11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
c115 #9878 Sziasztok!
Segítséget kérnék abban,hogy felraktam kb. 2 hete a Counter Strike Source-t (NON STEAM).Ekkor talált kb. 4-5 ezer szervert,úhy hogy semmiéle szűrést(jelszó,vac...) nem kapcsoltam be.Ahogy teltek a napok egyre keveseb szervert talált,mostan pedig ezt irja: The severlist will stop working,update now! . Ezt két sorban irja majd alatta megint két soban is: Upgrade setti masterserver at www.... . Nost ezt írja.Ami a favoritban van azokra tudok csatlakozni,de így egy db. szervert sem talál.
Valaki PLS HELP ME,hogy mér van ez!
Kérem ha valaki tud segíteni írjon:
e-mail:[email protected]
MSN: [email protected]
Előre is köszi!
Üdv.:SylaDewa -
BenceYCE #9877 Nincs mit legközelebb használd a nagy testvért. ;) -
#9876 Ennyi. Jobb is amúgy, hogy nem tudtad. Nem jó nagyon kockának lenni. :D -
#9875 Hát nem mindenki érthet ehhez annyira, ezt megérthetnéd :) Amúgy nem tudtam, hogy a jpg már tömörítve van. Na de mindegy kaptam már amúgy választ, azért kösz. -
BenceYCE #9874 Ember!! Nem akarlak lehurrogni, de...
99.99%-hogy te JPG kiterjesztésű képekről beszélsz. Ez esetben pedig katt a linkre és vedd észre, hogy ez már a tömörített méret. Tudod még tovább tömöríteni pl. a legegyszerűbben úgy, hogy a képet átméretezed. Tehát pl. az 1600x1200 helyett 800x600-ra. Ez rögtön már csak 4-ed akkora. Érdemes csoportos átméretezéssel megpróbálni, mert egyesével kicsit időigényes, bár ez esetben nem árt ha ugyan olyan az összes kép felbontása, valamint tudnod kell azt is, hogy ha a felbontását csökkented, akkor az maradandó lesz. Hiába méretezed vissza 1600x1200-ra, a semmiből nem fog hozzátenni valós adatokat. Tehát a visszaalakítható tömörítés nem játszik, pl. WinRAR.
-
#9873 Help!
Tömöríteni szeretnék rendesen egy mappát amiben 195 kép van, 145 MBot foglalnak. Tömörítem rarba és 142 MB marad, tömörítem zipbe ugyanúgy 142 MB, nos nekem sokkal nagyobb tömörítés kéne, ezt nem lehet megoldani valahogy? Mert most, hogy 3 MBal kevesebb lesz azzal semmire se megyek... -
#9872 Üdv.
Mi a fenéért indítja újra a gépemet a bs player akkor, amikor total commanderben megnyitok egy videót vele?(2x klikk rá és behozza a bs playert aztán újraindul a gép..)
nem mindig csinálja..
ty.. -
Joy8810 #9871 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Hogyan lehetne egy játékot angolosítani? Mert a Cossack2 Battle for Europe valamint a Settlers4 németül van meg, magyarosítást pedig nem találtam.
Előre is köszi a segítséget! -
#9870 Én egyáltalán nem akarok a közeljövőben Sajátgépet használni, csak esetleg olyan gépen, amin nincs. :) -
BenceYCE #9869 Pontosabban tudod, hogy hogyan használom? Mint a Start menüt. Lent a tálcazárolás feloldása után hozzá adok egy új eszköztárat, a sajátgépet. Aztán vissza zárolom és úgy használom. Gyors, kényelmes, nem kell össze-vissza kattingatni. -
BenceYCE #9868 Én már bajban vagyok, ha ott járok, nem találok semmit :D -
#9867 Na, azt én is használtam még első számítógépemen. Igen, nagyon hasonló a TC is, de mégis nagyon átszoktam időközben a Windows extra szolgáltatására: Sajátgép :P -
BenceYCE #9866 Ejj régi szép idők, mikor még csak Norton Commander volt :) -
#9865 Igen, gyorsindítóba mindig is benne lesz. Bár lehet jobb volna, ha a háttérben is futna. Lehet sokan így is használják, biztos nem lehet nagy erőforrás igénye neki.
Kezdetben biztos nekem is sokkal könnyebb lenne Sajátgéppel rendezni a dolgokat, de pont ez lenne a lényeg, hogy egy idő után meg lehet, hogy TC-vel gyorsabb volna. -
Cat 02 #9864 Nekem is mondják, de sajátgép-pel sokkal gyorsabban megvannak dolgok, még Linux alatt is :D Bár több ablaknál nem annyira átlátható az igaz, de megnyomod a betut és odaugrik szal mind1... -
#9863 Én is mostanában azt használom. Annyi a lényeg, hogy tedd be gyorsindítóra, és ha fájlműveletet akarsz végezni, akkor azt használd, és egy idő után rászoksz. -
#9862 Igazából nem is segítségkéréssel fordulnék a (leginkább a Total Commander-es) közönséghez, hanem valami visszajelzés érdekében.
Ugyanis kitaláltam, hogy rászokok a TC-re. Ugyanis hallottam, hogy ami Windows alternatíva, az többnyire csak jobb lehet. Így pl ahogy a Sajátgép használat mellett nőttem fel, így 20 évesen is képes lennék még olyasmire, hogy pl eltávolítom az asztalról az ikonját, hogy még inkább rá legyek kényszerítve a TC-re. :P
Viszonylag gyorsan megszoknám a TC-t? Azért érdekel ennyire, mert mondják, hogy sokkal könnyebb, gyorsabb a fájlokkal való munka (nekem ugye a Sajátgép csak erre kell), meg pl a másolás is stabilabb.
