Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Énse láttam még ilyen hiba üzit még.
közben rájöttem, hogy ha elindítom a ccleanert és tisztitok, és akkor nyomok egy restratot, akkor meg nem válaszol, ezt a furcsa hiba üzit írja ki... 5 percig kell várjak, és aztán ki lehet kapcsolni (bekapcsolás után)
talán egy nod reinstall nem oldaná meg?

Saddalim
#9699: directX és videokártya drivert legújabbra
#9701: mostanság már mindegyik router megfelel a követelményeidnek :-)
#9702: ien hibaüzenet elvileg nincs, bootolható vírusirtót neki (pl hiren's bootcd)

Prince23
A Windows jelenleg egy hosszab mûveletet végez!

Ez az üzenet fogad engem, és nem tudok kilépni a gépból. Csak ha kihúzom az áramból.

Ez most miért van?

és a nod vírusírtom eltünt a tálcából

Tud valaki jó wifi-s routert (amibe lehet lan(utp?) kábelt is dugni). Lehetõleg ne bontogassa folyamatosan a kapcsolatot és ha mégis akkor hamar visszacsatizzon ? Esetleg egy márka is elég lenne, h merre keresgéljek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

zeli
Semmi probléma nincs azzal, hogy a Crysis topikban is megkérdezted, sõt lehet ott hamarabb tudnak válaszolni.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ááá véletlen help-et kértem "CRYSIS" nevû témába remélem nem szegtem szabályt... Én vak nemvettem észre h van egy ilyen nevû topik is. Elnézést!

Segítséget szeretnék kérni! Crysis Warhead nevû játékomnál elindításkor ezt írja ki:
(Kis hiba ablak, címe: CryEngine 2)
'''' <0x0000, 0x0000>

Ez az objektumfelület nem támogatott.

Mi lehet a hiba? Elõre is köszönöm válaszaitokat!
zeli
*nék.

Nézelõdj itt körül, hátha vhol leírják, többet én sem nagyon tudok mondani.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

KaszaN
<#ijedt><#ticking><#guluszem1><#falbav><#szomoru1><#merges2><#wow3><#bdead>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Fabio Capello
a futtatókörnyezettel (esetünkben C+++) van valami gond... Sajnos ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, legalábbis én még nem találtam rá semmilyen megoldást

KaszaN
Újabb segítség kéne XD. Elindítanák egy játékot, és mit ír ki:
Visual C+++ runtime error.
Elindítanák egy programot mit ír ki:
Visual C+++ runtime error.
És még pár ehez hasonlónál má nemtudom eldönteni mivan ezzel a rintime izével. Valaki segítsen. Ja, és ez most nem a suliba kell XD.

zeli
suliból Youtubeolna 😄

Fabio Capello
konkrétan te sehogy, az aki a rendszert beállította, az esetleg. De ahogy elnézem egy iskolai rendszert használsz?

KaszaN
Úr isten! Mi a fenét csinálhattam <#ijedt>! Hogyan kell feloldani ezt a tiltást please help. <#shakehead>

Fabio Capello
le van tiltva az oldal.

KaszaN
Valaki tudna segíteni? Má igen régóta ezt írja ki az internet exlporerem és nemcsak a joutubnál hanem még jópár oldalhoz!:S HELP!
itt egy kép róla

Prince23
Nem jön be rendesen a jatekok.hu oldala, íme

Valami plugin hiányozhat a mozillából? tegnap még bejött... mi lehet a probléma vajon?

CopyKing92
emg veszed eredetiben 4 ezer.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

letöltöttem a crysis warhead et magyarul de ez a geci securom miatt nem akar mukodni..
telepiti majd ezt irja ki s kiadási dátum ellenõrzése hiba
hiba történt a megjelenési dátum ellenõrzése során

wtf?

feltettem a crack et vmi .dll de ugyse mukodik.
ötletek?tippek?
tigeroo
nem sajna, már próbáltam "simán"....

nah mindegy
zeli
Van olyan program, aminél mûködik. Ha elindítod újra, visszaírja magát..
Csak nem tudom a Sims2 ilyen-e.

Fabio Capello
no az egy dolog hogy a program files-ban 16 giga, de egy valag helyre beírja még magát a registryben... ebben a formában a kiírom DVD-re és majd visszamásolom megoldás nem igazán fog mûködni sajnos...

tigeroo
hali! van 16giga feltelepített Sims2 a gépemen...na ezt hogy tudnám átvinni másik gépre hogy tudjon menni rajta mondjuk egy windows reinstall után? nincs meg már a cd-jük és elég lenne újra feltelepítgetni õket egyesével...

kérlek segítsetek
Csövi, egy olyan kérdésem lenne, hogy adott egy router, adott egy T-home net.
Két gépen szeretném használni a netet, hogy tudom összehozni? total lama vagyok hozzá.
Lanozni ofc tudunk, de nemtom mit kell belolni ip etc etc hogy mind2 gepen legyen net.
Dyn ip.
segitseget elore is koszi.

fery02
Gyaa, nézem youtube-on. Mi ez. 😄D
#9680: jah. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
Végül is akkor teszed fel a Wolf3-at, mikor akarod. 😊

jackcsabi
Ajánlom a Braid-et 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

fery02
"...és kivégzi" azért szörnyû, hogy mostanában már minden játék lassan errõl szól, csak az erõszak, az erõszak meg az erõszak. Bezzeg a mi idõnkben, mikor Wolf3D meg DooM volt a divat. <#hehe>
Azért kár,hogy a régi jó dolgokból már nem maradt semmi (de a csipsz az bazz, az megmaradt. 😛).

