11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• dragon11
    Üdv!

A gépemben egy Samsung DVD író van, ami elég drága volt..
    Eddig a következő probléma soha nem jelentkezett..:

Nero 6-tal (gyári cd-jén van rajta) írok és 4dvd-ből 3at elront faileddel 5% után.

A buffer 10%->90%->13%->89% és stb.. nem fix, mint régen!

A C-n 70gb, a D partíción pedig 28gb szabad hely van. CCLeaner, registry rendberakás(registry booster 09-cel megvolt), törezedetett mentesítés optimalizálással (Smart Defrag) ugyancsak meg volt.

Vírusos lenne? Bár kétlem, mert Kaspersky Internet Security 2009 van fenn.. akkor kezd elromlani a dvd íróm?:(

UI.: A Driver újra lett rakva törezedettm. előtt és így sem jó.:(
  • Saddalim #9515
    reset, és újrakezdi a telepítést. hátha csak elszállt valami közben
  • Colton
    Hello!

LEnne egy kérdésem! Nekem két sz.gépem van és az egyik most mondott csütörtököt. kb 4 óra tájékában elkezdtem ujra rakni a Windows-t, és most még mindig az "eszközök Telepitése" cuccnál tart! Ez normális? Ha nem, akkor mit tegyek?
  • Lazarus
    mondjuk nem egy nagy cucc, nem is kell rákeresned. Egyszerűen bereszeled addig hogy a legmélyebb karcolás is eltűnjön aztán egyre finomabb felületű smirglivel kipolírozod.
  • Lazarus
    Ha a cd karcos van rá egy jó polírozási technika sima körömfényesítő reszelővel, keress rá neten. Én ezzel a technikával tettem újra olvashatóvá 1-2 korongot anno
  • Mazursky
    hát akkor sztem nagy gáz van, valszek a cd hibás.van rá kb 80% esély.
  • peppuz
    Hello!

Az lenne a problémám hogy fel akarnám telepiteni az Empire Earth 2 Act of SupreMacy kiegészitöt...és a telepités közben körübelül a felénél megáll és azt irja ki hogy:
    Összetevő átviteli hiba

Összetevő:Empire Earth II:Act of Supremacy
    Fájlcsoport:Default Component
    Fájl:H:\data2.cab
    Hiba:Adathiba(CRC)

Nah ez miért van??erre szeretnék választ kapni
    Köszönöm elöre
    U.I.:a CD eredeti és a Rendes EE2 is
  • fery02
    Futtass le egy Memtest86-ot, hogy megbizonyosodj, hogy hibás-e a memóriáid. Valszeg felmondta a szolgálatot a gépedben egy memóriamodul.
  • Mazursky
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy minden játékom egy idő után Alkalmazáshibával kilép.Mindenféle memorakódra hivatkozik meg ilyenek.Miért van ez?Az Xp-m vadi új.
  • CopyKing92
    Creative Sound Blaster 0350 Audigy 2 ZS Hangkártyám van. valmiért elment a hang... le szedtem hozzá drivert de még mindig nemmüködik... mi a rák? :/ hogy tom meg csinálni Audigy 2 es drivert tettem fel direkt ami Audigy 4 ig támogat és egyéb X-fi ket. kösz.
  • lac556
    segítséget kérek mi lehet a baj? COD 5 telepítése kb 60-70%nál 1038 as hibakódda kilép
    a második dvd.n lévő file okat akarja de ott van be mountolva a köv meghajtora
    ha nem mountolom be a 2. dvd.t akkor már kb 50%nál kilép

vmi 2xdvd5 féle verziom vanúhogy lehet 2 isobol 1et csinálni?
  • D4N1
    Azért köszönöm a segítséget!
    Dani
  • Hydroceph
    Próbáld meg ujratenni, vagy feltenni egy korábbi verzoót. Nemtok semmit, google sem segitett.
  • Hydroceph
    Ha Nvidia, akkor Ezt.

