Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló
nem tudsz egy oldalt ahonnanrol tudnák le tölteni kamionokat a játékhoz

elõre is köszi
Sas6
jah, bocsi wincheesterrol van szó nem mem. card.-rol 😄 Este volt mar... 😄

Az elsõ ötletem az, hogy nézz utána, hogy mi az a SATA2, mert így csak copy-zni fogják a hsz-ed a viccek topic-ba 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Sas6
sziasztok aza kerdesem lenne h SATA2-es memoria kartyaval milehet a baj, mivel az van hogy nem ismeri fel 1 gép sem. Kilett probálva mar vagy 10 gépen egyiken sem volt jó, eddig jo volt, de msot vmi miatt nem, csak akkor hajlando felismerni ha formatáljuk a kártyát, amit nem kéne mert ami rajta van adat arra lennénk kiváncsiak. valami öttlet esetleg?:/

ChuckyHUN
baj van...
SEGÍTSETEK lécci..
Adott 2 gép.
Egyiken XP masikon VISTA. Egy D-Link DI604 router van közöttük és egy D-link modemen keresztül kapcsolódik a netre.

namost. Lanozni akarunk, és egyszeráen azon a szar vistán nem lehet beállítani normálisan a hálózatot.... Futtatásból nem sikerült semmit se... hálózat beállítást jól elcseszték... mit kéne?
Jah, és én XPn látom az én gépem is meg a másikat is, de nem tudok belelépni, mertn incs hozzá jogom, stb...
Ott pedig cska magát látja és a ROUTERT...
légyszi segítsetek. Lépésrõl lépésre, hogy kéne beállítanom a hálózatot?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

sovatalevi
sziasztok .Nekem a World Racing 2 vel van problemam.Beviszem a jatekba es onnan nem akar tovabb menni.miert?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

elinditam a motogp 08at erre ilyen hibát ir ki
a launcher.exe hibát észlel és leáll?? mégis mér
reloades a cucc
crackaltem csak van még1 dll file azt hova kell tennem
nfo ban semmi értelmes
ChuckyHUN
ja, és a G25 tökéletesen mûködik, tehát nem az usb porttal van a baj.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

predator0
Az enyém puttonya már tele van a sok baromsággal 😄😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

én jézuskámnak kicsi a putonya nem fé bele a tiedet megkérném esetleg??
ChuckyHUN
Logitech Chillstream problémám van...
Bedugom 1 ezredmásodpercre kivillan a karika és a gép kiadja azt a hangot amikro bedugod. (tidi) de nem cska simán tidi, hanem tititit.. bedugom anyu laptopjába kivillan, fújja a levegõt, mûködik rendesen... mit csináljak? nálam csak ugye xp bibbibibibiipp és utána semmi..

predator0
Tök egyszerû a megoldás: Itt a Karácsony. Kérd meg a Jézuskát, hogy eme két játék legyen ott a fa alatt.

szükségem lenne a mélyen tisztelt publikum segítségérel
etöltöttem a crysis 1911razor os verzioját plusz far cry2
csak a gixxe r h telepiteni nemtudom *.01tõl *.065ig vannak fileok
rámentem h totalcommander file egyesítés lett egy out ezt elõször átneveztem .iso nak de nem mountolod be daemon ba aztán átneveztem .rar nak akkor meg kicsomagolás kb 4%nál kérte h tegyem be a köv 01.es lemezt.. ami ugye nincs
mit ronthattam el? ötletek?
Colton
ELÕRE IS KÖSZ A SEGITSÉGET!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Hello!

Most Frissitettem az MSN-t a 2009-esre és egy hibaüzenetet kapok miszerint: A szolgáltatás jelenleg nem elérhetõ hibakód:3100030d

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Sziasztok!

