11410

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• fery02
    k550i-re, mint Java-s telefon, csak Jar formátumú fájlokat fog felismerni játéknak. Ráadásul fájlonként 1 játék, tehát egy játék Java esetén mindig csak egy fájlból áll. Szerintem az általad szeretett játékot felejtsd el, mert ez valszeg komolyabb (okosabb? )telefonokra készült.
  • KaszaN
    Lenne egy telefonnal kapcsolatos kérdésem. se k550i-m van és van pár játék amit nemtudok rátrnni. Abban ilyen fájlok vannak. Mit kell ezekkel csinálni hogy a játék működjön? Előre is kösz.
  • KaszaN
    Van egy grafikus beállítás ami ezt csinálja. Nemtudom meik az ezért próbálgasd végig de tudom hogyha azt kikapcsolod akkor jólfog futni. Nekem is ez volt a gondom régebben.
  • mash raisen
    hy mindenki, star wars kotor 1el szeretnék játszani de qrvára akadozik, felraktam a 1.03 patch-et de nem segít, ja és a a kotor 2őt már végigvittem ugyanezen a gépen!!?? három napja kinlódok, valaki please:(
  • Colton
    ok köszi!
  • jackcsabi
    A kalapos embertöl csak tudsz venni, azthiszem 2ezer volt az enyém, de sokáig bírta. Kimentünk páran az utcára aztán hangokat adtunk ki vele és senki se tudta mi a fene ez :D
  • Colton
    na akkor az egy picit messze van nekem!
  • jackcsabi
    Mohácson, Busójáráson :P
  • Colton
    És azt meg tod mondani hogy hol vetted?
  • Colton
    Köszi!
  • jackcsabi
    Ajj nekem van olyanom, vagy 2 éve vettem, már majdnem használhatatlan :D
    Az enyémet "Csiripp" néven adták :D Jó kis cucc, csak viszket egy idö után töle a szájpadlás :D
  • Colton
    Hali!

Egy nagyon off kérdésem lenne! Ha valaki járt mostanában a Halászbástyán ott van egy csávó kb 1 méter magas kalapban, annál a csávónál van egy olyan cucc amit a szájpadlásra kell helyezni és nyekergő hangot lehet kiadni vele. Ha valaki tudja mondja már meg legyenszives hogy mi az a cucc, mert siettem és nem tudtam megkérdezni! Köszi! és még egyszer bocs az OFF-ért!
  • kiki888
    már megvan
  • kiki888
    üdv
    kellene egykis segítség
    MSTS-be letöltöttem egy pályát, ahhoz feladatot, addig eljutottam, hogy egy M43-assal megcsináltam amit kell, de azt írja ki, hogy szálljak át a villanymozdonyba
    ezt hogy kell?? erre még nem jöttem rá :S
    köszi előre is
  • Forcee
    szasztok. amikor elinditom a worms 4 et és amikor a menü jönne be akkor fogja és kilép. nemtudom h miért de a teljes játék és a demo is azt cisnálja :S van valkinek ötlete?
  • Fabio Capello
    hanem a taiwanit... gondolom csak fel kell telepíteni a megfelelő nyelvi eszköztárat a gépre, ámbár megjegyzem, kevés esélyt fűzök hozzá, hogy ezt ázsián kívül lehet egyáltalán normálisan játszani (mint pl. Skidrush)
  • KaszaN
    Valaki tudna segíteni ezzel a Sun Online-val? Leszedtem devalami olyan minden szöveg hogy =)(=_:?M+W!%:))( semmi több :S Pedig nem a koreai verziót szedtem le. Valaki segítsen nagyon tetszik a játék nem élem túl ha nempróbálom ki (túlzás) :S.
  • Cat 02 #9785
    Szerintem nézd meg minden rendesen be van-e dugva :)
  • tigeroo
    hello! miért van az hogy..tegnap óta az összes zenéim közül pár szám (olyan 20%-os arányban) recseg, elég keményen? ez mitől lehet? vírus?
  • Cat 02 #9783
    Akkor steam-en kellett volna megvenned :)
  • Eldián
    Írtam, h megy rendesen a játék, de a BS-ot Steamen is meg lehet venni (szal igenis van köze hozzá-.-). És én azt szeretném, h Steamen is ott legyen a játékaim között (tudjam figyelni a statom, le tudjam tölteni, ha nincs meg a disc, stb...)
  • jackcsabi
    Bioshock Games 4 Windowsos... steamhez köze nincs... Nekem is megvan telepítésnél beírod a kódot, települ és játszasz ennyi...
  • Cat 02 #9780
    Gondolom nem a steam/valve vagy valami hasonló által terjesztett a játék, hanem games 4 windows. Más 5letem nincs.
  • KaszaN
    Azt nemtudod hogy hol kell a játékban accountot regisztrálni? Köszi:).
  • Eldián
    Hi! Olyan kérdésem lenne, h tegnap megvettem a Bioshockot DVDn, de Steamen nem sikerült aktivizálnom (azt írta h nem megfelelő a serial). Utána olvastam, és valami olyasmi lehet a probléma, h windózos csomagolású a játék. Feltelepítettem, meg minden, nem is kér steamet, megy rendesen a játék, de én mégis szeretném h steamen ott legyen. Valaki olyan válaszoljon, aki szintén szívott ezzel, ne olyan, aki csak hasraüt és beírja h nem lehet. Köszi szépen előre is.
  • Fabio Capello
    Játék oldala/MMOSite

