11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9236 Megvan!
Macromedia Flash 8 Az jó program ugye? -
#9235 Flash? Az meg mi? Én programra gondoltam hogy mivel tok ilyet csinálni? -
#9234 nézz körül a képernyőbeállításokban, hogy milyen betűtípusban és formátumban jelenítse meg.
feri: sztem felmennek, de futni nem igazán fognak
drag: próbáld meg frapssal, ha azzal se megy, akkor passz
prince: crack hiba?
lac: lehet hogy a meghajtón ahova mentesz, nincs elég hely, emiatt nem menti el.
colton: flash. -
Wini #9233 Szerintem túl sok robitownost nyírtál ki, és ők bosszúból megvastagították a betűidet ^^ -
#9232 Hello! szeretnék mozgóképet csinálni egy videoból. mint itt ez a tag
hogy utnám meg tenni? -
Cat 02 #9231 Ezt most nem tom hova írjam ,de letöröltem a Left 4 Dead-et és hát minden betű vastag lett :D Ez most wtf ?
kééép -
lac556 #9230 hellosztok lenne egy kis problémám a colin dirt el
először is valami eszméletlen komoly egy játék ahogy a kamaz al tépek a sivatagba:)
De sajna problémám van. ezért kérem a segítségeteket!mitol van az hogy amikor belépek kiiirja hogy a savegame corrupt és nemtduja betölteni.
tehát minden egyes uj játék inditásnál kezdhetem előlröl az egészet mert nem sikerül jól elmenteni
probáltam hogy kikapcsolom autosave.t de ugyse menti el
ez azért érdekes mert pl a futamok után kiirja hogy savegame ok de mikor kilépek és utána belépek akkor már nincs elmentés
pls help me4!!4játszani akarok -
#9229 Egy bizonyos játék (nevezzük Gridnek) állandóan kilép exe hibával. És mindig a legelső pálya megnyerése vagy elvesztése után! Patchelt játék ráadásul.
Kb 10 játék van fennt, és csak ez fagy ki, de állandóan a legelső pálya után. -
#9228 Eredeti videóból, hogy tudok kivágni képet? képlopóval nem sikerült, sőt.. még a képlopóban videó felvétel rögzítő is van és ott se jeleníti meg a képet amit ki akarnék vágni, de bárhol máshol megy.
a printscreen-es gomb meg ugyancsak nem jó.
vlaki help pls^^
thx.. -
#9227 Ha egy 64 bit-es Vista-ra megpróbálnék feltelepíteni egy 32 bites programot, akkor megengedi feltelepíteni, vagy már az elején nyavíkolni, hogy ez bizony nem fog feltelepülni? Csak mert van pár éve egy 32 bites XP-m, amihez gyűjtöttem már össze elég sok programot, és örülnék, ha nagy részük működne 64 bites Vistán is majd. -
Rebel007 #9226 Hali, nekem akkor csinált ilyen kékhalált a gépem amikor az XP-t raktam föl, én a helyedben csinálnék egy memória tesztelést, mert ez a hibás memória egyik tipikus hibajelensége. (pl.: goldmemory, memtest86) -
Tucsok04 #9225 nem:D amúgy eddig nem csak winrarral volt gond:D cod2 38sec alatt töltött be rendes esetben pedig 2sec:D:D -
#9224 De legalább a winrar működik... mondtam már, hogy szeretem a windowst? :D -
Tucsok04 #9223 a fölső volt resi közben -
Tucsok04 #9222 jaaaa:D őőő az 1ik cod2-ben a másik pedig restart közben -
#9221 Mármint milyen folyamat közben? -
Tucsok04 #9220 mármint?:D olyan 1.5órája kaptam +- -
#9219 Ehh... ezeket mikor? -
Tucsok04 #9218
Ezt a két hibát kaptam ha megtudja valaki fejteni akkor írja le ide legyenszives:) Köszi -
#9217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szedj le egy trial verziót, és szerezz hozzá hónaponta a Gamestarból kódot. :) -
#9216 Update panelt megnyítottam:
Program components upgrade:
eredetlieg a never update-n volt, és most átraktam always update componentsre.
nem tudom, hogy jól csináltam-e -
#9215 Nyisd meg a panelját, kattints az Eszközökre, aztán a Feladatütemezőre. Van ott benne frissítési feladat? Előtte be van pipálva? -
#9214 Most már minden ok. Már frissít, csak manuálisan. Ez a gondom, nekem auto-update kéne, amit nem találok az opcióknál.