-
#9861 Én már kétszer végigvittem :D -
#9860 Te is értesültél akkor a Gears of War 2 hírekről? :P -
#9859 Rohadjanak meg, dögöljenek meg. Még egy játék ami netszik és nincs pcre. A mainap folyamán csak olyan játékok tetszettek meg ami nincs pc-re és nem is lesz. A jókat sose adják ki pc-re. Ez POFÁTLANSÁG! -
#9858 PS3 exkluzív játék. -
#9857 Szevasztok. Láttam videót erről a inFamous nevű játékról és megtetszett de nemtalálok róla jóformán semmit. A boltokban sincs! Az 576 oldalán még a hírből sincs. Néhol azt írják hogy van pc-re a másikon sírnak hogy csak ps3-ra van. Valaki eltudna igazítani? -
fodorpetii #9856 Okés , köszi szépen srácok:) -
#9855 Jav: szerezd be újra azt a régi fájlt* -
#9854 Ezek szerint nem találja az eredeti fájlt ami kell neki a telepítéshez, de talált egy ugyanolyan nevü fájlt, ám az nem jó neki, mert a régi kell.
Csak azt tudom javasolni hogy valahogy szerezd be új azt a régi fájlt...attól rendbe jön. -
donbull #9853 Szia ! Segítség kéne!
Az van hogy vettem egy eredetei frontline fuel of war játékot de az 1.02
patch et nem tudom feltenni és ráadásul a netes játékhoz 103 as patch kell tehát még azt is fel kell tenni de nem tudom nem tudjátok mi az oka?
Ezt írja hibaüzenet nek a patch telepítésekor old file not found however a file of sam names was found.... -
Cat 02 #9852 Pinnacle Studio, Ulead Video Editor, ezek az egyszerűek, olyasmik mint a windows movie maker, csak sokkal stabilabb :) -
#9851 VirtualDub, vagy pl a(z egyik) legkomolyabb, de kis érdeklődéssel könnyen beletanulható Sony Vegas pro. -
fodorpetii #9850 Köszi Szépen. Igen vidit, és hát utanna azt összevágni, milyen jo video szerekztök vannak?(egyszerű ellenne) -
#9849 Tehát ha jól értem videót akarsz felvenni.
Fraps, Gamecam stb. -
fodorpetii #9848 sziasztok, kellene egy kis segítség...azt szeretném megkérdezni hogy a jatekokbol milyen progival tudnám 1."kimentenni" a dolgokat és mivel lehet megnyitni...és 2. utána mivel érdemes szerkeszteni....(olyan progi kellene ami egyszerü mert ez lenne az első vidi..:) nagyon szépen köszi elöre is a választ... (konkrétan pes09es goljaimat szeretném egybe vágni) -
oltibo #9847 Ace Ventura játék. Hogy kell kirakni a totemoszlopot??? -
BenceYCE #9846 Az összes fölösleges hw vedd ki. Csak a cpu/ram/vga/hdd meg a kötelező perifériák maradjanak rajta az alaplapon. A CPU kivételével próbáld meg az összes hw-t másik gépben hátha úgy megy. Ha már a másik gépbe betetted, próbáld ki úgy, hogy a másik gépből kivett alkatrésuekkel indítod a telepítőt. Ha ez eredményt hozott, legózz addig míg ki nem derül hogy ki a ludas. Ha nem, akkor irány a bolt, vegyél cpu zsírt és a CPU-t is cseréld ki. Ha így sem megy akkor az alaplap. Ez sérülhetett ha ki-be szerelted. Ha van a közelben hasonló gép, tedd rá arra a winedet és próbáld meg a kész rendszert elindítani a saját rendszereden, hátha amúgy tetszik neki, csak feltelepülni nem akar. -
#9845 Meg még sokan mások. :) -
#9844 Énis erre gondoltam -
#9843 Bemész Cora-ba vagy Teszkóba és a játékok mellett ilyenek is vannak nagy mennyiségben olcsón. Többnyire inkább az utolsó sorok környékén vannak, de megtalálhatóak. -
#9842 Te nem valami Euro... valami kamionos játék, vagy Landwich kombájnszimulátor tipikból csöppentél ide? -
tt1991 #9841 Sziasztok!
Az unokatestvéreimnek tanító játékokak, legjobban ezek kelleneének:
-Seholsincs kstély
-Matekváros 1-2
-Süni-suli Helyesírás
A gond csak az, hogy neten sehol nem találom őket, csak rendelni lehet, ami voizont elég drága.
Nagyonjó lenne, ha valaki tudna mondani egy esetleg több helyet, ahol az ezek, vagy az ilyen típusú játékok, ingyen letölthetőek.
Előreis köszönöm:
Tamás -
#9840 Én kukásautó szimulátor, és szexshop tycoon után már ezen se lepödnék meg... -
moerto #9839 Amugy nem ismer valaki olyan játékot amiben az erdőben kell fákat kivágni gépekel?Látam a discoverin egy ilyen műsort,és anyira meg tetszet!Egyszer látam valahol egy ilyen játékról is videót,de már nem tudom hol!