11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• moerto
    Az sem segit rajta,már probáltam!De már halotam róla hogy másnak is ezt csinálja!Lehet hogy igy adták ki a játékot?!
  • jackcsabi

Állítsd a grafikát hátha segít...
  • moerto
    Sziasztok!Nekem a john deere drive green-el kapcsolatban lenne problémám!Miért van az hogy ha a nyolc kerekü trakival megyek,akkor 5-10-perc mulva belasul a játék teljesen és nem lehet vele semit sem csinálni!nem tud valaki megoldást erre?Már mindenhol kerestem megoldást erre,de sajna semit sem találtam!
  • inviciblealex
    újraindítottam és próbáltam már másikkal is
  • BenceYCE
    Indítsd újra, majd folytatja. Ha mégsem, próbáld meg másik telepítővel.
  • inviciblealex
    nem fagyott le azt mutatja hogy tölt de a perc nem fogy, már 1 órája 34 percnél van
  • inviciblealex
    és többször is próbáltam de mindig megáll 34 percnél
  • inviciblealex
    de semmi
  • inviciblealex
    vártam 30 percet is
  • jackcsabi
    Várj még 5 percet :)
  • inviciblealex
    a másik gépem újra akartam telepíteni. Ki van írva, hogy 39 perc a telepítés. Szépen el is kezdi, de 34 percnél megáll és nem csinál semmit.

Valaki nem tudja mi lehet a baj?
  • KaszaN
    hi

Nemrégiben videókártyadrivert frissítettem és azóta a játékok valamiért nem akartan 10fps-nél jobban futni. Pedig az elött jólment minden. Van ötlet milehet a baj? Má teljesen kétségbe vagyok esve.
  • Slayerboy
    Itt próbáltad már?
  • chef81
    Köszi! Az ötlet jó bár még nem tudom hogy jutok vissza a föld alá de lehet hogy megcsinálom inkább mégegyszer ezt a részt.
  • jackcsabi
    Szia, nos én nem játszottam a Clear Skyal, de azt tudom javasolni, hogy nézd meg máshol kilehet-e jutni. Lehet az a baj, hogy nem jó helyen jutottál ki, és ezért nem aktiválódott egy "trigger" ami továbbvinné a sztorit.
  • chef81
    Sziasztok!
    A STALKER CLEAR SKY játékkal kapcsolatban van problémám:
    az Agropom-nál ha lemegyek a csatornát elárasztani, aztán kijövök, ahogy a feladat szól, nem ugrik tovább a játék menete. Azt írja ezek után főfeladatnak: "juss ki a csatornából", pedig már kint vagyok
    Eredeti a játék, próbáltam már továbbmenni Jantar-ba, de a tudósnál zárva az ajtó, se ellenség, se zombi, se semmi. Mindenki barát... Visszamentem a csatorna bejáratához, az üreghez, át a tüzön, stb, a létra tetjén, a pszi-nél zárva az ajtó.
    A térképen a sárga nyíl a csatorna kijáratához mutat, ahol kijöttem, de ha odamegyek, akkor azt írja: "a belépéshez engedély szükséges" és csak egy IGEN-t enged rányomni, de nem történik semmi...
    Volt valakinek esetleg hasonló problémája ezzel a játékkal?
  • mester1987
    Íme pár példa:
    Pl. a 4. pályán:

Crash in application version: grpcrc1.35

data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(-1): Unexpected type in variant call.

SCRIPT STACK

data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(0)
    data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
    data\lib\setups\setup.dsf(0)
    data\levels\mission04\mission04.dsf(0)

A 8. pályán:

Crash in application version: grpcrc1.35

data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(-1): Unexpected type in variant call.

SCRIPT STACK

data\lib\setups\setup.dsf(0)
    data\levels\mission08\mission08.dsf(0)
  • mester1987
    Sziasztok! nem tom melyik topikban írjam, ezért írtam ebbe. Valaki nem tudja hogyan lehet kiküszöbölni a Ghost recon. Advanced Warfighter c. játékban azt a hibát hogy amikor "fedezz/terület fedezés" parancsot adok ki, kb. 70 %-ban a játék Crash ablakkal bezárul. Szerintem ez a Diesel Engine hibája de ha tévednék és van rá megoldás akkor várom, vagy hogy melyik topikba írjam le még1x.