Közelharci, odamész hozzá, legyengíted, közelmész, F, és kivégzi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

fery02
"kavarodás fegyver" lóóól 😄

am: "Öld meg egy közelharci fegyverrel!"

Hello! Godfather 2 -ben megakadtam segítséget szeretnék tõletek kérni!
"Kill him with a melee weapon." lefordítottuk de nem jól fordította le a program mert a "...melee weapon-ra azt írta hogy" kavarodás fegyver".nem tudjátok hogy milyen fegyver ez? vagy hogy mit kell csinálni? elõre is köszönöm.
zeli
DivXet DVDbe.

KaszaN
Ez a convertx hány különbözõ formátumba képes tenni a videókat?

KaszaN
Má volt Total video converterem. Egy nagy szar. Nekem semmit nem konvertált le rendesen és csak 4 formátum közül lehetett választani és azoksem azok voltak amik nekem kellettek. De ezt a ConvertX-et megnézem.

Kori
Total Video Converter

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Fabio Capello
konkrétan mire gondolsz? mondjuk aviból DVD-formátumba én a ConvertX-et ajánlom, bár nem tudom ez kell e neked.

KaszaN
Hi valaki tudna olyan programot mondani amivel videókat lehet konvertálni? Amivel sok fajtál lehet és nincs megadva hogycsak 5percet enged meg ilyesmi és nem bonyolult. Nehogy aztmondjátok hogy keressek rá a googleban mert az már megvolt.

Köszi.
Köszi.
dragon11
Nekem is írta anno egy játék ezt.. igaz, hogy az netes volt, de az újratelepítés megoldotta..😊 újra raktam az eredeti winfos home-om 😄 és felfrissítettem aztán megjavult.😊

Fabio Capello
valami driver, kodek, hasonló összeakad a játékkal, de ennél jobban sajnos nem tudom neked leszûkíteni

Sziasztok!
Segítségre van szükségem. Elõször használok fórumot (netem is csak két hete van, és nem minden nap tudom használni).
A problémám:
Megvettem a Splinter Cell Double Agent (DVD) játékot. Állandóan leáll, és kiírja, hogy "Visual C++ Runtime Error".
Ezt azért nem értem, mert amikor a játék detektor-át lefuttatom, mindenhol zöld pipa van.
Win XP SP2 van a gépen, ezen kívül a legfrissebb: DirectX 9.0c, visual C++ 2008 SP1, nVidia driver.
A gépem:
AMD 4800+ dual core CPU
2048 MB RAM
GeForce EN 8800 GTS (320 M😎 graf.k.
A játékhoz telepítve van az 1.02 patch.
Mit kell tennem,hogy végre tudjak játszani a játékkal, amiért fizettem?
Ha feltört program lenne, egy szavam sem lenne, de ez eredeti, boltban vásárolt példány.
Elõre is köszi.
KaszaN
Valaki tudna segíteni a Thief 3 Deadly Shadows-ban?
Elõre szólok hogy a magyarosítás nem tartalmazza azt amit kérdezek.
1. A kútba hogyankell lemenni? A végigjátszás annyit íg menjünk le. Na de hogy a bánatba?
2. Egy templomos pálya van amihez valami gyár is tartozik és nemtalálok egy szobát amit kéne. Mindíg ugyanott kötök ki.
Elõre is kösz.

Kovács Erix
Ja bocs hogy ilyen hülye voltam tényleg le vok tiltva az itteni chetröl 😞 amugy én szoktam használni de bezzeg amugy meg nem vok letiltva ez nagyon nagy zsemétség

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Fabio Capello
magyaritasok.hu

ha itt nincs, sehol sincs

Sziasztok!!!
Tudna nekem valaki a MAN OF WARHOZ magyarositást?
Ha igen hol tölthetem le?
KÖszönöm
dragon11
Hát, mivel daemon tools-os fájl volt, ezért bemountoltam és felmásoltam gépre onnan pendrivera.

A többi fájl meg "simán" volt, felmásoltam gépre és úgy pendrivera..😊

Megoldottam, azért köszönöm.😊

Fabio Capello
Unlockerrel tehetsz egy kísérleteet, de nem garantálom, hogy ilyesmire is jó

chat: alapból bugzik a chat, nekem se mindig küldi el az üzeneteimet, amúgy meg ha nem használod mér pattogsz rajta ha le vagy tiltva, na mindegy

dragon11
Java alkalmazást fel kell telepítened! Ha meg az itteni chatrõl van szó, akkor valószínû letiltottak, nézd meg a neved, ha át van húzva le vagy tiltva.(Engem is ok nélkül tiltottak le.. de se baj, nem járnék én oda..lol^^)

Most nekem is lenne 1 kérdésem..

Adott egy 8gb-os kingmax pendrive, leformázva.. ~5gb-os fájlot szeretnék felrakni rá TC segítségével és amint elindul a másolás 1mp múlva írja, hogy megtelt a lemez..

A mappáról kiderült, írásvédett, de TC(Total Commander) segítségével megszüntettem.. (speciális, a mappa archiválásra kész) kivettem az írásvédettséget (négyzet alak volt, nem pipa!) gép reset és még mindig írásvédett.

Ez okozza a problémát..

Vlmi program, ami megszüntetné az írásvédettséget?

Még ma kellene a megoldás, mert holnapra vissza kell vinnem a pendriveot.😊

Örök hála.

Rajta maradt az írásvédettség..

Fabio Capello
Mindemellett, bejelentem úgy néz ki, Saddalim balesetet szenvedett, miközben cd és dvd-olvasó lézerekbõl a titkos harcilézert szerelte.... 😄

Fabio Capello
kiégett a háttérvilágítás, vagy megtört a világítást ellátó kábel