Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm a szupergyors válaszod 😊

fery02
Ha Firefox-ot használsz (ajánlatos), akkor a "Mozilla Firefox" topikban valószínûleg remek ötleteket fognak adni. Valószínûleg valami kiterjesztést fognak ajánlani a böngészõhöz, de nem igazán tudom ilyen esetekben milyeneket kell keresni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hello!

Itt vannak Bleach epizódok amik a videoplayer videómegosztó oldalra vannak feltöltve és az lenne a problémám hogy elég sok videó hang nélkül megy a videoplayer-en és még megáll 5 másodperc után.
Nagyon ehhez nem értek hogy mi lehet a probléma, de szerintem valamilyen kodek kéne?

Prince23
Feltettem a legújabb nvidia driverét, szept 25.
A Vezérlõpultban az nvidia ikon nektek is méregzöld szinû? megváltozott. olyan mintha a béta driver lenne fenn, mert annak volt ilyen sötétzöldes árnyalatú ikonja...

Nem tudomXD

http://perfectworld.revolution-world.com Perfect World online

predator0
Tanulj meg olvasni és/vagy vedd meg a játékot.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

sziasztok,azt szeretnem kerdezni hogy SR7.Stop_1.0 no cd crack müködik -e a gta san andreas-szal ha alcohol 120%-al csinalok egy imaget az eredeti dvd-röl?

proci:AMD 64 x2 6000+ 2*3.10ghz vinyo:500gb RAM:2*1gb extreme memory dual chanel alaplap:ECS GF8100V-M3 +PSP Slim&Lite 5.00 M33-3 cfw

predator0
Elég csak a legújabbat. Tartalmazza az összes elõzõ verzióban lévõ hibajavítást.

Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy a LOKI-hoz kijött jó pár javítás és mindet felrakjam vagy elég csak a legújabbat?<#banplz><#help>
Brutal
Létezik olyan topic,ahol az online játékok privát szervereit lehet megtalálni?
Ha igen, linkelje be valaki,mert nem találtam.
Kössz

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

predator0
<#shakehead>

zeli
jobbulást!:C

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fabio Capello
dzsízöszkrájszt

jobbulást

Saddalim
Szerénységemet elütötték, ne számítsatok rám egy ideig, max ritkán... :S

Fabio Capello
kitörölheted úgyis, a registryt meg megpucolod egy regcleanerrel.

qtab986
Szóval csak töröljem ki a könyvtárból ahova telepítettem és elfelejthetem?Nem kell a registriben vagy bánom is hol kutakodni a nyomai után?

Hogyan kell leszedni a Battle Raper 2-t?Nem tetszik.A programok telepítése és törlésében nem szerepel és a Revo uninstaller se találja.Sehol se találok uninstaller ikont.

Már meg van, THX!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Erre nem is gondoltam <#heureka>
THX<#eljen>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

predator0
Neki mondhatod... 😊

Fabio Capello
utoljára mondom:

NINCS
WAREZ!!!!!

valaki tud mondani egy jó letöltõ oldalt ahol normálisan letölti a játékokat??????
fery02
Ez alap. 😄

zeli
Ok, akkor csak azt a fos wmp-t kell lecserélnem..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fabio Capello
mert dual audioban van meg, ergo mindkétnyelven, VLC media playerben ki tudod választani melyik hangsávon akarod hallani.

zeli
Miért van az, hogy ha elindítok egy kétnyelvû videót, akkor egyszerre hallom angolul és magyarul? Tudom, hogy kodek probléma, de hogy lehetne javítani? Sima DivX van fent....

CopyKing92
jóvan.. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

fery02
#8319; #8320: Tök jó, hogy megint a warez megy, de mindkettõtöknek javaslom, hogy ilyen esetekben próbálkozzatok másik crack-ekkel.

