11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#9958 Juj, visszajöttem, bocs a nagy elnémulásért, közbejött pár dolog nemvirtuális életemben, nah mind1 is. Végigolvasni ennyi üzenetet nem fogok, majd visszakapcsolódok valahogy...:-) -
#9957 Tudom, hogy utálni fogod, az ilyesmi választ, de csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nálam működik, de nem tudom mi lehet a baj nálad. :/ -
#9956 Vki meg tudja mondani miért nem működik a http://www.systemrequirementslab.com/ Firefox alatt? Kiválasztom a gamet, és ennyi..kész vége. Be sem jön az ablak, hogy leakar tölteni egy activex vezérlőt...kipróbáltam IE-vel, azon működik... -
#9955 boccs rosz topikba irtam ,fail -
#9954 Hello.
van egy problámám.
msn-ezek és egyszer csak szar lesz az egész gép :S
amikor nyomom az entert hogy elküldjem az üzenetet akkor új bekezdést kezd.
rámegyek a netre akkor és vhova kattintok akkor mindent új ablakba nyit meg.
miért van ez ? :S
10-15 perc mulva eltünik a probléma de akkoris idegesitő -
#9953 Üdv emberek, a COSSACKS-Back To War-hoz kellene nekem 1 kis segítség.
Letöltöttem az IMPERIA nevű mod-ot, amiben van madártávlat, és az megtetszett, de a többi dolog nem kellene, csak az. Sajnálatos módon külön nem lehet belőle felrakni.
Ha valaki tudna nekem erre megoldást azt megköszönném.
ezeket a kulcsszavakat sikerült kibogarásznom ,de én nem értem el velük semmit option of L_mode (zoomed out or birds eye view)
nem találtam a googléban semmit
remélem ti tudtok segíteni :) -
#9952 Elvileg a 2009-nek nincs még topikja... -
peter0 #9951 Sziasztok!
Nekem olyanban kellene segítség, hogy volt egy olyan fórum, hogx Pro cycling manager 2008 és akkor nagyon élt a fórum...most megjelent a 2009-es széria de sehol nem találok hozzá fórumot!! Pedig biztosan van. Ha tudtok benne segíteni, vagy létrehozni egy fórumot kérlek segítsetek!!!Köszi -
#9950 -
devastator1 #9949 Sziasztok!
Egy játékot keresek régebben játszottam vele kb 2001-2004 körül. Geforce4Ti idejében és nem emlékszem a nevére. Hátha valaki játszott vele és emléxik a nevére. A játékban egy lánnyal kellet futkározni Third person nézetben egy zöld gyönyörű erdőben legalábbis az elején. Pixie lényeket kellett befogni, fejleszteni, harcolni arra emléxem hogy minden fatuskóból ,kőböl ,bokorból wild pixik ugrottak elő és harcolni kellet velük. Fire, water nature wind típusú pixik. A pixiek fejlődtek XP t kaptak minden harc után
Ha jól emlékszem Akkor a Tűz rossz volt a vizes ellen stb.
Ha még valaki emlékszik erre a játékra akkor meg tudná nekem mondani a címét? A játék stílusa RPG Adventrure mint a Fable, Gothic. Nagyonszépen köszönöm a segítséget. -
#9948 #9946 alaplapom az Foxconn 661M03-G, sipjel nincsen, semmilyen gyanus hangot nem ad a gép. valami öttlet?
#9947 ezt még speciel nem próbáltam de majd megnézem csak nem otthon vagyok.köszi :) -
#9947 alaplapi elem ki-be :D ? -
#9946 sípjelet ad a gép? ha ad akkor mennyit, és milyen az alaplapod? -
#9945 ki tudja? :D én az Athlon XP met 2,2Ghz-> 2,4Ghz ra emeltem úgy hogy nemvolt stabíl XD meg a videjókártyámat 580mhz rol (core) 670 re :D persze hogy oránként fagyott a 90nm es videokártya és a 0.13 un os proci :D -
#9944 sziasztok!
az lenne az én problémam hogy van egy adi radeon X1300-as VGA-m és egysezr csak oylat csinált hogy kapcsolnam be a gépet és semmi jel, nem kapcsol be a monitos, semmi hangot sem ad ki, és a billenytyűzet sem villan.
