11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9076 #9072 (pongi10): videokártya drivert és directX-et frissíts. linkek GYIKben
#9073 (lac556): GYIK
#9074 (qtab986): GYIK -
drine #9075 Sziasztok!
Segítséget szetenék kérni, mert sajnos én nem értek ezekhez a dolgokhoz.
X emberkének karácsonyra valami jó kis játékot szeretnék venni.
Gondoltam a Call of Duty 4-re vagy 5-re, és a need for speed carbon classic-ra, vagy a need for speed pro street-re
A gépem ez:
Egyik:
Proc: GENUINE INTEL(R) CPU T2080 @ 1.73GHz 1.73GHz
RAM:1,00GB
32 bites op.r.
Videokártya: MOBILE INTEL(R) 945 EXPRESS CHIPEST FAMILY
Másik:
Proc: INTEL(R) CORE (TM) 2 DUO CPU T8300 @ 2,40GHz 2,40GHz
RAM: 2,00GB
32 bites op.r.
Videokártya: NVIDIA QUADRO NVS 140M
Akkor megvehetem ezeket, vagy ajánljatok valamit.
Ja, mindakettő vista.
Köszi a segítségeteket!
-
#9074 Resident evil 1 hez szeretnék csalást. -
lac556 #9073 lego star wars 2 végigjátszást vki nem tudna adni.melohelyen vagyok -
pongi10 #9072 Hali!Letöltöttem a savage 2 nevű játékot netről mert hallottam hogy ingyenes lett. Feltelepítettem és ezt írja ki mikor beindítanám: CHost::Init() - D3D_SELECTMATERIAL: problem with NULL shader
:g_iCurrentVertexShader invalid, g_iCurrentPixelShader invalid
ez mi a fene? előre is köszi -
#9071 óra mellett az EN-feliratra jobb katt-beállítások.
ott látsz egy listát. ha van benne magyar, akkor felül alapértelmezettet rakd magyarra. ha nincs akkor hozzáadás, ott magyar kiválaszt és utána alapértelmezett -
#9070 sziasztok . Abban kene a segitseg hogy angol windows van frissen telepitve ,es angol a billentyuyet is ,hogy lehet magyarra allitani ?Elore is kossz -
#9069 AltGR + Ctrl + Del -
#9068 Ha egy játék nem akar reagálni akkor mivel lehet megpróbálni kilépni belőle mielőtt a reset gombot nyomnám meg? Az ALT + F4 meg az ALT + TAB kombinációt ismerem. Van más is? -
#9067 Lehet az, hogy a Resident Evil 1 ben nincs olyan, hogy az inventory-ból vagy a kézből egy tárgyat eldobjak? Le a földre. -
pasztva #9066 Uraim! Ki tud nekem segíteni?
A Y.A.S.O.O.feltelepítése,használata,kezelése érdekelne. Sajtos dunsztom sincs, hogy megy!
-
#9065 Everest programmal is meg lehet nézni az aktuális fordulatszámot, nem kell emiatt "bajlódni" BIOS-ban.
#9064: 9-es széria -
Forcee #9064 egy nvidia n9600gt mejik series? -
#9063 Akkor hagyom úgy ahogy van, Bioshoz még úgy se értek, bár tudom mi hol van beállítás terén. -
#9062 Valószínű ott. Az, hogy mennyin kell lennie attól függ, hogy mennyire van terhelve a processzor és mennyire melegszik emiatt. Nem vagyok professzor a témában, de szerintem az újabb alaplapok automatikusan megprobálják egy adott hőmérsékleten tartani, és ennek függvényében állítják be a ventillátor fordulatszámát. -
#9061 És ezt hol lehetne megnézni? gondolom Biosban.
