Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Amikor játszom mondjuk a gta 4-el a procim fura hangokat ad. Mintha a proci ventillátorába valami beakadna. De a játék megy rendesen, nem akad, se nem fagy emiatt.
Nem tudom, hogy ez baj vajon?

Evil
Én úgy vagyok vele hogy egy 90°C ig bõven jó, 100°C már kicsit magas 😊

fery02
Az semmi, nekem múltkor 98 fokos volt. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
75-nél jön a baj.

Colton
Az rossz ha a VGA 58°C?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

minden játéknál van hang
fery02
Más játékoknál van hang? Ha megvetted, akkor szedhetsz le a játékhoz javításokat, ha van, hátha megoldja. De lehet, hogy csak drivert kell cserélned a hangkártyádhoz

fery02
Fraps

Hello?
Lama kerdes de hogyan lehet megnezni h a jatek hany FPS el fut???😄DD Aki nem unja valaszoljon. Koszi elore is.

hellosztok!
Megvettem a Prison Tycoon 4-et, de nincs hangja.2x is újraraktam, de akkor sincs.Pedig a könyvtárban van olyan mappa hogy sound és tele van hanggal.De mégsincs a játékban.Mitõl van ez?
fery02
Nem látsz olyan sort, hogy "GPU dióda"? mert az lesz az.

Colton
HI all!

nem tudtok egy olyan progit ami méri a VGA Hõmérsékletét mert az Everest Nem Méri a VGA Hõmérsékletét!

fuu hát akk lesz mit telepiteni!
szerintem a 8.7 ati driverem az elég!
na mindegy kössz!

fery02
Nekem is volt egyszer ilyen bajom. Ha másolt a játék, próbáld másik crack-el, vagy tegyél fel patcht, új VGA drivert, directX-et, talán Flash player-el is lehet próbálkozni...annyi lehetõség van.

Hello!
Van egy jatékproblémám amit nem tudok megoldani! Viszont nagyon jo jaték és nem akarok lemondani róla!A játék neve Rise of Nations.
feltettem a jatekot! és induláskor kihagyja a szokásos videot! na már ez nem is baj!hanem mikor megjelenik a menü akkor egyszerüen nem birok rakattintani semmire se,hiába kattintok rá a solo gamera nem reagál! nem tudom mivan!tud valaki segiteni?
a gépem
amd 64 x2 duol proci 5400+
Ati Hd 3870 kari
2 gb DDr2 ram 800 Mhz
sarvice pack 3

fery02
Everest.

Colton
HellO!

nem tud nekem valaki egy olyan programot adni amivel tudom mérni a Procim Hõmérsékletét?

elõre is köszi!

ChuckyHUN
4800+ procit meddig lehetne biztonságosan húzni?
Bioson kívûl lehet máshol? Igazából onan szeretném

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kosz!!!

Saddalim
XP telepítõcd be, amikor továbbolás amíg ki nem írja hogy talált már feltelepítettet, ott javítás. megvár, örül :-)

fery02
Ehhez a Háló kártyához keresnék neten drivert, de nem találok sehol, csak fizetõset.
CD-t nem kaptam, mert csak "megdobtak" a kártyával. 😊

Helló all!
nekem olyan problémám lenne hogy amikor bekapcsolom a gépem(windows xp professional) akkor a bal felsõ sarokba ezt irja ki:
INVALID Boot.ini file
Booting From c:\windows
A probléma második fele h amikor bekapcsol a computerem akkor a beállitások nem ugy álnak ahogy kell!pl:nem azok az iconok vannak kint amik voltak,sõt van amelyik el is tünt!nincs háttér kép.a start all programs menübe szinte nincs semmi egy-két programot leszámitva!
Td valaki segiteni? Elõre is kössz!

Saddalim
ha más progi is csinálja, akkor memtest
ha csak ez, akkor valszeg rossz a feltörés
(jaj, elnézést itt senki se játszik tört játékkal 😄)

hi,
Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover címû játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
Egy fekete ablakban ez jelenik meg.
"R6025
- pure virtual function call "

És kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
"A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelelet: read".
A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."

A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.

ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezõsködjek akkor segítsetek légyszi
köszi
dragon11
Hi. Gyártó, típus is különbözhet. Pl. az MSI legfõbbképp nvidiat gyárt, és azokba van overlocked (ami gyárilag húzott, nagyobb memória stb)..

gyártó válogatja, attól ugyan az a kártya.

Jó megjegyezés, de az alapján vásárolj, hogy ez 1gb-os.. nem csak az számít! sokan el sem olvassák a többi tudását..

sovatalevi
hello.azt szeretnem megtudni h a GTA SAN ANDREASBAN van olyan auto teleportalo amely oda teleportalja az autot,ahol vagyunk?elore is kosz

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Colton
Hello!

