11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• BenceYCE
    Milyen lejátszóval?
  • Colton
    Hali! pls VálaszoljatoK!!
  • Forcee
    köszi
  • predator0
    Vezérlőpult / Egér , Az egérmutató beállításai, Ugrás résznél szedd ki a pipát.
  • Forcee
    azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet kikapcsolni azt hogy ha felugrik egy ablak akkor alapbol az azon évö gombra dobja a kurzort. nagyon idegesitö amikor másolok valamit és katitntanák tovább följön az ablak és pont akkor katintok és rányomok a mégsére :S. van fönt ien vista "theme" pack (xp-re telepitetem és ugy néz ki mint a vista) nemtom h az csinálja e ezt. ha valaki tudja h hogy lehet kikapcsolni akkor plz irja le, elöre is kösz
  • TuxSkajvok
    Az a baj, h én sem... :) Lehet, h behalt a kártya? Az eszközkezelőben csak egy egyszerű PCI-os ?-es eszköznek ismeri :D
  • predator0
    Érdekes. RTL8201CL típusú hálókártya van benne, amiről a Realtek oldalán annyit lehet megtudni, hogy ehhez nem kell külön drivert telepíteni...

"# Q9: Why don't I find RTL8201x driver on the website?

A9:
    RTL8201, RTL8201BL, RTL8201CL, RTL8201CP, RTL8201N and RTL8211B(L) are all PHYceiver. That is a driverless hardware device. Software driver are relative to Network controller ( MAC ) which is integrated into chipset in such case mostly. Please contact your mother board maker or chipset manufacturer to obtain proper driver support."

Azt írja a végén, hogy vedd fel a kapcsolatot az alaplapot gyártó céggel a megfelelő driver miatt... Ott viszont én sem láttam ilyet.
  • TuxSkajvok
    sziasztok, a segítségeteket kérném abban, hogy honnan szedhetnék le az alaplapomhoz (Asrock ALiveNF6G-VSTA) hálókártya drivert? Az oldalán már szétnéztem, de ott nem találtam semmit sem... (Csak olyat, ami nem kell, mert megvan) A kapott cd-pedig nincs meg, és sehogyse tudom működésre bírni a hálókarit... Op rendszer: XP SP2 (32bit)
  • KaszaN
    Ez meg nemis tudom milehet. De letölteni innén se lehet pedig írja hogy "megújult a morrovind online" meg"most mégtöb lehetőség" meg hasonlók. :S
  • Cat 02 #10109
    2. ezt dobja elvileG: http://web.archive.org/web/20051124001120/www.ravensky.org/mwo/
  • KaszaN
    Az elsőnél valami fizetős oldalra dob ki ami milyatt már egy csomószor idegeskedtem a második meg not found :(.
  • saca79
    esetleg valaki járt már így..? hogyan oldotta meg..?
  • saca79
    #10086 -re valaki esetleg valami megoldást tud??
  • Cat 02 #10105
    http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?id=5331&view=Mods.Detail

http://www.stageselect.com/N1130-morrowind-online.aspx

Ezt a 2 dobta ki Google, nem tudom segít-e
  • KaszaN
    Hi hallottam hogy a Morrowindhez sikerült csinálni valami online módot. Meg oldastam is hogy próbáljuk ki mert nagyon jó. Télleg van ilyen mód? Ha igen honnan szedhetem le? Köszi.
  • sovatalevi
    akkor letooltom a katonai jatekot,es hozza kiegeszitot?koszi/
  • Cat 02 #10102
    Kiegészítő
  • sovatalevi
    ???
  • sovatalevi
    http://www.youtube.com/watch?v=N6M0hi2RmJw azt szeretnem kérdezni,hogy ez a játéknak mi a neve.beírom h armed assault,és akkor katonás játék jön elé a googlen.
  • Colton
    Hali!

lenne egy kérdésem a Sasmung B2100-al kapcsolatban! Sz lenne a kérdés hogy hogyan tudom a videokat/filmeket teljes képernyőn nézni? a Képeket ki tudom tenni de a videot nem! megoldhato?

