11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9758 ATI External Event Utility EXE Module (Ezeket csatolja a hibához mi lehet?: C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WERf83e.dir00\ati2evxx.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WERf83e.dir00\appcompat.txt) -
molnar0921 #9757 Köszi szépen :) -
#9756 ingyen adja kód nélkül WiFizone 1-2-3-4-5 csak a 3 as ra tok valamiért fel menni . <.< pedig a 3-5 nek ugyan az a le fedettsége. mi baj lehet? telefon szoftver update segít? -
#9755 Ebben az esetben a tulaj biztos tud segíteni :D -
Cat 02 #9754 Nem lopás ha ingyen adja... -
#9753 szerintem tapló dolog más embertől lopni a netet, de ez csak magánvélemény. -
#9752 segítetek? Nokia E51emmel szeretnék netezni Wi-Fivel. más wi fi éröl ami kódolatlan kb a 80%ra nem tudok fel menni <.< pedig 77% ig veszi a telóm az adást <.< mitőlvan? értetek hozzá? -
#9751 Bomby az amit te keresel. Shareware, de nem idő-, hanem funkciókorlátos, 5 pálya és 4 emberes multiplayer van az alapban (teljesben 99 pálya :P) -
molnar0921 #9750 Hello mindenkinek!
Sztem régen sokan jáccotatok a Bomberman nevű játékkal :D
Keresek én egy szabadon letölthető és teljes verziójú játékot ami olyan mint a régi klasszikus csak mostani képméretben.
A little bombers találtam eddig de próbaidős és vége lett :\
Előre is köszönöm. -
#9749 Na, érdekes dolog történt: megjavult! Minden általam próbált játék (HL2, CS:S, Mirror's Edge, Assassin's Creed, Cod4, NFSMW) hibátlanul, a tapasztalt röcögés nélkül fut.
Sajnos nem tudom, hogy mi okozta ezt, mert egyszerre sok dolgot csináltam, és később nyomtam csak restartot: frissítettem a biost, és az integrált hangkártya driverét, és felhúztam a procit 3,1 Ghz-re - hogy ezek közül melyik segített, hát passz:D
-
#9748 Úgy érted hogy mikor mozogsz, olyan mintha laggolnál de mégis folyamatos minden történés/mozgás? Csak mert ilyen nálam is szokott lenni, egy idö után helyrejön. Assassin's Creed-el nekem nem volt problémám :/ -
#9747 Üdv! Összeraktam magamnak egy konfigot, minden flottul megy, azonban valami gond van rajta a játékokkal.
Eddig két programot próbáltam, az egyik az Assassin's Creed, a másik a Mirror's Edge, mindkettőnél ugyanaz a szitu: amikor megmozdítom a karaktert, a játék elkezd "röcögni". Nem tudom ezt normálisabban körülírni, nagyjából annyi, hogy milliszekundumokra kihagy a hang és a kép is alig észrevehetően megakad, de maga a mozgás folyamatosnak tűnik még ettől (csak ugye rohadt idegesítő). Mindkét játékban 1280x1024-ben játszok, de azt is megpróbáltam, hogy mindent levettem minimumra 1024x786 felbontás mellett, de ugyanúgy előjött a gebasz.
Ez a jelenség csak akkor jelentkezik, amikor a billentyűzettel adok utasítást a karakternek, egérrel nézelődés közben semmi baja.
Mi a fene lehet a gond?
Konfigom:
Vista Home Premium x64
Gigabyte GA-MA770-UD3,
AMD X2 7750 BE,
Sapphire 4770 512MB GDDR5,
GeIL Value 2x2 GB CAS5
-
#9746 ha beírsz, kapásból felülre ugrik a listán, úgyhogy szerintem lesz válasz :) -
#9745 Jó mostmár mindegy megvan a fórum. De má 1 éve kihalt :( mostmá soha sem tudom meg milehet a baj az editoromban :(? -
#9744 Szevasztok, nemrég kerestem egy sandbox2 topikot, de nemtaláltam ezért a sima crysis topikba kérdezgettem, de aztmondták kérdezgessek a sandbox2 topikban énmeg mondtam hogy, én nemtaláltam olyat és mondták hogy a saját fórumon van. Jó, ezt nemértettem ezért belinkelték nekem de csak üres lap jön be és csak nekem. Valaki segítsen. -
#9743 PATCH CoD 4 => 1,7 fenn van? az RS t nemismerem -
#9742 Most már semmi gond, megoldottam magam, az eredmény meg látható. -
#9741 Szerintem a bannerműhelyben tudnak segíteni.Meg a logóműhelyben is. -
#9740 Szevasztok, van egy kis problémám, csináltam 3 képböl egy .gif-et ide sgforumra ikonképnek, csak az a baj hogy 15Kbos lett. Hogy tudnám 8Kbosra csökkenteni, úgy hogy a képméret megmaradjon? -
#9739 Igazán nincs mit! :) -
#9738 Beváltt!! Köszönöm! Nagyon! -
#9737 Az újratelepítés után feltelepítetted a LAN drivert is? Így már én is jártam, hogy rendszer újratelepítés után nem érzékelte a kábelt, de ez megoldotta.
