Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
na ez volt a hiba, ha ráhúzod, akkor javít is...

dragon11
Mellé. 1partíción van a 2 rendszer.. de ugyanaz a rendszer.. elvileg.

Fabio Capello
rátelepítés volt vagy mellételepítés?

dragon11
Üdv.

A lenti gépen kiírt 1 errort windows elinduláskor a gép(System32 config fájl sérült, javításhoz tegye be a winfos cdt..)

Javította volna a srác, de inaktív volt a felajánlása.. erre csak az volt felajánlva, hogy telepítse fel.

Tehát most 2rendszer van a gépen és tök lassú a gamerpc..
A képernyõ elmondása szerint nem éri be teljesen, mert a másik windows (szerinte) ott hagyta a 2 szélénél egy 2cm-es fekete háttércsíkot.

Most akkor mit csináljon?nincs ideje/dvdje kiírni a sok fényképeket, adatokat.

Vlhogy meg kéne csinálni, hogy az új rendszer eltûnése után a régi windows elinduljon és ne írja azt a config fájl eltünését..

Amúgy próbáltam visszaállítani a winfost, de nem engedte..
Aztán a régi windows mappájába bementem és system32/restore mappa.. onnan indítva a visszaállítást ugyancsak nem engedte.. felülírta volna a visszaállítási pontokat az új(2.) rendszer?

Nagyon fontos! Köszönöm.

a cd volt a rossz, újratelepítettem de a videókártya cd-jét nem akarja beolvasni de minden mást beolvas, és nem tom telepíteni a videókártyát
Evin
Ha már a Windows-t tölti, akkor már rég túl van a boot fázison.
Egyébként az oprendszer nem felel azért, ha bekapcsoláskor csippan a gép. Egyébként 1 csippanás normális, ha többet csipog, valamelyik fizikai eszközzel van gond (proci, memória, vgy stb.).

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

mikor újratelepítem a gépet nem bootol hanem csak betölti a windowst
jackcsabi
Közben kaptam segítséget, hogy audiograbberrel kitudom szedni öket... megcsináltam azzal, tényleg müködött. De milyen hülye is vagyok, amikor végeztem vele akkor vettem észre hogy a media player tényleg kimentette a mappákba öket...Most már nincs gond.
Azért kösz <#vigyor2>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Pedig azt mintha valami rendes formátumba tette volna. Dokumentumok/Zene mappa talán.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

jackcsabi
Azt megtaláltam igen. Bemásolja a media playerbe, csak hogy nem lehet kimásolni onnan sehova, de én meg azt szeretném ha be tudnám tenni mappába a számokat...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Windows Media Player-ben van olyan funkció h zene bemásolása vagy valami hasonló.

jackcsabi
Azt hogy tudom megoldani, hogy zene CDröl a számokat bemásoljam a gépre? Csak hogy ne kelljen mindig betenni a CDt ha hallgatni szeretném. A mappából átmásolva nem jó, mert valami .cda filetipusban vannak a számok.

predator0
Nem az lesz a gondod. Nekem sem jön be, pedig nem szoktam nézegetni azt az oldalt. IE-vel és Firefox-al próbáltam.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

KaszaN
Nem csak egyszer nemjön be hanem 3napja nemjön be. És egy a másik felhasználó fiókban sem töltõdik be. De hogyan kell kitörölni ezt a személyes bigyulát?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Minden megy rendesen csak csippant egyet? Teszteli a BIOS a pc speaker-t. Ha gond is van, akkor ezen keresztül jelez.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ha firefox-od van és egyszer elérhetetlen volt számodra a kívánt oldal, akkor beragadhatott az oldal. A firefox-ban töröld a személyes adatokat az eszközöknél.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Vázlat kb, vagy lehet végülis forgatókönyvnek is venni.

nekem bejön a gamestar.hu
mikor bekapcsolom a gépet mért ad ki csipogó hangot?
KaszaN
Szevasztok
lehetséges okakat szeretnék kérni hogy miért nem töltõdik be már 4 napja a gamestar.hu.
404 Not Found-ot ír de mindenki másnak bejön :S.
Valaki segítene?

