Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
.mkv filekat mivel lehet lejatszani? LEtoltotem ez a media player classikot de nincs kép :S Csak hang.

Sas6
azlesz csak még várni kell kicsit <#vigyor2> Köszi! 😊

Saddalim
elviekben igen, de függhet a milliónyi háttérben futó dologtól. legbiztosabb, ha kipróbálod :-)

Sas6
Nekem egy intel 3,4 es van azon akokr minden probléma nélkül fut?

Saddalim
attól függ mi számít "jobb"nak. fõleg procit használ. egy 2-3Ghz+ szimpla v. ennek megfelelõ dual kell a zavartalan lejátszáshoz azért. ezt lejjebbtornászhatod, ha minden egyéb felesleges programot bezársz alatta

Sas6
Egy HD film lejatszasahoz tényleg kell egy jobb gép vagy megy siman minden gépen?

ChuckyHUN
Milyen vidikarid van?
Legújabb DX van fent?
Milyen oprendszeren próbálod?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Sziasztok. Abban kellene nekem segíten i hogy feltelepítettem a Motogp08-at. De a gépem Mindig a"failed to initalize direct x" üzenetet írja Ha valaki tud segítsen. Elõre is köszi.
Saddalim
GYIK

sziasztok én a GTA4 be elakadtam azt szeretném kérdezni hogy az utolsó küldetésnél ott tényleg kell limuzin? a nélkül nem lehet?
Saddalim
arra próbáltam utalni, hogy valszeg azért nem megy, mert nincs hozzá crack-ed
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak errõl tudod nem lehet itten nyíltan beszélni.
cracket keresni meg csak egy jó vírusirtó megléte mellett kezdj

kösz a segítséged
Mindig féltem ATI kártyát venni. Jóval több gond volt a driver-eikkel, mint az nVidiának. Most mégis életképesebb karikat gyártanak. Örülök, hogy végre sikerült megoldani a problémát.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

qtab986
Megvan a megoldás
Feltettem a legrégebbi ATI drivert amit találtam. Úgy tûnik most mûködik.

qtab986
Ezen a fórumon azt találtam, hogy a GLDirect 3.0 megoldja a problémát. Ismeri valaki a programot?

qtab986
Nem kellene az ATI Tray Tools-ban beállítani valamit? Nem értek a driverekhez, ezért én csak uninstaláltam az ATI drivert és feltettem az Omegát. Miattam az is lehet, hogy valahol nem tettem oda egy pipát vagy bármi.

qtab986
Nem.
Az ATI Tray Tools-ban nem kéne valamit beállítanom?
Vagy az OpenGL-t nem lehet letölteni és telepíteni mint a DirextX-et?
Segítene ha betenném mit irt ki pontosan a COD Consolban? Azt a rakás sok sort.

Nem tudod egy próba erejéig kicserélni egy másik kártyára?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

qtab986
Dolgozok rajta, hogy kipróbáljak más OpenGL-es játékot. Például Doom 3.
De adtál egy ötletet. Letöltöttem a COD demoját. Persze az se fut. A Console sok dolgot kiír de piros színben ez villog:
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem.

Saddalim
"Letöltöttem" - nagy baj :-)
"nem tudom elindítani" - "Nincs (...) crack"

segitségeteket kérem! Letöltöttem a Hellgate London-t, de nem tudom elindítani. Nincs semmi útmutatás, se egy crack. Többszemélyesben megindul, de játszani nem lehet vele.
Megvan!

Tegyél fel egy másik játékot ami úgyszintén OpenGL-es. Ha az sem fut akkor nem a játékoddal van a gond. Egyébként a játékot is letesztelhetnéd egy másik gépen.

Fabio Capello
hümm.. hát igen, 10 éves a gamma (Descent: Freespace 2 - de állítom még mindig agyonveri a mostanság kiadott ugyanilyen jellegû játékokat...), nem kevés utánajárásomba került hogy meglegyen az eredeti díszdobozos... 😄

fery02
Azért van, mert régi a játék. Kifejezetten régebbi gépekre lett írva, azokon fut legjobban. Én is tapasztaltam ilyeneket.
Ilyenkor érdemes patch-ek után nézni az adott játékhoz, hátha segítenek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fabio Capello
megszerváltam egy régebbi játékot, és hiába négyszer olyan jó a rendszer, mint a követelmény, valami cseszett módon akadozik az egerem a játékban (értsd, meghúzom, két perc várakozás után a képernyõ valamely másik oldalán bukkan fel, nem követi az én egérmozgatásomat, szaggat, akadozik, stb)

valakinek ötlet?

Sas6
Köszi😊

qtab986
Nem tudom amióta feltettem (nyáron) a rendszert azóta játszottam-e COD-ot.

Saddalim
#8873 (zritya): Symbian?
#8875 (Capello): egy op.rendszer feladata ezt kiszûrni. ha ezt nem teszi meg, bugos
#8868: (qtab986): a COD sose ment vagy egyszer csak elromlott? mert ha volt amikor ment, akkor rendszervisszaállítást csinálj egy akkori idõpontra. ilyenkor az azóta telepített programok elszállnak, de ha mindegyiket egyenként telepíted, és utána megnézed megy-e, megtudhatot mi rontotta el

Fabio Capello
felbontáskompatibilitás, megvan adva, hogy melyik maxfelbontású képernyõ milyen maxfelbontású játékot képes elvinni

Sas6
Ha egy gamet 1024x768 ban futtatom és a képernyom 1280x1024 ben van akkor az mitol lehet problémás?

