11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9718 úgy tudom a 7009-es eseményazonosításra nincsen megoldás, ez a Windows NT óta létező probléma... -
#9717 És a második hibajelzés, kép alapján:
-
#9716 Itt a kép az egyikről:
-
#9715 őszinte leszek, halvány lila fogalmam nincsen róla mi lehet ez... ha egy screenshotot hoznál, nagyban elősegítené a dolgot :) -
#9714 Erre senki sem tud válaszolni? :)
Egyébként miután frissített a nod, azután írja ki az eseménynaplóba ezt a két hibajelzést. Remélem nem lesz gondja. -
#9713 elméletileg egy formázásnál ez a szabványos eljárás :D -
Cat 02 #9712 Utánaolvastam és formázni kéne, olyat lehet h simán berakom, kivágok róla mindent (kivágás, nem kivág :D), format és visszamásolom? -
#9711 leginkább úgy tűnik hibás szektorra akar írni a gép... Formázás volt mostanában? Esetleg valami vizsgálószoftver ami felméri a kártya állapotát? -
Cat 02 #9710 Gépről szeretnék mobilnak a kártyájára rakni zenét, de ezt írja ki.
5let ?
-
#9709 Ja és naponta egyszer jelzi a hibát, miután bekapcsoltam a gépet. -
#9708 Megnéztem az eseménynaplót (felügyeleti eszközök---rendszer), és hibát jelez (két hiba) a NOD32 server control managernél.
Várakozó időkorlát eset nod32 boot szolgáltatás kapcsolódása.
De a vicc az egészben, hogy frissít a nod, a net működik rendesen, szal nem értem mi lehet a gond.
Valaki tanáccsal megosztana...? Vagy ne törödjek vele? -
#9705 #9656? :D -
#9704 Énse láttam még ilyen hiba üzit még.
közben rájöttem, hogy ha elindítom a ccleanert és tisztitok, és akkor nyomok egy restratot, akkor meg nem válaszol, ezt a furcsa hiba üzit írja ki... 5 percig kell várjak, és aztán ki lehet kapcsolni (bekapcsolás után)
talán egy nod reinstall nem oldaná meg? -
#9703 #9699: directX és videokártya drivert legújabbra
#9701: mostanság már mindegyik router megfelel a követelményeidnek :-)
#9702: ien hibaüzenet elvileg nincs, bootolható vírusirtót neki (pl hiren's bootcd) -
#9702 A Windows jelenleg egy hosszab műveletet végez!
Ez az üzenet fogad engem, és nem tudok kilépni a gépból. Csak ha kihúzom az áramból.
Ez most miért van?
és a nod vírusírtom eltünt a tálcából -
Cat 02 #9701 Tud valaki jó wifi-s routert (amibe lehet lan(utp?) kábelt is dugni). Lehetőleg ne bontogassa folyamatosan a kapcsolatot és ha mégis akkor hamar visszacsatizzon ? Esetleg egy márka is elég lenne, h merre keresgéljek. -
#9700 Semmi probléma nincs azzal, hogy a Crysis topikban is megkérdezted, sőt lehet ott hamarabb tudnak válaszolni. -
Stance11 #9699 Ááá véletlen help-et kértem "CRYSIS" nevű témába remélem nem szegtem szabályt... Én vak nemvettem észre h van egy ilyen nevű topik is. Elnézést!
Segítséget szeretnék kérni! Crysis Warhead nevű játékomnál elindításkor ezt írja ki:
(Kis hiba ablak, címe: CryEngine 2)
'''' [0x0000, 0x0000]
Ez az objektumfelület nem támogatott.
Mi lehet a hiba? Előre is köszönöm válaszaitokat!
-
#9698 *nék.
Nézelődj itt körül, hátha vhol leírják, többet én sem nagyon tudok mondani. -
#9697 -
#9696 a futtatókörnyezettel (esetünkben C+++) van valami gond... Sajnos ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, legalábbis én még nem találtam rá semmilyen megoldást -
#9695 Újabb segítség kéne XD. Elindítanák egy játékot, és mit ír ki:
Visual C+++ runtime error.
Elindítanák egy programot mit ír ki:
Visual C+++ runtime error.
És még pár ehez hasonlónál má nemtudom eldönteni mivan ezzel a rintime izével. Valaki segítsen. Ja, és ez most nem a suliba kell XD. -
#9694 suliból Youtubeolna :D -
#9693 konkrétan te sehogy, az aki a rendszert beállította, az esetleg. De ahogy elnézem egy iskolai rendszert használsz? -
#9692 Úr isten! Mi a fenét csinálhattam ! Hogyan kell feloldani ezt a tiltást please help. -
#9691 le van tiltva az oldal. -
#9690 Valaki tudna segíteni? Má igen régóta ezt írja ki az internet exlporerem és nemcsak a joutubnál hanem még jópár oldalhoz!:S HELP!
itt egy kép róla -
#9689 Nem jön be rendesen a jatekok.hu oldala, íme
Valami plugin hiányozhat a mozillából? tegnap még bejött... mi lehet a probléma vajon? -
#9688 emg veszed eredetiben 4 ezer. -
lac556 #9687 letöltöttem a crysis warhead et magyarul de ez a geci securom miatt nem akar mukodni..
telepiti majd ezt irja ki s kiadási dátum ellenőrzése hiba
hiba történt a megjelenési dátum ellenőrzése során
wtf?
feltettem a crack et vmi .dll de ugyse mukodik.
ötletek?tippek?
-
#9686 nem sajna, már próbáltam "simán"....
nah mindegy -
#9685 Van olyan program, aminél működik. Ha elindítod újra, visszaírja magát..
Csak nem tudom a Sims2 ilyen-e. -
#9684 no az egy dolog hogy a program files-ban 16 giga, de egy valag helyre beírja még magát a registryben... ebben a formában a kiírom DVD-re és majd visszamásolom megoldás nem igazán fog működni sajnos... -
#9683 hali! van 16giga feltelepített Sims2 a gépemen...na ezt hogy tudnám átvinni másik gépre hogy tudjon menni rajta mondjuk egy windows reinstall után? nincs meg már a cd-jük és elég lenne újra feltelepítgetni őket egyesével...
kérlek segítsetek -
Hydroceph #9682 Csövi, egy olyan kérdésem lenne, hogy adott egy router, adott egy T-home net.
Két gépen szeretném használni a netet, hogy tudom összehozni? total lama vagyok hozzá.
Lanozni ofc tudunk, de nemtom mit kell belolni ip etc etc hogy mind2 gepen legyen net.
Dyn ip.
segitseget elore is koszi. -
#9681 Gyaa, nézem youtube-on. Mi ez. :DD
#9680: jah. :) -
#9680 Végül is akkor teszed fel a Wolf3-at, mikor akarod. :) -
#9679 Ajánlom a Braid-et :) -
#9678 "...és kivégzi" azért szörnyű, hogy mostanában már minden játék lassan erről szól, csak az erőszak, az erőszak meg az erőszak. Bezzeg a mi időnkben, mikor Wolf3D meg DooM volt a divat.
Azért kár,hogy a régi jó dolgokból már nem maradt semmi (de a csipsz az bazz, az megmaradt. :P). -
Cat 02 #9677 Közelharci, odamész hozzá, legyengíted, közelmész, F, és kivégzi.