Másnak ez segített, állítólag.
    Atihoz nem tudom, hogy melyik driver kell, próbálj 2005 körülit. a legjobb ha a karihoz kapott drivert teszed lemezrol, sztem.
  • Hydroceph
    Tegyél fel régebbi drivert a videokártyához.
  • Szilveszter18
    Hali nekem lenne egy olyan problémám a Call of Duty 2-vel,
    mert nem indul intel VGA kártyával valami directx hibát ír ki,
    de hiába felrakom neki a játékhoz való directx-et vagy letöltöm akkor sem megy.
    Várom a megoldásotokat erre az email címre. [email protected]
    Ha valaki tudná nekem ezt a dolgot orvosolni.
  • D4N1
    Az a baj, hogy nem lehet nullára csak kétszeresre állítani,és újabb Catalyst-ot nem támogat a kártyám.
  • Prince23
    Ha jobb klikket nyomok mondjuk egy ikonnál, és a Társítás-ra kattintok, ott az ajánlott programokat, hogy lehet kitörölni a listából?
    Egy társítást szeretnék onnan kitörölni.
  • Hydroceph
    Hát akkor szedj le másikat
  • Colton
    Töröt? mármint Tört? mertha arra gondolsz akkor az!
  • Saddalim #9496
    törött? :-)
  • Hydroceph
    Vedd le nullára, vagy allitsd be ugy, hogy az alkalmazás beallitasait hasznalja. Igy sem lehet? Tegyél fel egy ujabb CCC-t.
  • D4N1
    A kérdésem a következő lenne:
    ATI videokártyám van de a Catalyst nem engedi hogy letiltsam az élsimítást és az anizotróp szűrést,csak lejjebb lehet venni, pedig egy játékhoz ez kellen, mert így nagyon lassan fut, tehát a kérdés az lenne, hogy ezt valami más programmal meg lehet-e oldani?
    A választ előre is köszönöm!
    Dani
  • Colton
    kicsit sok lett bocsi és ugyan az. még1x bocs Vok
  • Colton
    Hali!

Valakinek Jelentekezett már ez a hiba, a Medieval Total War Telepitésénél?

Setup is unable to find installation Languages E:\SETUP.LID file.

Error 105

Ha valakinek volt már ezzel dolga és meg tudta oldani legyen oly kedves és mondja meg hogy tudnám én is megoldani! Köszi!Hali!

Valakinek Jelentekezett már ez a hiba?

Setup is unable to find installation Languages E:\SETUP.LID file.

Error 105

Ha valakinek volt már ezzel dolga és meg tudta oldani legyen oly kedves és mondja meg hogy tudnám én is megoldani! Köszi!
  • qtab986
    THX!
  • predator0
    Audiosurf.
  • qtab986
    Ennek a játéknak mi a neve?
  • Hydroceph
    malwarebytes, nekem legjobban ez jott be. itt ajanlottak régebben.
  • CopyKing92
    van 1 backdoor a gépemen. hogy tom le törölni nem engedi magát. tudtok programot ajánlani rá? neve (difqfkyl.dll.ren) ez a backdoor neve.
  • Lazarus
    Ugyan ez akkor fordul elő hogyha nem, vagy hibásan fut az explorer. Ha az explorer már nyitva van egyszer akkor csak egy filekezelő böngészőt nyit meg. Tehát nálad fut, viszont nem jelenít meg semmit. Esetleg próbáld meg bezárni Processes listában és indítsd el újra.
    Ha így se jó akkor megállt a tudományom :)
  • vzajcev
    Tálca nincsen!
    explorer-t sikerült előhoznom de az asztalt sehogy!
    Nem tudom hogy kéne
  • Lazarus
    Alt+Ctrl+Del -> New Task... -> explorer -> Ok
  • Hydroceph
    tálca van? ha igen akkor jobbgomb rá és asztal megjelenitese
  • vzajcev
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy a gépemen nem jelenik meg az asztal és az asztalon lévő programok se! Probáltam már a rendszer visszaállítóval,de úgyse sikerül! Jobb klikket se tudok nyomni az asztalon.Kérem aki tud az segítsen! mi lehet a baj? Köszsönöm!
  • Tucsok04
    Tedd fel a videókari drivert!
  • ada93
    ide írhattok: [email protected]
    előre is köszi.
    Videókártyám típusa: Intel(R) 82865G Graphics Controller
  • ada93
    Sziasztok! OpenGL problémám akadt. 1 hete telepítettem úkra az oprendszert és azóta nem mennek a játékok. Pl.: Call of Duty, Medal of honor. OpenGL hibát írnak ki. Mit tudok ilyenkor csinálni??? Újratelepítés előtt minden működött. Help me!!!!!!!
  • Tucsok04
    Üdv.
    Olyan kérdésem lenne h a Rise of Lengeds-el szeretnénk hamachin keresztül játszani de nem látjuk a szervert, pedig egyszer lan party-n tudtunk vele játszani. Aki tud rá valami megoldást az legyen szives írja le ide:)
  • Fabio Capello
    volt régebben egy link, de itt van mégegyszer

le kell görgetni, és ott van h Download Full Version