Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
'96 még nem régi, Ember😊

Régi a Commodoros cucc, a tetrisz, meg supermario,...

AVGN - keressed youtubeon😊

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

CopyKing92
OMG AZ X-COM EGY ROHADTRÉGI JÁTÉKE IEN UFÓ IRTÓSVOLT ÉS A LEGNÉPESZERÜBB JÁTÉKVOLT.. :d 1996-OS KB :d

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

qtab986
De én nem értek angolul.
Meg a gamefaqs-on csak egy olyan 7 Sins végigjátszás van amelyik a 4. fejezetig (Kombat Klub) tart tovább nem.

predator0

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

qtab986
7 Sinsben akadtam el.A Trust Corpnál dolgozok.Az irodában mindenkivel Passion szinten vagyok és maximumon kivéve Rebecca Flowerst.Amikor a Love szinten a maximumon vagyok vele és megjelenik a sárga csillag a "I've got the money to ensure the merger is succesful." szöveg mellett és ráklikkelek akkor visszautasít.Mit kell még csinálni?

predator0
Leírhattad volna mondjuk, hogy melyik játék az.

RoyalPredator
W A R E Z

Köszönöm, tényleg az volt a gond ehh.... (:

qtab986
Van ingyenes program amivel film és persze hangfelvételt lehet készíteni vagy csak a fizetõs fraps létezik?

bocs
szerintem meg nem neked írtam....

fotográfik kolomp edisön :D

Szerintem nem mert felismeri a VGA-t kiírja, hogy 9600M GT...,és probaltam frissiteni de azt irja hogy a legfrisebb verzio.
VGA drivert fel kéne tenni...
😊

fotográfik kolomp edisön :D

Hello
Az a helyzet, hogy egy játékot szeretnék telepíteni de a telepitesi hely megadása után ezt ija ki a gépem : Error: Unable to execute the external program. Légyszi valaki segíthetne, hogy miért. Kossz
RoyalPredator
DVD-k és CD-k életkora közel 20-40 és, minségtõl függõen.
Egyéb sérülés, amit okozhat víz, hõ,catli, filctoll, por, ujjlenyomat, okozhatja a DVD olvashatatlanságát.

De valószínûleg rosszül lett kiírva. Van nekemis egy CD-m utazásos képekkel tele, amit anno még minden gép látott, most meg nem látja l ez a gép, annak ellenére hogy sérülésmentesnek tûnik.

Klado, te meg tedd fel a videókártya driverét😊)

Fabio Capello
mivel friss telepítés, erõs a gyanum hogy a monitor ill. a vidikari driverét még nem frissítetted ha frissíted, megszûnik a gond 😊

predator0
Milyen márkájú és hány éves? A DVD is elöregedhet.

Hali!

Behalt vinyó és garival cserélték, a mai nap raktam rá windowst, de egy olyan problémám van, hogy minden egyes ablakmozgatásnál illetve le-fel görgetésnél beszaggat az egész, mintha ótvar gép lenne, pedig 1 giga memória is van, de képregény a mozgatásoknál, valakinek tipp?

dragon11
Van 1 dvd (adatmentésbõl van) a dvd íróm (samsung, 15ezer volt, jó fajta.) nem bírja beolvasni.. minden más dvd-t igen.. A DVD egyáltalán nem karcos és le is van zárva. Nos ez a 4 gb mindenképp kellene a DVD-rõl. Vlami megoldást keresek.

Köszönöm a reakciót.

Fresh Duke
Az wtf?

A heavy cost. I pay it gladly.

predator0
Megnyugodtam, hogy nem én vagyok a hülye, mert én sem tudom 😄 Azt hiszem itt most valaki egyedül maradt.

Saddalim
énse. bár a Gugli a mi haverunk

Prince23
lol én sem tudom 😄

fery02
19 éves vagyok és én se tudom...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

CopyKing92
lol és nemtod miaz az X-Com? 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

RoyalPredator
27.
Most miért? Segíteni akartam 😊))

CopyKing92
hányévesis vagy?..

predator0
Gyere te is... áááá 😄😄

RoyalPredator
Nos összegezzük...

Letöltött játékoknál ne csodálkozz ha nem mûködik valami, benne van a pakliban.
Kehet hogy a Crack bénázik, úgyhogy ha nem találsz mûködõt, akkor vedd meg a játékot, ráadásul az a 2k forint a HITMAN-ért semmi, mert jó játék, abszolút megéri.
Hozzáteszem, ameddig warezolják a játékokat, addig nem lesz a fejlesztõnek elég pénze ahoz hogy tökéletesebbet alkosson. Magyarul vedd meg eredetiben, ha valami megtetszik, hogy támogassad õket.
( Crysis nekem letöltött verzióban volt meg, de mivel tényleg nagyon jó játék, megvettem a Black Edition-t )

Capello említette, és jó hogy eszébe jutott, Nem minden kártyával kontatibilisek a játékok, habár erre a Driverek az ellenszerek. Amúgy ne vegyetek mindig új hardwert amikor valami hibára gyanakodsz, mert lehget hogy orvosolni tudjuk itt a fórumon...

