11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Fabio Capello
    és most...
  • CopyKing92
    mp4 konvert :) wmv/mpeg
  • dragon11
    A lejátszó nem tudom milyen formátumokat visz, ezért szerintem majd aviból aviba az egész.^^

köszi.
  • syberia2
    Csuklyás! Ha nem vagy otthon, akkor beviszik a postára, és bedobnak egy cetlit, amivel kiválthatod!
  • syberia2
    HELP
    amv convert tool-t használok, de mikor ráteszem az mp4emre a vidinyót, akkor azt írja ki, format error! Mit tegyek, hogy lejáttsza?
  • CopyKing92
    valaki jártas a rendelésben más országokból?: Angliábol rendelnék. hova teszik a cuccot ha nem vagyok otthon? és hogy tüntessem fel a címemen az emeletet? mondjuk 10 emelet 90 es ajtó (X/90) ?
  • CopyKing92
    wmv.? mpeg.? mp4.? próbáld ki nekem is van ilyen akkor át konvertálgatom és néha jó néha nem
  • dragon11
    Avi formátum maradhatna.^^akk. aviból aviba.?:D
  • CopyKing92
    KONVERTÁLÁS.
  • dragon11
    Hello. Van egy sorozat amit a BS player 7mpnek néz, de a VLC látja a 45percet. Nos, kiírtam a sorozatot DVDre (asztaliba..) és az asztali DVD is ugyan annyi percet lát a 400mb/részenkénti sorozatból, amennyit a BS player.

Hogy lehetne megoldani, hogy lássa a 45percet az asztali DVD is, hasonlóan a VLC media playerhez?

kösz..
  • Fabio Capello
    nincs warez az sg-n.

amúgy Vaterán érdemes keresgélni, olcsóbban hozzájutsz
  • Bendi100
    És hogyha cd kulcsot nem kapok akkor lécci mondjátok meg hogy hogyan kell rendelni?

És az kb. mennyibe kerül stb...

Köszi!
  • Bendi100
    Most miért vagytok ilyenek?

Nem hisztek nekem vagy, mi?

Nem hazudok!!!
  • fery02
    Azért nagyon szép próbálkozás volt. Teljesen igazad van, mindent meg kell próbálni.
  • CopyKing92
    olyat nem kapsz - menny boltba vagy rendeljél cdkulcsot
  • Bendi100
    Hello mindenki!

Ez egyáltalán nem a témához jön de kéne nekem egy eredeti Black Hawk Down Delta Force-hoz cd kulcs! Mert a multiplayer-hez kell és az enyémmet már régebben elbénáztam. És már nem tudok belépni.
    Úgyhogy segítséget kérek!

Előre is Kösz!
  • Fabio Capello
    nekem már rendben van :)
  • Fabio Capello
    vszeg rosszul vannak beállítva a jumperek
  • Colton
    hali!

a Mai nap felraktam a 20Gb-s MAxtor Winyómat és a DVD/CD maghajtó eltünt és ahányszór bekapcsolom a gépet kiirja hogy Új Hardver Lemezmeghajtó! nem tudom mért tünt el de a gép valamiért nem akarja felismerni! ha Tudtok segitsetek köszi!
  • Prince23
    Szerinted töröljem le? vagy várjak? de sokszor azt írja ki, hogy veszélynek van kitéve a gép... ha manuálisan próbálnám frissíteni:S
  • Fabio Capello
    nekem is ezt csinálja újabban
  • Cat 02 #9977
    De sért, youtube sucks :S
  • BenceYCE
    Az egy újlevél alatt nem azt érti, hogy egy olvasatlan? Mert lehet, hogy elolvasás nélkül átkerült egy levél a spam-ek közé a vagy a kukába. Az is lehet, hogy írtál egyet és azt nevezi olvasatlannak.
  • fery02
    Citromail-en beragadt az "Új levél számlálóm", mert 1-el mindig többet jelez: nincs semmi levelem, mégis mutatja, hogy van 1 új levelem.
    Nem lehet valahogyan ezt nullázni?
  • BenceYCE
    Firefox-hoz DownloadHelper 4.5-öt leszeded.
  • fery02
    A Firefohoz létezik egy kiváló videóletöltő kiegészítőcske, ami automatikusan észleli, ha elindítasz bármilyen oldalon bármilyen videót és ha rákattintassz a Böngésző eszköztáron az aktívra váltott ikonjára, már szedi is le...flv formátumba.
    Szóval azt még vagy át kell konvertálnod, vagy pedig felraksz VLC lejátszót is a gépre, amit amúgy is mindenképpen csak ajánlani tudok, minden videóhoz.
  • interszilva
    Szeretnék a sherlock vs.jack the ripper-hez aktiváló kódot.Hol találok?
  • Colton
    ja és még valami valaki ezt a videot nem tudná nekem valahogy letölteni? vagy legalábbis elmondani hogyan kell letölteni?