Minden jo volt ezelött, de most kapcsolnam be és semmi... :/
Probaltam nyomogatni a num lockot bekapcsolaskor de nem villan, a monitornal sincs kép... semmi. Resetelek párszor de ugyan ez a helyzet.
Most egy masik vga-t tettem be ez msot jo de nem értem milehet a baj az előzővel, egyik pillanatrol a masikra csak nem romolhat el ha semmi sem csináltam vele.. :O Valakinek vmi öttlet esetleg?
Előre is köszi! -
#9943 Szerintem nem is húzta akkor azt. -
#9942 dehát brutál az 0.06Ghz :D -
#9941 -
#9940 "Intel(R)Core(TM)2 Duo E8600 @3.40GHz" HC Over Clock XDDD -
#9939 hiába minden, úgyis ocsmány. :(( -
#9938 elsőként ha van élsimítás a játékban, azt vedd lejjebb -
#9937 Ja, és majd elfelejtem Gigabyte HD4890-em van, az előző gépembe Radeon HD2600XT volt. Szégyen, hog az árnyékokban igy lepipálja a Mass Effectnél, Assassin's Creednél... :S
Na, továbbra is plz help 9936ra! :) -
#9936 Hello!
Egészen érdekes gonddal fordulok hozzátok. Azzal kezdődött, hogy vettem egy új gépet. Feltettem rá a Mass Effect-et. A régi gépemen tök szép volt a grafikája, az újon meg mindent ultramagasra rakva is piszok rondák az árnyékok. A régi gépen minimumon is 1000x szebbek voltak. :S Ugyanígy az Assassin's Creed-nél, GTA IV-nél, Overlord II-nél, Call of Juarez 2-nél, szinte minden játékomnál. De van amelyiknél nem. Mi is a jelenség? Az árnyékok széle ocsmány, szemcsés, kockás, és villog néha...
Nagyon idegesít, nem tudom min kéne frissíteni. Driverből is a 9.5-ös van fenn, de a 8.akárhányassal is dettó ugyanez volt a probléma. Én valami visual c++-ra vagy nem tom mire gyanakszom... Bár nem tom igazából mi lehet az oka, miért ilyenek az árnyékok, ezért írok ide. :( Pls help! mit tegyek ellene??
Itt 1 kép a jelenségről (1 idő után piszokul frusztrált, úgyhogy kikapcsoltam. :S) Kb minden játéknál ilyebn az árnyék nemcsak a GTA IV-nél, hiába van highesten a shadow. :( Érdekes, hogy a Far Cry 2-nél, Crysisnál szépek az árnyékok. :
KÉP
(Itt 1 far cry 2-es kép itt bezzeg szépek az árnyékok):
KÉP
-
#9935 Az szép. :D
Én is hasonlóképp jártam most. :) -
#9934 Most, hogy olvasom amit írtál, beugrott nekem is hasonló volt a gondom: Be volt minden dugva, mégse szólt egyáltalán, aztán 5 órányi vacakolás után bedugtam a mélyládát még párszor és valahogy beljebb ment mint addig... máris megjavult
Creative... -
#9933 Nos, én vagyok az idióta, csakis a mélyláda nem volt jól valószínűleg csatlakoztatva. Most azt birizgálva, hosszútávon semmi probléma sincs. :D -
BenceYCE #9932 Ehhez már nem tudok hozzá szólni, még nem váltottam Pistára. -
#9931 Na, másik csatlakozóval is ugyanolyan szar, de kiderült közben, hogy biztos a hangkártyával valami.
