Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Törölve van. És mégis ott van, most indítottam újra. És csak jelzi, holott üres, minden.

Fabio Capello
delete it.

Prince23
Épp ez az, hogy már elolvastam illetve megnéztem a képeket. Mert küldtek képeket (csak kép). és mégis ott írja, üzeni, hogy elolvastalna, pedig már megnéztem õket 10szer is 😄

Fabio Capello
msn-es emailek. Ha msnen lenullázod õket (kukázod, elolvasod, stb) akkor eltûnnek. Ez amiatt van, mert a felhasználói fiókodot az XP automatikusan összeköti a Live-fiókoddal.

#9600: itt feltöltöd a géprõl a képedet, utána a BB-kód nevû részt kimásolod, és egy az egyben beilleszted a fórumba.

#9599: Hadilézer? 😄

Prince23
Nekem ilyen felhasználós bejelentkezõs fiók van az xp-hez.
No, tehát, amikor bejönnék xp-be, rá kell kattintsaj a fiókomra. de van egy kis zavaró tényezõ: a nevem alatt az van: 2 elolvasatlan ünezete van (hotmailes email). de én már megnéztem õket. és minden bejelentkezéskor ezt írja, hogy 2 elolvasatlan levele van.
Hogy lehetne ezt kiikatatni?

triskay
Szervusztok. Rég jártam itt és szeretném megkérdezni hogyan tölthetek képet fel a fórumokra. Régen volt erre valami uw.hu-s oldal. segítséget elõre is köszönöm

Saddalim
#9597: a régebben mennyit takar? öreg cd nem ideális tárolás mellett romolhat el magától. zsír, karc, por?
#9598: kompatibilitási módot próbáld ki, ha nem jön be, akkor vannak ott olyanok hogy kevesebb színnel, kisebb felbontással, azokkal is megpróbálhatod

ja megvan nem ottvolt a probléma h nemvolt fönt valami ami kellet volna.

amugy miért lehet az hogy egy pár programot ha el akarok inditani akkor azt irja ki h : az alkalmazást nem sikerült elinditani mert konfigurácioja helytelen. az mi lehet? O.o szarul raktma föl mert az lehet h a cd olvasom szarul cisnálja mert egy picit régi és már szar
Fresh Duke
Van egy kis problémám. Régebben kiírtam egy filmet egy CD-re, avi formátumban.
A számítógép és a DVD lejátszó is lejátsza gond nélkül a filmet, viszont mikor fel akartam másolni a gépre, akkor CRC hibát írt ki.
Ez ellen mit lehet tenni, és ezt miért írta ki?

A heavy cost. I pay it gladly.

Lazarus
http://www.google.com/search?hl=en&q=0X0000008E
CopyKing92
mi lehet a hiba? 8.9 es driverrel is eztcsinálta. 9.3 assalis. (BF2142 nél van ez. amikor ki választom a cuccokat és lefagy :S): 0X0000008E (0xc000001D, 0XE378BA6E, 0XA707788C, 0X00000000)

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
0X0000008E (0xc000001D, 0XE378BA6E, 0XA707788C, 0X00000000)

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
holtudok utánna nézni hiba kódók nak? :s

jackcsabi
Azt írja hogy megkell keresned a DLC fájlokat az Xlive mappáiban, és áthelyezni a Data mappába, hogy minden rendesen müködjön. Hogyha XP-t használsz akkor ezeket a fájlokat itt találod:

C:\Dokumentumok\Felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Xlive\DLC

Azt nemtudom hogy miaza DLC, igazából nemis tudom mihez kapcsolódik ez az üzenet, ugyebár nem írtad le. De lefordítva.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

KaszaN
Na jó de akkor mért szûnik meg ha a másik gép be sincs kapcsolva? Volt régebben nem volt ilyen de most valamit kiakarok próbálni a játékba vagy valami igyekeznem kell 5 percre csökkenteni mert különben lekapcsol a net.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

modolom a játékot és egyes armoroknál kifagy vagy else indul és ezt irják amit linkeltem de nincs DLC mappa azon a helyen amit ir és nem is tom h igazábol mit keressek. ha valaki folgalkozott ilyenekkel akkor plz segitsen! elöre is kösz
sziasztok plz forditsátok le nekem ezt rendesen :
You may need to relocate the DLC's files from their hidden Xlive directories to your Data directory for everything to work properly. You can find the files in the following locations, depending on your operating system.

