Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
hát nem sürün irok dvd-t(havonta kb. 2-öt :D ), de ha jól emlékszek kb. nyár közepe ota irhat ilyen lassan

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hy!
PowerDVD-nél filmnézés közben kékhalállal meghal az XP-m. NV4DISP.EXE hibát okozott blabla. Nem mindig, de most pl. a Dreamgirls c. filmnél 3x is.
Ötletek?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Saddalim
- 1. diára rárakol egy hangot (beszúrás)
- jobb gomb, egyéni effekt (v hasonló, verziótól függ)
- jobb oldalt (v máshol, verzitól függ) egyéni hatás (v hasonló, ...)
- a beállításainál automatikus elindítás bepipál
- másik fülön (na ennek nemtom fejbõl a nevét) van valami olyasmi hogy hang lejátszása a []. diáig. nah azt nyomd föl 999-re.

predator0
175.19

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Tényleg, eddig minden probléma nélkül ment?

Zomil
oktoberben lesz 1 éves szoval nem hiszem, h az nagyon öregnem számitana :S

holnap kiprobálom predator0 által ajánlott író progival hátha...

ha nem akkor max visszaviszem garanciában, pont oktober elején fog lejárni a gari :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
Valaki megmondaná nekem, h melyik a legfrissebb -nem béta- driver?
jelenleg a 177.83 versio van fennt...
a 177.98 az béta...

Sziasztok!

Segítséget kérnék, hogy egy konzolos kontrollert lehetne-e valamilyen átalakítóval mûködtetni PC-n. Ebben a témában abszolút nem vagyok otthon. Ez lenne a szóban forgó darab:(bocs de még nem linkelhetek)
http://store.videogamecentral.com/yamahacontroller.html#Features
Mint látjátok ilyen mocis kormány és ilyet sajna nem csináltak még PC-hez, vagy legalábbis én nem tudok róla.5let?
Lol :D Kecirégen powerpointoztam, de vhogy meg lehet csinálni, talán jobb klikk a videó alatti zene ikonra ? Itthon Office van :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Nah most Nekem lenne kérdésem..

2003-as Office adott az iskolámban (rám ruháznak sok feladatot, saddalim tudja miket:P)

és most azt a feladatot kaptam, hogy a számtechtanárnak találjam ki, hogy lehet olyat csinálni a Power Point programban az elsõ diánál elindul egy szám és MEGSZAKÍTÁS nélkül megy végig az utolsó diáig!

A 2007-essel meglehet csinálni könnyen, de Õ a 2003ashoz ragaszkodik.

Please help, életbevágóan fontos..

fery02
Az a helyzet az optikai meghajtóknál, hogy ugye ezekben lézer van. Köztudott, hogy az évek teltével, ezeknek a lézereknek az erõssége szépen lassan, fokozatosan gyengül, így ugye a teljesítményük se lesz már a régi. Így pl lassabban olvasnak (az írás sebessége mondjuk nem tudom, hogy ettõl függhet-e , de nem tartom kizártnak). Szóval hány éves ez az íród?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
Nem ismerem, de sztem ez az lesz, amikor az a kör féleség beleér a nyilakba, akkor megnyomod azt a nyilat..:P

predator0
Probáld ki ezt. Ingyenes, tán még magyar nyelv is van benne, teszteléshez szerintem elég.

Zomil
tudsz ajánlani vmi jót? :)

predator0
Áh, ott valami gáz van mindenképpen, mert az egyszeres sebesség, nem 16x-os. Probáld ki másik íróprogival.

Zomil
amugy most is 16x-osan 55perc volt egy dvd megirása :S

Zomil
persze gyorsabban, csak vhogy tul lassunak tünik :S
pl. ez UT3-at is ha jól emlékszek kb. 20percig telepitette(eredeti)
nos nemtudom, lehet h ez normális :D

Ez természetes, vinyoról gyorsabban olvassa mint dvd-rõl.

Btw próbáld meg 4x-esen írni, lehet gyorsabb lesz :D

Zomil
meg az is feltünt, h mintha lassan it telepitené a programokat dvdröl,
szoval mig gépröl iso-val gyorsan felrak vmit a gép azt lasabban telepiti dvd-röl

predator0
Csak ezzel probáltad? Mert ha nem, akkor érdemes lenne megnézni másikkal is.

