Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
AZ jó köszii

Mûködnek azok is dualban.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Sas6
Hát nekem otthon (mert msot nrem otthon vagyok) DDR-es ramjaim vannak(2x512), és megnéztem a sávszélesséhüket és 64bit, de ugy tudom hogy ha a dual chanel müködne akkor 128-nak kéne lenni..

fery02
Nekem 2*512 Corsair DDR RAM-jaim vannak és állítólag dual chanel, de javítsatok ki, ha tévedek, lehet, hogy rosszul emléxem.
#8746: tudom, hogy ez most nem a legolcsóbbik megoldás, de vannak 5.1-es fejhallgatók is. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sas6
Hali, a dual chanel a DDR RAM-nal is mûködik vagy csak a DDR2 és 3-asoknál?

Hangkártya driver-ében és/vagy szoftverében állítsd be, hogy ne 6ch-t küldjön ki hanem csak 2-t. A fülest meg a gépbe dugd, ne a hangfalakba.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

RoyalPredator
Nah, ha valaki játszott már JK Academy -vel, akkor most segythet.

Idõnként kiírja a konzolba, hogy Name : "BH||BobaFett" Default: "Padawan"
És ha akkor írja ki, amikor én a konzolban gépelek, kifagy a játék.

A Killtrackerem (Ultra Ultility V3b .16) ki van nyomva, szóval elvileg nem okozhatja.
Max ha valahogyan beleépült a játék konfigjába..

Még XFire lehet a bajos.

Nah?

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Ha van 1 film ami 5.1-ben van, de nekem csaj fejhallgatóm van akkor lehet valamit tenni ?.

Mert a háttérzajok mindig nagyon hangosak, és a szövegbõl meg semmi se értek :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Simán csinálsz a wifi-t fogadó gépen egy hídkapcsolatot aztán megy át a másik gépre lan-on. Ha több gépet kötsz rá, akkor annyi hálókártya legyen benne. Alaplapon is valszeg van egy hálókártya. Ilyenkor csak akkor van net a többi gépen ha a szervered dolgozik. Ezt pótolhatod routerrel is, de ott nem tudom, hogy a WAN-ra köthetsz-e wifi-n keresztül. Ha nem akarjátok, hogy örökké menjen a server, akkor asszem jelátalakítóval rá tudjátok kötni a router-re is és akkor nem zabálja a server az áramot feleslegesen.

Firerock
de akkor akadna és kiírná hogy szar a gépem mint mindenkinek akiknek nincs Shader model 3 stb...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

dragon11
Én nem tudom, Far Cry 2 topicba kérdezõsködj, de sztem kicsi a videókarid, hiába 6800+..

Firerock
mert ha ezvan akkor letöltöm még 5 helyrõl de ez már nagyon warez😄

Firerock
node másoknál jó?

dragon11
Hallod, a Far Cry 2 nekem azt csinálja hogy hang van kép nincs akármelyik driverrel.. sztem a törés miatt..😛

dragon11
Te tudnál esetleg segíteni ? Privátba írj már ötleteket..😊

predator0
Igazad van, lehet, hogy a videokártyádat nem bírja, de mintha ezt is írtam már volna... 😊 Probáld ki egy másik kártyával. Mondjuk kölcsönbe olyantól, akinek ment. Ha úgy sem müxik, akkor ez ki is zárható.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Firerock
ez nem a tört játék betegsége szerintem

A nagyképûsködés közepette össze tévesztette valaki, hogy a kábel tipusa lehet UTP vagy FTP, míg a kötés lehet normál vagy kereszt (cross).

predator0
Azért mondjuk ez precedens értékû, hogy valakinek a tört játékához ilyen segítségáramlat érkezzen. Ha semmi sem válik be, akkor eredeti játék megvásárlása lesz szerintem esedékes... És akkor most ezzel megint ismételtem önmagam... 😊

fery02
Akkor erõsebben fel kell túrni a netet további frissítésekért.

Firerock
ok megpróbálom,és ha az sem lessz jó?

fery02
És ha elõtte törli az elõzõt?

fery02
Ja, tényleg, bocsi. Akkor fogd a a gyári CD-det, és arról telepítsél drivert.
#8728: Csak hogy legyen egy hsz, amibe normálisan közlöm a dolgokat. 😊

Fabio Capello
nem tudsz visszafrissíteni... legalábbis 99% hogy nem

Firerock
de a legújabb fennvan
nekem most egy régebbi kellene

dragon11
Semmi gond, csak #a 8726os hsz-ed megegyezik a #8727-essel, tehát elég volt 1x javítani 😛

fery02
Bocsi, már megint sokat ittam, majd Saddalimnak ha lesz kedve rendet rak. 😊
Szóval Firerock!!! Kattints csak ERRE!

fery02
nvidia.comhelyes link

fery02
Nem hiszem, hogy a Windows újratelepítéstõl feltelepülne automatikusan a VGA-dhoz a megfelelõ driver. Helyette inkább menj fel a www.nvidia.com-ra, és a "Download drivers" menüpont lesz a te menüpontod. Sok sikert! <#eljen>

Firerock
illetve szerintetek egy Xp ujratelepítés megoldhatná a problemet?

dragon11
OK, rákérdezek..

