Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
van egy problámám.
msn-ezek és egyszer csak szar lesz az egész gép :S
amikor nyomom az entert hogy elküldjem az üzenetet akkor új bekezdést kezd.
rámegyek a netre akkor és vhova kattintok akkor mindent új ablakba nyit meg.
miért van ez ? :S
10-15 perc mulva eltünik a probléma de akkoris idegesitõ
\"Erről van szó!\"
Letöltöttem az IMPERIA nevû mod-ot, amiben van madártávlat, és az megtetszett, de a többi dolog nem kellene, csak az. Sajnálatos módon külön nem lehet belõle felrakni.
Ha valaki tudna nekem erre megoldást azt megköszönném.
ezeket a kulcsszavakat sikerült kibogarásznom ,de én nem értem el velük semmit option of L_mode (zoomed out or birds eye view)
nem találtam a googléban semmit
remélem ti tudtok segíteni 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nekem olyanban kellene segítség, hogy volt egy olyan fórum, hogx Pro cycling manager 2008 és akkor nagyon élt a fórum...most megjelent a 2009-es széria de sehol nem találok hozzá fórumot!! Pedig biztosan van. Ha tudtok benne segíteni, vagy létrehozni egy fórumot kérlek segítsetek!!!Köszi
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Egy játékot keresek régebben játszottam vele kb 2001-2004 körül. Geforce4Ti idejében és nem emlékszem a nevére. Hátha valaki játszott vele és emléxik a nevére. A játékban egy lánnyal kellet futkározni Third person nézetben egy zöld gyönyörû erdõben legalábbis az elején. Pixie lényeket kellett befogni, fejleszteni, harcolni arra emléxem hogy minden fatuskóból ,kõböl ,bokorból wild pixik ugrottak elõ és harcolni kellet velük. Fire, water nature wind típusú pixik. A pixiek fejlõdtek XP t kaptak minden harc után
Ha jól emlékszem Akkor a Tûz rossz volt a vizes ellen stb.
Ha még valaki emlékszik erre a játékra akkor meg tudná nekem mondani a címét? A játék stílusa RPG Adventrure mint a Fable, Gothic. Nagyonszépen köszönöm a segítséget.
#9947 ezt még speciel nem próbáltam de majd megnézem csak nem otthon vagyok.köszi 😊
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
az lenne az én problémam hogy van egy adi radeon X1300-as VGA-m és egysezr csak oylat csinált hogy kapcsolnam be a gépet és semmi jel, nem kapcsol be a monitos, semmi hangot sem ad ki, és a billenytyûzet sem villan.
Minden jo volt ezelött, de most kapcsolnam be és semmi... :/
Probaltam nyomogatni a num lockot bekapcsolaskor de nem villan, a monitornal sincs kép... semmi. Resetelek párszor de ugyan ez a helyzet.
Most egy masik vga-t tettem be ez msot jo de nem értem milehet a baj az elõzõvel, egyik pillanatrol a masikra csak nem romolhat el ha semmi sem csináltam vele.. 😮 Valakinek vmi öttlet esetleg?
Elõre is köszi!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na, továbbra is plz help 9936ra! 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egészen érdekes gonddal fordulok hozzátok. Azzal kezdõdött, hogy vettem egy új gépet. Feltettem rá a Mass Effect-et. A régi gépemen tök szép volt a grafikája, az újon meg mindent ultramagasra rakva is piszok rondák az árnyékok. A régi gépen minimumon is 1000x szebbek voltak. :S Ugyanígy az Assassin's Creed-nél, GTA IV-nél, Overlord II-nél, Call of Juarez 2-nél, szinte minden játékomnál. De van amelyiknél nem. Mi is a jelenség? Az árnyékok széle ocsmány, szemcsés, kockás, és villog néha...
Nagyon idegesít, nem tudom min kéne frissíteni. Driverbõl is a 9.5-ös van fenn, de a 8.akárhányassal is dettó ugyanez volt a probléma. Én valami visual c++-ra vagy nem tom mire gyanakszom... Bár nem tom igazából mi lehet az oka, miért ilyenek az árnyékok, ezért írok ide. 😞 Pls help! mit tegyek ellene??
