Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#9600: itt feltöltöd a géprõl a képedet, utána a BB-kód nevû részt kimásolod, és egy az egyben beilleszted a fórumba.
#9599: Hadilézer? 😄
No, tehát, amikor bejönnék xp-be, rá kell kattintsaj a fiókomra. de van egy kis zavaró tényezõ: a nevem alatt az van: 2 elolvasatlan ünezete van (hotmailes email). de én már megnéztem õket. és minden bejelentkezéskor ezt írja, hogy 2 elolvasatlan levele van.
Hogy lehetne ezt kiikatatni?
#9598: kompatibilitási módot próbáld ki, ha nem jön be, akkor vannak ott olyanok hogy kevesebb színnel, kisebb felbontással, azokkal is megpróbálhatod
amugy miért lehet az hogy egy pár programot ha el akarok inditani akkor azt irja ki h : az alkalmazást nem sikerült elinditani mert konfigurácioja helytelen. az mi lehet? O.o szarul raktma föl mert az lehet h a cd olvasom szarul cisnálja mert egy picit régi és már szar
A számítógép és a DVD lejátszó is lejátsza gond nélkül a filmet, viszont mikor fel akartam másolni a gépre, akkor CRC hibát írt ki.
Ez ellen mit lehet tenni, és ezt miért írta ki?
A heavy cost. I pay it gladly.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
C:\Dokumentumok\Felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Microsoft\Xlive\DLC
Azt nemtudom hogy miaza DLC, igazából nemis tudom mihez kapcsolódik ez az üzenet, ugyebár nem írtad le. De lefordítva.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
You may need to relocate the DLC's files from their hidden Xlive directories to your Data directory for everything to work properly. You can find the files in the following locations, depending on your operating system.
If you're using Windows XP:
C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Microsoft\Xlive\DLC
vagy mi lehet az a DLC?
elöre is kösz
Ezért ha vacakolnak a netessel akkor a tied is vacakol...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Az a gondom, hogy olyan gépet használok amin a net egy másik gép osztozik ,vagyis a másikon van a net errõl meg lehet használni ugyanazt. Viszont ezen a gépen ha egy játékba bemegyek kb 7-8 percre, megszûnik a kapcsolat. Ez elég bosszantó tudlenni pl mmorpg-közben, vagy ha üzetetet várok. Azt szeretném kérdezni, hogy mértszûnik meg a net??? Ha valaki erre tud megoldást olyan hálás leszek neki hogy hogy nem is tudom de nagyon hálás lennék neki 😊
Vhol le volt írva nekem hogy kell, mert én nem gyakran szoktma, majd megkeresem.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Felraktam a Photoshop CS3-at, majd letöröltem, mert nem voltam megelégedve a "szolgáltatásokkal" amiket nyújtott.
Ennek az lett a következménye, hogy ahol létre lehet hozni az új mappát, ott nincs új bitkép létrehozására lehetõség.
Azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy van-e rá lehetõség, hogy visszakerüljön a listára?
(Az afféle hozzászólásokat, hogy "rakd újra a win-t" kérlek mellõzzétek.)
A heavy cost. I pay it gladly.
De inkább menj el aludni.
Vmi u betüs néven volt nekem meg, de ezek szerint nemaz a neve :d
Bigredben nem votl iskolabusz
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kis segítséget szeretnék.
Volt régebben egy játékom azthiszem ingyenesen letölthetö, ilyen auóverseny,van benne monster truck,iskolabusz,csapdák,lavina meg minden hasonló, ilyen felül nézetes kicsit.
Vmi u betü volt a nevében, nemtudom már milehtett a neve, aki tudja pls írja meg 😄
Lehet noobnak tüntem ezzel a kérdéssel, de nem izgat 😄
Elég nehéz leírni mit keresek, de talán valakinek megvan vagy tudja a nevét, a lényeg hogy ilyen pár kilobyte os alkalmazást keresek, volt fps is, meg ilyen kisebb videó féleség is amit pixelekbõl rakott össze és közbe irdatlanul kis fájl mérete volt, mégis egészen szépen nézett ki.
Nemtudtam hogy írjam le jobban mire gondolok talán valaki ráismer ebbõl
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
manuálisan is updateltem meg installal is. meg a driver az automatán extractolja magát a winfosba 😊
#9561: dragon nem jelentkezik. DRAGOOON!!!! 😄
honna tudnák letölteni a king of the road nevû játékhoz kiegészítõket???
PRIVIBE lécci
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!