Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
ha a házban/szomszédoknál hasonló baj van (pláne ha más szolgáltatónál vannak), akkor irány a t-com (vagy a helyi telefonszolgáltató), panasz hogy rossz a vonal. el fognak küldeni a szolgáltatóhoz, de kösd az ebet a karóhoz, hogy a környéken nem vagytok egyedül, valszeg a vonal a rossz, nézzék csak meg

ha máshol nincs baj, vagy ua. a szolgáltató vagy a t-com már nézte és szerintük nincs hoba (úgyis ezt fogják mondani :-) akkor irány a szolgáltató, akár többen is egyszerre ha másnál is van baj, úgy nagyobb a hatás és panasz. normális esetben szerzõdésben vagy egy idõ aminél többet nem lehet hibás a szolgáltatás, különben bonthatod a hûséget...

Saddalim
elnézést a hosszú hallgatásért, sokat kutattam ezután. nem olvastam mindent végig, ha esetleg olyat írok amit már kizártál, akkor bocs, ugorj :-)

legvalószínûbb probléma a memóriahiba, lévén egy rossz memóriaszektor akármilyen mûveletet el tud szúrni. egy bootolható memtest lehet a megoldás, ez a windows kikerülésével teszteli a memóriát.

ha ez nem segít, akkor mindenekelõtt van egy segédprogramja a windowsnak, ami az ilyen hibák okának felderítéséért felel, még én se használtam, de találtam róla szépeket. szóval valahogy el kell jutnod a windowsba. bootoláskor (még a fekete-fehér résznél) nyomkodj F8-at. ott próbálj ki elõször egy olyat hogy legutóbbi mûködõképes beállítások, ha nem megy akkor csökkentett mód. ha valamelyik módszerrel sikerül bejutnod a windowsba, akkor a windows/system32/verifier.exe-t futtasd. innentõl imprózunk. találtam egy kisebb leírást a használatáról, lényeg hogy mindent meg kéne vele nézetni, nem dob-e valamire hibát. elõször egy standardot javasolnék, ha az nem találna semmit, akkor custom és mindent bele :-)
ha nem indulna a verifier (pl csökkentett módban), akkor start->futtatás, írd be: cmd. navigálj el a windows/system32 mappába (DOS-parancsok: cd.. - egy mappát fel | cd - belépés adott könyvtárba | c: - adott meghajtóra ugrás). és innentõl paraméterezés következik, ha boldogulsz vele akkor itt a leírás hozzá, ha nem, akkor szólj :-)

ha már van windowsod, esetleg egy rendszer-visszaállítást is megpróbálhatsz

---

ha ez sem hozna eredményt, akkor ott a hardverhiba lehetõsége:

- amit csak lehet, nem szükséges részek, lehúzod a géprõl (nem rendszervincsi, tvtuner, elõlapi panel, cd/dvd, floppy, kártyaolvasó, gyakorlatilag a videokártyán kívül minden PCI/PCIE kártya). ha így esetleg elindul, akkor szépen egyesével mindent vissza, minden új elem rákötése után új próbálkozás. amelyiknél elszáll, az volt a bibis. ha esetleg mindet visszakötötted és még mindig nem szállt el, akkor lehet hogy csak kontakthiba :-)

- ha minden egyéb lehúzása után még mindig rossz, akkor (és egyébként ennek nagy a valószínûsége) valamelyik fontosabb alkatrész szállt el. ilyenkor havertól, vagy valahonnan kerítesz cserealkatrészt és azzal megnézed. (ha nagyon nem találsz, esetleg tõlem is kérhetsz, van itt pár elfekvõ roncs, de fõleg régebbi dolgok 😛). ezeket is egyenként, tehát egyszer csak a procit cseréled, aztán csak az alaplapot, stb.

---

a dolgokat nem valószínûségi sorrendben írtam le, hanem ahogy logikus õket végignézni. pl nagy valószínûséggel az utolsó pontban fogsz hibát találni, de ha esetleg nem akkor ne keress potyára alaplapot, stb.

ha valamit kihagytam volna vagy nem világos, írj

Passz, nekem olyan szokott lenni h minden nap adott idõpontban megszakad 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Colton
nincs! Meet a letoltes kozben szakad meg

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Fabio Capello
registry clean, töredezettségmentesítés?

