Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
De, általában a doboz belsejében van valahol.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hi Everybody!

Megtudja adni valaki a COD5 cd kulcsát?
Thx
Prince23
Hi! no ide is beírom, nem bios problémám volt. elég ratyi hûtés volt a procin. De mondjuk a world in conflictot eléggé megizzasztotta: CPU hõmérséklete 62 fok!! 😮 sztem ez magas. (70 foknál már rendszer leállítás volt tegnap:p)

jelenlegi adatok: (PC Probe 2-vel)

Vcore: 1.34
CPU: 46 fokos
MB: 38 fok
2220 RPM ( ez jó érték? )
A feszültséggel minden rendben van, tökéletes. Egyedól az rpm ben, meg a CPU játék közbeni hõmérsékletére gyanakszom)
?

Saddalim
érdekes jelenség, a reset tulajdonképpen kikapcsol, aztán vissza, csak nagyon gyorsan, és nem veszed észre, hogy kikapcsolt volna a géped. lehet hogy egy kicsit álmos az alaplapod 😄 nem hallottam még ilyesmirõl, de ha nem okoz problémát, ne kezdj el biost meg cmos-t bizgatni, csak még rosszabb lesz.

TuxSkajvok
Jah, és egy másik kérdés:
az természetes-e, hogyha nyomok egy reset gombot, akkor újraindul a gép, és kikapcsol, azután magától úja bekapcsol pár másodperc múlva...
Alaplap típusa: Asrock conroe945pL-gLan nyáron vettem újjonnan!

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

TuxSkajvok
Sziasztok!
Egy nagy gonddal küszködöm:
MUonline szervert akarnék magamnak otthonra csinálni, csak adódott egy kis gond... Letöltöttem egy 1.02e-s szerverpackot,illetve egy ugyanilyen verziós cilentet... Mindent konfiguráltam a szerverben (lagalábbis amit kellett) de a cilent nem tud csatlakozni a szeróhoz... Hiába állítottam be az ipcímet, illetve a portot, amint elindult a game (mármint még mielõtt kérné a jelszót és a logint), kiírja, h disconected form szerver...
Mi lehet ennek az oka?

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Saddalim
#8946 (Forcee): rá van írva a lapra, kiírja bootoláskor, ezközkezelõ
#8947 (Prince): a jumper egy kis pöcök amit kis rudacskákra lehet ráhúzni 😄. az alaplapod kézikönyvében ezek jelölve vannak, ill. le van írva, hogy ha erre a pöcökre húzod rá, akkor mi lesz, ill. ha amarra, akkor mi lesz

Prince23
Az van hogy BIOS-hoz hülye vagyok (meg úgy általában hardverileg is), nem tudom most sem hogy mit értesz ezalatt 😄 de nem baj
szóltam havernek, õ ért hozzá, késõ este lejön, bár nem hinném h visszatudná állítani a bios régebbi frissitését, mert az asus update mindig lefagy mikor tölteni a régebbi bios verziót😞
bár azért szeretném tanulmányozni ezt a külsõ rendszert, már annyit elértem, h volt merszem megnyomni a deletet gépindításkor, és a biosba lépni. oda jutottam, h már mertem elállítani dolgokat, minden variációval, de az sem segített 😞

Ja, és ha manuálisan kilépek (start, kikapcsolás), akkor meg ezt a hibaüzenetet kapom:

A meghajtó nem használható, lehet h nyítva van az ajataj!...

lehet vmit elállítottam a biosban, de kérdés, h mit? 😊

honnan tom h ki a gyártója? xD és az alaplapé vagy a hangkártyáé?
Saddalim
#8943 (dupcsik): a GYIK-ben lévõ helyeken próbáltad már?
#8944 (Forcee): töltsd le a gyártó honlapjáról a legújabb drivert a hangkártyádhoz és telepítsd fel

szasztok!
miért lehet az hogy egyszer csak ugy gondol egy mikrofon h elkezd viszhangzoni??? 😄 eddig semmi baja nemvolt most ugy viszhangzik mintha hangfalrol menne és ugy a mikrofon de közbe nem mert fejesen van. Valami hangkártya gond lehet de nemtom pontosan h mi az :S valaki tudna segiteni plz?
szasztok skacok!
tud valaki a vietcong játékhoz müködõ magyaritást?
hmtmodv1.01 beta.rar ezzel nem indul a játék aki tud légyszi segitsen!!
üdv:dupcsik

