Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
korábban már kértem egy kis segítséget, hátha karácsonyi ajándék lesz ^^
online játékon játszom elég régi de nekem tetszik ( rise and fall)
Sok játékosnak színes az ACC-ja.
árulja el valaki, hogy lehet színeset kreálni és esetleg felhheltetni??
elõre is köszi
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Van egy tippem: rosszul lett jumpolva vagy formázva a rendszer partició része, és ezért ilyen... bár nem vagyok egy xp telepítõ szaki 😄
De ha nálam rosszabb esteben 50-szer tölt be a töltõcsik, akkor miért megy az XP?! legalább ne menne.
Amúgy a régi rendszerrel nekem mindig 10-10 töltõcsik ment végbe... ezt megjegyzésként írtam. de a 35-50 az nagyon sok.
Am az nem normális. Az aláírásos gépemmel, nekem a szûz SP3-as XP csík 2 és félszer ment végig. Nálad nagy valószínûséggel (mivel te is írtad, hogy szûz windows) hardveres gond lehet, a vincseszterre gyanakszok, de a memória sem utolsó szempont. Vincseszter állapotát, míg nem jön valaki okosabb, nyugodtan leellenõrizheted a HDTune program "Error check" opciójával. Memóriának meg ott van a memtest progi.
No AGP memory detected
Soldier of fortune 2 : Double Helix cannot find any AGP memory available. This normally results in severe performance problems.
Ez miért van?
Win XP; 1 GB RAM; RADEON 9600XT VGA kártya.
de mindig sokat töltõdik, a 80 gigás winyómat lecseréltem egy 500-ra. Vajon az új winyó vagy az új rendszer (Xp prof) kavar be neki?
Nvidia 7600GS kártyám van és milyen drivert rakjak hozzá mert a fifa 09 nek elég rossz a képe valamikor ----> http://img214.imagevenue.com/img.php?image=99802_fifa_122_526lo.JPG
már sok drivert próbáltam de egyik se jó mindnél ilyen a kép de nem mindig 1x jó 1x nem :S a legújabbat is próbáltam.
Aki tud segítsen pls:S
Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover címû játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
Kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
"A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelelet: read".
A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."
Ezután egy fekete ablakban ez jelenik meg.
"R6025
- pure virtual function call "
A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.
ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezõsködjek akkor segítsetek légyszi
köszi
Memóriákkal már szöszöltem, cseréltem raktam bele másikat teszteltem és sehogy sem akar jó lenni,
Segítsetek légyszi. köszi
Szerinteteke lehet alaplap probléma??? köszi a segítséget.
Remélem tudtok segiteni. mert nem hiszem el hogy csak én találkoztam eddig ilyen hibaüzenttel, és csak ennél a játéknál csinálja és már egyszerüen kifogytam az ötletekbõl. Ha valaki találkozott már hasonlóval az segítsen kösz.
Mikor megnyítoma böhgészõ ezsköztárat, akkor nekem nagyon csúnyán jeleniti meg. nem lehetne olyanná tenni, mint mikor a mozilla 2.0.25 verzió volt?
Ez nem tetszik. vagy le kell tölteni hozzá vmit? Mert régebben egy sorban volt szépen, esztétikusan. Így bûnrond, trehány
errõl igen egyszerûen meggyõzõdhetsz, feladatkezelõ alján van egy olyan, hogy CPU-használat. az az igazi használat százalék (CPUhasználat=100%-üresjárati%)
Ki merjem csomagolni? Kaspersky Internet Security 2009-em van..😊
csak mert fontos lenne, de nem szeretnék vírust/keylogot bekapni.( rar-ozott fájl, nem csomagoltam még ki, így ha keylog is van benne, nem tud menni..)
Biztos kell, mert ha megnézed, ha futtatsz prociigényes dolgot, akkor az üresjárat lejjebb megy. pl.:most éppen konvertálok, az megy 90%-on, az üresjárat most nulla...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Lenne egy olyan kérdésem h ha nyomok egy ctrl+alt+del-t és a folyamatok fülre kattintok, ott megnézem h mi mennyi cpu-t eszik és látom h van egy olyan folyamat h rendszer üres járati folyamata.Ez pörgeti 100%folyamatosan az 1ik cpu-t és hihetetlenül lassítja a gépet! Valaki tud rá megoldást?
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és még rendszervisszaáálási pontot sem tudok adni... szal
Üdv.
Letöröltem egy játékot (sacred 2, hogy a bomba vágná szét), és a patch tartalma még valahol a gépen van. hogy tüntessem el? 2.5 giga csak úgy eltûnt, s maradt 80 mega mostmár a rendszernek, ez kurvára kevés a rendszernek
Most jól felbaszott ez a köcsög játék
Hogy tüntessem el a patchet? már volt uninstall is.
nagyon kevés a helyem, kérlek segítsetek... nem müxik így rendesen a win. A temp könyvtárba 0 bájt tartalom van! szal nem értem mi van😞
Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover címû játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
Kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
"A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelelet: read".
A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."
Ezután egy fekete ablakban ez jelenik meg.
"R6025
- pure virtual function call "
A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.
ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezõsködjek akkor segítsetek légyszi
köszi
Memóriákkal már szöszöltem, cseréltem raktam bele másikat teszteltem és sehogy sem akar jó lenni,
Segítsetek légyszi. köszi
Szerinteteke lehet alaplap probléma??? köszi a segítséget.
Remélem tudtok segiteni. mert nem hiszem el hogy csak én találkoztam eddig ilyen hibaüzenttel, és csak ennél a játéknál csinálja és már egyszerüen kifogytam az ötletekbõl. Ha valaki találkozott már hasonlóval az segítsen kösz.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Nvidia 7600GS kártyám van és milyen drivert rakjak hozzá mert a fifa 09 nek elég rossz a képe valamikor ---->
már sok drivert próbáltam de egyik se jó mindnél ilyen a kép de nem mindig 1x jó 1x nem :S a legújabbat is próbáltam.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
azt szeretném kérdezni hogy a DVD-ROM-om mért nem képes Dual-layer Felpörgetni/beolvasni? eddig képes volt olvasni a dual layert de most valahogy olyan kedve van hogy nem akarja! Mit Tehetek? elõre is köszi a segitséget!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--