11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Hedic #9036 kosz!!! -
#9035 XP telepítőcd be, amikor továbbolás amíg ki nem írja hogy talált már feltelepítettet, ott javítás. megvár, örül :-) -
#9034 Ehhez a Háló kártyához keresnék neten drivert, de nem találok sehol, csak fizetőset.
CD-t nem kaptam, mert csak "megdobtak" a kártyával. :) -
Hedic #9033 Helló all!
nekem olyan problémám lenne hogy amikor bekapcsolom a gépem(windows xp professional) akkor a bal felső sarokba ezt irja ki:
INVALID Boot.ini file
Booting From c:\windows
A probléma második fele h amikor bekapcsol a computerem akkor a beállitások nem ugy álnak ahogy kell!pl:nem azok az iconok vannak kint amik voltak,sőt van amelyik el is tünt!nincs háttér kép.a start all programs menübe szinte nincs semmi egy-két programot leszámitva!
Td valaki segiteni? Előre is kössz! -
#9032 ha más progi is csinálja, akkor memtest
ha csak ez, akkor valszeg rossz a feltörés
(jaj, elnézést itt senki se játszik tört játékkal :D) -
Rebel007 #9031 hi,
Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover című játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
Egy fekete ablakban ez jelenik meg.
"R6025
- pure virtual function call "
És kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
"A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelelet: read".
A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."
A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.
ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezősködjek akkor segítsetek légyszi
köszi -
#9030 Hi. Gyártó, típus is különbözhet. Pl. az MSI legfőbbképp nvidiat gyárt, és azokba van overlocked (ami gyárilag húzott, nagyobb memória stb)..
gyártó válogatja, attól ugyan az a kártya.
Jó megjegyezés, de az alapján vásárolj, hogy ez 1gb-os.. nem csak az számít! sokan el sem olvassák a többi tudását.. -
#9029 hello.azt szeretnem megtudni h a GTA SAN ANDREASBAN van olyan auto teleportalo amely oda teleportalja az autot,ahol vagyunk?elore is kosz -
#9028 Hello!
Valaki Tudna egy pontos leirást adni nekem az Nvidia Geforce Go 6600 GT nevü tipusáról? mert mindehol ahol megnézem mást ir! egyik azt hogy 128Mb-os a Másik meg hogy 256 Mb-os! PLs Help! Kösz! -
#9027 Fórum menü/ Beállítások/ Jelenlegi kép -
#9026 valaki segitene hogy tudok képet rakni a nevemhez? -
#9025 -
#9024 Én eleve csak úgy veszek gépet, hogy alkatrészenként és Én majd összeépítem magamnak és akkor kapom szét, amikor akarom.;-) -
#9023 Van ez a szöveg:
"Open "Control Panel" -> "Networks", and choose the "Add Adapter" button.
The Add Noetwork Adapter dialog box appears. Select "<other> Requires
disk from manufacturer" in the list of Network Adapters, and then press
<Enter>."
Nem tudom, hogy a leírás szerint, az én magyar Windows XP-mben hol kellene turkálnom. Azt értem, hogy a Vezérlőpultban, a Hálózati kapcsolatoknál... -
#9022 hát ennyi információból nem fogjuk tudni megoldani... -
huiner #9021 Sziasztok! A régi settlers 2 játékot akarom elindítani windows 98-on.
Pontosan nem tudom mi a baja, de szerintem ez a com2 porttal van valami, azt hogyan lehetne átállítani! Előre is köszi! -
zritya #9020 Hali!
Windows mobiles telefonra dvix lejátszot tudnátok linkelni én kerestem de nem találtam amit le tudok tölteni
Elöre is Köszönöm -
#9019 Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb hangkártya?
