11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9156 Egy olyan kártyának tudnia kell bármiylen effektet, ami van a Grid-be, Mass Effect-be. Valószínűleg vagy a HDR-re, vagy a Bloom-ra gondolsz, de nem tudom, hogy ezekben a játékokban hogyan néz ki a grafikai beállítások szerkezete. -
Forcee #9155 sziasztok!
azt szeretném kérdezni h valaki tudja e h mi az az effekt ami pl a Mass Effectbe van vagy a Grid-be amitöl ojan szép lesz a kép? mert valahogy azt nemtudja az én gépem megjeleniteni az elözö kártya sem(ATI Radeon HD 2600 PRO) meg az ujabb se(ATI Radeon HD 3870). Nem tudom hogy mi lehet a gond de elégé mert az egyik legujabb driver van fönt. ehez valami plusz driver kell vagy mi? -
labodi #9154 Sziasztokű
korábban már kértem egy kis segítséget, hátha karácsonyi ajándék lesz ^^
online játékon játszom elég régi de nekem tetszik ( rise and fall)
Sok játékosnak színes az ACC-ja.
árulja el valaki, hogy lehet színeset kreálni és esetleg felhheltetni??
előre is köszi -
#9153 Akkor nem tudom. :( -
#9152 *10-15 na -
#9151 Megcsináltam a tesztet, és nincs hiba, HD ok, mem ok. Meg különben is csak a HD új, meg az XP+SP3, a többi a régi, hibátlan hardver-alkatrészek.
Van egy tippem: rosszul lett jumpolva vagy formázva a rendszer partició része, és ezért ilyen... bár nem vagyok egy xp telepítő szaki :D
De ha nálam rosszabb esteben 50-szer tölt be a töltőcsik, akkor miért megy az XP?! legalább ne menne.
Amúgy a régi rendszerrel nekem mindig 10-10 töltőcsik ment végbe... ezt megjegyzésként írtam. de a 35-50 az nagyon sok. -
#9150 Nem kell 2 óránként beírni ugyanazt - "- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc. "
Am az nem normális. Az aláírásos gépemmel, nekem a szűz SP3-as XP csík 2 és félszer ment végig. Nálad nagy valószínűséggel (mivel te is írtad, hogy szűz windows) hardveres gond lehet, a vincseszterre gyanakszok, de a memória sem utolsó szempont. Vincseszter állapotát, míg nem jön valaki okosabb, nyugodtan leellenőrizheted a HDTune program "Error check" opciójával. Memóriának meg ott van a memtest progi. -
#9149 És mi lenne, ha SP 2-őt tennék fel? Visszafelé kompatibilis lenne a rendszer sp2-re? -
#9148 Szerintetek az normális, hogy friss xp léttére a gép kb 34 töltőcsík után lép be a rendszerbe? Tök jó minden, csak sokáig kell várni míg belép xp-be a gép. sp 3-al. -
#9147 + omega driver van fenn. -
#9146 Ezt a hibaüzenetet kapom amikor futtatni akarom a Soldier of fortune 2-t. Valami azért elindul de a képernyő világos egyszínű és sehol semmi.
No AGP memory detected
Soldier of fortune 2 : Double Helix cannot find any AGP memory available. This normally results in severe performance problems.
Ez miért van?
Win XP; 1 GB RAM; RADEON 9600XT VGA kártya. -
#9145 Az xp rendszer friss, még egy napja sincs, hogy telepítettem, vmint service pack 3 van fennt...
de mindig sokat töltődik, a 80 gigás winyómat lecseréltem egy 500-ra. Vajon az új winyó vagy az új rendszer (Xp prof) kavar be neki? -
#9144 Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek az baj, ha lassan töltődik be az XP-m? kb. 26-34-szer megy a töltőcsík, mikor tőltődik be a rendszer, amikor bekapcsolom a gépet. -
Juvefan00 #9143 Emberek kéne egy kis segítség!
Nvidia 7600GS kártyám van és milyen drivert rakjak hozzá mert a fifa 09 nek elég rossz a képe valamikor ----> http://img214.imagevenue.com/img.php?image=99802_fifa_122_526lo.JPG
már sok drivert próbáltam de egyik se jó mindnél ilyen a kép de nem mindig 1x jó 1x nem :S a legújabbat is próbáltam. -
Tucsok04 #9142 Elkezdek pl valamit kitömöríteni és akkor ien lesz a cpu használat amien a képen.Ez általában 45%-50%, és az 1ik proci pörög mint az állat másik meg kb 0-án van:S
Aki tud segítsen pls:S -
Rebel007 #9141 hi,
Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover című játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
Kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
"A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelelet: read".
A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."
Ezután egy fekete ablakban ez jelenik meg.
"R6025
- pure virtual function call "
A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.
ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezősködjek akkor segítsetek légyszi
köszi
Memóriákkal már szöszöltem, cseréltem raktam bele másikat teszteltem és sehogy sem akar jó lenni,
Segítsetek légyszi. köszi
Szerinteteke lehet alaplap probléma??? köszi a segítséget.
