11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• BenceYCE
    Itt érdeklődj.
  • zeli
    http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&q=empire+total+war+cheat&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=&aq=f&oq=empire+total+war+cheat&fp=ccbb68bb236434b0

csíter.
  • efnyo
    mpire totalwar csalásban kérek segitséget
  • gregtom6
    Azt mondta, Intel kétezres, 2,6 Ghz. Most ez melyik típusú proci, vki mondja már meg.
  • gregtom6
    Ismerősöm szerint az alaplap megadta magát, és nem érné meg venni 10-12-ért ugyanilyet, hanem 20körül lehetne venni új alaplapot,memet, és procit.
    Ti 20 körül milyen procit,lapot, és memet vennétek? Játékra haszn. a gépet, főleg fps-re.

szerk:ism. 16ért ezt ajánlotta:
    Gigabyte GA-G31M-S2C
    2Gb DDR800
    2,6 Ghz Intel proci(talán, még nem derült ki)
    Megéri-e?

a régi konfigtól gyorsabb lesz?
    amd athlon 3500+
    Sapphire hd4670 512mb ddr2
    2 gb ddr400
    CSAK 20körül költenék rá. a kari marad.
  • angibaba
    Sziasztok!
    Nagy kérés : használható bigfish crack....találtam párat de sajna gyér angol nyelv ismeretemmel nem jutottam velük semmire....előre is köszi...angibaba
  • kovecses
    Samsung probléma
  • Ic3 m4n
    Már próbáltam, meg ez a 2. verzió amit próbálok, de ugyan ezt csinálja :(
  • Prince23
    Sziasztok!

Az miért van, ha nem tisztítom a rendszert, akkor hamar betölt az XP? (egyébként friss rendszer)
    Ha meg töredezettségmenetsítek, tisztítok, akkor meg 10-40 (!) töltőcsík után jön be az XP. Holott 2 töltőcsík után kéne betöltsön az XP.
    Ezt nem nagyon értem, pont fordítva kéne legyen a helyzet.
  • KaszaN
    Töröld le, minden öszetevőével egyött, majd telepítsd fel újra. Hátha...
  • Ic3 m4n
    Amikor a SW Jedi academyvel szeretnék játszani, akkor ilyen a kép:

Az emberkének látszódnia kéne teljesen, annak a mocsárszerű valaminek nem kéne ott lennie.
    Nem tudjátok mi lehet a baja?
    Lefuttattam a vizsgálatot, futnia kéne a gépemen.
  • efnyo
    empire totalwar csalásban kérek segitséget
  • Schw Zoltan
    A crysis-hoz még annyi,hogy a d3d9.dll fájlban is hiba van. A játékot egy hete vettem. Másik gépen hibátlanul megy. A gépem Core2 duo,E7300 2.66Ghz,2x1 Gb ram,500Gb HDD,8600GT,512 MB videókártya.
  • Schw Zoltan
    Sziasztok! Ha tudtok segítsetek! Gondom van a Crysis 1-el. Feltelepítettem és indítás után kiírja,hogy a crysis.exe hibát észlelt ezért leáll. Nemtom mi lehet a baj. A gépemnek bírnia kell,mert a rendszerköv. megfelel bőven. Köszi.
  • fery02
    Látok ott fent valami Aero-t is az ablakon, szal ne is csodálkozz, ha Vistát vagy Win 7-et használsz. :P
    Talán kompatibilitási móddal játszadozhatsz, bár nagy valószínűleg az újabb oprendszereken (vagy nemtom, lehet a gépek fejlődésétől (is) függ) szaggatna ez a játék.
  • Colton
    hello!

Nosztalgiánzi akarok és fel raktam a GTA1-et de mikor inditanám ezt adja be:

segitsetek! Köszi!
  • gregtom6
    Hát én FSP 400W-ot kértem, és a kezembe nyomtak egyet, bár ezt a szót, h FSP, nem láttam rajta. PFC van rajta.
    Amúgy meg odaírtam, h milyen tápot vettem, nézd át a hsz-t..
  • BenceYCE
    Most már kíváncsi vagyok, milyen tápot vettél végül?
  • gregtom6
    Üdv, továbbra is fennáll az újraindulgatás, biztonságképp vettem új tápot, mert nem nagyon tudtam volna kölcsönkérni senkitől, és így legalább tudom, h nem fog kiégni a gépem:D
    Így most már nem sokminden maradt, ami a baj forrása lehet, innentől próbálgatnom kell, h mi a működő, és mi lehet hibás...

A lényeg, h valszeg az alaplapnak van baja, de max 15-20-at szánnék rá,(még tesztelni fogom, minek van baja)olyan kéne, ami kb ennyi, és van rajta socket939, valamint lehet bővíteni/van rajta újabb socket(minél újabb, annál jobb)
    pl az ASRock 939sli32-esata2 alapból s939-es, de bővíthető AM2 socketesre...

