11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• CopyKing92
    www.magyaritasok.hu? :D vagy hogy van ez. / nem szeretem a magyarításokat - hibásak mind /
  • zolika217336
    Hali!
    Cobra 11-Crash time 2 hoz keresek magyarosítást ha tudsz segíteni irj vissza; köszi.
  • Fabio Capello
    indeed.
  • CopyKing92
    az úgy van. még azt se kockáztatnám meg hogy a nem eredetit be teszem offlineba :/
  • Prince23
    Hi!
    Egy eladó valami ilyesmit mondott egy xbox360 kapcsán:
    Nem kell fellépni másolt játékkal a Live-ra, mert a Microsoft letiltja a gépet. Wtf?
    Offline profillal is?
  • jackcsabi
    Na most megtaláltam az útmutatót, meg is oldottam, bekapcsoltam az USB Streaminget, most már felismeri. Annyi már csak a gond, hogy hogyan tudom áttenni a felvételeket a gépre?
    Sajátgépen nem jelzi a kamerát, ahogy pl a mobilt szokta...
    (A másik gépen csinálom, azért lassan reagálok.
  • predator0
    Megkeresni a dobozában, vagy a SONY weboldalán a (magyar) nyelvű használati utasítását és kicsit átböngészni. Pl. lehet, hogy a kamera egyik menüjében kell átállítani USB-s adatátvitelre és csak ekkor ismeri fel a gép.
  • jackcsabi
    Hali.
    Kéne egy kis segítség.
    Van egy Sony videókamerám(pontosan nem tudom milyen model) és a gépre felszeretném tenni róla a felvételeket amit készítettünk, mert elkéne küldeni emailben valami nem tudom ki a fenének aki megakarja nézni
    Az a baj, hogy USBvel bekötöm a gépbe, de nem érzékeli a gép, se az én gépem(Vista) se a régebbi gép(XP)...
    Volt hozzá egy CD azon volt USB Driver, feltettem de így se reagál...
    Ilyenkor mit lehet tenni?
  • KaszaN
    Picsába most sohatöbbé nemfogok belépni a gamestar.hu-ra? Az volt a kedvencem neponta 30szor látogatom és má egy hete nem jön be! :@
  • Marcus Brutus
    valaki tud ajánlani egy programot, ami tud kezdeni valamit a .b6I típusú fájllal? előzmény az volt, hogy a BiTtorrenttel letöltöttem 2 ilyen fájlt, meg 2 B6T-t. A B6T mérete 0 kb (??) a b6I-vel meg a daemon tools 4.3 nem tud mit kezdeni, a blindwrite (amit láttam, hogy ajánlanak másnak) pedig nem tűnik valami használhatónak, mivel ez eredetileg egy pc lenne, az pedig cd másolást ír, tehát valami nem ok
  • dragon11
    Nem én csináltam.., most akkor kezdheti a srác kiírogatni az adatait és újrapakolni..? nincs megoldás?
  • Evin
    ati.amd.com, nvidia.com
  • Fabio Capello
    na ez volt a hiba, ha ráhúzod, akkor javít is...
  • dragon11
    Mellé. 1partíción van a 2 rendszer.. de ugyanaz a rendszer.. elvileg.
  • Fabio Capello
    rátelepítés volt vagy mellételepítés?
  • dragon11
    Üdv.

A lenti gépen kiírt 1 errort windows elinduláskor a gép(System32 config fájl sérült, javításhoz tegye be a winfos cdt..)

Javította volna a srác, de inaktív volt a felajánlása.. erre csak az volt felajánlva, hogy telepítse fel.

Tehát most 2rendszer van a gépen és tök lassú a gamerpc..
    A képernyő elmondása szerint nem éri be teljesen, mert a másik windows (szerinte) ott hagyta a 2 szélénél egy 2cm-es fekete háttércsíkot.

Most akkor mit csináljon?nincs ideje/dvdje kiírni a sok fényképeket, adatokat.

Vlhogy meg kéne csinálni, hogy az új rendszer eltűnése után a régi windows elinduljon és ne írja azt a config fájl eltünését..

Amúgy próbáltam visszaállítani a winfost, de nem engedte..
    Aztán a régi windows mappájába bementem és system32/restore mappa.. onnan indítva a visszaállítást ugyancsak nem engedte.. felülírta volna a visszaállítási pontokat az új(2.) rendszer?

