Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
64 Bites rendszer nem mindennel kontatibilis, és ehez még hozzá jön hogy Vista.

Saddalim, jó, de van aki tuninggépet vesz, és ott 500k a minimum.
A Jó játékhoz elég 150k is, ami nemsok az 500hoz képest.
És mégegyszer megemlítem, a Mac Pro épp hogy nem éri el az egymillió forintot.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

dragon11
64bites,nem ? Am. sok játék nem megy rajta, de gyorsabb picivel.

Saddalim
RoyalPredator írta:
Igazából, tömören, gyorsaság.
32 Bit az alap, 64-kicsit komolyabb, de annyival nem amennyivel drágább.
Több meg minek? Barkácsnáza a garázsban?

Figyelj, ha olcsón akarsz jó gépet, elõször is, szedj össze 150-200k forintot, utána ###

---

bocs, ezt nem hagyhattam itt.
btw, szvsz (jajdejók ezek 😄), szóval...
mellékesen, szerény véleményem szerint a "150-200k" és az "olcsón" ellentétesek egymással

CopyKing92
nekme nem kell 84 bites rendszer... az valamiben jobb mnit a 32? 😄 amugy..?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

dragon11
Kingmax?<#levele> max a hülyék veszik.

CSX OC, v. Geil ULTRA.. 😊 most a CSX OC 4gb 16ezer.. ^^ megéri nagyon.. jah és asszem 1066Mhz-es.. (Idõzítés ne zavarjon meg, mármint az 1066Mhz-esnek rosszabb az idõzítése mint a 800Mhz-esnek, de ha magas idõzítés és magas Mhz kell, akkor Geil ULTRA Plus, Micronchipes és jó drága 😄 ) De ha nem tuningolsz, elég a 800Mhz-es is ;-)

Saddalim
csak 163 780,- :-)

CopyKing92
ja a toxicot ne számitsd bele 😄D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
Memória :: DDR2 1GB x 2 1066MHz Kingmax 8 378 Ft

Tápegység :: Chieftec Delta 450W 12cm PFC 11 750 Ft

Számítógépház :: AeroEngine II Fekete 14 390 Ft

Alaplap :: s775 Asus P5QL Pro 18 784 Ft

Videokártya :: PCI-E Sapphire Radeon HD3870 TOXIC 30 990 Ft

Videókártya :: PCI-E Asus Radeon HD4870 512MB 57 990 Ft

Processzor :: s775 Core 2 Duo 3,0GHz BOX (E8400) 30 990 Ft

Merevlemez :: SATA Samsung 250GB 16MB 10 500 Ft

DVD Író + Olvasó :: (1-1 Fekete Samsung) 10 000 Ft

Full :: Gép 163 782 Ft

CopyKing92
de hallod te royal csákesz egy ien szetet olcsobban tudsz össze állitani mint én boltbol? 😄 következöre irom

Szabi84
úgy nézem egy darabig még fennt lesz az audiosurf😞

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

RoyalPredator
32 a standard, 64 a kereskedelmi csúcs (jelenleg), késõbb lesznek 128asok is ha igény lesz rá, de nemhiszem.

Nekünk 2, 4 és 8 magos gépeink vannak, 8 is csak molellezés miatt kell.
Mindig lessz jobb, de az áruk is keménx lesz.

Pl a Mac Pro tokkal vonóval 850k-ba került, 8 mag- 3.0Ghz, 8800gtx 756, 8Gb Rammal.
De pl a Vistás gép nagyker áron 255k volt, Duo Core 3.0, 4Gb ram, 8800GT 516Mb, és ezt ha boltban veszed akkor 300k, áfákkal.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

CopyKing92
vistábol* 😄

CopyKing92
hát bistábol van84 bit es

predator0
Nekem az is homály, hogy a Vista hány magos procikat és max ramot támogat 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

CopyKing92
háj tudtok valami ojan cuccokat pl. hogy jövõre lesznek 8 vagy 12 magos procik? vagy ha 25% jobb kártyák mint az ati 4870X2? thx mert akkro még nemmot álmodom össze a gépem hanem jövöre 😄

fery02
Ez is aranyos: about:Mozilla
#8085: <#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

predator0
Vírusírtásban király vagyok 😄😄

RoyalPredator
iRevolution teamba keresek embereket, akik professzionális szinvonalat képesek felmutatni akármien téren ahol tevékenykedik.

