11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9316 ezek alapján simán lehet szolgáltató probléma is. az elmúlt pár hétben itt is fel-le rohangált a sávszél 3Mbit és 5kb(!) között (a net meg hivatalosan 8Mbites...) -
#9315 Nekem meg olyan gondom van, hogy nem tudom, hogy a routeremben mit kellene beállítanom, hogy ugyanolyan gyors legyen mindkettő gépen az internet. Mert amelyik gépre a router kábeljével van rácsatlakoztatva a router, ott semmi gond sincs, viszont a másik gépen olyan érdekes dolgok vannak, hogy van mikor egész gyors a net, de sokszor feltöltéseket még így sem enged. Meg van olyan, mikor valami iszonyat lassú a net, ilyenkor általában msn-re sem enged fel, halál kivárni, hogy betöltse az oldalakat. Mindezt úgy, hogy a másik gépen mostanában semmi más nem megy, csak GTA 4 single, LIVE-ra felcsatlakozva (bár alaphelyzetben a LIVE nem tudom mennyi sávszélességet igényel, de szerintem minimálisat. Szerintem valami a router beállítással van). -
#9314 Sok szerencsét! -
yugiohnaruto #9313 pls segítsetek játékot csinálok, 9-en vagyunk a csapatba szeretném megkérdezni ho nemtudtok-e 1 jó fegyverszerkeztőt??? és az inteligenciát mivel lehet megcsinálni??? ide is irhatjátok itt a játék oldala:www.youkilledinafrica.eldal.hu -
#9312 Az mitől lehet, hogy ha néznék egy filmet mondjuk VLC playerrel, v. KMPlayer-rel, akkor újraindul a gép és az msn nem indul el..? -
#9311 Hali!
Valaki Be tudná nekem linkelni a Legujjab Driver-t a VGA-mhoz? (alul) -
#9310 Miután indítanáma medieval 2-őt, ezt a hibaüzenetet kapom.
Hiba a lapon található parancsfájlban
Sor: 9
Karakter: 1
Hiba: Szintaktikai hiba
Kód: 0
url: http://.......med2/m2twLauncher langauge english
nem emiatt abszkurálódik a monitorom színkezelése? (csaka fehér és világoskék színeket nem tudja rendesen megjeleníteni) -
#9309 Maxfelbontáson van.
A fehér és a világoskék színt rosszúl jeleníti meg. Csak ezt a két színt. Filmezés, játszás közben nem vevődik észre, vagy egyáltalán nem is látszik! Csak netezés közbe zavar. -
#9308 képernyő típusa? maximális felbontás? -
#9307 Mi is NFS-re gondoltunk!
Azonban lenne egy problémám! Van egy játékom, amit felszeretnék másolni, a gépre, de crc hibát ír ki! Van rá vmi gyógymód? -
#9306 Homályosak a betűk pontosabban... -
METESTO #9305 Rajta van a kártya dobozán mekkora táp kell nekiDDDD...amúgy nekem HD4850van és ahoz 450Wtáp a minimum....szereld be(szereldXD)ha nem kap elég áramot úgyis írni fogja miután betölt a win hogy kevés neki....baja nem lesz... -
#9304 Mióta feltettem egy MMORPG-t és futattam 1600*1200-ban, azóta a képernyöm homályos, de nagyon. és nem tudom se manuálisan, se automatikusan beállítani. Egyszerűen megment:( tiszta homály. Van ez ellen valami? driver vagy v... -
#9303 Sziasztok!
Az szerintetek baj, ha a modemen (Upc-s net) utolsó két világítója egyszerre villog?
am működika net. csak zavaró.
-
#9302 a World Racing 2 be beraktam neheny palyat es ezt irja ki:Load operation failed!
Press ENTER to continue. -
thebunny #9301 Egy Sapphire HD4830 elmegyegél egy 400wattos táppal? -
#9300 Jogilag biztos nem. -
#9299 Egy számomra bizonytalan kérdést szeretnék megkérdezni:
Ha egy eredeti játékot megcrackelek, akkor úgyanúgy eredeti marad?
dvd lemezt nem szeretném "koptatni". -
Cat 02 #9298 http://images.netbag.hu/20090104/16043913031.JPG -
#9297 NFS UD2!
