Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Internet van, fórumozok minden, de Nem tudok neten játszani, frissíteni (pl avastot). Most 5perce felfrissítette magát, innen tudom hogy most be tudok lépni msn-en és most tudok neten játszani.
Mi a franc van a szolgáltatóval?
Kösz.
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
0 errors
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
állomásleíró fájl meg kulcsfontosságú portok-ba folyamatosan hibát ír..
Én is jártam már úgy, hogy nem töltött be. De miután ezt töröltem, utána már jó lett. Igaz, elvesznek a beállítások, de azokat fél perc alatt újra be lehet hangolni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
de sztem ez csak a szünet miatt van, azóta ilyen.. msn-be nem tudok belépni, online gamerõl ne is beszéljünk.
hehe.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nah mind1.. ma reggel megint nincs net, aztán fél óra mire van.(10:30)
Most 10perce megint megszakadt és volt 3perc hogy visszajöjjön. Ilyet az életbe nem csinált ez a szolgáltató, vagy talán a mi modem/routerünk baszakszik? (a routerbe nincs beállítva, hogy megszakítson, non-stop megy)
Egy éjszakára kihúzzam a routert pihenjen, meg a modemet?
Köszi a tippet.
UI.: Már msn-be se tudok belépni annyira instabil ez a net.. bár lehet hogy csak azért, mert szünet van..
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Nekem is lenne egy kérdésem, már régebb óta az van, hogyha letöltök bármilyen képet bárhonnan, akkor ha bármelyiket meg akarom nyitni, akkor kijön egy ilyen(<#idiota>#idiota>) ablak. Persze, ha kiveszem a pipát, akkor az adott fájlnál legközelebb már nem fog elõjönni újra ez az ablak. Ugye a kérdésem az lenne, hogy hogyan érhetném el, hogy ezt az ablakot lehetõleg sohase lássam többet egyik fájlnál sem.
Milyen VGA kártyád van? 😄
Hallottam róla hogy ki lehet kapcsolni a hibaüzenet küldéses hibát hogyha beirom a futtatsába hogy msconfig és aztán a szolgáltatások ban kiszedem a pipát a hibajelentõ boxbol de nincs olyan box hogy hibajelentõ
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
vga driver ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
#8772: Net framework-öt hagyd fent, az valami környezet, néhány program igényli, nekem is fent van.
Language pack HUN: ez pedig magyar nyelv a net keretrendszerhez. Ha nem találod szükségesnek a magyarítást hozzá, törölheted.
Azzal meg nem kell foglalkozni, hogy milyen az ikonja, nálam is van, hogy felcserél néhányat,
meg van egy ilyen h Langauge pack HUN... a net keretrendszerhez.
és az egyiknek az ikonja a Sacred 2-jé elég fura -progik telepitésénél
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
nem ilyen boot-s anem elindítottam kérte hogy állítsak le mindent majd
enter megabytes of RAM to test :ezt itt úgy hagytam All unused RAM
majd Start testing és ezt adta ki: You version of Windows limits the amount of RAM a single program can allocate. You will need to run two copies of MemTest, and tell each to 754 MB of RAM
és megpróábaltam egy másik gépem ott nem írt ki semmit elkezdte tesztelni majd egy idõ után újraindult a gép azt mit jelent? vagy minek kéne majd lennie?
és köszönöm a tippeket remélem meg fog oldódni
köszi mindenkinek aki megpróbált segíteni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Másik dolog, hogy mi a legvalószínûbb: RAM
Harmadik dolog, hogy ha nem RAM, akkor mi a második legvalószínûbb: Táp
Tesztelés: RAM: MemTest | Táp: Szerzel kölcsön egyet (ami elég nagy) és kipróbálod azzal
Memtest progival meg tod nézni, bár nem tom mennyire vágod az ilyeneket, én anno szervizbe vittem inkább.
De azért várj meg valami okosabbat 😛
és ez ellen tudnék valamit csinálni?
és mikor megint újraindult volna kiírt egy kék szöveget
leírtam hogy miket írt le.
de az lenne az elsõ kérdés hogy jó helyre írtam vagy máshol próbálkozzak:?