Nagyon fontos! Köszönöm.
  • inviciblealex
    a cd volt a rossz, újratelepítettem de a videókártya cd-jét nem akarja beolvasni de minden mást beolvas, és nem tom telepíteni a videókártyát
  • Evin
    Ha már a Windows-t tölti, akkor már rég túl van a boot fázison.
    Egyébként az oprendszer nem felel azért, ha bekapcsoláskor csippan a gép. Egyébként 1 csippanás normális, ha többet csipog, valamelyik fizikai eszközzel van gond (proci, memória, vgy stb.).
  • inviciblealex
    mikor újratelepítem a gépet nem bootol hanem csak betölti a windowst
  • jackcsabi
    Közben kaptam segítséget, hogy audiograbberrel kitudom szedni öket... megcsináltam azzal, tényleg müködött. De milyen hülye is vagyok, amikor végeztem vele akkor vettem észre hogy a media player tényleg kimentette a mappákba öket...Most már nincs gond.
    Azért kösz
  • Cat 02 #9898
    Pedig azt mintha valami rendes formátumba tette volna. Dokumentumok/Zene mappa talán.
  • jackcsabi
    Azt megtaláltam igen. Bemásolja a media playerbe, csak hogy nem lehet kimásolni onnan sehova, de én meg azt szeretném ha be tudnám tenni mappába a számokat...
  • Cat 02 #9896
    Windows Media Player-ben van olyan funkció h zene bemásolása vagy valami hasonló.
  • jackcsabi
    Azt hogy tudom megoldani, hogy zene CDröl a számokat bemásoljam a gépre? Csak hogy ne kelljen mindig betenni a CDt ha hallgatni szeretném. A mappából átmásolva nem jó, mert valami .cda filetipusban vannak a számok.
  • predator0
    Nem az lesz a gondod. Nekem sem jön be, pedig nem szoktam nézegetni azt az oldalt. IE-vel és Firefox-al próbáltam.
  • KaszaN
    Nem csak egyszer nemjön be hanem 3napja nemjön be. És egy a másik felhasználó fiókban sem töltődik be. De hogyan kell kitörölni ezt a személyes bigyulát?
  • BenceYCE
    Minden megy rendesen csak csippant egyet? Teszteli a BIOS a pc speaker-t. Ha gond is van, akkor ezen keresztül jelez.
  • BenceYCE
    Ha firefox-od van és egyszer elérhetetlen volt számodra a kívánt oldal, akkor beragadhatott az oldal. A firefox-ban töröld a személyes adatokat az eszközöknél.
  • Cat 02 #9890
    Vázlat kb, vagy lehet végülis forgatókönyvnek is venni.
  • qtab986
    Ez a kép mi?
    Innen van. Új, titkos Duke Nukem játékra derült fény
  • inviciblealex
    nekem bejön a gamestar.hu
  • inviciblealex
    mikor bekapcsolom a gépet mért ad ki csipogó hangot?
  • KaszaN
    Szevasztok
    lehetséges okakat szeretnék kérni hogy miért nem töltődik be már 4 napja a gamestar.hu.
    404 Not Found-ot ír de mindenki másnak bejön :S.
    Valaki segítene?
  • Fabio Capello
    csak az oldalon ugrik fel, nyugi nincs miért parázni :)
  • Cat 02 #9884
    Bazz, vírus vagy csak oldalon ugrik fel ?
    (jah, bannerjuk volt sg-n, mint fail)
  • Fabio Capello
    ez az újfajta reklámozási módszer, gondolom a netmaffián jártál... :D
  • predator0
    Madárinfluenzát... :D
  • Cat 02 #9881
    Oldalt feljött egy ilyen cucc h csibefax.hu, kattints ide, msn-es körítésben, msn be sincs kapcsolva. Elkaptam vmit ? :D
  • Fabio Capello
    vszeg amiatt lehet, mert nemrég belépett egy új protokoll (48), és a te 47-es verziód nem látja a felfrissített újprotokollos szervereket.
  • c115
    Nos hát valamelyest sikerült megoldanom a problémát. Rákerestem erre a setti master server upgrade-ra majd kidobot egy fájlt: mestersever.vdf.
    Ezt lecseréltem,és most talált kb. 500 szervert.De ez még mindig elég kevés a normálhoz képest!Ha valaki tud valamiféle megoldást kérem szóljon!

Üdv.:SylaDewa