11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• fery02
    Példa
  • Maya70
    és azt hogyan?
  • Maya70
    sajnos még mindig nem indul el a supaplex de azért köszönöm ha van valami más megoldás szivesen kiprobálom
  • fery02
    Ha Dos-os játék, akkor használj DOSBox emulátort (ingyenes).
    Ha nosztalgiázni támad kedvem, mindíg ezt használom, tökéletesen futtatja szinte az összes DOS-os játékomat. Nem úgy, mint az XP, ami vagy hang nélkül, vagy akadozva, vagy elcseszett irányítással hajlandó őket futtatni.
  • dragon11
    Nah voltam haveromnál, de szomorú hírekkel szolgálhatok.

Van fenn..:
    -Divx codec.(letöröltük úgy se volt jó..)
    -DirectX 9.c
    -minden program.
    -a windows frissítve lett.. minden frissítés felrakva, Service Pack 3 is alá értve!

Viszont elindít egy játékot és 10percig jól játszik, aztán szó szerint "Kifagy" a játék.. megáll minden, de hang van! ez akkor lesz újra jó, ha kimegyek az asztalra windows feladatkezelő segítségével -> kiírja újra a "Nem válaszol" helyett hogy "fut" és újra megy a játék.

Viszont egy másik játéknál pedig az a probléma áll fenn, hogy elindul az is, megy szépen 3-4percig, aztán a kép szétesik. Azt értem a kép szétesése alatt, hogy a kép megvan, a hang játék fut, de a képernyőn ilyen szürkület foltok jelennek meg, meg felvillan a háttér és össze vissza van minden. Egyszóval játszhatatlan.

Megköszönnénk mindketten a segítséget, mert 3 napja vette a mostani gépét és egyáltalán nem tud játszani rajta semmivel. a 3mb-os játékok is 10perc után kifagynak..

UI.:az nvidia vezérlőpultba beállítottam, optimalizáltam mindent ami volt.. egy képernyőre jelenít meg mindent.. ez nem lehet gond.(de sztem tv kártya sincs benne)

A videókártyája 8500GT.. szerintem nem integrált.. bár nem néztem meg.. a legfrissebb driver van fenn belőle.

azon kívül 1gb ram, e2160 v. 2180 core 2 dou proci, meg egy giga lap.(nem tudom milyen.)

Monitora az egy Siemens LCD 19"-os.. de nem találtam a kézikönyvébe se a típusát..

Köszi szépen.:) télleg megköszönnénk a segítséget...

• Fabio Capello
    mivel ez még egy ősöreg dos-játék, ezért win95-re érdemes tenni, ha az nem jön be, parancssorból még meg lehet próbálni a futtatást, de remélhetőleg w95 kompatibilitás alatt megy.
  • Maya70
    és megtudod mondani milyen rendszerben futott mert soha nem néztem meg
  • Fabio Capello
    állítsd át a kompatibilitási módot arra a rendszerre, amelyen régebben futhatott (ikonra jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás fül)
  • Maya70
    nagyon szeretnék játszani a supaplex játékkal de az xp-nem indul.tudna valaki segiteni mit tegyek?
  • dragon11
    Nem állítgatott át semmit.. majd holnap átnézek hozzá.. dx problémát megnézem..
  • BenceYCE
    Próbáljon ki másik monitort. Tudom, hogy más megy ezen is, de lehet, hogy a játékoknál általában használt felbontás mellé tartozó frissítési érték túl magasra lett állítva. Ha akkor ráokézott, akkor lehet eltárolta azt a beállítást és a monitor nem tudja azt a módot megjeleníteni. Mondjuk ekkor a monitor szokott egy hibaüzit feldobni az OSB menüben. Az is lehet, hogy a 3d gyorsító része ment tönkre a videókarinak. DirectX probléma is lehet. Próbáld meg, hátha újratelepítés után megy. De leges legelőször azt nézd meg nem-e a marhája átállította a videókártya beállításainál, hogy a másodlagos monitorra, illetve annak a csatlakozójára küldje a teljes képernyős dolgokat. Bár asszem ekkor a teljes képernyős módban lejátszott videókat is át kéne küldenie a másik monitorra. A beállításokban keress egy olyat, hogy teljes képernyős alkalmazások indítása a másik monitoron.
  • Saddalim #8985
    "létszi" = "légyszi"
    a felhasználó amiről próbálod nem rendszergazda, hnem korlátozott (v. user) fiók, ahonnan nem tudsz activeX-et telepíteni (az activeX az egy fajta webes program). - vezérlőpult-felhasználói fiókok menüpont
    ha mégis rendszergazda, akkor a böngészőben le vannak tiltve a pluginek (beépülő programok). a böngésző beállításai között engedélyezd a plugineket
  • dragon11
    Omg, nem rakta fel a codeket nem volt fenn semmi codec, se semmi.. és ugyan ezt csinálta.
  • Prince23
    Codec le...
  • dragon11
    Hali.

haverom vett gépet, felrakta a divx packot (codec, lejátszó midnen), videókari driver frissítés megtörtént, de még mindig ha elindít egy játékot kép nincs, hang az van. (minden játéknál ezt csinálja neki)

GF 8500GT-je van.

mi a teendő?

köszöntem.
  • istvan65
    Sziasztok!!!
    Van egy oyan oldal(srtest.com)ami megtudja állapítani hogy megy-e a gépeden a járék!!!Meg akartam nézni de amikor a játékra rányomok majd a RUN gombot ezt írja ki:Error: There was a problem downloading the ActiveX component. One of the following happened.

