11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9556 érdekes. alszom rá egyet :-) holnap jelentkezem :D -
#9555 Nagyon nagy valószínűségű, hogy rossz a crack, ahogy capello is mondta.:) Ha crack csere után sem jó, akkor egy frisebb videókari driver..:) -
Munyos #9554 A poén az hogy ismerősömnek 32bites vistája van nálla megy
-
#9553 vedd meg eredetiben, nyilvánvalóan szar a crack -
Munyos #9552 Sziasztok van 1 problémám !!
Elszőr is a gépem: athlon64 2.6-on megy, 1gb memo, hd2600pro 512mb pcie vga,250sata,int.hang...A probléma köv: game feltesz(fear2),crack,indít és semmi.....azaz fekete háttér a gép nem tölt ha igen akkor naon kis ideig és utánna a program nem válaszol!!
Probáltam frissitett driverekkel, XP sp3-mal és anélkül, de semmi reakció! Minden hasznos tanácsot szivesen vennék!! -
-
#9550 nem lehet csuszkatni. kivan jelölve. -
#9549 v.pult- hangok és audioeszközökben az van kiválasztva? ha igen hangerőcsúszkáknál némítás ki van véve és csúszka nincs lent? hangfalzsinór jó helyre van dugva? (próbáld ki mind a 3 lyukat) -
BenceYCE #9548 A DVD Decryptert használd -
#9547 van problémám. hangkártya. hangártya SB Audigy 2 ZS(Creative) valamiért nemmüködik pedig érzékeli a gép mindent frankón hogy benne van a gépben. meg probáltam átteni egyikslot bol a másikba de akkorse jó. uj drivert is fel tettem. de akkrose semmi. nincs hang se semmi csak bip-bip el... max. -
#9546 X:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 -
sebokmark #9545 hello
nekem az a problémám hogy letöltöttem a mentést a need for speed underground 2-höz és nem tudom hogy hová kell rakni a mentést
aki tudja lécci írjon nekem PRIVÁTBA
elöre is kössz -
#9544 Az első problémádra vannak a "mini image"-k, amiket szintén Daemon-toolsba kell berakni. Ezek pár kb-os fájlok, és mindegyik játékhoz külön kell keresni mini image-t. -
#9543 Helló! Azzal próbálkozok már egy ideje, hogy eredeti dvd-t kiírom cd-dvd képfájlban (iso,bin stb.) hogy ne az eredetit koptassam, de nem sikerül :S
A poweriso programot használom és le is mentem iso formátumba, de miután beteszem deamon toolsba, csak annyit ír ki, hogy "Please insert the proper disk"
Cracket nem akarok rakni rá, mert azzal is mindig csak a gondom volt, mert állandóan valami hibát okozott a játékban.
Másik kérdésem az lenne, hogy eredetiben megvan a Scrapland című játék, ami eddig működött nállam, de most már csak odáig jutok vele, hogy miután elindítom csak fekete képernyő jön be és nem csinál semmit, aztán ha leteszem asztalra, akkor már az van neki kiírva, hogy "nem válaszol".
A segítségeket előrre is köszönöm! -
lac556 #9542 saint row 2 help re lenne szukségem
másnál is jelentkezik ez a probléma ami nálam nevezetesen a ronin5.ik küldetésénél (orange treatlevel9 egszerűen fekete képernyő és nem csinál semmit ötletek? vagy van kod a köv misszihoz?: -
#9541 Nem tom még, hogy megmenthető-e a cuccom.. majd msn-en..=D -
#9540 #9538: top secret, ha kész lesz a mű majd bemutatom. ide a lézzerrel dragon :-)
#9539: GYIK-et nézted már? -
Tjdj #9539 Hello A Beer Tycon játékhoz kellene nekem magyarósítás léci segítsetek előreis köszönöm
Üdv:Tjdj:) -
#9538 mit építesz te a sufniban, titkos hadilézert? :D -
#9537 általában.
kapok lézert? :-) -
#9536 Hja, valszeg venni fogok újat.:) Akkor ne Asus-t, hanem NEC? Olyan jó fajta a NEC, v. csak íróban?:) -
#9535 Nem poros a szoba és nem is a földön van a gép, hanem a számítógépasztal tartóján.:) van külső venti is, elég.:)
Nem szoktam szimulálni, mert eddig mindig ment szimulálás nélkül is.