#9736: Én is ilyesmi gondokban vagyok, igaz más játékoknál. :( -
pervajakróv #9736 Segítséget kérek.
Sok eredeti FPS- em van és multizni szeretnék a neten és amikor szervert keres egyik sem talál.Egyetlen kivétel van, a Call of Juarez az talál rengeteget és tudok is csatlakozni. A többi miért nem talál?
Nem hiszem ,hogy pl. az RS Vegas-sal, vagy a CoD 4- el nem játszik senki a NET-en.
Előre is köszi. -
#9735 Hali!
Kép gépem van és most raktam ujra a másikat de valamiért nem akarja érzékelni a lan kábelt ami már csatlakoztatva van a géphez és a ruterhez is! Nálam az egyik géphez csatlakozik egy modem onna megy eg Lan kábel a router-be és onnan a másik géphez! de nem akarja érzékelni a "másik"!
ez miért van? segitsetek köszi! -
fiesta14 #9734 Hali! segitség jólenne. a far cry delta sector végigjátszását keresem. ill ha valaki már végig tolta az is jólenne.
köszi. -
#9733 valaki tudna segíteni nekem?
olyan történik nállam,körülbelül minden játéknál most hogy elindítom a játékot,megy is,csak textrúra hiba,hiányzanak dolgok és villognak is,meg hát úgy szar az egész,ati radeon 9600-os van ebben a gépben,jah és nem új játékokkal játszanék,tehát tuti nem az a baj.de különben én nemtudom mi lehet,valaki segítsen kérem -
#9732 Aki upc-nél van, azoknak is basakodott a net?
nekem eddig kétszer ment el ma. -
#9731 A .arc fileket ne piszkáld mert elrontod, a telepítö filet indítsd, pl .exe, .bat meg hasonlók... -
#9730 Kérdezd meg a hozzászólásoknál, ahol letöltötted a játékot! -
fodorpetii #9729 hello all, nekem olyan gondom lenne hogy egy jatekot Rip. fálj ban szedtem le ilyennek vannak benne hogy "data.arc" "data1.arc"....probaltam átirni iso. fájlá meg rar. fájlá nem nagyon akarja olvasni egyiket se..:( mit lehet vele csinalni? a segítséget nagyon szépen megköszönöm.. -
Cat 02 #9728 Na megvan, 4x0, manual ftw :) -
Cat 02 #9727 Hm, elvileg ki van kapcsolva, de mégis kéri, ha meg be akarom kapcsolni, akkor is kéri, de ki van kapcsolva :D -
#9726 általában 00000, samsungnál 12345 -
Cat 02 #9725 Telefonzár kódja merre van ? :D -
#9724 miért nem telefonról formázod meg? -
Cat 02 #9723 Hm, formázásnál van fat, meg fat32, viszont a cucc "Raw"-ban van. Ilyenkor mivan ? -
lac556 #9722 gondolkoztam hogy feltelepítem eme csodát.
kérdésem az lenne hogy win7el mennyire kompatibilisek a játékok? ujak régiek(max 1, másfél évesek)? dx hány kell?
-
#9721 pontosan, Saddalim balesetet szenvedett, elb*szta egy autó még szeptemberben, 1 órája jött meg a kórházból :-) -
#9720 Köszi a választ.
Megnyugtattál :)
egyébként rendesen működik, csak mióta feltettem az egyik nod verziót azóta van ez a hiba (a másik valamiért +behallt", ezért váltottam verziót) -
#9719 a 7000esre szintén nincs megoldás... Sorry