Fabio Capello
csak az oldalon ugrik fel, nyugi nincs miért parázni 😊

Bazz, vírus vagy csak oldalon ugrik fel ?
(jah, bannerjuk volt sg-n, mint fail)

Fabio Capello
ez az újfajta reklámozási módszer, gondolom a netmaffián jártál... 😄

predator0
Madárinfluenzát... 😄

Oldalt feljött egy ilyen cucc h csibefax.hu, kattints ide, msn-es körítésben, msn be sincs kapcsolva. Elkaptam vmit ? 😄

Fabio Capello
vszeg amiatt lehet, mert nemrég belépett egy új protokoll (48), és a te 47-es verziód nem látja a felfrissített újprotokollos szervereket.

Nos hát valamelyest sikerült megoldanom a problémát. Rákerestem erre a setti master server upgrade-ra majd kidobot egy fájlt: mestersever.vdf.
Ezt lecseréltem,és most talált kb. 500 szervert.De ez még mindig elég kevés a normálhoz képest!Ha valaki tud valamiféle megoldást kérem szóljon!

Üdv.:SylaDewa

c115

Sziasztok!
Segítséget kérnék abban,hogy felraktam kb. 2 hete a Counter Strike Source-t (NON STEAM).Ekkor talált kb. 4-5 ezer szervert,úhy hogy semmiéle szûrést(jelszó,vac...) nem kapcsoltam be.Ahogy teltek a napok egyre keveseb szervert talált,mostan pedig ezt irja: The severlist will stop working,update now! . Ezt két sorban irja majd alatta megint két soban is: Upgrade setti masterserver at www.... . Nost ezt írja.Ami a favoritban van azokra tudok csatlakozni,de így egy db. szervert sem talál.
Valaki PLS HELP ME,hogy mér van ez!
Kérem ha valaki tud segíteni írjon:
e-mail:[email protected]
MSN: [email protected]

Elõre is köszi!
Üdv.:SylaDewa<#help>

c115

Nincs mit legközelebb használd a nagy testvért. 😉

fery02
Ennyi. Jobb is amúgy, hogy nem tudtad. Nem jó nagyon kockának lenni. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

jackcsabi
Hát nem mindenki érthet ehhez annyira, ezt megérthetnéd 😊 Amúgy nem tudtam, hogy a jpg már tömörítve van. Na de mindegy kaptam már amúgy választ, azért kösz.

Ember!! Nem akarlak lehurrogni, de...

99.99%-hogy te JPG kiterjesztésû képekrõl beszélsz. Ez esetben pedig katt a linkre és vedd észre, hogy ez már a tömörített méret. Tudod még tovább tömöríteni pl. a legegyszerûbben úgy, hogy a képet átméretezed. Tehát pl. az 1600x1200 helyett 800x600-ra. Ez rögtön már csak 4-ed akkora. Érdemes csoportos átméretezéssel megpróbálni, mert egyesével kicsit idõigényes, bár ez esetben nem árt ha ugyan olyan az összes kép felbontása, valamint tudnod kell azt is, hogy ha a felbontását csökkented, akkor az maradandó lesz. Hiába méretezed vissza 1600x1200-ra, a semmibõl nem fog hozzátenni valós adatokat. Tehát a visszaalakítható tömörítés nem játszik, pl. WinRAR.

jackcsabi
Help!
Tömöríteni szeretnék rendesen egy mappát amiben 195 kép van, 145 MBot foglalnak. Tömörítem rarba és 142 MB marad, tömörítem zipbe ugyanúgy 142 MB, nos nekem sokkal nagyobb tömörítés kéne, ezt nem lehet megoldani valahogy? Mert most, hogy 3 MBal kevesebb lesz azzal semmire se megyek...

dragon11
Üdv.

