11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Cat 02 #9276 Eddig Ps-el és vlc media playerrel jelentkezett :)
(az a kép máshonnan van, csak nekem is ugyanez volt). De hétfőn win reinstall, ha utána is megmarad, akkor szerviz -
#9275 99,999%, gyakorlatilag igen.
játék reinstall talán, ha nem segít akkor alaplapdrivert frissíts -
Tucsok04 #9274 Próbáld meg azt h rátelepíted a drivert a régire(mármint fennvan amivel rossz és azt újra ráteszed)
Amúgy az én problémám elvileg megoldódott:) Köszi a segítséget! -
Cat 02 #9273 http://www.cdprojekt.hu/gra.asp?gid=24
magyarul jelent meg -
bejja77 #9272 Sziasztok!!!
Tudna valaki nekem segiteni?
Joint task force játéknak kellene a magyarositása.
segitsetek légyszi -
Cat 02 #9271 Megint megpróbáltam drivert rakni a gépre, elvileg ez a last stable ami van a karimhoz (asus en8600gts). Megint a szokásos, nem tudom a bitmélységet feljebb rakni és emiatt a felbontást is csak 800*600-ra, ami alapból gáz, de a 4 bites (:X) színmélység se gyenge...
Van vmi olyan oldal ahol driverek vannak és értékelések, hozz szólások ? :s -
Cat 02 #9270 Pass complete, no errors found. Ilyenkor 100 % h jó a memória?
-
#9269 Itt csak szoftveres és hardveres problémákban tudunk segíteni. Keresd fel a játék topikját, talán ők tudnak segíteni ott. -
ilgabesz #9268 Segítség kellene a Project igi 1 nél a 7. pályánál mi a feledat? -
#9267 Nem DVD-Dl! Sima DVD! -
#9266 Nem DL dvd? mert azt csak úgy lehet írni... -
#9265 nem annak 1-16x gyorsasága! ugyhogy nem a DVD vel van gond! -
#9264 A DVD Irónak 16x a Max! A Laptopnak meg 8x! -
Cat 02 #9263 Lehet a cd olyan. -
#9262 Hello!
Szeretném Megkérdezni Hogy a Nero-nál mért csak 2.4x a maximum irás amikor annak 16x-nak kéne lennie? Megpróbáltam átállitani a beállitásoknál de ott is csak 2.4x a mximum Fölraktam a Laptopra és ott is ez a gond! Mi a gond? Lehet ez ellen tenni valamit?
előre is kösz! -
#9261 OK, Thx, de hol az a funkció, s mi a neve?:)
Am. free törezedettmentesítő SmartDefrag és 2x jobb mint a winfos-é. -
Tucsok04 #9260 De amúgy nem muszály tömörítésnek lenni....Volt h aznélkül is laggolt... Akár 1 cd írástól is volt h laggolt meg volt h nem volt semmi csinálva futott kb maga az xp és laggolt...:S -
Tucsok04 #9259 Na el elindul a gép csak ha elolvasod a régebbi hszeket akkor ott a gond amúgy a memtestet hogy gondoltad vegyem meg?:D Amúgy azt ki kell írni? Amúgy röviden a probléma laggol a gép általában akkor amikor tömörítek meg pl másolnak a hálózaton át cuccokat a gépre és akadozni kezd az egér cpu 50% de van amikor elég a tömörítés és akkor is laggol... -
#9258 Ehh... előfordulhat, mindenképpen töredezettségmentesíts, de ne a winfos beépített marhaságával. Nekem Diskeeperem van, az viszont fizetős (igen, fizettem érte), szóval keress valami ingyeneset. Mondjuk ezt. Egész jókat hazudnak róla :D -
Cat 02 #9257 Lehet h ez a baj ? -
#9256 memtest -
Cat 02 #9255 Ilyesmi üzi mitől van ? Win reinstall ? ramtest ? -
#9254 ha a házban/szomszédoknál hasonló baj van (pláne ha más szolgáltatónál vannak), akkor irány a t-com (vagy a helyi telefonszolgáltató), panasz hogy rossz a vonal. el fognak küldeni a szolgáltatóhoz, de kösd az ebet a karóhoz, hogy a környéken nem vagytok egyedül, valszeg a vonal a rossz, nézzék csak meg
ha máshol nincs baj, vagy ua. a szolgáltató vagy a t-com már nézte és szerintük nincs hoba (úgyis ezt fogják mondani :-) akkor irány a szolgáltató, akár többen is egyszerre ha másnál is van baj, úgy nagyobb a hatás és panasz. normális esetben szerződésben vagy egy idő aminél többet nem lehet hibás a szolgáltatás, különben bonthatod a hűséget... -
#9253 elnézést a hosszú hallgatásért, sokat kutattam ezután. nem olvastam mindent végig, ha esetleg olyat írok amit már kizártál, akkor bocs, ugorj :-)
legvalószínűbb probléma a memóriahiba, lévén egy rossz memóriaszektor akármilyen műveletet el tud szúrni. egy bootolható memtest lehet a megoldás, ez a windows kikerülésével teszteli a memóriát.
