Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Itt vannak Bleach epizódok amik a videoplayer videómegosztó oldalra vannak feltöltve és az lenne a problémám hogy elég sok videó hang nélkül megy a videoplayer-en és még megáll 5 másodperc után.
Nagyon ehhez nem értek hogy mi lehet a probléma, de szerintem valamilyen kodek kéne?
A Vezérlõpultban az nvidia ikon nektek is méregzöld szinû? megváltozott. olyan mintha a béta driver lenne fenn, mert annak volt ilyen sötétzöldes árnyalatú ikonja...
http://perfectworld.revolution-world.com Perfect World online
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
proci:AMD 64 x2 6000+ 2*3.10ghz vinyo:500gb RAM:2*1gb extreme memory dual chanel alaplap:ECS GF8100V-M3 +PSP Slim&Lite 5.00 M33-3 cfw
Ha igen, linkelje be valaki,mert nem találtam.
Kössz
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hogyan kell leszedni a Battle Raper 2-t?Nem tetszik.A programok telepítése és törlésében nem szerepel és a Revo uninstaller se találja.Sehol se találok uninstaller ikont.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
THX<#eljen>#eljen>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
#8322: Ezt már sokan kérdezték, a válasz egyszerû: ezelõtt egy házhoz kapott 300W-os tápom volt, és gondoltam, bemegyek a kedvenc boltomba valami jobbat nézni. Ez volt a boltban, mondták, hogy márkás cucc. Rá kérdeztem, hogy az baj-e, hogy ilyen géphez 550 W-ot veszek, azt mondták, hogy nem, a gép csak annyit fog fogyasztani, ami neki szükséges. Ráadásul még olcsó is volt, így elvittem ezt. 😊 Legalább ha lecserélem ezt a "kis gépet", akkor nem kell hozzá tápot venni, hanem majd ezt a tápot megörökli. 😊
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
#8311: Nekem nem fagy a gép tõle. 😮
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://gotcha88.wrzuta.pl/aud/file/4jNhr3H2Tw/need_for_speed_iii_hp_-_romolo_di_prisco_-_sirius_909.mp3
Ha megnyitom a linket a címsorból, akkor mindig elindul a szaros QuickTime plug-in a böngészõben, és az játsza le a zenét. Én nem lejátszani akarnám, hanem mondjuk "menteni másként". 😊
De ha valaki tud egy másik helyet, ahonnan szép minõségben letölthetõ, annak is örülök.
U.i.: nem akarom törölni a QuickTime-t.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(Bocsi a reklámért)