Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na hát most kipróbáltam h tömörítés közben laggol e eddig jó😊 Ne köszi szépen a segítséget, hálám üldöznifog....És remélem jó is lesz egy ideig!
predator0
Ezt a reg kiterjesztésû fájlt add hozzá a regisztrációs adatbázisodhoz (mentsd le a gépedre és kattints rá kettõt), aztán reménykedj, hogy (végleg) megoldódott a probléma.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Fabio Capello
A heroes 3-hoz valaki tudna magyar nyelvi fileokat?köszi.
Na eddig volt jó.... Már megint szarakszik
Na most azt vettem észte h még nem megy a gép csak kb 3/4órája és ha telepítek vagy tömörítek akkor se kezd el akadozni az egér meg a hang stb stb...
Na várj elõször is az ide csatornásnál mindent állítsak csak PIO-ra?Amúgy most így néz kia második mert ugye két elsõdleges ide csatorna van!Amúgy meg ezt a registry-s dolgot nem értem.... addig eljutottam h HKEY_CURRENT_CONFIG/System/CurrentControlSet/Control/Class/{4D36E96A-E325-11CE-BFC1-08002BE10318
predator0
Azt hittem már rég beírtad, ami ott volt a linkben, amit mutattam 😊
Amúgy az, hogy magyarul a dword melyiket jelenti nem tudom és idegesít...

1. Open Registry Editor (Start>Run> “regedit”>OK);
2. Expand HKEY_CURRENT_CONFIG/System/CurrentControlSet/Control/Class/{4D36E96A-E325-11CE-BFC1-08002BE10318};
3. Highlight 0001 and click Edit>New>DWORD Value;
4. Type “ResetErrorCountersOnSuccess” and hit Enter;
5. Click Edit>Modify;
6. Enter “1” into the Value Data and hit OK.

És nekem nemtudtok segítséget?:S
Colton
Saddalim! Örök Hála már nem jelentkezik a probléma! (gyorsan lekopogom!😄)

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Fabio Capello
videokártya gond, a dll fájl világosan mutatja.

Saddalim
1. Start->Vezérlõpult->Rendszer
2. Katt. a Speciális fülre
3. Katt. a Környezeti változók fülre
4. Katt. az Új gombra
5. Változó neve:_JAVA_OPTIONS
6. Változó értéke:-Dsun.java2d.d3d=false
7. Katt. OK gombra
8. Katt. OK gombra
9. Katt. OK gombra

ha ez nem segít akkor olyanokat találtam, hogy tápegység vagy videokártya hiba...

Colton
elõre is köszi a segitséget!

Colton
akkor mégegyszer!

kép

Colton
Hello!

Sikerült megcsinálni! és mi lett? Kékhalál URL=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/K_khal_l.JPG]itt[/url] van a kép!

Fabio Capello
egen

Colton
Hello!

de ott ahol te leirtad ott nem találtam! de itt igen: Vezérlõpult->Rendszer->inditás és helyreállitás->beállitások->és ott van az automatikus ujrainditás (onnan ki vettem a pipát!)

Ez Jó?

Itt a másik!

elbasztam sry
predator0
Elbaszarintottam a képet, bocs 😄

predator0
Mindkettõnél? Nálam van egy nullás és egy egyes számú eszköz.

ha rendelkezésre áll akkor dma-n van de alatta ottvan h nemhasználható!
predator0
Vezérlõpult / Rendszer / Hardver fülecske / Eszközkezelõ / IDE ATA/ATAPI vezérlõknél megkeresed az Elsõdleges IDE csatornát. Jobb klikk, Tulajdonságok. Speciális beállítások fül. Átvitel módjának mindkét esetben "Ha rendelkezésre áll, akkor DMA" kéne lenni és nem "Csak POI".

Hát ott nem találtam olyat:S ha leírnád pontosabban megköszönném
Fabio Capello
Kapcsold ki az újraindítást, a vezérlõpult/rendszer ikon/speciálison belül található és akkor kapsz egy kékhalált a reset helyett, a hibaüzenetet kéne betenni ide, azzal okosabbak leszünk, látatlanban ez a táptól kezdve szoftverhibáig bármi lehet.

Colton
segitsetek már!

predator0
Ha tudsz kicsit angolul, akkor talán ez lesz rá a megoldás.

Ahogy a képen látjátok az interrupts 43%ot használ miután elindítottam egy tömörítést ami csak 2.27% használ és ienkor laggol a gép.Na és ez mért van?
Colton
segitsetek please!

