Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, hogy ez baj vajon?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Lama kerdes de hogyan lehet megnezni h a jatek hany FPS el fut???😄DD Aki nem unja valaszoljon. Koszi elore is.
Megvettem a Prison Tycoon 4-et, de nincs hangja.2x is újraraktam, de akkor sincs.Pedig a könyvtárban van olyan mappa hogy sound és tele van hanggal.De mégsincs a játékban.Mitõl van ez?
nem tudtok egy olyan progit ami méri a VGA Hõmérsékletét mert az Everest Nem Méri a VGA Hõmérsékletét!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
szerintem a 8.7 ati driverem az elég!
na mindegy kössz!
Van egy jatékproblémám amit nem tudok megoldani! Viszont nagyon jo jaték és nem akarok lemondani róla!A játék neve Rise of Nations.
feltettem a jatekot! és induláskor kihagyja a szokásos videot! na már ez nem is baj!hanem mikor megjelenik a menü akkor egyszerüen nem birok rakattintani semmire se,hiába kattintok rá a solo gamera nem reagál! nem tudom mivan!tud valaki segiteni?
a gépem
amd 64 x2 duol proci 5400+
Ati Hd 3870 kari
2 gb DDr2 ram 800 Mhz
sarvice pack 3
nem tud nekem valaki egy olyan programot adni amivel tudom mérni a Procim Hõmérsékletét?
elõre is köszi!
Bioson kívûl lehet máshol? Igazából onan szeretném
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
CD-t nem kaptam, mert csak "megdobtak" a kártyával. 😊
nekem olyan problémám lenne hogy amikor bekapcsolom a gépem(windows xp professional) akkor a bal felsõ sarokba ezt irja ki:
INVALID Boot.ini file
Booting From c:\windows
A probléma második fele h amikor bekapcsol a computerem akkor a beállitások nem ugy álnak ahogy kell!pl:nem azok az iconok vannak kint amik voltak,sõt van amelyik el is tünt!nincs háttér kép.a start all programs menübe szinte nincs semmi egy-két programot leszámitva!
Td valaki segiteni? Elõre is kössz!
ha csak ez, akkor valszeg rossz a feltörés
(jaj, elnézést itt senki se játszik tört játékkal 😄)
Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover címû játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
Egy fekete ablakban ez jelenik meg.
"R6025
- pure virtual function call "
És kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
"A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelelet: read".
A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."
A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.
ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezõsködjek akkor segítsetek légyszi
köszi
gyártó válogatja, attól ugyan az a kártya.
Jó megjegyezés, de az alapján vásárolj, hogy ez 1gb-os.. nem csak az számít! sokan el sem olvassák a többi tudását..
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Valaki Tudna egy pontos leirást adni nekem az Nvidia Geforce Go 6600 GT nevü tipusáról? mert mindehol ahol megnézem mást ir! egyik azt hogy 128Mb-os a Másik meg hogy 256 Mb-os! PLs Help! Kösz!
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
"Open "Control Panel" -> "Networks", and choose the "Add Adapter" button.
The Add Noetwork Adapter dialog box appears. Select "<other> Requires
disk from manufacturer" in the list of Network Adapters, and then press
<Enter>."
Nem tudom, hogy a leírás szerint, az én magyar Windows XP-mben hol kellene turkálnom. Azt értem, hogy a Vezérlõpultban, a Hálózati kapcsolatoknál...
Pontosan nem tudom mi a baja, de szerintem ez a com2 porttal van valami, azt hogyan lehetne átállítani! Elõre is köszi!
Windows mobiles telefonra dvix lejátszot tudnátok linkelni én kerestem de nem találtam amit le tudok tölteni
Elöre is Köszönöm
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Mens Agitat Molem
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
Pls valaki linkeljen nekem egy ojan oldalt ahonna letom tölteni azt a hangkártya drivert amivel nem cseszem el a gépet? ( ien van most : Ati ATI Function Driver for High Definition Audio)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Elnézést ha rossz helyre írok.
Technikai jellegû problémám a következõ:
Nem kicsi szünet után egy újonnan szerzett géppel neki akartam látni ismét végigjátszani a neverwinter nights alapjátékot. A játék igen nehezen fut, már levettem a felbontástól kezdve mindenbõl, de elképesztõ módon szaggat, mint ha túl ósdi lenne a masinám. Nem azt akarom mondani, hogy egy atom gépezet, de bõven el kellene hogy vigye (p4 2,8, 512ram, geforce 2 64 mb-s videokártya)
Gyanakodtam a videokártyára, de más játékkal nem volt ilyen rossz tapasztalatom.
Ötlet valakinek?
A választ elõre is köszönöm!
Mens Agitat Molem