Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lenti gépen kiírt 1 errort windows elinduláskor a gép(System32 config fájl sérült, javításhoz tegye be a winfos cdt..)
Javította volna a srác, de inaktív volt a felajánlása.. erre csak az volt felajánlva, hogy telepítse fel.
Tehát most 2rendszer van a gépen és tök lassú a gamerpc..
A képernyõ elmondása szerint nem éri be teljesen, mert a másik windows (szerinte) ott hagyta a 2 szélénél egy 2cm-es fekete háttércsíkot.
Most akkor mit csináljon?nincs ideje/dvdje kiírni a sok fényképeket, adatokat.
Vlhogy meg kéne csinálni, hogy az új rendszer eltûnése után a régi windows elinduljon és ne írja azt a config fájl eltünését..
Amúgy próbáltam visszaállítani a winfost, de nem engedte..
Aztán a régi windows mappájába bementem és system32/restore mappa.. onnan indítva a visszaállítást ugyancsak nem engedte.. felülírta volna a visszaállítási pontokat az új(2.) rendszer?
Nagyon fontos! Köszönöm.
Egyébként az oprendszer nem felel azért, ha bekapcsoláskor csippan a gép. Egyébként 1 csippanás normális, ha többet csipog, valamelyik fizikai eszközzel van gond (proci, memória, vgy stb.).
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Azért kösz <#vigyor2>#vigyor2>
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
lehetséges okakat szeretnék kérni hogy miért nem töltõdik be már 4 napja a gamestar.hu.
404 Not Found-ot ír de mindenki másnak bejön :S.
Valaki segítene?
(jah, bannerjuk volt sg-n, mint fail)
Ezt lecseréltem,és most talált kb. 500 szervert.De ez még mindig elég kevés a normálhoz képest!Ha valaki tud valamiféle megoldást kérem szóljon!
Üdv.:SylaDewa
c115
Segítséget kérnék abban,hogy felraktam kb. 2 hete a Counter Strike Source-t (NON STEAM).Ekkor talált kb. 4-5 ezer szervert,úhy hogy semmiéle szûrést(jelszó,vac...) nem kapcsoltam be.Ahogy teltek a napok egyre keveseb szervert talált,mostan pedig ezt irja: The severlist will stop working,update now! . Ezt két sorban irja majd alatta megint két soban is: Upgrade setti masterserver at www.... . Nost ezt írja.Ami a favoritban van azokra tudok csatlakozni,de így egy db. szervert sem talál.
Valaki PLS HELP ME,hogy mér van ez!
Kérem ha valaki tud segíteni írjon:
e-mail:[email protected]
MSN: [email protected]
Elõre is köszi!
Üdv.:SylaDewa<#help>#help>
c115
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
99.99%-hogy te JPG kiterjesztésû képekrõl beszélsz. Ez esetben pedig katt a linkre és vedd észre, hogy ez már a tömörített méret. Tudod még tovább tömöríteni pl. a legegyszerûbben úgy, hogy a képet átméretezed. Tehát pl. az 1600x1200 helyett 800x600-ra. Ez rögtön már csak 4-ed akkora. Érdemes csoportos átméretezéssel megpróbálni, mert egyesével kicsit idõigényes, bár ez esetben nem árt ha ugyan olyan az összes kép felbontása, valamint tudnod kell azt is, hogy ha a felbontását csökkented, akkor az maradandó lesz. Hiába méretezed vissza 1600x1200-ra, a semmibõl nem fog hozzátenni valós adatokat. Tehát a visszaalakítható tömörítés nem játszik, pl. WinRAR.
Tömöríteni szeretnék rendesen egy mappát amiben 195 kép van, 145 MBot foglalnak. Tömörítem rarba és 142 MB marad, tömörítem zipbe ugyanúgy 142 MB, nos nekem sokkal nagyobb tömörítés kéne, ezt nem lehet megoldani valahogy? Mert most, hogy 3 MBal kevesebb lesz azzal semmire se megyek...
Mi a fenéért indítja újra a gépemet a bs player akkor, amikor total commanderben megnyitok egy videót vele?(2x klikk rá és behozza a bs playert aztán újraindul a gép..)
nem mindig csinálja..
ty..
Lenne egy kérdésem. Hogyan lehetne egy játékot angolosítani? Mert a Cossack2 Battle for Europe valamint a Settlers4 németül van meg, magyarosítást pedig nem találtam.
Elõre is köszi a segítséget!
Kezdetben biztos nekem is sokkal könnyebb lenne Sajátgéppel rendezni a dolgokat, de pont ez lenne a lényeg, hogy egy idõ után meg lehet, hogy TC-vel gyorsabb volna.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ugyanis kitaláltam, hogy rászokok a TC-re. Ugyanis hallottam, hogy ami Windows alternatíva, az többnyire csak jobb lehet. Így pl ahogy a Sajátgép használat mellett nõttem fel, így 20 évesen is képes lennék még olyasmire, hogy pl eltávolítom az asztalról az ikonját, hogy még inkább rá legyek kényszerítve a TC-re. 😛
Viszonylag gyorsan megszoknám a TC-t? Azért érdekel ennyire, mert mondják, hogy sokkal könnyebb, gyorsabb a fájlokkal való munka (nekem ugye a Sajátgép csak erre kell), meg pl a másolás is stabilabb.