Saddalim
van egy ügyesebb feladatkezelõ, a neve ProcExp, ezt töltsd le és futtasd (nem is kell telepíteni), abban nézz szét procihasználat ügyében

predator0
Probáltad már, hogy a listában lévõ progikat egyesével bezárogatod? (elsõ körben azokat, amikrõl tudod, hogy mik azok). Második körben, ha nem lesz kisebb a procihasználat, akkor a többit.

Jajjj itt nem az ie-rõl van szó, hanem arról h 50%pörög a cpu hakell hanem:S
Fabio Capello
mer egy rakat trágyadomb az IE. Használj mozillát 😄

Valaki megmondja ez mitõl van?:S Elvileg az ie eszik 3%cpu-t akkor mért van 50%on és laggol a gépem?😮
Hello,
Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover címû játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
Kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
"A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelelet: read".
A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."
Ezután egy fekete ablakban ez jelenik meg.
"R6025
- pure virtual function call "
A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.
ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezõsködjek akkor segítsetek légyszi
köszi
Memóriákkal már szöszöltem, cseréltem raktam bele másikat teszteltem és sehogy sem akar jó lenni,
Segítsetek légyszi. köszi

Szerinteteke lehet alaplap probléma??? köszi a segítséget.

Remélem tudtok segiteni. mert nem hiszem el hogy csak én találkoztam eddig ilyen hibaüzenttel, és csak ennél a játéknál csinálja és már egyszerüen kifogytam az ötletekbõl. Ha valaki találkozott már hasonlóval az segítsen kösz.
fery02
Na ez nem tudom mitõl van. 😞

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ez a hiba nem amiatt van ugye ? :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

vagy lehet h vmi dx 10 es efektet nemtud megjeleniteni??? mert még sp2 vel meg sp3-al se jomárepedig annak rendesen kéne kinéznie nem szar pixelesnek kell lennie :S
fery02
Gondolom hogy csak tán a jóféle Creative hangkártyádat használod, szóval az integrált Realtek driverét szerintem nyugodtan letörölheted 😊....az a Protect Disc driver meg szerintem csak valami lemez karbantartó program. Szerintem ha nem használod, akkor törölhetõ, de azért várjál meg valaki okosabbat is. 😊

Jól gondolod 😊

Colton
help! please!

fery02
Valami védelmi program, de nem tudom, én még életbe nem hallottam róla. De nálad nem tudom, hogy lenne-e hatással a rendszerre, ha letörölnéd.
Inkább az érdekel, hogy jól gondolom-e, hogy van egy integrált alaplapi, meg egy Creative hangkártyád?

Picit selejteztem. Ezt tudja valaki mi lehet ?

Colton
Hi!

szeretnék megtudni hogy mért indul ujra a gépem egyes játékoknál? (pl.:ee3, AOE 3) eddig nem csinálta! Pls segitsetek! elõre is köszi!

Prince23
Most jövök egy pontos információval az xp-mel kapcs!
Feltettem az msn-t a "szûzgépre", újraindítottam a gépet, és erre nem töltött be az XP, megállt kb. a 9.-ik töltõcsíknál, ugymond lefagyott.
Megnyomom a Normal módú indítást. nem jön be így se. megnyomom a legutóbbi helyes konf. így se jó. Csökkentett módba csináltam egy rendszer-visszaállítást és csak így jött helyre nagy nehezen. És mondom: feltettem az msn-t. Nem komálja vagy mi? ezt nem értem, itt valami gebasz van
Akkor mi itt a probléma?

most probálom a witchert is aba is ugyan ez. amugy kristály tisztána kéne lennie a képnek de ojan mintha valami a felbontással lenne pedig nem mert csak ezeknél a játékoknál van
fery02
Egy olyan kártyának tudnia kell bármiylen effektet, ami van a Grid-be, Mass Effect-be. Valószínûleg vagy a HDR-re, vagy a Bloom-ra gondolsz, de nem tudom, hogy ezekben a játékokban hogyan néz ki a grafikai beállítások szerkezete.

sziasztok!
azt szeretném kérdezni h valaki tudja e h mi az az effekt ami pl a Mass Effectbe van vagy a Grid-be amitöl ojan szép lesz a kép? mert valahogy azt nemtudja az én gépem megjeleniteni az elözö kártya sem(ATI Radeon HD 2600 PRO) meg az ujabb se(ATI Radeon HD 3870). Nem tudom hogy mi lehet a gond de elégé mert az egyik legujabb driver van fönt. ehez valami plusz driver kell vagy mi?