11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• BenceYCE
    A házad elejéből lógnak ki kábelek. Ezek közül kell kiválasztanod az usb kábeleket és rádugni direktbe az alaplapodra. Hasznos segítség lehet ha elolvasod az alaplaphoz mellékelt használati útmutatót.
  • Heffi
    Valaki megtudja mondani, hogy lehet bekapcsolni az elsö USBket?
    Mert nem müködnek és nem akarok mindig hátra bemászni ha beakarom tenni a pendriveot.
  • Cat 02 #10236
    Hm, mikor belépek, sose kapok DNS címet vagy mitet, kikapcsoltam vírusírtót (eset), és kb egyből lett. Valami 5let ? H h kéne állítanom vmit.
  • alexkiri
    üdv segítséget szeretnék kérni. Counter Strike 1.6 NON Steam szervert szeretnék csinálni debian linuxon! kösz előre is
  • gregtom6
    Már egyszer leszedtem a VGA drivert csökkentett módban, majd vissza, és nem oldott meg semmit. A VGA meg hogy lenne kitikkadva, ha megy rendesen minden játék reset után?

Megcsináltam a CMOS törlést, nem oldotta meg. Mit próbáljak még meg?

Még annyit tapasztaltam, hogy mikor rákapcsolom a tápra a feszt, majd bekapcsolom a gépet, felpörgeti a ventit, majd lelassítja alaphelyzetbe, majd megint felpörgeti, remélem ilyenkor nem reseteli egyből a gépet. Majd ugye bejön minden, winben csak egeret látom pár másodpercig, majd kikapcsol a monitor(nem a monitor baja, ez biztos)nem ad jelet a monitorba, de hallom a win zenéjét, és tölt a vinyó. Majd resetelem én magam, és teljesen hibátlanul jön be minden.
    HELP ME!!!
  • KaszaN
    Hahó..valaki - #10230
  • cargame
    es az elasto mania is hasonlo ehez...
  • cargame
    Udv
    Valaki nem tudja h mi annak a jateknak a neve ami hasonlit az accross ra csak ez 1000 szer jobb minoseg meg minden. Valami freestyle?
  • KaszaN
    Hali
    Kéne egy segítség. Ezt a képet akarom lekicsinyíteni hogy még mozogjon és 200kb alatt legyen a mérete. Lehet mont 200kb-is.
  • gregtom6
    Hát de ha most is pl bírja a felbontást és a frekvenciát, akkor az nem lehet baj. Én is a karira gyanakodtam.
  • BenceYCE
    Indítsd csökkentett módban. Ha úgy látod az asztalt, akkor semmi gebasz, csak a régi monitorod frissítése jobb volt mint az újé. Tehát a mostani az adott felbontáson nem támogatja az adott frissítési értéket.
  • Evin
    Szerintem nem a monitorral van gond, ha ott az egér. Szerintem ott a vga-val lehet baj.
    Vagy ha eddig képcsöves monitorod volt, ez meg TFT, akkor nem bírja vagy a felbontást vagy a frekvenciát.
  • gregtom6
    Fennáll egy ilyen probléma, hogy a gép néha úgy indul, hogy bejön a bios, meg minden, tölti a wint, megjelenik az egér, de fekete marad a háttér. 5-6 mp-ig így marad, majd kikapcsol a monitor(nem kap jelet), más monitorral nem tudtam még kipróbálni(a jelenlegi kölcsönmonitor, mert a másik szervízben van). A hangszóróban megy az induló win zene is, a vinyó is tölt. Újraindításkor eddig mindig ment tökéletesen, mint most is, csak hát ez gyilkolja a tápot azért. HELP!
    adatok:
    Intel Celeron E1400
    Sapphire HD4670 512 mb ddr3
    2 gb ddr2 RAM
  • runner20
    van egy olyan gondom a COLD WAR egyedül a vasfüggöny mögött c. jatekkal, hogy azon a palyan, ahol 2 ember van a control szobaban az egyiktől a mosdoban kell megtudni kodszamokat ,az megvan. A masikat ki kell kerdezni valami tervek jellegeről. Azt hogy tudom megcsinalni. Valaki tudna segiteni????
  • Evin
    Valószínűleg az egy kábelen levő meghajtók azonos szinte vannak, tehát slave-slave, master-master, és kiütik egymást. Nézd meg, hátha.
  • gregtom6
    régi konfigban 3 optikai megh., szalagkábellel sorba kötve, ment mind. Új konfigban(ism. rakta össze)be van dugva a meghajtó fehér és szürke szalagkábel, megh. működik, gép nem találja, nem segített hardver hozzáadása.
    (bocs a címszavas hszért, másolva van)HELP!
  • zeli
    Értem, köszi!
  • Cat 02 #10221
    Van Push to Talk, meg olyan h érzékeli a mikrofon ha beszélnek bele. De ez emberfüggő, nem szerver/program.
  • Heffi
    Szerintem ez beállítható...
  • zeli
    Még egy kérdés: Mit jelent az, hogy egy teamspeak szerver feketelistás ???
  • zeli
    Ahha, és a TS úgy műxik, hogy mindenkit folyamatosan lehet hallani? Mert asszem találkoztam olyannal is, aminél nyomva kellett tartani egy gombot. Olyat nem szeretnék.
    Eddig Skypeon toltuk a beszélgetést, de nagyon szaggat, meg minden, szal ezért akarok egy TS \Ventrilo szervert.
  • Cat 02 #10217
    Mind2-ben van.
    Én TeamSpeak-et jobban szeretem, de igazából sok különbséget nem látok. De pl Xfire-nek is van voice chat-je.
  • Heffi
    Én még Ventit próbáltam egyszer, de azóta valaki mutatott egy olyan progit, hogy Mumble. Szinte olyan mint Teamspeak meg venti, csak nem annyira híres. De szerintem jó.
  • zeli
    Lenne egy kérdésem: TeamSpeak \ Ventrilo közül ki melyiket ajánlaná? Nem ismerem őket, de kellene.
    Jah és az a kérdés, hogy ez a kető közül melyik az,a melyikkel folyamatosan lehet beszélni? Tehát nem úgy, hogy egy gombot nyomva tartok. :D
  • Heffi
    Nekem volt a billentyüzethez ilyen kiszedö izé. Olyanod nincs véletlen? Azzal betenni is egyszerü, ha meg nincs akkor simán kézzel..
  • zeli
    Fogod és visszanyomod. Ne legyél már szerencsétlen. :DD
  • syberia2
    Csezmeg nem is telepítő programot kérek, hanem hogy HOGY tegyem vissza??
  • Heffi
    :DD
  • Narxis
    baszki :DDDD tedd vissza xD
  • fery02
    Tedd vissza!

