11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
pasztva #8883 segitségeteket kérem! Letöltöttem a Hellgate London-t, de nem tudom elindítani. Nincs semmi útmutatás, se egy crack. Többszemélyesben megindul, de játszani nem lehet vele. -
BenceYCE #8882 Megvan!
Tegyél fel egy másik játékot ami úgyszintén OpenGL-es. Ha az sem fut akkor nem a játékoddal van a gond. Egyébként a játékot is letesztelhetnéd egy másik gépen. -
hümm.. hát igen, 10 éves a gamma (Descent: Freespace 2 - de állítom még mindig agyonveri a mostanság kiadott ugyanilyen jellegű játékokat...), nem kevés utánajárásomba került hogy meglegyen az eredeti díszdobozos... :D -
Azért van, mert régi a játék. Kifejezetten régebbi gépekre lett írva, azokon fut legjobban. Én is tapasztaltam ilyeneket.
Ilyenkor érdemes patch-ek után nézni az adott játékhoz, hátha segítenek. -
megszerváltam egy régebbi játékot, és hiába négyszer olyan jó a rendszer, mint a követelmény, valami cseszett módon akadozik az egerem a játékban (értsd, meghúzom, két perc várakozás után a képernyő valamely másik oldalán bukkan fel, nem követi az én egérmozgatásomat, szaggat, akadozik, stb)
valakinek ötlet? -
Köszi:) -
Nem tudom amióta feltettem (nyáron) a rendszert azóta játszottam-e COD-ot. -
#8873 (zritya): Symbian?
#8875 (Capello): egy op.rendszer feladata ezt kiszűrni. ha ezt nem teszi meg, bugos
#8868: (qtab986): a COD sose ment vagy egyszer csak elromlott? mert ha volt amikor ment, akkor rendszervisszaállítást csinálj egy akkori időpontra. ilyenkor az azóta telepített programok elszállnak, de ha mindegyiket egyenként telepíted, és utána megnézed megy-e, megtudhatot mi rontotta el -
felbontáskompatibilitás, megvan adva, hogy melyik maxfelbontású képernyő milyen maxfelbontású játékot képes elvinni -
Ha egy gamet 1024x768 ban futtatom és a képernyom 1280x1024 ben van akkor az mitol lehet problémás? -
zritya #8873 Hali valaki tudna olyan oldalt mondani ahol telefonra DivX-t lehet le szedni
Elöre is Köszönöm
-
Már csináltam a javítótelepítés előtt, hogy hol az ATI hol az Omega driverét tettem fel és akkor se segített. Mindig a legfrissebbet.
Odáig nem jutottam el a COD-ban, hogy a beállításokkal foglalkozzak. Feljön egy ilyen tábla, hogy Loading Call Of Duty aztán sötét képernyő és a hibaüzenettel kidob az asztalra + ott van a játék Consolja. Azon is ez a hibaüzenet villog fenn.
Tökre nem tudom mi van vele. Half Life 2 is OpenGL? A Half life-okat most játszottam végig. -
amit mondani tudok
1. frissíts a gyártó driverével, mert az alap XP-s egy fos.
2. a felbontás is fontos, ne akarj egy 1280-as monitoron 1024-el futtatni egy játékot... -
Csak 1 HDD-m van. -
BenceYCE #8869 Ha van két vinyód, tegyél a másikra próbaképpen egy xp-t. Ha szűz telepítés után sem elérhető, akkor elkezdhetsz aggódni. -
Futtattam a javítótelepítést. Most épp az Omega Driver van fenn. Most se indul el a COD. Ugyanaz a hiba: Could not load OpenGL. -
cd berak-töltögetés. ezekutén megkérdezi hogy akarod-e a javítókonzolt. ne akard :-) majd később megkeresi az esetleges telepített winfosokat. meg fogja találni a mostanit, és ott kell javítást nyomni.
félni meg nem kell. elcseszni nem fog semmit -
sztem az a HD centert rakja fel :/ az nekem is meg van itt a basszus levágással van gond, ami ugye alapszabvány még a THX* is használja
na de már mindegy, vettem egy audigy 2 kártyát, szal már tárgytalan
azért köszi! -
Úgy tudom úgy van a javítótelepítés, hogy:
1. Választás
ENTER = folytatás, J = javítás; F3 = kilépés
2. Választás
F8 = elfogadjuk a licencszerződést
3. Választás
J = javítótelepítés
És elkezdődik. De:
1. Nem tudom, hogy miért van baj az OpenGL-el. Lehet semmit se old meg.
2. Egyszerűen félek tőle. Nem szeretek az operációs rendszerrel szórakozni. -
ér. nem száll el semmi. időben annyi mint egy telepítés, de legalább nem kell utána mindent újrarkni
(ACHTUNG: NEM a javítókonzolos kell, hnem a második :-) ) -
nem tudom, hogy van neked feltelepítve, de elvileg ha innen letöltöd a legújabb (legfölső) audio drivert, az felrak a vezérlőpultba egy soundMAX v. hasonló nevű menüpontot (klassz nézetben), ahol egy legördülő menüből elvileg ki lehet választani az 5.1-et és az újraindítás után elvileg mindenhol hatni fog.
