11410

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• zeli
    Végül is akkor teszed fel a Wolf3-at, mikor akarod. :)
  • jackcsabi
    Ajánlom a Braid-et :)
  • fery02
    "...és kivégzi" azért szörnyű, hogy mostanában már minden játék lassan erről szól, csak az erőszak, az erőszak meg az erőszak. Bezzeg a mi időnkben, mikor Wolf3D meg DooM volt a divat.
    Azért kár,hogy a régi jó dolgokból már nem maradt semmi (de a csipsz az bazz, az megmaradt. :P).
  • Cat 02 #9677
    Közelharci, odamész hozzá, legyengíted, közelmész, F, és kivégzi.
  • fery02
    "kavarodás fegyver" lóóól :D

am: "Öld meg egy közelharci fegyverrel!"
  • qc15
    Hello! Godfather 2 -ben megakadtam segítséget szeretnék tőletek kérni!
    "Kill him with a melee weapon." lefordítottuk de nem jól fordította le a program mert a "...melee weapon-ra azt írta hogy" kavarodás fegyver".nem tudjátok hogy milyen fegyver ez? vagy hogy mit kell csinálni? előre is köszönöm.
  • zeli
    DivXet DVDbe.
  • KaszaN
    Ez a convertx hány különböző formátumba képes tenni a videókat?
  • KaszaN
    Má volt Total video converterem. Egy nagy szar. Nekem semmit nem konvertált le rendesen és csak 4 formátum közül lehetett választani és azoksem azok voltak amik nekem kellettek. De ezt a ConvertX-et megnézem.
  • Kori
    Total Video Converter
  • Fabio Capello
    konkrétan mire gondolsz? mondjuk aviból DVD-formátumba én a ConvertX-et ajánlom, bár nem tudom ez kell e neked.
  • KaszaN
    Hi valaki tudna olyan programot mondani amivel videókat lehet konvertálni? Amivel sok fajtál lehet és nincs megadva hogycsak 5percet enged meg ilyesmi és nem bonyolult. Nehogy aztmondjátok hogy keressek rá a googleban mert az már megvolt.
  • vmawrun
    Köszi.
  • vmawrun
    Köszi.
  • dragon11
    Nekem is írta anno egy játék ezt.. igaz, hogy az netes volt, de az újratelepítés megoldotta..:) újra raktam az eredeti winfos home-om :D és felfrissítettem aztán megjavult.:)
  • Fabio Capello
    valami driver, kodek, hasonló összeakad a játékkal, de ennél jobban sajnos nem tudom neked leszűkíteni
  • vmawrun
    Sziasztok!
    Segítségre van szükségem. Először használok fórumot (netem is csak két hete van, és nem minden nap tudom használni).
    A problémám:
    Megvettem a Splinter Cell Double Agent (DVD) játékot. Állandóan leáll, és kiírja, hogy "Visual C++ Runtime Error".
    Ezt azért nem értem, mert amikor a játék detektor-át lefuttatom, mindenhol zöld pipa van.
    Win XP SP2 van a gépen, ezen kívül a legfrissebb: DirectX 9.0c, visual C++ 2008 SP1, nVidia driver.
    A gépem:
    AMD 4800+ dual core CPU
    2048 MB RAM
    GeForce EN 8800 GTS (320 MB) graf.k.
    A játékhoz telepítve van az 1.02 patch.
    Mit kell tennem,hogy végre tudjak játszani a játékkal, amiért fizettem?
    Ha feltört program lenne, egy szavam sem lenne, de ez eredeti, boltban vásárolt példány.
    Előre is köszi.
  • KaszaN
    Valaki tudna segíteni a Thief 3 Deadly Shadows-ban?
    Előre szólok hogy a magyarosítás nem tartalmazza azt amit kérdezek.
    1. A kútba hogyankell lemenni? A végigjátszás annyit íg menjünk le. Na de hogy a bánatba?
    2. Egy templomos pálya van amihez valami gyár is tartozik és nemtalálok egy szobát amit kéne. Mindíg ugyanott kötök ki.
    Előre is kösz.
  • Kovács Erix
    Ja bocs hogy ilyen hülye voltam tényleg le vok tiltva az itteni chetröl :( amugy én szoktam használni de bezzeg amugy meg nem vok letiltva ez nagyon nagy zsemétség
  • Fabio Capello
    magyaritasok.hu

ha itt nincs, sehol sincs
  • bejja77
    Sziasztok!!!
    Tudna nekem valaki a MAN OF WARHOZ magyarositást?
    Ha igen hol tölthetem le?
    KÖszönöm
  • dragon11
    Hát, mivel daemon tools-os fájl volt, ezért bemountoltam és felmásoltam gépre onnan pendrivera.