Saddalim
2. miért nem? :-)
3. nem átállítani kell, leolvasni az adatokat legalább 5 percen keresztül, mondjuk fél percnenként
4. akkor keress C.O.P.-t (="zsaru", az ASUS CPU-felforrás megelõzõje)

+1: ha továbbra sem javul meg, csinálj CMOS resetet. alaplap leírása elõ, keress alaplap-rajzot (amin le van rajzolva mi micsoda). egy jumpert kell keresned CMOS RESET néven. az OFF-on vagy NULL-on vagy hasonlón van. gépedet felnyitod, fogsz ecs csipeszt, átrakod a RESET vagy ON (vagy hasonló) nevû állásra. otthagyod mondjuk pár mp-ig, aztán vissza ahonnan átraktad.

Prince23
Végre valaki!
1. megvolt már rég
2. ez nem fog menni
3. épp most állítottam át a Hardwire Monitornál
4. tresshold kulcsszavakat nem látok Biosban

Saddalim
- elõször is állítsd be gyári alapbeállításokra (system vagy factory default) a BIOS-t és indítsd újra.
- azt írja, hogy a POST közben gixert talált (POST-bootoláskor lefuttatadó tesztek sorozata). próbáld meg fényképezõvel vagy valahogy elkapni a képet amikor még fekete alapon fehér DOS-os szövegeket és táblázatokat irkál ki (elvileg a pause/break gombbal szüneteltetheted a töltést, hogy addig elkapd)
- a BIOS-ban a feszültség, fordulatszám, hõmérséklet adatokhoz egy hardware monitor vagy hasonló menüpontot keress.
- úgy veszem ki, hogy az alaplapodnak beállítható, hogy mekkora procihõmérsékletnél állítsa le magát. valszeg amikor BIOS-t frissítettél visszállt az alap 60 fokra. 60nál még nincs gáz, rakd fel mondjuk 80-ra (treshold vagy limit kulcsszavakat keress).

Prince23
Most már csak ezt az üzit kapom:

H/W Monitor Status Abnormal***
pls enter the setup to check Voltage, Fan Speed or TEMPERATURE STATUS.

Régi, 2008. szeptember 18-ai elõtti BIOS frissítést hol találok?
Nekem a legjobb lenne a 2008. május elõttiek!

Prince23
Bocsi a kommentekért, de a tempereaturt, hõmérsékeltetet mivel tudom engedélyezni? mert nem engedi h beállítsam a hõmérslkeletet... ami csak 60 fokra van állítva... nagyon úgy tûnik, h a hõmérséklet miatt áll le a gépem állandóan😞((((((((((
Mivel tudom engedélyezni (enabled, disabled) a CPU tempet?

Prince23
Na csak csinálja, és sztem a hõmérséklettel van gond, de azt biosba h kell beállítani??

hiba üzenetek indítás elõtt:

System boot fail
Your system last boot fail or POST interrupted
Pls enter setup to LOAD DEFAULt and reboot again

és

H/W Monitor Status Abnormal
pls enter the setup to check Voltage, Fan Speed or TEMPERATURE STATUS.

Sztem valami a hõmársékleti statussal van gond... gyors leszek, mert a gépeme hamar eléri a 60 fokot, és leálll...
ezt h kell beállítani, már voltam biosban a,

Prince23
Na most rendesen betölt, helyre jött :S személyesen is most frissítettem a biost (asus)... letöltöttem a netrõl és manuálisan instaláltam.
most egyenlõre ok van

de ezt nwem értem egyébként.

ma jött a gép vissza hozzám. bekapcsoltam, kb 40 percig futott és egyszercsak puff kikapcsolt a gép. utána elindítom xp-t, be se tölt a töltõcsik, de megint kikapcsolt. kb 5x. de most ok van, frísitettem a biost... remélem 40 perc után nem kapcsol ki megint magától a gép.

Prince23
Meg azt írja hogy H/W Monitor Status Abnormal

volt bios frissítés...

valaki nem tudja, h mit kerll beállítani biosba?

Fabio Capello
hogy nagy baj van

konkrétan azt hogy a rendszer nem tud betölteni (vszeg sérült egy indítófájl...)