gregtom6: Írtam melyik topikban érdeklődj. Ott hamarabb kapsz választ.
  • gregtom6
    És a 2 lap közül melyikbe tehető maximálisan erősebb proci?(fontos:Az asrock lap am2 sockettel bővíthető)
  • syberia2
    segítsetek pls! A ctrl billentyű kiesett a helyéről! mit tegyek vele?
  • fery02
    "Írd be a keresőbe, hogy "Milyen gépet vegyek most" - ezt a részt ne vedd figyelembe. :P
  • fery02
    Írd be a keresőbe, hogy "Milyen gépet vegyek mostIde írd be a problémád, itt értenek hozzá.
  • fery02
    Hasonlóan néz ki, mintha csak ablakban futna a játék és nem teljes képernyőben. Azért mondom, hogy hasonlóan, mert ablakban futtatákor nem kéne villognia annak a résznek, meg nem is kéne kiraknia az asztalra, ha rákattintasz. Ennek ellenére próbáld ki, hogy játék közben nyomsz egy Alt+Enter-t, ami a legtöbb játéknál (GTA IV-ben nem tudom igen-e) teljes képernyő módba vált.
  • gregtom6
    Nos, pontos adatok: (a kari változatlan lenne: Sapphire Radeon HD4670 512 ddr3)
    14-ért megéri ez a konfig?(használtan megbízható helyről)
    Gigabyte GA-G31M-S2C
    2Gb DDR2
    Intel Celeron E1400

és erősebb gép ennél?
    AMD Athlon 3500+
    ASRock 939SLi32-esata2
    2gb ddr

Arra lennék kíváncsi, h megéri-e, valamint, h erősebb procira bővíthető-e az az alaplap később, mint az én régi lapom?(pl az ASRock-os lapom AM2 foglalalttal bővíthető->jobb proci tehető bele)
    A 2 proci közül is melyik az erősebb?
    Kösz a választ. Lehetőleg minden kérdésre választ várnék ebben a hsz.-ben.

Az alaplap romlott el, szóval abból kötelező újat venni, de csak 25-öt költenék most max gépre. Nekem csak játékra kell, szóval a lényeg, h később minél erősebb procira lehessen bővíteni, de most ne kelljen procit vennem újat.
  • bblasi
    üdv

van egy enyhe problémám
    néhány játéknál (egyre többnél) játék közben vadul villog a játék ablaka és ha a szélénél kattintok leteszi az asztalra

ilyen játék pl a gta 4

kép: http://fotofeltoltes.hu/pic/2009/0823/ddr3_1251030001_gta.JPG

config:
    Számítógép:
    Számítógép típusa ACPI többprocesszoros PC
    Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
    Opr. javítócsomag Szervizcsomag 3
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
    CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2400 MHz (9 x 267)
    Alaplap neve Gigabyte GA-G31M-S2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
    Alaplapi lapkakészlet Intel Bearlake G31
    Rendszermemória 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
    videó kártya nVIDIA GeForce 9400 GT (512mb)
    Képernyő LG W2252 (Digital) [22" LCD] (1901153649)

utólag elnézve sok is amit leírtam:D

van valakinek valami tippje? találkozott már valaki hasonlóval?
  • angibaba
    Nagy kérés : használható bigfish crack....találtam párat de sajna gyér angol nyelv ismeretemmel nem jutottam velük semmire....előre is köszi...angibaba
  • zeli
    Talán ha leírnád a problémát!
  • runner20
    tudna segiteni nekem valaki a COLD WAR egyedül a vasfüggöny mögött c. jatekkal kapcsolatban??????