11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• predator0
    Mellékes? Rakd újra a windowst, szerintem.
  • qtab986
    Revo Uninstallerrel leszedtem a drivert. Ki/Be kapcs. Futtattam a CCleanert Windowsra/Alkalmazásokra és töröltem amit felajánlott (2.11 már fenn volt). Ki/Be kapcs. Telepítettem a legújabb ATI Drivert. Ki/Be kapcs. Most se indult el a COD. Ugyanaz a hibaüzenet.
    Ez egy mellékes, de a Win. XP mostanában nem indul el minden bekapcsolásra. Bejön az asztal de azon már nincs ikon. A tálcán se látni azokat a piciket. A helyükön kék télalapok vannak. Sehogy se jön ilyenkor elő a Start menü. Mintha csak lefagyott volna. Ilyenkor megint Ki/be kapcsot csinálok.
  • BenceYCE
    Szedd le a drivert.
    kapcsold ki, majd kapcsold be a gépet.
    tedd fel ezt.
    Takarítsd le vele a töredékeket.
    Tedd fel a vga drivert.
    Szólj ha megoldódott.
  • qtab986
    Van valami tesztprogram amit ha lefuttatok abból többet megtudok?
  • fery02
    Pedig nálam ilyen hiba akkor volt, amikor nem volt feltelepítve a VGA driver. Ennél többet nem tudok, Omega driverekkel nem kísérleteztem.
  • qtab986
    Hozzáteszem, nem régiek a driverek + a rendszert se rég tettem fel.
  • qtab986
    A Call Of Duty nem akar elindulni. Azt a hibaüzenetet adja Could not load OpenGL.
    Ati Radeon 9600 XT a videokártya, Win. XP a rendszer. Az Omega driver volt fenn. Leszedtem. Feltettem a legújabb ATI drivert. Ugyanaz a hiba.
  • Zomil
    közben megoldottam némi google turkálás után :)

akit érdekel: Image Cut nevü programmal, meg lehet adni hány egyenlö részre vágja a képet és elmenti
  • Cat 02 #8835
    Gimp, az free :P
  • zeli
    photoshop.
  • Zomil
    Sziasztok!

egy képet kéne feldarabolnom, ugyanakkora részekre, egy puzzle progimhoz

tudtok ajánlani vmi egyszerü programot?

Elöre is köszi!
  • Saddalim #8832
    #8812 (Wigan007): ha tört, akkor valszeg a törés lesz a ludas. ha nem az, akkor lehet hogy szimplán hibás a cd-je, ilyenkor ingyen cserélik a bótban (blokk ellenében)
    #8814 (infracore): bind [billentyű] playvehiclehorn 0 [vagy] 1
    #8830 (Colton): A RA2-nek kétfajta verziója jelent meg. egy, aminek van és egy aminek nincs multis része. a játékot törőknek természetesen nem érdekük, hogy feltüntették a tört játékon, hogy nincs benne multi. ha töltötted, valszeg multi nélküli verziót töltöttél le. próbálj olyat szedni, aminek van multija.
  • Colton
    de ez a Yuris Kiegre vonatkozik csak elfelejtettem ezt oda irni
  • Colton
    Szevasztok!

Imádm a Red alert 2-t és szretnék vele LAN-on játszani de nem csinál semmit pls segitsettek KÖSZ
  • Fabio Capello
    nem farmos, de hasonló