Milyen beállításon kell legyen a proci fordalatszáma? -
#9060 Más nem jutott az eszembe, a másik szereplővel kezdtem el a játékot. Eddig működik. -
#9059 Itt a Te helyed -
#9058 még1x kérdzeme, mennyire lehet biztonságosan húzni egy 4800+ ot??? -
#9057 Ilyeneket én sem értek, hogy miért van. Nekem van egy eredeti NFS: Porsche Unleashed-em, és ott néhány pályánál, hogyha pályánként általában egy bizonyos résznél, ha hátrafelé nézve megyek, nem lép ki a játék "Hibajelentés küldés" üzenettel. Ne az ilyenek mitől vannak? :) -
#9056 Resident Evil 1-ben egy ponton megakad a játék. Mindig akkor amikor a játéknak nagyon az elején SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na itt hal meg a játék. Nem mondanám, hogy lefagy a gép, mert ALT + F4-re kiléphetek.a növel (vele kezdtem a játékot) bemegyek egy nagy ebédlőbe. Vele van egy férfi aki vérnyomokat talál. Kimegyek a folyosóra és ott az első zombi. Visszamegyek az ebédlőbe a férfihoz. Megjön a zombi a férfi meg szét lövi a fejét. Zombi elterül. Ketten ott állnak a zombi felett, az óra ketyeg de ekkor már semmi se történik és nem mozdulnak. -
#9055 Nem lehetséges, hogy amiatt van, mert brutál fordulatszámon pörög olyankor? -
#9054 Amikor játszom mondjuk a gta 4-el a procim fura hangokat ad. Mintha a proci ventillátorába valami beakadna. De a játék megy rendesen, nem akad, se nem fagy emiatt.
Nem tudom, hogy ez baj vajon? -
#9053 Én úgy vagyok vele hogy egy 90°C ig bőven jó, 100°C már kicsit magas :) -
#9052 Az semmi, nekem múltkor 98 fokos volt. :D -
#9051 75-nél jön a baj. -
#9050 Az rossz ha a VGA 58°C? -
Mazursky #9049 minden játéknál van hang -
#9048 Más játékoknál van hang? Ha megvetted, akkor szedhetsz le a játékhoz javításokat, ha van, hátha megoldja. De lehet, hogy csak drivert kell cserélned a hangkártyádhoz -
#9047 Fraps -
cargame #9046 Hello?
Lama kerdes de hogyan lehet megnezni h a jatek hany FPS el fut???:DDD Aki nem unja valaszoljon. Koszi elore is. -
Mazursky #9045 hellosztok!
Megvettem a Prison Tycoon 4-et, de nincs hangja.2x is újraraktam, de akkor sincs.Pedig a könyvtárban van olyan mappa hogy sound és tele van hanggal.De mégsincs a játékban.Mitől van ez? -
#9044 Nem látsz olyan sort, hogy "GPU dióda"? mert az lesz az. -
#9043 HI all!
nem tudtok egy olyan progit ami méri a VGA Hőmérsékletét mert az Everest Nem Méri a VGA Hőmérsékletét! -
Hedic #9042 fuu hát akk lesz mit telepiteni!
szerintem a 8.7 ati driverem az elég!
na mindegy kössz! -
#9041 Nekem is volt egyszer ilyen bajom. Ha másolt a játék, próbáld másik crack-el, vagy tegyél fel patcht, új VGA drivert, directX-et, talán Flash player-el is lehet próbálkozni...annyi lehetőség van. -
Hedic #9040 Hello!
Van egy jatékproblémám amit nem tudok megoldani! Viszont nagyon jo jaték és nem akarok lemondani róla!A játék neve Rise of Nations.
feltettem a jatekot! és induláskor kihagyja a szokásos videot! na már ez nem is baj!hanem mikor megjelenik a menü akkor egyszerüen nem birok rakattintani semmire se,hiába kattintok rá a solo gamera nem reagál! nem tudom mivan!tud valaki segiteni?
a gépem
amd 64 x2 duol proci 5400+
Ati Hd 3870 kari
2 gb DDr2 ram 800 Mhz
sarvice pack 3 -
#9039 Everest. -
#9038 HellO!
nem tud nekem valaki egy olyan programot adni amivel tudom mérni a Procim Hőmérsékletét?
előre is köszi! -
#9037 4800+ procit meddig lehetne biztonságosan húzni?
Bioson kívűl lehet máshol? Igazából onan szeretném