Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem jó?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

fery02
Hogyan szedhetek le youtube-ról videókat high quality-ben? mert azt tudom, hogy pl ennek a linknek:
http://www.youtube.com/watch?v=7_qhEQbDE2E&feature=user
ez a "high quality-je":
http://www.youtube.com/watch?v=7_qhEQbDE2E&fmt=18
Mégis, ha az utóbbit másolom be a videóletöltõ programomba (aTube Catcher), alap minõségbe szedi le.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

predator0
Ha valaki azzal kezdi, hogy letöltöttem a játékot... akkor az esetek 95%-ban ez nem vásárlás eredményeként történik, sajnos.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Irtam oda is
😄
fery02
----> Cod 2 topik.

#8546: Csak hogy én nem feltételezem egybõl az ilyet. 😊 Bár néha a stíluson is látszanak az ilyen dolgok...

Hy! Lenne egy olyan kérdésem h cod2 mért nem fut multiba?? a singelt kijátszottam (nem most) pb fríssítettem minden megy normálon raktam patchet is és mégi az alábbi hibát kapom!
AppName: cod2mp_s.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName:cod2mp_s.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000b9b70

Segítségeteket elõre is köszönöm
😊
predator0
Kiegészítésképpen: Valószínû az is segít, ha az ember az eredeti játékkal játszik... 😊

fery02
A játéknak néha van olyan hibája, hogy az emberek "befagynak". Ez általában akkor fordul elõ, ha betöltesz egy mentést. A legbiztosabb mód a HL2 végigjátszásához az az, hogy ha elkezdesz egy Epizódot, akkor azt végig is viszed, nem hagyod félbe. Amúgy erre a fagyós gondra valamit be lehet írni a játék konzoljába. A játék topikjában is érdeklõdjél szerintem.

az elejen beirtam egy ket kodot is, de aztan gyorsan kiszedtem oket mert ugy vacak, azota pedig vacakol a jatek, most meg a szereplok teljesen mozdulatlano es nem segitenek!!!!<#conf><#conf>
hello viszonylag uj vagyok HL2 teren es termeszetesen elakadtam SOS
letoltottem a jatekot es eljutottam a water hazardig, addig hogy a mosogepet radobtam az emelore, atugrottam, a zsilipekhez ertem, az elso kaput kinyitottak a segitok, de onnan tovabb megnemultam, nem mozdulnak nem tudom mi lehet a gond?
fery02
Jó kérdés akkor, hogy hogyan van azoknál a játékoknál hang, ha nem tettél fel hang drivert. De ettõl függetlenül még tehetsz fel, ártani nem fog.

de az ujabb részeivel semmi gond csak a hl2 az ep1-2 az jo
fery02
Ha alaplapi a hangkártyád, akkor igen. De inkább szedj le a az internetrõl frissebbet.

ööö azt nem. annak az alaplaphoz adott cdn kell lennie igaz? <#buck>
Saddalim
#8535: "mindegy , hogy maxos vagy fullos a beállítás" ??
#8536: hangkártyadrivert is?

predator0
A rosszul optimalizált játékok a legújabb gépeken is akadnak.

már ujraraktam és még mindig nemjo nemtom miért :S.

Zeed: nemlehet h ujrakéne rakni a windowsot? vagy egy töredezetségmentesitést csinálni?
Hali
nekem olyan problémám van, hogy minden újabb játék akad a gépemen, mindegy , hogy maxos vagy fullos a beállítás. kivéve a cod4, az megy fullon rendesen. levittem szervizbe, beleraktak próbaképp még 2 giga ramot, és erõsebb videókártyát, de ugyanazt csinálta. nem értem én ezt. másnak is volt már ilyen? mi lehet a probléma? köszi
Saddalim
ezt csak egyféleképp tudhatod meg... :-)

az ep1 el semmi gond nincs lehet h a telepitésbe szarodott el valami?
csötök
ha egy játék közben elmegy a hang (Half-Life 2) akkor az hangkártya hiba igaz? De az az érdekes h régen probléma nélkül ment most meg a beszéd elmegy és nemtom miért.
predator0
Akkor akár ez is lehet a hiba forrása.

caseih9400
nem

khm...khm...

predator0
Elõtte is sp3 volt?

caseih9400
Ja és azt kifelejtettem hogy az F1 2008 kényelmesen elmegy 30fps-el egy versenyen.

khm...khm...

caseih9400
Szevasztok !
Az lenne a problémám hogy van egy olyan játékom ami folyamatosan akad a windows újratelepítés óta.
A gépigénye :AMD/Intel 2GHz, NVIDIA GeForce 6800 serie / ATI Radeon X850 (256 MB RAM), 512 MB szabad terület, Hangkártya, 1 GB RAM.
Nekem van :XP SP3 ,Intel celeron 1,8ghz , 512mb ram ,Ati Radeon 9600.
Windows újratelepítés elõtt ment akár 30fpsel az alap game , most pedig 1fps csak akkor 28 amikor felülnézetrõl nézem.A legújabb driver van a videókártyának.
Mi lehet a probléma?
Amúgy itt a játéknak a topikja.
Elõre is köszönöm!

khm...khm...

predator0
<#szomoru1> Egyszer véletlenül probáld ki, hogy az eredeti játékokkal is így van-e. Lehet pont ez rá a megoldás.

