Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Incredible Machine

#9649: elsõ körben talán egy driver reinstall, utána érdemes a gyártó honlapján keresgélni frissebbért és stabilabbért

fery02
Meghívtalak.
#9652: Érdekes a kérdésed. Mi van, ha nem is volt még neki myvip-je?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

CopyKing92
elromlott?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

crisfehn
császtok valaki nem tudna küldeni myvip meghívást:[email protected]
nagyon kéne kössz

derdani
Nem tudja valaki hogy mi annak a régi játéknak a neve amelyik hasonlít a
crazy machines -re? kb.10 éves<#conf>

CopyKing92
ATI External Event Utility EXE Module - Hibajelentés:
C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WER0a14.dir00\ati2evxx.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WER0a14.dir00\appcompat.txt (ezt kötötte a hibához a cucc ez mi ez? régebbi drivert kéne fel tennem? meik a leg ideálisabb az X1650Pro 256MB hez? 😮 2006 ban adtákki

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Kori
ha ugyanaz mint a laptop monitor akkor kiégtek a háttér világításaid

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

világosabbra a képet már nem lehet állítani. és ha számít vmit ez 1 lcd monitor
fekete az egész kép de jobban megnéztem és nagyon halványan látszik a kép.
mikor nincs bekapcsolva a gép úgy is kipróbáltam és akkor is ugyan ez van
akkor kiírja a szokásos szöveget de azt is annyira homályosan, hogy szinte alig látszik
Kovács Erix
Üdv
Van 1 nagy gondom a chetre nem tudok irni de miért??Mármint tudok irni csak nem jeleniti meg:S😞

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Ha áramtalanítás után mindkét monitoron csak sötét képernyõ fogad ha rákötöd a hibás gépet, akkor meghalt a videókártyád

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

hogy tegyem újra? a kép nem jön be
áthoztam ehhez a géphez és itt mûködött a monitor
Fabio Capello
vmi gebasz lehet a driverrel, talán egy reinstall megoldja

nem lehet vmi más baja?
Lazarus
szerintem az a baja hogy elromlott... 😄D
Játszottam 1 játékon és egyszer csak elment a kép, a monitor be volt kapcsolva csak fekete volt a képernyõ. Vezetékeknek semmi baja.
Mi lehet a baja?
reger
lemértem ,mert feltûnt hogy baromi lassú a speedtesttel 4 mega hellyett 0.2 -t mutat. De sztem közbe rájöttem valszeg azért mert már be kellett vna fizetni pár napja ,szal lehet lekorlátozták .mind1 hnap befizetem aztán ha még mindig van baj akkor....

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

fery02
Ezt lemérted vagy csak megsaccoltad a lassúságáról ítélve? Am elméletileg annak mindig ugyanolyan gyorsnak kellene lennie, szóval lehet a szolgáltatónál van gond.

dragon11
#9631: Nem baj,figyelmen kívül hagytam, de attól még a megoldást leírtam, ellenben Te pótoltad, gratulálok. Amúgy a kérdésének köze nincs ahhoz, hogy miért van korlátozva a nete, a megoldás "oldja" fel.^^

#9632: Én már leírtam..>.<

reger
Van valakinek valami ötlete hogy miért csökkent le 1ik napról a másikra a netem 4 megáról 0.2 re ?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

fery02
Én hétvégén mélyültem bele a port nyitás rejtelmeibe, de én csak routerben dolgoztam, mivel szoftveres tûzfalat nem használok. Ha kell benne segítség segíthetek.

KaszaN
És hogyállítsam be hogy azt nevédje? Vagy mégjobb, hol?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Fabio Capello
gratulálok, csak a kérdésre nem válaszoltál.

Amelyik portra te gondolsz Kasza, azok kapuk a tûzfalon, ahol az adat korlátozás nélkül áramolhat ki-be (ezt kell beállítanod, hogy egy adott portot kinyisson - vagyis azt a kaput ne védje tûzfal)

dragon11
A routered v. a tûzfalad fogja a bejövõ/kimenõ kapcsolatod.. ha routered van, portforwardolni kell az adott portot(kinyitod a portot, nyersen), v. a tûzfalba meg kell adnod a port számát, hogy engedje ki.😊

KaszaN
Nemtudja valaki mi az a port? A a letöltõprogramom túl lassú és írja is hogy mért. Azt írja:Nem lehet kapcsolódni A tûzfal/router korlátozza a hálózati forgalmat.Notnod kell egy PORTOT, hogy mások kapcsolódhassanak hozzád. Tehát egy mi az a port, kettõ hogyankell portot nyitni, három azt a portot valami számban kell megadni. Segítsetek!

dragon11
S azt a folyamatot, -amikor be van kapcsolva egy gép és csak akkor megy a többin a net- nevezzük Crossnak.😄

Asztal/jobb klikk/tul./asztal lapfül/asztali elemek testreszabása/asztal karbantartás varázsló futtatás blabla pipa kivesz

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

fery02

Colton
Hali!

