Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddalim, jó, de van aki tuninggépet vesz, és ott 500k a minimum.
A Jó játékhoz elég 150k is, ami nemsok az 500hoz képest.
És mégegyszer megemlítem, a Mac Pro épp hogy nem éri el az egymillió forintot.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Igazából, tömören, gyorsaság.
32 Bit az alap, 64-kicsit komolyabb, de annyival nem amennyivel drágább.
Több meg minek? Barkácsnáza a garázsban?
Figyelj, ha olcsón akarsz jó gépet, elõször is, szedj össze 150-200k forintot, utána ###
---
bocs, ezt nem hagyhattam itt.
btw, szvsz (jajdejók ezek 😄), szóval...
mellékesen, szerény véleményem szerint a "150-200k" és az "olcsón" ellentétesek egymással
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
CSX OC, v. Geil ULTRA.. 😊 most a CSX OC 4gb 16ezer.. ^^ megéri nagyon.. jah és asszem 1066Mhz-es.. (Idõzítés ne zavarjon meg, mármint az 1066Mhz-esnek rosszabb az idõzítése mint a 800Mhz-esnek, de ha magas idõzítés és magas Mhz kell, akkor Geil ULTRA Plus, Micronchipes és jó drága 😄 ) De ha nem tuningolsz, elég a 800Mhz-es is ;-)
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Tápegység :: Chieftec Delta 450W 12cm PFC 11 750 Ft
Számítógépház :: AeroEngine II Fekete 14 390 Ft
Alaplap :: s775 Asus P5QL Pro 18 784 Ft
Videokártya :: PCI-E Sapphire Radeon HD3870 TOXIC 30 990 Ft
Videókártya :: PCI-E Asus Radeon HD4870 512MB 57 990 Ft
Processzor :: s775 Core 2 Duo 3,0GHz BOX (E8400) 30 990 Ft
Merevlemez :: SATA Samsung 250GB 16MB 10 500 Ft
DVD Író + Olvasó :: (1-1 Fekete Samsung) 10 000 Ft
Full :: Gép 163 782 Ft
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nekünk 2, 4 és 8 magos gépeink vannak, 8 is csak molellezés miatt kell.
Mindig lessz jobb, de az áruk is keménx lesz.
Pl a Mac Pro tokkal vonóval 850k-ba került, 8 mag- 3.0Ghz, 8800gtx 756, 8Gb Rammal.
De pl a Vistás gép nagyker áron 255k volt, Duo Core 3.0, 4Gb ram, 8800GT 516Mb, és ezt ha boltban veszed akkor 300k, áfákkal.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
#8085: <#eljen>#eljen>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Már elkezdtem megapackokat összerakni, minden témában, amit letöltessz, és menni fog minden. Hamarosan letölthetõk lesznek.
Addigis, ha valaki jelentkezik: [email protected]
YouTube Profil: RoyalPredator
És jelenleg Weboldalt kellene összedobni.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Easter Egg .D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Felteszem majd a Sony Vegas-t, kiváncsi vagyok ott minden oké lesz-e...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ezzel elvileg minden visszaáll.
De ha rájössz közbe, hogy hogyan lehet következmények nélkül törölni az Audiosurf-öt, nyugodtan szólhatsz. 😊
ATI driverekhez meg nem értek, pedig lassan elkezdhetnék velük ismerkedni, ha ilyen fain árért szerezhetõek be az újabb kártyáik.
Tudnátok segiteni plz. A Crysis ben van egy kis gondom van néhány textura ami vilog és eltünik. Az elején még semmi baja nemvolt most meg már megálás nélkül csinálja. Nemtudom h patchelnem kéne mert már patcheltem rajta egyet de még mindig ojan. Lehet h a driveremel van gond?
Ati HD 2600 pro-m van valaki plz mondja meg megjik driver frisités jo hozá és holtom leszedni mert nemtom mejiket szedhetem és egyszer már szurtam el a gépet driver miatt. Elöre is kösz.
Küldöm a privit, de ha értesz belõle valamit, akkor te pro vagy. 😄
Keress rá google-val arra, hogy hijackthis, ez egy elemzõ program, indítsd el és csinálj vele egy olyat, hogy Do a system scan, save log a file, aztán az eredményt küldd el priviben, ha tudok segítek.
Az egyik az az volna, hogy nemrégiben száradjak meg, de torrenten megpróbáltam valamit letölteni, és el akartam indítani a telepítést, de nem indult el, e-helyett azóta folyamatosan ez jön elõ gép indításkor, ami elég zavaró:
Igen, tudom, hogy a windows azt hiszi, hogy meg van fertõzve a gép, de a nod32 az ég világon nem talál semmit se, szóval amíg a nod nem érzékel valamit, addig a windowz nekem ne dumáljon. 😄
Na, szóval, úgy ki tudom iktatni igen, hogy beállítom a "Tálca és start menü" beállításoknál, hogy "Sosem látszik", de nem jegyzi meg következõ indításra. Valami végleges megoldás kéne, a windows újratelepítésen kívül. 😛
A másik problémám meg olyasmi lenne, hogy mióta hangkártyát raktunk a gépbe, még nagyon régen (szal nagyon régi probléma), tehát az integráltat bios-b kiiktattam, és azóta ha a gép elejébe dugok be fejhallgatót vagy mikrofont, nem érzékeli a gép. Ezt én természetes jelenségnek veszem, de érdekelne, hogy megoldható lenne-e az, hogy ezeket a csatlakozókat valahogy "ráirányítani" a hangkártyára.
Ezekkel kapcsoltam be a cheatet:
hl.exe -dev -console -game gearbox
hl.exe -console +sv_cheats 1 -game gearbox
Logitech ClearChat Stereo - nevü hagyományos, 2 Jeddugós headsetet vettem, de elõször gyenge volt, aztán már egyáltalán nem adott hangot.
Vistás gépre kellene, mit állítgassak be?
Esetleg Sound Driver? Asusom van, de nemigazán találom ebben a szar rendszerben
MAC FTW, ott minden müxik....
tudnátok segíteni?
letöltöttem a red alerttet😄
és nem indul el xp😞
amikor elindítom a setupot akkor mindig kihozza hogy kevés a memória a 16 bit es windows alkalmazás futtatásához😞
elõre is köxi!
sziasztok!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1050948698
A Half-Life Launcher hibát észlelt,ezért leállt.
Pont akkor csinálja mikor ez a video az 5:56-nál van.
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect