Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Jobb topikot nem találtam úgyhogy itt kérdezem, tud valaki olyan online kocsis játékot ahol a versenyek után összenyert pénzbõl lehet újabb kocsikat és alkatrészeket venni? Olyasmi mint a TDU, csak ingyenes vagy biztonsági-másolat változatban?
Már rájöttem a hibára! Crack probléma volt! Csak az exe fájlt másoltam
a többit is kellett volna! A játék elindult, de nem futott jól!
Már jó a célkereszt!
Nekem ilyen az alapkurzor! (Q)
zeli
Szerintem nem lehet változtatni, vagyis én úgy tudom. Majd körülnézek a beállításokban, hátha. Amúgy az alapkurzor ilyen:

(és NEM Half-life 2-õt, hanem Half-life 2-t)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ha valaki tud segítsen!
Feltelepítettem a Half life 2-õt.Már játszottam vele párszor, de régen!
A probléma: Hogy a francba állítom át a célkeresztet, mert gyárilag
egy nagy Q betû zárójelben? Emlékszem vhogy át lehetett állítani, de már nem tudom hogy!
fery02
Manapság már egyre kevesebb játékban látom az nvidia logot. De amúgy szinte teljesen mind1 is, hogy melyik logoját látod a játékban, teljesítményben minimális különbség lehet csak. Am úgy hallottam, hogy az ATI kártyák hardverben komplettebbek, míg az nVidiának a driver (szoftver) része fejlettebb.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gibson9
Pontosan emiatt gondoltam geforce kártyára, mert rengeteg játéknál találkozok a logójukkal. És volt olyan játék (pl. Kotor) aminél az ATI kártya miatt voltak kellemetlenségek.

Prince23
Annyit megjegyeznék, ha fõleg játszani akarsz, akkor még sokáig fogod látni az nvidia logót játékok elindításakor. helyedben nvidiát választanék. Játszható az is. tök mindegy, ha a cod4 150 fps-el vagy 180 fps-el fut (csak példa). a kritikus frame úgy is 20 fps.

gibson9
Köszönöm szépen a segítséget! Eredetileg Intel+Geforce kombinációra gondoltam, de így már kicsit hajlok inkább az ATI-ra. Jelenleg is Ati videokártyám van, elõtte pedig Geforce volt, csak nem voltak egy szinten, így felesleges kölönbséget keresnem köztük.
A processzoron még elgondolkodok és nézelõdöm, úgyis van még pár hetem mire összejön a pénz 😄

CopyKing92
AMD-Ati val. én azt ajánlom. Phenom II 940 Black Box osat 3.0 Ghz alapban böven meg teszi és egy 4870 est mellé vagy 4870x2 eset ha van rá keret 😄 és 790GX chipsetet persze. SB750 össel

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

fery02
Egy hónapja vettem gépet, azelõtt a "Milyen gépet vegyek most" topikot tanulmányoztam, és akkor mindenki Intel+Ati-ra voksolt. Köztük én is, arról hallottam máshonnan is a legjobbakat. Nem hiszem, hogy azóta változtak a dolgok, de ha biztosra akarsz menni, nézz bele abba a topikba te is. Az viszont szerintem biztos, hogy ezzel a párossal szerintem játék téren nem jársz rosszul. 😊

gibson9
Hello! Nem sokára fel szeretném újítani a gépemet és elsõ sorban játékra fogom használni. Erre a célra Intelt vagy AMD processzort ajánlotok? Illetve VGA geforce vagy ati? Ezen a téren úgy hallottam, hogy a geforce jobb, de javítsatok ki ha nem így van 😄
Elõrre is köszönöm!

Saddalim
csináltál rá partíciót?
start -> vezérlõpult -> felügyeleti eszközök -> számítógép-kezelés -> lemezkezelés
töröld az ÚJ vincsirõl ami rajta van és csinálj új partíció(ka)t rajta, és azt formázd. NE gyorsformázással, NTFS-ben

Colton
Hali! Vettem egy Zsír új Vinyó-t és nem képes formázni a windows! végig megy a csík és azt irja hogy "A Windows Nem tudja Befejezni a Fromázást." ez mért van? Elõre is kösz!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Saddalim
inkább add nekem ^^

CopyKing92
ez bonyolult ááh le szarom ki baszom a 10 edikröl. tele van a tökökm...

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Ha beszart a táp, akkor el sem indul a gép. Tehát kuka és csere a táp.
Mentsd el a lényeges fájljaidat
ezután próbáld megmenteni a windowsodat. Ha nem megy akkor formázd le a vinyót, telepítsd újra a wint, majd a védelmi progijaidat és próbáld meg vissza tenni a mentett fájljaidat úgy hogy mindet leteszteled elõtte a védelmi progijaiddal. Amelyik rész nem vili, kérdezz!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

CopyKing92
Athlon XP 3200+ (0.13 um SocketA<462>)/ Ati X1650 (90nm) /HDD Samsung 120GB a lassulást föleg Counter-Strike: Source ban vettem észre hogy percenként fps laggom van. mint a többi játékban(mivel ezután megnéztem a többit is.. :S) HELP

CopyKing92
Beszart a Táp, HDD/Wincsesztert nemtom meg nyitni, az internet explorert se, és a spybot search & destroyt se, és lassúl lefele a gép folyamatosan hétrõl hétre.