előre is köszi!
  • Krszti1160
    igen,meg van köszi szépen.
  • BenceYCE
    ...és persze kicseréled az alaplapi elemet, mert a mostani már lemerült. 3-400 pénz lesz.
  • fery02
    Jah, bocsi, félreértelmeztem. Akkor simán csak annyi a dolgod, hogy a jobb alsó sarokban a tálcán duplát kattintasz az órára és beállítod a dátumot meg az időt.
  • Krszti1160
    elinditani elindúl a gép csak mindig ki jön az ablak amikot bekapcsolom a számitógépett.
  • fery02
    Azt írja, hogy rosszul van beállítva a rendszeridő. Na de ilyet én még nem láttam, hogy emiatt ne indulna a gép, szóval a legelső amit lehet tenni az az, hogy a BIOS-ban beállítani a helyes rendszerdátumot. Mivel szavaidból ítélve nem igen tudnád ezt megcsinálni, kérj inkább segítséget egy hozzáértőbbtől, aki esetleg el tud hozzád menni és megcsinálja neked.
    Amúgy végül is a vírus támadást sem tartom kizártnak, ha ettől már nem is indul a gép, de mondom előtte ezt érdemes még megnézni, amit írtam.
  • Krszti1160
    Csővi.ezt írta ki amikor be kapcsoltam a gépett Incorrect system date. Check the Date set on your computer. ez most mit jelent?lehet hogy virus-t kaptam?Segitsetek,elöre is kösz.
  • gibson9
    Hálásan köszönöm!!!
  • saca79
    létezik a neve Subtitle Workshop magyar nyelven is el érheted és tényleg lehet vele csúsztatni is akár az egész feliratot.
    itt letöltheted ..
  • fery02
    Még mindig nem ismerem.
  • norbert1214
    üdv.:D

Ha ismeri valaki ezt a játékot : Avatar The Legend of Aang azt kérem írjon pm-be... Vagy ha valaki tudja, hogy honnana tudnám letölteni ( természetesen Pc-re) azt kérme írjon...
  • Colton
    hali!

tegnap kedvem támadt nosztalgiázni és föltettem a GTA vice city-t. le is töltöttem mellé gyorsan a Vice City Multiplayer v3.0z-t(VC:MP v3.0z) és amikor az inetrnet fülre kattintok nem jönnek be a szerverek! ez mért van? elöre is köszi!
  • gibson9
    Sziasztok! Keresek valami programot, amivel egyszerűbb a felirat időzítése egy videóhoz. Valahol olvastam róla, de nem tudom már mi az. Elvileg csak hozzá adsz vagy elveszel másodperceket valamelyik opcióval és akkor tolódik az összes sor és nem egyesével kell beállítani.
    Előre is köszönöm!
  • saca79
    Sziasztok!
    olyan gondom lenne hogy adott egy kb két hónapja vásárolt mini netbook, amin az úgynevezett funkció billentyű fordítva működik, irás közben folyamatosan nyomva tartva írja a normál karaktereket ha elengedem akkor pedig a bill. másodlagos funkciói jönnek elő. Már próbáltam nyelvbeállítást stb. áttálítani de semmi eredmény.Felhívtam a forgalmazót azt mondták vissza kell vinni majd ott megnézik de ez a hibától függően akár 1 hónapig is eltarthat. Ha esetleg van valami 5lete valakinek, beállítás stb. Win XP van fent,...
    köszi!
  • norbert1214
    Ha ismeri valaki ezt a játékot : Avatar The Legend of Aang azt kérem írjon pm-be... Vagy ha valaki tudja, hogy honnana tudnám letölteni ( természetesen Pc-re) azt kérme írjon...
  • predator0
    "Question: Can I complete offers and earn prizes if I'm not in the US?

Answer: Our offers are only for United States, Canada, UK and Australian residents."
  • jackcsabi
    http://tinyurl.com/lscuse
    Erre az izére ma találtam rá, valakinek van-e tapasztalata benne/ismeri-e? Érdekelne hogy müködik-e egyáltalán... Mert jó lenne.
  • szeleb
    úúú ez jól jött.Köszönöm szépen a segítséget
  • Cat 02 #10081
    Itt WinXP-t kiválasztod és szerintem a LAN lesz az.
  • szeleb
    okés ez sztgem jó lesz de a hálókártyát hogy a p.csába ismertessem fel vele? BIOS frissítés esetleg segít rajta mert ezt az egy drivert találtam az alaplaphoz? de ha semmi köze hozzá akkor inkább nem piszkálnék bele.
  • Cat 02 #10079
    Akkor a neten keresgélj, sztem 99 % hogy ez kell.