If you're using Windows XP:
C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\Xlive\DLC

vagy mi lehet az a DLC?
elöre is kösz
jackcsabi
Ez egyértelmü. Az én netem is ilyen mint a tied, csak itt tölem indul a net a másik gépre is...
Ezért ha vacakolnak a netessel akkor a tied is vacakol...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

KaszaN
A fenét. A másik gépnek nem kell bekapcsolva lennie hogy mûködjön e net.

jackcsabi
A másik gépnél baszogatják a netet valszeg 😛

KaszaN
Üdv mindenkinek!
Az a gondom, hogy olyan gépet használok amin a net egy másik gép osztozik ,vagyis a másikon van a net errõl meg lehet használni ugyanazt. Viszont ezen a gépen ha egy játékba bemegyek kb 7-8 percre, megszûnik a kapcsolat. Ez elég bosszantó tudlenni pl mmorpg-közben, vagy ha üzetetet várok. Azt szeretném kérdezni, hogy mértszûnik meg a net??? Ha valaki erre tud megoldást olyan hálás leszek neki hogy hogy nem is tudom de nagyon hálás lennék neki 😊

zeli
Amúgy vissza lehet tenni. Kis registry-bazsogatással. 😊
Vhol le volt írva nekem hogy kell, mert én nem gyakran szoktma, majd megkeresem.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Akkor már újratelepítés. A javítás semmit sem ér kb.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Lazarus
😄D Ahogy a hibernálásból sem
CopyKing92
de rakd újra 😄

Fresh Duke
Abból jó még sose származott. Egyéb ötlet?

CopyKing92
windows javítás. a cd rõl

Fresh Duke
Van egy problémám:
Felraktam a Photoshop CS3-at, majd letöröltem, mert nem voltam megelégedve a "szolgáltatásokkal" amiket nyújtott.
Ennek az lett a következménye, hogy ahol létre lehet hozni az új mappát, ott nincs új bitkép létrehozására lehetõség.

Azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy van-e rá lehetõség, hogy visszakerüljön a listára?
(Az afféle hozzászólásokat, hogy "rakd újra a win-t" kérlek mellõzzétek.)

Evil
Nem dehogy, ez egy játék, sima egy exe bõl áll XD Csak annyira jól van megcsinálva hogy irtó pici és a processzorral rakja õsze a dolgokat.

jackcsabi
Neked meg gratulálok, nagyon okosat szóltál.
De inkább menj el aludni.

jackcsabi
Kösz télleg ez az leis szedem mindjárt 😄
Vmi u betüs néven volt nekem meg, de ezek szerint nemaz a neve :d

fery02
valóban

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ChuckyHUN
Ignition lesz az
Bigredben nem votl iskolabusz

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

fery02
Csak tippelgetek, bár a tippjeim nem u betûsek, meg nem ingyenesek, de hátha mégis: pl Big red racing, Ignition.

CopyKing92
biztos: monster truck,iskolabusz,csapdák,lavina..

jackcsabi
Szevasztok 😛
Kis segítséget szeretnék.
Volt régebben egy játékom azthiszem ingyenesen letölthetö, ilyen auóverseny,van benne monster truck,iskolabusz,csapdák,lavina meg minden hasonló, ilyen felül nézetes kicsit.
Vmi u betü volt a nevében, nemtudom már milehtett a neve, aki tudja pls írja meg 😄
Lehet noobnak tüntem ezzel a kérdéssel, de nem izgat 😄

CopyKing92
he? fraps al tudsz fel venni videót meg mutatja az fps-t

Evil
Üdv.
Elég nehéz leírni mit keresek, de talán valakinek megvan vagy tudja a nevét, a lényeg hogy ilyen pár kilobyte os alkalmazást keresek, volt fps is, meg ilyen kisebb videó féleség is amit pixelekbõl rakott össze és közbe irdatlanul kis fájl mérete volt, mégis egészen szépen nézett ki.

Nemtudtam hogy írjam le jobban mire gondolok talán valaki ráismer ebbõl
<#idiota><#idiota><#idiota>

CopyKing92
má megvolt
manuálisan is updateltem meg installal is. meg a driver az automatán extractolja magát a winfosba 😊

Saddalim
1 dolog hogy hozzávaló drivert raktál fel, másik hogy jó-e. javaslom a windows update-t vagy gyártóhonlaórál egy régebbi verziót

CopyKing92
jó a driver meg minden azokatis megnéztem direk SB Audigy 2 ZS drivert tettem fel nem olyat amiben mind a 20 fajta hangkari van.

Saddalim
#9557: abban az ablakban ami a 4. képen van nézd meg a tulajdonságok fül alatt hogy mindegyik nyitható menü alatt van-e driver. ha nincs, akkor valszeg rossz drivert próbáltál, ha van, akkor illesztõprogram fül, frissítés gomb, mindent hagyj neki. ha ottse, akkor update.microsoft.com, egyéni telepítés, bal oldali menüben hardver-választható, ott hátha ad hangdrivert (és alapoapot is!)
#9561: dragon nem jelentkezik. DRAGOOON!!!! 😄

Rájöttem.....vagyis feltettem a vistát és hoppá... ugyan azzal a crackel amivel xpn nem indult! vistán müködik hála a joégnek végre én is fear2-zhetek😄😄
hello
honna tudnák letölteni a king of the road nevû játékhoz kiegészítõket???
PRIVIBE lécci
Fabio Capello
hogy alakul a harcilézer? 😄

CopyKing92
de én krédeztem nem követeltem.

fery02
Illedelmesebben is lehetne.

Prince23
xD

CopyKing92
n aludtá má rá eleget nem dicsak? gyorsan kéne hang mert igy nemtok CSS zni 😄

Saddalim
érdekes. alszom rá egyet :-) holnap jelentkezem 😄