1) You did not give your permission to download the ActiveX component (sysreqlab.cab from Husdawg, LLC). If so, you can start over (you will have to close the browser and start over), run this service again and give your permission.

2) Your browser settings do not allow browser Plug-ins to be installed. You can change your settings and try again.

LÉTSZI SEGÍTSETEK!!!!Mert nagyon szeretném tudni hogy melyik játék indul el a gépemen!!
  • Maya70
    Sziasztok!Szertném letölteni a supaplex játékot ami az xp-n is megy ehez kérem hogy segitsetek honnan lehet letölteni?köszike
  • justinpc
    köszi, de már megoldottam... leszedtem a dap-ot és a sima windows-os letöltés az már megy
  • predator0
    "Nemtok játszani. Windowssal probálom, az nem jó?"
    Ha már segítséget kérsz, akkor fogalmazd meg kicsit pontosabban :)
  • justinpc
    Sziasztok! be vagyok jelentkezve, mégsem bírok letölteni, mindig kéri a felhasználónevet meg a jelszót és nem fogadja el. DAP 7-tel próbálom, ez nem jó?
  • fery02
    Van egy Epson DX7450-es nyomtatóm, és ha a kiürült eredeti patronokat kicserélem utángyártott patronokra, akkor ugyan szépen felismeri, be is üzemeli őket a nyomtató. A festékszintet a monitoron látom, hogy fel is tölti teljesen, de viszont színt, nem akar nyomni egyik utángyártott patronból sem. Pedig az utángyártott patronok doboza szerint jó az én nyomtatómhoz. Szóval milyen trükköt kellene alkalmaznom? Nyomtatófejet már többször tisztíttattam, az illesztőprogram is a legfrissebb. :(
    Állítólag ez nem gond, mert ettől lesz több nyomtatóba alkalmas a patron.

ChuckyHUN: Ezek az emulátorok, mindíg bizonytalanok. Ezekkel a hibákkal együtt kell élni, vagy esetleg tovább keresgélni más emulátor programok után.
  • ChuckyHUN
    Folytatás:
    -Elindul, Split screenben tudok is menni. ÁMDE!
    -Ha time trialoznék, kijön a motoros meg a pálya a kép felén, és exe hibával kidob...
    Memóriakártyát hogy kell beüzemelni?
  • ChuckyHUN
    Nos,
    PCSX2 emulátorral játszanék Tourist Trophyt (PAL)
    Jól tudom, ez ugye USA verzió?
    Próbálgattam összevissza.

elinditom a versenyt, ott vagyok a startra rámegyek és ez lesz...
    whattado?
    Szerintem valami a grafikai pluginnal lesz. Valaki tudna ajánlani egy nagyon jót?
    verziók a proginak mitpróbáltam:
    0.94, svn377
  • Vass Gábor
    Fel is vettem egy párat, holnap meg az elejétől a végéig nézem.
  • Vass Gábor
    Ja jó az lesz.
  • fery02
    Igen, és a kérdés?
  • Prince23
    Tedd a kedvencekhez a topikokat. amit szeretel olvasni. mint pl ezt a topikot. narancssárga csillagot benyomod.
  • Vass Gábor
    Azt szeretném kérdezni hogy a fórumban a topikok száma már elég sok, és így visszalapozgatni kicsit fárasztó, ábécé sorrendbe kéne tenni őket vagy valami rendezést, mert így elég nehéz megtalálni a topikok neveit, amihez már több éve nem írtak.
  • Saddalim #8968
    ha garis vidd, akkor akármit csinálnak igyen teszik és még elsem szúrhatják. ha nem garis, sztem nem éri meg ezért mindenféléket fizetni
  • TuxSkajvok
    akkor ne csináljak vele semmit? Ne is vigyem vissza a boltba, hogy ők csináljanak vele valamit?
  • fery02
    "...de hogy rakják bele a füstöt?"
  • Saddalim #8965
    "A számítógép füsttel működik. Amikor kijön belőle, elromlik."
  • predator0
    Különféle füst-, hang- és fényeffektek előfordultával :)
  • Prince23
    Kritikus helyzet mikor van? hány foknál? vagy ezt nem tudni?
  • Saddalim #8962
    pc probe az jó dolog, egyszerűen állítsd a riasztási hőmérsékletét mondjuk 70 fokra
  • Prince23
    *65 fok
  • Prince23
    A szervizes srác is azt mondta, h még 654 fok is jó... csak hát elkezd szirénázni az alaplap pc probe 2-es progija, ha ben van kapcsolva. azt mondta ne is használjak ilyen cuccokat, hanem a BIOSba nézegessem a hőfokokat. az a z igazi. hát nem tom...
  • Saddalim #8959
    ne cukkoljátok... légyszi :-)
  • zeli
    Ne mondj ilyet neki, mert a végén összetöri a dobozt, hogy megkeresse.
  • Saddalim #8957
    60 fok egy rendesebb 3d-s környzetű játék esetén ok