11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9476 komoly ez a drift city kell hol tom letölteni? :P -
#9475 Szerintem ez egy Lomtárban lévő cucc, amit töröltél. -
#9474 RECYCLER\S-6-1-18-100002088-100021658-100014944-6531.com ot hiányolja a merevlemez és ezért nem nyilik meg rá kerestem googlen hogy milehet de nemtalált semmitse sztetek?:D:S -
Cat 02 #9473 Silkroad + bot ment hozzá, de ez nem szokott problémát okozni (mmint géphalált és fagyást szokott, nagyon durva, minden megfagy, bár ilyen van cod2 közben is :D). Túlterhelni biztos nem terhelte túl, ezt még lazán bírnia kéne a gépnek. -
#9472 betörtek hozzád, és leszívtak mindent a gépről, oszt elfelejtették hogy be volt kapcsolva és kinyomták XD
komolyra fordítva: ha a rendszer kezdett túlterhelődni, védelmi szempontból automatikusan lekapcsolja a legnagyobb fogyasztó programokat, rosszabb esetben a gépet -
#9471 "megy pár game"
Ez az esetek 99%-ban szokott problémákat okozni... :D -
#9470 ninja reboot -
Cat 02 #9469 wtf, megy pár game, letöltés, átmek másik szobába, vissza 10 perc múlva és minden üres. Minden progi bezárult. 5let ? -
#9468 megnéztem és biztos fasza lesz. még 1x is köszi. -
#9467 Köszi, megnézem -
Cat 02 #9466 Flatout 2 ? -
#9465 Valaki tud nekem olyan autós játékot mondani ami laptop hd3450 vga-n is fut és legalább 8-an is lehessen rajta játszani hálózaton. Mert lesz egy lan party és lesznek ilyen laptopok is.
elöre is köszi -
#9464 Jah, link is van :) -
#9463 Próbáld meg ezzel -
#9462 no, most én is segítséget kérek. Van egy file az asztalomon, mérete 0 byte, amikor ki akarnám törölni, azt mondja hogy a fájl nem létezik... az asztalon viszont ottvan... hogy tudnám eltüntetni onnét? -
Devergo7 #9461 Sziasztok! Van egy írtó nagy probléma a gépemmel. Minden játékban azt csinálja, hogy ha közelebb érek vmihez akkor jelenikm eg, pl Crysisben a szikla, fa, fű... Call of Dutyban is. Minden vga frissités felvan rakva. Valaki tudna segiteni h mi lehet a baj? elöre köszi -
foldi6 #9460 sziasztok, elakadtam a HEROES 4 3. kampány 3.pályáján!
A fekete sárkányok földjén járok és már mindenkit kiirtottam, a de a fekete sárkány temetőjébe csak akkor enged be, ha a sárkánypáncélt megtalálom. De nincs meg sehol sem, az orakurum megmutatott egy helyet, de nem tudom hogyan kell ásni a hőssel. Ha vkinek van vmi tippje azt megköszönném -
#9459 najigen
amúgy hivatalosan ez még mindig beta, az eredetije a skidrush, messze jobb ennél... :D -
#9458 uuuh... Nem akarom leszólni, de Grid után ez egy kicsit erős bemutató volt
Hát igen, ingyen ne várjon sokat az ember :) Azthiszem inkább maradok a sima multinál, de köszi szépen a tippet :) -
#9457 jóvanmá tudom énis de hulla vagyok oszt reflexből beírtam :D -
#9456 köszönöm :)
(aldomainek elé nem kell www) -
#9455 Drift City, ingyenes MMORPG
linkhez katt ide
egy regisztrálás, lap alján kliens letöltése, elindítod, megvárod amíg felfrissíti magát, oszt hajráf -
#9454 Jobb topikot nem találtam úgyhogy itt kérdezem, tud valaki olyan online kocsis játékot ahol a versenyek után összenyert pénzből lehet újabb kocsikat és alkatrészeket venni? Olyasmi mint a TDU, csak ingyenes vagy biztonsági-másolat változatban? -
husqarna #9453 Már rájöttem a hibára! Crack probléma volt! Csak az exe fájlt másoltam
a többit is kellett volna! A játék elindult, de nem futott jól!
Már jó a célkereszt! -
husqarna #9452 Nekem ilyen az alapkurzor! (Q) -
#9451 Szerintem nem lehet változtatni, vagyis én úgy tudom. Majd körülnézek a beállításokban, hátha. Amúgy az alapkurzor ilyen:
(és NEM Half-life 2-őt, hanem Half-life 2-t) -
husqarna #9450 Ha valaki tud segítsen!
