11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Wigan007
    Sziasztok . NEkem lenne egy problémám az egyik játékkal kapcsolatban Feltelepítem a játékot , az első müködésnél minden jó . EL is indul a játék, de aztán kilépek és ha mondjuk egy óra múlva el akarom idnítani akkor meg nem indul el merta "... exe hibát észlel ezért leáll"ezt kiirja és nem tom h miért van ez kérlek segítsetek pls

• dragon11
    Eddig jó volt.. nem állítottam semmit el..

Amúgy, milyen beállításokra gondolsz?^^
  • Fabio Capello
    szvsz simán csak szarok a beállításaid...
  • dragon11
    Mit szóltok ehhez? Én ilyet még nem láttam!

Internet van, fórumozok minden, de Nem tudok neten játszani, frissíteni (pl avastot). Most 5perce felfrissítette magát, innen tudom hogy most be tudok lépni msn-en és most tudok neten játszani.

Mi a franc van a szolgáltatóval?

Kösz.
  • tibi206
    [IMG]http://[/IMG]
  • bauer15
    na megcsináltam a Mem Test--et a végén kiírta hogy pass complete és
    0 errors
  • dragon11
    Hm?:D
  • Cat 02 #8796
    Miranda.
  • dragon11
    Miért nem tudok belépni msn-be ma egyáltalán?

állomásleíró fájl meg kulcsfontosságú portok-ba folyamatosan hibát ír..
  • fery02
    Akkor az User files mappából töröld ezt: gta_sa.set
    Én is jártam már úgy, hogy nem töltött be. De miután ezt töröltem, utána már jó lett. Igaz, elvesznek a beállítások, de azokat fél perc alatt újra be lehet hangolni.
  • dragon11
    Értem.. de az hülyeség nem? meg kéne nézni modemmel hogy megy..

de sztem ez csak a szünet miatt van, azóta ilyen.. msn-be nem tudok belépni, online gameről ne is beszéljünk.

hehe.
  • predator0
    Dugd be a netet csak az egyik gépbe. Ha így megy rendesen, akkor meg kéne nézni másik routerral.
  • IceMan93
    vagyis nem az a baj hogy nem irja fölül, fölülirja csak a játék nem tölti be.
  • IceMan93
    hát van egy mentés amibe már a főküldik végig vannak játszva és mind a három város megvan.
  • dragon11
    Business-nél van a szerződés ADSL netnél (nálunk) elvan osztva 3 felé.. eddig nem volt semmi gond, de mostmár minden reggel nincs internet és későn jön be.. betelóztunk Nekik h mivan, erre azt mondják nem látnak a világon semmit csak a routert.. -érdekes, rá 1percre jó lett a net-

Nah mind1.. ma reggel megint nincs net, aztán fél óra mire van.(10:30)

Most 10perce megint megszakadt és volt 3perc hogy visszajöjjön. Ilyet az életbe nem csinált ez a szolgáltató, vagy talán a mi modem/routerünk baszakszik? (a routerbe nincs beállítva, hogy megszakítson, non-stop megy)

Egy éjszakára kihúzzam a routert pihenjen, meg a modemet?

Köszi a tippet.

UI.: Már msn-be se tudok belépni annyira instabil ez a net.. bár lehet hogy csak azért, mert szünet van..
  • fery02
    Bocsi, tényleg félre olvastam. Ha nem akar felülírni semmit, akkor vagy nincs benne mit felülírni (szóval nincs még elmentés), de ha jól másolod be amit kell, akkor nem kell vele foglalkozni, a játékban működni fog.
  • BenceYCE
    Valószínűleg nem jó dolgot másolsz vissza. Leírhatnád, hogy mit, mert akkor okosabbak lennénk.
  • BenceYCE
    Ezt félre olvastad...
  • fery02
    Azért írja fölül, mert már vannak abba a mappába ugyanolyan nevű fájlok, ami értelem szerű. Ha még kellenek az előző elmentéseid, amiket fölül akarsz írni, akkor mentsd ki egy külön helyre a mappát előtte. Később, meg ha kell, simán csak visszamásolod, fölülírod.
  • IceMan93
    azt szeretném tudni hogy amikor bemásolom a san andreas user filesba a mentést miért nem irja fölül? nem akarom előlről kezdeni.
  • fery02
    pl azt, hogy leírod milyen VGA kártyád van. Mert tuti, hogy azzal kapcsolatban van valami.
  • sovatalevi
    de mit tehetek?ja es nem nemet verzio
  • Sas6
    Ezt egyszeruen meglehet oldani:) Mutatok egy képet csak a pipát kell kivenni.

