11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9436 Beszart a Táp, HDD/Wincsesztert nemtom meg nyitni, az internet explorert se, és a spybot search & destroyt se, és lassúl lefele a gép folyamatosan hétről hétre. -
#9435 mittegyek ha: -
Tucsok04 #9434 Kösz a választ:) -
#9433 hát pedig, az alapból bennevan. :-)ű
alternetív indítási mód: start-futtatás: mspaint -
#9432 windows xp prof. sp3 -
Hydroceph #9431 Milyen windowsod van?:o -
#9430 Már mint nincs a kellékeknél... -
#9429 Nekem ilyen nincsen, pár hetes a windowsom. korábban volt olyanom -
Hydroceph #9428 Start Menu\Programs\Kellékek -
#9427 De :F -
Hydroceph #9426 paintet?:D
remélem nem azt keresed -
#9425 És azt hol találom? az kéne nekem. -
#9424 JPG-be a paint is tud menteni. powerpoint meg nincs alapból -
#9423 egy | kettő | három
középső drágább mint az első, de elvileg teljesen OS-független, harmadik a legolcsóbb, de maszek. vagy apróhirdetői oldalon -
Tucsok04 #9422 Üdv.
Olyan gondom lenne h van egy satás dvd író de a gépbe csak ide van:S Lehet hozzá átalakítót kapni? -
#9421 De nem tudom feltölteni így a képeket, ha officeos van. Régebben mikor nem volt fennt az officeom, volt egy alapértelmezett, és azzal tudtam képeket is csinálnio JPG formába. itt meg nem találom ezt a képformátumot. -
#9420 próbáld meg megnézni az alaplapodhoz adott kis segédprogival ami kiírja h a mi van a gépben, hőmérséklet, stb. -
#9419 csak ofiszos van :-) -
RaSzTaH #9418 persze, megnéztem eszközkezelőben nem tudom ez jelent-e valamit,Processzor-> de ott 2xer írja ki a procimat amd x2 5000+ ... -
#9417 Nálam jobb egérgomb pl az asztalon, majd Új/Microsoft PowerPoint bemutató -
Hydroceph #9416 ááá, probaltam, semmi, mar vagy 5. progit probalom, mindegyik ugyanaz... -
#9415 A powerpointot hol találom? (nem az offices, hanem az alap) nincs a kellékeknél se -
#9414 Ha nem egyezik a daemon verziója haverodéval, akkor próbáld meg, hogy letöltöd ugyanazt a verziószámút vagy a legújabbat (ha még nem tetted meg ezeket). -
Hydroceph #9413 ja megtom nyitni, ottvan setup file is, de arra is csak a dosablak, kb 1 oraja lett irva, havernal daemon olvassa rendesen -
Hydroceph #9412 vááá én már megorulok, komolytalan problemam lenne;
adott 2 nrg file, belököm poweriso vagy daemon, ezutan megprobalom megnyitni, és csak egy dosablak ugrik fel de egybol el is tunik, nem tortenik semmi, powerisoval lett irva....azért itt sirok miatta, mert semmit nem talaltam googleben. ha valaki megmondana hogy oldjam meg, azt megköszönném, amugy egy orange boxrol van szó -
#9411 áááköszi szépen, elég idióta problémám volt, ezt tudhattam volna én is, illő lett volna. mégegyszer köszi.
Csoportokban és típus bejelölése, így már a régi, kézhez állóbb -
#9410 Jobb klikk, Ikonrendezés szempontja, Csoportokban. -
#9409 Ahogy belépeka sajátgépbe a particiók és a dokumentum mappák egybe vannak. Ez az után történt, hogy egyszer -most- nagyon belassult a gép. És beléptem a sajátgépbe és a particiók meg mappák nagyon egymás mellett vannak. nincs rendezve. És ezt jobb klikkel nem tudom visszarendezni. mi lehet az ok? -
Hydroceph #9408 Viszont megoldodott, köszönöm szépen azért!
Rájöttem, hogy az atilemez, amit emgtaláltam, az a régebbi atikártyám lemeze...megtaláltam a 9600os lemezét is, problemamentesen feltettem és megy minden faszán. Tényleg köszi azért.
