11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Rebel007
    hi,
    Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover című játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
    Kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
    "A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelelet: read".
    A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
    A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."
    Ezután egy fekete ablakban ez jelenik meg.
    "R6025
    - pure virtual function call "
    A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.
    ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezősködjek akkor segítsetek légyszi
    köszi
    Memóriákkal már szöszöltem, cseréltem raktam bele másikat teszteltem és sehogy sem akar jó lenni,
    Segítsetek légyszi. köszi

Szerinteteke lehet alaplap probléma??? köszi a segítséget.

Remélem tudtok segiteni. mert nem hiszem el hogy csak én találkoztam eddig ilyen hibaüzenttel, és csak ennél a játéknál csinálja és már egyszerüen kifogytam az ötletekből. Ha valaki találkozott már hasonlóval az segítsen kösz.
  • Juvefan00
    Emberek kéne egy kis segítség!
    Nvidia 7600GS kártyám van és milyen drivert rakjak hozzá mert a fifa 09 nek elég rossz a képe valamikor ---->
    már sok drivert próbáltam de egyik se jó mindnél ilyen a kép de nem mindig 1x jó 1x nem :S a legújabbat is próbáltam.
  • IceMan93
    keresek a star trek dominium warshoz win xp javitást mert szaggat a játék hol találok ilyet? és lehetőleg olyan oldalt ahol ingyen lehet.
  • KaszaN
    Köszi máris többet tudok. De átbújtam az egész netet utána, de seholsincs. Esetleg ebben nemtudna valaki segíteni?
  • Fabio Capello
    próbálkozz egy tisztítással, hátha
  • Fabio Capello
    A játékkal együtt kapod, Sandbox 2 néven. Ha nem találod meg, ugyanezen a néven találod letöltésként is.
  • KaszaN
    helló mindenkinek nemtudom a gy.i.k.-ban nemtaláltam ilysmiről semmit hogy tehetek e fel ilyen kérdést, de nemtudja valaki, hogy a Crysis-nek honnanszedhetem le a map editorját? Előrre is kösz.
  • Colton
    hellO!

azt szeretném kérdezni hogy a DVD-ROM-om mért nem képes Dual-layer Felpörgetni/beolvasni? eddig képes volt olvasni a dual layert de most valahogy olyan kedve van hogy nem akarja! Mit Tehetek? előre is köszi a segitséget!
  • Prince23
    Vga kevés vagy memőriából van kevés, jelenesteben 1 giga. kell 2, h tuti légy.
  • mzozi1
    Vki léccives segitsen már ha van köztetek vmi zseni mondjamár meg h EZ MI: nálam az a hiba hogy elinditom az exet és kiirja hogy: "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc000001d).Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." - A minimum követelmény megvan a gépemnek,vit, .:S ha vki tudna segiteni megköszönném!
  • sovatalevi
    melyik jatekhoz?
  • zeli
    lool
  • Eperjesi Sándor
    helló
    nem tudsz egy oldalt ahonnanrol tudnák le tölteni kamionokat a játékhoz

előre is köszi
  • Sas6
    jah, bocsi wincheesterrol van szó nem mem. card.-rol :D Este volt mar... :D
  • BenceYCE
    Az első ötletem az, hogy nézz utána, hogy mi az a SATA2, mert így csak copy-zni fogják a hsz-ed a viccek topic-ba :)
  • Sas6
    sziasztok aza kerdesem lenne h SATA2-es memoria kartyaval milehet a baj, mivel az van hogy nem ismeri fel 1 gép sem. Kilett probálva mar vagy 10 gépen egyiken sem volt jó, eddig jo volt, de msot vmi miatt nem, csak akkor hajlando felismerni ha formatáljuk a kártyát, amit nem kéne mert ami rajta van adat arra lennénk kiváncsiak. valami öttlet esetleg?:/
  • ChuckyHUN
    baj van...
    SEGÍTSETEK lécci..
    Adott 2 gép.
    Egyiken XP masikon VISTA. Egy D-Link DI604 router van közöttük és egy D-link modemen keresztül kapcsolódik a netre.

namost. Lanozni akarunk, és egyszeráen azon a szar vistán nem lehet beállítani normálisan a hálózatot.... Futtatásból nem sikerült semmit se... hálózat beállítást jól elcseszték... mit kéne?
    Jah, és én XPn látom az én gépem is meg a másikat is, de nem tudok belelépni, mertn incs hozzá jogom, stb...
    Ott pedig cska magát látja és a ROUTERT...
    légyszi segítsetek. Lépésről lépésre, hogy kéne beállítanom a hálózatot?
  • sovatalevi
    sziasztok .Nekem a World Racing 2 vel van problemam.Beviszem a jatekba es onnan nem akar tovabb menni.miert?
  • lac556
    elinditam a motogp 08at erre ilyen hibát ir ki
    a launcher.exe hibát észlel és leáll?? mégis mér
    reloades a cucc
    crackaltem csak van még1 dll file azt hova kell tennem
    nfo ban semmi értelmes
  • ChuckyHUN
    ja, és a G25 tökéletesen működik, tehát nem az usb porttal van a baj.
  • predator0
    Az enyém puttonya már tele van a sok baromsággal :D:D
  • lac556
    én jézuskámnak kicsi a putonya nem fé bele a tiedet megkérném esetleg??
  • ChuckyHUN
    Logitech Chillstream problémám van...
    Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegőt, működik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..
  • predator0
    Tök egyszerű a megoldás: Itt a Karácsony. Kérd meg a Jézuskát, hogy eme két játék legyen ott a fa alatt.
  • lac556
    szükségem lenne a mélyen tisztelt publikum segítségérel
    etöltöttem a crysis 1911razor os verzioját plusz far cry2
    csak a gixxe r h telepiteni nemtudom *.01től *.065ig vannak fileok
    rámentem h totalcommander file egyesítés lett egy out ezt először átneveztem .iso nak de nem mountolod be daemon ba aztán átneveztem .rar nak akkor meg kicsomagolás kb 4%nál kérte h tegyem be a köv 01.es lemezt.. ami ugye nincs
    mit ronthattam el? ötletek?
  • Colton
    ELŐRE IS KÖSZ A SEGITSÉGET!
  • Colton
    Hello!

