Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a többit is kellett volna! A játék elindult, de nem futott jól!
Már jó a célkereszt!
(és NEM Half-life 2-õt, hanem Half-life 2-t)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Feltelepítettem a Half life 2-õt.Már játszottam vele párszor, de régen!
A probléma: Hogy a francba állítom át a célkeresztet, mert gyárilag
egy nagy Q betû zárójelben? Emlékszem vhogy át lehetett állítani, de már nem tudom hogy!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A processzoron még elgondolkodok és nézelõdöm, úgyis van még pár hetem mire összejön a pénz 😄
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Elõrre is köszönöm!
start -> vezérlõpult -> felügyeleti eszközök -> számítógép-kezelés -> lemezkezelés
töröld az ÚJ vincsirõl ami rajta van és csinálj új partíció(ka)t rajta, és azt formázd. NE gyorsformázással, NTFS-ben
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Mentsd el a lényeges fájljaidat
ezután próbáld megmenteni a windowsodat. Ha nem megy akkor formázd le a vinyót, telepítsd újra a wint, majd a védelmi progijaidat és próbáld meg vissza tenni a mentett fájljaidat úgy hogy mindet leteszteled elõtte a védelmi progijaiddal. Amelyik rész nem vili, kérdezz!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
remélem nem azt keresed
Olyan gondom lenne h van egy satás dvd író de a gépbe csak ide van:S Lehet hozzá átalakítót kapni?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
adott 2 nrg file, belököm poweriso vagy daemon, ezutan megprobalom megnyitni, és csak egy dosablak ugrik fel de egybol el is tunik, nem tortenik semmi, powerisoval lett irva....azért itt sirok miatta, mert semmit nem talaltam googleben. ha valaki megmondana hogy oldjam meg, azt megköszönném, amugy egy orange boxrol van szó
Csoportokban és típus bejelölése, így már a régi, kézhez állóbb
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Rájöttem, hogy az atilemez, amit emgtaláltam, az a régebbi atikártyám lemeze...megtaláltam a 9600os lemezét is, problemamentesen feltettem és megy minden faszán. Tényleg köszi azért.
Viszont ami még érdekelne, az a lentebb leirt tápganyus problema lenne, illetve az, hogy ha beteszem a 2CD-s flatoutom 1 1. lemezét, akkor miért megy el monitorrol kép? Nem történik semmi, csak monitor kiirja, hogy no signal és csak reset utan van ujra kép..
Havernál kiprobaltuk, rendesen feltudja telepiteni.
Természetesen próbáltam más lemezt betenni, azota több játékot feltettem simán CD/DVD rõl.
Esetleg valami tipped?
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Itten szedj le egy régebbi driver verziót (radeon/XP-hez vannak), azt próbáld meg feltenni. sztem elõbb a hetessel próbálkozz