TP-link- v. milyen wifi-s routert vett, azért vett tplinket, mert olyan wifi vevõt kapott v. mit.. (amit beleraktak a gépbe)

kösz.

Firerock
és az melyik?illetve mi az a kulcsszó ami elõcsalogatja:d

Fabio Capello
nono

azért ne szaladj ennyire elõre

1. ha õ kapta, akkor egyuseres korlát, ketten nem használhatjátok

2. a wifin jön a jel, akkor wifin is érdemes továbbítani, a kompatibilitás érdekében

3. ahogy az 1. pontban írtam, korántsem valószínû hogy mindketten használhatjátok a netet, erre náluk kell rákérdezni, mielõtt próbálkoznál, hiszen

a., lehet ezért nem látod a netet
b., a haverod fogják megvágni azért, mert osztogatja az egyuseres netet. Itthon nálunk is wirelessen megy a net egy routerrõl, és a szerzõdésben benne van, hogy három irányba osztható, ha továbbosztjuk, szép kis bírság elé nézünk

dragon11
Hát.. mind1, kérdezõsködöm..😄

predator0
Így már értem, akkor viszont fingom nincs róla... Ha nem születik jobb megoldás én az ügyfélszolgálatukat kérdezném meg, vagy keresnék olyan fórumot, ahol errõl a netszolgáltatásról van szó, hátha.

dragon11
Ez télleg bonyolult.Normális esetben van egy modemed abba megy az ethernet kábel.. aztán átdugod a dolgokat a routerbe és megy a net.. az nem nehéz, de most így.

Mind1, a lényeg, hogy:
-Van az ingyenes hálózat, ami WIFI(vezeték nélküli, de szerintem tudod)Kaptak hozzá felhasználónevet + jelszót,

-Akik bekötötték Nekik, beraktak a gépükbe egy valami TP(Tplink)-es kártyát, sztem wifi vevõ. Arra rákötötték az antennát és a többit nem tudom, de azon a gépen megy a net.

-Most vettek egy routert ami ugyan úgy Tplink.. amikor összeraktam helyi kapcsolat oké, 2gép látja 1mást, de cross kábelt adtak ide, tehát nem utp-s így nem tudtam megnézni jó-e a net.

-Most a cél az lenne, hogy a két gépen legyen net.

Remélem érthetõ volt így..😊 ingyenes hálózat.. 11mb/s (nem ennyi a letöltés, v. nem tudom, de nekünk modemeseknek azt írja a kapcsolat 100mb/s, nekik 11mb/s)

köszike.😊

predator0
Elolvastam mégegyszer, amit írtál és kicsit megzavarodtam, mert nem értem. Szóval van egy vezetéknélküli hálózat (internet jön antennáról). Nade ez most hogy kapcsolódik a számítógéphez? Oda is vezeték nélkül? Normálisan mondjuk van egy modem és ebbõl megy be a kábel a gépbe. Itt mi van? Azért teszem fel így a kérdést, hogy értsem mirõl van szó pontosan.

dragon11
Am meg nem tudom hogy kéne beállítani nem csináltam még olyat! szal részletesen, plz.😊

dragon11
Wifi vevõ mennyibe kerül ?

predator0
Wifi vevõ a másik gépen ugyanazokkal a beállításokkal, mint amelyiken megy a net, nem megoldás?

dragon11
Sziasztok.

Lehet nem ide kéne írnom, de itt sokan vannak okosok net összeköttetés ügyben.

Egy ismerõsömnek adott egy INGYENES hálózata, amit ki is építettek Neki is. Kapott hozzá egy antennát és azon keresztül jön a jel.(Wifi hálózat, vezeték nélküli)

Azon a gépen tökéletesen megy a net.Nos, de Õ el akarja osztani ezt az ingyenes WIFI-s netet a másik gépre.. vett hozzá egy routert, ami tplink aszthiszem. El lehet-e ezt osztani UTP-s kábellel? Mert ugyebár hiányzik a modem és az ethernet csatlakozót hova dugnám?

Ha el lehet osztani, akkor légyszíves osszátok meg velem is, hogy hogyan lehetséges ez!

Köszönöm szépen!😊

Dragon.

Fabio Capello
hát akkor nyilvánvalóan a hozzá tartozót.

Firerock
igaz ez a Far Cry 2 de jól mutatja hogy milyen a videókártyám:

Firerock
találtam ezt az oldalt és itt melyiket töltsem le szerintetek?(Geforce Nx7300Gt)

Firerock
hmm?

Ezek közül lehet bármelyik is hibás?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

User Manual-ban benne kell, hogy legyen, de típus szerint lehet a net-rõl is meg tudod szerezni a gyártó oldalán. Ha más nem, akkor ott PDF-ben fent szokott lenni a UM.

Router beállításait hogy tudom elérni ? Azt tudom h ip cím kell neki, de azt hol találom ? Doboz, papír, routeren ? (boltba belõtték nekünk anno).

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Firerock
GeForce Nx7300Gt-m van

Firerock
és mit írjak be a keresõbe hogy az én kártyámhoz legyen driver?