Nem tudja valaki, hogy ennek a reklámnak mi a zebéjének a címe?
link

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Prince23
A Pando media Booster progi mire jó?
most töröltem le amúgy 😄

jackcsabi
Üdv.
Eltünt a tálcáról az ati ikon, és az Ati technologies mappa is üres mióta reinstalláltam a catalystot, mostmár többször is és mégis ezvan üres marad a mappa és az ikon sincs meg.
Vki help?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Saddalim
a router egy kis doboz (valójában egy miniatûr számítógép), ami kapcsolatban van a modemen keresztül a nettel, és továbbadja a netet X db gépnek. az a jó benne, hogy a gépek egymástól függetlenül tudnak netezni, ergo nem kell bekapcsolva lennie vmelyik gépnek ahoz hogy egy másikról netezni lehessen

KaszaN
Várjunkcsak jólértem hogy ez a "router" valami program? Vagy rosszul értette? Csak mert utánanéztem és télleg van ilyen progrram...

miért lehet az hogy a witchernek a grafikája nagyon hülyén néz ki teljesen max grafikán? mintha rosszul kezelné az elsimitást a gép mert olyan mintha tök szar lenne a felbontás az elsimitást észre se lehet venni. atim van és probálkoztam a állitgatni de csak aztértem el vele h másik játékba aminem 100 fpsem volt lett 15 :S.
jackcsabi
Mindegy.
De ha másoltad akkor 2szer vannak meg elvileg tehát plusz helyet foglalnak, ezért jobb a kivágás.
Nade aza 2 kb plusz hely nemfog megártani.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Prince23
Létrehozott egy külön mappát az asztalon, és oda helyezte õket. Én meg fogtam, és kimásoltam onnan az asztalra. Vagy lehet kivágni kellett volna. vagy ez mindegy?

jackcsabi
Megkeresed öket és visszateszed.
Dehát ha ilyen gonosz voltál hogy elküldted öket egy végtelen örökkévalóságba azzal hogy a továbbra kattintottál hát magadra vess.

Prince23
Elindítottam a gépet ma, és ez az üzenet fogadott:
az asztalon nem használt ikonok vannak, és bejött egy ablak, és a tobább gombra kattintottam, és eltünt egy csomó ikon.
Hogy lehetne visszahozni az ikonokat?

Fresh Duke
Szerintem használj routert, azzal biztos jó lesz.

#9611: Épp mostanában gondolkodtam rajta, hogy kellene v.mi, amivel meg tudom osztani a netet két egyelõ részre, akkor gondolom azzal a programmal menni fog. 😊

Lenne egy kérdésem:
Újra raktam a gépet, és felraktam pár programot, amik amúgy is fent voltak a gépen. Ezen programok közé tartozik a Sbybot is.
Miután felraktam, egyik kéretlen mellékhatása az lett, hogy ha rámegyek valamire jobb gombbal, akkor a lista tetejénél ott van a "Scan using Spybot..." lehetõség.
Ezt hogyan lehet eltüntetni? Néztem a Spybot beállításokat, de ott nem találtam erre lehetõséget.
(UI: A NOD-nak is van ilyen funkciója, de az rákérdezett telepítés elõtt, hogy akarom-e. Lehet azt csinálom, hogy letörlöm a Spybotot, és újra telepítem, hát ha itt is megkérdi.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Lazarus
Kötéssel próbáltál variálni? Vezetékeket kicserélni; megfordítani a net bekötésének sorrendjét, te géped legyen az elsõ "vevõ"; switchel elosztani a netet?
KaszaN
Najó ez érthetõ de akkor mértszûnik meg amikor csak az egyik gép megy? Hozzáteszem csak az egyik gép csinálja ezt.(ameik az enyém)Úgyvan összekapcsolva hogy az egyik gépre van vezetve a net abból vazet eg másik modembe ami átvezet az én gépembe és így nálam is van net viszont nemkell a másik gépnek mennie ahoz hogy nálam legyen net. De akkor is megszûnik.

zeli
Na, ez jó ötlet! Ezt ki fogom próbálni.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Lazarus
Ezért érdemes felrakni a netlimiter nevû progit minden gépre és lekorlátozni olyan mértékben ha valaki nekiáll netezni maradjon 1 megabit a másik gépen, bene lagoljék a CS
Fabio Capello
ha mindkét gépen neteznek, és olyan 10-20 mbit körül van a sávszél, akkor elõfordulhat, hogyha a másik gépen nagyobb az aktivitás (poresz letöltés, stb), akkor a másik géprõl nyer sávszélességet

sarkított példa: van egy 10 mbites net, amit egy iskolában 10 gép között osztanak meg. Ez durván számítva 1-1 mbit minden gépnek. Haviszont pistikének megtetszik a crysis egyik ötszáz megás videója, és elkezdi letölteni, a többi géptõl elveszi az 1-1 mbiteket, hogy a legjobb sebességet adja a legnagyobb erõforrást igénylõ gépnek. Ergo pistike vígan töltöget, öt másikat meg esz a franc, mert vagy nincs, vagy nagyon lassú a net.

remélem érthetõ 😊

predator0
Ebbõl a leírásból nekem nem érthetõ, hogy a két gép miként van egymással, vagy az internetre csatlakoztatva. Az sem világos, hogy az internet miféle.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

KaszaN
A #9585 hozzászólásra valaki?

Prince23
Köszi😊

Fabio Capello
akkor kilõjük 😊

start - futtatás - regedit

keresd meg a HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ UnreadMail

részt, és a Message Count értékét állítsd nullára

Prince23
Törölve van. És mégis ott van, most indítottam újra. És csak jelzi, holott üres, minden.