Tud valaki segíteni, hogyan lehet a játék bejelentkezéskor az ACC-t
színét megváltoztatni, ill villogtatni?

köszi
Megtörtént, de semmi változás. Újra lett rakva a rendszer egy újabb driverrel. Csinált ilyet másnál is?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Saddalim
ha tényleg az intel drivertõl lesz ilyen, akkor keress egy újabb/másik drivert a gyártóhonlapról (www.intel.com)

Már olyan régóta hiba, hogy megszokott a következõ. WinXP SP2 vagy SP3 használatával a bejelentkezés után a tálcám inaktív lesz. Ha CTRL+ALT+DEL-lel belépek a feladatkezelõbe, akkor azt engedi bezárni és utána minden megy rendesen. De addig inaktív minden. Ötletek?
XP telepítése után felteszem az Intel Chipset Driver-t és onnantól mindig ez van.

köszi a választ
Fabio Capello
kevés lesz a proci, kevés a videókártya.

szerintem nem, de hozzáértõktöl szeretném hallani.
köszi
Sziasztok!
Ez a játék követelménye:

Operációs rendszer - Windows XP/Vista
Processzor - 2.8GHz vagy gyorsabb (Windows Vista esetén 3.0 GHz)
Memória - 512 MB RAM (Windows Vista esetén 1 GB RAM)
Merevlemez - 8.1 GB
DVD Meghajtó - 8x
Videókártya - 128 MB Pixel Shader 2.0-val (csak AGP és PCIe)*
Hangkártya - DirectX 9.0c kompatibilis
DirectX - 9.0c verzió
Online többjátékos mód - 512 Kbps vagy gyorsabb; 2-8 játékos
Irányító - billentyûzet, egér
Opcionális - USB Kormány / dual analóg játékpad

*Támogatott videó chipsetek: NVIDIA GeForce FX 5950 vagy újabb (GeForce MX sorozat nem támogatott); ATI Radeon 9500 vagy újabb. Ezen chipsetek laptop verziói mûködhetnek, de nem támogatottak. Videó- és hangkártya meghajtók frissítésére szükség lehet.

A gép tulajdonságai ezen hozzászólás alatt.
Megvehetem vagy sem?
Sziasztok!
HOLNAP MENNÉK VÁSÁROLNI? KÉRLEK SEGÍTSETEK. KÖSZI.
Segítséget szetenék kérni, mert sajnos én nem értek ezekhez a dolgokhoz.
X emberkének karácsonyra valami jó kis játékot szeretnék venni.
Gondoltam a Call of Duty 4-re vagy 5-re, és a need for speed carbon classic-ra, vagy a need for speed pro street-re

A gépem ez:

Egyik:

Proc: GENUINE INTEL(R) CPU T2080 @ 1.73GHz 1.73GHz
RAM:1,00GB
32 bites op.r.
Videokártya: MOBILE INTEL(R) 945 EXPRESS CHIPEST FAMILY

Másik:

Proc: INTEL(R) CORE (TM) 2 DUO CPU T8300 @ 2,40GHz 2,40GHz
RAM: 2,00GB
32 bites op.r.
Videokártya: NVIDIA QUADRO NVS 140M

Akkor megvehetem ezeket, vagy ajánljatok valamit.
Ja, mindakettõ vista.

Köszi a segítségeteket!
qtab986
Nem jutok tovább a Resident Evil 1 ben. Pedig még tisztára az elején vagyok. Van valakinek tippje hogyan kell játszani? Nézem a végigjátszásokat de hiába. Ez egy piszok nehéz játék. Csalást megint nem találok. Nagyon kéne valami amivel megtartanám az egészségem.

kösz
qtab986
már csak 1apro kérdés hol találom a gyiket? itt a topic tetjén (A téma használatának egyszerû módja) felett látnék 1 képet csak mégse látom me a vállalati tuzfal blokkolja ha ottvan akkor kaphatok 1linket? kösz

THX
Saddalim
#9072 (pongi10): videokártya drivert és directX-et frissíts. linkek GYIKben
#9073 (lac556): GYIK
#9074 (qtab986): GYIK

Sziasztok!
Segítséget szetenék kérni, mert sajnos én nem értek ezekhez a dolgokhoz.
X emberkének karácsonyra valami jó kis játékot szeretnék venni.
Gondoltam a Call of Duty 4-re vagy 5-re, és a need for speed carbon classic-ra, vagy a need for speed pro street-re

A gépem ez:

Egyik:

Proc: GENUINE INTEL(R) CPU T2080 @ 1.73GHz 1.73GHz
RAM:1,00GB
32 bites op.r.
Videokártya: MOBILE INTEL(R) 945 EXPRESS CHIPEST FAMILY

Másik:

Proc: INTEL(R) CORE (TM) 2 DUO CPU T8300 @ 2,40GHz 2,40GHz
RAM: 2,00GB
32 bites op.r.
Videokártya: NVIDIA QUADRO NVS 140M

Akkor megvehetem ezeket, vagy ajánljatok valamit.
Ja, mindakettõ vista.