Vagy nem lehet h ez vinyó probléma? mert most akkor kezdett el nagyon laggolni amikor tesóm elkezdett zenéket pakolni a gépre....És én meg tömörítek ami ugyancsak terheli a vinyót....Csak akkor mért pörög a proci folyton?
Na arról a 2 progiról linket meg leírást adhatnál h h kell használni:S Mert megint nem jó ez a sz*r:S Amúgy lehet ennek az oka az h nem kap elég áramot a proci? mondjuk akkor nem pörögne....mert amúgy a tápom eléggé sz*r....
Nincs beállítva h miután a letöltés kész kapcsolat bontása ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fabio Capello
wireless?

Colton
Hello!

Mért van az hogyha Bármit letöltök kb 10 vagy 20 perc mulva felbomlik a kapcsolat? Óhegyen lakok és eddig nem volt ien probléma eddig csak az utobbi hónapokban kezdett igy szarakodni! Kérlek segitsetek! Elõre is KÖszi!

Fabio Capello
milyen account? <#conf>

Sziastzok

tényleg senki sem tud segíteni, hogyan lehet egy új account színét megváltoztatni, vagy villogtatni, milyen kódok vannak?
Amennyiben Valaki tudja segítsen
SOS
Hello, vagy egy nagy problémám, és teszek itt egy próbálkozást, hátha sikerrel járok.
Olyan fél éve jelentkezett olyan gondom, hogy hirtelen egyik napról a másikra minden játéknál tök random idõben kifagy. Legyen az az Europa Universalis 3, vagy a Medieval 2 vagy akármilyen játék, eddig mindennél kifagyott(a Hearts of Iron 2nél még nem). Játék közben néhány másodperc/perc után elsötétül a képernyõ, befagy az egész gép. Még a legminimálisabb grafikai beállításoknál/felbontásnál is. Az eu3-nál VPU recoverrel kapcsolatban írt ki vmit.
Format C most volt egy hete, Radeon X700-am van, föl van téve legújabb driver, ventillátorok mûködnek, hûtenek rendesen. Lécci segítsetek, nem tudom mi a baj, thx.

KMPlayerben van ilyen funkció és mûködik is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fabio Capello
hát igen, az sp3... de csodás is az... 😄

Prince23
Ha felteszem újra a gémet, megpróbálok máshonnan 1.2 cracket szerezni.
Most az xp, mikor bekapcsolom, 1-4 között tölti a csíkokat. Van amikor 4-szer megy a töltõcsík, de ma egyszer megy végbe.
számolgatoma csíkokat xd, mióta 50-szer töltött be egyszer nekem 😄

dragon11
Nem hinném, egy 3. cracket is próbálj ki !😊

Cap: kk htx, azzal is megpróbálom..😊

Prince23
Próbáltam mással is... amúgy a gameburnworld mindig megbízható oldal volt e terén. Nem t'om. Múltkor is innen szedtem le a cracket és jó volt. Mióta új rendszer sp3 van lehet az a baj.

Colton
Megvan!

Macromedia Flash 8 Az jó program ugye?

Colton
Flash? Az meg mi? Én programra gondoltam hogy mivel tok ilyet csinálni?

Fabio Capello
nézz körül a képernyõbeállításokban, hogy milyen betûtípusban és formátumban jelenítse meg.

feri: sztem felmennek, de futni nem igazán fognak

drag: próbáld meg frapssal, ha azzal se megy, akkor passz

prince: crack hiba?

lac: lehet hogy a meghajtón ahova mentesz, nincs elég hely, emiatt nem menti el.

colton: flash.

Szerintem túl sok robitownost nyírtál ki, és õk bosszúból megvastagították a betûidet ^^

Colton
Hello! szeretnék mozgóképet csinálni egy videoból. mint itt ez a tag

hogy utnám meg tenni?

Ezt most nem tom hova írjam ,de letöröltem a Left 4 Dead-et és hát minden betû vastag lett 😄 Ez most wtf ?

kééép

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hellosztok lenne egy kis problémám a colin dirt el

elõször is valami eszméletlen komoly egy játék ahogy a kamaz al tépek a sivatagba😊
De sajna problémám van. ezért kérem a segítségeteket!mitol van az hogy amikor belépek kiiirja hogy a savegame corrupt és nemtduja betölteni.
tehát minden egyes uj játék inditásnál kezdhetem elõlröl az egészet mert nem sikerül jól elmenteni
probáltam hogy kikapcsolom autosave.t de ugyse menti el
ez azért érdekes mert pl a futamok után kiirja hogy savegame ok de mikor kilépek és utána belépek akkor már nincs elmentés
pls help me4!!4játszani akarok
Prince23
Egy bizonyos játék (nevezzük Gridnek) állandóan kilép exe hibával. És mindig a legelsõ pálya megnyerése vagy elvesztése után! Patchelt játék ráadásul.
Kb 10 játék van fennt, és csak ez fagy ki, de állandóan a legelsõ pálya után.

