Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másnak ez segített, állítólag.
Atihoz nem tudom, hogy melyik driver kell, próbálj 2005 körülit. a legjobb ha a karihoz kapott drivert teszed lemezrol, sztem.
mert nem indul intel VGA kártyával valami directx hibát ír ki,
de hiába felrakom neki a játékhoz való directx-et vagy letöltöm akkor sem megy.
Várom a megoldásotokat erre az email címre. [email protected]
Ha valaki tudná nekem ezt a dolgot orvosolni.
Egy társítást szeretnék onnan kitörölni.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
ATI videokártyám van de a Catalyst nem engedi hogy letiltsam az élsimítást és az anizotróp szûrést,csak lejjebb lehet venni, pedig egy játékhoz ez kellen, mert így nagyon lassan fut, tehát a kérdés az lenne, hogy ezt valami más programmal meg lehet-e oldani?
A választ elõre is köszönöm!
Dani
Valakinek Jelentekezett már ez a hiba, a Medieval Total War Telepitésénél?
Setup is unable to find installation Languages E:\SETUP.LID file.
Error 105
Ha valakinek volt már ezzel dolga és meg tudta oldani legyen oly kedves és mondja meg hogy tudnám én is megoldani! Köszi!Hali!
Valakinek Jelentekezett már ez a hiba?
Setup is unable to find installation Languages E:\SETUP.LID file.
Error 105
Ha valakinek volt már ezzel dolga és meg tudta oldani legyen oly kedves és mondja meg hogy tudnám én is megoldani! Köszi!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ha így se jó akkor megállt a tudományom 😊
explorer-t sikerült elõhoznom de az asztalt sehogy!
Nem tudom hogy kéne
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Az lenne a kérdésem hogy a gépemen nem jelenik meg az asztal és az asztalon lévõ programok se! Probáltam már a rendszer visszaállítóval,de úgyse sikerül! Jobb klikket se tudok nyomni az asztalon.Kérem aki tud az segítsen! mi lehet a baj? Köszsönöm!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
elõre is köszi.
Videókártyám típusa: Intel(R) 82865G Graphics Controller
Olyan kérdésem lenne h a Rise of Lengeds-el szeretnénk hamachin keresztül játszani de nem látjuk a szervert, pedig egyszer lan party-n tudtunk vele játszani. Aki tud rá valami megoldást az legyen szives írja le ide😊
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
komolyra fordítva: ha a rendszer kezdett túlterhelõdni, védelmi szempontból automatikusan lekapcsolja a legnagyobb fogyasztó programokat, rosszabb esetben a gépet
Ez az esetek 99%-ban szokott problémákat okozni... 😄
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
elöre is köszi<#help>#help>
A fekete sárkányok földjén járok és már mindenkit kiirtottam, a de a fekete sárkány temetõjébe csak akkor enged be, ha a sárkánypáncélt megtalálom. De nincs meg sehol sem, az orakurum megmutatott egy helyet, de nem tudom hogyan kell ásni a hõssel. Ha vkinek van vmi tippje azt megköszönném
Hát igen, ingyen ne várjon sokat az ember 😊 Azthiszem inkább maradok a sima multinál, de köszi szépen a tippet 😊
linkhez katt ide
egy regisztrálás, lap alján kliens letöltése, elindítod, megvárod amíg felfrissíti magát, oszt hajráf