11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Lazarus
    http://www.google.com/search?hl=en&q=0X0000008E
  • CopyKing92
    mi lehet a hiba? 8.9 es driverrel is eztcsinálta. 9.3 assalis. (BF2142 nél van ez. amikor ki választom a cuccokat és lefagy :S): 0X0000008E (0xc000001D, 0XE378BA6E, 0XA707788C, 0X00000000)
  • CopyKing92
    0X0000008E (0xc000001D, 0XE378BA6E, 0XA707788C, 0X00000000)
  • CopyKing92
    holtudok utánna nézni hiba kódók nak? :s
  • jackcsabi
    Azt írja hogy megkell keresned a DLC fájlokat az Xlive mappáiban, és áthelyezni a Data mappába, hogy minden rendesen müködjön. Hogyha XP-t használsz akkor ezeket a fájlokat itt találod:

C:\Dokumentumok\Felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Xlive\DLC

Azt nemtudom hogy miaza DLC, igazából nemis tudom mihez kapcsolódik ez az üzenet, ugyebár nem írtad le. De lefordítva.
  • KaszaN
    Na jó de akkor mért szűnik meg ha a másik gép be sincs kapcsolva? Volt régebben nem volt ilyen de most valamit kiakarok próbálni a játékba vagy valami igyekeznem kell 5 percre csökkenteni mert különben lekapcsol a net.
  • Forcee
    modolom a játékot és egyes armoroknál kifagy vagy else indul és ezt irják amit linkeltem de nincs DLC mappa azon a helyen amit ir és nem is tom h igazábol mit keressek. ha valaki folgalkozott ilyenekkel akkor plz segitsen! elöre is kösz
  • Forcee
    sziasztok plz forditsátok le nekem ezt rendesen :
    You may need to relocate the DLC's files from their hidden Xlive directories to your Data directory for everything to work properly. You can find the files in the following locations, depending on your operating system.

If you're using Windows XP:
    C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\Xlive\DLC

vagy mi lehet az a DLC?
    elöre is kösz
  • jackcsabi
    Ez egyértelmü. Az én netem is ilyen mint a tied, csak itt tölem indul a net a másik gépre is...
    Ezért ha vacakolnak a netessel akkor a tied is vacakol...
  • KaszaN
    A fenét. A másik gépnek nem kell bekapcsolva lennie hogy működjön e net.
  • jackcsabi
    A másik gépnél baszogatják a netet valszeg :P
  • KaszaN
    Üdv mindenkinek!
    Az a gondom, hogy olyan gépet használok amin a net egy másik gép osztozik ,vagyis a másikon van a net erről meg lehet használni ugyanazt. Viszont ezen a gépen ha egy játékba bemegyek kb 7-8 percre, megszűnik a kapcsolat. Ez elég bosszantó tudlenni pl mmorpg-közben, vagy ha üzetetet várok. Azt szeretném kérdezni, hogy mértszűnik meg a net??? Ha valaki erre tud megoldást olyan hálás leszek neki hogy hogy nem is tudom de nagyon hálás lennék neki :)
  • zeli
    Amúgy vissza lehet tenni. Kis registry-bazsogatással. :)
    Vhol le volt írva nekem hogy kell, mert én nem gyakran szoktma, majd megkeresem.
  • zeli
    Akkor már újratelepítés. A javítás semmit sem ér kb.
  • Lazarus
    :DD Ahogy a hibernálásból sem
  • CopyKing92
    de rakd újra :D
  • Fresh Duke
    Abból jó még sose származott. Egyéb ötlet?
  • CopyKing92
    windows javítás. a cd ről
  • Fresh Duke
    Van egy problémám:
    Felraktam a Photoshop CS3-at, majd letöröltem, mert nem voltam megelégedve a "szolgáltatásokkal" amiket nyújtott.
    Ennek az lett a következménye, hogy ahol létre lehet hozni az új mappát, ott nincs új bitkép létrehozására lehetőség.

Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy van-e rá lehetőség, hogy visszakerüljön a listára?
    (Az afféle hozzászólásokat, hogy "rakd újra a win-t" kérlek mellőzzétek.)
  •  Evil
    Nem dehogy, ez egy játék, sima egy exe ből áll XD Csak annyira jól van megcsinálva hogy irtó pici és a processzorral rakja ősze a dolgokat.
  • jackcsabi
    Neked meg gratulálok, nagyon okosat szóltál.
    De inkább menj el aludni.
  • jackcsabi
    Kösz télleg ez az leis szedem mindjárt :D
    Vmi u betüs néven volt nekem meg, de ezek szerint nemaz a neve :d
  • fery02
    valóban
  • ChuckyHUN
    Ignition lesz az
    Bigredben nem votl iskolabusz
  • fery02
    Csak tippelgetek, bár a tippjeim nem u betűsek, meg nem ingyenesek, de hátha mégis: pl Big red racing, Ignition.
  • CopyKing92
    biztos: monster truck,iskolabusz,csapdák,lavina..
  • jackcsabi
    Szevasztok :P
    Kis segítséget szeretnék.
    Volt régebben egy játékom azthiszem ingyenesen letölthetö, ilyen auóverseny,van benne monster truck,iskolabusz,csapdák,lavina meg minden hasonló, ilyen felül nézetes kicsit.
    Vmi u betü volt a nevében, nemtudom már milehtett a neve, aki tudja pls írja meg :D
    Lehet noobnak tüntem ezzel a kérdéssel, de nem izgat :D
  • CopyKing92
    he? fraps al tudsz fel venni videót meg mutatja az fps-t
  •  Evil
    Üdv.
    Elég nehéz leírni mit keresek, de talán valakinek megvan vagy tudja a nevét, a lényeg hogy ilyen pár kilobyte os alkalmazást keresek, volt fps is, meg ilyen kisebb videó féleség is amit pixelekből rakott össze és közbe irdatlanul kis fájl mérete volt, mégis egészen szépen nézett ki.

Nemtudtam hogy írjam le jobban mire gondolok talán valaki ráismer ebből
  • CopyKing92
    má megvolt
    manuálisan is updateltem meg installal is. meg a driver az automatán extractolja magát a winfosba :)
  • Saddalim #9566
    1 dolog hogy hozzávaló drivert raktál fel, másik hogy jó-e. javaslom a windows update-t vagy gyártóhonlaórál egy régebbi verziót
  • CopyKing92
    jó a driver meg minden azokatis megnéztem direk SB Audigy 2 ZS drivert tettem fel nem olyat amiben mind a 20 fajta hangkari van.
  • Saddalim #9564
    #9557: abban az ablakban ami a 4. képen van nézd meg a tulajdonságok fül alatt hogy mindegyik nyitható menü alatt van-e driver. ha nincs, akkor valszeg rossz drivert próbáltál, ha van, akkor illesztőprogram fül, frissítés gomb, mindent hagyj neki. ha ottse, akkor update.microsoft.com, egyéni telepítés, bal oldali menüben hardver-választható, ott hátha ad hangdrivert (és alapoapot is!)
    #9561: dragon nem jelentkezik. DRAGOOON!!!! :D
  • Munyos
    Rájöttem.....vagyis feltettem a vistát és hoppá... ugyan azzal a crackel amivel xpn nem indult! vistán müködik hála a joégnek végre én is fear2-zhetek:D:D
  • sebokmark
    hello
    honna tudnák letölteni a king of the road nevű játékhoz kiegészítőket???
    PRIVIBE lécci
  • Fabio Capello
    hogy alakul a harcilézer? :D
  • CopyKing92
    de én krédeztem nem követeltem.
  • fery02
    Illedelmesebben is lehetne.
  • Prince23
    xD
  • CopyKing92
    n aludtá má rá eleget nem dicsak? gyorsan kéne hang mert igy nemtok CSS zni :D