Samsung SH-S182D típusú íróm van, de eddig nem jelentkezett ez a probléma.. Valószínűbbnek tartom, hogy egy fej tönkrement..
-
#9534 a világért le nem törném a lelkesedésed, de hat nap alatt én már 50 fölött jártam :D [monnyuk egy év tapasztalattal nem volt nehéz] -
#9533 jó ez a Drift City. má level 37 es vok 6 nap alatt.. -
#9532 samsung DVD, csatlakozom Ferihez. NEC forever! :-)
ha újat veszel, a mostanit alkatrészként ideadhatnád, régóta keresek dvd-író lézert :P -
Cat 02 #9531 Oh, megtaláltam, Temporary File/Folder =\ -
#9530 Windows XP Lemeztöredezettség mentesítő elemzési jelentése. -
Cat 02 #9529 Emmi? -
BenceYCE #9528 Ja és mégvmi. Ha PATA-s az író és a kábelen van vinyó is, akkor próbáld meg megoldani, hogy a kábel végére kerüljön az író és az legyen a master. Ha megoldható akkor ne is rakj mellé vinyót a kábelre. Írás előtt csinálj tesztet, tehát ne közvetlenül írj, hanem próbálja előtte szimulálni. -
BenceYCE #9527 Ha poros a géped/szobád, lehet belekerült egy porszem, az is okoz ilyet. Szőnyegpadlón pl. tilos gépet elhelyezni. Az ilyenek elkerülése végett a ventilátorokat mindig úgy kell beállítani, hogy "túlnyomás" legyen a házban.sűrített levegővel próbálj meg belőle kifújni retket. -
#9526 nekem is egy samsungom van bár külső író, de eddig semmi gond nem volt vele.
ellentétben viszont a WD vinyó háromszor égett ki a gépemben... -
#9525 Miért? Nekem Samsung van, és tökéletesen működik. -
#9524 Samsung irót sohase vegyél. :D -
xxlr #9523 nekem olyan problémám lenne . letöltöttem az alien vs predator goldot,és nem tudom feltelepiteni mert kéri a zene cd és ami van hozzá nem fogadja el tudnátok segiteni? -
#9522 Nekem pl egy héttel a gari lejárta után szart be. :D -
amdopteron #9521 Halli vki tudna segíteni ma raktam össze a gépetmet..jó minden mükszik de akármeik játékba akarok belépni de mindig csak játék rotty kék halál?már raktam uj rendszert...vista 64bit sp1 rakok fel már xp i s volt azzal is ezt csin...vadi uj minden a gépbe..nem is hardver hibára tér ki a halál :Snem tudja vki miért lehet? -
#9520 Értem.:)
Maradok Én a Samsung winyónál meg írónál, nem tudom mi a baj. Ha valóban a dvd rossz, akkor lehet 2év eredménye.;-) bár, többet kellene bírnia.:-s.
Köszi.;-) -
#9519 íróban javaslok Pioneer-t, Asus-t meg NEC-et.
Vinyóból most éppen nekem is Samsungom van. :D
Végülis vinyóban elég jónak mondják a Samsungokat (Western Digital-ok is minőségiek), ennek ellenére nekem tényleg volt régebben egy gyári hibás Samsung vinyóm. -
#9518 Hát, mindenesetre 200gb adaton azé' még végigfuttatom az éjjel alaposan kis-t (kaspersky internet security), de örülnék, ha nem kellene újat vennem.
Akkor, milyen márka jó íróban?
Am. Winyóban is Samsungom van. Winyóban a Western Digital, v. melyik márka a jó?:) eddig amúgy még nem volt gond a winyóval.. -lekopogom gyorsan.- -
#9517 Nem nem, nicns itt semmiféle vírus sem, se más kémprogram (szvsz). Csupán annyi, hogy Samsung DVD író. DVD íróban LG-t, meg Samsungot nem érdemes venni. Tavaly hasonló tüneteket csinált az én Samu íróm is, majd megtudtam, hogy a fej benne tropára ment, szal odaadtam vállalkozó szellemű osztálytársamnak alkatrésznek a cuccot. :) (samsungokkal egyébként is sok bajom volt már, pl vinyó)