Leírom a további fejleményeket: Ott kezdjük, hogy alapból félrenéztem, mert ahová bedugom a kábelt, az nem is a mélyláda csatlakozója, hanem a kettő hátsó hangszóróé. Mikor írtam, hogy ezt bedugtam kb félig, akkor ugye írtam, hogy volt mélyhang, viszont ilyenkor meg nem szólt a hátsó két hangszóró. Ha bedugom teljesen, akkor már szól minden, kivéve a mély. Csak ha megmozgatom, akkor szólal meg egy időre. Most pl fél órája már szól egyfolytában, nem tudom mikor fogja abbahagyni. :)
Pedig márkás hangkártya lenne, Creatives Audigy SE, viszont sajnos amúgysem kompatibilis nagyon Vistával. Mivel régi kártya, nem foglalkoznak vele, hogy normális drivert írjanak hozzá Vistára. Ellenben a hangminősége előtt le a kalappal, nem tudom mekkora különbség lenne, ha majd akkor lassan visszakényszerülnék az alaplapi Realtech-re. Pedig megszabadulnék egy csomó gondtól, mert így, hogy erre szar a driver, az integrált esetében nem lennének olyan gondjaim, hogy ha fizikailag még minden rendben van is, alapból nem szól a mélyláda 5.1-re állítva, hanem át kell állítanom másra, majd vissza 5.1-re. Ugyanez, ha pl berakok valami CD-DVD-t, vagy USB-re rádugok bármit. Közben ha fut valami hangot használó alkalmazás, az onnantól kezdve hang nélkül fut, míg nem indítjuk újra az alkalmazást. -
#9930 nem baszódott el a gép... -
#9929 Szerintem ezt a témát hanyagold SG-n. Egyébként pedig kérdezd azt, aki elb@szta a gépedet. -
#9928 De meg van... az első másolt gémet beolvasta, viszont innentől kezdve az összes többi másoltat nem olvassa be.
Valamit feltett az első írott gém, valami frissítést. azt esetleg nem tudnám letörölni? -
#9927 gondolom nincsen megcsippelve a gép -
#9926 Köszi! -
#9925 Attól függ mivel töltöttél. Torrent, letöltéskezelővel baj(kivéve, ha temp van nekik a c-re megadva), ha ilyet csinál. De ha böngészővel töltöd, azok a c-re a saját temp mappájukba dolgoznak/töltenek és általában 100%-nál rakják át a megfelelő helyre.
Prince23
Konzol topikban szerintem többen értenek hozzá. -
Kérdés az xbox360 ügyében.
Kiírtam egy játékot, az elsőt, és az teljesen okésan működött. De átrendezte a xbox360 menüt, teljesen más skin fogad. És offline vagyok. Még nincs xlive kapcsolat amúgy.
És mellesleg már nem olvassa be a frissen írott játékokat. csak az elsőt. nem lehet, hogy valami elállítódott a flashelés ügyében?
Már több lemezt írtam ki, és nem hajlandó beolvasni. Pedig az első írott játékomat beolvassa, működik.
ezt írja:
Unrecognized Disc
1. Clean the disc with a soft cloth.
2. Restart the console -
Cat 02 #9923 Mitől lehet h töltöttem le (D-re) és a C egyszer csak megtelt, aztán elkezdett kiürülni, de tök véletlenszerűen :o -
BenceYCE #9922 Próbálj meg másik csatlakozót rádugni. Ha azzal működik, akkor a mélyed csatija haldoklik. Ez a jobbik eset, mert a csatlakozót tudod cserélni. Ha nem, keress egy embert aki tudja. A rosszabbik, ha a hangkártyád szarakodik, mert azzal nemigen tudsz mit kezdeni, főleg ha a nyák sérült. Ha csak a csati, vagy a csat forrasztása a nyákra, akkor egy hozzá értő ember talán meg tudja csinálni. Félig bedugott állapotban szerintem ne használd. Ha a hangkártyád egy olcsó bővíthető portra dugott és annak van baja, akkor csere a legegyszerűbb. Már nem vészes az áruk a bővítő 5.1-eseknek. -
#9921 Valami kezd rosszalkodni, mert néha van csak mélyhangom 5.1-en. Arra rájöttem, hogy vagy a jack dugóval van baj, vagy a hangkártya csatlakozójával, mert ha megmozdítgatom a dugót, akkor visszajön a mélyhang.
Viszont ha nem dugom be teljesen, csak félig, akkor mindig van mélyhang, szóval így nekem tökéletes lenne. A kérdésem, hogy így esetleg károsodik-e valami? Bár szerintem nem. -
#9920 de ő a ThePiratebay tőőtötte :D -
Cat 02 #9919 Csak az igénytelenek.
Ám ha jól tom magyarul jelent meg Mo-n.