Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Õ, Nekem magyarul kell a cucc, tehát nem jó.

Sztem proxy szerót fogok használni..

thx.

Fabio Capello
remek boltok vannak erre a célra... router kihúz, bedug... vagy torrenten szeded le de nem én mondtam 😄

Saddalim
proxy, bár ez gusztustalan módja a dolgoknak...

predator0
Eltaláltad, nem 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

dragon11
Azért nem egészen.😊 ahhoz crack is kell 😄

Am. meg nem fogok routert resetelni minden letöltésnél..😄 de ha letiltom a kapcsolatot és engedélyezem akkor is új ip-m lesz, nem??

predator0
Ha nem fix az ip-d, akkor egyszerûen csak bontod a kapcsolatod, és másik ip-t kapsz, nem? Egyébként két játék letöltése is nagyjából ennyibe kerül, mégis elküldjük burkoltan a francba azokat, akik hasonló kérdést tesznek fel 😄

dragon11
Haha..😊ha csak 1 évadról lenne szó, hidd el azonnal megvenném. (Nekem elég sok az eredeti filmem, játékom)

De mivel 4évad kell, ezért hagy ne vegyem már meg..😄 az 20e körül lenne..

CopyKing92
nekem is volt ien qtab omegadriver ed van? videokari driver? az segítenifog 50%

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

qtab986
Már frissítettem a videokártya driverét.Még mindig restartot csinál.

predator0

dragon11
Összeakad valamivel a játék.. próbálj meg egy videókari driver frissítést.

Nekem is lenne egy problémám.Sajnos megauploadra van feltöltve a Doktor House hungarian TV time(tehat magyar szinkronos) részek és tölteném lefelé. 2rész letöltése között várni kell 111percet, mert a külsõ ip-t nézi, szerintem.. van Nekem egy "Free Ninja Surfing" ip hiderem, de nem nagyon akar mûködni még mindig észreveszik hogy "csalok".

Valaki segítene ?

Köszönöm szépen.😊

qtab986
Az miért lehet,hogy elindítom a Half-Life 2-ben a chapter 1-t.Az elején az animáció megy és egyszer csak a windows csinál egy restartot?

Akkor ccleaner.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

De nem csak leugrik az fps hanem laggol is.És nem lehet így lõni...
Teljesen normális ha ugrál az fps-ed. Azért futtass le egy Ccleanert, de nekem is 250-en áll, de néha leesik 180-ra is. (jajj de rossz nekem xP).

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fery02
Hogy én mé gondoltam az elsõ 3 másodpercben a Jack ass-re. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Colton
Jack-es

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

dragon11
Sok a háttérbe futó folyamatod. MSN, uTorrent(v.ha simán letöltesz akkor kapcsold ki.)

Víruskeresés off. Minden egyéb..

Mindenkép érdemes megválogatni, hogy mi fusson a háttérbe. Úgy ahogy említették a Live Messenger is képes akármilyen szuper gépet úgy le-lassítani, hogy csak na.

Tinman
Sinclair ---> Spellbound vagy Rick Dangerous?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

CopyKing92
ok

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

predator0
Ezért írtam 60 fps-t.

CopyKing92
ja nekem a szemem szar más mint a többi emberé 😄 mert még 24 felett se folyamatos a kép az én szememmel nekem kb ugy 40-50 kell :/

CopyKing92
de te látom nem játszottál nagyon codot a neten attol függ hogy belönek e téged vagy nem az életed mulhat rajta!!! XDD

predator0
És ez ennyire látványos? 60 fps-tõl felfelé észre lehet venni a különbséget??? Amikor az ember szeme 24 fps-tõl már folyamatosnak látja a képet. Kérdezem, mert érdekel a dolog. Plusz windowsban be van állítva a képfrissítési frekvencia, ha ennél nagyobbal megy a játék a monitor nem is érzékeli...

CopyKing92
hát én nagy codos votam régen (fps ingadozás = szar gép / háttérbanfuto progi ezek néha le huznak alkalmanknét 30-50fps ekkel

Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy Cod2-ben van 125fps de folyamatosan leugrál 70-90fps-re és laggolok!Megpróbáltam már mindent format stb... és ugyan úgy laggol!Aki tudja mi lehet a gond legyen szives írja meg!Köszi😊(más játékban nincs ien)
CopyKing92
Ja és van egy olyan problem hogy BF2142 nél be lépek a gameba a kiválasztás nál vagyok ahol a fegyokat kell váalsztani meg a kitet és ott mintha lefagyna az egér és a billentyü és csak az altf4 müködik ez mitölvan? THX 😄 (szar a gépem? 😄)

Lehet az a gond, hogy néha beleszólsz vmibe, vagy beszólsz vkinek. De gondolom szedjük össze a játékainkat és menjünk el a jó ... uborkát hámozni. Meghát természetesen az Anyánk!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

fery02
Ez aztán a remek hozzáállás.<#wilting>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

CopyKing92
én le szarom ugyse sürün irtam ide csak néha beleszolok valamibe 😄

Solten
<#idiota> <#hehe>

Saor Alba

Saddalim
<#nyes><#buck>

Firerock
nem arra gondolok
hanem példáu la betûtipus és a betûméret körül

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

predator0
Csak úgy lehet, ha a Vezérlõpult Megjelenítés menüjében a Megjelenés fülön a színsémát átrakod valami kékre. Ezzel viszont a Windowsban az összes ablak ilyen lesz.

Így, de kellhet hozzá még ez is 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Firerock
Office 2003at hoygtudnám bekékíteni?😊
letöltöttem de fehér mint az office Xp
hogytudnám kékesíteni?😊

dragon11
Mind1, megvan a magyar.

Saddalim
sehogy, megjelent magyarul, vedd meg... :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mérne tudnál? 😄

Saddalim
-nem fogok ezek közül egyet sem törölni, de
-többet a témába kapcsolódó hsz-t ne lássak, azaz ez után a hsz után egy sem. olyan sem, hogy ok, "részemrõl befejeztem" mert akkor ismét továbbfolytatódik
-remélem érthetõ voltam. nem szeretnék más eszközökhöz nyúlni.

dragon11
Az office 2003 Nekem angol. Hogy tudnám felmagyarosítani?

Nem tok letölteni magyart.. halkan mondom..😄

Firerock
én befejztem

zeli
jó lenne...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

predator0
Ezt ha lehet, akkor privátban folytassátok, gyerkõcök 😊

CopyKing92
te hülye 😄 anyuci pici fia? 😄 75 ezret keres összvisz alig jövünk ki igyis... amugyis azért hoztam fel a 4870X2 t mert az 1 álom 😄

Firerock
gyönyörû😄

dragon11
Hülye vagy. Halj meg.;-)

Btw, egy HD 4850-et fel se kell mérni egy 7300GT-vel mert a 8800GT-t halálra teszi.. Te meg egybõl 4870 X2?

Ebbõl szûrték le a többiek, hogy szüleid megvesznek Neked mindent. Mert addig nem becses a pénz, amíg nem Te küszködsz meg érte.😊

Firerock
anyuci pici fia

Ne tépd a szád. Majd ha felnõ megérti.

CopyKing92
hát.. ez van..