Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A poén az hogy ismerõsömnek 32bites vistája van nálla megy
Fabio Capello
vedd meg eredetiben, nyilvánvalóan szar a crack

Sziasztok van 1 problémám !!
Elszõr is a gépem: athlon64 2.6-on megy, 1gb memo, hd2600pro 512mb pcie vga,250sata,int.hang...A probléma köv: game feltesz(fear2),crack,indít és semmi.....azaz fekete háttér a gép nem tölt ha igen akkor naon kis ideig és utánna a program nem válaszol!!
Probáltam frissitett driverekkel, XP sp3-mal és anélkül, de semmi reakció! Minden hasznos tanácsot szivesen vennék!!
CopyKing92

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
nem lehet csuszkatni. kivan jelölve.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Saddalim
v.pult- hangok és audioeszközökben az van kiválasztva? ha igen hangerõcsúszkáknál némítás ki van véve és csúszka nincs lent? hangfalzsinór jó helyre van dugva? (próbáld ki mind a 3 lyukat)

A DVD Decryptert használd

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

CopyKing92
van problémám. hangkártya. hangártya SB Audigy 2 ZS(Creative) valamiért nemmüködik pedig érzékeli a gép mindent frankón hogy benne van a gépben. meg probáltam átteni egyikslot bol a másikba de akkorse jó. uj drivert is fel tettem. de akkrose semmi. nincs hang se semmi csak bip-bip el... max.

fery02
X:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

hello
nekem az a problémám hogy letöltöttem a mentést a need for speed underground 2-höz és nem tudom hogy hová kell rakni a mentést
aki tudja lécci írjon nekem PRIVÁTBA
elöre is kössz
fery02
Az elsõ problémádra vannak a "mini image"-k, amiket szintén Daemon-toolsba kell berakni. Ezek pár kb-os fájlok, és mindegyik játékhoz külön kell keresni mini image-t.

gibson9
Helló! Azzal próbálkozok már egy ideje, hogy eredeti dvd-t kiírom cd-dvd képfájlban (iso,bin stb.) hogy ne az eredetit koptassam, de nem sikerül :S
A poweriso programot használom és le is mentem iso formátumba, de miután beteszem deamon toolsba, csak annyit ír ki, hogy "Please insert the proper disk"
Cracket nem akarok rakni rá, mert azzal is mindig csak a gondom volt, mert állandóan valami hibát okozott a játékban.

Másik kérdésem az lenne, hogy eredetiben megvan a Scrapland címû játék, ami eddig mûködött nállam, de most már csak odáig jutok vele, hogy miután elindítom csak fekete képernyõ jön be és nem csinál semmit, aztán ha leteszem asztalra, akkor már az van neki kiírva, hogy "nem válaszol".

A segítségeket elõrre is köszönöm!

saint row 2 help re lenne szukségem
másnál is jelentkezik ez a probléma ami nálam nevezetesen a ronin5.ik küldetésénél (orange treatlevel9 egszerûen fekete képernyõ és nem csinál semmit ötletek? vagy van kod a köv misszihoz?:
dragon11
Nem tom még, hogy megmenthetõ-e a cuccom.. majd msn-en..=D

Saddalim
#9538: top secret, ha kész lesz a mû majd bemutatom. ide a lézzerrel dragon :-)
#9539: GYIK-et nézted már?

Hello A Beer Tycon játékhoz kellene nekem magyarósítás léci segítsetek elõreis köszönöm

Üdv:Tjdj😊
Fabio Capello
mit építesz te a sufniban, titkos hadilézert? 😄

Saddalim
általában.
kapok lézert? :-)

dragon11
Hja, valszeg venni fogok újat.😊 Akkor ne Asus-t, hanem NEC? Olyan jó fajta a NEC, v. csak íróban?😊

dragon11
Nem poros a szoba és nem is a földön van a gép, hanem a számítógépasztal tartóján.😊 van külsõ venti is, elég.😊

Nem szoktam szimulálni, mert eddig mindig ment szimulálás nélkül is.

Samsung SH-S182D típusú íróm van, de eddig nem jelentkezett ez a probléma.. Valószínûbbnek tartom, hogy egy fej tönkrement..

Fabio Capello
a világért le nem törném a lelkesedésed, de hat nap alatt én már 50 fölött jártam 😄

CopyKing92
jó ez a Drift City. má level 37 es vok 6 nap alatt..

Saddalim
samsung DVD, csatlakozom Ferihez. NEC forever! :-)
ha újat veszel, a mostanit alkatrészként ideadhatnád, régóta keresek dvd-író lézert 😛

Oh, megtaláltam, Temporary File/Folder =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fery02
Windows XP Lemeztöredezettség mentesítõ elemzési jelentése.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ja és mégvmi. Ha PATA-s az író és a kábelen van vinyó is, akkor próbáld meg megoldani, hogy a kábel végére kerüljön az író és az legyen a master. Ha megoldható akkor ne is rakj mellé vinyót a kábelre. Írás elõtt csinálj tesztet, tehát ne közvetlenül írj, hanem próbálja elõtte szimulálni.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ha poros a géped/szobád, lehet belekerült egy porszem, az is okoz ilyet. Szõnyegpadlón pl. tilos gépet elhelyezni. Az ilyenek elkerülése végett a ventilátorokat mindig úgy kell beállítani, hogy "túlnyomás" legyen a házban.sûrített levegõvel próbálj meg belõle kifújni retket.