Hali valaki tudna olyan oldalt mondani ahol telefonra DivX-t lehet le szedni
Elöre is Köszönöm<#worship>

qtab986
Már csináltam a javítótelepítés elõtt, hogy hol az ATI hol az Omega driverét tettem fel és akkor se segített. Mindig a legfrissebbet.
Odáig nem jutottam el a COD-ban, hogy a beállításokkal foglalkozzak. Feljön egy ilyen tábla, hogy Loading Call Of Duty aztán sötét képernyõ és a hibaüzenettel kidob az asztalra + ott van a játék Consolja. Azon is ez a hibaüzenet villog fenn.
Tökre nem tudom mi van vele. Half Life 2 is OpenGL? A Half life-okat most játszottam végig.

Fabio Capello
amit mondani tudok

1. frissíts a gyártó driverével, mert az alap XP-s egy fos.

2. a felbontás is fontos, ne akarj egy 1280-as monitoron 1024-el futtatni egy játékot...

qtab986
Csak 1 HDD-m van.

Ha van két vinyód, tegyél a másikra próbaképpen egy xp-t. Ha szûz telepítés után sem elérhetõ, akkor elkezdhetsz aggódni.

qtab986
Futtattam a javítótelepítést. Most épp az Omega Driver van fenn. Most se indul el a COD. Ugyanaz a hiba: Could not load OpenGL.

Saddalim
cd berak-töltögetés. ezekutén megkérdezi hogy akarod-e a javítókonzolt. ne akard :-) majd késõbb megkeresi az esetleges telepített winfosokat. meg fogja találni a mostanit, és ott kell javítást nyomni.
félni meg nem kell. elcseszni nem fog semmit

Kandurex
sztem az a HD centert rakja fel :/ az nekem is meg van itt a basszus levágással van gond, ami ugye alapszabvány még a THX* is használja

na de már mindegy, vettem egy audigy 2 kártyát, szal már tárgytalan

azért köszi!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

qtab986
Úgy tudom úgy van a javítótelepítés, hogy:
1. Választás
ENTER = folytatás, J = javítás; F3 = kilépés
2. Választás
F8 = elfogadjuk a licencszerzõdést
3. Választás
J = javítótelepítés

És elkezdõdik. De:
1. Nem tudom, hogy miért van baj az OpenGL-el. Lehet semmit se old meg.
2. Egyszerûen félek tõle. Nem szeretek az operációs rendszerrel szórakozni.

Saddalim
ér. nem száll el semmi. idõben annyi mint egy telepítés, de legalább nem kell utána mindent újrarkni
(ACHTUNG: NEM a javítókonzolos kell, hnem a második :-) )

Saddalim
nem tudom, hogy van neked feltelepítve, de elvileg ha innen letöltöd a legújabb (legfölsõ) audio drivert, az felrak a vezérlõpultba egy soundMAX v. hasonló nevû menüpontot (klassz nézetben), ahol egy legördülõ menübõl elvileg ki lehet választani az 5.1-et és az újraindítás után elvileg mindenhol hatni fog.

ui.: valahogy mintha sok lenne az "elvileg" 😄 de egy próbát megér...

Kandurex
Na, közbe kiderítettem, hogy elvileg nincs rá lehetõség a BAss Redirectionra, viszont:

Creative Sound Blaster SE tudja a hardveres EAX -ot (játék miatt)? Mert most õrlõdök egy ilyen vételén, vagy esetleg Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS kell?

qtab986
Próbálj meg DC klienst (pl.:StrongDC) telepíteni és a többi ember megosztott fáljai között talán.

qtab986
A javítótelepítés ér annyit? Mert arról azt olvastam minden telepített program meg beállítás megmarad. Nem szívesen állnék neki minden programot ismét telepíteni.
És ez ennyire biztos, hogy a OpenGL difinek a windows az oka? Van valami diagnosztikai program vagy teszt amivel el lehet dönteni, hogy nem a jattékkal van a baj?

Colton
hello!

Szeretném megkérdezni hogy honnan tudom letölteni a Vámosi Jánostól a Játom Az Utam cimû dalT?

Köszi a segitséget

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

fery02
Én megérdeklõdném a Windows telepítõ jellemzõit, mert lehet, hogy buherált. Én amúgy, amiket te leírtál, hogy csinál a Windows, én rexlexbõl telepítettem volna újra az egészet (mondjuk én ghost fájlból töltöm vissza a rendszert, így nekem ez 5 perc).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

qtab986
a-squared - Traces:8 Cookies:2
spyware terminator - Scanned Objects: 17682 (Critical:0)
avast vagy nod32 talált vírusok száma:0

Feltettem megint az ATI drivert, de most se megy a COD
Could not load OpenGL

Mi van még? 3DMark -ot vagy valami más tesztprogramot nem lenne érdemes futtatni?

Kandurex
hát, ha ilyen könnyû lenne, sajnos nem ez a gond, vezérlõ progit meg nem találtam, alaplapba van beépítve egy ASUS P5KPL -be

Fabio Capello
nincs hozzá vezérlõprogi?

Ha nincs, akkor Vezérlõpult - Hang és beszéd - A hangszóró beállításainak módosítása - Hangszóró beállításai/Speciális és ott kiválasztod az 5.1-et 😊

Hogy mi az oka, az a próbálkozás után derül ki. De ha végül egy friss xp telepítés után is ezt csinálja, majd az xp telepítõ cd csere után is akkor tanakodhatsz a vga hibáján is.