11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Hedic
    kosz!!!
  • Saddalim #9035
    XP telepítőcd be, amikor továbbolás amíg ki nem írja hogy talált már feltelepítettet, ott javítás. megvár, örül :-)
  • fery02
    Ehhez a Háló kártyához keresnék neten drivert, de nem találok sehol, csak fizetőset.
    CD-t nem kaptam, mert csak "megdobtak" a kártyával. :)
  • Hedic
    Helló all!
    nekem olyan problémám lenne hogy amikor bekapcsolom a gépem(windows xp professional) akkor a bal felső sarokba ezt irja ki:
    INVALID Boot.ini file
    Booting From c:\windows
    A probléma második fele h amikor bekapcsol a computerem akkor a beállitások nem ugy álnak ahogy kell!pl:nem azok az iconok vannak kint amik voltak,sőt van amelyik el is tünt!nincs háttér kép.a start all programs menübe szinte nincs semmi egy-két programot leszámitva!
    Td valaki segiteni? Előre is kössz!
  • Saddalim #9032
    ha más progi is csinálja, akkor memtest
    ha csak ez, akkor valszeg rossz a feltörés
    (jaj, elnézést itt senki se játszik tört játékkal :D)
  • Rebel007
    hi,
    Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover című játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
    Egy fekete ablakban ez jelenik meg.
    "R6025
    - pure virtual function call "

És kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
    "A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelelet: read".
    A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
    A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."

A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.

ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezősködjek akkor segítsetek légyszi
    köszi
  • dragon11
    Hi. Gyártó, típus is különbözhet. Pl. az MSI legfőbbképp nvidiat gyárt, és azokba van overlocked (ami gyárilag húzott, nagyobb memória stb)..

gyártó válogatja, attól ugyan az a kártya.

Jó megjegyezés, de az alapján vásárolj, hogy ez 1gb-os.. nem csak az számít! sokan el sem olvassák a többi tudását..
  • sovatalevi
    hello.azt szeretnem megtudni h a GTA SAN ANDREASBAN van olyan auto teleportalo amely oda teleportalja az autot,ahol vagyunk?elore is kosz
  • Colton
    Hello!

Valaki Tudna egy pontos leirást adni nekem az Nvidia Geforce Go 6600 GT nevü tipusáról? mert mindehol ahol megnézem mást ir! egyik azt hogy 128Mb-os a Másik meg hogy 256 Mb-os! PLs Help! Kösz!
  • fery02
    Fórum menü/ Beállítások/ Jelenlegi kép
  • marko952
    valaki segitene hogy tudok képet rakni a nevemhez?
  • fery02
  • dragon11
    Én eleve csak úgy veszek gépet, hogy alkatrészenként és Én majd összeépítem magamnak és akkor kapom szét, amikor akarom.;-)
  • fery02
    Van ez a szöveg:
    "Open "Control Panel" -> "Networks", and choose the "Add Adapter" button.
    The Add Noetwork Adapter dialog box appears. Select "<other> Requires
    disk from manufacturer" in the list of Network Adapters, and then press
    <Enter>."

