Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
szétbaszta a vírus a bootsectort, kampó

dragon11
Haveromnak van egy laptopja amit németbe vett.. egy 640GB-os winyóval amin alapból 6partíció van, fel volt rakva rá a Vista stb.. (nem tudja milyen meg se nézte.)

Tegnap lefuttatott egy víruskeresést és a Nod 32 Smart Security észlelt valami bootvírust és most ott tart, hogy bekapcsolja a gépet és a biosba be tud lépni, de ha onnan továbbmenne winyóról való bootolás során: file is possibly corrupt.

Ha meg DVD-rõl akkor CDBOOT:could't find bootmmgr

Köszi a reagálást.

predator0
Aztán nem tudja visszatölteni a játék, vagy mi a probléma?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

az lenne a problémám hogy a san andreas nem oda ment ahova szokott a user filesba hanem teljesen máshova mit tegyek,
dragon11
Elvileg megvan a megoldás, segített egy régi heroes III fan.. a hamachit ki kell nevezni elsõ számú kapcsolatnak azt nem tom mindkét félnél, de szerintem igen..

holnap mondom a híreket..😄

Saddalim
tapasztalat detto, nemcsak heroes3-nál

dragon11
Inkább segíts.. amúgy nem értem miért vagytok ilyenek..

köszi.

zeli
Szerintem az életbe nem sikerült neki semmi elsõre 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Jaj ne csináld már! Egy ilyen kis apróság kifog egy olyan szakértõn, mint amilyen te vagy? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
Heroes III-ozni akarok osztálytársammal LAN-on Hamachi segítségével. Szoba minden egyéb megvan, látjuk egymást hamachin 1 szobába vagyunk.

Megcsinálom a TCP/IP servert és nem látja.. ha direct connection ugyan itt akkor az ip nem tetszik a játéknak.

Apummal játszottam itthon, igaz itt router van és nem kell hamachi és ugyan így..

Valakinek valami ötlete?

Tûzfal nincs.(Winfos se.)

predator0
Akkor nem olvastad el rendesen. Azt is írtam, hogy talán az a gond, hogy letöltötted. Vegyél belõle eredetit, ha azzal sem megy, akkor mégiscsak a konfigoddal van gáz...

fery02
Ne essünk túlzásba, nem segítettem én semmit sem (kivéve ha eddig nem tudtad, hogy ha a garázsba tároljuk a verdákat, akkor nem tûnnek el). 😊
Am nincs mit!

sovatalevi
nagyon szepen koszonom .orok hala

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Vga Ati HD 2600xt 512Mb satás vinyó mi kell még?
Saddalmi😊 De akkor is csak annyit tudott mondani hogy a config a configom core 2 duo E4500 2.2Ghz alaplap MSI 965 Neo-f
gibson9
Hello! Segítséget szeretnék kérni. Olyan lejátszót keresek ami lejátsza a rmvb fájlokat. Elõrre is köszi!

fery02
A játék grafikai motorjának korlátjai miatt van ez a jelenség. Erre nem létezik megoldás. Ha pedig igen, instabillá teszi/teheti a játékot. Ezt kell megszokni, nekem nem okozott gondot pl a jelenség a végigjátszás alatt. Amúgy erre vannak a garázsok az ingatlanjaidnál. Ott kell tárolni a jármûveket, ennyi...

sovatalevi
hello mindenkinek.segitseget kerek.van pach,vagy mod a gta vice city-be,hogy az autok maradjanak ahol hagyom?lecci valaki.elore is koszi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Saddalim
de, predator másodszorra próbál

Senki se tud segíteni?
predator0
Október 15-e óta nem tudok újabbat javasolni, mint akkor.

Nekem lenne egy olyan problémám hogy leszedtem már többféle vistát és mindig az van h: Betettem a lemezt bootolta is a gép, kijött hogy "Nyomjon meg egy gombot a cd-rõl vagy dvd-rõl való indításhoz" megnyomtam.Bejött egy fehér csík ami betöltött.Utána jött a zöld, az ment egy kis ideig mint az XP-nél is.Utána bejött kép,és azután semmit nem csinál.Nem tölt semmit a gép és a DVD se pörög....

Configgal semmi gond, az simán bírja😄 Még a régi gépemre is fel tudtam tenni pedig az hát....😊 Valaki írhatna valami értelmeset.Köszi
Prince23
És az mennyi volt? mióta van meg?

