Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
http://www.youtube.com/watch?v=7_qhEQbDE2E&feature=user
ez a "high quality-je":
http://www.youtube.com/watch?v=7_qhEQbDE2E&fmt=18
Mégis, ha az utóbbit másolom be a videóletöltõ programomba (aTube Catcher), alap minõségbe szedi le.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
😄
#8546: Csak hogy én nem feltételezem egybõl az ilyet. 😊 Bár néha a stíluson is látszanak az ilyen dolgok...
AppName: cod2mp_s.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName:cod2mp_s.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000b9b70
Segítségeteket elõre is köszönöm
😊
letoltottem a jatekot es eljutottam a water hazardig, addig hogy a mosogepet radobtam az emelore, atugrottam, a zsilipekhez ertem, az elso kaput kinyitottak a segitok, de onnan tovabb megnemultam, nem mozdulnak nem tudom mi lehet a gond?
Zeed: nemlehet h ujrakéne rakni a windowsot? vagy egy töredezetségmentesitést csinálni?
nekem olyan problémám van, hogy minden újabb játék akad a gépemen, mindegy , hogy maxos vagy fullos a beállítás. kivéve a cod4, az megy fullon rendesen. levittem szervizbe, beleraktak próbaképp még 2 giga ramot, és erõsebb videókártyát, de ugyanazt csinálta. nem értem én ezt. másnak is volt már ilyen? mi lehet a probléma? köszi
ha egy játék közben elmegy a hang (Half-Life 2) akkor az hangkártya hiba igaz? De az az érdekes h régen probléma nélkül ment most meg a beszéd elmegy és nemtom miért.
Az lenne a problémám hogy van egy olyan játékom ami folyamatosan akad a windows újratelepítés óta.
A gépigénye :AMD/Intel 2GHz, NVIDIA GeForce 6800 serie / ATI Radeon X850 (256 MB RAM), 512 MB szabad terület, Hangkártya, 1 GB RAM.
Nekem van :XP SP3 ,Intel celeron 1,8ghz , 512mb ram ,Ati Radeon 9600.
Windows újratelepítés elõtt ment akár 30fpsel az alap game , most pedig 1fps csak akkor 28 amikor felülnézetrõl nézem.A legújabb driver van a videókártyának.
Mi lehet a probléma?
Amúgy itt a játéknak a topikja.
Elõre is köszönöm!
khm...khm...
Mostanában, miután bemountolok valami isot, akkor az adathordozó eszköznek az ikonja mindig a TimeShift játéknak van. Szal pl. hiába mountolom be a cod-ot vagy x játékot, nekem akkor is a TimeShift ikon jelenik meg... itt mi lehet a kis gond?
Már frissítettem a videokártya driverét.Még mindig restartot csinál.
Operációs rendszer:Windows XP
VGA:ATI Radeon 9600 XT 128 MB DDR RAM
Driver:ATI Driver Downloads oldalról 8.9 verzió;date posted September 17, 2008
8-9_xp32_dd_68898 aletöltött fájl neve.
A Catalyst Control-t meg a WDM-t nem tettem fel.
Szedjem le aztán tegyek fel omega drivert?
#8520: okos^^
#8521: Avast 4.8 PRO-m van Spywaredoki realtimeval. Nem, az uTorrenttel együtt is szépen ment a netezés, most is szépen megy.Csak ha letöltök ff-fel az lassú, meg nem jön be az IE.
Valamikor amúgy olvastam, hogy nem igazán tesz jót a Windows-nak, ha egy vírusírtót letörlünk, és felteszünk egy másikat. Tanácsosabb csak 1-et választani, de az maradjon is, ne váltogassunk vírusírtók között. Ilyen rendszerbe épülõs dolog miatt nem ajánlják a vírusírtók cserélgetését.
#8520: Okoska, azt nem lehet törölni. Másképp hogyan frissíted a Windows-t? (tudom, te gondolom sehogy...)
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
2. attól még hogy lecseréled a vírusirtót, nem javul meg.
3. átjáróhiba, routerprobléma, bármelyik lehet, de éppenséggel ha együtt megy a torrent és netezni akarsz, az sem mücik
4. akkor hogy tudsz ide írni? <#idiota>#idiota>
Remélem nem vírus, mert 1hónapja raktam újra a gépet. Mindenesetre holnap letörlöm az Avast 4.8 PRO-t.. és felrakom az ESS-t..
Pl.: tenném fel a framework 3.5 keretrendszert, de nem bír kapcsolódni.. ez már gigalol.
thx azért.
Tûzfal probléma és nincs is tûzfalam.. lol.. (winfos tûzfal kikapcsolva, routeré bevan, de az eddig is be volt kapcsolva)
Nem értem.. lehet csak napja van a szexplorernek..
Help.
Kép:
VGA:ATI Radeon 9600 XT 128 MB DDR RAM
Driver:ATI Driver Downloads oldalról 8.9 verzió;date posted September 17, 2008
8-9_xp32_dd_68898 aletöltött fájl neve.
A Catalyst Control-t meg a WDM-t nem tettem fel.
Szedjem le aztán tegyek fel omega drivert?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...