A többi fájl meg "simán" volt, felmásoltam gépre és úgy pendrivera..:)

Megoldottam, azért köszönöm.:)
  • Fabio Capello
    Unlockerrel tehetsz egy kísérleteet, de nem garantálom, hogy ilyesmire is jó

chat: alapból bugzik a chat, nekem se mindig küldi el az üzeneteimet, amúgy meg ha nem használod mér pattogsz rajta ha le vagy tiltva, na mindegy
  • dragon11
    Java alkalmazást fel kell telepítened! Ha meg az itteni chatről van szó, akkor valószínű letiltottak, nézd meg a neved, ha át van húzva le vagy tiltva.(Engem is ok nélkül tiltottak le.. de se baj, nem járnék én oda..lol^^)

Most nekem is lenne 1 kérdésem..

Adott egy 8gb-os kingmax pendrive, leformázva.. ~5gb-os fájlot szeretnék felrakni rá TC segítségével és amint elindul a másolás 1mp múlva írja, hogy megtelt a lemez..

A mappáról kiderült, írásvédett, de TC(Total Commander) segítségével megszüntettem.. (speciális, a mappa archiválásra kész) kivettem az írásvédettséget (négyzet alak volt, nem pipa!) gép reset és még mindig írásvédett.

Ez okozza a problémát..

Vlmi program, ami megszüntetné az írásvédettséget?

Még ma kellene a megoldás, mert holnapra vissza kell vinnem a pendriveot.:)

Örök hála.

Rajta maradt az írásvédettség..
  • Fabio Capello
    Mindemellett, bejelentem úgy néz ki, Saddalim balesetet szenvedett, miközben cd és dvd-olvasó lézerekből a titkos harcilézert szerelte.... :D
  • Fabio Capello
    kiégett a háttérvilágítás, vagy megtört a világítást ellátó kábel
  • Fabio Capello
    Incredible Machine

#9649: első körben talán egy driver reinstall, utána érdemes a gyártó honlapján keresgélni frissebbért és stabilabbért
  • fery02
    Meghívtalak.
    #9652: Érdekes a kérdésed. Mi van, ha nem is volt még neki myvip-je?
  • CopyKing92
    elromlott?
  • crisfehn
    császtok valaki nem tudna küldeni myvip meghívást:[email protected]
    nagyon kéne kössz
  • derdani
    Nem tudja valaki hogy mi annak a régi játéknak a neve amelyik hasonlít a
    crazy machines -re? kb.10 éves
  • CopyKing92
    ATI External Event Utility EXE Module - Hibajelentés:
    C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WER0a14.dir00\ati2evxx.exe.mdmp
    C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WER0a14.dir00\appcompat.txt (ezt kötötte a hibához a cucc ez mi ez? régebbi drivert kéne fel tennem? meik a leg ideálisabb az X1650Pro 256MB hez? :O 2006 ban adtákki
  • Kori
    ha ugyanaz mint a laptop monitor akkor kiégtek a háttér világításaid
  • inviciblealex
    világosabbra a képet már nem lehet állítani. és ha számít vmit ez 1 lcd monitor
  • inviciblealex
    fekete az egész kép de jobban megnéztem és nagyon halványan látszik a kép.
    mikor nincs bekapcsolva a gép úgy is kipróbáltam és akkor is ugyan ez van
    akkor kiírja a szokásos szöveget de azt is annyira homályosan, hogy szinte alig látszik
  • Kovács Erix
    Üdv
    Van 1 nagy gondom a chetre nem tudok irni de miért??Mármint tudok irni csak nem jeleniti meg:S:(
  • BenceYCE
    Ha áramtalanítás után mindkét monitoron csak sötét képernyő fogad ha rákötöd a hibás gépet, akkor meghalt a videókártyád
  • inviciblealex
    hogy tegyem újra? a kép nem jön be
  • inviciblealex
    áthoztam ehhez a géphez és itt működött a monitor
  • Fabio Capello
    vmi gebasz lehet a driverrel, talán egy reinstall megoldja