Viszont ami még érdekelne, az a lentebb leirt tápganyus problema lenne, illetve az, hogy ha beteszem a 2CD-s flatoutom 1 1. lemezét, akkor miért megy el monitorrol kép? Nem történik semmi, csak monitor kiirja, hogy no signal és csak reset utan van ujra kép..
Havernál kiprobaltuk, rendesen feltudja telepiteni.
Természetesen próbáltam más lemezt betenni, azota több játékot feltettem simán CD/DVD ről.
Esetleg valami tipped? -
Hydroceph #9407 miutan szetgugliztam agyamat az ati2mtag miatt, ez volt az elso amit probaltam :( -
saca79 #9406 Köszi a segítséget annyi hogy a lejátszásnál nekem nincs mikrofon opció de ha a fordítottját csinálom tehát a felvételnél lenémítok minden más opciót a mikrofonon kívül működik faszán :)köszi a tippet még1X!! -
#9405 remek, köszi hogy túrtál utána :-)
Itten szedj le egy régebbi driver verziót (radeon/XP-hez vannak), azt próbáld meg feltenni. sztem előbb a hetessel próbálkozz -
#9404 alaplap/proci driver fenntvan? -
Hydroceph #9403 gamecopyworld.com crackeld -
#9402 "Nemrég töltettem le egy játékot"
Itt rontottad el. A profik bemennek a boltba megveszik. Otthon már csak a patcheléssel, drivertelepítgetésekkel, windows újrarakással foglalkoznak, hogy elinduljon a game :D:D -
RaSzTaH #9401 Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: adott egy amd x2 5000+-os proci, lehetséges az, hogy vista alatt a feladatkezelő teljesítmény fülnél csak 1 grafikont látok dolgozni, olyan mintha csak 1 mag futna, a másik gépen 2 külön rublikába megy a grafikon, akkor lehet csak 1 magot használ valamiért a windows a prociból? és ha igen akkor miért lehet?! Köszi előre is -
duduska25 #9400 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem: Nemrég töltettem le egy játékot az unokaöcsémnek, ám egy kis probléma adódott. A telepítés simán ment, azonban a játék elindítását már nem engedi, és "rossz lemez van a meghajtóban" üzenetet írja ki, és az adott játék honlapját adja meg. Próbáltam már többször is kiírni dvdre, de sajnos akkor is az előbbi hibával találkoztam. Ha valaki esetleg tudja, hogy mi lehet a probléma, és ilyenkor mit kell tenni, kérem segítsen! -
Hydroceph #9399 eseménynaplóban:
Az eseményazonosító ( 45062 )
0000: 00 00 00 00 01 00 5a 00 ......Z.
0008: 2c 00 00 00 06 b0 00 c0 ,....°.À
0010: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
0018: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
----------------------Vagy----------------
0000: 00000000 005a0001 0000002c c000b006
0010: 00000000 00000000 00000000 00000000
0020: 00000000 00000000
Nekem ez teljesen kinai. -
Hydroceph #9398 ati2mtag miatt van ez, elég sok infot/megoldást találtam neten, voltak akiknek egyik sem segitett, sajna ezek közé tartozom. memoriat teszteltem, kártyát teszteltem másik gépben.
most addig jutottam, hogy betettem egy régebbi kártyát gépbe, feltelepitettem egy drivert hozzá ati oldalrol. elindult minden jatek. visszaraktam 9600ost, szinten elindult minden jatek, csak sajna tele volt grafikai bugokkal, gondolom driver miatt, ugyh sajnos vissza kellett tennem a "szar" drivert....irtak hogy tegyem fel drivert amit anno lemezen kaptam kartyahoz, szinten problemakba utkoztem.
Mikor a lemez elkezd pörögni romba, leáll gép, total leáll, de a led vilagit rajta, és nemtom se reset, sem kikapcs, csak ha kihuzom tápkábelt és varok vele 4-5 masodpercet...
gondolom ez táp problema, vagy nemtom, de ezt márvagy masfel eve csinalja a kicsikém, nagyon ritka, de a rohadt ati lemeznél mindig :D
minden összeesküdt ellenem -
#9397 #9392 (saca79): hangerőbeállítások/LEJÁTSZÁSnál a mikrofon le van némítva?
#9393 (bejja77): GYIK
#9394 (Hydroceph): időt kérek :-)
#9395 (Kátya78): GYIK
#9396 (fery02): lapozófájl mindig kell. 0-ra sose vedd le :-)