Már elkezdtem megapackokat összerakni, minden témában, amit letöltessz, és menni fog minden. Hamarosan letölthetõk lesznek.

Addigis, ha valaki jelentkezik: [email protected]
YouTube Profil: RoyalPredator

És jelenleg Weboldalt kellene összedobni.

Szabi84
hehe ez jó

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

zeli
azta...loál😄DD
Easter Egg .D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

predator0
Errõl eszembe jutott egy vicces dolog, akinek Firefox 3-as verziója van írja be címsorba, hogy about:robots 😊

zeli
Na, tényleg jó, feltettem csak a DivX kodeket, a Fraps felvételekkel semmi gond. 😊
Felteszem majd a Sony Vegas-t, kiváncsi vagyok ott minden oké lesz-e...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Szabi84
oké megprobálom

fery02
Sajnos vissza kell raknod. :/ Én legalábbis ezt a megoldást találtam csak. Ezután már csak egy tenni való marad majd a Firefox-ban: beírod címsorba, hogy "about:config", majd a font kezdetû kulcsokat megnézed, és ha látsz köztük olyat, ami vastag betûs (az nem az alapbeállításon van), azokon jobb egérgomb - Visszaállítás.
Ezzel elvileg minden visszaáll.
De ha rájössz közbe, hogy hogyan lehet következmények nélkül törölni az Audiosurf-öt, nyugodtan szólhatsz. 😊

Szabi84
igen, és letöröltem😄 pont ma

fery02
Volt egy olyan játékod fent, hogy Audiosurf?

Szabi84
Sziasztok! Nálam olyan gond állt elõ, hogy az összes betû (sg,wiki,google) vastagított lett, a winamp-ban pedig dõlt, persze lövésem sincs mi a tököm lehet, nem találtam semmi hibát a betütípusoknál a firefoxban, sem a a windowsban!

Prince23
Csak div x codecet tegyé fel. azt pipáld be

fery02
Nekem ezek vannak

zeli
Újrahúztam a Windows-t, és kodekkel kapcsolatban kérdeznék: mondták itt, hogy kodek packot nem érdmees feltenni. Akkor hogyan, csak sima DivX és Xvid kodeket tegyek fel ?

predator0
Nincs mit 😊

fery02
Ja és igen, majd elfelejtettem írni, hála predator0-nak, megoldódott az elsõ problémám. Javasolta, hogy töröljem ki a 4 napja keletkezett "C:\WINDOWS\system32\braviax.exe"-t, amit elõször be kellett zárni feladatkezelõben, és csak azután engedte törölni. Azóta nem jön elõ az a buborék. 😊 Köszi még egyszer!

RoyalPredator
ATI hivatalos honlapja, ott letöltések, driverek, és azt amiben bennevan a 2600 PRo, driverpackot gfog letötleni és a listán vannak rajta a hozzá tartozó kártyák.

fery02
Everestben a bal oldali oszlopban legördíted a "Számítógép" menüt, és ott az "Érzékelõ" almenü. A "GPU dióda" érdekel minket.
ATI driverekhez meg nem értek, pedig lassan elkezdhetnék velük ismerkedni, ha ilyen fain árért szerezhetõek be az újabb kártyáik.

az everestel hol tudom megnézni a hömérsékeletét a kártyának? Ati hd 2600 pro hoz mejik drivert szedjem le? mert nemmerek már leszedni magamtol mert már szurtam igy el a gépet 😄
RoyalPredator
Driveredet frissítsed, és a patcheket is rakd fel ha nem változik. De lehet hogy csak a videóbeállításod nem faja, meg ATI-t nem szereti a Crysis annyira

fery02
Te is nézd már meg a biztonság kedvéért a videokártyád hõmérsékletét az Everest programmal. Gyanakodok egy túlmelegedésre, fõleg ahogy írod, hogy az elején nem csinálja (mivel szép lassan melegszik be a kártya).

Szasztok!
Tudnátok segiteni plz. A Crysis ben van egy kis gondom van néhány textura ami vilog és eltünik. Az elején még semmi baja nemvolt most meg már megálás nélkül csinálja. Nemtudom h patchelnem kéne mert már patcheltem rajta egyet de még mindig ojan. Lehet h a driveremel van gond?