#8322: Ezt már sokan kérdezték, a válasz egyszerû: ezelõtt egy házhoz kapott 300W-os tápom volt, és gondoltam, bemegyek a kedvenc boltomba valami jobbat nézni. Ez volt a boltban, mondták, hogy márkás cucc. Rá kérdeztem, hogy az baj-e, hogy ilyen géphez 550 W-ot veszek, azt mondták, hogy nem, a gép csak annyit fog fogyasztani, ami neki szükséges. Ráadásul még olcsó is volt, így elvittem ezt. 😊 Legalább ha lecserélem ezt a "kis gépet", akkor nem kell hozzá tápot venni, hanem majd ezt a tápot megörökli. 😊

predator0
Leírhattad volna, hogy ez milyen konfigurációnál történik.

segitségeteket elõre is köszönöm
CopyKing92
amguy feri neked mi a fenének 550W táp ahoz a kis géphez? 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

mit tudjak csináli mert már sok sok beálitásal próbáltam de semi lécy segitsetek
hali szerintetek az miért van mikor a forma1 2007 et in ditom akor elindul de mikor le okézom h beüljek a kocsiba akor kilép és ezt irja ki: a game exe jó müködése hiba miatt leált
ha valakinek megvan a hitman blood money játél és aki letöltötte létszi segítsen már hogy mik kell olyankor csinálni amikor elinditom a játékot bejött a piros csík és a felénél kilép!!!!valaki segítsen már!!!!
qtab986
Lemez nincs.DAEMON Tools-t használtam mikor feltettem.Megnyitottam a virtuális meghajtót amire tettem.Nincs benne uninstall file.

qtab986
Játékoknak egy külön könyvtára van.Ha lehet akkor nem telepítek a C:\Program Files könyvtárba.Tehát csak töröljem ki a könyvárat ahova telepítettem aztán elfelejthetem.

fery02
Ha van hozzá lemezed próbáld meg onnan futtatni az uninstall-t

CopyKing92
töröldki a programfilesbül sztem de lehet maradnak utánn arejtettfájlok ugyhogy azokatis töröld

qtab986
Hogyan kell leszedni a Battle Raper 2-t?Nem tetszik.A programok telepítése és törlésében nem szerepel és a Revo uninstaller se találja.Sehol se találok uninstaller ikont.

dragon11
Köszi macsek és Te is Saddalim..😊

fery02
Jaj, köszi. 😛 Tényleg, így fórum motorba (vagy hogyan) linkelve, így mûködik. Be kellett volna raknom valamelyik off topikba, és így leszednem magam. 😄
#8311: Nekem nem fagy a gép tõle. 😮

CopyKing92
Ferike.. az Qrva Shit amit linkelté lefagyott a gépem 😄 3x is <#banplz><#idiota><#idiota><#idiota>

LINNNNk

erre kattints jobb egérgombbal és mentés másként 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

fery02
Van egy olyan problémám, hogy letöltenék egy mp3-at innen:
http://gotcha88.wrzuta.pl/aud/file/4jNhr3H2Tw/need_for_speed_iii_hp_-_romolo_di_prisco_-_sirius_909.mp3
Ha megnyitom a linket a címsorból, akkor mindig elindul a szaros QuickTime plug-in a böngészõben, és az játsza le a zenét. Én nem lejátszani akarnám, hanem mondjuk "menteni másként". 😊
De ha valaki tud egy másik helyet, ahonnan szép minõségben letölthetõ, annak is örülök.
U.i.: nem akarom törölni a QuickTime-t.

predator0
Nem, be kell menni boltba és meg kell venni. 1990 ft.

töltöm a hitman 4-et és a kép alatt van az hogy http://data.hu/get/583203/H4-BM-PC-ClaNTeaM.part01.rar és így tovább part 40-ig ezt mind lekell töltenem??????
fery02
Jól van, tesztelgettem, és én is megtartom azért a winamp-ot.

Winampot érdekesen 😄 Nekem sajna rossz a felirat kezelése (sokszor egymásra rakja, nem színezi) szal én lassan áttérek kmplayerre. Meg a kmplayer 720p-t is jobban viszi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

qtab986
Azért a winampot nem helyettesíti.

fery02
Neked is, és mindenkinek javaslom az új (2008. szeptember 15.), ingyenes VLC 0.9.2 letöltését. Ennél tökéletesebb programot régen láttam. Nálam simán helyettesíti a Winamp-ot, powerDVD-t, WMP11-et, meg úgy általában minden média lejátszó programot.
(Bocsi a reklámért)

predator0
Az a videokártya drivere miatt van. Ha a powerdvd-ben lehet olyat, akkor szedd le a videokártyás gyorsítást.