Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
közben rájöttem, hogy ha elindítom a ccleanert és tisztitok, és akkor nyomok egy restratot, akkor meg nem válaszol, ezt a furcsa hiba üzit írja ki... 5 percig kell várjak, és aztán ki lehet kapcsolni (bekapcsolás után)
talán egy nod reinstall nem oldaná meg?
#9701: mostanság már mindegyik router megfelel a követelményeidnek :-)
#9702: ien hibaüzenet elvileg nincs, bootolható vírusirtót neki (pl hiren's bootcd)
Ez az üzenet fogad engem, és nem tudok kilépni a gépból. Csak ha kihúzom az áramból.
Ez most miért van?
és a nod vírusírtom eltünt a tálcából
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Segítséget szeretnék kérni! Crysis Warhead nevû játékomnál elindításkor ezt írja ki:
(Kis hiba ablak, címe: CryEngine 2)
'''' <0x0000, 0x0000>0x0000, 0x0000>
Ez az objektumfelület nem támogatott.
Mi lehet a hiba? Elõre is köszönöm válaszaitokat!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Visual C+++ runtime error.
Elindítanák egy programot mit ír ki:
Visual C+++ runtime error.
És még pár ehez hasonlónál má nemtudom eldönteni mivan ezzel a rintime izével. Valaki segítsen. Ja, és ez most nem a suliba kell XD.
itt egy kép róla
Valami plugin hiányozhat a mozillából? tegnap még bejött... mi lehet a probléma vajon?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
telepiti majd ezt irja ki s kiadási dátum ellenõrzése hiba
hiba történt a megjelenési dátum ellenõrzése során
wtf?
feltettem a crack et vmi .dll de ugyse mukodik.
ötletek?tippek?
Csak nem tudom a Sims2 ilyen-e.
kérlek segítsetek
Két gépen szeretném használni a netet, hogy tudom összehozni? total lama vagyok hozzá.
Lanozni ofc tudunk, de nemtom mit kell belolni ip etc etc hogy mind2 gepen legyen net.
Dyn ip.
segitseget elore is koszi.
#9680: jah. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Azért kár,hogy a régi jó dolgokból már nem maradt semmi (de a csipsz az bazz, az megmaradt. 😛).
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
am: "Öld meg egy közelharci fegyverrel!"
"Kill him with a melee weapon." lefordítottuk de nem jól fordította le a program mert a "...melee weapon-ra azt írta hogy" kavarodás fegyver".nem tudjátok hogy milyen fegyver ez? vagy hogy mit kell csinálni? elõre is köszönöm.
Segítségre van szükségem. Elõször használok fórumot (netem is csak két hete van, és nem minden nap tudom használni).
A problémám:
Megvettem a Splinter Cell Double Agent (DVD) játékot. Állandóan leáll, és kiírja, hogy "Visual C++ Runtime Error".
Ezt azért nem értem, mert amikor a játék detektor-át lefuttatom, mindenhol zöld pipa van.
Win XP SP2 van a gépen, ezen kívül a legfrissebb: DirectX 9.0c, visual C++ 2008 SP1, nVidia driver.
A gépem:
AMD 4800+ dual core CPU
2048 MB RAM
GeForce EN 8800 GTS (320 M😎 graf.k.
A játékhoz telepítve van az 1.02 patch.
Mit kell tennem,hogy végre tudjak játszani a játékkal, amiért fizettem?
Ha feltört program lenne, egy szavam sem lenne, de ez eredeti, boltban vásárolt példány.
Elõre is köszi.
Elõre szólok hogy a magyarosítás nem tartalmazza azt amit kérdezek.
1. A kútba hogyankell lemenni? A végigjátszás annyit íg menjünk le. Na de hogy a bánatba?
2. Egy templomos pálya van amihez valami gyár is tartozik és nemtalálok egy szobát amit kéne. Mindíg ugyanott kötök ki.
Elõre is kösz.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Tudna nekem valaki a MAN OF WARHOZ magyarositást?
Ha igen hol tölthetem le?
KÖszönöm
A többi fájl meg "simán" volt, felmásoltam gépre és úgy pendrivera..😊
Megoldottam, azért köszönöm.😊
chat: alapból bugzik a chat, nekem se mindig küldi el az üzeneteimet, amúgy meg ha nem használod mér pattogsz rajta ha le vagy tiltva, na mindegy
Most nekem is lenne 1 kérdésem..
Adott egy 8gb-os kingmax pendrive, leformázva.. ~5gb-os fájlot szeretnék felrakni rá TC segítségével és amint elindul a másolás 1mp múlva írja, hogy megtelt a lemez..
A mappáról kiderült, írásvédett, de TC(Total Commander) segítségével megszüntettem.. (speciális, a mappa archiválásra kész) kivettem az írásvédettséget (négyzet alak volt, nem pipa!) gép reset és még mindig írásvédett.
Ez okozza a problémát..
Vlmi program, ami megszüntetné az írásvédettséget?
Még ma kellene a megoldás, mert holnapra vissza kell vinnem a pendriveot.😊
Örök hála.
Rajta maradt az írásvédettség..