11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
BenceYCE #8916 Ha free a játék, küldd el és megmondom. -
#8915 Na hát ezt így ebben a formában szerintem itt sehogy. Kérdezősködj az adott oldal üzemeltetőitől. -
nemtom128 #8914 hejj!
uj vagyok még, és nemtom hol tudnék segitséget kérni egy regelős játékhoz :) a lényeg hogy sokan nézzék meg az oldalt, mint pl a hackplanet de ez más. ( http://namtar.myminicity.com/sec ) hol tudok esetleg ehhez segitséget kérni? -
janisjoplin #8913 Köszi keresem.. -
#8912 Nézzél bele a a játék telepítési mappájába, és keressél valami "save" mappát, vagy hasonlót. Esetleg szét lehet még nézni a Dokumentumokban is ,a játék nevével elnevezett mappát keresve. Ha nem találsz sehol sem, akkor lehet még a C meghajtó "Document and Settings" főmappában is valamelyik almappán belül. -
janisjoplin #8911 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Újra akarom rakni a gépemet.Az asszony mindíg morog mert előröl kell kezdenie a játékot./LUXOR 4/.Hogyan lehet elmenteni valahogy .hogy ne kelljen előröl kezdenie a játékot??
Köszönöm.. -
Attila752 #8910 Én is segítséget szeretnék kérni egy problémám megoldására. Megvettem a Need For Speed Unerground 2-t, hogy tudjak mással is versenyezni benne, ne csak a gép ellen. Erre akkorra megszünt az Online mód. Mikor megtudtam már késő volt. :s Ez a kisebbik gond lenne. Hallottam, hogy Lan szerver programmal ugyanúgy lehet ismerősökkel versenyezni, vagy akiket meghívok, vagy meghívnak. Próbáltam azt is. Az se vált be. Ugyanis hiába csinálok szervert én, vagy aki meghív, nem látjuk egymást. :s Ennek a problémának a megoldására kérnék megoldást. Előre is köszönöm. Tisztelettel: Attila752. -
#8909 köszike -
#8908 szeretünk. a te helyed az apróhirdetés menüpont -
#8907 pápá :D -
BenceYCE #8905 Ezzel. -
pasztva #8904 Köszi, de brutálisan megoldottam, levettem az egészet! -
#8903 .mkv filekat mivel lehet lejatszani? LEtoltotem ez a media player classikot de nincs kép :S Csak hang. -
#8902 azlesz csak még várni kell kicsit Köszi! :) -
#8901 elviekben igen, de függhet a milliónyi háttérben futó dologtól. legbiztosabb, ha kipróbálod :-) -
#8900 Nekem egy intel 3,4 es van azon akokr minden probléma nélkül fut? -
#8899 attól függ mi számít "jobb"nak. főleg procit használ. egy 2-3Ghz+ szimpla v. ennek megfelelő dual kell a zavartalan lejátszáshoz azért. ezt lejjebbtornászhatod, ha minden egyéb felesleges programot bezársz alatta -
#8898 Egy HD film lejatszasahoz tényleg kell egy jobb gép vagy megy siman minden gépen? -
#8897 Milyen vidikarid van?
Legújabb DX van fent?
Milyen oprendszeren próbálod? -
Trickster #8896 Sziasztok. Abban kellene nekem segíten i hogy feltelepítettem a Motogp08-at. De a gépem Mindig a"failed to initalize direct x" üzenetet írja Ha valaki tud segítsen. Előre is köszi. -
#8895 GYIK -
banddi #8894 sziasztok én a GTA4 be elakadtam azt szeretném kérdezni hogy az utolsó küldetésnél ott tényleg kell limuzin? a nélkül nem lehet? -
#8893 arra próbáltam utalni, hogy valszeg azért nem megy, mert nincs hozzá crack-ed
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak erről tudod nem lehet itten nyíltan beszélni.
cracket keresni meg csak egy jó vírusirtó megléte mellett kezdj -
pasztva #8892 kösz a segítséged -
BenceYCE #8891 Mindig féltem ATI kártyát venni. Jóval több gond volt a driver-eikkel, mint az nVidiának. Most mégis életképesebb karikat gyártanak. Örülök, hogy végre sikerült megoldani a problémát. -
#8890 Megvan a megoldás
Feltettem a legrégebbi ATI drivert amit találtam. Úgy tűnik most működik. -
#8889 Ezen a fórumon azt találtam, hogy a GLDirect 3.0 megoldja a problémát. Ismeri valaki a programot? -
#8888 Nem kellene az ATI Tray Tools-ban beállítani valamit? Nem értek a driverekhez, ezért én csak uninstaláltam az ATI drivert és feltettem az Omegát. Miattam az is lehet, hogy valahol nem tettem oda egy pipát vagy bármi. -
#8887 Nem.
Az ATI Tray Tools-ban nem kéne valamit beállítanom?
Vagy az OpenGL-t nem lehet letölteni és telepíteni mint a DirextX-et?
Segítene ha betenném mit irt ki pontosan a COD Consolban? Azt a rakás sok sort. -
BenceYCE #8886 Nem tudod egy próba erejéig kicserélni egy másik kártyára? -
#8885 Dolgozok rajta, hogy kipróbáljak más OpenGL-es játékot. Például Doom 3.
De adtál egy ötletet. Letöltöttem a COD demoját. Persze az se fut. A Console sok dolgot kiír de piros színben ez villog:
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. -
#8884 "Letöltöttem" - nagy baj :-)
"nem tudom elindítani" - "Nincs (...) crack" -
pasztva #8883 segitségeteket kérem! Letöltöttem a Hellgate London-t, de nem tudom elindítani. Nincs semmi útmutatás, se egy crack. Többszemélyesben megindul, de játszani nem lehet vele. -
BenceYCE #8882 Megvan!
Tegyél fel egy másik játékot ami úgyszintén OpenGL-es. Ha az sem fut akkor nem a játékoddal van a gond. Egyébként a játékot is letesztelhetnéd egy másik gépen. -
#8881 hümm.. hát igen, 10 éves a gamma (Descent: Freespace 2 - de állítom még mindig agyonveri a mostanság kiadott ugyanilyen jellegű játékokat...), nem kevés utánajárásomba került hogy meglegyen az eredeti díszdobozos... :D -
#8880 Azért van, mert régi a játék. Kifejezetten régebbi gépekre lett írva, azokon fut legjobban. Én is tapasztaltam ilyeneket.
Ilyenkor érdemes patch-ek után nézni az adott játékhoz, hátha segítenek. -
#8879 megszerváltam egy régebbi játékot, és hiába négyszer olyan jó a rendszer, mint a követelmény, valami cseszett módon akadozik az egerem a játékban (értsd, meghúzom, két perc várakozás után a képernyő valamely másik oldalán bukkan fel, nem követi az én egérmozgatásomat, szaggat, akadozik, stb)
valakinek ötlet? -
#8878 Köszi:) -
#8877 Nem tudom amióta feltettem (nyáron) a rendszert azóta játszottam-e COD-ot. -
#8876 #8873 (zritya): Symbian?
#8875 (Capello): egy op.rendszer feladata ezt kiszűrni. ha ezt nem teszi meg, bugos
#8868: (qtab986): a COD sose ment vagy egyszer csak elromlott? mert ha volt amikor ment, akkor rendszervisszaállítást csinálj egy akkori időpontra. ilyenkor az azóta telepített programok elszállnak, de ha mindegyiket egyenként telepíted, és utána megnézed megy-e, megtudhatot mi rontotta el