Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legújabb DX van fent?
Milyen oprendszeren próbálod?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cracket keresni meg csak egy jó vírusirtó megléte mellett kezdj
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Az ATI Tray Tools-ban nem kéne valamit beállítanom?
Vagy az OpenGL-t nem lehet letölteni és telepíteni mint a DirextX-et?
Segítene ha betenném mit irt ki pontosan a COD Consolban? Azt a rakás sok sort.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
De adtál egy ötletet. Letöltöttem a COD demoját. Persze az se fut. A Console sok dolgot kiír de piros színben ez villog:
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem.
Tegyél fel egy másik játékot ami úgyszintén OpenGL-es. Ha az sem fut akkor nem a játékoddal van a gond. Egyébként a játékot is letesztelhetnéd egy másik gépen.
Ilyenkor érdemes patch-ek után nézni az adott játékhoz, hátha segítenek.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
valakinek ötlet?
#8875 (Capello): egy op.rendszer feladata ezt kiszûrni. ha ezt nem teszi meg, bugos
#8868: (qtab986): a COD sose ment vagy egyszer csak elromlott? mert ha volt amikor ment, akkor rendszervisszaállítást csinálj egy akkori idõpontra. ilyenkor az azóta telepített programok elszállnak, de ha mindegyiket egyenként telepíted, és utána megnézed megy-e, megtudhatot mi rontotta el
Elöre is Köszönöm<#worship>#worship>
Odáig nem jutottam el a COD-ban, hogy a beállításokkal foglalkozzak. Feljön egy ilyen tábla, hogy Loading Call Of Duty aztán sötét képernyõ és a hibaüzenettel kidob az asztalra + ott van a játék Consolja. Azon is ez a hibaüzenet villog fenn.
Tökre nem tudom mi van vele. Half Life 2 is OpenGL? A Half life-okat most játszottam végig.
1. frissíts a gyártó driverével, mert az alap XP-s egy fos.
2. a felbontás is fontos, ne akarj egy 1280-as monitoron 1024-el futtatni egy játékot...
félni meg nem kell. elcseszni nem fog semmit
na de már mindegy, vettem egy audigy 2 kártyát, szal már tárgytalan
azért köszi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1. Választás
ENTER = folytatás, J = javítás; F3 = kilépés
2. Választás
F8 = elfogadjuk a licencszerzõdést
3. Választás
J = javítótelepítés
És elkezdõdik. De:
1. Nem tudom, hogy miért van baj az OpenGL-el. Lehet semmit se old meg.
2. Egyszerûen félek tõle. Nem szeretek az operációs rendszerrel szórakozni.
(ACHTUNG: NEM a javítókonzolos kell, hnem a második :-) )
ui.: valahogy mintha sok lenne az "elvileg" 😄 de egy próbát megér...
Creative Sound Blaster SE tudja a hardveres EAX -ot (játék miatt)? Mert most õrlõdök egy ilyen vételén, vagy esetleg Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS kell?
És ez ennyire biztos, hogy a OpenGL difinek a windows az oka? Van valami diagnosztikai program vagy teszt amivel el lehet dönteni, hogy nem a jattékkal van a baj?
Szeretném megkérdezni hogy honnan tudom letölteni a Vámosi Jánostól a Játom Az Utam cimû dalT?
Köszi a segitséget
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
spyware terminator - Scanned Objects: 17682 (Critical:0)
avast vagy nod32 talált vírusok száma:0
Feltettem megint az ATI drivert, de most se megy a COD
Could not load OpenGL
Mi van még? 3DMark -ot vagy valami más tesztprogramot nem lenne érdemes futtatni?
Ha nincs, akkor Vezérlõpult - Hang és beszéd - A hangszóró beállításainak módosítása - Hangszóró beállításai/Speciális és ott kiválasztod az 5.1-et 😊