Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CopyKing92
ingyen adja kód nélkül WiFizone 1-2-3-4-5 csak a 3 as ra tok valamiért fel menni . <.< pedig a 3-5 nek ugyan az a le fedettsége. mi baj lehet? telefon szoftver update segít?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

predator0
Ebben az esetben a tulaj biztos tud segíteni 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Nem lopás ha ingyen adja...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fabio Capello
szerintem tapló dolog más embertõl lopni a netet, de ez csak magánvélemény.

CopyKing92
segítetek? Nokia E51emmel szeretnék netezni Wi-Fivel. más wi fi éröl ami kódolatlan kb a 80%ra nem tudok fel menni <.< pedig 77% ig veszi a telóm az adást <.< mitõlvan? értetek hozzá?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Saddalim
Bomby az amit te keresel. Shareware, de nem idõ-, hanem funkciókorlátos, 5 pálya és 4 emberes multiplayer van az alapban (teljesben 99 pálya 😛)

Hello mindenkinek!
Sztem régen sokan jáccotatok a Bomberman nevû játékkal 😄
Keresek én egy szabadon letölthetõ és teljes verziójú játékot ami olyan mint a régi klasszikus csak mostani képméretben.
A little bombers találtam eddig de próbaidõs és vége lett :\
Elõre is köszönöm.

Beast Machine
Na, érdekes dolog történt: megjavult! Minden általam próbált játék (HL2, CS:S, Mirror's Edge, Assassin's Creed, Cod4, NFSMW) hibátlanul, a tapasztalt röcögés nélkül fut.

Sajnos nem tudom, hogy mi okozta ezt, mert egyszerre sok dolgot csináltam, és késõbb nyomtam csak restartot: frissítettem a biost, és az integrált hangkártya driverét, és felhúztam a procit 3,1 Ghz-re - hogy ezek közül melyik segített, hát passz😄

...vágod?

jackcsabi
Úgy érted hogy mikor mozogsz, olyan mintha laggolnál de mégis folyamatos minden történés/mozgás? Csak mert ilyen nálam is szokott lenni, egy idö után helyrejön. Assassin's Creed-el nekem nem volt problémám :/

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Beast Machine
Üdv! Összeraktam magamnak egy konfigot, minden flottul megy, azonban valami gond van rajta a játékokkal.

Eddig két programot próbáltam, az egyik az Assassin's Creed, a másik a Mirror's Edge, mindkettõnél ugyanaz a szitu: amikor megmozdítom a karaktert, a játék elkezd "röcögni". Nem tudom ezt normálisabban körülírni, nagyjából annyi, hogy milliszekundumokra kihagy a hang és a kép is alig észrevehetõen megakad, de maga a mozgás folyamatosnak tûnik még ettõl (csak ugye rohadt idegesítõ). Mindkét játékban 1280x1024-ben játszok, de azt is megpróbáltam, hogy mindent levettem minimumra 1024x786 felbontás mellett, de ugyanúgy elõjött a gebasz.

Ez a jelenség csak akkor jelentkezik, amikor a billentyûzettel adok utasítást a karakternek, egérrel nézelõdés közben semmi baja.

Mi a fene lehet a gond?

Konfigom:

Vista Home Premium x64
Gigabyte GA-MA770-UD3,
AMD X2 7750 BE,
Sapphire 4770 512MB GDDR5,
GeIL Value 2x2 GB CAS5

...vágod?

Fabio Capello
ha beírsz, kapásból felülre ugrik a listán, úgyhogy szerintem lesz válasz 😊

KaszaN
Jó mostmár mindegy megvan a fórum. De má 1 éve kihalt 😞 mostmá soha sem tudom meg milehet a baj az editoromban 😞?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Szevasztok, nemrég kerestem egy sandbox2 topikot, de nemtaláltam ezért a sima crysis topikba kérdezgettem, de aztmondták kérdezgessek a sandbox2 topikban énmeg mondtam hogy, én nemtaláltam olyat és mondták hogy a saját fórumon van. Jó, ezt nemértettem ezért belinkelték nekem de csak üres lap jön be és csak nekem. Valaki segítsen.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

CopyKing92
PATCH CoD 4 => 1,7 fenn van? az RS t nemismerem

jackcsabi
Most már semmi gond, megoldottam magam, az eredmény meg látható.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

The Protector
Szerintem a bannermûhelyben tudnak segíteni.Meg a logómûhelyben is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jackcsabi
Szevasztok, van egy kis problémám, csináltam 3 képböl egy .gif-et ide sgforumra ikonképnek, csak az a baj hogy 15Kbos lett. Hogy tudnám 8Kbosra csökkenteni, úgy hogy a képméret megmaradjon?

fery02
Igazán nincs mit! 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Colton
Beváltt!! Köszönöm! Nagyon!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

fery02
Az újratelepítés után feltelepítetted a LAN drivert is? Így már én is jártam, hogy rendszer újratelepítés után nem érzékelte a kábelt, de ez megoldotta.
#9736: Én is ilyesmi gondokban vagyok, igaz más játékoknál. 😞

Segítséget kérek.
Sok eredeti FPS- em van és multizni szeretnék a neten és amikor szervert keres egyik sem talál.Egyetlen kivétel van, a Call of Juarez az talál rengeteget és tudok is csatlakozni. A többi miért nem talál?
Nem hiszem ,hogy pl. az RS Vegas-sal, vagy a CoD 4- el nem játszik senki a NET-en.
Elõre is köszi.