konfig:
    AMD Athlon 64 3500+
    2 gb ram
    ASRock 939sli32-esata2
    Sapphire Radeon hd4670 512mb ddr3
    FSP 400w
  • BenceYCE
    Talán. Szerintem szervizbe vidd.
  • foldi6
    szevasztok
    segítséget szeretnék kérni
    a heroes 5 1.06 veziojához szeretnék egy működő cracket, mert ami nekem van nem jó, már a gamecopyword-ön is néztem, de az sem működött...
  • predator0
    Resistance: Fall of Man, PS3 exkluzív.
  • ElDestiny
    Hi, valaki megtudja mondani mi ennek a játéknak a came és hogy van-e pc-re?
    http://image.com.com/gamespot/images/2006/127/928399_20060508_screen005.jpg
  • tom235
    Hali. Van nekem egy (vagy csak volt) egy hp pavilion dv6700-as notebookom, amin bios-t akartam frissteni windows 7 alól ,tekintettel arra, hogy a régivel nem támogatta a hardver virtualizációt, ami azért elég nagy szégyen, tekintettel arra, hogy tavaly lett véve. Na mindegy, a lényeg, hogy windowsban megcsinálta, jött az automata kikpacsolás, majd bekapcsoltam, de a képernyő fekete. Magyarul elszállt a bios. Namost ilyenkor mit lehet csinálni? Van megoldás vagy kidobhatom a kukába a 200 ezer forintos notebookot?
  • ricska
    A kujva annyát! Lehet igazad lessz!
  • BenceYCE
    Én először is újra tenném a win-t. Másodszor ha friss win-nél is csinálja, egyesével próbálnám ki a hw-eket. Az új vga fogyasztása lehet több mint amit a tápod még elbír. Indítás után hajtsd meg egy játékkal és ha akkor áll le, tuti kevés a táp neki. Másrészről az adataidat amúgy is érdemes mentegetni, nem csak ilyenkor. Az meg hogy egy táp csak úgy tönkre megy vagy visz magával mindent azt nehéz megjósolni. Inkább érdemes jó tápot venni és levan a macera.
  • Fabio Capello
    ha elfüstölt vmelyik hardver, azt lesípolná a bios a bekapcsoláskor... Amúgy persze, nem tesz jót pl. a vinyónak a ki-be kapcsolgatás.

ricska: passz, de ahogy elnézem a játék nem mindig támogatja a te videókaridat, lehet ez zavar be...
  • gregtom6
    Vagy csak szimplán kifüstölt volna vmelyik hardver?
  • gregtom6
    Az a gond, h pár napja be se merem kapcsolni a gépet, majd ha kimentek vkinél mindent a vinyómról, akkor majd ventivel.
    Csak attól félek, h már a tápom miatt csökkenhetett eddig vmelyik hardver élettartama. Ez előfordulhat?
  • ricska
    #10151 valaki?
  • Face333
    Sziasztok!
    Nekem az a problémám a Death To Spies játékkal, hogy miután feltelepítem a játékot és rápakolom a magyarítást akkor csak az "új játék"-ig jutok el utána nem hoz fel semmit, nem jön a kis "füzetlap"-on semmi, de ha újratelepítem a játékot és nem rakom fel a magyarítást akkor el tudom indítani! Mi lehet a probléma? Bár magyarítás nélkül is tudok játszani, de azért angolul úgymond gyenge vagyok. Segítséget előre is köszönöm!
  • Fabio Capello
    ha írsz bele, automatikusan első helyre ugrik.

gregtom: táp, esetleg túlmelegszik a gép, hőmérsékleteket nem tudsz mondani?
  • c115
    Hibaüzenet 1
    Hibaüzenet 2

PLS HELP!
  • fery02
    Ez pedig szerintem tipikus táp hibára utaló tünet, amit írtál. Legjobb az lenne, ha pl valami kölcsöntáppal kipróbálnád, hogy akkor is rosszalkodik-e a gép.
    Igazából nem ismerem a tápodat, nem tudom milyen lehet, de tápból mindig érdemes márkásat venni, nem szabad azokra sajnálni a pénzt.
  • gregtom6
    konfigom:
    AMD Athlon 64 3500+
    Sapphire Radeon HD4670 512 ddr3
    2,25 GB RAM
    ASRock 939SLI32-esata2
  • gregtom6
    Na, vettem egy Sapphire Radeon HD4670 512 MB DDR3-at. Most viszont az a gondom, hogy újraindulgat a gép, néha bekapcsolás után fél perc múlva, néha 4-5 óra múlva...Legutóbb hasonló gondom akkor volt, amikor az alaplap ment tönkre. Remélem most nem annak van baja.
    A tápom pontosan nem tudom, milyen, mert nem én raktam bele, ez van ráírva:
    Model: LPJ9, 400W, LCG, P4+, Q.A. OK, 060 617
    És arra lennék kíváncsi, h ha elromlana, akkor csak max annyi történne, h nem kapcsolna be a gép, v elszállna az egész konfigom? Viharok esetén mindig áramtalanítok...
    Mert ha nem lenne fontos, nem vennék új tápot, csak olyantól tartok, h ha elromlana a táp, akkor elszáll az egész gépem. Ugye ilyen nem történhet? Nekem 2 ismerősöm azt mondta, h max 10 évvel ezelőtti tápok voltak olyanok, a mostaniak megbízhatóak, és nem megy tőlük tönkre a gépem.

A lényeg, h a fenti problémára mi lehet a megoldás? Win XP SP3 van fennt, KIS 09 vírusirtó. Esetleg hűteni fogom, majd megnézem, túlmelegedik-e vmelyik hardver. Vihar esetén mindig áramtalanítottam.
    HELP!
  • c115
    Sziasztok ez viszont egy sokkal fontosabb ügy lenne. Megvan a CSS törtbe eddig ment is rendesen. Megvettem az Orange Boxot. felraktam. Az orange box cuccai mennek(tf2 vmiért nem :S) viszont a css nem megy következő üzenettel: " Platform Error: Module failed to intialize " . Utána nyomok egy okot jön a köv: hl2.exe - alkalmazáshiba : a " 0x0fa53e2c" címen található utasítás a " 0x0d94a1a0" memóriacímre hivatkozott. A Memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read . " befejezéshez ok gomb. " MIT TEGYEK??? MI HIBA??? PLS HELP !!!
  • fery02
    Nem tudom.
  • BenceYCE
    Biztos jó játék lehet...
  • c115
    A topicjában az utolsó hozzászólás 2007 es...no comment...