Valaki Tudna egy pontos leirást adni nekem az Nvidia Geforce Go 6600 GT nevü tipusáról? mert mindehol ahol megnézem mást ir! egyik azt hogy 128Mb-os a Másik meg hogy 256 Mb-os! PLs Help! Kösz!

fery02
Fórum menü/ Beállítások/ Jelenlegi kép

marko952
valaki segitene hogy tudok képet rakni a nevemhez?

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

fery02
<#eljen>

dragon11
Én eleve csak úgy veszek gépet, hogy alkatrészenként és Én majd összeépítem magamnak és akkor kapom szét, amikor akarom.;-)

fery02
Van ez a szöveg:
"Open "Control Panel" -> "Networks", and choose the "Add Adapter" button.
The Add Noetwork Adapter dialog box appears. Select "<other> Requires
disk from manufacturer" in the list of Network Adapters, and then press
<Enter>."

Nem tudom, hogy a leírás szerint, az én magyar Windows XP-mben hol kellene turkálnom. Azt értem, hogy a Vezérlõpultban, a Hálózati kapcsolatoknál...

Fabio Capello
hát ennyi információból nem fogjuk tudni megoldani...

Sziasztok! A régi settlers 2 játékot akarom elindítani windows 98-on.
Pontosan nem tudom mi a baja, de szerintem ez a com2 porttal van valami, azt hogyan lehetne átállítani! Elõre is köszi!
Hali!
Windows mobiles telefonra dvix lejátszot tudnátok linkelni én kerestem de nem találtam amit le tudok tölteni
Elöre is Köszönöm

fery02
Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb hangkártya?
Ez vagy ez?

Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni! Most játszom a Desperados2-vel, ott tartok, hogy Docinak meg kéne gyógyítania az indiánt és ehez lopnia kell egy kötszeres zsákot a fõkapunál álló õrtõl. Hogyan, melyik karakterrel kell ezt megtenni?, mert én már próbáltam mindenhogy de nem tudok semmit csinálni ezen a pályán. Gondolom, hogy Docival kéne de nekem nem megy sehogyan sem. Segítene valaki!
fery02
Persze. Felbontani fel lehet bármikor. Csak nem biztos, hogy megéri. 😊

predator0
Fel lehet akármikor. Csak így ha valami elromlik, vagy user rontja el benne sokba fog kerülni. Feltételezem az utóbbi miatt találták ki 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

fery02
De milyen szemétség már az ilyen 😄 Nem lehet felpattintani a gépet. Én szerintem nem bírnám ki, ha vennék egy új gépet, hogy milyen lehet vajon belülrõl. 😄 Már csak azért is, hogy megnézzem van-e dzsungel, vagy nem. Mert a hûtés szempontjából nem mind1 ugye. 😊

Gus85
Fel, nem az volt végülis a gond. Egy régebbi nvidia driver megoldotta a problémát, azért köszi!

Mens Agitat Molem

dragon11
Nem lehet szétszedni a gépet, garanciás. Majd Õk szórakoznak vele.. garanciás.. 3napja vette..

Megnéztem a rendszerkövetelményeit és valóban futnia kéne rajta rendesen. A játékhoz kiadott patch-eket felraktad?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

predator0
Nálam a szokásos helyén.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

marko952
hol van a banner amit el lehet olvasni?

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

Gus85
Megtettem, a probléma sajna még fenn áll. esetleg egyéb tipp?

Mens Agitat Molem

Szasztok!
Pls valaki linkeljen nekem egy ojan oldalt ahonna letom tölteni azt a hangkártya drivert amivel nem cseszem el a gépet? ( ien van most : Ati ATI Function Driver for High Definition Audio)
A videókari driver frissítésével próbálkozz

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Gus85
Üdv!

Elnézést ha rossz helyre írok.
Technikai jellegû problémám a következõ:
Nem kicsi szünet után egy újonnan szerzett géppel neki akartam látni ismét végigjátszani a neverwinter nights alapjátékot. A játék igen nehezen fut, már levettem a felbontástól kezdve mindenbõl, de elképesztõ módon szaggat, mint ha túl ósdi lenne a masinám. Nem azt akarom mondani, hogy egy atom gépezet, de bõven el kellene hogy vigye (p4 2,8, 512ram, geforce 2 64 mb-s videokártya)
Gyanakodtam a videokártyára, de más játékkal nem volt ilyen rossz tapasztalatom.
Ötlet valakinek?
A választ elõre is köszönöm!

Mens Agitat Molem

Rakjátok bele egy másik gépbe, az tuti megmutatja. Ne szarakodjatok vele. Olyan mintha kimelegedne szegény. Ha megfõzöd, abba beleköthetnek.