Nem tudom, hogy a leírás szerint, az én magyar Windows XP-mben hol kellene turkálnom. Azt értem, hogy a Vezérlőpultban, a Hálózati kapcsolatoknál...
  • Fabio Capello
    hát ennyi információból nem fogjuk tudni megoldani...
  • huiner
    Sziasztok! A régi settlers 2 játékot akarom elindítani windows 98-on.
    Pontosan nem tudom mi a baja, de szerintem ez a com2 porttal van valami, azt hogyan lehetne átállítani! Előre is köszi!
  • zritya
    Hali!
    Windows mobiles telefonra dvix lejátszot tudnátok linkelni én kerestem de nem találtam amit le tudok tölteni
    Elöre is Köszönöm
  • fery02
    Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb hangkártya?
    Ez vagy ez?
  • kapi81
    Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni! Most játszom a Desperados2-vel, ott tartok, hogy Docinak meg kéne gyógyítania az indiánt és ehez lopnia kell egy kötszeres zsákot a főkapunál álló őrtől. Hogyan, melyik karakterrel kell ezt megtenni?, mert én már próbáltam mindenhogy de nem tudok semmit csinálni ezen a pályán. Gondolom, hogy Docival kéne de nekem nem megy sehogyan sem. Segítene valaki!
  • fery02
    Persze. Felbontani fel lehet bármikor. Csak nem biztos, hogy megéri. :)
  • predator0
    Fel lehet akármikor. Csak így ha valami elromlik, vagy user rontja el benne sokba fog kerülni. Feltételezem az utóbbi miatt találták ki :D
  • fery02
    De milyen szemétség már az ilyen :D Nem lehet felpattintani a gépet. Én szerintem nem bírnám ki, ha vennék egy új gépet, hogy milyen lehet vajon belülről. :D Már csak azért is, hogy megnézzem van-e dzsungel, vagy nem. Mert a hűtés szempontjából nem mind1 ugye. :)
  • Gus85
    Fel, nem az volt végülis a gond. Egy régebbi nvidia driver megoldotta a problémát, azért köszi!
  • dragon11
    Nem lehet szétszedni a gépet, garanciás. Majd Ők szórakoznak vele.. garanciás.. 3napja vette..
  • BenceYCE
    Megnéztem a rendszerkövetelményeit és valóban futnia kéne rajta rendesen. A játékhoz kiadott patch-eket felraktad?
  • predator0
    Nálam a szokásos helyén.
  • marko952
    hol van a banner amit el lehet olvasni?
  • Gus85
    Megtettem, a probléma sajna még fenn áll. esetleg egyéb tipp?
  • Forcee
    Szasztok!
    Pls valaki linkeljen nekem egy ojan oldalt ahonna letom tölteni azt a hangkártya drivert amivel nem cseszem el a gépet? ( ien van most : Ati ATI Function Driver for High Definition Audio)
  • BenceYCE
    A videókari driver frissítésével próbálkozz
  • Gus85
    Üdv!

Elnézést ha rossz helyre írok.
    Technikai jellegű problémám a következő:
    Nem kicsi szünet után egy újonnan szerzett géppel neki akartam látni ismét végigjátszani a neverwinter nights alapjátékot. A játék igen nehezen fut, már levettem a felbontástól kezdve mindenből, de elképesztő módon szaggat, mint ha túl ósdi lenne a masinám. Nem azt akarom mondani, hogy egy atom gépezet, de bőven el kellene hogy vigye (p4 2,8, 512ram, geforce 2 64 mb-s videokártya)
    Gyanakodtam a videokártyára, de más játékkal nem volt ilyen rossz tapasztalatom.
    Ötlet valakinek?
    A választ előre is köszönöm!
  • BenceYCE
    Rakjátok bele egy másik gépbe, az tuti megmutatja. Ne szarakodjatok vele. Olyan mintha kimelegedne szegény. Ha megfőzöd, abba beleköthetnek.
  • dragon11
    mert ha meg tudjuk csinálni a problémát, akkor nem kell várni 1 hónapot arra, hogy legyen gépe. csupán ennyi.

amúgy igaz, most már vissza kell vinni, sztem a videókártya esett el..
  • Fabio Capello
    istenem hogy te mennyire nem érted a viccet már mióta...

ha gond van vele, nem szabad lacafacázni vissza kell vinni nekik, lehet hogy egy hónap mire visszakapja, de valszeg működni fog, ráadásul ingyé csinálják meg.
  • dragon11
    Talán azért, mert ő nem sg-zik? internete meg van..

fery02:Az eszközkezelőbe nincs semmi ?-jel, v. !-jel..
    predator0:aham, csak nem annyira akarja visszavinni, mert egy hónap mire visszaadják, de ha nincs más ötletetek.

Szerintem a videókártyával van valami.. de az enyémmel se tudjuk kipróbálni, mert garanciás. Nem lehet felbontani. Ebből csak az lesz, hogy visszaviszi..
  • Saddalim #9001
    legközelebb 3 napon belül, akkor azonnal cserélniük kell, így most várhattok a bevizsgálásra meg mindenre
  • predator0
    Ha minden fagy 10 perc után és semmi nem segít vissza, akkor vigye a boltba, vagy szerviz, szórakozzanak vele ők. Valami szar alkatrészt nyomtak bele...
  • Fabio Capello
    nekötekeggyé :D
  • fery02
    Talán mert nincs internete, vagy nincs regisztrálva az sg-re?
    Am én valami alaplapi gondra gondolok (pl driver), de am nekem sincs nagyon más ötletem.
  • Fabio Capello
    és mér nem haverod ír ide?

amúgy passz, valahol eltaknyol a konfigurció, amolyan tipikus homokszem a fogaskerekek között