Prince23
Hi!
Mostanában, miután bemountolok valami isot, akkor az adathordozó eszköznek az ikonja mindig a TimeShift játéknak van. Szal pl. hiába mountolom be a cod-ot vagy x játékot, nekem akkor is a TimeShift ikon jelenik meg... itt mi lehet a kis gond?

qtab986
Az miért lehet,hogy elindítom a Half-Life 2-ben a chapter 1-t.Az elején az animáció megy és egyszer csak a windows csinál egy restartot?
Már frissítettem a videokártya driverét.Még mindig restartot csinál.

Operációs rendszer:Windows XP
VGA:ATI Radeon 9600 XT 128 MB DDR RAM
Driver:ATI Driver Downloads oldalról 8.9 verzió;date posted September 17, 2008
8-9_xp32_dd_68898 aletöltött fájl neve.
A Catalyst Control-t meg a WDM-t nem tettem fel.

Szedjem le aztán tegyek fel omega drivert?

dragon11
#8519: Átjáróhiba? omg, akkor nem lenne internetem.
#8520: okos^^
#8521: Avast 4.8 PRO-m van Spywaredoki realtimeval. Nem, az uTorrenttel együtt is szépen ment a netezés, most is szépen megy.Csak ha letöltök ff-fel az lassú, meg nem jön be az IE.

predator0

fery02
Nekem is volt ilyen problémám, hogy torrentel max-al jöttek a cuccok, a net meg lassú volt. Aztán rájöttem nagy sokára, hogy csak szívbõl gyûlölnöm kell az AVG 8-at, helyette pedig felrakni Nod32-õt.
Valamikor amúgy olvastam, hogy nem igazán tesz jót a Windows-nak, ha egy vírusírtót letörlünk, és felteszünk egy másikat. Tanácsosabb csak 1-et választani, de az maradjon is, ne váltogassunk vírusírtók között. Ilyen rendszerbe épülõs dolog miatt nem ajánlják a vírusírtók cserélgetését.
#8520: Okoska, azt nem lehet törölni. Másképp hogyan frissíted a Windows-t? (tudom, te gondolom sehogy...)

CopyKing92
töröld le az internet explorert 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Fabio Capello
1. ilyen vírus nincs, ami szelektál melyik böngészõ mûködhet melyik nincs, szóval ezt turbósebességgel felejtsd is el.

2. attól még hogy lecseréled a vírusirtót, nem javul meg.

3. átjáróhiba, routerprobléma, bármelyik lehet, de éppenséggel ha együtt megy a torrent és netezni akarsz, az sem mücik

4. akkor hogy tudsz ide írni? <#idiota>

dragon11
ez qrvára nem vicces, az egész netem meg van halva.. torrenten jön max-szal, ff-be meg 10el max akárhonnan.

Remélem nem vírus, mert 1hónapja raktam újra a gépet. Mindenesetre holnap letörlöm az Avast 4.8 PRO-t.. és felrakom az ESS-t..

Pl.: tenném fel a framework 3.5 keretrendszert, de nem bír kapcsolódni.. ez már gigalol.

Fabio Capello
honne, ez a mozilla vírus, csak firefoxot használhatsz <#hehe>

dragon11
lol, a safari se mûxik, csak a firefox.. omg.. vlami vírust bekaptam?

dragon11
Mozillát használok, csak tudniillik Nekem van automatikus frissítésem és felrakta a frissítéseket, utána bejött IE és se kép se hang, de nem baj.

thx azért.

Fabio Capello
használj mozillát vagy safarit

dragon11
Hja, azt írja tûzfal probléma lesz, de nem raktam fel semmit és ezt csinálja.. gondoltam felrakom a 8as betát, hát ha azért csinálja, de még mindig..

Tûzfal probléma és nincs is tûzfalam.. lol.. (winfos tûzfal kikapcsolva, routeré bevan, de az eddig is be volt kapcsolva)

Nem értem.. lehet csak napja van a szexplorernek..

dragon11
Az internet szexplorer megvan hülyülve, ha véletlenül bejön a kezdõlap(google) akk. beírok vlamit de akkor megint ezt csinálja.

Help.

Kép:

Fabio Capello
FAQ. Itt nem warezolunk, barátod a Google

Sziasztok.Van egy kis problémám.Ubersoldier2-höz nem találok séria számot és crack-ket tudna valaki segitteni elöre is kösszi
qtab986
Operációs rendszer:Windows XP
VGA:ATI Radeon 9600 XT 128 MB DDR RAM
Driver:ATI Driver Downloads oldalról 8.9 verzió;date posted September 17, 2008
8-9_xp32_dd_68898 aletöltött fájl neve.
A Catalyst Control-t meg a WDM-t nem tettem fel.

Szedjem le aztán tegyek fel omega drivert?

ChuckyHUN
Qhelper progi?(QuestHelper?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

fery02

Csak Nightsabert találok.
Hali,a World Of Warcraft-ban neeeeeem tudnátok segiteni...na szoval hoo van a Nightsaber Stalker? Ha v ki tud segiteni akkor irjon.<#wink>
predator0
Ha pontosan leírod a konfigurációdat, milyen operációs rendszert használsz, mik a háttérben futó programok, ezek mennyi memóriát használnak, akkor sem biztos, hogy megoldást kapsz.

CCleaner 😊 Jó ötlet lenne ha: Nem raktam volna újra már párszor a windows-t😊 Már újra is partícionáltam stb... És mégis:S Valaki segítsen <#help>