Prince23
System BOOT fail az mit jelentsen?

qtab986
cod2 grafikai setupját futtasd le,= klikk az Optimal System Settings -re?

qtab986
Azt próbáltam. De észrevettem, hogy a grafikai beállításoknál DirextX 7-re van állítva. Az lehet baj?

Fabio Capello
cod2 grafikai setupját futtasd le, hogy a legjobb konfigurációban menjen

ill. nemtom mikori játék, de a kompatibilitási mód beállítása is sokat segít

ChuckyHUN
megvolt, nem segít

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Prince23
Thx, akkor letöröltem.

qtab986
+ utána mikor kilépek a játékból az asztal is 800x600-as.

qtab986
Most a COD2-vel van gondom. Játék közben megáll a kép, aztán sötét lesz, majd visszajön. Több ATI driverrel próbálkoztam meg többször telepítettem a DirectX-et.
ATI RADEON 9600XT; 1GB RAM; Win.XP.

Fabio Capello
az xml tárolja a szövegformázási adatokat (betûtípus, hol találjuk meg a képernyõn, ilyesmik...), az msxml ezt tartja karban, illetve mûködteti

ATI Radeon
XP
DX 9c
Prince23
MSXML 4.0 SP 2, és MSXML 6.0 SP2
ilyen nevû progit tett fel a windows most, auto frissités volt. elmondaná nekem vki, h fontos e ez a progi? meg mire jó? lehetõleg ne info-szaknyelven magyarázza😊

Fabio Capello
videókártyadriver frissítése megvolt?

ChuckyHUN
a brobláma a következõ:
Febrzuár óta új gépem van.
AMD 4800+
ASUS M2N SLi
GF 8600gt
2gb ram

Az elején MSNezés közben sokszor kékhaláloskodott. Probléma kiküszöbölve: TRILLIAN használat. Ramot kicseréltk, szar maradt.
Namostmár:
Ha egy játékot full képernyõn indítanék kékhalál, ha ablakosban akkor elindul!!!
WTF????:
könyö9rgöm help... képet nem tudtsm csinálni normálisat

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Fabio Capello
Hali!
Tudnátok mondani olyan oldalt ahol telefonra (3gp) Filmeket lehet le tölteni.
Elöre is Köszönöm.

predator0
Kérdezd meg anyut.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

hogy tudok játszani

Ha free a játék, küldd el és megmondom.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

predator0
Na hát ezt így ebben a formában szerintem itt sehogy. Kérdezõsködj az adott oldal üzemeltetõitõl.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

hejj!

uj vagyok még, és nemtom hol tudnék segitséget kérni egy regelõs játékhoz 😊 a lényeg hogy sokan nézzék meg az oldalt, mint pl a hackplanet de ez más. ( http://namtar.myminicity.com/sec ) hol tudok esetleg ehhez segitséget kérni?
Köszi keresem..
fery02
Nézzél bele a a játék telepítési mappájába, és keressél valami "save" mappát, vagy hasonlót. Esetleg szét lehet még nézni a Dokumentumokban is ,a játék nevével elnevezett mappát keresve. Ha nem találsz sehol sem, akkor lehet még a C meghajtó "Document and Settings" fõmappában is valamelyik almappán belül.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Újra akarom rakni a gépemet.Az asszony mindíg morog mert elõröl kell kezdenie a játékot./LUXOR 4/.Hogyan lehet elmenteni valahogy .hogy ne kelljen elõröl kezdenie a játékot??
Köszönöm..
Én is segítséget szeretnék kérni egy problémám megoldására. Megvettem a Need For Speed Unerground 2-t, hogy tudjak mással is versenyezni benne, ne csak a gép ellen. Erre akkorra megszünt az Online mód. Mikor megtudtam már késõ volt. :s Ez a kisebbik gond lenne. Hallottam, hogy Lan szerver programmal ugyanúgy lehet ismerõsökkel versenyezni, vagy akiket meghívok, vagy meghívnak. Próbáltam azt is. Az se vált be. Ugyanis hiába csinálok szervert én, vagy aki meghív, nem látjuk egymást. :s Ennek a problémának a megoldására kérnék megoldást. Elõre is köszönöm. Tisztelettel: Attila752.
Sas6
köszike

Saddalim
szeretünk. a te helyed az apróhirdetés menüpont

Sas6
pápá 😄

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Köszi, de brutálisan megoldottam, levettem az egészet!