Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Mo-ról nem is tudsz, de trükkel megoldható: Külföldi címet kell megadni regisztrálásnál. Azt mondják Xbox-osok legalább is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

snowkid16
Ööö, sziasztok! Meg van a Gears of War eredetiben, de a Live fiókot nem tudom aktiválni. Sose tud csatlakozni a live szeróhoz... Leírná valaki az alternatívákat? Köszönöm elõre válaszotokat!

RoyalPredator
Vedd meg a jogokat, mert ienért lecsukhatnak.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

fery02
Unreal 3-as UT 1-et akarsz csinálni? 😄

predator0
Nézegesd ezt az oldalt. Második kérésed passzolom.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sziasztok
Kéne egy kis segítség.Az Unreal Enginehez (nem 3.0 elöbbi verzióhoz) kéne valami leírás,hogy hogyan kell vele dolgozni.És mégvalami az Unreal Tournament 1-nek az Intro szövege kéne.
Elõre is kössz!!!

c115

predator0
<#falbav> Ennél többet erre ne várj 😊

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni?

a lost planet extere cindition játékot szeretném letölteni de a doxdox-on letöltöttben a 84-er rar fáj hibás.

Tudtok vlmi oldalt?

dragon11
Köszi, a javításkonzollal megcsináltam.. késõn írtál saddalim..😊

Saddalim
XP cd betesz, CD-rõl bootol, vár, NEM akarod a helyreállító konzolt
miután régebbi winfosokat keres elvileg metalálja az eddigit. kijelöl, javítás. 1-2 óra és beállításvesztés nélkül helyrerakja

Fabio Capello
1. lehet hogy szétvágtad a winfost az áramtalanítással
2. portalanítással megbirizgálhattál valami alkatrészt, ellenõrizd

dragon11
DE OMG én nem rakom újra és biztos h nem ez a baja..^^ ez olyan volt mint 1 áramszünet akk meghal a winfos? nem 1ilyenem volt már..

RoyalPredator
Használj Firefox 3- at vagy Safari-t.

Dragon, tee... Figyu.
Installáld újra, a CD-ddel. Meg formatáld.. Bootoláskor nyomogasd az F8at.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

dragon11
Sziasztok. A másik gépemet ma kiportalanítottam, de nem akar továbbmenni a winfos betöltötõs csíktól.. ugyanis, ma bekapcsoltam a gépet kérte a jelszavam és arra mentem a gép kikapcsolása és kikapcsoltam VÉLETLENÜL az áramot.. hamarabb.. és most kéri hogy normál mód, etc.. mindennel próbáltam, de még csökkentettel is azt csinálja.

Elérek a winfos betöltõs képig(csíkos, amikor szaladgál a csík) aztán továbbmenne de újarindul a gép..

Nagyon sürgõsen help, mert holnapra meg kell csinálnom dolgokat ... iskolával kapcsolatos..

Nagyon köszi..

Saddalim
telepítettél valamilyen plugint, kiegészítõt az IE-hez? vagy olyan programot, ami a formátumokkal manõverezik (nem fotosop vagy ilyesmi, hanem külön erre készült program (winamp agent és hasonlók))

Igen, ott engedi JPG-ben elmenteni, csak IE nél nem ajánlja fel a lehetõséget, bmp-t ír.

RoyalPredator
MS Paint-ban tudsz képet menteni JPG/JPEG-ben?
Ha nem, akkor hiányzik a Plugin, valószínûleg törölve lett valamien úton. Reinstall Windows vagy keressük meg neked a plugint. ?

Ott is csak bmp-t enged elmenteni.

Saddalim
valszeg mert csak bmp-ket akarsz menteni. próbáld ki a bannerünkkel itt fennt, az elviekben jpg

Üdv!

Internet explorerrel akármelyik képet akarom lementeni, (jobb klikk, mentés másként) mindig csak bmp-ben akarja és nem jön ki a választási lehetõségeknél, hogy JPG.
Valakinek ötlet?

CopyKing92
na mnodom ha én nemirok senkise de ha meglátjákhogy irok irnak 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

fery02
Annak örüljünk.

CopyKing92
ha én nem írok senki se?😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

fery02
Dehogynem, jól elküljük google-özni. 😄 Bár viszonylag sok játék a hátam mögött van, szóval véletlenül még lehet, hogy én is tudok néha segíteni. 😊
#8127: Értem én, igazad van.

