Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am. meg nem fogok routert resetelni minden letöltésnél..😄 de ha letiltom a kapcsolatot és engedélyezem akkor is új ip-m lesz, nem??
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
De mivel 4évad kell, ezért hagy ne vegyem már meg..😄 az 20e körül lenne..
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Nekem is lenne egy problémám.Sajnos megauploadra van feltöltve a Doktor House hungarian TV time(tehat magyar szinkronos) részek és tölteném lefelé. 2rész letöltése között várni kell 111percet, mert a külsõ ip-t nézi, szerintem.. van Nekem egy "Free Ninja Surfing" ip hiderem, de nem nagyon akar mûködni még mindig észreveszik hogy "csalok".
Valaki segítene ?
Köszönöm szépen.😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Víruskeresés off. Minden egyéb..
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Lenne egy olyan problémám hogy Cod2-ben van 125fps de folyamatosan leugrál 70-90fps-re és laggolok!Megpróbáltam már mindent format stb... és ugyan úgy laggol!Aki tudja mi lehet a gond legyen szives írja meg!Köszi😊(más játékban nincs ien)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
hanem példáu la betûtipus és a betûméret körül
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
letöltöttem de fehér mint az office Xp
hogytudnám kékesíteni?😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
-többet a témába kapcsolódó hsz-t ne lássak, azaz ez után a hsz után egy sem. olyan sem, hogy ok, "részemrõl befejeztem" mert akkor ismét továbbfolytatódik
-remélem érthetõ voltam. nem szeretnék más eszközökhöz nyúlni.
Nem tok letölteni magyart.. halkan mondom..😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Btw, egy HD 4850-et fel se kell mérni egy 7300GT-vel mert a 8800GT-t halálra teszi.. Te meg egybõl 4870 X2?
Ebbõl szûrték le a többiek, hogy szüleid megvesznek Neked mindent. Mert addig nem becses a pénz, amíg nem Te küszködsz meg érte.😊