11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9596 http://www.google.com/search?hl=en&q=0X0000008E -
#9595 mi lehet a hiba? 8.9 es driverrel is eztcsinálta. 9.3 assalis. (BF2142 nél van ez. amikor ki választom a cuccokat és lefagy :S): 0X0000008E (0xc000001D, 0XE378BA6E, 0XA707788C, 0X00000000) -
#9594 0X0000008E (0xc000001D, 0XE378BA6E, 0XA707788C, 0X00000000) -
#9593 holtudok utánna nézni hiba kódók nak? :s -
#9592 Azt írja hogy megkell keresned a DLC fájlokat az Xlive mappáiban, és áthelyezni a Data mappába, hogy minden rendesen müködjön. Hogyha XP-t használsz akkor ezeket a fájlokat itt találod:
C:\Dokumentumok\Felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Xlive\DLC
Azt nemtudom hogy miaza DLC, igazából nemis tudom mihez kapcsolódik ez az üzenet, ugyebár nem írtad le. De lefordítva. -
#9591 Na jó de akkor mért szűnik meg ha a másik gép be sincs kapcsolva? Volt régebben nem volt ilyen de most valamit kiakarok próbálni a játékba vagy valami igyekeznem kell 5 percre csökkenteni mert különben lekapcsol a net. -
Forcee #9590 modolom a játékot és egyes armoroknál kifagy vagy else indul és ezt irják amit linkeltem de nincs DLC mappa azon a helyen amit ir és nem is tom h igazábol mit keressek. ha valaki folgalkozott ilyenekkel akkor plz segitsen! elöre is kösz -
Forcee #9589 sziasztok plz forditsátok le nekem ezt rendesen :
You may need to relocate the DLC's files from their hidden Xlive directories to your Data directory for everything to work properly. You can find the files in the following locations, depending on your operating system.
If you're using Windows XP:
C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\Xlive\DLC
vagy mi lehet az a DLC?
elöre is kösz -
#9588 Ez egyértelmü. Az én netem is ilyen mint a tied, csak itt tölem indul a net a másik gépre is...
Ezért ha vacakolnak a netessel akkor a tied is vacakol... -
#9587 A fenét. A másik gépnek nem kell bekapcsolva lennie hogy működjön e net. -
#9586 A másik gépnél baszogatják a netet valszeg :P -
#9585 Üdv mindenkinek!
Az a gondom, hogy olyan gépet használok amin a net egy másik gép osztozik ,vagyis a másikon van a net erről meg lehet használni ugyanazt. Viszont ezen a gépen ha egy játékba bemegyek kb 7-8 percre, megszűnik a kapcsolat. Ez elég bosszantó tudlenni pl mmorpg-közben, vagy ha üzetetet várok. Azt szeretném kérdezni, hogy mértszűnik meg a net??? Ha valaki erre tud megoldást olyan hálás leszek neki hogy hogy nem is tudom de nagyon hálás lennék neki :) -
#9584 Amúgy vissza lehet tenni. Kis registry-bazsogatással. :)
Vhol le volt írva nekem hogy kell, mert én nem gyakran szoktma, majd megkeresem. -
#9583 Akkor már újratelepítés. A javítás semmit sem ér kb. -
#9582 :DD Ahogy a hibernálásból sem -
#9581 de rakd újra :D -
#9580 Abból jó még sose származott. Egyéb ötlet? -
#9579 windows javítás. a cd ről -
#9578 Van egy problémám:
Felraktam a Photoshop CS3-at, majd letöröltem, mert nem voltam megelégedve a "szolgáltatásokkal" amiket nyújtott.
Ennek az lett a következménye, hogy ahol létre lehet hozni az új mappát, ott nincs új bitkép létrehozására lehetőség.
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy van-e rá lehetőség, hogy visszakerüljön a listára?
(Az afféle hozzászólásokat, hogy "rakd újra a win-t" kérlek mellőzzétek.) -
#9577 Nem dehogy, ez egy játék, sima egy exe ből áll XD Csak annyira jól van megcsinálva hogy irtó pici és a processzorral rakja ősze a dolgokat. -
#9576 Neked meg gratulálok, nagyon okosat szóltál.
De inkább menj el aludni. -
#9575 Kösz télleg ez az leis szedem mindjárt :D
Vmi u betüs néven volt nekem meg, de ezek szerint nemaz a neve :d -
#9574 valóban -
#9573 Ignition lesz az
Bigredben nem votl iskolabusz -
#9572 Csak tippelgetek, bár a tippjeim nem u betűsek, meg nem ingyenesek, de hátha mégis: pl Big red racing, Ignition. -
#9571 biztos: monster truck,iskolabusz,csapdák,lavina.. -
#9570 Szevasztok :P
Kis segítséget szeretnék.
Volt régebben egy játékom azthiszem ingyenesen letölthetö, ilyen auóverseny,van benne monster truck,iskolabusz,csapdák,lavina meg minden hasonló, ilyen felül nézetes kicsit.
Vmi u betü volt a nevében, nemtudom már milehtett a neve, aki tudja pls írja meg :D
Lehet noobnak tüntem ezzel a kérdéssel, de nem izgat :D -
#9569 he? fraps al tudsz fel venni videót meg mutatja az fps-t -
#9568 Üdv.
Elég nehéz leírni mit keresek, de talán valakinek megvan vagy tudja a nevét, a lényeg hogy ilyen pár kilobyte os alkalmazást keresek, volt fps is, meg ilyen kisebb videó féleség is amit pixelekből rakott össze és közbe irdatlanul kis fájl mérete volt, mégis egészen szépen nézett ki.
Nemtudtam hogy írjam le jobban mire gondolok talán valaki ráismer ebből
-
#9567 má megvolt
manuálisan is updateltem meg installal is. meg a driver az automatán extractolja magát a winfosba :) -
#9566 1 dolog hogy hozzávaló drivert raktál fel, másik hogy jó-e. javaslom a windows update-t vagy gyártóhonlaórál egy régebbi verziót -
#9565 jó a driver meg minden azokatis megnéztem direk SB Audigy 2 ZS drivert tettem fel nem olyat amiben mind a 20 fajta hangkari van. -
#9564 #9557: abban az ablakban ami a 4. képen van nézd meg a tulajdonságok fül alatt hogy mindegyik nyitható menü alatt van-e driver. ha nincs, akkor valszeg rossz drivert próbáltál, ha van, akkor illesztőprogram fül, frissítés gomb, mindent hagyj neki. ha ottse, akkor update.microsoft.com, egyéni telepítés, bal oldali menüben hardver-választható, ott hátha ad hangdrivert (és alapoapot is!)
#9561: dragon nem jelentkezik. DRAGOOON!!!! :D -
Munyos #9563 Rájöttem.....vagyis feltettem a vistát és hoppá... ugyan azzal a crackel amivel xpn nem indult! vistán müködik hála a joégnek végre én is fear2-zhetek:D:D -
sebokmark #9562 hello
honna tudnák letölteni a king of the road nevű játékhoz kiegészítőket???
PRIVIBE lécci -
#9561 hogy alakul a harcilézer? :D -
#9560 de én krédeztem nem követeltem. -
#9559 Illedelmesebben is lehetne. -
#9558 xD -
#9557 n aludtá má rá eleget nem dicsak? gyorsan kéne hang mert igy nemtok CSS zni :D