11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Tucsok04
    És nekem nemtudtok segítséget?:S
  • Colton
    Saddalim! Örök Hála már nem jelentkezik a probléma! (gyorsan lekopogom!:D)
  • Fabio Capello
    videokártya gond, a dll fájl világosan mutatja.
  • Saddalim #9193
    1. Start->Vezérlőpult->Rendszer
    2. Katt. a Speciális fülre
    3. Katt. a Környezeti változók fülre
    4. Katt. az Új gombra
    5. Változó neve:_JAVA_OPTIONS
    6. Változó értéke:-Dsun.java2d.d3d=false
    7. Katt. OK gombra
    8. Katt. OK gombra
    9. Katt. OK gombra

ha ez nem segít akkor olyanokat találtam, hogy tápegység vagy videokártya hiba...
  • Colton
    előre is köszi a segitséget!
  • Colton
    akkor mégegyszer!

kép
  • Colton
    Hello!

Sikerült megcsinálni! és mi lett? Kékhalál URL=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/K_khal_l.JPG]itt[/URL] van a kép!
  • Fabio Capello
    egen
  • Colton
    Hello!

de ott ahol te leirtad ott nem találtam! de itt igen: Vezérlőpult->Rendszer->inditás és helyreállitás->beállitások->és ott van az automatikus ujrainditás (onnan ki vettem a pipát!)

Ez Jó?
  • Tucsok04

Itt a másik!
  • Tucsok04

elbasztam sry
  • Tucsok04
  • predator0
    Elbaszarintottam a képet, bocs :D
  • predator0
    Mindkettőnél? Nálam van egy nullás és egy egyes számú eszköz.
  • Tucsok04
    ha rendelkezésre áll akkor dma-n van de alatta ottvan h nemhasználható!
  • predator0
    Vezérlőpult / Rendszer / Hardver fülecske / Eszközkezelő / IDE ATA/ATAPI vezérlőknél megkeresed az Elsődleges IDE csatornát. Jobb klikk, Tulajdonságok. Speciális beállítások fül. Átvitel módjának mindkét esetben "Ha rendelkezésre áll, akkor DMA" kéne lenni és nem "Csak POI".
  • Tucsok04
    Hát ott nem találtam olyat:S ha leírnád pontosabban megköszönném
  • Fabio Capello
    Kapcsold ki az újraindítást, a vezérlőpult/rendszer ikon/speciálison belül található és akkor kapsz egy kékhalált a reset helyett, a hibaüzenetet kéne betenni ide, azzal okosabbak leszünk, látatlanban ez a táptól kezdve szoftverhibáig bármi lehet.
  • Colton
    segitsetek már!
  • predator0
    Ha tudsz kicsit angolul, akkor talán ez lesz rá a megoldás.
  • Tucsok04
  • Tucsok04

Ahogy a képen látjátok az interrupts 43%ot használ miután elindítottam egy tömörítést ami csak 2.27% használ és ienkor laggol a gép.Na és ez mért van?
  • Colton
    segitsetek please!
  • Saddalim #9173
    van egy ügyesebb feladatkezelő, a neve ProcExp, ezt töltsd le és futtasd (nem is kell telepíteni), abban nézz szét procihasználat ügyében
  • predator0
    Probáltad már, hogy a listában lévő progikat egyesével bezárogatod? (első körben azokat, amikről tudod, hogy mik azok). Második körben, ha nem lesz kisebb a procihasználat, akkor a többit.
  • Tucsok04
    Jajjj itt nem az ie-ről van szó, hanem arról h 50%pörög a cpu hakell hanem:S
  • Fabio Capello
    mer egy rakat trágyadomb az IE. Használj mozillát :D
  • Tucsok04

Valaki megmondja ez mitől van?:S Elvileg az ie eszik 3%cpu-t akkor mért van 50%on és laggol a gépem?:O
  • Rebel007
    Hello,
    Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover című játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
    Kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
    "A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelelet: read".
    A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
    A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."
    Ezután egy fekete ablakban ez jelenik meg.
    "R6025
    - pure virtual function call "
    A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.
    ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezősködjek akkor segítsetek légyszi
    köszi
    Memóriákkal már szöszöltem, cseréltem raktam bele másikat teszteltem és sehogy sem akar jó lenni,
    Segítsetek légyszi. köszi

Szerinteteke lehet alaplap probléma??? köszi a segítséget.

Remélem tudtok segiteni. mert nem hiszem el hogy csak én találkoztam eddig ilyen hibaüzenttel, és csak ennél a játéknál csinálja és már egyszerüen kifogytam az ötletekből. Ha valaki találkozott már hasonlóval az segítsen kösz.
  • fery02
    Na ez nem tudom mitől van. :(
  • Cat 02 #9166
    Ez a hiba nem amiatt van ugye ? :s
  • Forcee
    vagy lehet h vmi dx 10 es efektet nemtud megjeleniteni??? mert még sp2 vel meg sp3-al se jomárepedig annak rendesen kéne kinéznie nem szar pixelesnek kell lennie :S
  • fery02
    Gondolom hogy csak tán a jóféle Creative hangkártyádat használod, szóval az integrált Realtek driverét szerintem nyugodtan letörölheted :)....az a Protect Disc driver meg szerintem csak valami lemez karbantartó program. Szerintem ha nem használod, akkor törölhető, de azért várjál meg valaki okosabbat is. :)
  • Cat 02 #9163
    Jól gondolod :)
  • Colton
    help! please!
  • fery02
    Valami védelmi program, de nem tudom, én még életbe nem hallottam róla. De nálad nem tudom, hogy lenne-e hatással a rendszerre, ha letörölnéd.
    Inkább az érdekel, hogy jól gondolom-e, hogy van egy integrált alaplapi, meg egy Creative hangkártyád?
  • Cat 02 #9160
    Picit selejteztem. Ezt tudja valaki mi lehet ?

• Colton
    Hi!

szeretnék megtudni hogy mért indul ujra a gépem egyes játékoknál? (pl.:ee3, AOE 3) eddig nem csinálta! Pls segitsetek! előre is köszi!
  • Prince23
    Most jövök egy pontos információval az xp-mel kapcs!
    Feltettem az msn-t a "szűzgépre", újraindítottam a gépet, és erre nem töltött be az XP, megállt kb. a 9.-ik töltőcsíknál, ugymond lefagyott.
    Megnyomom a Normal módú indítást. nem jön be így se. megnyomom a legutóbbi helyes konf. így se jó. Csökkentett módba csináltam egy rendszer-visszaállítást és csak így jött helyre nagy nehezen. És mondom: feltettem az msn-t. Nem komálja vagy mi? ezt nem értem, itt valami gebasz van
    Akkor mi itt a probléma?
  • Forcee
    most probálom a witchert is aba is ugyan ez. amugy kristály tisztána kéne lennie a képnek de ojan mintha valami a felbontással lenne pedig nem mert csak ezeknél a játékoknál van