Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ha nem találsz, akkor ez ritkán lehet szolgáltatóbeállítás is, telefonálj be nekik és kérdezõsködj
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
#8698: router van-e?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Vírusírtó-tûzfal/router/modem/netszolgáltató?
Pl mindig reggel 9 kor és este 9 kor, aztán 1 hét múlva ugyanez, csak 11 kor.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és honnan szerezzek régebbi Drivert?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
hogy csinálhatom meg, hogy ne írja ki???
am játékbeállítások be sem jönnek amit a youtubon látsz az onnantól van hogy rákattintok az ikonra
esetleg akkor mit kéne beállítani?
"*Users of series 6 and 7 nVidia graphics cards may experience momentary pauses in gameplay when attempting to load new areas.
*Users of series 6 and 7 nVidia graphics cards may experience graphical anomalies while swimming. These include but are not limited to larger-than-expected texture sizes in the player's wake and the display of half of a ripple pattern. This will not affect gameplay.
*Users of motherboard-integrated video may experience reduced performance when compared with that of standalone video cards."
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
mielõtt még brutál offense-be kezdesz, én sem tudok mindent, az õ kérdésére tudtam a választ, a tiedre sajnos ötletem sincs, hisz még a játékot sem ismerem. nem leszarás, szimpla nemtudás 😊
remélem nincs harag.
szerk: mindenesetre ha egy szkrínsátot belöknél ide, az lehet segítene, úgy többet látunk 😊
nekem fontos lenne eléggé
1 napja kérdeztem valamit a gyerek kérdez valmit és 5 percre rá válaszolnak
köszönöm hogy leszartok
de majd jön valami okos ember és kijavít úgyis 😄
Keresek egy játékot. Még évekkel ezelõtt láttam a bemutatóját, de nem tudom, hogy mi volt az. Annyira emlékszem, hogy RTS és robotokkal lehetett menni, de mindegyiket össze-vissza lehetett variálni, minden részüket.
Örülnék ha meg tudnátok mondani, hogy melyik lehet ez a játék és az is jó lenne ha egy ilyet tudnátok mondani akciójátékban is.
Köszi.
Játszanák a Bully-val de belépek a játékba bejön a kép hogy Bully Scholarship edition és ilyen szép színes kép jön be és csak az ujraindítás segít
a múltkor ez a Silent Hunternél jelentkezett de csak annál és most ennél is
am GeForce Nx7300Gt-m van,most töltöttem le hozzá a legújabb drivert de ugyan az
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Segítséget syeretnék kérni: Tört cod4-em van.A honosítását szeretném felrakni, de az 1.1 feltelepítésénél azt írja ki hogy a mss32.dll nem található ,letöltöttem az mss32.dll-t bemásoltam de még így sem sikerült.
Ha vki tud az segítsen kérem!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
amúgy letölt, kiír, és bootol cd-rõl