Most Frissitettem az MSN-t a 2009-esre és egy hibaüzenetet kapok miszerint: A szolgáltatás jelenleg nem elérhető hibakód:3100030d
  • labodi
    Sziasztok!

Tud valaki segíteni, hogyan lehet a játék bejelentkezéskor az ACC-t
    színét megváltoztatni, ill villogtatni?

köszi
  • BenceYCE
    Megtörtént, de semmi változás. Újra lett rakva a rendszer egy újabb driverrel. Csinált ilyet másnál is?
  • Saddalim #9087
    ha tényleg az intel drivertől lesz ilyen, akkor keress egy újabb/másik drivert a gyártóhonlapról (www.intel.com)
  • BenceYCE
    Már olyan régóta hiba, hogy megszokott a következő. WinXP SP2 vagy SP3 használatával a bejelentkezés után a tálcám inaktív lesz. Ha CTRL+ALT+DEL-lel belépek a feladatkezelőbe, akkor azt engedi bezárni és utána minden megy rendesen. De addig inaktív minden. Ötletek?
    XP telepítése után felteszem az Intel Chipset Driver-t és onnantól mindig ez van.
  • drine
    köszi a választ
  • Fabio Capello
    kevés lesz a proci, kevés a videókártya.
  • drine
    szerintem nem, de hozzáértőktöl szeretném hallani.
    köszi
  • drine
    Sziasztok!
    Ez a játék követelménye:

Operációs rendszer - Windows XP/Vista
    Processzor - 2.8GHz vagy gyorsabb (Windows Vista esetén 3.0 GHz)
    Memória - 512 MB RAM (Windows Vista esetén 1 GB RAM)
    Merevlemez - 8.1 GB
    DVD Meghajtó - 8x
    Videókártya - 128 MB Pixel Shader 2.0-val (csak AGP és PCIe)*
    Hangkártya - DirectX 9.0c kompatibilis
    DirectX - 9.0c verzió
    Online többjátékos mód - 512 Kbps vagy gyorsabb; 2-8 játékos
    Irányító - billentyűzet, egér
    Opcionális - USB Kormány / dual analóg játékpad

*Támogatott videó chipsetek: NVIDIA GeForce FX 5950 vagy újabb (GeForce MX sorozat nem támogatott); ATI Radeon 9500 vagy újabb. Ezen chipsetek laptop verziói működhetnek, de nem támogatottak. Videó- és hangkártya meghajtók frissítésére szükség lehet.

A gép tulajdonságai ezen hozzászólás alatt.
    Megvehetem vagy sem?
  • drine
    Sziasztok!
    HOLNAP MENNÉK VÁSÁROLNI? KÉRLEK SEGÍTSETEK. KÖSZI.
    Segítséget szetenék kérni, mert sajnos én nem értek ezekhez a dolgokhoz.
    X emberkének karácsonyra valami jó kis játékot szeretnék venni.
    Gondoltam a Call of Duty 4-re vagy 5-re, és a need for speed carbon classic-ra, vagy a need for speed pro street-re

A gépem ez:

Egyik:

Proc: GENUINE INTEL(R) CPU T2080 @ 1.73GHz 1.73GHz
    RAM:1,00GB
    32 bites op.r.
    Videokártya: MOBILE INTEL(R) 945 EXPRESS CHIPEST FAMILY

Másik:

Proc: INTEL(R) CORE (TM) 2 DUO CPU T8300 @ 2,40GHz 2,40GHz
    RAM: 2,00GB
    32 bites op.r.
    Videokártya: NVIDIA QUADRO NVS 140M

Akkor megvehetem ezeket, vagy ajánljatok valamit.
    Ja, mindakettő vista.

Köszi a segítségeteket!
  • qtab986
    Nem jutok tovább a Resident Evil 1 ben. Pedig még tisztára az elején vagyok. Van valakinek tippje hogyan kell játszani? Nézem a végigjátszásokat de hiába. Ez egy piszok nehéz játék. Csalást megint nem találok. Nagyon kéne valami amivel megtartanám az egészségem.
  • lac556
    kösz
  • qtab986
    GYIK LINK
  • lac556
    már csak 1apro kérdés hol találom a gyiket? itt a topic tetjén (A téma használatának egyszerű módja) felett látnék 1 képet csak mégse látom me a vállalati tuzfal blokkolja ha ottvan akkor kaphatok 1linket? kösz

THX