Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok . NEkem lenne egy problémám az egyik játékkal kapcsolatban Feltelepítem a játékot , az elsõ müködésnél minden jó . EL is indul a játék, de aztán kilépek és ha mondjuk egy óra múlva el akarom idnítani akkor meg nem indul el merta "... exe hibát észlel ezért leáll"ezt kiirja és nem tom h miért van ez kérlek segítsetek pls

dragon11
Eddig jó volt.. nem állítottam semmit el..

Amúgy, milyen beállításokra gondolsz?^^

Fabio Capello
szvsz simán csak szarok a beállításaid...

dragon11
Mit szóltok ehhez? Én ilyet még nem láttam!

Internet van, fórumozok minden, de Nem tudok neten játszani, frissíteni (pl avastot). Most 5perce felfrissítette magát, innen tudom hogy most be tudok lépni msn-en és most tudok neten játszani.

Mi a franc van a szolgáltatóval?

Kösz.

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

bauer15
na megcsináltam a Mem Test--et a végén kiírta hogy pass complete és
0 errors

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

dragon11
Hm?😄

Miranda.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
Miért nem tudok belépni msn-be ma egyáltalán?

állomásleíró fájl meg kulcsfontosságú portok-ba folyamatosan hibát ír..

fery02
Akkor az User files mappából töröld ezt: gta_sa.set
Én is jártam már úgy, hogy nem töltött be. De miután ezt töröltem, utána már jó lett. Igaz, elvesznek a beállítások, de azokat fél perc alatt újra be lehet hangolni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
Értem.. de az hülyeség nem? meg kéne nézni modemmel hogy megy..

de sztem ez csak a szünet miatt van, azóta ilyen.. msn-be nem tudok belépni, online gamerõl ne is beszéljünk.

hehe.

predator0
Dugd be a netet csak az egyik gépbe. Ha így megy rendesen, akkor meg kéne nézni másik routerral.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

vagyis nem az a baj hogy nem irja fölül, fölülirja csak a játék nem tölti be.
hát van egy mentés amibe már a fõküldik végig vannak játszva és mind a három város megvan.
dragon11
Business-nél van a szerzõdés ADSL netnél (nálunk) elvan osztva 3 felé.. eddig nem volt semmi gond, de mostmár minden reggel nincs internet és késõn jön be.. betelóztunk Nekik h mivan, erre azt mondják nem látnak a világon semmit csak a routert.. -érdekes, rá 1percre jó lett a net-

Nah mind1.. ma reggel megint nincs net, aztán fél óra mire van.(10:30)

Most 10perce megint megszakadt és volt 3perc hogy visszajöjjön. Ilyet az életbe nem csinált ez a szolgáltató, vagy talán a mi modem/routerünk baszakszik? (a routerbe nincs beállítva, hogy megszakítson, non-stop megy)

Egy éjszakára kihúzzam a routert pihenjen, meg a modemet?

Köszi a tippet.

UI.: Már msn-be se tudok belépni annyira instabil ez a net.. bár lehet hogy csak azért, mert szünet van..

fery02
Bocsi, tényleg félre olvastam. Ha nem akar felülírni semmit, akkor vagy nincs benne mit felülírni (szóval nincs még elmentés), de ha jól másolod be amit kell, akkor nem kell vele foglalkozni, a játékban mûködni fog.

Valószínûleg nem jó dolgot másolsz vissza. Leírhatnád, hogy mit, mert akkor okosabbak lennénk.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ezt félre olvastad...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

fery02
Azért írja fölül, mert már vannak abba a mappába ugyanolyan nevû fájlok, ami értelem szerû. Ha még kellenek az elõzõ elmentéseid, amiket fölül akarsz írni, akkor mentsd ki egy külön helyre a mappát elõtte. Késõbb, meg ha kell, simán csak visszamásolod, fölülírod.

azt szeretném tudni hogy amikor bemásolom a san andreas user filesba a mentést miért nem irja fölül? nem akarom elõlrõl kezdeni.
fery02
pl azt, hogy leírod milyen VGA kártyád van. Mert tuti, hogy azzal kapcsolatban van valami.

sovatalevi
de mit tehetek?ja es nem nemet verzio

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Sas6
Ezt egyszeruen meglehet oldani😊 Mutatok egy képet csak a pipát kell kivenni.

predator0
Azért, mert neked a német verzió van 😄

fery02
Biztos valahogy ki lehet kapcsolni, de miért? Ha már olyan sokszor kiírja nálad, hogy már idegesítõ, akkor ott már valószínûleg a Windows-al vannak gondok.
Nekem is lenne egy kérdésem, már régebb óta az van, hogyha letöltök bármilyen képet bárhonnan, akkor ha bármelyiket meg akarom nyitni, akkor kijön egy ilyen(<#idiota>) ablak. Persze, ha kiveszem a pipát, akkor az adott fájlnál legközelebb már nem fog elõjönni újra ez az ablak. Ugye a kérdésem az lenne, hogy hogyan érhetném el, hogy ezt az ablakot lehetõleg sohase lássam többet egyik fájlnál sem.

fery02
Nekem ilyesmi "effekt" régen volt pár játékban (NFS 3, 1nsane) az akkori 4vagy 8 megás VGA kártyámon.
Milyen VGA kártyád van? 😄

Colton
SzevasztoK!

