11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• fery02
    Szerintetek ennyi RAM-nál szükséges használni lapozófájlt (Vista 64)? Csak mert ha nem, akkor szívesen kikapcsolom, legalább ennyivel is kímélném a vinyót. :)
  • Kátya78
    Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni abban, hogy honnan tudom letölteni az Atlantis The new world magyarosítását? Köszönöm.
  • Hydroceph
    Sziasztok. egy olyan problémám van, hogy bizonyos jatekoknál ujraindul gépem. pl half life 2/ep1/ep2/source/portal..team fortress 2 megy, far cry megy, flatout 2 megy, cod 2 megy....ezek amik igy eszembejutnak...par honapja még simán jatszottam half life jatekokkal, ugyanezen a gépen, par napja tettem ujra xp remelve h ez megoldja gondom, lemezrol ugynazokat a drivereket tettem fel, és nem oldotta meg, frissitettem minden drivert, csak hangkartyamet nem, az egy fos integralt, szal csak amit találtam azt raktam fel, de régen is ez volt, és akkor mukodtek ezek. ja még annyi, hogy mielott ujratettem xp, eg ykék képernyo jott elo, mint kék halál, de semmi szöveg. most csak ujraindul, megnéztem h tulmelegedik e vmi, nem.

ati 9600
    amd 2.8+
    512 ram

esetleg megtudom valahol nézni, hogy mi okozta az ujraindulast? vmi log v vmi?
    valaszokat alore is köszönöm
  • bejja77
    Sziasztok!
    Tudna nekem valaki egy olyan oldalt ajánlani ahol letölthetném a the lord of the kings conquest magyarositását?
    segitsetek légyszi.
  • saca79
    Sziasztok.egy olyan gondom lenne hogy nem rég vettem egy CANYON-CNR HS8 mikrofon fejhallgatót,és sehogy sem tom rendesen beállítani .Játék közben nagyon durván visszhangzik ha TeamSpeak-et használok.Nincs a közelben hangfal se semmi, Skype-al már próbáltam de rendesen műkszik csak játék közben vettem észre.Valamilyen beállitás gond lenne,kérlek válaszoljatok.
  • solikka
    Print screen gomb?
  • Saddalim #9390
    ajaj, hát lehet hogy annak az írónak kampec.
    ha esetleg van másik laptop a környéken, megpróbálhatod abba áttenni (laptpo-alkatrészeket is lehet csereberélni) ha nincs garancia meg ilyenek. ha garanciás az író akkor mindenképp szervíz
  • Colton
    Hali! Na Megpróbáltam Be is állitottam DMA-ra És nem változot ez a hiba!

• Saddalim #9388
    GYIK?
  • alien5
    Légyszíves, nagyon, nagyon szépen kérem segítsetek:

A Bloodrayne 2- ben a Bevásárlóközpontos páyánál, hogy kell összekötni a két áramkört? Az egyik Vércsenő lezárta a kaput, és nem tudom, hogy kell felnyitni Valaki segítsen please.........
  • Saddalim #9386
    az író/olvasó tulajdonságainál nézd meg, hogy DMA módban van-e. ha nincs, legyen abban :-)
  • gdani
    Előre is köszömöm!
    [email protected]
  • fery02
    gmail-re regisztrálj be, arra általában rögtön megjön minden. Az általad felsorolt szolgáltatókra előfordulhat, hogy napokat kell várni, hogy megjöjjön az akart levél. Ha kell, küldök gmail meghívót, add meg valamelyik e-mail címet, és meghívlak rá (persze az is lehet, hogy mire megjön a meghívó, addigra régen megjön a jelszó megerősítéses e-mail is valamelyik címedre :D).
  • gdani
    Hello!
    A Combat Arms eu-s játékkal kapcsolatban van gondom.
    Hiába regisztrálok fel az eu-sra, mégsem jön levél a jelszó megerősítésére. Megadtam mindent kivéve a címet és a telefonszámot, de nem jelezte hibának.
    Freemail címem van, de már csináltam csak ez miatt hotmail-t is arra sem jött levél.
    Már a család összes freemail címével adataival próbáltunk regisztrálni ( nagykorúak ), eredménytelenül.
    Persze a játék sem indul el, hiába írom be az „ elvileg „ elfogadott jelszót.
    Mit tegyek? Mi lehet a gond?

Előre is Köszönöm a segítséget.
    Üdv. gdani
  • sovatalevi
    hali valaki nem tud kodot\cheat-et a Live For Speedhez/?lecci valaki
  • Colton
    El se kezdi!
  • Saddalim #9380
    elrontja v el se kezdi?
  • Colton
    solikka: nem vettem sértésnek kicsit Hüe vagyok!