Feltelepítettem a Half life 2-őt.Már játszottam vele párszor, de régen!
A probléma: Hogy a francba állítom át a célkeresztet, mert gyárilag
egy nagy Q betű zárójelben? Emlékszem vhogy át lehetett állítani, de már nem tudom hogy! -
#9449 Manapság már egyre kevesebb játékban látom az nvidia logot. De amúgy szinte teljesen mind1 is, hogy melyik logoját látod a játékban, teljesítményben minimális különbség lehet csak. Am úgy hallottam, hogy az ATI kártyák hardverben komplettebbek, míg az nVidiának a driver (szoftver) része fejlettebb. -
#9448 Pontosan emiatt gondoltam geforce kártyára, mert rengeteg játéknál találkozok a logójukkal. És volt olyan játék (pl. Kotor) aminél az ATI kártya miatt voltak kellemetlenségek. -
#9447 Annyit megjegyeznék, ha főleg játszani akarsz, akkor még sokáig fogod látni az nvidia logót játékok elindításakor. helyedben nvidiát választanék. Játszható az is. tök mindegy, ha a cod4 150 fps-el vagy 180 fps-el fut (csak példa). a kritikus frame úgy is 20 fps. -
#9446 Köszönöm szépen a segítséget! Eredetileg Intel+Geforce kombinációra gondoltam, de így már kicsit hajlok inkább az ATI-ra. Jelenleg is Ati videokártyám van, előtte pedig Geforce volt, csak nem voltak egy szinten, így felesleges kölönbséget keresnem köztük.
A processzoron még elgondolkodok és nézelődöm, úgyis van még pár hetem mire összejön a pénz :D -
#9445 AMD-Ati val. én azt ajánlom. Phenom II 940 Black Box osat 3.0 Ghz alapban böven meg teszi és egy 4870 est mellé vagy 4870x2 eset ha van rá keret :D és 790GX chipsetet persze. SB750 össel -
#9444 Egy hónapja vettem gépet, azelőtt a "Milyen gépet vegyek most" topikot tanulmányoztam, és akkor mindenki Intel+Ati-ra voksolt. Köztük én is, arról hallottam máshonnan is a legjobbakat. Nem hiszem, hogy azóta változtak a dolgok, de ha biztosra akarsz menni, nézz bele abba a topikba te is. Az viszont szerintem biztos, hogy ezzel a párossal szerintem játék téren nem jársz rosszul. :) -
#9443 Hello! Nem sokára fel szeretném újítani a gépemet és első sorban játékra fogom használni. Erre a célra Intelt vagy AMD processzort ajánlotok? Illetve VGA geforce vagy ati? Ezen a téren úgy hallottam, hogy a geforce jobb, de javítsatok ki ha nem így van :D
Előrre is köszönöm! -
#9442 csináltál rá partíciót?
start -> vezérlőpult -> felügyeleti eszközök -> számítógép-kezelés -> lemezkezelés
töröld az ÚJ vincsiről ami rajta van és csinálj új partíció(ka)t rajta, és azt formázd. NE gyorsformázással, NTFS-ben -
#9441 Hali! Vettem egy Zsír új Vinyó-t és nem képes formázni a windows! végig megy a csík és azt irja hogy "A Windows Nem tudja Befejezni a Fromázást." ez mért van? Előre is kösz! -
#9440 inkább add nekem ^^ -
#9439 ez bonyolult ááh le szarom ki baszom a 10 edikröl. tele van a tökökm... -
BenceYCE #9438 Ha beszart a táp, akkor el sem indul a gép. Tehát kuka és csere a táp.
Mentsd el a lényeges fájljaidat
ezután próbáld megmenteni a windowsodat. Ha nem megy akkor formázd le a vinyót, telepítsd újra a wint, majd a védelmi progijaidat és próbáld meg vissza tenni a mentett fájljaidat úgy hogy mindet leteszteled előtte a védelmi progijaiddal. Amelyik rész nem vili, kérdezz! -
#9437 Athlon XP 3200+ (0.13 um SocketA[462])/ Ati X1650 (90nm) /HDD Samsung 120GB a lassulást föleg Counter-Strike: Source ban vettem észre hogy percenként fps laggom van. mint a többi játékban(mivel ezután megnéztem a többit is.. :S) HELP