11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
RAM hiba sokkal valószínűbb, vagy esetleg még táp hiba. -
BenceYCE #8762 Vid kari driver is lehet jó eséllyel. -

ne maradjak ki :D -
-
-
-
Cat 02 #8757 Nem kevés, hibás. De nem 100 %, sokminden okozhatja, nekem anno ram volt a gáz.
Memtest progival meg tod nézni, bár nem tom mennyire vágod az ilyeneket, én anno szervizbe vittem inkább.
De azért várj meg valami okosabbat :P -
kevés lenne neki?( 2 gb van benne)
és ez ellen tudnék valamit csinálni? -
Cat 02 #8755 Ez általában ram hiba szokott lenni. -
hali mostanában egy pár játéknál újraindul a gép beállítottam hogy ne induljon újra ha "rendszerhibát " észlel
és mikor megint újraindult volna kiírt egy kék szöveget
leírtam hogy miket írt le.
de az lenne az első kérdés hogy jó helyre írtam vagy máshol próbálkozzak:? -
AZ jó köszii -
BenceYCE #8752 Működnek azok is dualban. -
Hát nekem otthon (mert msot nrem otthon vagyok) DDR-es ramjaim vannak(2x512), és megnéztem a sávszélesséhüket és 64bit, de ugy tudom hogy ha a dual chanel müködne akkor 128-nak kéne lenni.. -
Nekem 2*512 Corsair DDR RAM-jaim vannak és állítólag dual chanel, de javítsatok ki, ha tévedek, lehet, hogy rosszul emléxem.
#8746: tudom, hogy ez most nem a legolcsóbbik megoldás, de vannak 5.1-es fejhallgatók is. :D -
Hali, a dual chanel a DDR RAM-nal is működik vagy csak a DDR2 és 3-asoknál? -
BenceYCE #8748 Hangkártya driver-ében és/vagy szoftverében állítsd be, hogy ne 6ch-t küldjön ki hanem csak 2-t. A fülest meg a gépbe dugd, ne a hangfalakba. -
Nah, ha valaki játszott már JK Academy -vel, akkor most segythet.
Időnként kiírja a konzolba, hogy Name : "BH||BobaFett" Default: "Padawan"
És ha akkor írja ki, amikor én a konzolban gépelek, kifagy a játék.
A Killtrackerem (Ultra Ultility V3b .16) ki van nyomva, szóval elvileg nem okozhatja.
Max ha valahogyan beleépült a játék konfigjába..
Még XFire lehet a bajos.
Nah? -
Cat 02 #8746 Ha van 1 film ami 5.1-ben van, de nekem csaj fejhallgatóm van akkor lehet valamit tenni ?.
Mert a háttérzajok mindig nagyon hangosak, és a szövegből meg semmi se értek :S -
BenceYCE #8745 Simán csinálsz a wifi-t fogadó gépen egy hídkapcsolatot aztán megy át a másik gépre lan-on. Ha több gépet kötsz rá, akkor annyi hálókártya legyen benne. Alaplapon is valszeg van egy hálókártya. Ilyenkor csak akkor van net a többi gépen ha a szervered dolgozik. Ezt pótolhatod routerrel is, de ott nem tudom, hogy a WAN-ra köthetsz-e wifi-n keresztül. Ha nem akarjátok, hogy örökké menjen a server, akkor asszem jelátalakítóval rá tudjátok kötni a router-re is és akkor nem zabálja a server az áramot feleslegesen. -
de akkor akadna és kiírná hogy szar a gépem mint mindenkinek akiknek nincs Shader model 3 stb... -
Én nem tudom, Far Cry 2 topicba kérdezősködj, de sztem kicsi a videókarid, hiába 6800+.. -
mert ha ezvan akkor letöltöm még 5 helyről de ez már nagyon warez:D -
node másoknál jó? -
Hallod, a Far Cry 2 nekem azt csinálja hogy hang van kép nincs akármelyik driverrel.. sztem a törés miatt..:P -
Te tudnál esetleg segíteni ? Privátba írj már ötleteket..:) -
Igazad van, lehet, hogy a videokártyádat nem bírja, de mintha ezt is írtam már volna... :) Probáld ki egy másik kártyával. Mondjuk kölcsönbe olyantól, akinek ment. Ha úgy sem müxik, akkor ez ki is zárható. -
ez nem a tört játék betegsége szerintem -
BenceYCE #8736 A nagyképűsködés közepette össze tévesztette valaki, hogy a kábel tipusa lehet UTP vagy FTP, míg a kötés lehet normál vagy kereszt (cross). -
Azért mondjuk ez precedens értékű, hogy valakinek a tört játékához ilyen segítségáramlat érkezzen. Ha semmi sem válik be, akkor eredeti játék megvásárlása lesz szerintem esedékes... És akkor most ezzel megint ismételtem önmagam... :) -
Akkor erősebben fel kell túrni a netet további frissítésekért. -
ok megpróbálom,és ha az sem lessz jó? -
És ha előtte törli az előzőt? -
Ja, tényleg, bocsi. Akkor fogd a a gyári CD-det, és arról telepítsél drivert.
#8728: Csak hogy legyen egy hsz, amibe normálisan közlöm a dolgokat. :) -
nem tudsz visszafrissíteni... legalábbis 99% hogy nem -
de a legújabb fennvan
nekem most egy régebbi kellene -
Semmi gond, csak #a 8726os hsz-ed megegyezik a #8727-essel, tehát elég volt 1x javítani :P -
Bocsi, már megint sokat ittam, majd Saddalimnak ha lesz kedve rendet rak. :)
Szóval Firerock!!! Kattints csak ERRE! -
nvidia.comhelyes link -
Nem hiszem, hogy a Windows újratelepítéstől feltelepülne automatikusan a VGA-dhoz a megfelelő driver. Helyette inkább menj fel a www.nvidia.com-ra, és a "Download drivers" menüpont lesz a te menüpontod. Sok sikert!
-
illetve szerintetek egy Xp ujratelepítés megoldhatná a problemet?