dragon11
Eredeti videóból, hogy tudok kivágni képet? képlopóval nem sikerült, sõt.. még a képlopóban videó felvétel rögzítõ is van és ott se jeleníti meg a képet amit ki akarnék vágni, de bárhol máshol megy.

a printscreen-es gomb meg ugyancsak nem jó.

vlaki help pls^^

thx..

fery02
Ha egy 64 bit-es Vista-ra megpróbálnék feltelepíteni egy 32 bites programot, akkor megengedi feltelepíteni, vagy már az elején nyavíkolni, hogy ez bizony nem fog feltelepülni? Csak mert van pár éve egy 32 bites XP-m, amihez gyûjtöttem már össze elég sok programot, és örülnék, ha nagy részük mûködne 64 bites Vistán is majd.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hali, nekem akkor csinált ilyen kékhalált a gépem amikor az XP-t raktam föl, én a helyedben csinálnék egy memória tesztelést, mert ez a hibás memória egyik tipikus hibajelensége. (pl.: goldmemory, memtest86)
nem😄 amúgy eddig nem csak winrarral volt gond😄 cod2 38sec alatt töltött be rendes esetben pedig 2sec😄😄
predator0
De legalább a winrar mûködik... mondtam már, hogy szeretem a windowst? 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

a fölsõ volt resi közben
jaaaa😄 õõõ az 1ik cod2-ben a másik pedig restart közben
predator0
Mármint milyen folyamat közben?

mármint?😄 olyan 1.5órája kaptam +-
predator0
Ehh... ezeket mikor?

Ezt a két hibát kaptam ha megtudja valaki fejteni akkor írja le ide legyenszives😊 Köszi
fery02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szedj le egy trial verziót, és szerezz hozzá hónaponta a Gamestarból kódot. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Update panelt megnyítottam:

Program components upgrade:
eredetlieg a never update-n volt, és most átraktam always update componentsre.

nem tudom, hogy jól csináltam-e

predator0
Nyisd meg a panelját, kattints az Eszközökre, aztán a Feladatütemezõre. Van ott benne frissítési feladat? Elõtte be van pipálva?

Prince23
Most már minden ok. Már frissít, csak manuálisan. Ez a gondom, nekem auto-update kéne, amit nem találok az opcióknál.
Manuálisan itt frissítettem a legutolsóval/legfelsõvel: katt!

predator0
Namost a nem frissít magától és a nem tudja letölteni az update file-t az kicsit más. Neked az utóbbi van. Nálam ugyanilyen a 4.0 bétánál fordult elõ. Le is töröltem a francba, visszaraktam a 3.0.672.0-át és azzal semmilyen problémám nincsen.

De.Mert fizetett az internetért ahonnan pedig le tudta tölteni😊)
Prince23
Hát nem tudom, de most telepítettem újra az xp-t pár napja, és ez elõtt a nodom automatikusan frissített. Most meg nem.
Szal vmi beállítás kéne.
Persze van eredeti norton 2003, de az szar szvsz!
nod a király😄

predator0
Onnantól, hogy egy forintot nem fizettél érte örülj neki, hogy eddig mûködött 😄

Prince23
Újra tettem a vírusírtót, csak azt nem értem, hogy miért nem frissít magától?
Mi lehet a beállítási gond? Nem tudja esetleg vki?

verzióm: Eset nod32 antivirus 3.0.621.0 + FIX

predator0
4.0 béta? Vagy nem béta, de nem eredeti?

Tucsok: Reménykedjünk, de így ha mégis elcseszõdne megint most már akkor is tudod, hogy mi a gond és mit kell állítgatni.

Fabio Capello
hát... ha van hibakód beírhatnád, így látatlanban az update telepítésével van probléma, egyelõre nem vészmadárkodok, de ritkán elõfordul hogy egy benyelt vírus blokkolja a frissítési folyamatot.

Prince23
Ja ez lemaradt:

Virus signature database updated failed
maximum protection of your computer is not ensured.

Prince23
Helló!
Itt mi lehet a gond?
Már két napja nem frissít a nod32.

Update panelnél ezt írja:

Virus signature database could not be updated
Error extracting file.