11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Saddalim #9076
    #9072 (pongi10): videokártya drivert és directX-et frissíts. linkek GYIKben
    #9073 (lac556): GYIK
    #9074 (qtab986): GYIK
  • drine
    Sziasztok!
    Segítséget szetenék kérni, mert sajnos én nem értek ezekhez a dolgokhoz.
    X emberkének karácsonyra valami jó kis játékot szeretnék venni.
    Gondoltam a Call of Duty 4-re vagy 5-re, és a need for speed carbon classic-ra, vagy a need for speed pro street-re

A gépem ez:

Egyik:

Proc: GENUINE INTEL(R) CPU T2080 @ 1.73GHz 1.73GHz
    RAM:1,00GB
    32 bites op.r.
    Videokártya: MOBILE INTEL(R) 945 EXPRESS CHIPEST FAMILY

Másik:

Proc: INTEL(R) CORE (TM) 2 DUO CPU T8300 @ 2,40GHz 2,40GHz
    RAM: 2,00GB
    32 bites op.r.
    Videokártya: NVIDIA QUADRO NVS 140M

Akkor megvehetem ezeket, vagy ajánljatok valamit.
    Ja, mindakettő vista.

Köszi a segítségeteket!
  • qtab986
    Resident evil 1 hez szeretnék csalást.
  • lac556
    lego star wars 2 végigjátszást vki nem tudna adni.melohelyen vagyok
  • pongi10
    Hali!Letöltöttem a savage 2 nevű játékot netről mert hallottam hogy ingyenes lett. Feltelepítettem és ezt írja ki mikor beindítanám: CHost::Init() - D3D_SELECTMATERIAL: problem with NULL shader
    :g_iCurrentVertexShader invalid, g_iCurrentPixelShader invalid
    ez mi a fene? előre is köszi
  • Saddalim #9071
    óra mellett az EN-feliratra jobb katt-beállítások.
    ott látsz egy listát. ha van benne magyar, akkor felül alapértelmezettet rakd magyarra. ha nincs akkor hozzáadás, ott magyar kiválaszt és utána alapértelmezett
  • reger
    sziasztok . Abban kene a segitseg hogy angol windows van frissen telepitve ,es angol a billentyuyet is ,hogy lehet magyarra allitani ?Elore is kossz
  • fery02
    AltGR + Ctrl + Del
  • qtab986
    Ha egy játék nem akar reagálni akkor mivel lehet megpróbálni kilépni belőle mielőtt a reset gombot nyomnám meg? Az ALT + F4 meg az ALT + TAB kombinációt ismerem. Van más is?
  • qtab986
    Lehet az, hogy a Resident Evil 1 ben nincs olyan, hogy az inventory-ból vagy a kézből egy tárgyat eldobjak? Le a földre.
  • pasztva
    Uraim! Ki tud nekem segíteni?
    A Y.A.S.O.O.feltelepítése,használata,kezelése érdekelne. Sajtos dunsztom sincs, hogy megy!