• predator0
    Azért, mert neked a német verzió van :D
  • fery02
    Biztos valahogy ki lehet kapcsolni, de miért? Ha már olyan sokszor kiírja nálad, hogy már idegesítő, akkor ott már valószínűleg a Windows-al vannak gondok.
    Nekem is lenne egy kérdésem, már régebb óta az van, hogyha letöltök bármilyen képet bárhonnan, akkor ha bármelyiket meg akarom nyitni, akkor kijön egy ilyen() ablak. Persze, ha kiveszem a pipát, akkor az adott fájlnál legközelebb már nem fog előjönni újra ez az ablak. Ugye a kérdésem az lenne, hogy hogyan érhetném el, hogy ezt az ablakot lehetőleg sohase lássam többet egyik fájlnál sem.
  • fery02
    Nekem ilyesmi "effekt" régen volt pár játékban (NFS 3, 1nsane) az akkori 4vagy 8 megás VGA kártyámon.
    Milyen VGA kártyád van? :D
  • Colton
    SzevasztoK!

Hallottam róla hogy ki lehet kapcsolni a hibaüzenet küldéses hibát hogyha beirom a futtatsába hogy msconfig és aztán a szolgáltatások ban kiszedem a pipát a hibajelentő boxbol de nincs olyan box hogy hibajelentő
  • BenceYCE
    Mondj el egy dicsőítő imát az Istenednek ha rasszista vagy.
  • zeli
    lolll

vga driver ?
  • sovatalevi
    a gta san andreasban CJ es a jarokelok feherek.miert?es mit tehetek?
  • fery02
    Az jó, akkor sec perc alatt ki írható CD-re pl.

#8772: Net framework-öt hagyd fent, az valami környezet, néhány program igényli, nekem is fent van.
    Language pack HUN: ez pedig magyar nyelv a net keretrendszerhez. Ha nem találod szükségesnek a magyarítást hozzá, törölheted.
    Azzal meg nem kell foglalkozni, hogy milyen az ikonja, nálam is van, hogy felcserél néhányat,
  • Prince23
    Azt szeretném kérdezni tőletek, h a .Net framwork magyar nyelvi csomag fontos, letörölhetem e?
    meg van egy ilyen h Langauge pack HUN... a net keretrendszerhez.
    és az egyiknek az ikonja a Sacred 2-jé elég fura -progik telepitésénél
  • bauer15
    ok de 2mb kb
    az egész
  • predator0
    Bootoló változattal végezd el a tesztet. Ne nehezítsd meg se a saját, se a segítőkész emberek dolgát :) Írd ki újraírható cd-re, bootolj be róla...
  • Sas6
    köszi, de annyira ne mfontos csak kivancsi voltam ra ne mirom most ki :)
  • bauer15
    megszeretem a memtest-et
    nem ilyen boot-s anem elindítottam kérte hogy állítsak le mindent majd
    enter megabytes of RAM to test :ezt itt úgy hagytam All unused RAM
    majd Start testing és ezt adta ki: You version of Windows limits the amount of RAM a single program can allocate. You will need to run two copies of MemTest, and tell each to 754 MB of RAM

és megpróábaltam egy másik gépem ott nem írt ki semmit elkezdte tesztelni majd egy idő után újraindult a gép azt mit jelent? vagy minek kéne majd lennie?
    és köszönöm a tippeket remélem meg fog oldódni
  • Firerock
    ujratelepítettem az ikszpét és MŰKÖDIK:D
    köszi mindenkinek aki megpróbált segíteni
  • Cat 02 #8766
    Sztem kiírni cd/dvd-re és ujraindítani vele a gépet.
  • Sas6
    ezt a MEM tesztet hogy kell amugy csinálni? Mert letölöttem, és adott egy image filet , amibe van 2 file egy boot, ez valami katalógus, amit nem nyit meg, meg adott egy mem test.img filet amit nem lehet megnyitni.
  • Saddalim #8764
    1 dolog, hogy mi lehetséges: RAM, táp, videokari, proci, alaplap
    Másik dolog, hogy mi a legvalószínűbb: RAM
    Harmadik dolog, hogy ha nem RAM, akkor mi a második legvalószínűbb: Táp

Tesztelés: RAM: MemTest | Táp: Szerzel kölcsön egyet (ami elég nagy) és kipróbálod azzal