Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap lefuttatott egy víruskeresést és a Nod 32 Smart Security észlelt valami bootvírust és most ott tart, hogy bekapcsolja a gépet és a biosba be tud lépni, de ha onnan továbbmenne winyóról való bootolás során: file is possibly corrupt.
Ha meg DVD-rõl akkor CDBOOT:could't find bootmmgr
Köszi a reagálást.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
holnap mondom a híreket..😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Megcsinálom a TCP/IP servert és nem látja.. ha direct connection ugyan itt akkor az ip nem tetszik a játéknak.
Apummal játszottam itthon, igaz itt router van és nem kell hamachi és ugyan így..
Valakinek valami ötlete?
Tûzfal nincs.(Winfos se.)
Am nincs mit!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Configgal semmi gond, az simán bírja😄 Még a régi gépemre is fel tudtam tenni pedig az hát....😊 Valaki írhatna valami értelmeset.Köszi
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
de bazz ezt nem értem, csak megcsúszott az asztalról az egerem, kicsit koccant, nem rég most oda vágtam és müködik 😄...rendesen
lehet valami lézeres szarság koccanhatott meg benne...
a régi hamás sokkal jobb márka volt, az többször is leesett és semmi sem ártott, rendesen müködött, nem mint ez a szar logitech
kihúztam mondom hátha jobb lesz, de nem... mit kell csinálmni.
itt meg mindenki azt mondja a logitexh a király, rofl. persze ezt én is tudtam már rég.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
nagy valószínûséggel rossz a CD, ha másikkal is ue. akkor az olvasó vagy a memória
ha a windows is szaraxik (ugye) akkor egy memóriatesztet futtass le
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Be raktam a lemezt és bootolja es Vagy Lefagy már az elején vagy hibaüzenet hogy nincs meg ez a fájl (szar.exe példa mert most nem tom pontosan a nevét)
Lenne egy nagy próblémám a windows-al a másik gépemen azt irja ki hogy "Nem találja ezt a fájlt:ntfs.sys! az Eredeti Windows Telepitõ lemezrõl meg próbálhatja a kijavítást!" na most van egy lemezem és megpróbáltam kijavitani kér egy rendszerhelyrállitó halylékony-lemezt de oanom nincs! Most ujra akarom rakni a Windows-t de hogyan tegyem meg ha alapból le se tudom törölni?