Manuálisan itt frissítettem a legutolsóval/legfelsővel: katt! -
#9213 Namost a nem frissít magától és a nem tudja letölteni az update file-t az kicsit más. Neked az utóbbi van. Nálam ugyanilyen a 4.0 bétánál fordult elő. Le is töröltem a francba, visszaraktam a 3.0.672.0-át és azzal semmilyen problémám nincsen. -
Tucsok04 #9212 De.Mert fizetett az internetért ahonnan pedig le tudta tölteni:)) -
#9211 Hát nem tudom, de most telepítettem újra az xp-t pár napja, és ez előtt a nodom automatikusan frissített. Most meg nem.
Szal vmi beállítás kéne.
Persze van eredeti norton 2003, de az szar szvsz!
nod a király:D -
#9210 Onnantól, hogy egy forintot nem fizettél érte örülj neki, hogy eddig működött :D -
#9209 Újra tettem a vírusírtót, csak azt nem értem, hogy miért nem frissít magától?
Mi lehet a beállítási gond? Nem tudja esetleg vki?
verzióm: Eset nod32 antivirus 3.0.621.0 + FIX -
#9208 4.0 béta? Vagy nem béta, de nem eredeti?
Tucsok: Reménykedjünk, de így ha mégis elcsesződne megint most már akkor is tudod, hogy mi a gond és mit kell állítgatni. -
#9207 hát... ha van hibakód beírhatnád, így látatlanban az update telepítésével van probléma, egyelőre nem vészmadárkodok, de ritkán előfordul hogy egy benyelt vírus blokkolja a frissítési folyamatot. -
#9206 Ja ez lemaradt:
Virus signature database updated failed
maximum protection of your computer is not ensured. -
#9205 Helló!
Itt mi lehet a gond?
Már két napja nem frissít a nod32.
Update panelnél ezt írja:
Virus signature database could not be updated
Error extracting file. -
Tucsok04 #9204 Na hát most kipróbáltam h tömörítés közben laggol e eddig jó:) Ne köszi szépen a segítséget, hálám üldöznifog....És remélem jó is lesz egy ideig! -
#9203 Ezt a reg kiterjesztésű fájlt add hozzá a regisztrációs adatbázisodhoz (mentsd le a gépedre és kattints rá kettőt), aztán reménykedj, hogy (végleg) megoldódott a probléma. -
#9202 Tessék. -
farferi #9201 A heroes 3-hoz valaki tudna magyar nyelvi fileokat?köszi. -
Tucsok04 #9200 Na eddig volt jó.... Már megint szarakszik -
Tucsok04 #9199 Na most azt vettem észte h még nem megy a gép csak kb 3/4órája és ha telepítek vagy tömörítek akkor se kezd el akadozni az egér meg a hang stb stb... -
Tucsok04 #9198 Na várj először is az ide csatornásnál mindent állítsak csak PIO-ra?Amúgy most így néz kia második mert ugye két elsődleges ide csatorna van!Amúgy meg ezt a registry-s dolgot nem értem.... addig eljutottam h HKEY_CURRENT_CONFIG/System/CurrentControlSet/Control/Class/{4D36E96A-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 -
#9197 Azt hittem már rég beírtad, ami ott volt a linkben, amit mutattam :)
Amúgy az, hogy magyarul a dword melyiket jelenti nem tudom és idegesít...
1. Open Registry Editor (Start>Run> “regedit”>OK);
2. Expand HKEY_CURRENT_CONFIG/System/CurrentControlSet/Control/Class/{4D36E96A-E325-11CE-BFC1-08002BE10318};
3. Highlight 0001 and click Edit>New>DWORD Value;
4. Type “ResetErrorCountersOnSuccess” and hit Enter;
5. Click Edit>Modify;
6. Enter “1” into the Value Data and hit OK.