Zomil
Nero 7 ultra edition

predator0
Milyen író progit használsz?

Prince23
Hoppá, akkor még is csak beta az a 177.98

Zomil
Sziasztok!

Van egy 18x Dual Layer Samsung SH-S183, SATA
tipusu dvd íróm és 16x-osan egy full dvd megirása kb 40perc, ez sztem kicsit sok...
Sztetek mi lehet a gond vele? többfajta lemeznél is csinálja, ugyhogy nem hinném h a dvd minösége a gond

Elöre is köszi a választ!

predator0
Tényleg így van! Akkor én most jókiskutya módjára warezszagot érzek :D

Magyarul jelent meg.

predator0

maateking
helló!Az Euro Truck Simulator nevû játékhoz honnan tudnék letölteni magyarosítást?? pls segítsetek

MEMBERS OF MAYDAY

qtab986
Azt tudom,hogy meg kell nyomni de ami utána jön,a feladat azt nem értettem.

predator0
Legközelebb olvasd el az alatta lévõ szöveget is:
"Bare in mind this to be considered a beta driver, use it at your own risk. NVIDIA does not officially support them."

Prince23
De már van szeptember 8-i, a guru3d.comon.

predator0
Talán mert az a legfrissebb? :)

Prince23
Az nvidia.com miért nem teszi elérhetõvé a legújabb drivert? még mindig a juliusi van fennt legfrissebbként.

dragon11
Nyomd meg a bal egér gombot.. :))

Tud valaki egy mûködõ Free Pascal verziót ? Nekem most a legfrisebb van (2.2.2 talán) de mikor le akarom fordítani a cuccot azt írja h cannot load fc.cfg, pedig ott van.

RoyalPredator
Purchased= Kifizetett, magyarul teljes program, nem csak trial.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

predator0
Fogalmam sincsen, soha nem játszottam ezzel a játékkal. Csak lefordítottam a szöveget, ami a képen van.

fery02
Valóságba kéne, nem játékban.

qtab986
Ez a feladat nagyon hülyén van megcsinálva.Lehetetlen megoldani.Ez után mi következik a játékban?Van még pálya?

predator0
Mielõtt a kör elér egy karaktert le kell nyomnod a képernyõn látható nyílkombinációkat.

qtab986
7 Sinsben a The Dream pályán vagyok.El kell lopnom 10 festményt de nem értem hogyan kell.Azt írja:

qtab986
Én inkább Asus GamerOSD _ot javasolnám
Nekem ATI Radeon 9600 XT VGA-m van

Purchased Fraps
Az mit jelent,hogy purchased?

RoyalPredator
Én inkább Asus GamerOSD _ot javasolnám, képes Desktopot és játékokat is videózni, remek minõségben, szépen kódolva.
De ha találsz neten "Purchased Fraps" -ot akkor minden okés.

qtab986
Ha video walkthrough-kat csinálnék jó rá?

RoyalPredator
1: ASE -t már nem szponzorálja a Yahoo, ezért nincsenek szerverei, ahonnan Telepíthetnéd, vagy Lekérhetnéd a szerverlistát.
2: Soulfly, döntsd el mi a frászt akarsz, és gondold át mielött másokat hülyének nézel. Tudod, Tükör.
3: XFire - egy viszonylag jó, és ingyenes szerverkeresõ, habár totál kényelmetlen (nekem), és sok információt nem mond el a szerverrõl.
Lényeg hogy a GameSpy -t kerüdl el messzire mert a gépedrõl folyamatosan nyomatja az információt, és ÖMLIK be a reklám, spam, spyware, etc.

Xfire-el lehet ingame videót.

fery02
Nekem olyan gondom volt ASE-al, hogy nem találtam szervereket, vagyis csak olyan formába jelenítette meg õket, amikkel nem tudtam mit kezdeni. Ez most lehet, hogy baromira nem érthetõ, de mind1. Ajánlom még az Xfire-t szerverkeresõnek, nálam nem akad össze az ASE-al.

CopyKing92
jovan egykutya ...

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

sziasztok nem tudjátok az all siing eye miiért nem találja a letöltö szervert telepités közben vagy valaki ismer más szerver keresöt
predator0
1993-as, 96-ban pont nem jelent meg egy része sem.