Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Kellene nekem némi segítség:

olyan gondom lenne, hogy van egy ALC622 hangkütyû a gépbe, és tök jól mûködik, viszont a windowsos programokba, pl. játékok 5.1 -ben nem használja a mélynyomót :( filmeknél nincs ilyen gond, ott egyszerûen bekapcsoltam a bass redirection és kész is. Viszont a hangkártya driverében én nem találtam ilyen lehetõséget, mi a gond?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

qtab986
Ennek az OpenGL problémának is féreg vagy vírus az oka?

Fabio Capello
vedd meg a boltban és a kérdés meg van oldva.

NINCS WAREZ A FÓRUMON!

Valaki segítsen már létszi!!!!!
Letöltöttem a hitman 4-et de kéne hozzá egy jó patch amit találtam az csak az eredeti cd-hez lehetett letölteni!!!!Nekem pedig nem ilyen kéne!!!létszi valaki segítsen már!!!!!
spyware terminator vagy a-squared?
avast vagy nod32?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

qtab986
Ad-Aware és Spybot néhány napja futhatott. Az Avira Antivir meg 10. hó 19-én futott végig a rendszeren. A telepítõrõl semmit se tudok.

Netezés közben össze szedtél valamit amit féregnek vagy vírusnak hívunk.
A másik, hogy olyan xp telepítõd van ami egy gyári xp módisított változata. A gazdája átállított benne 1-2 dolgot, letiltott vagy engedélyezett. Azok is szoktak galibát okozni.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

qtab986
Mire gondolsz? A legnagyobb beavatkozás az volt amikor leszedtem az ATI drivert és feltettem az Omegát kb. 1 hónapja. Nem értek sokat a rendszerekhez ezért nem is turkálok bennük.

Valami nagy szart szedhettél össze vele, mert ilyet azért nem szokott csinálni. Én sem vok egy sûrûn xp-t telepítgetõs típus, de azért ettõl kiborulnék. Nem buherált az xp-d véletlenül?

qtab986
Nyár végén tettem fel. Elõtte kb. 4 évig jó volt. Ha lehet nem akarom megint feltenni.

predator0
Mellékes? Rakd újra a windowst, szerintem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

qtab986
Revo Uninstallerrel leszedtem a drivert. Ki/Be kapcs. Futtattam a CCleanert Windowsra/Alkalmazásokra és töröltem amit felajánlott (2.11 már fenn volt). Ki/Be kapcs. Telepítettem a legújabb ATI Drivert. Ki/Be kapcs. Most se indult el a COD. Ugyanaz a hibaüzenet.
Ez egy mellékes, de a Win. XP mostanában nem indul el minden bekapcsolásra. Bejön az asztal de azon már nincs ikon. A tálcán se látni azokat a piciket. A helyükön kék télalapok vannak. Sehogy se jön ilyenkor elõ a Start menü. Mintha csak lefagyott volna. Ilyenkor megint Ki/be kapcsot csinálok.

Szedd le a drivert.
kapcsold ki, majd kapcsold be a gépet.
tedd fel ezt.
Takarítsd le vele a töredékeket.
Tedd fel a vga drivert.
Szólj ha megoldódott.

qtab986
Van valami tesztprogram amit ha lefuttatok abból többet megtudok?

fery02
Pedig nálam ilyen hiba akkor volt, amikor nem volt feltelepítve a VGA driver. Ennél többet nem tudok, Omega driverekkel nem kísérleteztem.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

qtab986
Hozzáteszem, nem régiek a driverek + a rendszert se rég tettem fel.

qtab986
A Call Of Duty nem akar elindulni. Azt a hibaüzenetet adja Could not load OpenGL.
Ati Radeon 9600 XT a videokártya, Win. XP a rendszer. Az Omega driver volt fenn. Leszedtem. Feltettem a legújabb ATI drivert. Ugyanaz a hiba.

Zomil
közben megoldottam némi google turkálás után :)

akit érdekel: Image Cut nevü programmal, meg lehet adni hány egyenlö részre vágja a képet és elmenti

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gimp, az free :P

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

zeli
photoshop.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Zomil
Sziasztok!

egy képet kéne feldarabolnom, ugyanakkora részekre, egy puzzle progimhoz

tudtok ajánlani vmi egyszerü programot?

Elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Saddalim
#8812 (Wigan007): ha tört, akkor valszeg a törés lesz a ludas. ha nem az, akkor lehet hogy szimplán hibás a cd-je, ilyenkor ingyen cserélik a bótban (blokk ellenében)
#8814 (infracore): bind playvehiclehorn 0 1
#8830 (Colton): A RA2-nek kétfajta verziója jelent meg. egy, aminek van és egy aminek nincs multis része. a játékot törõknek természetesen nem érdekük, hogy feltüntették a tört játékon, hogy nincs benne multi. ha töltötted, valszeg multi nélküli verziót töltöttél le. próbálj olyat szedni, aminek van multija.

