Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Elvétve találhatsz neten leírásokat, használd a keresõt!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

KaszaN
Hát elég baj ha rémálom. De hogyan kell?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

fery02
A Samsung telefonok egyenesen rémálomnak számítanak játékok szempontjából. legalábbis a régebbiek, az újabbakkal nem tudom mi a helyzet. Am érdekelne az az említett lista.

KaszaN
A lista ami a játék melett volt ottvolt a 550i is szóval nemtudom mért nem müködik. És samsungra hogykell? Arra hogyan lehet rátenni? Apámnak samsungja van és õ sem tud rátenni egyetsem mert midegyik csak ilyen sok kicsi bigyóból áll. És az már azért egy komolyabb telefon.

fery02
k550i-re, mint Java-s telefon, csak Jar formátumú fájlokat fog felismerni játéknak. Ráadásul fájlonként 1 játék, tehát egy játék Java esetén mindig csak egy fájlból áll. Szerintem az általad szeretett játékot felejtsd el, mert ez valszeg komolyabb (okosabb? )telefonokra készült.

KaszaN
Lenne egy telefonnal kapcsolatos kérdésem. se k550i-m van és van pár játék amit nemtudok rátrnni. Abban ilyen fájlok vannak. Mit kell ezekkel csinálni hogy a játék mûködjön? Elõre is kösz.

KaszaN
Van egy grafikus beállítás ami ezt csinálja. Nemtudom meik az ezért próbálgasd végig de tudom hogyha azt kikapcsolod akkor jólfog futni. Nekem is ez volt a gondom régebben.

hy mindenki, star wars kotor 1el szeretnék játszani de qrvára akadozik, felraktam a 1.03 patch-et de nem segít, ja és a a kotor 2õt már végigvittem ugyanezen a gépen!!?? három napja kinlódok, valaki please😞
Colton
ok köszi!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

jackcsabi
A kalapos embertöl csak tudsz venni, azthiszem 2ezer volt az enyém, de sokáig bírta. Kimentünk páran az utcára aztán hangokat adtunk ki vele és senki se tudta mi a fene ez 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Colton
na akkor az egy picit messze van nekem!

jackcsabi
Mohácson, Busójáráson 😛

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Colton
És azt meg tod mondani hogy hol vetted?

Colton
Köszi!

jackcsabi
Ajj nekem van olyanom, vagy 2 éve vettem, már majdnem használhatatlan 😄
Az enyémet "Csiripp" néven adták 😄 Jó kis cucc, csak viszket egy idö után töle a szájpadlás 😄

Colton
Hali!

Egy nagyon off kérdésem lenne! Ha valaki járt mostanában a Halászbástyán ott van egy csávó kb 1 méter magas kalapban, annál a csávónál van egy olyan cucc amit a szájpadlásra kell helyezni és nyekergõ hangot lehet kiadni vele. Ha valaki tudja mondja már meg legyenszives hogy mi az a cucc, mert siettem és nem tudtam megkérdezni! Köszi! és még egyszer bocs az OFF-ért!

kiki888
már megvan

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

kiki888
üdv
kellene egykis segítség
MSTS-be letöltöttem egy pályát, ahhoz feladatot, addig eljutottam, hogy egy M43-assal megcsináltam amit kell, de azt írja ki, hogy szálljak át a villanymozdonyba
ezt hogy kell?? erre még nem jöttem rá :S
köszi elõre is

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

szasztok. amikor elinditom a worms 4 et és amikor a menü jönne be akkor fogja és kilép. nemtudom h miért de a teljes játék és a demo is azt cisnálja :S van valkinek ötlete?
Fabio Capello
hanem a taiwanit... gondolom csak fel kell telepíteni a megfelelõ nyelvi eszköztárat a gépre, ámbár megjegyzem, kevés esélyt fûzök hozzá, hogy ezt ázsián kívül lehet egyáltalán normálisan játszani (mint pl. Skidrush)

KaszaN
Valaki tudna segíteni ezzel a Sun Online-val? Leszedtem devalami olyan minden szöveg hogy =)(=_:?M+W!%😊)( semmi több :S Pedig nem a koreai verziót szedtem le. Valaki segítsen nagyon tetszik a játék nem élem túl ha nempróbálom ki (túlzás) :S.

Szerintem nézd meg minden rendesen be van-e dugva 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tigeroo
hello! miért van az hogy..tegnap óta az összes zenéim közül pár szám (olyan 20%-os arányban) recseg, elég keményen? ez mitõl lehet? vírus?
Akkor steam-en kellett volna megvenned 😊

Írtam, h megy rendesen a játék, de a BS-ot Steamen is meg lehet venni (szal igenis van köze hozzá-.-). És én azt szeretném, h Steamen is ott legyen a játékaim között (tudjam figyelni a statom, le tudjam tölteni, ha nincs meg a disc, stb...)
jackcsabi
Bioshock Games 4 Windowsos... steamhez köze nincs... Nekem is megvan telepítésnél beírod a kódot, települ és játszasz ennyi...

