Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Megtudja adni valaki a COD5 cd kulcsát?
Thx
jelenlegi adatok: (PC Probe 2-vel)
Vcore: 1.34
CPU: 46 fokos
MB: 38 fok
2220 RPM ( ez jó érték? )
A feszültséggel minden rendben van, tökéletes. Egyedól az rpm ben, meg a CPU játék közbeni hõmérsékletére gyanakszom)
?
az természetes-e, hogyha nyomok egy reset gombot, akkor újraindul a gép, és kikapcsol, azután magától úja bekapcsol pár másodperc múlva...
Alaplap típusa: Asrock conroe945pL-gLan nyáron vettem újjonnan!
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
Egy nagy gonddal küszködöm:
MUonline szervert akarnék magamnak otthonra csinálni, csak adódott egy kis gond... Letöltöttem egy 1.02e-s szerverpackot,illetve egy ugyanilyen verziós cilentet... Mindent konfiguráltam a szerverben (lagalábbis amit kellett) de a cilent nem tud csatlakozni a szeróhoz... Hiába állítottam be az ipcímet, illetve a portot, amint elindult a game (mármint még mielõtt kérné a jelszót és a logint), kiírja, h disconected form szerver...
Mi lehet ennek az oka?
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
#8947 (Prince): a jumper egy kis pöcök amit kis rudacskákra lehet ráhúzni 😄. az alaplapod kézikönyvében ezek jelölve vannak, ill. le van írva, hogy ha erre a pöcökre húzod rá, akkor mi lesz, ill. ha amarra, akkor mi lesz
szóltam havernek, õ ért hozzá, késõ este lejön, bár nem hinném h visszatudná állítani a bios régebbi frissitését, mert az asus update mindig lefagy mikor tölteni a régebbi bios verziót😞
bár azért szeretném tanulmányozni ezt a külsõ rendszert, már annyit elértem, h volt merszem megnyomni a deletet gépindításkor, és a biosba lépni. oda jutottam, h már mertem elállítani dolgokat, minden variációval, de az sem segített 😞
Ja, és ha manuálisan kilépek (start, kikapcsolás), akkor meg ezt a hibaüzenetet kapom:
A meghajtó nem használható, lehet h nyítva van az ajataj!...
lehet vmit elállítottam a biosban, de kérdés, h mit? 😊
#8944 (Forcee): töltsd le a gyártó honlapjáról a legújabb drivert a hangkártyádhoz és telepítsd fel
miért lehet az hogy egyszer csak ugy gondol egy mikrofon h elkezd viszhangzoni??? 😄 eddig semmi baja nemvolt most ugy viszhangzik mintha hangfalrol menne és ugy a mikrofon de közbe nem mert fejesen van. Valami hangkártya gond lehet de nemtom pontosan h mi az :S valaki tudna segiteni plz?
tud valaki a vietcong játékhoz müködõ magyaritást?
hmtmodv1.01 beta.rar ezzel nem indul a játék aki tud légyszi segitsen!!
üdv:dupcsik
3. nem átállítani kell, leolvasni az adatokat legalább 5 percen keresztül, mondjuk fél percnenként
4. akkor keress C.O.P.-t (="zsaru", az ASUS CPU-felforrás megelõzõje)
+1: ha továbbra sem javul meg, csinálj CMOS resetet. alaplap leírása elõ, keress alaplap-rajzot (amin le van rajzolva mi micsoda). egy jumpert kell keresned CMOS RESET néven. az OFF-on vagy NULL-on vagy hasonlón van. gépedet felnyitod, fogsz ecs csipeszt, átrakod a RESET vagy ON (vagy hasonló) nevû állásra. otthagyod mondjuk pár mp-ig, aztán vissza ahonnan átraktad.
