Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Mióta feltettem egy MMORPG-t és futattam 1600*1200-ban, azóta a képernyöm homályos, de nagyon. és nem tudom se manuálisan, se automatikusan beállítani. Egyszerûen megment😞 tiszta homály. Van ez ellen valami? driver vagy v...

Prince23
Sziasztok!
Az szerintetek baj, ha a modemen (Upc-s net) utolsó két világítója egyszerre villog?
am mûködika net. csak zavaró.

sovatalevi
a World Racing 2 be beraktam neheny palyat es ezt irja ki:Load operation failed!
Press ENTER to continue.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Egy Sapphire HD4830 elmegyegél egy 400wattos táppal?

Gigabyte M55S-S3;AMD A64 X2 3800+; Radeon HD4830 512;3GB Kingmax; ------------------------------------------------------------------ It will be lol:)

predator0
Jogilag biztos nem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Prince23
Egy számomra bizonytalan kérdést szeretnék megkérdezni:
Ha egy eredeti játékot megcrackelek, akkor úgyanúgy eredeti marad?
dvd lemezt nem szeretném "koptatni".

http://images.netbag.hu/20090104/16043913031.JPG

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dragon11
NFS UD2!

KMPlayer-be télleg nincs olyan felajánlás hogy felvétel.. cat, most neked hogy van ?😄

Saddalim
régebbi NFS?

Flatout 2 ?

lippet
Hali!

Én tulajdonképpen nem segítséget kérek, csak szeretném, ha ajánlanátok olyan autós játékot, amit lehet LAN-ban játszani, s nem nagy a gépigénye! Már kezdjük unni a CST=)
Köszi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ne úgy tedd fel az sp3-at, hogy rárakod az xp-re, hanem szerezz egy sp3-mal integrált xp-t és azt tedd föl.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

dragon11
Nekem nincs felvétel😄

Jobb klikk/Felvétel/Képkeret rögzítése

Jobb klikk/Képkerekt/Képkeret mentése

dragon11
help pls^^

Fabio Capello
simán jó. ha a vidkari 65 fölé megy na az a para

Az jó. Nekem cpu 40 fokon szokott lenni, gpu meg 50-60.

Amúgy mennyi a normális hõmérséklete a gépnek? Leszedtem a Speedfan nevû programot, és azt írja, hogy a CPU, meg a System, olyan 30-35 fok, a videókártya 47 fok. Ez lehet h sok? 😊

Helló nekem lenne egy olyan problémám a FIFA 09.játékkal hogy ujuratelepítettem a rendszert feltettem a játékot és rettenetesen felgyorsultak az emberek játszhatatlan a játék videókártya driver a legujabb amivel az elõzõ oprendszerrel ment normálisan a többi játékom megy rendesen pl fifa 07.fifa 08.elõre is köszi a segítséget...
Saddalim
pedig ilyet hûtésproblémakor szokott nyomni (már ha igaz a VPU recover-es hibaüzi)
csak azt nézted meg, hogy forognak-e?
pár dolog hogyan varázsold újjá a hûtésed :-):
- ventillátor kitakarít
- borda alá új hûtõkatyvasz
- csatlakozó (AGP/PCIE) csatlakozó takarít (alkoholos vattát ajánlom)
- tápkábelcsatlakozót a videokártyán nézd meg nincs-e eltörve

ha továbbra is jelentkezik, akkor valszeg romlik elfele a videokártya

csak a rögzitettben számolja a gyözelmeket és a vereséget,és csak a gyári pályán engedi.De most találkoztam egy ilyen esettel és azért érdekelne a dolog.

Hát nem tom, sose próbáltam azon, csak multiban, de ott nem néztem h méri-e a dolgokat.

amit rögzit a gép statisztika

Mi az a rögzített?

Sziasztok B.U.É.K.!!! Arra szeretnék segitséget kérni, hogy hogyan lehet a C&C Generals Zero hour-ba berakott pályával rögzitett játékot játszani? Köszönöm elöre is a segitséget!!!!

Halló, erre még nem érkezett válasz.