Gondolom nem a steam/valve vagy valami hasonló által terjesztett a játék, hanem games 4 windows. Más 5letem nincs.

KaszaN
Azt nemtudod hogy hol kell a játékban accountot regisztrálni? Köszi😊.

Hi! Olyan kérdésem lenne, h tegnap megvettem a Bioshockot DVDn, de Steamen nem sikerült aktivizálnom (azt írta h nem megfelelõ a serial). Utána olvastam, és valami olyasmi lehet a probléma, h windózos csomagolású a játék. Feltelepítettem, meg minden, nem is kér steamet, megy rendesen a játék, de én mégis szeretném h steamen ott legyen. Valaki olyan válaszoljon, aki szintén szívott ezzel, ne olyan, aki csak hasraüt és beírja h nem lehet. Köszi szépen elõre is.
Fabio Capello
Játék oldala/MMOSite

Kliens letöltése

hogy ebbõl neked melyik kell, ne kérdezd, fogalmam nincs 😊

KaszaN
Lenne egy kérdésem. Van ez a Sun Online Tudna nekem valaki valami oldalt mutatni ahonnan lelehet tölteni? Vagy ha fizetõs elõre megmondani. Nemtalálok egyszerûen semmit róla a neten :S. videó

KaszaN
Itt van valami de nemtudom nem oldastam végig, rühellem a focis játékokat 😊.

akos170
Sziasztok!
Segítséget kérnék, én valamelyik játék újságban láttam egy olyan játékot aminek a neve Real Life(Real Madrid), ez egy focis játék.Nagyon hálás lennék annak aki adna egy linked ahol valami ismertetõt tudnék olvasni a játékról.Köszönöm elõre is.

TuxSkajvok
http://oldtimesmu.hu ezen a címen kellen elvileg elérni, de az ie aztmondja, h valami hálózati hiba van a dologban...

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

TuxSkajvok
meg, mondom, ha a gép nevét írom be, akkor arra se reagált eddig, de kihúztam a netkábelt, megpróbáltam beírni a gépnevet és behozta. Visszadugtam a kábelt, újra megpróbáltam, és újra behozta, de másik géprõl, már nem hozza be... 😞

TuxSkajvok
elvileg nem az, meg utánna is néztem egy progival, h jelenleg mi az ipm, és azt írtam be a böngészõbe, de semmi 😞

Hát ha az IP-d dinamikus, akkor érdekes lesz 😄

TuxSkajvok
sziasztok, egy komoly problémával küszködök:
megcsináltam a gépemet "web szervernek", de ha az ipcímemet, vagy a gép nevét beírom, akkor nem hozza be a kívánt oldatl, csak akkor ha a localhostot, vagy 127.0.0.1-et írom be. Router mögül netezek, és ott próbáltam felvenni a 80portot, meg az ipcímemet, de még ígyse sikerült elérnem... Plz segítsetek, hogyan tudom megoldani, hogy elérhetõ legyen más géprõl is a gépem...

Fabio Capello
nagyon rég nem mûködnek az sg-s letöltések 😊

sziasztok!
Bocs, az sg-letöltésekböl nem tudok demót letölteni, ki írja , hogy az oldal nem található.Nálam van gond?
Kösz elõreis a segítséget.
KaszaN
Köszi 😄

Fabio Capello
FL Studio 8

KaszaN
Nemtudja valaki megmondani ennek a programnak a nevét? Elõre is kösz.

CopyKing92
leg újab nem támogatja 8.3 tol 9.3 ig probáltam. addig támogatta.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Saddalim
#9752: elsõ lépésben mindenképp telefonszoftver-frissítéssel próbálkoznék, nokia.hu
#9758: ATI vezérlõdriver és/vagy Catalyst újratelepítés legújabbra ati.com

CopyKing92
semmi válasz 4 napon át? ..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
pont énis ezt a configot akarom ami neked van. 7750 bírná a 3,33Ghz-t? és a 4770 et oc oltadmár?

zeli
Nekem ilyen a GTA: San Andreasszal volt, mikor egyszer feltettem. Frissítettem a VGA drivert és nekem helyre jött tõle.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

CopyKing92
ATI External Event Utility EXE Module (Ezeket csatolja a hibához mi lehet?: C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WERf83e.dir00\ati2evxx.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Godzilla\LOCALS~1\Temp\WERf83e.dir00\appcompat.txt)

Köszi szépen 😊