Windows Felhasználóknak:
1: Telepíts minden frisstést.
2: Telepítsd mindig a legújjab drivert
3: Ha nem jó, próbáld meg a játékot eredetiben megvenni.
4: Ha akkor se megy, akkor kérj segítséget ITT.
5: Megyek aludni, gyere teis.

predator0
Megér neked a válasz 1990 forintot? Ennyibe kerül ez a játék 😊

Fabio Capello
1. mi mindent eredetiben használunk, az életben nem töltenénk le soha semmi warezt 😄

2. lehet, hogy nem kompatibilis a játék a kártyával, olvasd el a readme-jét, hogy hogy viszonyul a karihoz

Kedves PREDATOR!

A 8600gts-el fagyott minden driverrel, meguntam s vettem egy MSI 9600GTX+ kártyát s ugyan az😞 Idönként vagy az xp-be dob vissza vagy újraindul a gépem. Szóval játékhiba vagy egy jobb crack-et kéne szereznem? Ez realoded crack és 4szer szedtem le a játékot különbözõ helyekrõl. Driver csere, kivettem a hangkártyát stb..

Tudnál segíteni?

Kösz:

zoli
predator0
Nagy piros betûkkel ki kéne írni, hogy itt csak az kap segítséget, akinek eredeti játéka van, mert kicsit kezd uncsi lenni, hogy senki sem képes elolvasni a FAQ-t 😄

Sziasztok!

A Hitman Blood Money reloded van meg s a játék közben lefagy s kiugrik az xp-be vagy újraindul a gépem. Nos vga kártyát gépet xp rendsztert, mindent kicseréltem mert a kedvenc játékom.

SEGÍTENÉTEK, a crack miatt rossz vagy maga a játék bugos mint annak idején a második rész?

SOS!

Köszönöm:
<#falbav>

predator0
Köszönjük a részvételt 😊

ja és az baj hogyha mincs a gépen hangkártya és ha baj hol lehet letölteni egy jót???!!!
letöltöttem az euro truck simulator pc edition 2008-at kicsomagoltam feltelepítettem de amikor al akartam indítani ki írt egy csomó szöveget németül, aki már egyszer letöltötte a játékot az légyszi szoljon már hogy mi lehet a hibája!!!!!!!!!
RoyalPredator
Azzzz miiiii...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

CopyKing92
te RoyalPredator megy az X-Com a gépeden?

RoyalPredator
Jah és Daemon Tools-al ISO illetve egyéb CD képeket tölthetsz be, amit rendesen, CD-kéntlátsz a Sajátgép-ben.

predator0
Támogasd a fejlesztõket, hogy lehessen Doom 4 pc-re, azzal hogy megveszed a játékot. 4000 forintért már lehet kapni, van ahol még ajándék headsetet is adnak hozzá.

RoyalPredator
DivX -et mindne lejátszik, amibe bennevan a plugin (letölthetõ)

predator0
Pl. VLC media player.

Italo carlos
Sziasztok!

szeretném a segítségeteket kérni...<#help>

Az a problémám hogy nekem megvan a DOOM3 nevû játék másoltan egy DVD-n és az lenne a problémám hogy nem tudom felrakni mert mikor elkezdem telepíteni egy idõ után kéri a 2 Disc-et Serial alapból van a Dvd-n + beírás elött is ad egyet azt el is fogadja de aztán 2 disc...
Lehet hogy valami Deamon Tools kell de én nagyon primitív vagyok úgyhogy ha valaki letudná nekem írni hogy mit kell csinálni nagyon szépen megköszönném a segítséget...<#help><#worship>

Prince23
Tudtok nekem mondani egy jó kis mini programot, ami lejátssza a dvd filmeket és a div xfilmeket?
van egy az ivivo media player...40 megát foglal... na ennél kisebb kéne.

fery02
Mivel nem írtál konkrétumot, hogy miféle dolgokat tartalmazó oldalakra gondoltál, ezért a könyvjelzõimbõl vállogattam így hipphopp-ban:
pl ez egy kiválló oldal: http://www.download.com/2000-2001_4-0.html
Van magyar is, ha érdekel: http://usite.hu/
Egyik se meghívós.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Valaki tud nekem mondani egy jó letöltõ oldalt ami nem meghívós!!!!!!
predator0
Milyen videokártya? Legújabb driver-al is fagy?

Sziasztok!

A Hitman Blood Money és a Kane & Lynch: Dead Men lefagy a gépemen.

A driver hiba lehet, vagy a játék. A VGA probléma kilõve mert újjat vettem sa régével s újjal is ezt csinálja.

Segítség SOS!

Köszönöm:

Zoli