CopyKing92
nekem Razer Lachesis van 4000 Dpi 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Prince23
9800- de már helyre jött miután oda vágtam párszor 😊

CopyKing92
mennyiért vetted az egeret? vegyé Roccatot vagy Razert Ha Extreme FPS gamervagy mint én.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Saddalim
le vagy tiltva 😄

Prince23
nem veszek... becseréltetem, írta az 5 év garanciát rajta
de bazz ezt nem értem, csak megcsúszott az asztalról az egerem, kicsit koccant, nem rég most oda vágtam és müködik 😄...rendesen
lehet valami lézeres szarság koccanhatott meg benne...

predator0
Venni egy másikat, mint a monitorod esetében. Olcsót vegyél 😊

Prince23
az egerem lecsúszott az asztalról, de nem ért talajt(!) és b+ nem müködik rendesen, s csak 5 napja vettem ez benne a pláne, logiteches anyjukat mosmá. kihuztam és nem reagál, ahogy kell
a régi hamás sokkal jobb márka volt, az többször is leesett és semmi sem ártott, rendesen müködött, nem mint ez a szar logitech
kihúztam mondom hátha jobb lesz, de nem... mit kell csinálmni.
itt meg mindenki azt mondja a logitexh a király, rofl. persze ezt én is tudtam már rég.

CopyKing92
ezt látom. 😄

CopyKing92
ezt nemlátom.

Segítség az üzeneteim helyett csak nagy ürességek érkeznek meg😞 Lehet ezt sem fogjátok látni😞 De ha igen akkor már minden oké😄

fery02
Itt biztosan segítenek. Nem igazán vágom a mostani árakat, pedig lassan nekem is érdeklõdnöm kellene. 😊

CopyKing92
Configom: PCFG

CopyKing92
haljátok jo ez a config?(feletem ^^) és hogyan tudnák sporolni pénzt hogy olcosbb legyen egy 10k val és ne csökkenyen a teljesitmény?thx

fery02
Nagyon örülünk neki...

Én kérek elnézést 😄

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Saddalim
hardware-ket nehezen tölt be lemezrõl, gondolom a drivereire gondolsz.
nagy valószínûséggel rossz a CD, ha másikkal is ue. akkor az olvasó vagy a memória
ha a windows is szaraxik (ugye) akkor egy memóriatesztet futtass le

dragon11
Megoldottam, fenn is van net.

Colton
az eleje arra azt értem amikor a hardware-ket tölti be a lemezrõl

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Szevasztok!

Be raktam a lemezt és bootolja es Vagy Lefagy már az elején vagy hibaüzenet hogy nincs meg ez a fájl (szar.exe példa mert most nem tom pontosan a nevét)

Saddalim
winfos telepítõcd be, inditsd el a telepitést. amikor megkérdezi, hogy helyreállító-konzol blabla akkor NEM, menj tovább. amikor megtalálja a már fenntlévõ winfosod, akkor nyomj egy javítást (j). hosszú lesz, de elvileg megoldja

predator0
A telepítõlemezzel le tudod formázni az adott partíciót. Persze ha van rajta fontos adat, akkor ez gáz lehet. Viszont elvileg magáról a cd-rõl is helyre tudja állítani a windowst, hacsak nem annyira károsodott, hogy ne ismerje fel a telepítést.

Colton
Szevasztok!

Lenne egy nagy próblémám a windows-al a másik gépemen azt irja ki hogy "Nem találja ezt a fájlt:ntfs.sys! az Eredeti Windows Telepitõ lemezrõl meg próbálhatja a kijavítást!" na most van egy lemezem és megpróbáltam kijavitani kér egy rendszerhelyrállitó halylékony-lemezt de oanom nincs! Most ujra akarom rakni a Windows-t de hogyan tegyem meg ha alapból le se tudom törölni?

predator0
Milyen konfigod van? Lehet az nem tetszik neki. Vagy az, hogy leszedted 😊

Nekem lenne egy olyan problémám hogy leszedtem már többféle vistát és mindig az van h: Betettem a lemezt bootolta is a gép, kijött hogy "Nyomjon meg egy gombot a cd-rõl vagy dvd-rõl való indításhoz" megnyomtam.Bejött egy fehér csík ami betöltött.Utána jött a zöld, az ment egy kis ideig mint az XP-nél is.Utána bejött kép,és azután semmit nem csinál.Nem tölt semmit a gép és a DVD se pörög.... Aki tud segítsen😊 Köszi
predator0
Sztem meg gondolkodj, mielõtt leírsz valami baromságot, ismételten.

dragon11
Sztem Te húzz innen a ..-ba 😊 de majd megoldom a netet..=)