CopyKing92
mittegyek ha:

Kösz a választ😊
Saddalim
hát pedig, az alapból bennevan. :-)û
alternetív indítási mód: start-futtatás: mspaint

Prince23
windows xp prof. sp3

Milyen windowsod van?:o

Prince23
Már mint nincs a kellékeknél...

Prince23
Nekem ilyen nincsen, pár hetes a windowsom. korábban volt olyanom

Start Menu\Programs\Kellékek

Prince23
De :F

paintet?😄
remélem nem azt keresed

Prince23
És azt hol találom? az kéne nekem.

Saddalim
JPG-be a paint is tud menteni. powerpoint meg nincs alapból

Saddalim
egy | kettõ | három
középsõ drágább mint az elsõ, de elvileg teljesen OS-független, harmadik a legolcsóbb, de maszek. vagy apróhirdetõi oldalon

Üdv.
Olyan gondom lenne h van egy satás dvd író de a gépbe csak ide van:S Lehet hozzá átalakítót kapni?
Prince23
De nem tudom feltölteni így a képeket, ha officeos van. Régebben mikor nem volt fennt az officeom, volt egy alapértelmezett, és azzal tudtam képeket is csinálnio JPG formába. itt meg nem találom ezt a képformátumot.

Saddalim
próbáld meg megnézni az alaplapodhoz adott kis segédprogival ami kiírja h a mi van a gépben, hõmérséklet, stb.

Saddalim
csak ofiszos van :-)

persze, megnéztem eszközkezelõben nem tudom ez jelent-e valamit,Processzor-> de ott 2xer írja ki a procimat amd x2 5000+ ...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

fery02
Nálam jobb egérgomb pl az asztalon, majd Új/Microsoft PowerPoint bemutató

ááá, probaltam, semmi, mar vagy 5. progit probalom, mindegyik ugyanaz...

Prince23
A powerpointot hol találom? (nem az offices, hanem az alap) nincs a kellékeknél se

fery02
Ha nem egyezik a daemon verziója haverodéval, akkor próbáld meg, hogy letöltöd ugyanazt a verziószámút vagy a legújabbat (ha még nem tetted meg ezeket).

ja megtom nyitni, ottvan setup file is, de arra is csak a dosablak, kb 1 oraja lett irva, havernal daemon olvassa rendesen

vááá én már megorulok, komolytalan problemam lenne;
adott 2 nrg file, belököm poweriso vagy daemon, ezutan megprobalom megnyitni, és csak egy dosablak ugrik fel de egybol el is tunik, nem tortenik semmi, powerisoval lett irva....azért itt sirok miatta, mert semmit nem talaltam googleben. ha valaki megmondana hogy oldjam meg, azt megköszönném, amugy egy orange boxrol van szó

Prince23
áááköszi szépen, elég idióta problémám volt, ezt tudhattam volna én is, illõ lett volna. mégegyszer köszi.
Csoportokban és típus bejelölése, így már a régi, kézhez állóbb

predator0
Jobb klikk, Ikonrendezés szempontja, Csoportokban.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Prince23
Ahogy belépeka sajátgépbe a particiók és a dokumentum mappák egybe vannak. Ez az után történt, hogy egyszer -most- nagyon belassult a gép. És beléptem a sajátgépbe és a particiók meg mappák nagyon egymás mellett vannak. nincs rendezve. És ezt jobb klikkel nem tudom visszarendezni. mi lehet az ok?

Viszont megoldodott, köszönöm szépen azért!

Rájöttem, hogy az atilemez, amit emgtaláltam, az a régebbi atikártyám lemeze...megtaláltam a 9600os lemezét is, problemamentesen feltettem és megy minden faszán. Tényleg köszi azért.

Viszont ami még érdekelne, az a lentebb leirt tápganyus problema lenne, illetve az, hogy ha beteszem a 2CD-s flatoutom 1 1. lemezét, akkor miért megy el monitorrol kép? Nem történik semmi, csak monitor kiirja, hogy no signal és csak reset utan van ujra kép..
Havernál kiprobaltuk, rendesen feltudja telepiteni.
Természetesen próbáltam más lemezt betenni, azota több játékot feltettem simán CD/DVD rõl.
Esetleg valami tipped?

miutan szetgugliztam agyamat az ati2mtag miatt, ez volt az elso amit probaltam 😞

Köszi a segítséget annyi hogy a lejátszásnál nekem nincs mikrofon opció de ha a fordítottját csinálom tehát a felvételnél lenémítok minden más opciót a mikrofonon kívül mûködik faszán 😊köszi a tippet még1X!!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Saddalim
remek, köszi hogy túrtál utána :-) <#eljen>
Itten szedj le egy régebbi driver verziót (radeon/XP-hez vannak), azt próbáld meg feltenni. sztem elõbb a hetessel próbálkozz