11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Fabio Capello
    Jobb klikk a játékra -> tulajdonságok -> nyelv és ott állítsd magyarra, akkor elméletileg jó kell hogy legyen.

Prince, csak kéne az a hibakód
  • jackcsabi
    Helló emberek. Tegnap hozták meg a F.E.A.R. 2 játékom, eredeti meg minden. Megy normálisan, néha akad kicsit de nem gond.
    Az a problémám, hogy a tokon rajta van nagy piros betükkel: Magyar Felirattal, köztudottan tényleg magyarul adták ki a boltokba, ahhoz képest nekem angol az egész. Hol tudom beállítani magyarra?:)

Köszi.
  • Prince23
    msconfigba meg regeditbe néztem, hogy fut e ilyen, de nem fut, meg egyébként is origi gém is van fennt, és az is lefagy betöltés után.
  • Prince23
    Hát nem hiszem...

de ha mégis, akkor hogy lehet törölni? és honnan?
  • Fabio Capello
    nem lehet, hogy valami home-made warez opsys van fenn?
  • Prince23
    Minden játék ezt csinálja, sőt elindítom a skypot + webcamot és 1 perc után teljesen lefagyott az egész gép... de miután levettem a gép egyik oldalát már a skype működik, de a játékok továbbra sem:(
    rejtély mi?
  • Fabio Capello
    hibakód kellene a kékhalálból, ill melyik játék?

ha régebbi, akkor a kompatibilitás hiánya okozhat kékhalált, de csak igen ritkán
  • Prince23
    sziasztok

eléggé nagy gondban vagyok, mostanában, a mai napon állandóan lefagy az egész gép, ha egy játékot töltök be. Menű bejön, ingame nincs, és lefagy az egész gép + kékhalál produkálás.
    everesten megnéztena hőt, és teljesen minden okés a géppel.

Mi lehet itt a rejtélyes gond?
  • predator0
    KATT

Mohabá: Jobb klikk a setup.exe file-n, kompatibilitás fül, XP service pack 2 kiválasztása, oszt bazdmeg ez megy.
  • ChuckyHUN
    Sziasztok!
    Apukám telefonjára (N5800) Tettem pár számot, konkrétan válogattam ilyen neki való zenéket, majd beszórtam egy mappába. Eddig még oké, de a lejátszóban külön-külön albumonként jeleníti meg mindegyik számot :S..
    Tehát olyan progi kéne, ami az egy mappában lévő zenék labeljét átírja egyformára.
  • Soad999
    Ez minden játéknál így van? vagy csak párnál?
  • Soad999
    hali! sztem 2 ok miatt lehet.
    - első a hűtés. vannak coolerek a házadban? ajánlatos rakni előre és hátra is vagy 2 kicsit vagy 1 nagyot ez háztól függ.
    - második a táp. Nekem ezzel volt gondom, nembírta el a 3Ds karit aztán vettem egy minőségit és nem volt semmi baj utána vele
  • BenceYCE
    Nem, nem csak ennyi a problémád. De inkább hagyjuk.
  • R3app3r
    Nem tudom, hogy volt e hasonló kérdés, mert nem nagyon olvastam vissza, de megpróbálom elintézni röviden:
    Azok a játékok amik nevetve elfutnak a gépemen fáziskéséssel reagálnak a billentyűzet jeleire. Teszem azt FlatOut2 megyek, balkanyar, 2 sec múlva a push után meg is történik, meg ilyenek. Mi lehet ez? DX vagy VGA driver(direkt jól bevált régebbit használok)? Fullos grafikán és legalján is ugyanúgy jelen van a probléma(pedig minimum36FPS megvan mindig). Elképzelni sem tudom, miért van ez.
  • Legend Killer
  • syberia2
    xD
  • mohaman
    Bazd + a nemedet te paraszt
  • syberia2
    Azt kérdezném, hogy melyik az a progi, ami megmond a videóról mindent, amit tudni kell róla.(mekkora méret, formátum, kb/s, stb.) Mert van egy vidió ami megy, de nem tudom miben más a többinél.
    Másik, tudtok-e AMV videó átméretezőt.
  • jackcsabi
    NEM
  • mohaman
    HI!ANNYI A PROBLÉMÁM,HOGY MEGVETTEM A MOHA IARBORNT,DE NEM MEGY.ÁLLÍTÓLAG A 64BITES VISTÁN NEM MEGY,CSAK A 32-EN.MIT LEHET TENNI,HOGY NE KELLJEN ÚJRA TENI AZ OP RENDSZERT 32-RE.VAN VMI SEGÉD PROGI VAGY JÁRT MÁR VKI ÍGY?PLS
  • htr93
    egy gyorsa kérdés... nyár van, meleg, néha leáll a gépem. talán a tlúmelegedés miatt? kikapcsol és fél órára nem tuudok mit kezdeni vele. érek el azzal valamit hogy leszedem a gépház oldalá? nem lesz baj belőle hosszúttávon a por miatt?
  • Legend Killer
    nem tudom. neten meg kéne nézni.
  • syberia2
    és van AMV codec, vagy minden mp4hez van egy?
  • TuxSkajvok
    Valaki tud a kérdésemben segíteni?
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1043617395
  • Legend Killer
    vannak codec cuccok, amik alkalmassá teszik bizonyos formátumú videót a lejátszásra.

k-lite például... de nem vagyok ennyire otthon a témában, csak gondoltam megkéredzem, hátha ez a megoldás.

szal inkább nem segítek, nehogy elrontsam :D.
  • syberia2
    Amzmi?
  • Legend Killer
    codec?
  • syberia2
    Felrakom(video.amv) AMv-t ismer fel, csak mikor átrakom, az ideje 0:00:00 és mikor play-t nyomok, Format Errort ír ki. Ebben az a poén, hogy ha rossz a formátum, eleve nem engedi felrakni rá a vidinyót. Ha jó, akkor engednie kéne...
  • Cat 02 #10010
    Hát nem tom, én is próbáltam mobilra rakni, de a 3g(p?) se mp4-ben nem volt kép :S
  • syberia2
    Azokkal nem működik...
  • Cat 02 #10008
    Másik konvertáló progi ?
  • syberia2
    remek, de mostmár válaszol vki?
  • jackcsabi
    Ez nem ér... 3as szorzó :/
  • syberia2
    Valaki help!!! #9994 HSZ!!!
  • Colton
    hát kiprobáltam mindenhogy!
  • CopyKing92
    minek ték? :D Pló
  • Fabio Capello
    Persze nem tudom ki olyan szemét hogy itt tékelgessen összevissza...

bocsi mindenki,

ON :D
  • Fabio Capello
    #10001 TÜKÖRTÉK
  • Fabio Capello
    #10000 GIGATÉK
  • Fabio Capello
    #9999 TÉK