11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#8956 Játszás közbe ennyire felmegy az érték! De már nem kapcsol ki a gép miattuk. akkor csak alaplap gondom van? hh nem bírja? (asus m2n e sli)
Alaplap 60 °C (140 °F)
CPU 45 °C (113 °F)
GPU 63 °C (145 °F)
GPU környezete 51 °C (124 °F)
-
#8955 U.i.: Ha mégsem találod (én jártam már így), akkor vidd vissza a boltba, ahonnan vetted, és kicserélik. -
#8954 De, általában a doboz belsejében van valahol. -
cino84 #8953 Hi Everybody!
Megtudja adni valaki a COD5 cd kulcsát?
Thx -
#8952 Hi! no ide is beírom, nem bios problémám volt. elég ratyi hűtés volt a procin. De mondjuk a world in conflictot eléggé megizzasztotta: CPU hőmérséklete 62 fok!! :O sztem ez magas. (70 foknál már rendszer leállítás volt tegnap:p)
jelenlegi adatok: (PC Probe 2-vel)
Vcore: 1.34
CPU: 46 fokos
MB: 38 fok
2220 RPM ( ez jó érték? )
A feszültséggel minden rendben van, tökéletes. Egyedól az rpm ben, meg a CPU játék közbeni hőmérsékletére gyanakszom)
? -
#8951 érdekes jelenség, a reset tulajdonképpen kikapcsol, aztán vissza, csak nagyon gyorsan, és nem veszed észre, hogy kikapcsolt volna a géped. lehet hogy egy kicsit álmos az alaplapod :D nem hallottam még ilyesmiről, de ha nem okoz problémát, ne kezdj el biost meg cmos-t bizgatni, csak még rosszabb lesz. -
#8950 Jah, és egy másik kérdés:
az természetes-e, hogyha nyomok egy reset gombot, akkor újraindul a gép, és kikapcsol, azután magától úja bekapcsol pár másodperc múlva...
Alaplap típusa: Asrock conroe945pL-gLan nyáron vettem újjonnan! -
#8949 Sziasztok!
Egy nagy gonddal küszködöm:
MUonline szervert akarnék magamnak otthonra csinálni, csak adódott egy kis gond... Letöltöttem egy 1.02e-s szerverpackot,illetve egy ugyanilyen verziós cilentet... Mindent konfiguráltam a szerverben (lagalábbis amit kellett) de a cilent nem tud csatlakozni a szeróhoz... Hiába állítottam be az ipcímet, illetve a portot, amint elindult a game (mármint még mielőtt kérné a jelszót és a logint), kiírja, h disconected form szerver...
Mi lehet ennek az oka? -
#8948 #8946 (Forcee): rá van írva a lapra, kiírja bootoláskor, ezközkezelő
#8947 (Prince): a jumper egy kis pöcök amit kis rudacskákra lehet ráhúzni :D. az alaplapod kézikönyvében ezek jelölve vannak, ill. le van írva, hogy ha erre a pöcökre húzod rá, akkor mi lesz, ill. ha amarra, akkor mi lesz -
#8947 Az van hogy BIOS-hoz hülye vagyok (meg úgy általában hardverileg is), nem tudom most sem hogy mit értesz ezalatt :D de nem baj
szóltam havernek, ő ért hozzá, késő este lejön, bár nem hinném h visszatudná állítani a bios régebbi frissitését, mert az asus update mindig lefagy mikor tölteni a régebbi bios verziót:(
bár azért szeretném tanulmányozni ezt a külső rendszert, már annyit elértem, h volt merszem megnyomni a deletet gépindításkor, és a biosba lépni. oda jutottam, h már mertem elállítani dolgokat, minden variációval, de az sem segített :(
Ja, és ha manuálisan kilépek (start, kikapcsolás), akkor meg ezt a hibaüzenetet kapom:
A meghajtó nem használható, lehet h nyítva van az ajataj!...
lehet vmit elállítottam a biosban, de kérdés, h mit? :)
-
Forcee #8946 honnan tom h ki a gyártója? xD és az alaplapé vagy a hangkártyáé? -
#8945 #8943 (dupcsik): a GYIK-ben lévő helyeken próbáltad már?
#8944 (Forcee): töltsd le a gyártó honlapjáról a legújabb drivert a hangkártyádhoz és telepítsd fel -
Forcee #8944 szasztok!
miért lehet az hogy egyszer csak ugy gondol egy mikrofon h elkezd viszhangzoni??? :D eddig semmi baja nemvolt most ugy viszhangzik mintha hangfalrol menne és ugy a mikrofon de közbe nem mert fejesen van. Valami hangkártya gond lehet de nemtom pontosan h mi az :S valaki tudna segiteni plz? -
dupcsik #8943 szasztok skacok!
tud valaki a vietcong játékhoz müködő magyaritást?
hmtmodv1.01 beta.rar ezzel nem indul a játék aki tud légyszi segitsen!!
üdv:dupcsik -
#8942 2. miért nem? :-)
3. nem átállítani kell, leolvasni az adatokat legalább 5 percen keresztül, mondjuk fél percnenként
4. akkor keress C.O.P.-t (="zsaru", az ASUS CPU-felforrás megelőzője)
+1: ha továbbra sem javul meg, csinálj CMOS resetet. alaplap leírása elő, keress alaplap-rajzot (amin le van rajzolva mi micsoda). egy jumpert kell keresned CMOS RESET néven. az OFF-on vagy NULL-on vagy hasonlón van. gépedet felnyitod, fogsz ecs csipeszt, átrakod a RESET vagy ON (vagy hasonló) nevű állásra. otthagyod mondjuk pár mp-ig, aztán vissza ahonnan átraktad. -
#8941 Végre valaki!