KMPlayer-be télleg nincs olyan felajánlás hogy felvétel.. cat, most neked hogy van ?:D -
#9296 régebbi NFS? -
Cat 02 #9295 Flatout 2 ?
-
#9294 Hali!
Én tulajdonképpen nem segítséget kérek, csak szeretném, ha ajánlanátok olyan autós játékot, amit lehet LAN-ban játszani, s nem nagy a gépigénye! Már kezdjük unni a CST=)
Köszi! -
BenceYCE #9293 Ne úgy tedd fel az sp3-at, hogy rárakod az xp-re, hanem szerezz egy sp3-mal integrált xp-t és azt tedd föl. -
#9292 Nekem nincs felvétel:D -
Cat 02 #9291 Jobb klikk/Felvétel/Képkeret rögzítése
-
Cat 02 #9290 Jobb klikk/Képkerekt/Képkeret mentése -
#9289 help pls^^ -
#9288 simán jó. ha a vidkari 65 fölé megy na az a para -
Cat 02 #9287 Az jó. Nekem cpu 40 fokon szokott lenni, gpu meg 50-60. -
Cartman #9286 Amúgy mennyi a normális hőmérséklete a gépnek? Leszedtem a Speedfan nevű programot, és azt írja, hogy a CPU, meg a System, olyan 30-35 fok, a videókártya 47 fok. Ez lehet h sok? :) -
gabson #9285 Helló nekem lenne egy olyan problémám a FIFA 09.játékkal hogy ujuratelepítettem a rendszert feltettem a játékot és rettenetesen felgyorsultak az emberek játszhatatlan a játék videókártya driver a legujabb amivel az előző oprendszerrel ment normálisan a többi játékom megy rendesen pl fifa 07.fifa 08.előre is köszi a segítséget... -
#9284 pedig ilyet hűtésproblémakor szokott nyomni (már ha igaz a VPU recover-es hibaüzi)
csak azt nézted meg, hogy forognak-e?
pár dolog hogyan varázsold újjá a hűtésed :-):
- ventillátor kitakarít
- borda alá új hűtőkatyvasz
- csatlakozó (AGP/PCIE) csatlakozó takarít (alkoholos vattát ajánlom)
- tápkábelcsatlakozót a videokártyán nézd meg nincs-e eltörve
ha továbbra is jelentkezik, akkor valszeg romlik elfele a videokártya -
securics #9283 csak a rögzitettben számolja a gyözelmeket és a vereséget,és csak a gyári pályán engedi.De most találkoztam egy ilyen esettel és azért érdekelne a dolog. -
Cat 02 #9282 Hát nem tom, sose próbáltam azon, csak multiban, de ott nem néztem h méri-e a dolgokat. -
securics #9281 amit rögzit a gép statisztika
-
Cat 02 #9280 Mi az a rögzített? -
securics #9279 Sziasztok B.U.É.K.!!! Arra szeretnék segitséget kérni, hogy hogyan lehet a C&C Generals Zero hour-ba berakott pályával rögzitett játékot játszani? Köszönöm elöre is a segitséget!!!! -
Cartman #9278 Halló, erre még nem érkezett válasz.
Hello, vagy egy nagy problémám, és teszek itt egy próbálkozást, hátha sikerrel járok.
Olyan fél éve jelentkezett olyan gondom, hogy hirtelen egyik napról a másikra minden játéknál tök random időben kifagy. Legyen az az Europa Universalis 3, vagy a Medieval 2 vagy akármilyen játék, eddig mindennél kifagyott(a Hearts of Iron 2nél még nem). Játék közben néhány másodperc/perc után elsötétül a képernyő, befagy az egész gép. Még a legminimálisabb grafikai beállításoknál/felbontásnál is. Az eu3-nál VPU recoverrel kapcsolatban írt ki vmit.
Format C most volt egy hete, Radeon X700-am van, föl van téve legújabb driver, ventillátorok működnek, hűtenek rendesen. Lécci segítsetek, nem tudom mi a baj, thx. -
#9277 Segítek
Én megtaláltam, hajrá.