ui.: valahogy mintha sok lenne az "elvileg" :D de egy próbát megér... -
Na, közbe kiderítettem, hogy elvileg nincs rá lehetőség a BAss Redirectionra, viszont:
Creative Sound Blaster SE tudja a hardveres EAX -ot (játék miatt)? Mert most őrlődök egy ilyen vételén, vagy esetleg Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS kell? -
Próbálj meg DC klienst (pl.:StrongDC) telepíteni és a többi ember megosztott fáljai között talán. -
A javítótelepítés ér annyit? Mert arról azt olvastam minden telepített program meg beállítás megmarad. Nem szívesen állnék neki minden programot ismét telepíteni.
És ez ennyire biztos, hogy a OpenGL difinek a windows az oka? Van valami diagnosztikai program vagy teszt amivel el lehet dönteni, hogy nem a jattékkal van a baj? -
hello!
Szeretném megkérdezni hogy honnan tudom letölteni a Vámosi Jánostól a Játom Az Utam cimű dalT?
Köszi a segitséget -
Én megérdeklődném a Windows telepítő jellemzőit, mert lehet, hogy buherált. Én amúgy, amiket te leírtál, hogy csinál a Windows, én rexlexből telepítettem volna újra az egészet (mondjuk én ghost fájlból töltöm vissza a rendszert, így nekem ez 5 perc). -
a-squared - Traces:8 Cookies:2
spyware terminator - Scanned Objects: 17682 (Critical:0)
avast vagy nod32 talált vírusok száma:0
Feltettem megint az ATI drivert, de most se megy a COD
Could not load OpenGL
Mi van még? 3DMark -ot vagy valami más tesztprogramot nem lenne érdemes futtatni?
-
hát, ha ilyen könnyű lenne, sajnos nem ez a gond, vezérlő progit meg nem találtam, alaplapba van beépítve egy ASUS P5KPL -be -
nincs hozzá vezérlőprogi?
Ha nincs, akkor Vezérlőpult - Hang és beszéd - A hangszóró beállításainak módosítása - Hangszóró beállításai/Speciális és ott kiválasztod az 5.1-et :) -
BenceYCE #8854 Hogy mi az oka, az a próbálkozás után derül ki. De ha végül egy friss xp telepítés után is ezt csinálja, majd az xp telepítő cd csere után is akkor tanakodhatsz a vga hibáján is. -
Kellene nekem némi segítség:
olyan gondom lenne, hogy van egy ALC622 hangkütyű a gépbe, és tök jól működik, viszont a windowsos programokba, pl. játékok 5.1 -ben nem használja a mélynyomót :( filmeknél nincs ilyen gond, ott egyszerűen bekapcsoltam a bass redirection és kész is. Viszont a hangkártya driverében én nem találtam ilyen lehetőséget, mi a gond? -
Ennek az OpenGL problémának is féreg vagy vírus az oka? -
vedd meg a boltban és a kérdés meg van oldva.
NINCS WAREZ A FÓRUMON! -
istvan65 #8850 Valaki segítsen már létszi!!!!!
Letöltöttem a hitman 4-et de kéne hozzá egy jó patch amit találtam az csak az eredeti cd-hez lehetett letölteni!!!!Nekem pedig nem ilyen kéne!!!létszi valaki segítsen már!!!!! -
BenceYCE #8849 spyware terminator vagy a-squared?
avast vagy nod32?
-
Ad-Aware és Spybot néhány napja futhatott. Az Avira Antivir meg 10. hó 19-én futott végig a rendszeren. A telepítőről semmit se tudok. -
BenceYCE #8847 Netezés közben össze szedtél valamit amit féregnek vagy vírusnak hívunk.
A másik, hogy olyan xp telepítőd van ami egy gyári xp módisított változata. A gazdája átállított benne 1-2 dolgot, letiltott vagy engedélyezett. Azok is szoktak galibát okozni. -
Mire gondolsz? A legnagyobb beavatkozás az volt amikor leszedtem az ATI drivert és feltettem az Omegát kb. 1 hónapja. Nem értek sokat a rendszerekhez ezért nem is turkálok bennük. -
BenceYCE #8845 Valami nagy szart szedhettél össze vele, mert ilyet azért nem szokott csinálni. Én sem vok egy sűrűn xp-t telepítgetős típus, de azért ettől kiborulnék. Nem buherált az xp-d véletlenül? -
Nyár végén tettem fel. Előtte kb. 4 évig jó volt. Ha lehet nem akarom megint feltenni.