1. megvolt már rég
2. ez nem fog menni
3. épp most állítottam át a Hardwire Monitornál
4. tresshold kulcsszavakat nem látok Biosban -
#8940 - először is állítsd be gyári alapbeállításokra (system vagy factory default) a BIOS-t és indítsd újra.
- azt írja, hogy a POST közben gixert talált (POST-bootoláskor lefuttatadó tesztek sorozata). próbáld meg fényképezővel vagy valahogy elkapni a képet amikor még fekete alapon fehér DOS-os szövegeket és táblázatokat irkál ki (elvileg a pause/break gombbal szüneteltetheted a töltést, hogy addig elkapd)
- a BIOS-ban a feszültség, fordulatszám, hőmérséklet adatokhoz egy hardware monitor vagy hasonló menüpontot keress.
- úgy veszem ki, hogy az alaplapodnak beállítható, hogy mekkora procihőmérsékletnél állítsa le magát. valszeg amikor BIOS-t frissítettél visszállt az alap 60 fokra. 60nál még nincs gáz, rakd fel mondjuk 80-ra (treshold vagy limit kulcsszavakat keress). -
#8939 Most már csak ezt az üzit kapom:
H/W Monitor Status Abnormal***
pls enter the setup to check Voltage, Fan Speed or TEMPERATURE STATUS.
Régi, 2008. szeptember 18-ai előtti BIOS frissítést hol találok?
Nekem a legjobb lenne a 2008. május előttiek! -
#8938 Bocsi a kommentekért, de a tempereaturt, hőmérsékeltetet mivel tudom engedélyezni? mert nem engedi h beállítsam a hőmérslkeletet... ami csak 60 fokra van állítva... nagyon úgy tűnik, h a hőmérséklet miatt áll le a gépem állandóan:(((((((((((
Mivel tudom engedélyezni (enabled, disabled) a CPU tempet? -
#8937 Na csak csinálja, és sztem a hőmérséklettel van gond, de azt biosba h kell beállítani??
hiba üzenetek indítás előtt:
System boot fail
Your system last boot fail or POST interrupted
Pls enter setup to LOAD DEFAULt and reboot again
és
H/W Monitor Status Abnormal
pls enter the setup to check Voltage, Fan Speed or TEMPERATURE STATUS.
Sztem valami a hőmársékleti statussal van gond... gyors leszek, mert a gépeme hamar eléri a 60 fokot, és leálll...
ezt h kell beállítani, már voltam biosban a, -
#8936 Na most rendesen betölt, helyre jött :S személyesen is most frissítettem a biost (asus)... letöltöttem a netről és manuálisan instaláltam.
most egyenlőre ok van
de ezt nwem értem egyébként.
ma jött a gép vissza hozzám. bekapcsoltam, kb 40 percig futott és egyszercsak puff kikapcsolt a gép. utána elindítom xp-t, be se tölt a töltőcsik, de megint kikapcsolt. kb 5x. de most ok van, frísitettem a biost... remélem 40 perc után nem kapcsol ki megint magától a gép. -
#8935 Meg azt írja hogy H/W Monitor Status Abnormal
volt bios frissítés...
valaki nem tudja, h mit kerll beállítani biosba? -
#8934 hogy nagy baj van
konkrétan azt hogy a rendszer nem tud betölteni (vszeg sérült egy indítófájl...) -
#8933 System BOOT fail az mit jelentsen? -
#8932 cod2 grafikai setupját futtasd le,= klikk az Optimal System Settings -re? -
#8931 Azt próbáltam. De észrevettem, hogy a grafikai beállításoknál DirextX 7-re van állítva. Az lehet baj? -
#8930 cod2 grafikai setupját futtasd le, hogy a legjobb konfigurációban menjen
ill. nemtom mikori játék, de a kompatibilitási mód beállítása is sokat segít -
#8929 megvolt, nem segít -
#8928 Thx, akkor letöröltem. -
#8927 + utána mikor kilépek a játékból az asztal is 800x600-as. -
#8926 Most a COD2-vel van gondom. Játék közben megáll a kép, aztán sötét lesz, majd visszajön. Több ATI driverrel próbálkoztam meg többször telepítettem a DirectX-et.
ATI RADEON 9600XT; 1GB RAM; Win.XP. -
#8925 az xml tárolja a szövegformázási adatokat (betűtípus, hol találjuk meg a képernyőn, ilyesmik...), az msxml ezt tartja karban, illetve működteti -
Trickster #8924 ATI Radeon
XP
DX 9c -
#8923 MSXML 4.0 SP 2, és MSXML 6.0 SP2
ilyen nevű progit tett fel a windows most, auto frissités volt. elmondaná nekem vki, h fontos e ez a progi? meg mire jó? lehetőleg ne info-szaknyelven magyarázza:) -
#8922 videókártyadriver frissítése megvolt? -
#8921 a brobláma a következő:
Febrzuár óta új gépem van.
AMD 4800+
ASUS M2N SLi
GF 8600gt
2gb ram
Az elején MSNezés közben sokszor kékhaláloskodott. Probléma kiküszöbölve: TRILLIAN használat. Ramot kicseréltk, szar maradt.
Namostmár:
Ha egy játékot full képernyőn indítanék kékhalál, ha ablakosban akkor elindul!!!
WTF????:
könyö9rgöm help... képet nem tudtsm csinálni normálisat -
#8920 google jó barátod! -
zritya #8919 Hali!
Tudnátok mondani olyan oldalt ahol telefonra (3gp) Filmeket lehet le tölteni.
Elöre is Köszönöm. -
#8918 Kérdezd meg anyut. -
fakopáncs #8917 hogy tudok játszani