Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#9649: elsõ körben talán egy driver reinstall, utána érdemes a gyártó honlapján keresgélni frissebbért és stabilabbért
#9652: Érdekes a kérdésed. Mi van, ha nem is volt még neki myvip-je?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
crazy machines -re? kb.10 éves<#conf>#conf>
C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WER0a14.dir00\ati2evxx.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WER0a14.dir00\appcompat.txt (ezt kötötte a hibához a cucc ez mi ez? régebbi drivert kéne fel tennem? meik a leg ideálisabb az X1650Pro 256MB hez? 😮 2006 ban adtákki
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
mikor nincs bekapcsolva a gép úgy is kipróbáltam és akkor is ugyan ez van
akkor kiírja a szokásos szöveget de azt is annyira homályosan, hogy szinte alig látszik
Van 1 nagy gondom a chetre nem tudok irni de miért??Mármint tudok irni csak nem jeleniti meg:S😞
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mi lehet a baja?
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
#9632: Én már leírtam..>.<
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Amelyik portra te gondolsz Kasza, azok kapuk a tûzfalon, ahol az adat korlátozás nélkül áramolhat ki-be (ezt kell beállítanod, hogy egy adott portot kinyisson - vagyis azt a kaput ne védje tûzfal)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Eltünt a tálcáról az ati ikon, és az Ati technologies mappa is üres mióta reinstalláltam a catalystot, mostmár többször is és mégis ezvan üres marad a mappa és az ikon sincs meg.
Vki help?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
De ha másoltad akkor 2szer vannak meg elvileg tehát plusz helyet foglalnak, ezért jobb a kivágás.
Nade aza 2 kb plusz hely nemfog megártani.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Dehát ha ilyen gonosz voltál hogy elküldted öket egy végtelen örökkévalóságba azzal hogy a továbbra kattintottál hát magadra vess.
az asztalon nem használt ikonok vannak, és bejött egy ablak, és a tobább gombra kattintottam, és eltünt egy csomó ikon.
Hogy lehetne visszahozni az ikonokat?
#9611: Épp mostanában gondolkodtam rajta, hogy kellene v.mi, amivel meg tudom osztani a netet két egyelõ részre, akkor gondolom azzal a programmal menni fog. 😊
Lenne egy kérdésem:
Újra raktam a gépet, és felraktam pár programot, amik amúgy is fent voltak a gépen. Ezen programok közé tartozik a Sbybot is.
Miután felraktam, egyik kéretlen mellékhatása az lett, hogy ha rámegyek valamire jobb gombbal, akkor a lista tetejénél ott van a "Scan using Spybot..." lehetõség.
Ezt hogyan lehet eltüntetni? Néztem a Spybot beállításokat, de ott nem találtam erre lehetõséget.
(UI: A NOD-nak is van ilyen funkciója, de az rákérdezett telepítés elõtt, hogy akarom-e. Lehet azt csinálom, hogy letörlöm a Spybotot, és újra telepítem, hát ha itt is megkérdi.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
sarkított példa: van egy 10 mbites net, amit egy iskolában 10 gép között osztanak meg. Ez durván számítva 1-1 mbit minden gépnek. Haviszont pistikének megtetszik a crysis egyik ötszáz megás videója, és elkezdi letölteni, a többi géptõl elveszi az 1-1 mbiteket, hogy a legjobb sebességet adja a legnagyobb erõforrást igénylõ gépnek. Ergo pistike vígan töltöget, öt másikat meg esz a franc, mert vagy nincs, vagy nagyon lassú a net.
remélem érthetõ 😊
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
start - futtatás - regedit
keresd meg a HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ UnreadMail
részt, és a Message Count értékét állítsd nullára