Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régi a Commodoros cucc, a tetrisz, meg supermario,...
AVGN - keressed youtubeon😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Meg a gamefaqs-on csak egy olyan 7 Sins végigjátszás van amelyik a 4. fejezetig (Kombat Klub) tart tovább nem.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
fotográfik kolomp edisön :D
😊
fotográfik kolomp edisön :D
Az a helyzet, hogy egy játékot szeretnék telepíteni de a telepitesi hely megadása után ezt ija ki a gépem : Error: Unable to execute the external program. Légyszi valaki segíthetne, hogy miért. Kossz
Egyéb sérülés, amit okozhat víz, hõ,catli, filctoll, por, ujjlenyomat, okozhatja a DVD olvashatatlanságát.
De valószínûleg rosszül lett kiírva. Van nekemis egy CD-m utazásos képekkel tele, amit anno még minden gép látott, most meg nem látja l ez a gép, annak ellenére hogy sérülésmentesnek tûnik.
Klado, te meg tedd fel a videókártya driverét😊)
Behalt vinyó és garival cserélték, a mai nap raktam rá windowst, de egy olyan problémám van, hogy minden egyes ablakmozgatásnál illetve le-fel görgetésnél beszaggat az egész, mintha ótvar gép lenne, pedig 1 giga memória is van, de képregény a mozgatásoknál, valakinek tipp?
Köszönöm a reakciót.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Letöltött játékoknál ne csodálkozz ha nem mûködik valami, benne van a pakliban.
Kehet hogy a Crack bénázik, úgyhogy ha nem találsz mûködõt, akkor vedd meg a játékot, ráadásul az a 2k forint a HITMAN-ért semmi, mert jó játék, abszolút megéri.
Hozzáteszem, ameddig warezolják a játékokat, addig nem lesz a fejlesztõnek elég pénze ahoz hogy tökéletesebbet alkosson. Magyarul vedd meg eredetiben, ha valami megtetszik, hogy támogassad õket.
( Crysis nekem letöltött verzióban volt meg, de mivel tényleg nagyon jó játék, megvettem a Black Edition-t )
Capello említette, és jó hogy eszébe jutott, Nem minden kártyával kontatibilisek a játékok, habár erre a Driverek az ellenszerek. Amúgy ne vegyetek mindig új hardwert amikor valami hibára gyanakodsz, mert lehget hogy orvosolni tudjuk itt a fórumon...
Windows Felhasználóknak:
1: Telepíts minden frisstést.
2: Telepítsd mindig a legújjab drivert
3: Ha nem jó, próbáld meg a játékot eredetiben megvenni.
4: Ha akkor se megy, akkor kérj segítséget ITT.
5: Megyek aludni, gyere teis.
2. lehet, hogy nem kompatibilis a játék a kártyával, olvasd el a readme-jét, hogy hogy viszonyul a karihoz
A 8600gts-el fagyott minden driverrel, meguntam s vettem egy MSI 9600GTX+ kártyát s ugyan az😞 Idönként vagy az xp-be dob vissza vagy újraindul a gépem. Szóval játékhiba vagy egy jobb crack-et kéne szereznem? Ez realoded crack és 4szer szedtem le a játékot különbözõ helyekrõl. Driver csere, kivettem a hangkártyát stb..
Tudnál segíteni?
Kösz:
zoli
A Hitman Blood Money reloded van meg s a játék közben lefagy s kiugrik az xp-be vagy újraindul a gépem. Nos vga kártyát gépet xp rendsztert, mindent kicseréltem mert a kedvenc játékom.
SEGÍTENÉTEK, a crack miatt rossz vagy maga a játék bugos mint annak idején a második rész?
SOS!
Köszönöm:
szeretném a segítségeteket kérni...<#help>#help>
Az a problémám hogy nekem megvan a DOOM3 nevû játék másoltan egy DVD-n és az lenne a problémám hogy nem tudom felrakni mert mikor elkezdem telepíteni egy idõ után kéri a 2 Disc-et Serial alapból van a Dvd-n + beírás elött is ad egyet azt el is fogadja de aztán 2 disc...
Lehet hogy valami Deamon Tools kell de én nagyon primitív vagyok úgyhogy ha valaki letudná nekem írni hogy mit kell csinálni nagyon szépen megköszönném a segítséget...<#help>#help><#worship>#worship>
van egy az ivivo media player...40 megát foglal... na ennél kisebb kéne.
pl ez egy kiválló oldal: http://www.download.com/2000-2001_4-0.html
Van magyar is, ha érdekel: http://usite.hu/
Egyik se meghívós.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A Hitman Blood Money és a Kane & Lynch: Dead Men lefagy a gépemen.
A driver hiba lehet, vagy a játék. A VGA probléma kilõve mert újjat vettem sa régével s újjal is ezt csinálja.
Segítség SOS!
Köszönöm:
Zoli