11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9356 vezérlőpult->egér->mutató sebessége -
Cat 02 #9355 Van olyan cucc amivel az egérsebességet lehet állítani ? h windowsban ugyanolyan legyen mint a játékban. -
Cat 02 #9354 Ismerős :)
Ám elvileg bírja 800*600-at is 16os színmélységgel.
Régebbi drivert rakj fel, de azért ne annyira nagyon régit, nekem is sajna ez van. A cd-n levővel picit akad még minden (görgetés pl késik...), de van egy játék és ami ahhoz kell azzal tökéletes. -
#9353 Szerintem csak ha komolyabban értesz a VGA-dhoz vagy esetleg tuningolnád, vagy esetleg részletesebb rendszerinformáció érdekel. Egyébként szerintem fölösleges. -
#9352 640x480, 16szín amit produkálni tud... -
#9351 catal. mié nem jó ? -
#9350 Sziasztok!
Ezt a progit érdemes felraknom? (nvidiás vagyok, az alaplapi frissitéseket nem rontja el?) -
lac556 #9349 stalker clear sky hoz szukség van a sima stalkerre?? -
#9348 Hali!
Az lenne a kérdésem hogy ebbe az alaplapba lehet e két procit tenni azaz "Dual-Core-sá" Tenni? És ha igen akkor hogyan kellene megoldani?
Előre is kösz
-
skyler #9347 Már megoldottam nem kell. -
skyler #9346 Sziasztok a Syberia 1 hez küldjön már nekem valaki egy magyarítást légyszi!!!!!! -
#9345 GYIKban a válasz. -
wiwera #9344 segítsetek,légyszi.letöltöttem a netről a nfs undercorvert,de indításnál reg. kódot kér.hogy tudnám megkerülni,hogy ne kérje? -
#9343 A gyors gyorsabb, de elég felületes, nem éri meg azt használni. Én egyszer formáztam gyorsan, akkor a windows nem indult el :| -
Cat 02 #9342 Gyors és teljes formázás között van különbség ?
Windows újrarakásnál melyiekt kéne használni? -
yugiohnaruto #9341 ok azé thx és kösz ho szoltál leglább nem irom le többször :) -
#9340 Ha lett volna bárki, aki tud neked segíteni szerintem már régen felvette volna veled a kapcsolatot. A játékfejlesztés nem így működik és nem olyan egyszerű, hogy leírod mit szeretnél aztán valaki majd megcsinálja. -
yugiohnaruto #9339 nem tok* -
yugiohnaruto #9338 linket meg nemk küldeni mertazt irja ki ho a regísztrációtól 30 npután számítva lwehet(vagy mi) de én megprobáltam pls segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
yugiohnaruto #9337 http://www.youkilledinafrica.eoldal.hu/
pls segítsetek vki azt mondta ho itt biztos o tudnak segíteni pls segítdósetek má.(PLS) -
lac556 #9336 Ghost recon adwanced warfighter 2 ben lehet vhl éátállítani hogy hátso nézetből irányítsam az embertpl mint a tomb raiderbe mert a controllsnál nem találtam semmi iylet... -
yugiohnaruto #9335 pllllllllllllllllssssssss segítsetek ha tudtok plsssssss léétszi....még 10000000000 pls -
Tucsok04 #9334 Jó mind1:( Holnap vissza rakom a vistat mert ezzel nemtok cod2-zni .... kidob a pb^^ meg drvier sincs szal várok még azért thx -
Tucsok04 #9333 Őőő amúgy amikor ki lehet választani h hova csinálja a biztonsági mentést ott látom azt az eltünt meghajtót de az a baja h nincs neki megadva h c d f e vagy mi legyen....:S Valaki help:) -
#9332 kivételes alkalom: én kérdezek :-)
ATI RADEON 9660XT 256MB-s videokarihoz XP-re kéne drivert keresni (nem catalystot). az ati (mostmár amd) honlapján lévő driver nem működik, a HIS-ről törölték. ha valaki esetleg be van reggelve driverguidera vagy hasonló helyre besegíthetne... -
Tucsok04 #9331 Őőőőő nekem lenne egy olyan gondom, hogy feltettem a windows 7-et ami szerintem sokkal jobb az xp és a vistánál, de nem látom az 1ik meghajtóm^^ meg a realtek hangkártyához ha valaki tud drivert akkor megköszönném:P:D (vistásat próbáltam nemjó) -
#9330 Kattogás már a haldoklás jele. Mivel csak 20 gigás, gondolom amúgy is régi darabról van szó. Ha pedig egyik napról a másikra keletkezett a jelenség, úgy, hogy semmi sem érte, akkor valószínűleg megadta magát -> csere. :S -
#9329 Egy másik infó:Most hallom hogy Kattog! Eddig nem csinálta! Miért van ez? előre is kösz! -
#9328 egy kis infó: ha elinditom a gépet akor Felpörgeti magát majd kb 1 mp múlva leáll. nem tudom hogy mért van! segitsetek! Köszi! -
#9327 Hali!
Van egy 20Gb-s Winyó-m ami tegnap még működött most meg elszállt nem észleli a gép! Miért van? PLS Help Előre is köszi! -
#9326 Igen, tünetek szerint legelőször ez tűnik a lehetséges problémának, de ez a játszadozás közvetleül a router üzembe helyezése után kezdődött, ami nagyon nagy valószínűséggel kizárja ezt a lehetőséget. Valami más baj van itt, most pl a szituáció ugyanaz, mint mikor előzőleg írtam, és most meg kifogástalan minden. Am azt nem írtam az előzőbe, hogy kábellel csatlakozik mind a kettő gép. -
BenceYCE #9325 Mert a win teljesítményére optimalizáltál, nem a kinézetre. Asztali sajátgépre jobbklikk/tul./spec./teljesítmény/beáll./legjobb megjelenítés. Ekkor már látszódnia kéne a vez pultban a váltás lehetősége. -
#9324 elvileg kéne lenie egy olyan szónak ott hogy váltás klasszikus nézetre és ha ara rámegyünk átvált és annak a helyén a váltás kategória nézetre szó lesz de nekem nincs ott :S -
#9323 szevasztok megtudná valaki mondani hogy a vezéréőpultot hogyankell a kategória nézetre váltani? Nekem egyszerűen nemsikerül. -
yugiohnaruto #9322 Én még ahhoz is hülye vok (vagy csak ahoz) a linkhe :D de itt van az oldal,ismerem xfiren aki a pályákat csinálta a far cry2-be de ő nemnagyon akar velem beszélni. Ugyhogy segítsetek pls! másold be nem fáratsz el abba www.youkilledinafrica.eoldal.hu
xfire: yugioh0123456789 msn: [email protected] -
#9321 Kiváncsi vagyok erre a remekműre. Leírod helyesen a honlap címét? Mondjuk esetleg rákattintható link formájában. -
yugiohnaruto #9320 segítsetek má plsssssssss!!!! -
#9319 CRT monitorral csinálja? Apámnak is volt ilyen gondja. Lecserélte LCD-re soha többet nem volt ilyen. -
#9318 Segítsetek valami baj van a gépemmel! És marha idegesítő!
Elindítom a gépet és megy egy darabig de aztán igy villan egyet a kép és utána kb 10másodpercenként villan egyet megin és addig semmitsem lehet csinálni még a kurzor is megáll. Segítsetek lécci. -
#9317 Nekem 1mb/s-es netem van és a letöltésem 133kb/s a fel meg 13kb/s ami elég csekély, mivel az itt levő vonal nem bír többet..