Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
#8393: Szerintem senki nem kérdezett véleményeket a kártyáról, vagy Én vagyok a hülye ?=)
#8394: Ezt ne csináld, mert ezért lazán büntipontokat kaphatsz.
Saddalim, majd intézkedj törlés ügyben..
Köszi.
neked lehet hogy anyuci megveszi a legujjabb hiper szuper gépeket de nekem tök felesleges,másra,sokkal értelmesebb dolgokra költöm a pénzt
szal kussolj be és élvezkedj anyuci számítógépén.majom
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
a gyári drivert nemtudom hogy milyen
de rájöttem hülyeséget mondtam
felraktam a reinstallnál a gyárit és 2hete felraktam a legfrissebbet
amikor újra a gyárit raktam fel felül kellet írogatni fileokat,én hülye meg azt hittem hogy egy és ugyanaz a kettõ azért kell felülírogatni😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
a gyári és a legujjabb egy és ugyanaz😊
direct X frissítés megvolt.
más lehetõség esetleg?
az egyik játékba az ujratelepítés elõtti konfigomat használtam és szar volt
valami a Logitech Profilerrel van,csak nemtudom mi
A Driveres kérdésemre valaki?
OFF:
Gyere a horgászat topikba mert kihalt.
ON:
#8376:Húzós, de sztem az már nem jó.
#8377: Próbálj meg directx-et cserélni egy újabbra, vagy esetleg régebbi driver a videókártyából..
#8378: Vezérlõpult->klasszikus nézet->játékvezérlõk->kiválasztod, hozzáadod aztán ezek után jónak kell lennie. Ha nem teljesen így van, de biztos, hogy ott kell beállítani. Nekem is volt ilyen problémám régebben.
1,nem középre áll be hanem kicsit jobbra
2,nem lehet vele egyenesen menni mert elránt valamelyik irányba pedig a FF nincs is bekapcsolva(ez az elrántás úgy néz ki hogyha egy picit megmozdítom akkor elrántja magát a kormány)
remélem érthetõ voltam😊
több problémám is lenne:
A Silent Hunter 4:Wolf of the pacific nevû játékot elindítom és nagy villogás szép színek aztán nagy zöld képernyõ és lefagy
patcheltem,ujratelepítettem de semmi,drivert most raktam fel újat(még mielõtt felraktam volna elõször a játékot)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Am. ez egy nagyon jó progi, fájt h mit mondtál..:\
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
amúgy mióta letöröltem végre nem idegesítenek a reklám/spam ablakok egy-egy honlap betöltése közben. Végre.
visszaviszem a boltba, elvileg még 1 honap visszavan a garanciábol, remélem megcsinálják 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ageia nem kell, ha fennt van az nvidia physic. s mivel nvidiás vagyok, így hát uninstall ageia. Igaz többet foglal, kb 40 megával, mint a sima ageia physic. De amúgy tartalamazza az nvidia driver az ageia physic verziójait is... megnéztema program files-ban.