Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt rontottad el. A profik bemennek a boltba megveszik. Otthon már csak a patcheléssel, drivertelepítgetésekkel, windows újrarakással foglalkoznak, hogy elinduljon a game 😄😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Kérdésem a következõ lenne: adott egy amd x2 5000+-os proci, lehetséges az, hogy vista alatt a feladatkezelõ teljesítmény fülnél csak 1 grafikont látok dolgozni, olyan mintha csak 1 mag futna, a másik gépen 2 külön rublikába megy a grafikon, akkor lehet csak 1 magot használ valamiért a windows a prociból? és ha igen akkor miért lehet?! Köszi elõre is
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Segítségre lenne szükségem: Nemrég töltettem le egy játékot az unokaöcsémnek, ám egy kis probléma adódott. A telepítés simán ment, azonban a játék elindítását már nem engedi, és "rossz lemez van a meghajtóban" üzenetet írja ki, és az adott játék honlapját adja meg. Próbáltam már többször is kiírni dvdre, de sajnos akkor is az elõbbi hibával találkoztam. Ha valaki esetleg tudja, hogy mi lehet a probléma, és ilyenkor mit kell tenni, kérem segítsen!
Az eseményazonosító ( 45062 )
0000: 00 00 00 00 01 00 5a 00 ......Z.
0008: 2c 00 00 00 06 b0 00 c0 ,....°.À
0010: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
0018: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
----------------------Vagy----------------
0000: 00000000 005a0001 0000002c c000b006
0010: 00000000 00000000 00000000 00000000
0020: 00000000 00000000
Nekem ez teljesen kinai.
most addig jutottam, hogy betettem egy régebbi kártyát gépbe, feltelepitettem egy drivert hozzá ati oldalrol. elindult minden jatek. visszaraktam 9600ost, szinten elindult minden jatek, csak sajna tele volt grafikai bugokkal, gondolom driver miatt, ugyh sajnos vissza kellett tennem a "szar" drivert....irtak hogy tegyem fel drivert amit anno lemezen kaptam kartyahoz, szinten problemakba utkoztem.
Mikor a lemez elkezd pörögni romba, leáll gép, total leáll, de a led vilagit rajta, és nemtom se reset, sem kikapcs, csak ha kihuzom tápkábelt és varok vele 4-5 masodpercet...
gondolom ez táp problema, vagy nemtom, de ezt márvagy masfel eve csinalja a kicsikém, nagyon ritka, de a rohadt ati lemeznél mindig 😄
minden összeesküdt ellenem
#9393 (bejja77): GYIK
#9394 (Hydroceph): idõt kérek :-)
#9395 (Kátya78): GYIK
#9396 (fery02): lapozófájl mindig kell. 0-ra sose vedd le :-)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ati 9600
amd 2.8+
512 ram
esetleg megtudom valahol nézni, hogy mi okozta az ujraindulast? vmi log v vmi?
valaszokat alore is köszönöm
Tudna nekem valaki egy olyan oldalt ajánlani ahol letölthetném a the lord of the kings conquest magyarositását?
segitsetek légyszi.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
ha esetleg van másik laptop a környéken, megpróbálhatod abba áttenni (laptpo-alkatrészeket is lehet csereberélni) ha nincs garancia meg ilyenek. ha garanciás az író akkor mindenképp szervíz
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
A Bloodrayne 2- ben a Bevásárlóközpontos páyánál, hogy kell összekötni a két áramkört? Az egyik Vércsenõ lezárta a kaput, és nem tudom, hogy kell felnyitni <#rinya>#rinya> Valaki segítsen please.........
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A Combat Arms eu-s játékkal kapcsolatban van gondom.
Hiába regisztrálok fel az eu-sra, mégsem jön levél a jelszó megerõsítésére. Megadtam mindent kivéve a címet és a telefonszámot, de nem jelezte hibának.
Freemail címem van, de már csináltam csak ez miatt hotmail-t is arra sem jött levél.
Már a család összes freemail címével adataival próbáltunk regisztrálni ( nagykorúak ), eredménytelenül.
Persze a játék sem indul el, hiába írom be az „ elvileg „ elfogadott jelszót.
Mit tegyek? Mi lehet a gond?
Elõre is Köszönöm a segítséget.
Üdv. gdani
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
De lenne még egy kérdés a Laptop-on 4 napja nem lehet irni semmien DVD-t se CD az elött lehetett de már nem! ez miért van? (olvasni Olvas)
Elõre is kösz!
Mert a kérdéseidre könnyedén megtalálnád ott a választ!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Meik Programmal lehet egy videot ien élessé tenni mint HD-ben?ezt (természetesen nyomjtáok meg a "watch in HD" és tegyétek ki teljes képernyõre)
Jah, még a régi gépben mielõtt a windows betölt bejön egy képernyõ, F1-et kell nyomni, és vmit a SMART írkál ki, úgyhogy sztem 100%, hogy a vinyó megdöglött, csak érdekelne, hogy menthetõ-e még.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem t'om jó helyre írok-e, vagy itt csak technikai segítségnyújtást tudtok adni, de azt szeretném kérdezni hogy:
Ismeri valaki a World In Conflict-ot? Mert én még régen láttam egyik haveromnál és igen jól nézett ki, meg azt mondja a játékmenet is király, most meg összefutottam vele a madaras teszkóban ("Ósan" vagy hogy a rákba kell ejteni) és érdekelne, hogy érdemes-e megvenni... (Volt rajta szép színes AKCIÓ felirat is meg minden...)
Jó helyen kérdeztem? Vagy ha nem, akkor hova menjek?
Köszi!
A Dual Core pedig 2 processzormagot jelent, de nem két db procit hanem két proc magot egy tokban.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
PLS Help!
Reinstall-t próbáltad ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.