már itt elvesztettem a fonalat 😄😄😄

CopyKing92
bakker ne haggyatokmáki fontos 😄 #8015 én törzs vendég vagyok XD

predator0
Ha értesz angolul, akkor ezt a leírást ajánlom, elég kimerítõ a témában 😄

fery02
Azigen 😄 Akkor nincs ötletem.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RoyalPredator
Úgyértem, amivel ÉN sugárzom a zenét neten keresztül pl Nektek.

fery02
Winamp

CopyKing92
attol fagyhat a Conuter-Strike: Source hogyha hiányzik a Boot.ini file? 😄 thx mert az éngépemen ez sérült.. :/

RoyalPredator
én kb 5öt ismerek:
(Csipp) - Gépindítás, bootolás.
(Csiiip csip) - Ram rosszul illeszkedik.
(Csip _____ Csip______Csip) - Túlmelegedés
(Csiiiiiiiip tidditididüdüdü) - betárcsázza a netedet (nem az enyémet😄)
(CSIP csüp) - Rendszervisszaállítás.

Ha nem hallod, képzeld el.

predator0
Asszem ez alaplap függõ (is).

Fabio Capello
Valaki tudna egy listát linkelni a gépindításkor jelentkezõ sípolásokról (amelyek vmi hibát jelölnek...), hogy melyik mit jelent?

RoyalPredator
Jut eszembe, Saddalim, fõleg hozzád,
Szeretnék folyamatos net-rádiót indítani, de nemtudom mi a frász lenne alkalmas, egyszerü zenelejátszásra, etc.

RoyalPredator
Ien program aligha létezik, kérdés hogy mien úton sérült meg a mentésed.
Félbeszakadt esetleg?

Ha ez egy játék, akkor egy végigjátszást letölthetsz, és onnan oda mész ahova akarsz, vagy újat keszdesz max, de ha megnyitod valamien okosabb szövegszerkesztõvel, és nem tört információt látsz
, hanem értelmes mentést - Akkor átírhatod a letöltött mentést az adataidra, és elvileg mûködni fog ha minden sor paszzol.

Ha másféle, munkamenet mentés, akkor szívtál, mert lehetetlen visszaállítani, ha csak nem pl PSD vagy WMK-féle filmvágásállapot-mentés, mert akkor csak az összetevõ fileokat nem találja.

JackSparrow88
Helló, nemtom h ilyet itt lehet-e kérdezni de nekem egy olyan progi kéne ami kijavítja a megsérült mentést. (ha van ilyen egyáltalán) Nagyon jó lenne mer a Viva Pinata egyetlen mentését nem bírja kiolvasni a játék, emiatt be sem tölti, thy elõre is...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

RoyalPredator
Get a Life.
Get a MAC😊

fery02
Próbáld ki, hogy feltelepíted a Sony Vegas Pro 8 videószerkesztõt, és ha hibátlanul végigfut a telepítõ, akkor jól mûködik a net framework <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocsi, csak hülyülök, amúgy jobb ötletem nincs. De ha egyszer feltelepíted, nem kell vele többé foglalkoznod, hogy mûködik-e vagy se. Meg a vezérlõpult/Programok telepítése-törlésénél úgyis látni, hogy fel van-e telepítve -> mûködik

Prince23
De honnan lehet tudni, h müködik ez a net framework? egyáltalán mit müködtet? pár hónapja megvoltam nélküle... csak hallottam h fenn van soknak

RoyalPredator
Ha már Windowsod van...
Akkor hagyd úgy ahogy múködik. Nemkell oda semmi update, ha nem hibás, mert majd az update után lessz problémád.

Vírusírtót frissítsd... És minden klafa lesz.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Prince23
Utána néztem a programok telepitésénél, és 185 MB-ot tartalamzz feltelepítve, valszeg akkor a 2.0 + sp1
én inkább maradok ennél... 2007-es kiadású

predator0
Vagy az, vagy pedig maga a 2.0-ás változat, amiben már benne van az sp1 is 😊

Prince23
Tehát ez a mic. net framwork 2.0 SP1 nem tartalmazza a net framework 2.0-át? ez csak egy 2.0-hoz való javítócsomag?