Hello, vagy egy nagy problémám, és teszek itt egy próbálkozást, hátha sikerrel járok.
Olyan fél éve jelentkezett olyan gondom, hogy hirtelen egyik napról a másikra minden játéknál tök random idõben kifagy. Legyen az az Europa Universalis 3, vagy a Medieval 2 vagy akármilyen játék, eddig mindennél kifagyott(a Hearts of Iron 2nél még nem). Játék közben néhány másodperc/perc után elsötétül a képernyõ, befagy az egész gép. Még a legminimálisabb grafikai beállításoknál/felbontásnál is. Az eu3-nál VPU recoverrel kapcsolatban írt ki vmit.
Format C most volt egy hete, Radeon X700-am van, föl van téve legújabb driver, ventillátorok mûködnek, hûtenek rendesen. Lécci segítsetek, nem tudom mi a baj, thx.

fery02
Segítek
Én megtaláltam, hajrá.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Eddig Ps-el és vlc media playerrel jelentkezett 😊
(az a kép máshonnan van, csak nekem is ugyanez volt). De hétfõn win reinstall, ha utána is megmarad, akkor szerviz

Saddalim
99,999%, gyakorlatilag igen.
játék reinstall talán, ha nem segít akkor alaplapdrivert frissíts

Próbáld meg azt h rátelepíted a drivert a régire(mármint fennvan amivel rossz és azt újra ráteszed)

Amúgy az én problémám elvileg megoldódott😊 Köszi a segítséget!
http://www.cdprojekt.hu/gra.asp?gid=24

magyarul jelent meg

Sziasztok!!!
Tudna valaki nekem segiteni?
Joint task force játéknak kellene a magyarositása.
segitsetek légyszi
Megint megpróbáltam drivert rakni a gépre, elvileg ez a last stable ami van a karimhoz (asus en8600gts). Megint a szokásos, nem tudom a bitmélységet feljebb rakni és emiatt a felbontást is csak 800*600-ra, ami alapból gáz, de a 4 bites (:X) színmélység se gyenge...
Van vmi olyan oldal ahol driverek vannak és értékelések, hozz szólások ? :s

Pass complete, no errors found. Ilyenkor 100 % h jó a memória?

Prince23
Itt csak szoftveres és hardveres problémákban tudunk segíteni. Keresd fel a játék topikját, talán õk tudnak segíteni ott.

Segítség kellene a Project igi 1 nél a 7. pályánál mi a feledat?
Colton
Nem DVD-Dl! Sima DVD!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Prince23
Nem DL dvd? mert azt csak úgy lehet írni...

Colton
nem annak 1-16x gyorsasága! ugyhogy nem a DVD vel van gond!

Colton
A DVD Irónak 16x a Max! A Laptopnak meg 8x!

Lehet a cd olyan.

Colton
Hello!

Szeretném Megkérdezni Hogy a Nero-nál mért csak 2.4x a maximum irás amikor annak 16x-nak kéne lennie? Megpróbáltam átállitani a beállitásoknál de ott is csak 2.4x a mximum Fölraktam a Laptopra és ott is ez a gond! Mi a gond? Lehet ez ellen tenni valamit?

elõre is kösz!

dragon11
OK, Thx, de hol az a funkció, s mi a neve?😊

Am. free törezedettmentesítõ SmartDefrag és 2x jobb mint a winfos-é.

De amúgy nem muszály tömörítésnek lenni....Volt h aznélkül is laggolt... Akár 1 cd írástól is volt h laggolt meg volt h nem volt semmi csinálva futott kb maga az xp és laggolt...:S
Na el elindul a gép csak ha elolvasod a régebbi hszeket akkor ott a gond amúgy a memtestet hogy gondoltad vegyem meg?😄 Amúgy azt ki kell írni? Amúgy röviden a probléma laggol a gép általában akkor amikor tömörítek meg pl másolnak a hálózaton át cuccokat a gépre és akadozni kezd az egér cpu 50% de van amikor elég a tömörítés és akkor is laggol...
predator0
Ehh... elõfordulhat, mindenképpen töredezettségmentesíts, de ne a winfos beépített marhaságával. Nekem Diskeeperem van, az viszont fizetõs (igen, fizettem érte), szóval keress valami ingyeneset. Mondjuk ezt. Egész jókat hazudnak róla 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Saddalim
memtest

Ilyesmi üzi mitõl van ? Win reinstall ? ramtest ?