Hallottam róla hogy ki lehet kapcsolni a hibaüzenet küldéses hibát hogyha beirom a futtatsába hogy msconfig és aztán a szolgáltatások ban kiszedem a pipát a hibajelentõ boxbol de nincs olyan box hogy hibajelentõ

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Mondj el egy dicsõítõ imát az Istenednek ha rasszista vagy. <#idiota>

zeli
lolll

vga driver ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sovatalevi
a gta san andreasban CJ es a jarokelok feherek.miert?es mit tehetek?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

fery02
Az jó, akkor sec perc alatt ki írható CD-re pl.

#8772: Net framework-öt hagyd fent, az valami környezet, néhány program igényli, nekem is fent van.
Language pack HUN: ez pedig magyar nyelv a net keretrendszerhez. Ha nem találod szükségesnek a magyarítást hozzá, törölheted.
Azzal meg nem kell foglalkozni, hogy milyen az ikonja, nálam is van, hogy felcserél néhányat,

Prince23
Azt szeretném kérdezni tõletek, h a .Net framwork magyar nyelvi csomag fontos, letörölhetem e?
meg van egy ilyen h Langauge pack HUN... a net keretrendszerhez.
és az egyiknek az ikonja a Sacred 2-jé elég fura -progik telepitésénél

bauer15
ok de 2mb kb
az egész

predator0
Bootoló változattal végezd el a tesztet. Ne nehezítsd meg se a saját, se a segítõkész emberek dolgát 😊 Írd ki újraírható cd-re, bootolj be róla...

Sas6
köszi, de annyira ne mfontos csak kivancsi voltam ra ne mirom most ki 😊

bauer15
megszeretem a memtest-et
nem ilyen boot-s anem elindítottam kérte hogy állítsak le mindent majd
enter megabytes of RAM to test :ezt itt úgy hagytam All unused RAM
majd Start testing és ezt adta ki: You version of Windows limits the amount of RAM a single program can allocate. You will need to run two copies of MemTest, and tell each to 754 MB of RAM

és megpróábaltam egy másik gépem ott nem írt ki semmit elkezdte tesztelni majd egy idõ után újraindult a gép azt mit jelent? vagy minek kéne majd lennie?
és köszönöm a tippeket remélem meg fog oldódni

Firerock
ujratelepítettem az ikszpét és MÛKÖDIK😄
köszi mindenkinek aki megpróbált segíteni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sztem kiírni cd/dvd-re és ujraindítani vele a gépet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sas6
ezt a MEM tesztet hogy kell amugy csinálni? Mert letölöttem, és adott egy image filet , amibe van 2 file egy boot, ez valami katalógus, amit nem nyit meg, meg adott egy mem test.img filet amit nem lehet megnyitni.

Saddalim
1 dolog, hogy mi lehetséges: RAM, táp, videokari, proci, alaplap
Másik dolog, hogy mi a legvalószínûbb: RAM
Harmadik dolog, hogy ha nem RAM, akkor mi a második legvalószínûbb: Táp

Tesztelés: RAM: MemTest | Táp: Szerzel kölcsön egyet (ami elég nagy) és kipróbálod azzal

fery02
RAM hiba sokkal valószínûbb, vagy esetleg még táp hiba.

Vid kari driver is lehet jó eséllyel.

Prince23
<#eljen>

ne maradjak ki 😄

dragon11
<#eljen>

Saddalim
<#eljen>

fery02
<#eljen>

Nem kevés, hibás. De nem 100 %, sokminden okozhatja, nekem anno ram volt a gáz.

Memtest progival meg tod nézni, bár nem tom mennyire vágod az ilyeneket, én anno szervizbe vittem inkább.

De azért várj meg valami okosabbat 😛

bauer15
kevés lenne neki?( 2 gb van benne)
és ez ellen tudnék valamit csinálni?

Ez általában ram hiba szokott lenni.

bauer15
hali mostanában egy pár játéknál újraindul a gép beállítottam hogy ne induljon újra ha "rendszerhibát " észlel
és mikor megint újraindult volna kiírt egy kék szöveget
leírtam hogy miket írt le.
de az lenne az elsõ kérdés hogy jó helyre írtam vagy máshol próbálkozzak:?