Kliens letöltése

hogy ebből neked melyik kell, ne kérdezd, fogalmam nincs :)
  • KaszaN
    Lenne egy kérdésem. Van ez a Sun Online Tudna nekem valaki valami oldalt mutatni ahonnan lelehet tölteni? Vagy ha fizetős előre megmondani. Nemtalálok egyszerűen semmit róla a neten :S. videó
  • KaszaN
    Itt van valami de nemtudom nem oldastam végig, rühellem a focis játékokat :).
  • akos170
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék, én valamelyik játék újságban láttam egy olyan játékot aminek a neve Real Life(Real Madrid), ez egy focis játék.Nagyon hálás lennék annak aki adna egy linked ahol valami ismertetőt tudnék olvasni a játékról.Köszönöm előre is.
  • TuxSkajvok
    http://oldtimesmu.hu ezen a címen kellen elvileg elérni, de az ie aztmondja, h valami hálózati hiba van a dologban...
  • TuxSkajvok
    meg, mondom, ha a gép nevét írom be, akkor arra se reagált eddig, de kihúztam a netkábelt, megpróbáltam beírni a gépnevet és behozta. Visszadugtam a kábelt, újra megpróbáltam, és újra behozta, de másik gépről, már nem hozza be... :(
  • TuxSkajvok
    elvileg nem az, meg utánna is néztem egy progival, h jelenleg mi az ipm, és azt írtam be a böngészőbe, de semmi :(
  • Cat 02 #9770
    Hát ha az IP-d dinamikus, akkor érdekes lesz :D
  • TuxSkajvok
    sziasztok, egy komoly problémával küszködök:
    megcsináltam a gépemet "web szervernek", de ha az ipcímemet, vagy a gép nevét beírom, akkor nem hozza be a kívánt oldatl, csak akkor ha a localhostot, vagy 127.0.0.1-et írom be. Router mögül netezek, és ott próbáltam felvenni a 80portot, meg az ipcímemet, de még ígyse sikerült elérnem... Plz segítsetek, hogyan tudom megoldani, hogy elérhető legyen más gépről is a gépem...
  • Fabio Capello
    nagyon rég nem működnek az sg-s letöltések :)
  • cool 75
    sziasztok!
    Bocs, az sg-letöltésekböl nem tudok demót letölteni, ki írja , hogy az oldal nem található.Nálam van gond?
    Kösz előreis a segítséget.
  • KaszaN
    Köszi :D
  • Fabio Capello
    FL Studio 8
  • KaszaN
    Nemtudja valaki megmondani ennek a programnak a nevét? Előre is kösz.
  • CopyKing92
    leg újab nem támogatja 8.3 tol 9.3 ig probáltam. addig támogatta.