Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan gondom lenne, hogy van egy ALC622 hangkütyû a gépbe, és tök jól mûködik, viszont a windowsos programokba, pl. játékok 5.1 -ben nem használja a mélynyomót :( filmeknél nincs ilyen gond, ott egyszerûen bekapcsoltam a bass redirection és kész is. Viszont a hangkártya driverében én nem találtam ilyen lehetõséget, mi a gond?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Letöltöttem a hitman 4-et de kéne hozzá egy jó patch amit találtam az csak az eredeti cd-hez lehetett letölteni!!!!Nekem pedig nem ilyen kéne!!!létszi valaki segítsen már!!!!!
avast vagy nod32?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A másik, hogy olyan xp telepítõd van ami egy gyári xp módisított változata. A gazdája átállított benne 1-2 dolgot, letiltott vagy engedélyezett. Azok is szoktak galibát okozni.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Ez egy mellékes, de a Win. XP mostanában nem indul el minden bekapcsolásra. Bejön az asztal de azon már nincs ikon. A tálcán se látni azokat a piciket. A helyükön kék télalapok vannak. Sehogy se jön ilyenkor elõ a Start menü. Mintha csak lefagyott volna. Ilyenkor megint Ki/be kapcsot csinálok.
kapcsold ki, majd kapcsold be a gépet.
tedd fel ezt.
Takarítsd le vele a töredékeket.
Tedd fel a vga drivert.
Szólj ha megoldódott.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ati Radeon 9600 XT a videokártya, Win. XP a rendszer. Az Omega driver volt fenn. Leszedtem. Feltettem a legújabb ATI drivert. Ugyanaz a hiba.
akit érdekel: Image Cut nevü programmal, meg lehet adni hány egyenlö részre vágja a képet és elmenti
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
egy képet kéne feldarabolnom, ugyanakkora részekre, egy puzzle progimhoz
tudtok ajánlani vmi egyszerü programot?
Elöre is köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
#8814 (infracore): bind
#8830 (Colton): A RA2-nek kétfajta verziója jelent meg. egy, aminek van és egy aminek nincs multis része. a játékot törõknek természetesen nem érdekük, hogy feltüntették a tört játékon, hogy nincs benne multi. ha töltötted, valszeg multi nélküli verziót töltöttél le. próbálj olyat szedni, aminek van multija.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Imádm a Red alert 2-t és szretnék vele LAN-on játszani de nem csinál semmit pls segitsettek KÖSZ
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Mostanában rá vagyok kattanva az ilyen farmos állatnevelõs játékokra :D
A farm mánia és a farm vet címû játékokkal játszottam eddig , ha valaki tud még hasonló típusú játékot legyen szíves írja le!
Elõre is köszönöm.
Am szerintem régebb játékokhoz kell csak. Nem nagyon hallom, hogy újabb játékokhoz ajánlgatnák.
Valaki tudna nekem segíteni, egy olyan játékot keresek ami autós és az autó tetején voltak fegyverek és ki kellet nyírni egymást?
kÖSZIKE
Hali ismeritek az ati omega driver-t? Elvielg megcsinalhatjuk vele hogy ne akadjon a játék és még sok féle lehetõség beallitasokra.. sztetek érdemes leszedni? vagy csak akmu az egész?
és valahogyan nem lehetne ellenõrizni a többo valószínûsithetõ hibaforrást?
és ez most mitõl jöhetett elõ?
mert eddig kb 2 játék volt amivel gondom volt
de majdnem egy hete elkezdtem felrakni az ujjab játékokat és mindegyik ugyanaz
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Segítséget kérnék.Hogyan lehet dudálni az Unreal Tournament 2004-ben, (ONS-Torlan dallamkürthang) a mantával.
Köszönöm.
a Fõmenüig se tudok eljutni elinditásakor az introk bejönnek de utánna a hang elkezd szaggatni és kiirja a hibaüzenetet nem tom mér van :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Szeretném kipróbálni a Cabal Online EU-t,de nem találok egy mûködõképes klienst se...lehet csak én bénázok,de követtem az utasításokat (újdonsággal persze nem szolgáltak).Találtam olyan klienst ami elvisz login-ig,de aztán semmi pénzért nem enged be,pár másik meg login elõtt bármiféle jelzés nélkül kilép...Mi lehet a probléma?Honnan szedhetnék végre mûködõképes klienst?
Elõre is kössz!
t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy
Egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok keresek egy olyan játékot amiben kocsikázni lehet egy városban és ha szabálytalanul közlekedek jönnek a rendõrök. Nem GTA és NFS játékokra gondolok. Valami más kéne!
Ha valaki tud ilyet akkor írja le nekem!
Elõre is köszi
hali
azért nem írom le a nevét mert akk nemengedi elküldeni:S de fonetiusan leírom :D Féböl:D