Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Amúgy az, hogy magyarul a dword melyiket jelenti nem tudom és idegesít...
1. Open Registry Editor (Start>Run> “regedit”>OK);
2. Expand HKEY_CURRENT_CONFIG/System/CurrentControlSet/Control/Class/{4D36E96A-E325-11CE-BFC1-08002BE10318};
3. Highlight 0001 and click Edit>New>DWORD Value;
4. Type “ResetErrorCountersOnSuccess” and hit Enter;
5. Click Edit>Modify;
6. Enter “1” into the Value Data and hit OK.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
2. Katt. a Speciális fülre
3. Katt. a Környezeti változók fülre
4. Katt. az Új gombra
5. Változó neve:_JAVA_OPTIONS
6. Változó értéke:-Dsun.java2d.d3d=false
7. Katt. OK gombra
8. Katt. OK gombra
9. Katt. OK gombra
ha ez nem segít akkor olyanokat találtam, hogy tápegység vagy videokártya hiba...
Sikerült megcsinálni! és mi lett? Kékhalál URL=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/K_khal_l.JPG]itt[/url] van a kép!
de ott ahol te leirtad ott nem találtam! de itt igen: Vezérlõpult->Rendszer->inditás és helyreállitás->beállitások->és ott van az automatikus ujrainditás (onnan ki vettem a pipát!)
Ez Jó?
Itt a másik!
elbasztam sry

Ahogy a képen látjátok az interrupts 43%ot használ miután elindítottam egy tömörítést ami csak 2.27% használ és ienkor laggol a gép.Na és ez mért van?
Valaki megmondja ez mitõl van?:S Elvileg az ie eszik 3%cpu-t akkor mért van 50%on és laggol a gépem?😮
Nekem nem indul el a Need for Speed: Undercover címû játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
Kirja egy másik ablakban az alábbi szöveget:
"A "0x00758556" címen található utasítás a "0x00001000" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelelet: read".
A program befejezéséhet kattintson az OK gombra.
A program hibakereséséhez kattintson a MÉGSE gombra."
Ezután egy fekete ablakban ez jelenik meg.
"R6025
- pure virtual function call "
A légyeg mindig úgyanaz akármit nyomok kirak az asztalra.
ha esetleg valaki találkozott ezzel akár ennél a proginál akár másnál vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezõsködjek akkor segítsetek légyszi
köszi
Memóriákkal már szöszöltem, cseréltem raktam bele másikat teszteltem és sehogy sem akar jó lenni,
Segítsetek légyszi. köszi
Szerinteteke lehet alaplap probléma??? köszi a segítséget.
Remélem tudtok segiteni. mert nem hiszem el hogy csak én találkoztam eddig ilyen hibaüzenttel, és csak ennél a játéknál csinálja és már egyszerüen kifogytam az ötletekbõl. Ha valaki találkozott már hasonlóval az segítsen kösz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Inkább az érdekel, hogy jól gondolom-e, hogy van egy integrált alaplapi, meg egy Creative hangkártyád?
szeretnék megtudni hogy mért indul ujra a gépem egyes játékoknál? (pl.:ee3, AOE 3) eddig nem csinálta! Pls segitsetek! elõre is köszi!
Feltettem az msn-t a "szûzgépre", újraindítottam a gépet, és erre nem töltött be az XP, megállt kb. a 9.-ik töltõcsíknál, ugymond lefagyott.
Megnyomom a Normal módú indítást. nem jön be így se. megnyomom a legutóbbi helyes konf. így se jó. Csökkentett módba csináltam egy rendszer-visszaállítást és csak így jött helyre nagy nehezen. És mondom: feltettem az msn-t. Nem komálja vagy mi? ezt nem értem, itt valami gebasz van
Akkor mi itt a probléma?
azt szeretném kérdezni h valaki tudja e h mi az az effekt ami pl a Mass Effectbe van vagy a Grid-be amitöl ojan szép lesz a kép? mert valahogy azt nemtudja az én gépem megjeleniteni az elözö kártya sem(ATI Radeon HD 2600 PRO) meg az ujabb se(ATI Radeon HD 3870). Nem tudom hogy mi lehet a gond de elégé mert az egyik legujabb driver van fönt. ehez valami plusz driver kell vagy mi?