ha ez nem segít, akkor mindenekelőtt van egy segédprogramja a windowsnak, ami az ilyen hibák okának felderítéséért felel, még én se használtam, de találtam róla szépeket. szóval valahogy el kell jutnod a windowsba. bootoláskor (még a fekete-fehér résznél) nyomkodj F8-at. ott próbálj ki először egy olyat hogy legutóbbi működőképes beállítások, ha nem megy akkor csökkentett mód. ha valamelyik módszerrel sikerül bejutnod a windowsba, akkor a windows/system32/verifier.exe-t futtasd. innentől imprózunk. találtam egy kisebb leírást a használatáról, lényeg hogy mindent meg kéne vele nézetni, nem dob-e valamire hibát. először egy standardot javasolnék, ha az nem találna semmit, akkor custom és mindent bele :-)
ha nem indulna a verifier (pl csökkentett módban), akkor start->futtatás, írd be: cmd. navigálj el a windows/system32 mappába (DOS-parancsok: cd.. - egy mappát fel | cd [név] - belépés adott könyvtárba | c: - adott meghajtóra ugrás). és innentől paraméterezés következik, ha boldogulsz vele akkor itt a leírás hozzá, ha nem, akkor szólj :-)
ha már van windowsod, esetleg egy rendszer-visszaállítást is megpróbálhatsz
---
ha ez sem hozna eredményt, akkor ott a hardverhiba lehetősége:
- amit csak lehet, nem szükséges részek, lehúzod a gépről (nem rendszervincsi, tvtuner, előlapi panel, cd/dvd, floppy, kártyaolvasó, gyakorlatilag a videokártyán kívül minden PCI/PCIE kártya). ha így esetleg elindul, akkor szépen egyesével mindent vissza, minden új elem rákötése után új próbálkozás. amelyiknél elszáll, az volt a bibis. ha esetleg mindet visszakötötted és még mindig nem szállt el, akkor lehet hogy csak kontakthiba :-)
- ha minden egyéb lehúzása után még mindig rossz, akkor (és egyébként ennek nagy a valószínűsége) valamelyik fontosabb alkatrész szállt el. ilyenkor havertól, vagy valahonnan kerítesz cserealkatrészt és azzal megnézed. (ha nagyon nem találsz, esetleg tőlem is kérhetsz, van itt pár elfekvő roncs, de főleg régebbi dolgok :P). ezeket is egyenként, tehát egyszer csak a procit cseréled, aztán csak az alaplapot, stb.
---
a dolgokat nem valószínűségi sorrendben írtam le, hanem ahogy logikus őket végignézni. pl nagy valószínűséggel az utolsó pontban fogsz hibát találni, de ha esetleg nem akkor ne keress potyára alaplapot, stb.
ha valamit kihagytam volna vagy nem világos, írj -
Cat 02 #9252 Passz, nekem olyan szokott lenni h minden nap adott időpontban megszakad :D -
#9251 nincs! Meet a letoltes kozben szakad meg -
#9250 registry clean, töredezettségmentesítés? -
Tucsok04 #9249 Vagy nem lehet h ez vinyó probléma? mert most akkor kezdett el nagyon laggolni amikor tesóm elkezdett zenéket pakolni a gépre....És én meg tömörítek ami ugyancsak terheli a vinyót....Csak akkor mért pörög a proci folyton? -
Tucsok04 #9248 Na arról a 2 progiról linket meg leírást adhatnál h h kell használni:S Mert megint nem jó ez a sz*r:S Amúgy lehet ennek az oka az h nem kap elég áramot a proci? mondjuk akkor nem pörögne....mert amúgy a tápom eléggé sz*r.... -
Cat 02 #9247 Nincs beállítva h miután a letöltés kész kapcsolat bontása ? -
#9246 wireless? -
#9245 Hello!
Mért van az hogyha Bármit letöltök kb 10 vagy 20 perc mulva felbomlik a kapcsolat? Óhegyen lakok és eddig nem volt ien probléma eddig csak az utobbi hónapokban kezdett igy szarakodni! Kérlek segitsetek! Előre is KÖszi! -
#9244 milyen account? -
labodi #9243 Sziastzok
tényleg senki sem tud segíteni, hogyan lehet egy új account színét megváltoztatni, vagy villogtatni, milyen kódok vannak?
Amennyiben Valaki tudja segítsen
SOS -
Cartman #9242 Hello, vagy egy nagy problémám, és teszek itt egy próbálkozást, hátha sikerrel járok.
Olyan fél éve jelentkezett olyan gondom, hogy hirtelen egyik napról a másikra minden játéknál tök random időben kifagy. Legyen az az Europa Universalis 3, vagy a Medieval 2 vagy akármilyen játék, eddig mindennél kifagyott(a Hearts of Iron 2nél még nem). Játék közben néhány másodperc/perc után elsötétül a képernyő, befagy az egész gép. Még a legminimálisabb grafikai beállításoknál/felbontásnál is. Az eu3-nál VPU recoverrel kapcsolatban írt ki vmit.
Format C most volt egy hete, Radeon X700-am van, föl van téve legújabb driver, ventillátorok működnek, hűtenek rendesen. Lécci segítsetek, nem tudom mi a baj, thx. -
Cat 02 #9241 KMPlayerben van ilyen funkció és működik is. -
#9240 hát igen, az sp3... de csodás is az... :D -
#9239 Ha felteszem újra a gémet, megpróbálok máshonnan 1.2 cracket szerezni.
Most az xp, mikor bekapcsolom, 1-4 között tölti a csíkokat. Van amikor 4-szer megy a töltőcsík, de ma egyszer megy végbe.
számolgatoma csíkokat xd, mióta 50-szer töltött be egyszer nekem :D -
#9238 Nem hinném, egy 3. cracket is próbálj ki !:)
Cap: kk htx, azzal is megpróbálom..:) -
#9237 Próbáltam mással is... amúgy a gameburnworld mindig megbízható oldal volt e terén. Nem t'om. Múltkor is innen szedtem le a cracket és jó volt. Mióta új rendszer sp3 van lehet az a baj.