Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elszõr is a gépem: athlon64 2.6-on megy, 1gb memo, hd2600pro 512mb pcie vga,250sata,int.hang...A probléma köv: game feltesz(fear2),crack,indít és semmi.....azaz fekete háttér a gép nem tölt ha igen akkor naon kis ideig és utánna a program nem válaszol!!
Probáltam frissitett driverekkel, XP sp3-mal és anélkül, de semmi reakció! Minden hasznos tanácsot szivesen vennék!!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nekem az a problémám hogy letöltöttem a mentést a need for speed underground 2-höz és nem tudom hogy hová kell rakni a mentést
aki tudja lécci írjon nekem PRIVÁTBA
elöre is kössz
A poweriso programot használom és le is mentem iso formátumba, de miután beteszem deamon toolsba, csak annyit ír ki, hogy "Please insert the proper disk"
Cracket nem akarok rakni rá, mert azzal is mindig csak a gondom volt, mert állandóan valami hibát okozott a játékban.
Másik kérdésem az lenne, hogy eredetiben megvan a Scrapland címû játék, ami eddig mûködött nállam, de most már csak odáig jutok vele, hogy miután elindítom csak fekete képernyõ jön be és nem csinál semmit, aztán ha leteszem asztalra, akkor már az van neki kiírva, hogy "nem válaszol".
A segítségeket elõrre is köszönöm!
másnál is jelentkezik ez a probléma ami nálam nevezetesen a ronin5.ik küldetésénél (orange treatlevel9 egszerûen fekete képernyõ és nem csinál semmit ötletek? vagy van kod a köv misszihoz?:
#9539: GYIK-et nézted már?
Üdv:Tjdj😊
Nem szoktam szimulálni, mert eddig mindig ment szimulálás nélkül is.
Samsung SH-S182D típusú íróm van, de eddig nem jelentkezett ez a probléma.. Valószínûbbnek tartom, hogy egy fej tönkrement..
ha újat veszel, a mostanit alkatrészként ideadhatnád, régóta keresek dvd-író lézert 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ellentétben viszont a WD vinyó háromszor égett ki a gépemben...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Maradok Én a Samsung winyónál meg írónál, nem tudom mi a baj. Ha valóban a dvd rossz, akkor lehet 2év eredménye.;-) bár, többet kellene bírnia.:-s.
Köszi.;-)
Vinyóból most éppen nekem is Samsungom van. 😄
Végülis vinyóban elég jónak mondják a Samsungokat (Western Digital-ok is minõségiek), ennek ellenére nekem tényleg volt régebben egy gyári hibás Samsung vinyóm.
Akkor, milyen márka jó íróban?
Am. Winyóban is Samsungom van. Winyóban a Western Digital, v. melyik márka a jó?😊 eddig amúgy még nem volt gond a winyóval.. -lekopogom gyorsan.-
A gépemben egy Samsung DVD író van, ami elég drága volt..
Eddig a következõ probléma soha nem jelentkezett..:
Nero 6-tal (gyári cd-jén van rajta) írok és 4dvd-bõl 3at elront faileddel 5% után.
A buffer 10%->90%->13%->89% és stb.. nem fix, mint régen!
A C-n 70gb, a D partíción pedig 28gb szabad hely van. CCLeaner, registry rendberakás(registry booster 09-cel megvolt), törezedetett mentesítés optimalizálással (Smart Defrag) ugyancsak meg volt.
Vírusos lenne? Bár kétlem, mert Kaspersky Internet Security 2009 van fenn.. akkor kezd elromlani a dvd íróm?😞
UI.: A Driver újra lett rakva törezedettm. elõtt és így sem jó.😞
LEnne egy kérdésem! Nekem két sz.gépem van és az egyik most mondott csütörtököt. kb 4 óra tájékában elkezdtem ujra rakni a Windows-t, és most még mindig az "eszközök Telepitése" cuccnál tart! Ez normális? Ha nem, akkor mit tegyek?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Az lenne a problémám hogy fel akarnám telepiteni az Empire Earth 2 Act of SupreMacy kiegészitöt...és a telepités közben körübelül a felénél megáll és azt irja ki hogy:
Összetevõ átviteli hiba
Összetevõ:Empire Earth II:Act of Supremacy
Fájlcsoport😄efault Component
Fájl:H:\data2.cab
Hiba:Adathiba(CRC)
Nah ez miért van??erre szeretnék választ kapni
Köszönöm elöre
U.I.:a CD eredeti és a Rendes EE2 is
Harder,better,faster,stronger XD
Az lenne a problémám, hogy minden játékom egy idõ után Alkalmazáshibával kilép.Mindenféle memorakódra hivatkozik meg ilyenek.Miért van ez?Az Xp-m vadi új.
a második dvd.n lévõ file okat akarja de ott van be mountolva a köv meghajtora
ha nem mountolom be a 2. dvd.t akkor már kb 50%nál kilép
vmi 2xdvd5 féle verziom vanúhogy lehet 2 isobol 1et csinálni?
Dani