Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismerõs 😊
Ám elvileg bírja 800*600-at is 16os színmélységgel.
Régebbi drivert rakj fel, de azért ne annyira nagyon régit, nekem is sajna ez van. A cd-n levõvel picit akad még minden (görgetés pl késik...), de van egy játék és ami ahhoz kell azzal tökéletes.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fery02
Szerintem csak ha komolyabban értesz a VGA-dhoz vagy esetleg tuningolnád, vagy esetleg részletesebb rendszerinformáció érdekel. Egyébként szerintem fölösleges.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
640x480, 16szín amit produkálni tud...

dragon11
catal. mié nem jó ?

Prince23
Sziasztok!
Ezt a progit érdemes felraknom? (nvidiás vagyok, az alaplapi frissitéseket nem rontja el?)

stalker clear sky hoz szukség van a sima stalkerre??
Colton
Hali!

Az lenne a kérdésem hogy ebbe az alaplapba lehet e két procit tenni azaz "Dual-Core-sá" Tenni? És ha igen akkor hogyan kellene megoldani?

Elõre is kösz

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Már megoldottam nem kell.
Sziasztok a Syberia 1 hez küldjön már nekem valaki egy magyarítást légyszi!!!!!!<#worship><#worship><#worship>
zeli
GYIKban a válasz.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

segítsetek,légyszi.letöltöttem a netrõl a nfs undercorvert,de indításnál reg. kódot kér.hogy tudnám megkerülni,hogy ne kérje?
zeli
A gyors gyorsabb, de elég felületes, nem éri meg azt használni. Én egyszer formáztam gyorsan, akkor a windows nem indult el :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Gyors és teljes formázás között van különbség ?
Windows újrarakásnál melyiekt kéne használni?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ok azé thx és kösz ho szoltál leglább nem irom le többször 😊
predator0
Ha lett volna bárki, aki tud neked segíteni szerintem már régen felvette volna veled a kapcsolatot. A játékfejlesztés nem így mûködik és nem olyan egyszerû, hogy leírod mit szeretnél aztán valaki majd megcsinálja.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

nem tok*
linket meg nemk küldeni mertazt irja ki ho a regísztrációtól 30 npután számítva lwehet(vagy mi) de én megprobáltam pls segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youkilledinafrica.eoldal.hu/
pls segítsetek vki azt mondta ho itt biztos o tudnak segíteni pls segítdósetek má.(PLS)
Ghost recon adwanced warfighter 2 ben lehet vhl éátállítani hogy hátso nézetbõl irányítsam az embertpl mint a tomb raiderbe mert a controllsnál nem találtam semmi iylet...
pllllllllllllllllssssssss segítsetek ha tudtok plsssssss léétszi....még 10000000000 pls
Jó mind1😞 Holnap vissza rakom a vistat mert ezzel nemtok cod2-zni .... kidob a pb^^ meg drvier sincs szal várok még azért thx
Õõõ amúgy amikor ki lehet választani h hova csinálja a biztonsági mentést ott látom azt az eltünt meghajtót de az a baja h nincs neki megadva h c d f e vagy mi legyen....:S Valaki help😊
Saddalim
kivételes alkalom: én kérdezek :-)
ATI RADEON 9660XT 256MB-s videokarihoz XP-re kéne drivert keresni (nem catalystot). az ati (mostmár amd) honlapján lévõ driver nem mûködik, a HIS-rõl törölték. ha valaki esetleg be van reggelve driverguidera vagy hasonló helyre besegíthetne...

Õõõõõ nekem lenne egy olyan gondom, hogy feltettem a windows 7-et ami szerintem sokkal jobb az xp és a vistánál, de nem látom az 1ik meghajtóm^^ meg a realtek hangkártyához ha valaki tud drivert akkor megköszönném😛😄 (vistásat próbáltam nemjó)
fery02
Kattogás már a haldoklás jele. Mivel csak 20 gigás, gondolom amúgy is régi darabról van szó. Ha pedig egyik napról a másikra keletkezett a jelenség, úgy, hogy semmi sem érte, akkor valószínûleg megadta magát -> csere. :S

Colton
Egy másik infó:Most hallom hogy Kattog! Eddig nem csinálta! Miért van ez? elõre is kösz!

Colton
egy kis infó: ha elinditom a gépet akor Felpörgeti magát majd kb 1 mp múlva leáll. nem tudom hogy mért van! segitsetek! Köszi!

Colton
Hali!

Van egy 20Gb-s Winyó-m ami tegnap még mûködött most meg elszállt nem észleli a gép! Miért van? PLS Help Elõre is köszi!

fery02
Igen, tünetek szerint legelõször ez tûnik a lehetséges problémának, de ez a játszadozás közvetleül a router üzembe helyezése után kezdõdött, ami nagyon nagy valószínûséggel kizárja ezt a lehetõséget. Valami más baj van itt, most pl a szituáció ugyanaz, mint mikor elõzõleg írtam, és most meg kifogástalan minden. Am azt nem írtam az elõzõbe, hogy kábellel csatlakozik mind a kettõ gép.