THX
  • Slayerboy
    Sziasztok!
    Régen játszottam egy játékkal, színes golyókkal kellett szarakodni. Az egy színű golyókat kellett bevezetni egy helyre ilyen kis hidakon meg futószalagokon keresztül. Voltak sárga, kék zöld stb. golyók. 2D-s játék volt. Oldalról látszott h a golyók ilyen csatornákban gurulnak. Remélem valakinek mond ez valamit. :) Ha igen, akkor szóljon.
  • molnar0921
    Köszi nagyon jó játékoknak néznek ki!
    Kipróbálom majd őket
  • fery02
    am meg ha nem arra gondolsz, hogy western-es stílusú, hanem szimplán csak a játékmenetre gondolsz, akkor GTA-k. :P
  • fery02
    Call of Juarez, vagy Wanted Guns (:D).
  • molnar0921
    Hello mindenkinek!

Nem rég játszottam a GUN nevü játékkal, nagyon tetszett nincs még ehhez hasonló játék?

Előre is köszönöm!
  • fery02
    De én tudok letölteni. :O Akkor nálam valami hiba lehet.
  • Fabio Capello
    már elég régóta nem működnek az sg-s letöltések
  • gibson9
    Még mielőtt beírtam ide többszöri újraindítással sem lett megoldva a gond, de most, hogy megmozgattam a kábeleket helyre jött :)
    Köszönöm szépen!
  • fery02
    Szerintem arra, hogy nem tud letölteni semmit.
    #9810: Am írhattad volna igazán, hogy mivel böngészel, de mindenesetre, ha nem Firefox-al, akkor inkább azzal böngésszél. Én pl azzal most direkt megnéztem, hogy tudok-e innen tölteni valamit,és tudok.
  • jackcsabi
    "...nemlehet letölteni semmit?" Pontosan mire gondolsz?
  • cool 75
    Sziasztok!
    Az sg.hu-ról nem lehet letölteni semmit? Nemkem nem sikerül sajnos, a hibát hol kell keresnem? Előre is kösz a választ!!

• BenceYCE
    Általános hibaként a monitor jelkábelének a megtörésére gyanakszom, amit leginkább a csatlakozónál szokott elszenvedni. A törött rész mozgatásra különböző színeket produkál a képernyőn ilyenkor, attól függően, hogy a kontaktos vezetékek melyike ér össze.
  • gibson9
    Hello!
    Az lenne a problémám, hogy ma amikor bekapcsoltam a gépet a monitor különböző színekben "pompázik" -.- Tegnap este nem volt még semmi baja, de ma már ilyen lett. És nem csak az asztal, hanem ha játszok vagy filmet nézek azoknak is megváltozik a színe, tehát nyílván a monotornak lett valami baja. HA valaki megtudná mondani, hogy mi történhetett vagy valamiben tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!
  • KaszaN
    Már megvolt olyan béna vagyok a kereséshez mint a tehén a fáramászáshoz. Mindíg a kereséssek kezdem és ha nem megy bejövök a fórumra és mindenki elkezd itt google-zni.
  • fery02
    Elvétve találhatsz neten leírásokat, használd a keresőt!
  • KaszaN
    Hát elég baj ha rémálom. De hogyan kell?
  • fery02
    A Samsung telefonok egyenesen rémálomnak számítanak játékok szempontjából. legalábbis a régebbiek, az újabbakkal nem tudom mi a helyzet. Am érdekelne az az említett lista.
  • KaszaN
    A lista ami a játék melett volt ottvolt a 550i is szóval nemtudom mért nem müködik. És samsungra hogykell? Arra hogyan lehet rátenni? Apámnak samsungja van és ő sem tud rátenni egyetsem mert midegyik csak ilyen sok kicsi bigyóból áll. És az már azért egy komolyabb telefon.
  • fery02
    k550i-re, mint Java-s telefon, csak Jar formátumú fájlokat fog felismerni játéknak. Ráadásul fájlonként 1 játék, tehát egy játék Java esetén mindig csak egy fájlból áll. Szerintem az általad szeretett játékot felejtsd el, mert ez valszeg komolyabb (okosabb? )telefonokra készült.
  • KaszaN
    Lenne egy telefonnal kapcsolatos kérdésem. se k550i-m van és van pár játék amit nemtudok rátrnni. Abban ilyen fájlok vannak. Mit kell ezekkel csinálni hogy a játék működjön? Előre is kösz.
  • KaszaN
    Van egy grafikus beállítás ami ezt csinálja. Nemtudom meik az ezért próbálgasd végig de tudom hogyha azt kikapcsolod akkor jólfog futni. Nekem is ez volt a gondom régebben.
  • mash raisen
    hy mindenki, star wars kotor 1el szeretnék játszani de qrvára akadozik, felraktam a 1.03 patch-et de nem segít, ja és a a kotor 2őt már végigvittem ugyanezen a gépen!!?? három napja kinlódok, valaki please:(