http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/5-second-movies/1252-all-5-second-movies-in-5-seconds
  • Colton
    hali! Fel szeretnék tölteni egy vidot ezzel a zenével a youtubra! Summer in the city - The Lovin' spoonful.

amikor felötltöm és meg szeretném nézni hogy sikeresen van e feltöltve ezt adja be egy piros csikban!
    This video is no longer available due to a copyright claim by WMG.

EZT miért csinálják velem?
    (pedig semmit nem sért, és ki is irtam neki hogy kitől mit!)
  • Prince23
    Valaki tud magyarázatot adni erre?
    Eset NOD frissítésnél ezt írja ki:

Általános fordítási hiba

Nem tud egyáltalán frissíteni a nod:(

Mi lehet a gond?
  • Quantumleap
    Please! Holt találok cracket a The Shieldhez? Már egy órája böngészek. Priviben is jó.
  • Colton
    segitsetek please!
  • c115
    És TF2,vagy KF van Non-Steam be?
  • jackcsabi
    Talán mert azt Non-steam-et szedtél.
  • c115
    Köszi.jah torrentről szedtem le. De akkor ha a CSS-t leszedem a Digatalzonesot hogyhogy az megy neten?
  • jackcsabi
    Felkelsz -> elmész a boltba -> megveszed öket!
    Vagy nem értem mi ez, hogy "leszedtem"? Torrenttel vagy ilyesmivel szedted le? Ha igen akkor az elsö mondat a megoldás, ha meg megvetted és úgy szedted le akkor eleve KELL STEAM ahhoz, hogy letöltsd öket, szóval gyanítom, hogy torrenteztél.
    Nem fog összejönni ez így neked :)

Ha meg a TF2-röl akarsz kérdezgetni azt ide
  • c115
    Csá all!

Abban kérném a segítségeteket hogy leszedtem a TF2 -t(Team Fortress 2),felraktam de azt írta a steam beta kell neki.Nos én felraktam a STEAm -et és regeltem egy accot.Ezután talált szervereket de mikor csatalkoni akartam azt irta a konzolba " Invalid steam key size! "
    Mi a teendő?

A másik kérdésem az lenne hogy leszedtem a Killing Floort de ugye annak is kellet a STEAM. Ezzel pedig ha rámegyek a szerverlistára nem talál semmit se.

Előre is köszi!
  • Colton
    hali!

Valaki hozzáértő meg tudja nekem mondani hogyan kell a sony vegas pro 9-ből a videót kimenteni? Köszi!
  • zeli
    Talán a cpu nem jó neki, mert nálam simán megy.
    próbáld meg a graf. beállításokat lejebb vinni..
  • potyi21
    Hellotok ! ma ratettem az Arma2 nevu jatékot a gepemre,es idegesitoen akad! intel dualcore 3.00 ghz,4 gb corsair ram,ati 4870gddr5 /1gb - miert szaggat ezen a konfigon ?keves a graf,vagy a memoria ?