Remélem tudtok segiteni. mert nem hiszem el hogy csak én találkoztam eddig ilyen hibaüzenttel, és csak ennél a játéknál csinálja és már egyszerüen kifogytam az ötletekből. Ha valaki találkozott már hasonlóval az segítsen kösz. -
Tucsok04 #9140 Na az van h most elvileg jó mert az üresjárati igaz 90-100 között írja a cpu használatot de a teljesítménynél most nem 100%on pörög az 1ik mag.Szal egyenlőre így jó de hát kiváncsi leszek ha kicsit többet megy a gép mien lesz:S -
#9139 -
#9138 Helló
Mikor megnyítoma böhgésző ezsköztárat, akkor nekem nagyon csúnyán jeleniti meg. nem lehetne olyanná tenni, mint mikor a mozilla 2.0.25 verzió volt?
Ez nem tetszik. vagy le kell tölteni hozzá vmit? Mert régebben egy sorban volt szépen, esztétikusan. Így bűnrond, trehány
[img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081224164047n_vtelen.JPGf/img] -
#9137 az üresjárat meg mutatja hogy mennyi CPU-idő szabad. az nem folyamat, csak egy jelzés, hogy mennyire kihasznált a CPU-d.
erről igen egyszerűen meggyőződhetsz, feladatkezelő alján van egy olyan, hogy CPU-használat. az az igazi használat százalék (CPUhasználat=100%-üresjárati%) -
Tucsok04 #9136 De nekem meg akadozik az egér.... és a winrar 20x lassabb mint eddig!:S valaki help -
#9135 Föltettem egy Win xp SP 3 rendszert. Ez nem jó, mondhatni tök szar. Több mint 30 betöltőcsikot kell várni mire betölti magát az xp-t, az asztalt. -
#9134 http://www.virustotal.com/hu/analisis/c61566c1c00ec60e1add7a3c3e6a56f8
Ki merjem csomagolni? Kaspersky Internet Security 2009-em van..:)
csak mert fontos lenne, de nem szeretnék vírust/keylogot bekapni.( rar-ozott fájl, nem csomagoltam még ki, így ha keylog is van benne, nem tud menni..) -
#9133 Nem tudom én sem mi az konkrétan, de ha kilövöd, kiderül, hogy szükséges-e vagy nem :D
Biztos kell, mert ha megnézed, ha futtatsz prociigényes dolgot, akkor az üresjárat lejjebb megy. pl.:most éppen konvertálok, az megy 90%-on, az üresjárat most nulla... -
Tucsok04 #9132 Ja és Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek:) -
Tucsok04 #9131 Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem h ha nyomok egy ctrl+alt+del-t és a folyamatok fülre kattintok, ott megnézem h mi mennyi cpu-t eszik és látom h van egy olyan folyamat h rendszer üres járati folyamata.Ez pörgeti 100%folyamatosan az 1ik cpu-t és hihetetlenül lassítja a gépet! Valaki tud rá megoldást? -
#9130 Hali! Azt szeretném h hogy tudnám megcsinálni azt h nyitottam egy topicot:topic és ez szeretném áthelyezni a játékos forumba mert most a a saját forumokba van!elöre is köszi -
#9129 Mikor bent vannak a számok: File->Save playlist... -
Cat 02 #9128 Winampból lehet vhogy playlistet menteni amit később betöltve bejön az összes szám ami benne volt (ha nem változott elérési útja persze) -
#9127 IL2 Sturmovik -
ragojani #9126 olyasmire gondolok mint a red baron csak kicsit újabbra:) -
ragojani #9125 Sziasztok! Ha valaki tud ajánlani jó első világháborús repülős játékot, szimulátort azt nagyon megköszönném.:)légyszives:) -
#9124 Köszönöm szépen, már több hely felszabadult így. TC-vel csináltam, de megnéztem a hagyományos módszerrel is. -
#9123 Vezérlőpult/Mappa beállításai/Nézet fül/, listából pedig "Rejtett fájlok és mappák" -
#9122 Rejtett mappát hogy lehet "előhívni"? -
#9121 Hát nincs. Ez qrvára nem vágom, hogy tűnt el 2.5 giga. Feltettem egy patchet rá, és azóta eltünt. rejtély
és még rendszervisszaáálási pontot sem tudok adni... szal -
Rebel007 #9120 hát szerintem az ilyen nem nagyon szokott rejtve lenni, de ha van a gépeden Total vagy Windows Commander, akkor ott a beálltások menű pontban be tudod állitani hogy lássál minden file-t de nem hiszem, hogy ebben rejlene a hiba megoldása azért 2,5 giga nem tünik el nyomtalanul szerintem, valami gyanus könyvtárnak kell lennie
-
#9119 Át néztem már rég, de semmi... vajon rejtve van az a bizonyos mappa? -
Rebel007 #9118 Documents and Settings könyvtárat már átnézted? esetleg ott találhatsz kóbor fájlokat szerintem
Üdv. -
#9117 Nagy segítségre szorulnék!
Letöröltem egy játékot (sacred 2, hogy a bomba vágná szét), és a patch tartalma még valahol a gépen van. hogy tüntessem el? 2.5 giga csak úgy eltűnt, s maradt 80 mega mostmár a rendszernek, ez kurvára kevés a rendszernek
Most jól felbaszott ez a köcsög játék
Hogy tüntessem el a patchet? már volt uninstall is.
nagyon kevés a helyem, kérlek segítsetek... nem müxik így rendesen a win. A temp könyvtárba 0 bájt tartalom van! szal nem értem mi van:(