Colton
de ez a Yuris Kiegre vonatkozik csak elfelejtettem ezt oda irni

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Szevasztok!

Imádm a Red alert 2-t és szretnék vele LAN-on játszani de nem csinál semmit pls segitsettek KÖSZ

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Fabio Capello
nem farmos, de hasonló

zoo tycoon
wild empire

Hello mindenkinek!
Mostanában rá vagyok kattanva az ilyen farmos állatnevelõs játékokra :D
A farm mánia és a farm vet címû játékokkal játszottam eddig , ha valaki tud még hasonló típusú játékot legyen szíves írja le!
Elõre is köszönöm.

jóvan oké megvárom én a 48 órát xÐ csak idegesít h mér írja ki ezt a hibaüzenetet
fery02
A Crashday lesz a te játékod. :)

és valami hasonló játékot nem tudsz pcre ami jó féle(nem a mashed)?
fery02
Na, ezért nem tudom, mert ps1-es, sohasem volt konzolom, és nem is lesz. :) Nem ismerem a konzolos játékokat. Fõleg a régebbieket.

Ja és ps1re volt és ha ketten játszottátok akkor igy meg volt felezve a képernyõ.Régen a játékbarlangokban lehetett játszani vele.
fery02
Passz :/

nem. régi játék valami 9es szám volt a végén és két részes volt
Sas6
AHham, az jo, köszi :)

fery02

fery02
Nekem anno a Worms world party-hoz kellett ilyen driver, mert XP-n erõsen szaggatott a menüje. Ezzel a driverrel megszûnt ugyan a szaggatás, de mégis inkább letöröltem a drivert, mert volt neki valami hátránya számomra, de erre meg pont nem emléxem. :D bocsi
Am szerintem régebb játékokhoz kell csak. Nem nagyon hallom, hogy újabb játékokhoz ajánlgatnák.

Sziasztok
Valaki tudna nekem segíteni, egy olyan játékot keresek ami autós és az autó tetején voltak fegyverek és ki kellet nyírni egymást?
kÖSZIKE
Sas6
Link

Hali ismeritek az ati omega driver-t? Elvielg megcsinalhatjuk vele hogy ne akadjon a játék és még sok féle lehetõség beallitasokra.. sztetek érdemes leszedni? vagy csak akmu az egész?

bauer15
ugyebár lellenõriztem a gépet a Memtestel nem talált semmi errort
és valahogyan nem lehetne ellenõrizni a többo valószínûsithetõ hibaforrást?
és ez most mitõl jöhetett elõ?
mert eddig kb 2 játék volt amivel gondom volt
de majdnem egy hete elkezdtem felrakni az ujjab játékokat és mindegyik ugyanaz

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Sziasztok.
Segítséget kérnék.Hogyan lehet dudálni az Unreal Tournament 2004-ben, (ONS-Torlan dallamkürthang) a mantával.
Köszönöm.

fery02
"- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk."

Sziasztok . NEkem lenne egy problémám a Féböllel kapcsolatban Feltelepítem a játékot , az elsõ müködésnél minden jó . EL is indul a játék, aztán kilépek. De ha mondjuk egy óra múlva el akarom idnítani akkor meg nem indul el merta "Féböl exe hibát észlel ezért leáll"ezt kiirja és nem tom h miért van ez kérlek segítsetek pls .
a Fõmenüig se tudok eljutni elinditásakor az introk bejönnek de utánna a hang elkezd szaggatni és kiirja a hibaüzenetet nem tom mér van :S
Ingyen jegyet kér a BANán-szigetekre ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sas6
lol :DDDD

fery02
Te meg mi a szart csinálsz?

CopyKing92

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Mafia

LordTusy
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a Cabal Online EU-t,de nem találok egy mûködõképes klienst se...lehet csak én bénázok,de követtem az utasításokat (újdonsággal persze nem szolgáltak).Találtam olyan klienst ami elvisz login-ig,de aztán semmi pénzért nem enged be,pár másik meg login elõtt bármiféle jelzés nélkül kilép...Mi lehet a probléma?Honnan szedhetnék végre mûködõképes klienst?
Elõre is kössz!

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

Hello mindenkinek!
Egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok keresek egy olyan játékot amiben kocsikázni lehet egy városban és ha szabálytalanul közlekedek jönnek a rendõrök. Nem GTA és NFS játékokra gondolok. Valami más kéne!
Ha valaki tud ilyet akkor írja le nekem!
Elõre is köszi
hali

amugy a jtáék egy rpg
azért nem írom le a nevét mert akk nemengedi elküldeni:S de fonetiusan leírom :D Féböl:D