De lenne még egy kérdés a Laptop-on 4 napja nem lehet irni semmien DVD-t se CD az elött lehetett de már nem! ez miért van? (olvasni Olvas)

Előre is kösz!
  • Saddalim #9378
    kampec
  • solikka
    Amúgy Colton ne vedd sértésnek de szerintem tájékozódj kicsit ezekről az informatikai dolgokról...mondjuk Googleban... illetve a gép alkatrészeihez kapott manual is tartalmaz hasznos infókat (pl. a legujabb driver beszerzéséről, amit múltkor kérdeztél)
    Mert a kérdéseidre könnyedén megtalálnád ott a választ!
  • solikka
    Egy alacsony felbontású videót nem tudsz nagyfelbontásúvá varázsolni minőségromlás nélkül. Egy HD minőségű videónál úgy képzeld el a helyzetet hogy elkészítik HD-ben és abból készítenek egy kisebb felbontású videót... Tehát nagyobból kisebbet lehet, de kisebből nagyobbat nem! Ez van! :) (Legfeljebb egyes filmekben/sorozatokban mutatnak ilyet...de nem kell mindent elhinni.)

• Colton
    Segitsetek Fontos lenne!
  • Colton
    értem! és meik program képes erre?
  • Cat 02 #9373
    Nem élessé van téve, hanem nagy a felbontása (1280*720).
  • Colton
    Kösz a Választ! Még egy Kérdés!

Meik Programmal lehet egy videot ien élessé tenni mint HD-ben?ezt (természetesen nyomjtáok meg a "watch in HD" és tegyétek ki teljes képernyőre)
  • zeli
    Lenne egy kérdésem: Adtak ma nekem egy régi gépet, áramszünet miatt meghalt rajta Windows, hogy telepítsem újra. Elég régi gép, egy öreg 40 Gb-os Maxtor vinyó volt benne, de a Windows telepítő nem nagyon látta. Látta, hogy ott van, de a partíciókezelő vmi hibát írt. Rányomtam a törlésre, vagy entert nyomtam és bejött egy kék képernyő. Áttettem a vinyót másik gépbe, BIOS látja, a windows is kiírja, hogy új hardwer, de ennyi, semmi más. Szerintetek menthető a vinyó, vagy hagyjam ?
    Jah, még a régi gépben mielőtt a windows betölt bejön egy képernyő, F1-et kell nyomni, és vmit a SMART írkál ki, úgyhogy sztem 100%, hogy a vinyó megdöglött, csak érdekelne, hogy menthető-e még.
  • borahorza
    Hello!

Nem t'om jó helyre írok-e, vagy itt csak technikai segítségnyújtást tudtok adni, de azt szeretném kérdezni hogy:

Ismeri valaki a World In Conflict-ot? Mert én még régen láttam egyik haveromnál és igen jól nézett ki, meg azt mondja a játékmenet is király, most meg összefutottam vele a madaras teszkóban ("Ósan" vagy hogy a rákba kell ejteni) és érdekelne, hogy érdemes-e megvenni... (Volt rajta szép színes AKCIÓ felirat is meg minden...)

Jó helyen kérdeztem? Vagy ha nem, akkor hova menjek?

Köszi!

• BenceYCE
    Nem lehet.
    A Dual Core pedig 2 processzormagot jelent, de nem két db procit hanem két proc magot egy tokban.
  • Colton
    1 hete
  • Colton
    1 hete
  • Colton
    SEGITENE MÁR VALAKI?? már KB 7 hete irtam
    PLS Help!
  • Prince23
    Megpróbálhatom végül is...
  • Cat 02 #9364
    Játékéra, de tényleg csak 5let.
  • Prince23
    Már mint játék reinstallra gondolsz vagy xp?
  • Cat 02 #9362
    Nekem ilyen csak belépésnél volt, Asus gamer OSD miatt. Illetve kilépésnél a gow-ban, akkor talán ramhiba volt a baj, visszavitték, kicserélték és az a vicc h utána is kékhalálozott ha kiléptem :D

Reinstall-t próbáltad ?
  • Prince23
    Az eseménynapló (vezérlőpult-felügyeleti eszközök) OKÉS.
  • Prince23
    Két napja kékhalálozik a gép. nem tudom mi lehet a baj. Azóta van ez mióta az xfire szétkapcsol. és ha kilépek a játékból rögtön kékhalál fogad. Már kétszer fordult velem ez. Normálisan kilépeka játékból és kékhalál fogad. Vajon nem az xfire tehet róla? :S
  • Cat 02 #9359
    Lekaptam vmit setpointot, amiben direkt olyan h a gamehez igazítja az egérsebességet, csak hát nem igazán veszi észre, de placebonak jó lesz azért :D
  • Saddalim #9358
    jahhogy központilag? hát talán ha adtak az egérhez drivert akkor annak a segédprogramjában
  • zeli
    De az csak windózban állítja...