Köszi a segítségeteket!
qtab986
Resident evil 1 hez szeretnék csalást.

lego star wars 2 végigjátszást vki nem tudna adni.melohelyen vagyok
Hali!Letöltöttem a savage 2 nevû játékot netrõl mert hallottam hogy ingyenes lett. Feltelepítettem és ezt írja ki mikor beindítanám: CHost::Init() - D3D_SELECTMATERIAL: problem with NULL shader
:g_iCurrentVertexShader invalid, g_iCurrentPixelShader invalid
ez mi a fene? elõre is köszi
Saddalim
óra mellett az EN-feliratra jobb katt-beállítások.
ott látsz egy listát. ha van benne magyar, akkor felül alapértelmezettet rakd magyarra. ha nincs akkor hozzáadás, ott magyar kiválaszt és utána alapértelmezett

reger
sziasztok . Abban kene a segitseg hogy angol windows van frissen telepitve ,es angol a billentyuyet is ,hogy lehet magyarra allitani ?Elore is kossz

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

fery02
AltGR + Ctrl + Del

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

qtab986
Ha egy játék nem akar reagálni akkor mivel lehet megpróbálni kilépni belõle mielõtt a reset gombot nyomnám meg? Az ALT + F4 meg az ALT + TAB kombinációt ismerem. Van más is?

qtab986
Lehet az, hogy a Resident Evil 1 ben nincs olyan, hogy az inventory-ból vagy a kézbõl egy tárgyat eldobjak? Le a földre.

Uraim! Ki tud nekem segíteni?
A Y.A.S.O.O.feltelepítése,használata,kezelése érdekelne. Sajtos dunsztom sincs, hogy megy!

fery02
Everest programmal is meg lehet nézni az aktuális fordulatszámot, nem kell emiatt "bajlódni" BIOS-ban.
#9064: 9-es széria

egy nvidia n9600gt mejik series?
Prince23
Akkor hagyom úgy ahogy van, Bioshoz még úgy se értek, bár tudom mi hol van beállítás terén.

predator0
Valószínû ott. Az, hogy mennyin kell lennie attól függ, hogy mennyire van terhelve a processzor és mennyire melegszik emiatt. Nem vagyok professzor a témában, de szerintem az újabb alaplapok automatikusan megprobálják egy adott hõmérsékleten tartani, és ennek függvényében állítják be a ventillátor fordulatszámát.

Prince23
És ezt hol lehetne megnézni? gondolom Biosban.
Milyen beállításon kell legyen a proci fordalatszáma?

qtab986
Más nem jutott az eszembe, a másik szereplõvel kezdtem el a játékot. Eddig mûködik.

Saddalim
Itt a Te helyed

ChuckyHUN
még1x kérdzeme, mennyire lehet biztonságosan húzni egy 4800+ ot???

fery02
Ilyeneket én sem értek, hogy miért van. Nekem van egy eredeti NFS: Porsche Unleashed-em, és ott néhány pályánál, hogyha pályánként általában egy bizonyos résznél, ha hátrafelé nézve megyek, nem lép ki a játék "Hibajelentés küldés" üzenettel. Ne az ilyenek mitõl vannak? 😊

qtab986
Resident Evil 1-ben egy ponton megakad a játék. Mindig akkor amikor a játéknak nagyon az elején
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a növel (vele kezdtem a játékot) bemegyek egy nagy ebédlõbe. Vele van egy férfi aki vérnyomokat talál. Kimegyek a folyosóra és ott az elsõ zombi. Visszamegyek az ebédlõbe a férfihoz. Megjön a zombi a férfi meg szét lövi a fejét. Zombi elterül. Ketten ott állnak a zombi felett, az óra ketyeg de ekkor már semmi se történik és nem mozdulnak.
Na itt hal meg a játék. Nem mondanám, hogy lefagy a gép, mert ALT + F4-re kiléphetek.

predator0
Nem lehetséges, hogy amiatt van, mert brutál fordulatszámon pörög olyankor?