Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
és melliket töltsem le szerinted?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Saddalim
routerbeállítás lehet, hogy X óra után vagy minden X órakor bontsa a kapcsolatot. ha esetleg meg tudod keresni (már ha van ilyen :-) akkor ott tudsz ügyködni.
ha nem találsz, akkor ez ritkán lehet szolgáltatóbeállítás is, telefonálj be nekik és kérdezõsködj

Van, az lehet a baj ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Saddalim
#8697: Itt nézz körül
#8698: router van-e?

Na ebben nem tudok segíteni. De hülye válaszként annyit mondhatok, hogy a netrõl 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Az mitõl lehet h a net megszakad néha ? De mindig ugyanakkor.
Vírusírtó-tûzfal/router/modem/netszolgáltató?

Pl mindig reggel 9 kor és este 9 kor, aztán 1 hét múlva ugyanez, csak 11 kor.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Firerock
aha
és honnan szerezzek régebbi Drivert?

Akkor elõször próbálj driver cserét, ami nem feltétlen frissítést jelent. Lehet, hogy egy régebbivel mûxik.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Firerock
ha valaki elmondaná hogy mi ennek a jelenségnek a magyar,angol neve akkor már az is nagy segítség lenne..

Firerock
most miért kell bunkózni?én azthiszem normálisan kérdeztem(najó nem😊)

És ha le törllöma játékokat?? mert kurva sok van kb 15-db és nem hasnzálom õket! akkor is ki fogja írni?
predator0
Akkor vegyél olyan videókártyát, ami "mindenki más"-nak van. Ha már az eredeti játék fogalma látom nem létezik a szótáradban (Más forrás általad értelmezésébõl következtetek erre) 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

helló volna egy problémám, Játszok az Antanton és egy idõ után el feketedik a képernyõ és vmi antant.exe híbát ír ki ki! mért és,
hogy csinálhatom meg, hogy ne írja ki???
Firerock
a más forrással emg az a baj hogy ahonnan ezt szedtem ott mindenki másnak jó volt

Firerock
játékbeállításoknál,videókártya Driverben mit nézzek?
am játékbeállítások be sem jönnek amit a youtubon látsz az onnantól van hogy rákattintok az ikonra

Én szétnéznék a játékbeállításoknál, videókártya driverében, kipróbálnám másik gépen is, össze vetném a különbségeket és ha ez után sem jó, akkor kipróbálnék egy más forrásból származó játékot.

Firerock
nekem sima egymagos van
esetleg akkor mit kéne beállítani?

Nekem is csinált 1-2 játéknál f@szságot a gép a régi játékaimmal. Rájöttem, hogy azért mert a 2 magos proci bezavarja. Azóta indítás után CTRL+ALT+DEL-lel kilépek és a játék exe-jénél a processzor affinitást beállítom úgy, hogy csak egy magot használjon. Láss csodát azóta nem okoz gondot. Ha lett volna patch ehhez a játékhoz, akkor biztos megoldották volna benne ezt a problémát, de szerintem ehhez már patch sem készül.

Firerock
"Nvidia GeForce 6800, or 7300 series graphics card or better "

"*Users of series 6 and 7 nVidia graphics cards may experience momentary pauses in gameplay when attempting to load new areas.

*Users of series 6 and 7 nVidia graphics cards may experience graphical anomalies while swimming. These include but are not limited to larger-than-expected texture sizes in the player's wake and the display of half of a ripple pattern. This will not affect gameplay.

*Users of motherboard-integrated video may experience reduced performance when compared with that of standalone video cards."

CopyKing92
az nem a Mars volt? amikor ien robotokkal kellet löni?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Firerock
de hol?

Sas6
Hat a game felbontasan és grafikai beallitásán változtass vmit hatha...