Fabio Capello
nekem is egy samsungom van bár külsõ író, de eddig semmi gond nem volt vele.

ellentétben viszont a WD vinyó háromszor égett ki a gépemben...

zeli
Miért? Nekem Samsung van, és tökéletesen mûködik.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

CopyKing92
Samsung irót sohase vegyél. 😄

nekem olyan problémám lenne . letöltöttem az alien vs predator goldot,és nem tudom feltelepiteni mert kéri a zene cd és ami van hozzá nem fogadja el tudnátok segiteni?
fery02
Nekem pl egy héttel a gari lejárta után szart be. 😄

Halli vki tudna segíteni ma raktam össze a gépetmet..jó minden mükszik de akármeik játékba akarok belépni de mindig csak játék rotty kék halál?már raktam uj rendszert...vista 64bit sp1 rakok fel már xp i s volt azzal is ezt csin...vadi uj minden a gépbe..nem is hardver hibára tér ki a halál :Snem tudja vki miért lehet?

dragon11
Értem.😊

Maradok Én a Samsung winyónál meg írónál, nem tudom mi a baj. Ha valóban a dvd rossz, akkor lehet 2év eredménye.;-) bár, többet kellene bírnia.:-s.

Köszi.;-)

fery02
íróban javaslok Pioneer-t, Asus-t meg NEC-et.
Vinyóból most éppen nekem is Samsungom van. 😄
Végülis vinyóban elég jónak mondják a Samsungokat (Western Digital-ok is minõségiek), ennek ellenére nekem tényleg volt régebben egy gyári hibás Samsung vinyóm.

dragon11
Hát, mindenesetre 200gb adaton azé' még végigfuttatom az éjjel alaposan kis-t (kaspersky internet security), de örülnék, ha nem kellene újat vennem.

Akkor, milyen márka jó íróban?

Am. Winyóban is Samsungom van. Winyóban a Western Digital, v. melyik márka a jó?😊 eddig amúgy még nem volt gond a winyóval.. -lekopogom gyorsan.-

fery02
Nem nem, nicns itt semmiféle vírus sem, se más kémprogram (szvsz). Csupán annyi, hogy Samsung DVD író. DVD íróban LG-t, meg Samsungot nem érdemes venni. Tavaly hasonló tüneteket csinált az én Samu íróm is, majd megtudtam, hogy a fej benne tropára ment, szal odaadtam vállalkozó szellemû osztálytársamnak alkatrésznek a cuccot. 😊 (samsungokkal egyébként is sok bajom volt már, pl vinyó)

dragon11
Üdv!

A gépemben egy Samsung DVD író van, ami elég drága volt..
Eddig a következõ probléma soha nem jelentkezett..:

Nero 6-tal (gyári cd-jén van rajta) írok és 4dvd-bõl 3at elront faileddel 5% után.

A buffer 10%->90%->13%->89% és stb.. nem fix, mint régen!

A C-n 70gb, a D partíción pedig 28gb szabad hely van. CCLeaner, registry rendberakás(registry booster 09-cel megvolt), törezedetett mentesítés optimalizálással (Smart Defrag) ugyancsak meg volt.

Vírusos lenne? Bár kétlem, mert Kaspersky Internet Security 2009 van fenn.. akkor kezd elromlani a dvd íróm?😞

UI.: A Driver újra lett rakva törezedettm. elõtt és így sem jó.😞

Saddalim
reset, és újrakezdi a telepítést. hátha csak elszállt valami közben

Colton
Hello!

LEnne egy kérdésem! Nekem két sz.gépem van és az egyik most mondott csütörtököt. kb 4 óra tájékában elkezdtem ujra rakni a Windows-t, és most még mindig az "eszközök Telepitése" cuccnál tart! Ez normális? Ha nem, akkor mit tegyek?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Lazarus
mondjuk nem egy nagy cucc, nem is kell rákeresned. Egyszerûen bereszeled addig hogy a legmélyebb karcolás is eltûnjön aztán egyre finomabb felületû smirglivel kipolírozod.
Lazarus
Ha a cd karcos van rá egy jó polírozási technika sima körömfényesítõ reszelõvel, keress rá neten. Én ezzel a technikával tettem újra olvashatóvá 1-2 korongot anno
hát akkor sztem nagy gáz van, valszek a cd hibás.van rá kb 80% esély.
peppuz
Hello!

Az lenne a problémám hogy fel akarnám telepiteni az Empire Earth 2 Act of SupreMacy kiegészitöt...és a telepités közben körübelül a felénél megáll és azt irja ki hogy:
Összetevõ átviteli hiba

Összetevõ:Empire Earth II:Act of Supremacy
Fájlcsoport😄efault Component
Fájl:H:\data2.cab
Hiba:Adathiba(CRC)

Nah ez miért van??erre szeretnék választ kapni
Köszönöm elöre
U.I.:a CD eredeti és a Rendes EE2 is

Harder,better,faster,stronger XD

fery02
Futtass le egy Memtest86-ot, hogy megbizonyosodj, hogy hibás-e a memóriáid. Valszeg felmondta a szolgálatot a gépedben egy memóriamodul.

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy minden játékom egy idõ után Alkalmazáshibával kilép.Mindenféle memorakódra hivatkozik meg ilyenek.Miért van ez?Az Xp-m vadi új.
CopyKing92
Creative Sound Blaster 0350 Audigy 2 ZS Hangkártyám van. valmiért elment a hang... le szedtem hozzá drivert de még mindig nemmüködik... mi a rák? :/ hogy tom meg csinálni Audigy 2 es drivert tettem fel direkt ami Audigy 4 ig támogat és egyéb X-fi ket. kösz.

segítséget kérek mi lehet a baj? COD 5 telepítése kb 60-70%nál 1038 as hibakódda kilép
a második dvd.n lévõ file okat akarja de ott van be mountolva a köv meghajtora
ha nem mountolom be a 2. dvd.t akkor már kb 50%nál kilép

vmi 2xdvd5 féle verziom vanúhogy lehet 2 isobol 1et csinálni?
Azért köszönöm a segítséget!
Dani