Mi a fenéért indítja újra a gépemet a bs player akkor, amikor total commanderben megnyitok egy videót vele?(2x klikk rá és behozza a bs playert aztán újraindul a gép..)

nem mindig csinálja..

ty..

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Hogyan lehetne egy játékot angolosítani? Mert a Cossack2 Battle for Europe valamint a Settlers4 németül van meg, magyarosítást pedig nem találtam.

Elõre is köszi a segítséget!
fery02
Én egyáltalán nem akarok a közeljövõben Sajátgépet használni, csak esetleg olyan gépen, amin nincs. 😊

Pontosabban tudod, hogy hogyan használom? Mint a Start menüt. Lent a tálcazárolás feloldása után hozzá adok egy új eszköztárat, a sajátgépet. Aztán vissza zárolom és úgy használom. Gyors, kényelmes, nem kell össze-vissza kattingatni.

Én már bajban vagyok, ha ott járok, nem találok semmit 😄

fery02
Na, azt én is használtam még elsõ számítógépemen. Igen, nagyon hasonló a TC is, de mégis nagyon átszoktam idõközben a Windows extra szolgáltatására: Sajátgép 😛

Ejj régi szép idõk, mikor még csak Norton Commander volt 😊

fery02
Igen, gyorsindítóba mindig is benne lesz. Bár lehet jobb volna, ha a háttérben is futna. Lehet sokan így is használják, biztos nem lehet nagy erõforrás igénye neki.
Kezdetben biztos nekem is sokkal könnyebb lenne Sajátgéppel rendezni a dolgokat, de pont ez lenne a lényeg, hogy egy idõ után meg lehet, hogy TC-vel gyorsabb volna.

Nekem is mondják, de sajátgép-pel sokkal gyorsabban megvannak dolgok, még Linux alatt is 😄 Bár több ablaknál nem annyira átlátható az igaz, de megnyomod a betut és odaugrik szal mind1...

zeli
Én is mostanában azt használom. Annyi a lényeg, hogy tedd be gyorsindítóra, és ha fájlmûveletet akarsz végezni, akkor azt használd, és egy idõ után rászoksz.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Igazából nem is segítségkéréssel fordulnék a (leginkább a Total Commander-es) közönséghez, hanem valami visszajelzés érdekében.
Ugyanis kitaláltam, hogy rászokok a TC-re. Ugyanis hallottam, hogy ami Windows alternatíva, az többnyire csak jobb lehet. Így pl ahogy a Sajátgép használat mellett nõttem fel, így 20 évesen is képes lennék még olyasmire, hogy pl eltávolítom az asztalról az ikonját, hogy még inkább rá legyek kényszerítve a TC-re. 😛
Viszonylag gyorsan megszoknám a TC-t? Azért érdekel ennyire, mert mondják, hogy sokkal könnyebb, gyorsabb a fájlokkal való munka (nekem ugye a Sajátgép csak erre kell), meg pl a másolás is stabilabb.

predator0
Én már kétszer végigvittem 😄

fery02
Te is értesültél akkor a Gears of War 2 hírekrõl? 😛

KaszaN
Rohadjanak meg, dögöljenek meg. Még egy játék ami netszik és nincs pcre. A mainap folyamán csak olyan játékok tetszettek meg ami nincs pc-re és nem is lesz. A jókat sose adják ki pc-re. Ez POFÁTLANSÁG!

predator0
PS3 exkluzív játék.

KaszaN
Szevasztok. Láttam videót errõl a inFamous nevû játékról és megtetszett de nemtalálok róla jóformán semmit. A boltokban sincs! Az 576 oldalán még a hírbõl sincs. Néhol azt írják hogy van pc-re a másikon sírnak hogy csak ps3-ra van. Valaki eltudna igazítani?