• fery02
    Everest programmal is meg lehet nézni az aktuális fordulatszámot, nem kell emiatt "bajlódni" BIOS-ban.
    #9064: 9-es széria
  • Forcee
    egy nvidia n9600gt mejik series?
  • Prince23
    Akkor hagyom úgy ahogy van, Bioshoz még úgy se értek, bár tudom mi hol van beállítás terén.
  • predator0
    Valószínű ott. Az, hogy mennyin kell lennie attól függ, hogy mennyire van terhelve a processzor és mennyire melegszik emiatt. Nem vagyok professzor a témában, de szerintem az újabb alaplapok automatikusan megprobálják egy adott hőmérsékleten tartani, és ennek függvényében állítják be a ventillátor fordulatszámát.
  • Prince23
    És ezt hol lehetne megnézni? gondolom Biosban.
    Milyen beállításon kell legyen a proci fordalatszáma?
  • qtab986
    Más nem jutott az eszembe, a másik szereplővel kezdtem el a játékot. Eddig működik.
  • Saddalim #9059
    Itt a Te helyed
  • ChuckyHUN
    még1x kérdzeme, mennyire lehet biztonságosan húzni egy 4800+ ot???
  • fery02
    Ilyeneket én sem értek, hogy miért van. Nekem van egy eredeti NFS: Porsche Unleashed-em, és ott néhány pályánál, hogyha pályánként általában egy bizonyos résznél, ha hátrafelé nézve megyek, nem lép ki a játék "Hibajelentés küldés" üzenettel. Ne az ilyenek mitől vannak? :)
  • qtab986
    Resident Evil 1-ben egy ponton megakad a játék. Mindig akkor amikor a játéknak nagyon az elején
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a növel (vele kezdtem a játékot) bemegyek egy nagy ebédlőbe. Vele van egy férfi aki vérnyomokat talál. Kimegyek a folyosóra és ott az első zombi. Visszamegyek az ebédlőbe a férfihoz. Megjön a zombi a férfi meg szét lövi a fejét. Zombi elterül. Ketten ott állnak a zombi felett, az óra ketyeg de ekkor már semmi se történik és nem mozdulnak.
    Na itt hal meg a játék. Nem mondanám, hogy lefagy a gép, mert ALT + F4-re kiléphetek.
  • predator0
    Nem lehetséges, hogy amiatt van, mert brutál fordulatszámon pörög olyankor?
  • Prince23
    Amikor játszom mondjuk a gta 4-el a procim fura hangokat ad. Mintha a proci ventillátorába valami beakadna. De a játék megy rendesen, nem akad, se nem fagy emiatt.
    Nem tudom, hogy ez baj vajon?
  •  Evil
    Én úgy vagyok vele hogy egy 90°C ig bőven jó, 100°C már kicsit magas :)
  • fery02
    Az semmi, nekem múltkor 98 fokos volt. :D
  • Prince23
    75-nél jön a baj.
  • Colton
    Az rossz ha a VGA 58°C?
  • Mazursky
    minden játéknál van hang
  • fery02
    Más játékoknál van hang? Ha megvetted, akkor szedhetsz le a játékhoz javításokat, ha van, hátha megoldja. De lehet, hogy csak drivert kell cserélned a hangkártyádhoz
  • fery02
    Fraps
  • cargame
    Hello?
    Lama kerdes de hogyan lehet megnezni h a jatek hany FPS el fut???:DDD Aki nem unja valaszoljon. Koszi elore is.
  • Mazursky
    hellosztok!
    Megvettem a Prison Tycoon 4-et, de nincs hangja.2x is újraraktam, de akkor sincs.Pedig a könyvtárban van olyan mappa hogy sound és tele van hanggal.De mégsincs a játékban.Mitől van ez?
  • fery02
    Nem látsz olyan sort, hogy "GPU dióda"? mert az lesz az.
  • Colton
    HI all!

nem tudtok egy olyan progit ami méri a VGA Hőmérsékletét mert az Everest Nem Méri a VGA Hőmérsékletét!
  • Hedic
    fuu hát akk lesz mit telepiteni!
    szerintem a 8.7 ati driverem az elég!
    na mindegy kössz!
  • fery02
    Nekem is volt egyszer ilyen bajom. Ha másolt a játék, próbáld másik crack-el, vagy tegyél fel patcht, új VGA drivert, directX-et, talán Flash player-el is lehet próbálkozni...annyi lehetőség van.
  • Hedic
    Hello!
    Van egy jatékproblémám amit nem tudok megoldani! Viszont nagyon jo jaték és nem akarok lemondani róla!A játék neve Rise of Nations.
    feltettem a jatekot! és induláskor kihagyja a szokásos videot! na már ez nem is baj!hanem mikor megjelenik a menü akkor egyszerüen nem birok rakattintani semmire se,hiába kattintok rá a solo gamera nem reagál! nem tudom mivan!tud valaki segiteni?
    a gépem
    amd 64 x2 duol proci 5400+
    Ati Hd 3870 kari
    2 gb DDr2 ram 800 Mhz
    sarvice pack 3
  • fery02
    Everest.
  • Colton
    HellO!

nem tud nekem valaki egy olyan programot adni amivel tudom mérni a Procim Hőmérsékletét?

előre is köszi!
  • ChuckyHUN
    4800+ procit meddig lehetne biztonságosan húzni?
    Bioson kívűl lehet máshol? Igazából onan szeretném