Saddalim
a téma (mint ahogy az alcíme is mutatja) ÁLTALÁNOS segítségkérõ topik. ergo nem csak játékoknak van, gyakorlatilag a szoftveres helpdesk vagyunk. hogy akkor miért vagyunk a játékok fórumában? ha választani kéne a felh. programok és a játékok között, több a játékokkal a baj, meg ide többen járnak. sajnos nem lehet egyszerre két helyen

predator0
Nem zárja ki, de segítséget nem igen fog emiatt kapni.

fery02
Igen, de ez kizárja ezt: "fórum / Játékosok fóruma >> / Segítséget kérek" ?
Mert szerintem nem.

predator0
FAQ legelsõ pontjában a válasz 😊

fery02
Dehogynem. 😄
#8113: fórum / Játékosok fóruma >> / Segítséget kérek

CopyKing92
jajj de okos itt valaki XDD

Az a piros szar nem az h pc/dvd ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

predator0
Probáltam már hasonló oldalakat, és persze, hogy a piros szart néztem 😄😄

RoyalPredator
http://covertarget.com/?cat=1&sid=6675

Itt keresgéld PC/PS játékok között, azt nézd aminek a bal felsö sarkában van vmi piros szar,. - Sok sikert, ha nyersz megadom a címem ahova küldheted a nyereményt x)

predator0
Most nekem kéne segítség... van egy nyereményjáték, amiben mozaikszerûen eltorzított játékborítók képei alapján kell kitalálni a helyes választ. Errõl a képrõl fingom sincsen, hogy melyik játék lehet az.

dragon11
Adtak hozzá, de elveszett..

predator0
Ha van benne megfelelõ használati utasítás, akkor nem fognak mellékelni hozzá kapcsolási rajzot 😊

RoyalPredator
Elõször is, mellékelve kellhogy legyen a dobozában.
Amennyiben nincs, az eladótól jogosan kérheted.
Az eladónak kötelessége a termékhez járó tartozékokat, papirokat átnyújtani amennyiben az oroginál termék tartalmazza azt. Ha nem tudja odaadni, adnia kell egy elérhetõséget, pl gyártóét, vagy forkgalamzóét, akik minden esetben tudnak segíteni.

De ha nem akarsz ennyi idõt elcseszni, rakd bele a ceruzaelemet, és kapcsold be az ON/OFF kapcsolóval.

dragon11
Igaz hogy nagyon off de én már 3órája keresem a Synertech DP1020 típusú kapcsolási rajzát(csak csengõ+telefon, tehát nem kamerás.)

Nagyon szépen megköszönöm annak, aki segít!

Még1x elnézést, hogy nagyon OFF, de itt sok ügyes ember van..😊

RoyalPredator
Nemmintha zavarna, csak ez nem ien játék-info fórum,😊

De IGN -en mindenrõl van info, midnen game, minden platform (PS2-XBox-PC-Nintendo-PSP)

CopyKing92
a google luxus? 😄 ha ottnincs sehol

Hali! Tud valaki a Narnia krónikái ps2 játékhoz végigjátszást? Elõre is köszi
fery02
Mivel azt írtad, hogy "megjelenik"-e, szóval a jövõben meg fog-e vajon jelenni, erre azt mondom, hogy semmi sincs kizárva. Ahogy a kollégák értelmezték, arra én is azt mondom, hogy nem jelent meg PC-re.

Saddalim
nem, csak PS2-re

predator0
Nem hinném.

hallo vki nem tudja ,hogy
Superbikes Real Road Racing Championship
ez pc.re megjelenik??

RoyalPredator
1: Politikusok windowst vesznek mert ugyan az a mentalitás: "Nincskedvem, lefagyok, baszhatod"
2: A Mac rengeteg midnenre jó, igazából csak azok használták eddig akik tényleg profik voltak a médiában, programozásban, manapság már teljesen házi oldala is van, szal PC-s beütése van.

Játékok? MINDEN megy rajta ami viszonylag új, ha más nem, CampBoost -al elindítod a vistát és azon keresztül futtatod.
Az hogy MACen nem játszhatsz, az a microsoft mítosza. Eddig is lehetett, és sokkal jobban mint egy Windows-os PCn, mert sokkal jobb a knfigurációja, és ugyanolyan felszereltségú gép akár 20 FPSel is többet adhat. (FixTV Macians teszten láttam még UT 2008-al.)

predator0
Ez egy vérprofi értékelés volt. Valami azért nem jó, mert nem lehet rajta játszani. Pl. tervezés, modellezés, ilyesmik eszedbe sem jutnak, amik eléggé erõforrás igényesek. Szerintem te még életedben nem láttál ilyen gépet futás közben, ahogy én sem 😊

CopyKing92
a macpro ilyen irodai gyors gépelésre van 😄 semmire se jó nem megy rajta szinte egyik játék se mert nem kompatibilisek 😄 évente hányatvesznek belöle amgyarországon? 5 öt? 😄 ja meg politikusok 😄

RoyalPredator
Teljesen igaz mind a három érv.

Saddalim
- az emberek max 5%-a vesz tuninggépet
- a Mac Pro elsõsorban nem otthoni felhasználásra van
- az emberek nagyrészének általában nincs 150-200k-ja gépre.