Ati HD 2600 pro-m van valaki plz mondja meg megjik driver frisités jo hozá és holtom leszedni mert nemtom mejiket szedhetem és egyszer már szurtam el a gépet driver miatt. Elöre is kösz.
fery02
Köszi szépen! 😊
Küldöm a privit, de ha értesz belõle valamit, akkor te pro vagy. 😄

predator0
Ezt nem a windows okozza, hanem valamilyen spyware, vagy vírus. Ha rákattintanál, akkor behozna egy oldalt, ahonnan kémprogramok, vírusok serege települ fel a gépedre. Ja, és nyugodj meg, a nod32 sem talál meg mindent, tapasztalatból tudom 😄😄 Futass kémprogram írtókat, többet is, hátha valamelyik megtalálja. Vagy:
Keress rá google-val arra, hogy hijackthis, ez egy elemzõ program, indítsd el és csinálj vele egy olyat, hogy Do a system scan, save log a file, aztán az eredményt küldd el priviben, ha tudok segítek.

fery02
2 db problémám van:
Az egyik az az volna, hogy nemrégiben száradjak meg, de torrenten megpróbáltam valamit letölteni, és el akartam indítani a telepítést, de nem indult el, e-helyett azóta folyamatosan ez jön elõ gép indításkor, ami elég zavaró:

Igen, tudom, hogy a windows azt hiszi, hogy meg van fertõzve a gép, de a nod32 az ég világon nem talál semmit se, szóval amíg a nod nem érzékel valamit, addig a windowz nekem ne dumáljon. 😄
Na, szóval, úgy ki tudom iktatni igen, hogy beállítom a "Tálca és start menü" beállításoknál, hogy "Sosem látszik", de nem jegyzi meg következõ indításra. Valami végleges megoldás kéne, a windows újratelepítésen kívül. 😛

A másik problémám meg olyasmi lenne, hogy mióta hangkártyát raktunk a gépbe, még nagyon régen (szal nagyon régi probléma), tehát az integráltat bios-b kiiktattam, és azóta ha a gép elejébe dugok be fejhallgatót vagy mikrofont, nem érzékeli a gép. Ezt én természetes jelenségnek veszem, de érdekelne, hogy megoldható lenne-e az, hogy ezeket a csatlakozókat valahogy "ráirányítani" a hangkártyára.

qtab986
Pályakóddal a Foxtrot uniform pálya elejére ugrottam de most meg nem tudok cheattel fegyvert szerezni anélkül meg semire se megyek.Talán mert nincs az a spéci ruha mert nem látom a képernyõn az életerõt meg az energiát.
Ezekkel kapcsoltam be a cheatet:
hl.exe -dev -console -game gearbox
hl.exe -console +sv_cheats 1 -game gearbox

RoyalPredator
Most nekem kell SOS segítség, és marha gyorsan:S

Logitech ClearChat Stereo - nevü hagyományos, 2 Jeddugós headsetet vettem, de elõször gyenge volt, aztán már egyáltalán nem adott hangot.

Vistás gépre kellene, mit állítgassak be?
Esetleg Sound Driver? Asusom van, de nemigazán találom ebben a szar rendszerben

MAC FTW, ott minden müxik....

RoyalPredator
Vegyél új, erõsebb gépet. ez a 21. század...

sziasztok!
tudnátok segíteni?
letöltöttem a red alerttet😄
és nem indul el xp😞
amikor elindítom a setupot akkor mindig kihozza hogy kevés a memória a 16 bit es windows alkalmazás futtatásához😞
elõre is köxi!
sziasztok!
qtab986
Hát az Half-Life 2 ez meg Half-Life 1 Opposing Force expansion pack.

RoyalPredator
HALF LIFE TOPIC:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1050948698

qtab986
A Half-Life Opposing Force-ban akadtam el azt hiszem a Pit Worm's Nest pályán.Kidob az asztalra ezzel:
A Half-Life Launcher hibát észlelt,ezért leállt.
Pont akkor csinálja mikor ez a video az 5:56-nál van.
Tipp?

predator0

timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect

CopyKing92
nekem boot.ini full üres valaki tud adni egy boot ini filet? 😄 vagy le iraj azokat amik benne vannak? 😄 thx