Fabio Capello
gyenge gépre gyanakszom, ráadásul az Nx sorozat nem mindig támogatott a játékokban, sajna videokari-problémát szimatolok

Firerock

predator0
Szóval nem eredeti, akkor köszönjük a felesleges és részben irritáló hozzászólásaidat 😄

Firerock
csak nekem van ez a szopás

Firerock
ahonnan letöltöttem ott mindenkinek jó

Firerock
nem lehet szkrínsátot mert ujra kell indítani a gépet,de majd csinálok egyet telóval

Firerock
nem kezdek offensbe,most vertem szét a bill-t emiatt a szar miatt

Sas6
patch..?

predator0
Honnan töltötted le a játékot? Lehet hibás verzió.

Fabio Capello
nana

mielõtt még brutál offense-be kezdesz, én sem tudok mindent, az õ kérdésére tudtam a választ, a tiedre sajnos ötletem sincs, hisz még a játékot sem ismerem. nem leszarás, szimpla nemtudás 😊

remélem nincs harag.

szerk: mindenesetre ha egy szkrínsátot belöknél ide, az lehet segítene, úgy többet látunk 😊

Firerock
köszönöm hogy segítettetek
nekem fontos lenne eléggé
1 napja kérdeztem valamit a gyerek kérdez valmit és 5 percre rá válaszolnak
köszönöm hogy leszartok

Sas6
Mondjuk énis igy gondolkodtam 😄 De azért megkérdeztem hátha van valami mód rá 😄

Fabio Capello
kötve hiszem, egyrészt a modem miatt kábeles kapcsolat kéne, és nem hiszem hogy van fölös 200 km kábeled, a wirelessnek meg nincs ekkora hatótávolsága.

de majd jön valami okos ember és kijavít úgyis 😄

Sas6
Hali. Egy olyan kérdésem lenne hogy meglehet e oldani azt hogy pl Miskolcon van egy gép internet bekötve, modemes. És van Pesten is egy gép ahol szintén van internet, dee azt meglehet oldalni hogy a 2 gépet valahogy ugy kössem össze hogy csak 1 helyen kell hogy legyen internet, és ugyanugy lehessen netezni mind a 2 gépen?

Firerock
VAAAAAAALAAAAAAAKIIIIIIIIII

Firerock
LÉGYSZI segítsetek

Sziasztok!

Keresek egy játékot. Még évekkel ezelõtt láttam a bemutatóját, de nem tudom, hogy mi volt az. Annyira emlékszem, hogy RTS és robotokkal lehetett menni, de mindegyiket össze-vissza lehetett variálni, minden részüket.

Örülnék ha meg tudnátok mondani, hogy melyik lehet ez a játék és az is jó lenne ha egy ilyet tudnátok mondani akciójátékban is.

Köszi.
Firerock
Szevasztok
Játszanák a Bully-val de belépek a játékba bejön a kép hogy Bully Scholarship edition és ilyen szép színes kép jön be és csak az ujraindítás segít
a múltkor ez a Silent Hunternél jelentkezett de csak annál és most ennél is
am GeForce Nx7300Gt-m van,most töltöttem le hozzá a legújabb drivert de ugyan az

CopyKing92
meg veszed eredetiben ! most😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Hello!
Segítséget syeretnék kérni: Tört cod4-em van.A honosítását szeretném felrakni, de az 1.1 feltelepítésénél azt írja ki hogy a mss32.dll nem található ,letöltöttem az mss32.dll-t bemásoltam de még így sem sikerült.
Ha vki tud az segítsen kérem!
dragon11
Csak 99% hogy warezos, nem biztos..😄

fery02
Daemon Tools, te kis warezhuszár.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sziasztok a BIN.fájlt mivel lehet megnyitni valaki help surgös
dragon11
Fura én nem találok download gombot.. haha

Fabio Capello
az oldalról amit adtam, le tudod szedni, de google a barátod

amúgy letölt, kiír, és bootol cd-rõl

dragon11
De ezt hol lehet letölteni, vagy hogy kell használni?

Fabio Capello
hiren's boot CD, vírusirtót nekije, hátha kiirtja, mert nem tölt ramot, csak a cd-t

dragon11
Erre tippeltem Én is, de nem tudom hogy lehetne javítani az oprendszert.