Itt 1 kép a jelenségrõl (1 idõ után piszokul frusztrált, úgyhogy kikapcsoltam. :S) Kb minden játéknál ilyebn az árnyék nemcsak a GTA IV-nél, hiába van highesten a shadow. 😞 Érdekes, hogy a Far Cry 2-nél, Crysisnál szépek az árnyékok. :
KÉP
(Itt 1 far cry 2-es kép itt bezzeg szépek az árnyékok):
KÉP

Én is hasonlóképp jártam most. 😊
Creative...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Leírom a további fejleményeket: Ott kezdjük, hogy alapból félrenéztem, mert ahová bedugom a kábelt, az nem is a mélyláda csatlakozója, hanem a kettõ hátsó hangszóróé. Mikor írtam, hogy ezt bedugtam kb félig, akkor ugye írtam, hogy volt mélyhang, viszont ilyenkor meg nem szólt a hátsó két hangszóró. Ha bedugom teljesen, akkor már szól minden, kivéve a mély. Csak ha megmozgatom, akkor szólal meg egy idõre. Most pl fél órája már szól egyfolytában, nem tudom mikor fogja abbahagyni. 😊
Pedig márkás hangkártya lenne, Creatives Audigy SE, viszont sajnos amúgysem kompatibilis nagyon Vistával. Mivel régi kártya, nem foglalkoznak vele, hogy normális drivert írjanak hozzá Vistára. Ellenben a hangminõsége elõtt le a kalappal, nem tudom mekkora különbség lenne, ha majd akkor lassan visszakényszerülnék az alaplapi Realtech-re. Pedig megszabadulnék egy csomó gondtól, mert így, hogy erre szar a driver, az integrált esetében nem lennének olyan gondjaim, hogy ha fizikailag még minden rendben van is, alapból nem szól a mélyláda 5.1-re állítva, hanem át kell állítanom másra, majd vissza 5.1-re. Ugyanez, ha pl berakok valami CD-DVD-t, vagy USB-re rádugok bármit. Közben ha fut valami hangot használó alkalmazás, az onnantól kezdve hang nélkül fut, míg nem indítjuk újra az alkalmazást.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Valamit feltett az elsõ írott gém, valami frissítést. azt esetleg nem tudnám letörölni?
Prince23
Konzol topikban szerintem többen értenek hozzá.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Kérdés az xbox360 ügyében.
Kiírtam egy játékot, az elsõt, és az teljesen okésan mûködött. De átrendezte a xbox360 menüt, teljesen más skin fogad. És offline vagyok. Még nincs xlive kapcsolat amúgy.
És mellesleg már nem olvassa be a frissen írott játékokat. csak az elsõt. nem lehet, hogy valami elállítódott a flashelés ügyében?
Már több lemezt írtam ki, és nem hajlandó beolvasni. Pedig az elsõ írott játékomat beolvassa, mûködik.
ezt írja:
Unrecognized Disc
1. Clean the disc with a soft cloth.
2. Restart the console
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Viszont ha nem dugom be teljesen, csak félig, akkor mindig van mélyhang, szóval így nekem tökéletes lenne. A kérdésem, hogy így esetleg károsodik-e valami? Bár szerintem nem.
Ám ha jól tom magyarul jelent meg Mo-n.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Cobra 11-Crash time 2 hoz keresek magyarosítást ha tudsz segíteni irj vissza; köszi.
Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
Egy eladó valami ilyesmit mondott egy xbox360 kapcsán:
Nem kell fellépni másolt játékkal a Live-ra, mert a Microsoft letiltja a gépet. Wtf?
Offline profillal is?
Sajátgépen nem jelzi a kamerát, ahogy pl a mobilt szokta...
(A másik gépen csinálom, azért lassan reagálok.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Kéne egy kis segítség.
Van egy Sony videókamerám(pontosan nem tudom milyen model) és a gépre felszeretném tenni róla a felvételeket amit készítettünk, mert elkéne küldeni emailben valami nem tudom ki a fenének aki megakarja nézni <#wow3>#wow3>
Az a baj, hogy USBvel bekötöm a gépbe, de nem érzékeli a gép, se az én gépem(Vista) se a régebbi gép(XP)...
Volt hozzá egy CD azon volt USB Driver, feltettem de így se reagál...
Ilyenkor mit lehet tenni?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Roma aeterna est. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit. Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál...