11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9998 és most... -
#9997 mp4 konvert :) wmv/mpeg -
#9996 A lejátszó nem tudom milyen formátumokat visz, ezért szerintem majd aviból aviba az egész.^^
köszi. -
syberia2 #9995 Csuklyás! Ha nem vagy otthon, akkor beviszik a postára, és bedobnak egy cetlit, amivel kiválthatod! -
syberia2 #9994 HELP
amv convert tool-t használok, de mikor ráteszem az mp4emre a vidinyót, akkor azt írja ki, format error! Mit tegyek, hogy lejáttsza? -
#9993 valaki jártas a rendelésben más országokból?: Angliábol rendelnék. hova teszik a cuccot ha nem vagyok otthon? és hogy tüntessem fel a címemen az emeletet? mondjuk 10 emelet 90 es ajtó (X/90) ? -
#9992 wmv.? mpeg.? mp4.? próbáld ki nekem is van ilyen akkor át konvertálgatom és néha jó néha nem -
#9991 Avi formátum maradhatna.^^akk. aviból aviba.?:D -
#9990 KONVERTÁLÁS. -
#9989 Hello. Van egy sorozat amit a BS player 7mpnek néz, de a VLC látja a 45percet. Nos, kiírtam a sorozatot DVDre (asztaliba..) és az asztali DVD is ugyan annyi percet lát a 400mb/részenkénti sorozatból, amennyit a BS player.
Hogy lehetne megoldani, hogy lássa a 45percet az asztali DVD is, hasonlóan a VLC media playerhez?
kösz.. -
#9988 nincs warez az sg-n.
amúgy Vaterán érdemes keresgélni, olcsóbban hozzájutsz -
Bendi100 #9987 És hogyha cd kulcsot nem kapok akkor lécci mondjátok meg hogy hogyan kell rendelni?
És az kb. mennyibe kerül stb...
Köszi! -
Bendi100 #9986 Most miért vagytok ilyenek?
Nem hisztek nekem vagy, mi?
Nem hazudok!!! -
#9985 Azért nagyon szép próbálkozás volt. Teljesen igazad van, mindent meg kell próbálni. -
#9984 olyat nem kapsz - menny boltba vagy rendeljél cdkulcsot -
Bendi100 #9983 Hello mindenki!
Ez egyáltalán nem a témához jön de kéne nekem egy eredeti Black Hawk Down Delta Force-hoz cd kulcs! Mert a multiplayer-hez kell és az enyémmet már régebben elbénáztam. És már nem tudok belépni.
Úgyhogy segítséget kérek!
Előre is Kösz! -
#9982 nekem már rendben van :) -
#9981 vszeg rosszul vannak beállítva a jumperek -
#9980 hali!
a Mai nap felraktam a 20Gb-s MAxtor Winyómat és a DVD/CD maghajtó eltünt és ahányszór bekapcsolom a gépet kiirja hogy Új Hardver Lemezmeghajtó! nem tudom mért tünt el de a gép valamiért nem akarja felismerni! ha Tudtok segitsetek köszi! -
#9979 Szerinted töröljem le? vagy várjak? de sokszor azt írja ki, hogy veszélynek van kitéve a gép... ha manuálisan próbálnám frissíteni:S -
#9978 nekem is ezt csinálja újabban -
Cat 02 #9977 De sért, youtube sucks :S -
BenceYCE #9976 Az egy újlevél alatt nem azt érti, hogy egy olvasatlan? Mert lehet, hogy elolvasás nélkül átkerült egy levél a spam-ek közé a vagy a kukába. Az is lehet, hogy írtál egyet és azt nevezi olvasatlannak. -
#9975 Citromail-en beragadt az "Új levél számlálóm", mert 1-el mindig többet jelez: nincs semmi levelem, mégis mutatja, hogy van 1 új levelem.
Nem lehet valahogyan ezt nullázni? -
BenceYCE #9974 Firefox-hoz DownloadHelper 4.5-öt leszeded. -
#9973 A Firefohoz létezik egy kiváló videóletöltő kiegészítőcske, ami automatikusan észleli, ha elindítasz bármilyen oldalon bármilyen videót és ha rákattintassz a Böngésző eszköztáron az aktívra váltott ikonjára, már szedi is le...flv formátumba.
Szóval azt még vagy át kell konvertálnod, vagy pedig felraksz VLC lejátszót is a gépre, amit amúgy is mindenképpen csak ajánlani tudok, minden videóhoz. -
interszilva #9972 Szeretnék a sherlock vs.jack the ripper-hez aktiváló kódot.Hol találok? -
#9971 ja és még valami valaki ezt a videot nem tudná nekem valahogy letölteni? vagy legalábbis elmondani hogyan kell letölteni?
http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/5-second-movies/1252-all-5-second-movies-in-5-seconds -
#9970 hali! Fel szeretnék tölteni egy vidot ezzel a zenével a youtubra! Summer in the city - The Lovin' spoonful.
amikor felötltöm és meg szeretném nézni hogy sikeresen van e feltöltve ezt adja be egy piros csikban!
This video is no longer available due to a copyright claim by WMG.
EZT miért csinálják velem?
(pedig semmit nem sért, és ki is irtam neki hogy kitől mit!) -
#9969 Valaki tud magyarázatot adni erre?
Eset NOD frissítésnél ezt írja ki:
Általános fordítási hiba
Nem tud egyáltalán frissíteni a nod:(
Mi lehet a gond? -
Quantumleap #9968 Please! Holt találok cracket a The Shieldhez? Már egy órája böngészek. Priviben is jó. -
#9967 segitsetek please! -
c115 #9966 És TF2,vagy KF van Non-Steam be?
-
#9965 Talán mert azt Non-steam-et szedtél. -
c115 #9964 Köszi.jah torrentről szedtem le. De akkor ha a CSS-t leszedem a Digatalzonesot hogyhogy az megy neten? -
#9963 Felkelsz -> elmész a boltba -> megveszed öket!
Vagy nem értem mi ez, hogy "leszedtem"? Torrenttel vagy ilyesmivel szedted le? Ha igen akkor az elsö mondat a megoldás, ha meg megvetted és úgy szedted le akkor eleve KELL STEAM ahhoz, hogy letöltsd öket, szóval gyanítom, hogy torrenteztél.
Nem fog összejönni ez így neked :)
Ha meg a TF2-röl akarsz kérdezgetni azt ide
-
c115 #9962 Csá all!
Abban kérném a segítségeteket hogy leszedtem a TF2 -t(Team Fortress 2),felraktam de azt írta a steam beta kell neki.Nos én felraktam a STEAm -et és regeltem egy accot.Ezután talált szervereket de mikor csatalkoni akartam azt irta a konzolba " Invalid steam key size! "
Mi a teendő?
A másik kérdésem az lenne hogy leszedtem a Killing Floort de ugye annak is kellet a STEAM. Ezzel pedig ha rámegyek a szerverlistára nem talál semmit se.
Előre is köszi! -
#9961 hali!
Valaki hozzáértő meg tudja nekem mondani hogyan kell a sony vegas pro 9-ből a videót kimenteni? Köszi! -
#9960 Talán a cpu nem jó neki, mert nálam simán megy.
próbáld meg a graf. beállításokat lejebb vinni.. -
potyi21 #9959 Hellotok ! ma ratettem az Arma2 nevu jatékot a gepemre,es idegesitoen akad! intel dualcore 3.00 ghz,4 gb corsair ram,ati 4870gddr5 /1gb - miert szaggat ezen a konfigon ?keves a graf,vagy a memoria ?