Colton
Hali!

Kép gépem van és most raktam ujra a másikat de valamiért nem akarja érzékelni a lan kábelt ami már csatlakoztatva van a géphez és a ruterhez is! Nálam az egyik géphez csatlakozik egy modem onna megy eg Lan kábel a router-be és onnan a másik géphez! de nem akarja érzékelni a "másik"!
ez miért van? segitsetek köszi!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Hali! segitség jólenne. a far cry delta sector végigjátszását keresem. ill ha valaki már végig tolta az is jólenne.
köszi.
offkorzreg
valaki tudna segíteni nekem?
olyan történik nállam,körülbelül minden játéknál most hogy elindítom a játékot,megy is,csak textrúra hiba,hiányzanak dolgok és villognak is,meg hát úgy szar az egész,ati radeon 9600-os van ebben a gépben,jah és nem új játékokkal játszanék,tehát tuti nem az a baj.de különben én nemtudom mi lehet,valaki segítsen kérem

Prince23
Aki upc-nél van, azoknak is basakodott a net?
nekem eddig kétszer ment el ma.

jackcsabi
A .arc fileket ne piszkáld mert elrontod, a telepítö filet indítsd, pl .exe, .bat meg hasonlók...

fery02
Kérdezd meg a hozzászólásoknál, ahol letöltötted a játékot!

hello all, nekem olyan gondom lenne hogy egy jatekot Rip. fálj ban szedtem le ilyennek vannak benne hogy "data.arc" "data1.arc"....probaltam átirni iso. fájlá meg rar. fájlá nem nagyon akarja olvasni egyiket se..😞 mit lehet vele csinalni? a segítséget nagyon szépen megköszönöm..

Na megvan, 4x0, manual ftw 😊

Hm, elvileg ki van kapcsolva, de mégis kéri, ha meg be akarom kapcsolni, akkor is kéri, de ki van kapcsolva 😄

Fabio Capello
általában 00000, samsungnál 12345

Telefonzár kódja merre van ? 😄

Fabio Capello
miért nem telefonról formázod meg?

Hm, formázásnál van fat, meg fat32, viszont a cucc "Raw"-ban van. Ilyenkor mivan ?

gondolkoztam hogy feltelepítem eme csodát.

kérdésem az lenne hogy win7el mennyire kompatibilisek a játékok? ujak régiek(max 1, másfél évesek)? dx hány kell?
Saddalim
pontosan, Saddalim balesetet szenvedett, elb*szta egy autó még szeptemberben, 1 órája jött meg a kórházból :-)

Prince23
Köszi a választ.
Megnyugtattál 😊
egyébként rendesen mûködik, csak mióta feltettem az egyik nod verziót azóta van ez a hiba (a másik valamiért +behallt", ezért váltottam verziót)

Fabio Capello
a 7000esre szintén nincs megoldás... Sorry

Fabio Capello
úgy tudom a 7009-es eseményazonosításra nincsen megoldás, ez a Windows NT óta létezõ probléma...

Prince23
És a második hibajelzés, kép alapján:

Prince23
Itt a kép az egyikrõl:

Fabio Capello
õszinte leszek, halvány lila fogalmam nincsen róla mi lehet ez... ha egy screenshotot hoznál, nagyban elõsegítené a dolgot 😊

Prince23
Erre senki sem tud válaszolni? 😊

Egyébként miután frissített a nod, azután írja ki az eseménynaplóba ezt a két hibajelzést. Remélem nem lesz gondja.

Fabio Capello
elméletileg egy formázásnál ez a szabványos eljárás 😄

Utánaolvastam és formázni kéne, olyat lehet h simán berakom, kivágok róla mindent (kivágás, nem kivág 😄), format és visszamásolom?

Fabio Capello
leginkább úgy tûnik hibás szektorra akar írni a gép... Formázás volt mostanában? Esetleg valami vizsgálószoftver ami felméri a kártya állapotát?

Géprõl szeretnék mobilnak a kártyájára rakni zenét, de ezt írja ki.
5let ?

Prince23
Ja és naponta egyszer jelzi a hibát, miután bekapcsoltam a gépet.

Prince23
Megnéztem az eseménynaplót (felügyeleti eszközök---rendszer), és hibát jelez (két hiba) a NOD32 server control managernél.

Várakozó idõkorlát eset nod32 boot szolgáltatás kapcsolódása.
De a vicc az egészben, hogy frissít a nod, a net mûködik rendesen, szal nem értem mi lehet a gond.
Valaki tanáccsal megosztana...? Vagy ne törödjek vele?

Fabio Capello
#9656? 😄