Ez vagy ez? -
kapi81 #9018 Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni! Most játszom a Desperados2-vel, ott tartok, hogy Docinak meg kéne gyógyítania az indiánt és ehez lopnia kell egy kötszeres zsákot a főkapunál álló őrtől. Hogyan, melyik karakterrel kell ezt megtenni?, mert én már próbáltam mindenhogy de nem tudok semmit csinálni ezen a pályán. Gondolom, hogy Docival kéne de nekem nem megy sehogyan sem. Segítene valaki! -
#9017 Persze. Felbontani fel lehet bármikor. Csak nem biztos, hogy megéri. :) -
#9016 Fel lehet akármikor. Csak így ha valami elromlik, vagy user rontja el benne sokba fog kerülni. Feltételezem az utóbbi miatt találták ki :D -
#9015 De milyen szemétség már az ilyen :D Nem lehet felpattintani a gépet. Én szerintem nem bírnám ki, ha vennék egy új gépet, hogy milyen lehet vajon belülről. :D Már csak azért is, hogy megnézzem van-e dzsungel, vagy nem. Mert a hűtés szempontjából nem mind1 ugye. :) -
#9014 Fel, nem az volt végülis a gond. Egy régebbi nvidia driver megoldotta a problémát, azért köszi! -
#9013 Nem lehet szétszedni a gépet, garanciás. Majd Ők szórakoznak vele.. garanciás.. 3napja vette.. -
BenceYCE #9012 Megnéztem a rendszerkövetelményeit és valóban futnia kéne rajta rendesen. A játékhoz kiadott patch-eket felraktad? -
#9011 Nálam a szokásos helyén. -
#9010 hol van a banner amit el lehet olvasni? -
#9009 Megtettem, a probléma sajna még fenn áll. esetleg egyéb tipp? -
Forcee #9008 Szasztok!
Pls valaki linkeljen nekem egy ojan oldalt ahonna letom tölteni azt a hangkártya drivert amivel nem cseszem el a gépet? ( ien van most : Ati ATI Function Driver for High Definition Audio) -
BenceYCE #9007 A videókari driver frissítésével próbálkozz -
#9006 Üdv!
Elnézést ha rossz helyre írok.
Technikai jellegű problémám a következő:
Nem kicsi szünet után egy újonnan szerzett géppel neki akartam látni ismét végigjátszani a neverwinter nights alapjátékot. A játék igen nehezen fut, már levettem a felbontástól kezdve mindenből, de elképesztő módon szaggat, mint ha túl ósdi lenne a masinám. Nem azt akarom mondani, hogy egy atom gépezet, de bőven el kellene hogy vigye (p4 2,8, 512ram, geforce 2 64 mb-s videokártya)
Gyanakodtam a videokártyára, de más játékkal nem volt ilyen rossz tapasztalatom.
Ötlet valakinek?
A választ előre is köszönöm! -
BenceYCE #9005 Rakjátok bele egy másik gépbe, az tuti megmutatja. Ne szarakodjatok vele. Olyan mintha kimelegedne szegény. Ha megfőzöd, abba beleköthetnek. -
#9004 mert ha meg tudjuk csinálni a problémát, akkor nem kell várni 1 hónapot arra, hogy legyen gépe. csupán ennyi.
amúgy igaz, most már vissza kell vinni, sztem a videókártya esett el.. -
#9003 istenem hogy te mennyire nem érted a viccet már mióta...
ha gond van vele, nem szabad lacafacázni vissza kell vinni nekik, lehet hogy egy hónap mire visszakapja, de valszeg működni fog, ráadásul ingyé csinálják meg. -
#9002 Talán azért, mert ő nem sg-zik? internete meg van..
fery02:Az eszközkezelőbe nincs semmi ?-jel, v. !-jel..
predator0:aham, csak nem annyira akarja visszavinni, mert egy hónap mire visszaadják, de ha nincs más ötletetek.
Szerintem a videókártyával van valami.. de az enyémmel se tudjuk kipróbálni, mert garanciás. Nem lehet felbontani. Ebből csak az lesz, hogy visszaviszi.. -
#9001 legközelebb 3 napon belül, akkor azonnal cserélniük kell, így most várhattok a bevizsgálásra meg mindenre -
#9000 Ha minden fagy 10 perc után és semmi nem segít vissza, akkor vigye a boltba, vagy szerviz, szórakozzanak vele ők. Valami szar alkatrészt nyomtak bele...
-
#8999 nekötekeggyé :D -
#8998 Talán mert nincs internete, vagy nincs regisztrálva az sg-re?
Am én valami alaplapi gondra gondolok (pl driver), de am nekem sincs nagyon más ötletem. -
#8997 és mér nem haverod ír ide?
amúgy passz, valahol eltaknyol a konfigurció, amolyan tipikus homokszem a fogaskerekek között