Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Sztem régen sokan jáccotatok a Bomberman nevû játékkal 😄
Keresek én egy szabadon letölthetõ és teljes verziójú játékot ami olyan mint a régi klasszikus csak mostani képméretben.
A little bombers találtam eddig de próbaidõs és vége lett :\
Elõre is köszönöm.
Sajnos nem tudom, hogy mi okozta ezt, mert egyszerre sok dolgot csináltam, és késõbb nyomtam csak restartot: frissítettem a biost, és az integrált hangkártya driverét, és felhúztam a procit 3,1 Ghz-re - hogy ezek közül melyik segített, hát passz😄
...vágod?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Eddig két programot próbáltam, az egyik az Assassin's Creed, a másik a Mirror's Edge, mindkettõnél ugyanaz a szitu: amikor megmozdítom a karaktert, a játék elkezd "röcögni". Nem tudom ezt normálisabban körülírni, nagyjából annyi, hogy milliszekundumokra kihagy a hang és a kép is alig észrevehetõen megakad, de maga a mozgás folyamatosnak tûnik még ettõl (csak ugye rohadt idegesítõ). Mindkét játékban 1280x1024-ben játszok, de azt is megpróbáltam, hogy mindent levettem minimumra 1024x786 felbontás mellett, de ugyanúgy elõjött a gebasz.
Ez a jelenség csak akkor jelentkezik, amikor a billentyûzettel adok utasítást a karakternek, egérrel nézelõdés közben semmi baja.
Mi a fene lehet a gond?
Konfigom:
Vista Home Premium x64
Gigabyte GA-MA770-UD3,
AMD X2 7750 BE,
Sapphire 4770 512MB GDDR5,
GeIL Value 2x2 GB CAS5
...vágod?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
#9736: Én is ilyesmi gondokban vagyok, igaz más játékoknál. 😞
Sok eredeti FPS- em van és multizni szeretnék a neten és amikor szervert keres egyik sem talál.Egyetlen kivétel van, a Call of Juarez az talál rengeteget és tudok is csatlakozni. A többi miért nem talál?
Nem hiszem ,hogy pl. az RS Vegas-sal, vagy a CoD 4- el nem játszik senki a NET-en.
Elõre is köszi.
Kép gépem van és most raktam ujra a másikat de valamiért nem akarja érzékelni a lan kábelt ami már csatlakoztatva van a géphez és a ruterhez is! Nálam az egyik géphez csatlakozik egy modem onna megy eg Lan kábel a router-be és onnan a másik géphez! de nem akarja érzékelni a "másik"!
ez miért van? segitsetek köszi!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
köszi.
olyan történik nállam,körülbelül minden játéknál most hogy elindítom a játékot,megy is,csak textrúra hiba,hiányzanak dolgok és villognak is,meg hát úgy szar az egész,ati radeon 9600-os van ebben a gépben,jah és nem új játékokkal játszanék,tehát tuti nem az a baj.de különben én nemtudom mi lehet,valaki segítsen kérem
kérdésem az lenne hogy win7el mennyire kompatibilisek a játékok? ujak régiek(max 1, másfél évesek)? dx hány kell?
Megnyugtattál 😊
egyébként rendesen mûködik, csak mióta feltettem az egyik nod verziót azóta van ez a hiba (a másik valamiért +behallt", ezért váltottam verziót)
Egyébként miután frissített a nod, azután írja ki az eseménynaplóba ezt a két hibajelzést. Remélem nem lesz gondja.
5let ?
Várakozó idõkorlát eset nod32 boot szolgáltatás kapcsolódása.
De a vicc az egészben, hogy frissít a nod, a net mûködik rendesen, szal nem értem mi lehet a gond.
Valaki tanáccsal megosztana...? Vagy ne törödjek vele?