1. megvolt már rég
2. ez nem fog menni
3. épp most állítottam át a Hardwire Monitornál
4. tresshold kulcsszavakat nem látok Biosban
- azt írja, hogy a POST közben gixert talált (POST-bootoláskor lefuttatadó tesztek sorozata). próbáld meg fényképezõvel vagy valahogy elkapni a képet amikor még fekete alapon fehér DOS-os szövegeket és táblázatokat irkál ki (elvileg a pause/break gombbal szüneteltetheted a töltést, hogy addig elkapd)
- a BIOS-ban a feszültség, fordulatszám, hõmérséklet adatokhoz egy hardware monitor vagy hasonló menüpontot keress.
- úgy veszem ki, hogy az alaplapodnak beállítható, hogy mekkora procihõmérsékletnél állítsa le magát. valszeg amikor BIOS-t frissítettél visszállt az alap 60 fokra. 60nál még nincs gáz, rakd fel mondjuk 80-ra (treshold vagy limit kulcsszavakat keress).
H/W Monitor Status Abnormal***
pls enter the setup to check Voltage, Fan Speed or TEMPERATURE STATUS.
Régi, 2008. szeptember 18-ai elõtti BIOS frissítést hol találok?
Nekem a legjobb lenne a 2008. május elõttiek!
Mivel tudom engedélyezni (enabled, disabled) a CPU tempet?
hiba üzenetek indítás elõtt:
System boot fail
Your system last boot fail or POST interrupted
Pls enter setup to LOAD DEFAULt and reboot again
és
H/W Monitor Status Abnormal
pls enter the setup to check Voltage, Fan Speed or TEMPERATURE STATUS.
Sztem valami a hõmársékleti statussal van gond... gyors leszek, mert a gépeme hamar eléri a 60 fokot, és leálll...
ezt h kell beállítani, már voltam biosban a,
most egyenlõre ok van
de ezt nwem értem egyébként.
ma jött a gép vissza hozzám. bekapcsoltam, kb 40 percig futott és egyszercsak puff kikapcsolt a gép. utána elindítom xp-t, be se tölt a töltõcsik, de megint kikapcsolt. kb 5x. de most ok van, frísitettem a biost... remélem 40 perc után nem kapcsol ki megint magától a gép.
volt bios frissítés...
valaki nem tudja, h mit kerll beállítani biosba?
konkrétan azt hogy a rendszer nem tud betölteni (vszeg sérült egy indítófájl...)
ill. nemtom mikori játék, de a kompatibilitási mód beállítása is sokat segít
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ATI RADEON 9600XT; 1GB RAM; Win.XP.
XP
DX 9c
ilyen nevû progit tett fel a windows most, auto frissités volt. elmondaná nekem vki, h fontos e ez a progi? meg mire jó? lehetõleg ne info-szaknyelven magyarázza😊
Febrzuár óta új gépem van.
AMD 4800+
ASUS M2N SLi
GF 8600gt
2gb ram
Az elején MSNezés közben sokszor kékhaláloskodott. Probléma kiküszöbölve: TRILLIAN használat. Ramot kicseréltk, szar maradt.
Namostmár:
Ha egy játékot full képernyõn indítanék kékhalál, ha ablakosban akkor elindul!!!
WTF????:
könyö9rgöm help... képet nem tudtsm csinálni normálisat
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Tudnátok mondani olyan oldalt ahol telefonra (3gp) Filmeket lehet le tölteni.
Elöre is Köszönöm.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
uj vagyok még, és nemtom hol tudnék segitséget kérni egy regelõs játékhoz 😊 a lényeg hogy sokan nézzék meg az oldalt, mint pl a hackplanet de ez más. ( http://namtar.myminicity.com/sec ) hol tudok esetleg ehhez segitséget kérni?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Segítséget szeretnék kérni.Újra akarom rakni a gépemet.Az asszony mindíg morog mert elõröl kell kezdenie a játékot./LUXOR 4/.Hogyan lehet elmenteni valahogy .hogy ne kelljen elõröl kezdenie a játékot??
Köszönöm..
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD