Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okés , köszi szépen srácok😊

jackcsabi
Jav: szerezd be újra azt a régi fájlt*

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Ezek szerint nem találja az eredeti fájlt ami kell neki a telepítéshez, de talált egy ugyanolyan nevü fájlt, ám az nem jó neki, mert a régi kell.
Csak azt tudom javasolni hogy valahogy szerezd be új azt a régi fájlt...attól rendbe jön.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Szia ! Segítség kéne!
Az van hogy vettem egy eredetei frontline fuel of war játékot de az 1.02
patch et nem tudom feltenni és ráadásul a netes játékhoz 103 as patch kell tehát még azt is fel kell tenni de nem tudom nem tudjátok mi az oka?

Ezt írja hibaüzenet nek a patch telepítésekor old file not found however a file of sam names was found....
Pinnacle Studio, Ulead Video Editor, ezek az egyszerûek, olyasmik mint a windows movie maker, csak sokkal stabilabb 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

fery02
VirtualDub, vagy pl a(z egyik) legkomolyabb, de kis érdeklõdéssel könnyen beletanulható Sony Vegas pro.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Köszi Szépen. Igen vidit, és hát utanna azt összevágni, milyen jo video szerekztök vannak?(egyszerû ellenne)

Evin
Tehát ha jól értem videót akarsz felvenni.
Fraps, Gamecam stb.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

sziasztok, kellene egy kis segítség...azt szeretném megkérdezni hogy a jatekokbol milyen progival tudnám 1."kimentenni" a dolgokat és mivel lehet megnyitni...és 2. utána mivel érdemes szerkeszteni....(olyan progi kellene ami egyszerü mert ez lenne az elsõ vidi..😊 nagyon szépen köszi elöre is a választ... (konkrétan pes09es goljaimat szeretném egybe vágni)

Ace Ventura játék. Hogy kell kirakni a totemoszlopot???

oltibo

Az összes fölösleges hw vedd ki. Csak a cpu/ram/vga/hdd meg a kötelezõ perifériák maradjanak rajta az alaplapon. A CPU kivételével próbáld meg az összes hw-t másik gépben hátha úgy megy. Ha már a másik gépbe betetted, próbáld ki úgy, hogy a másik gépbõl kivett alkatrésuekkel indítod a telepítõt. Ha ez eredményt hozott, legózz addig míg ki nem derül hogy ki a ludas. Ha nem, akkor irány a bolt, vegyél cpu zsírt és a CPU-t is cseréld ki. Ha így sem megy akkor az alaplap. Ez sérülhetett ha ki-be szerelted. Ha van a közelben hasonló gép, tedd rá arra a winedet és próbáld meg a kész rendszert elindítani a saját rendszereden, hátha amúgy tetszik neki, csak feltelepülni nem akar.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

fery02
Meg még sokan mások. 😊

jackcsabi
Énis erre gondoltam <#idiota><#idiota><#idiota>

fery02
Bemész Cora-ba vagy Teszkóba és a játékok mellett ilyenek is vannak nagy mennyiségben olcsón. Többnyire inkább az utolsó sorok környékén vannak, de megtalálhatóak.

fery02
Te nem valami Euro... valami kamionos játék, vagy Landwich kombájnszimulátor tipikból csöppentél ide?

Sziasztok!

Az unokatestvéreimnek tanító játékokak, legjobban ezek kelleneének:
-Seholsincs kstély
-Matekváros 1-2
-Süni-suli Helyesírás
A gond csak az, hogy neten sehol nem találom õket, csak rendelni lehet, ami voizont elég drága.

Nagyonjó lenne, ha valaki tudna mondani egy esetleg több helyet, ahol az ezek, vagy az ilyen típusú játékok, ingyen letölthetõek.

Elõreis köszönöm:
Tamás
jackcsabi
Én kukásautó szimulátor, és szexshop tycoon után már ezen se lepödnék meg...

Amugy nem ismer valaki olyan játékot amiben az erdõben kell fákat kivágni gépekel?Látam a discoverin egy ilyen mûsort,és anyira meg tetszet!Egyszer látam valahol egy ilyen játékról is videót,de már nem tudom hol!
Az sem segit rajta,már probáltam!De már halotam róla hogy másnak is ezt csinálja!Lehet hogy igy adták ki a játékot?!
jackcsabi
<#idiota><#idiota><#idiota>
Állítsd a grafikát hátha segít...

Sziasztok!Nekem a john deere drive green-el kapcsolatban lenne problémám!Miért van az hogy ha a nyolc kerekü trakival megyek,akkor 5-10-perc mulva belasul a játék teljesen és nem lehet vele semit sem csinálni!nem tud valaki megoldást erre?Már mindenhol kerestem megoldást erre,de sajna semit sem találtam!
újraindítottam és próbáltam már másikkal is
Indítsd újra, majd folytatja. Ha mégsem, próbáld meg másik telepítõvel.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

nem fagyott le azt mutatja hogy tölt de a perc nem fogy, már 1 órája 34 percnél van
és többször is próbáltam de mindig megáll 34 percnél
de semmi
vártam 30 percet is
jackcsabi
Várj még 5 percet 😊

a másik gépem újra akartam telepíteni. Ki van írva, hogy 39 perc a telepítés. Szépen el is kezdi, de 34 percnél megáll és nem csinál semmit.

Valaki nem tudja mi lehet a baj?
KaszaN
hi

Nemrégiben videókártyadrivert frissítettem és azóta a játékok valamiért nem akartan 10fps-nél jobban futni. Pedig az elött jólment minden. Van ötlet milehet a baj? Má teljesen kétségbe vagyok esve. <#sir>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Slayerboy

Voltam zárás előtt. _______________

Köszi! Az ötlet jó bár még nem tudom hogy jutok vissza a föld alá de lehet hogy megcsinálom inkább mégegyszer ezt a részt.
jackcsabi
Szia, nos én nem játszottam a Clear Skyal, de azt tudom javasolni, hogy nézd meg máshol kilehet-e jutni. Lehet az a baj, hogy nem jó helyen jutottál ki, és ezért nem aktiválódott egy "trigger" ami továbbvinné a sztorit.

Sziasztok!
A STALKER CLEAR SKY játékkal kapcsolatban van problémám:
az Agropom-nál ha lemegyek a csatornát elárasztani, aztán kijövök, ahogy a feladat szól, nem ugrik tovább a játék menete. Azt írja ezek után fõfeladatnak: "juss ki a csatornából", pedig már kint vagyok <#nemtudom>
Eredeti a játék, próbáltam már továbbmenni Jantar-ba, de a tudósnál zárva az ajtó, se ellenség, se zombi, se semmi. Mindenki barát... Visszamentem a csatorna bejáratához, az üreghez, át a tüzön, stb, a létra tetjén, a pszi-nél zárva az ajtó.
A térképen a sárga nyíl a csatorna kijáratához mutat, ahol kijöttem, de ha odamegyek, akkor azt írja: "a belépéshez engedély szükséges" és csak egy IGEN-t enged rányomni, de nem történik semmi...
Volt valakinek esetleg hasonló problémája ezzel a játékkal?
Íme pár példa:
Pl. a 4. pályán:

Crash in application version: grpcrc1.35

data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(-1): Unexpected type in variant call.

SCRIPT STACK

data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(0)
data\lib\managers\aihivebrain.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission04\mission04.dsf(0)

A 8. pályán:

Crash in application version: grpcrc1.35

data\lib\units\ai\soldier\sorderlogics.dsf(-1): Unexpected type in variant call.

SCRIPT STACK

data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission08\mission08.dsf(0)
Sziasztok! nem tom melyik topikban írjam, ezért írtam ebbe. Valaki nem tudja hogyan lehet kiküszöbölni a Ghost recon. Advanced Warfighter c. játékban azt a hibát hogy amikor "fedezz/terület fedezés" parancsot adok ki, kb. 70 %-ban a játék Crash ablakkal bezárul. Szerintem ez a Diesel Engine hibája de ha tévednék és van rá megoldás akkor várom, vagy hogy melyik topikba írjam le még1x.

THX
Slayerboy
Sziasztok!
Régen játszottam egy játékkal, színes golyókkal kellett szarakodni. Az egy színû golyókat kellett bevezetni egy helyre ilyen kis hidakon meg futószalagokon keresztül. Voltak sárga, kék zöld stb. golyók. 2D-s játék volt. Oldalról látszott h a golyók ilyen csatornákban gurulnak. Remélem valakinek mond ez valamit. 😊 Ha igen, akkor szóljon.

Voltam zárás előtt. _______________

Köszi nagyon jó játékoknak néznek ki!
Kipróbálom majd õket <#eljen><#banplz>

fery02
am meg ha nem arra gondolsz, hogy western-es stílusú, hanem szimplán csak a játékmenetre gondolsz, akkor GTA-k. 😛

fery02
Call of Juarez, vagy Wanted Guns (😄).

Hello mindenkinek!

Nem rég játszottam a GUN nevü játékkal, nagyon tetszett nincs még ehhez hasonló játék?

Elõre is köszönöm!

fery02
De én tudok letölteni. 😮 Akkor nálam valami hiba lehet.

Fabio Capello
már elég régóta nem mûködnek az sg-s letöltések

gibson9
Még mielõtt beírtam ide többszöri újraindítással sem lett megoldva a gond, de most, hogy megmozgattam a kábeleket helyre jött 😊
Köszönöm szépen!

fery02
Szerintem arra, hogy nem tud letölteni semmit.<#buck>
#9810: Am írhattad volna igazán, hogy mivel böngészel, de mindenesetre, ha nem Firefox-al, akkor inkább azzal böngésszél. Én pl azzal most direkt megnéztem, hogy tudok-e innen tölteni valamit,és tudok.

jackcsabi
"...nemlehet letölteni semmit?" Pontosan mire gondolsz?<#fejvakaras>

Sziasztok!
Az sg.hu-ról nem lehet letölteni semmit? Nemkem nem sikerül sajnos, a hibát hol kell keresnem? Elõre is kösz a választ!!

Általános hibaként a monitor jelkábelének a megtörésére gyanakszom, amit leginkább a csatlakozónál szokott elszenvedni. A törött rész mozgatásra különbözõ színeket produkál a képernyõn ilyenkor, attól függõen, hogy a kontaktos vezetékek melyike ér össze.

gibson9
Hello!
Az lenne a problémám, hogy ma amikor bekapcsoltam a gépet a monitor különbözõ színekben "pompázik" -.- Tegnap este nem volt még semmi baja, de ma már ilyen lett. És nem csak az asztal, hanem ha játszok vagy filmet nézek azoknak is megváltozik a színe, tehát nyílván a monotornak lett valami baja. HA valaki megtudná mondani, hogy mi történhetett vagy valamiben tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!

KaszaN
Már megvolt olyan béna vagyok a kereséshez mint a tehén a fáramászáshoz. Mindíg a kereséssek kezdem és ha nem megy bejövök a fórumra és mindenki elkezd itt google-zni.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB