11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Saddalim #9356
    vezérlőpult->egér->mutató sebessége
  • Cat 02 #9355
    Van olyan cucc amivel az egérsebességet lehet állítani ? h windowsban ugyanolyan legyen mint a játékban.
  • Cat 02 #9354
    Ismerős :)
    Ám elvileg bírja 800*600-at is 16os színmélységgel.
    Régebbi drivert rakj fel, de azért ne annyira nagyon régit, nekem is sajna ez van. A cd-n levővel picit akad még minden (görgetés pl késik...), de van egy játék és ami ahhoz kell azzal tökéletes.
  • fery02
    Szerintem csak ha komolyabban értesz a VGA-dhoz vagy esetleg tuningolnád, vagy esetleg részletesebb rendszerinformáció érdekel. Egyébként szerintem fölösleges.
  • Saddalim #9352
    640x480, 16szín amit produkálni tud...
  • dragon11
    catal. mié nem jó ?
  • Prince23
    Sziasztok!
    Ezt a progit érdemes felraknom? (nvidiás vagyok, az alaplapi frissitéseket nem rontja el?)
  • lac556
    stalker clear sky hoz szukség van a sima stalkerre??
  • Colton
    Hali!

Az lenne a kérdésem hogy ebbe az alaplapba lehet e két procit tenni azaz "Dual-Core-sá" Tenni? És ha igen akkor hogyan kellene megoldani?

Előre is kösz

• skyler
    Már megoldottam nem kell.
  • skyler
    Sziasztok a Syberia 1 hez küldjön már nekem valaki egy magyarítást légyszi!!!!!!
  • zeli
    GYIKban a válasz.
  • wiwera
    segítsetek,légyszi.letöltöttem a netről a nfs undercorvert,de indításnál reg. kódot kér.hogy tudnám megkerülni,hogy ne kérje?
  • zeli
    A gyors gyorsabb, de elég felületes, nem éri meg azt használni. Én egyszer formáztam gyorsan, akkor a windows nem indult el :|
  • Cat 02 #9342
    Gyors és teljes formázás között van különbség ?
    Windows újrarakásnál melyiekt kéne használni?
  • yugiohnaruto
    ok azé thx és kösz ho szoltál leglább nem irom le többször :)
  • predator0
    Ha lett volna bárki, aki tud neked segíteni szerintem már régen felvette volna veled a kapcsolatot. A játékfejlesztés nem így működik és nem olyan egyszerű, hogy leírod mit szeretnél aztán valaki majd megcsinálja.
  • yugiohnaruto
    nem tok*
  • yugiohnaruto
    linket meg nemk küldeni mertazt irja ki ho a regísztrációtól 30 npután számítva lwehet(vagy mi) de én megprobáltam pls segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• yugiohnaruto
    http://www.youkilledinafrica.eoldal.hu/
    pls segítsetek vki azt mondta ho itt biztos o tudnak segíteni pls segítdósetek má.(PLS)
  • lac556
    Ghost recon adwanced warfighter 2 ben lehet vhl éátállítani hogy hátso nézetből irányítsam az embertpl mint a tomb raiderbe mert a controllsnál nem találtam semmi iylet...
  • yugiohnaruto
    pllllllllllllllllssssssss segítsetek ha tudtok plsssssss léétszi....még 10000000000 pls
  • Tucsok04
    Jó mind1:( Holnap vissza rakom a vistat mert ezzel nemtok cod2-zni .... kidob a pb^^ meg drvier sincs szal várok még azért thx
  • Tucsok04
    Őőő amúgy amikor ki lehet választani h hova csinálja a biztonsági mentést ott látom azt az eltünt meghajtót de az a baja h nincs neki megadva h c d f e vagy mi legyen....:S Valaki help:)
  • Saddalim #9332
    kivételes alkalom: én kérdezek :-)
    ATI RADEON 9660XT 256MB-s videokarihoz XP-re kéne drivert keresni (nem catalystot). az ati (mostmár amd) honlapján lévő driver nem működik, a HIS-ről törölték. ha valaki esetleg be van reggelve driverguidera vagy hasonló helyre besegíthetne...
  • Tucsok04
    Őőőőő nekem lenne egy olyan gondom, hogy feltettem a windows 7-et ami szerintem sokkal jobb az xp és a vistánál, de nem látom az 1ik meghajtóm^^ meg a realtek hangkártyához ha valaki tud drivert akkor megköszönném:P:D (vistásat próbáltam nemjó)
  • fery02
    Kattogás már a haldoklás jele. Mivel csak 20 gigás, gondolom amúgy is régi darabról van szó. Ha pedig egyik napról a másikra keletkezett a jelenség, úgy, hogy semmi sem érte, akkor valószínűleg megadta magát -> csere. :S
  • Colton
    Egy másik infó:Most hallom hogy Kattog! Eddig nem csinálta! Miért van ez? előre is kösz!
  • Colton
    egy kis infó: ha elinditom a gépet akor Felpörgeti magát majd kb 1 mp múlva leáll. nem tudom hogy mért van! segitsetek! Köszi!
  • Colton
    Hali!

Van egy 20Gb-s Winyó-m ami tegnap még működött most meg elszállt nem észleli a gép! Miért van? PLS Help Előre is köszi!
  • fery02
    Igen, tünetek szerint legelőször ez tűnik a lehetséges problémának, de ez a játszadozás közvetleül a router üzembe helyezése után kezdődött, ami nagyon nagy valószínűséggel kizárja ezt a lehetőséget. Valami más baj van itt, most pl a szituáció ugyanaz, mint mikor előzőleg írtam, és most meg kifogástalan minden. Am azt nem írtam az előzőbe, hogy kábellel csatlakozik mind a kettő gép.
  • BenceYCE
    Mert a win teljesítményére optimalizáltál, nem a kinézetre. Asztali sajátgépre jobbklikk/tul./spec./teljesítmény/beáll./legjobb megjelenítés. Ekkor már látszódnia kéne a vez pultban a váltás lehetősége.
  • KaszaN
    elvileg kéne lenie egy olyan szónak ott hogy váltás klasszikus nézetre és ha ara rámegyünk átvált és annak a helyén a váltás kategória nézetre szó lesz de nekem nincs ott :S
  • KaszaN
    szevasztok megtudná valaki mondani hogy a vezéréőpultot hogyankell a kategória nézetre váltani? Nekem egyszerűen nemsikerül.
  • yugiohnaruto
    Én még ahhoz is hülye vok (vagy csak ahoz) a linkhe :D de itt van az oldal,ismerem xfiren aki a pályákat csinálta a far cry2-be de ő nemnagyon akar velem beszélni. Ugyhogy segítsetek pls! másold be nem fáratsz el abba www.youkilledinafrica.eoldal.hu
    xfire: yugioh0123456789 msn: [email protected]
  • predator0
    Kiváncsi vagyok erre a remekműre. Leírod helyesen a honlap címét? Mondjuk esetleg rákattintható link formájában.
  • yugiohnaruto
    segítsetek má plsssssssss!!!!
  • predator0
    CRT monitorral csinálja? Apámnak is volt ilyen gondja. Lecserélte LCD-re soha többet nem volt ilyen.
  • KaszaN
    Segítsetek valami baj van a gépemmel! És marha idegesítő!
    Elindítom a gépet és megy egy darabig de aztán igy villan egyet a kép és utána kb 10másodpercenként villan egyet megin és addig semmitsem lehet csinálni még a kurzor is megáll. Segítsetek lécci.
  • dragon11
    Nekem 1mb/s-es netem van és a letöltésem 133kb/s a fel meg 13kb/s ami elég csekély, mivel az itt levő vonal nem bír többet..