Mert a win teljesítményére optimalizáltál, nem a kinézetre. Asztali sajátgépre jobbklikk/tul./spec./teljesítmény/beáll./legjobb megjelenítés. Ekkor már látszódnia kéne a vez pultban a váltás lehetõsége.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

KaszaN
elvileg kéne lenie egy olyan szónak ott hogy váltás klasszikus nézetre és ha ara rámegyünk átvált és annak a helyén a váltás kategória nézetre szó lesz de nekem nincs ott :S

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
szevasztok megtudná valaki mondani hogy a vezéréõpultot hogyankell a kategória nézetre váltani? Nekem egyszerûen nemsikerül.

Én még ahhoz is hülye vok (vagy csak ahoz) a linkhe 😄 de itt van az oldal,ismerem xfiren aki a pályákat csinálta a far cry2-be de õ nemnagyon akar velem beszélni. Ugyhogy segítsetek pls! másold be nem fáratsz el abba www.youkilledinafrica.eoldal.hu
xfire: yugioh0123456789 msn: [email protected]
predator0
Kiváncsi vagyok erre a remekmûre. Leírod helyesen a honlap címét? Mondjuk esetleg rákattintható link formájában.

segítsetek má plsssssssss!!!!
predator0
CRT monitorral csinálja? Apámnak is volt ilyen gondja. Lecserélte LCD-re soha többet nem volt ilyen.

KaszaN
Segítsetek valami baj van a gépemmel! És marha idegesítõ!
Elindítom a gépet és megy egy darabig de aztán igy villan egyet a kép és utána kb 10másodpercenként villan egyet megin és addig semmitsem lehet csinálni még a kurzor is megáll. Segítsetek lécci.

dragon11
Nekem 1mb/s-es netem van és a letöltésem 133kb/s a fel meg 13kb/s ami elég csekély, mivel az itt levõ vonal nem bír többet..

Saddalim
ezek alapján simán lehet szolgáltató probléma is. az elmúlt pár hétben itt is fel-le rohangált a sávszél 3Mbit és 5kb(!) között (a net meg hivatalosan 8Mbites...)

fery02
Nekem meg olyan gondom van, hogy nem tudom, hogy a routeremben mit kellene beállítanom, hogy ugyanolyan gyors legyen mindkettõ gépen az internet. Mert amelyik gépre a router kábeljével van rácsatlakoztatva a router, ott semmi gond sincs, viszont a másik gépen olyan érdekes dolgok vannak, hogy van mikor egész gyors a net, de sokszor feltöltéseket még így sem enged. Meg van olyan, mikor valami iszonyat lassú a net, ilyenkor általában msn-re sem enged fel, halál kivárni, hogy betöltse az oldalakat. Mindezt úgy, hogy a másik gépen mostanában semmi más nem megy, csak GTA 4 single, LIVE-ra felcsatlakozva (bár alaphelyzetben a LIVE nem tudom mennyi sávszélességet igényel, de szerintem minimálisat. Szerintem valami a router beállítással van).

fery02

pls segítsetek játékot csinálok, 9-en vagyunk a csapatba szeretném megkérdezni ho nemtudtok-e 1 jó fegyverszerkeztõt??? és az inteligenciát mivel lehet megcsinálni??? ide is irhatjátok itt a játék oldala:www.youkilledinafrica.eldal.hu
dragon11
Az mitõl lehet, hogy ha néznék egy filmet mondjuk VLC playerrel, v. KMPlayer-rel, akkor újraindul a gép és az msn nem indul el..?

Colton
Hali!

Valaki Be tudná nekem linkelni a Legujjab Driver-t a VGA-mhoz? (alul)

Prince23
Miután indítanáma medieval 2-õt, ezt a hibaüzenetet kapom.

Hiba a lapon található parancsfájlban

Sor: 9
Karakter: 1
Hiba: Szintaktikai hiba
Kód: 0
url: http://.......med2/m2twLauncher langauge english

nem emiatt abszkurálódik a monitorom színkezelése? (csaka fehér és világoskék színeket nem tudja rendesen megjeleníteni)

Prince23
Maxfelbontáson van.
A fehér és a világoskék színt rosszúl jeleníti meg. Csak ezt a két színt. Filmezés, játszás közben nem vevõdik észre, vagy egyáltalán nem is látszik! Csak netezés közbe zavar.

Saddalim
képernyõ típusa? maximális felbontás?

lippet
Mi is NFS-re gondoltunk!

Azonban lenne egy problémám! Van egy játékom, amit felszeretnék másolni, a gépre, de crc hibát ír ki! Van rá vmi gyógymód?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Prince23
Homályosak a betûk pontosabban...

Rajta van a kártya dobozán mekkora táp kell nekiDDDD...amúgy nekem HD4850van és ahoz 450Wtáp a minimum....szereld be(szereldXD)ha nem kap elég áramot úgyis írni fogja miután betölt a win hogy kevés neki....baja nem lesz...