zoo tycoon
    wild empire
  • molnar0921
    Hello mindenkinek!
    Mostanában rá vagyok kattanva az ilyen farmos állatnevelős játékokra :D
    A farm mánia és a farm vet című játékokkal játszottam eddig , ha valaki tud még hasonló típusú játékot legyen szíves írja le!
    Előre is köszönöm.
  • Wigan007
    jóvan oké megvárom én a 48 órát xÐ csak idegesít h mér írja ki ezt a hibaüzenetet
  • fery02
    A Crashday lesz a te játékod. :)
  • juhiisti85
    és valami hasonló játékot nem tudsz pcre ami jó féle(nem a mashed)?
  • fery02
    Na, ezért nem tudom, mert ps1-es, sohasem volt konzolom, és nem is lesz. :) Nem ismerem a konzolos játékokat. Főleg a régebbieket.
  • juhiisti85
    Ja és ps1re volt és ha ketten játszottátok akkor igy meg volt felezve a képernyő.Régen a játékbarlangokban lehetett játszani vele.
  • fery02
    Passz :/
  • juhiisti85
    nem. régi játék valami 9es szám volt a végén és két részes volt
  • Sas6
    AHham, az jo, köszi :)
  • fery02
    Mashed?
  • fery02
    Nekem anno a Worms world party-hoz kellett ilyen driver, mert XP-n erősen szaggatott a menüje. Ezzel a driverrel megszűnt ugyan a szaggatás, de mégis inkább letöröltem a drivert, mert volt neki valami hátránya számomra, de erre meg pont nem emléxem. :D bocsi
    Am szerintem régebb játékokhoz kell csak. Nem nagyon hallom, hogy újabb játékokhoz ajánlgatnák.
  • juhiisti85
    Sziasztok
    Valaki tudna nekem segíteni, egy olyan játékot keresek ami autós és az autó tetején voltak fegyverek és ki kellet nyírni egymást?
    kÖSZIKE
  • Sas6
    Link

Hali ismeritek az ati omega driver-t? Elvielg megcsinalhatjuk vele hogy ne akadjon a játék és még sok féle lehetőség beallitasokra.. sztetek érdemes leszedni? vagy csak akmu az egész?
  • bauer15
    ugyebár lellenőriztem a gépet a Memtestel nem talált semmi errort
    és valahogyan nem lehetne ellenőrizni a többo valószínűsithető hibaforrást?
    és ez most mitől jöhetett elő?
    mert eddig kb 2 játék volt amivel gondom volt
    de majdnem egy hete elkezdtem felrakni az ujjab játékokat és mindegyik ugyanaz
  • infracore
    Sziasztok.
    Segítséget kérnék.Hogyan lehet dudálni az Unreal Tournament 2004-ben, (ONS-Torlan dallamkürthang) a mantával.
    Köszönöm.
  • fery02
    "- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk."
  • Wigan007
    Sziasztok . NEkem lenne egy problémám a Féböllel kapcsolatban Feltelepítem a játékot , az első müködésnél minden jó . EL is indul a játék, aztán kilépek. De ha mondjuk egy óra múlva el akarom idnítani akkor meg nem indul el merta "Féböl exe hibát észlel ezért leáll"ezt kiirja és nem tom h miért van ez kérlek segítsetek pls .
    a Főmenüig se tudok eljutni elinditásakor az introk bejönnek de utánna a hang elkezd szaggatni és kiirja a hibaüzenetet nem tom mér van :S
  • Cat 02 #8811
    Ingyen jegyet kér a BANán-szigetekre ?
  • Sas6
    lol :DDDD
  • fery02
    Te meg mi a szart csinálsz?
  • CopyKing92
    [URL="http://www.habamon.com/monster/ThePlague"]
    Help me raise my Habamon![/URL]
  • BenceYCE
    Mafia
  • LordTusy
    Sziasztok!
    Szeretném kipróbálni a Cabal Online EU-t,de nem találok egy működőképes klienst se...lehet csak én bénázok,de követtem az utasításokat (újdonsággal persze nem szolgáltak).Találtam olyan klienst ami elvisz login-ig,de aztán semmi pénzért nem enged be,pár másik meg login előtt bármiféle jelzés nélkül kilép...Mi lehet a probléma?Honnan szedhetnék végre működőképes klienst?
    Előre is kössz!
  • molnar0921
    Hello mindenkinek!
    Egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok keresek egy olyan játékot amiben kocsikázni lehet egy városban és ha szabálytalanul közlekedek jönnek a rendőrök. Nem GTA és NFS játékokra gondolok. Valami más kéne!
    Ha valaki tud ilyet akkor írja le nekem!
    Előre is köszi
    hali
  • Wigan007
    amugy a jtáék egy rpg
    azért nem írom le a nevét mert akk nemengedi elküldeni:S de fonetiusan leírom :D Féböl:D