11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
c115 #10158 A battle realms winter of the wold c játékban hogy lehet vérfarkasokat gyártani??? -
#10157 Játékspecifikus kérdésekre a játék topikjában, vagy egy rajongói honlap fórumon sokkal esélyesebben kapsz választ, mint itt. -
#10156 Lehet muszáj lesz még egyszer feltenned a kérdést. -
c115 #10155 Több mint 48 órája nem kaptam választ :S most mi is lesz? -
#10154 SP3 am van. -
#10153 http://vlaurie.com/computers2/Articles/bootini.htm -
#10152 helyre kéne állítanom a boot.ini-t hol és merre hozzak létre? <_< -
#10151 Sziasztok!
Lenne egy jó kis problémám! Az, hogy ha valamilyen új játékkal szeretnék játszani mint, pl:GRID, Stalker Cleary Sky, NFS:Undercover, stb. elindul a gépen majd egyszer csak elmegy a kép kb.: 10-15mp..visszajön 1-2mp-re megint elmegy..és így tovább. Ebben csak azt nem értem, hogy miért olyan 5-6 óra játékidő után csinálja ezt. Addig simán fut..semmi gond vele..és egyszer csak annyi neki. Nemtom hogy a videókarim akar felmondani megint, vagy a gyengécske konfig miatt, de mondom..ebben csak azt nem értem hogy miért 5-6 óra játék után. De utána hiába kapcsolom ki a gépet és akkor majd másnap, nem annyi..még az újratelepítés sem oldja meg. A konfig: Gépem adatai -
#10150 Elméletileg annyit csak, hogy mindkét gépen a hálózat tulajdonságoknál a TCP menüt megnyitva IP címnek beírtok mondjuk egyik gépen 192.168.1.1-t, másikon meg 192.168.1.2-t, alhálózati maszknak meg mindkettő gépen 255.255.255.0-át megadni (alapértelmezett átjáróval meg DNS címekkel szerintem LAN esetében nem kell foglalkozni).
Azután ellenőrzésképpen (hogy él-e a kapcsolat) mindkettő gépen a Start menü/Futtatásba a "cmd" beírása után megpingelhetitek egymás címét a "ping 192.168.1.x" paranccsal. -
rex014 #10149 bocs a kábel típusa:UTP unshielde twisted 4 pairs enhanced category 5 cable /CAT5//stranded/ Gembird UPC-5004E -
rex014 #10148 lan játék céljábol
-
rex014 #10147 azt szeretném kérszeni hogy vkét gépet szeretnék összekötni cross kábellel csak nem tudom mit kell beállítani az XP-n pls help
-
inviciblealex #10146 most telepítettem újra a másik gépet és ott nins net. és a hálózati kapcsolatoknál nincs semmi -
#10145 Visszavonva. Sikerült megoldani. -
#10144 Hm, hát nem tudom, hogy ezzel a procival jó párosítás lenne-e. -
gregtom6 #10143 De nekem 10140# a gondom... -
#10142 Nekem 4670-em van (Shappire), Athlon 7750-hez és semmi problémám nincs vele. -
gregtom6 #10141 procit akkor veszek újat, ha a régi bedöglik, v az alaplap megy tönkre... -
gregtom6 #10140 Hy, 17-ért megéri Gigabyte hd4670 1gb ddr3 egy AMD Athlon 64 3500+ (2,2Ghz)mellé?
Vagy milyen karit éri meg atiban? 1280-as felbontáshoz és élsimítás meg mik nélkül? Mert az ilyenek nekem nem fontosak annyira... -
#10139 Van egy problémám partícionálással. A Partition Managerrel átméreteztem egy partíciót, mert szeretnék egy újat csinálni. Rámegyek, hogy apply, kiírja, hogy need restart, újraindítom, és újraindulás után semmi nem történik. Minthaa prg. semmit sem csinált volna. Mi lehet a prb. ? -
#10138 Mind1, már VirtualDubbal csinálom.. -
#10137 Subtitle Works programmal hogy kell beleégetni a feliratot a filmbe?:) a felirat tökéletes a filmhez.
.srt fájlt kéne beleégetni az avi fájlba.. avi kiterjesztésben maradna.. tehát nem DVD fájl.:) -
gregtom6 #10136 Új kérdés:
1 Gb DDR3-as v DDR2-es Asus vagy Gigabyte 9500 GT kártyát hol tudok megvenni 20-25 körül vagy olcsóbban? -
gregtom6 #10135 Hy mindenki! A konfigom:
InnoVision GeForce 7600 GT 256 MB (volt benne, mielőtt bekrepált)
AMD Athlon 64 3500+ 2,2 Ghz
2,25 GB RAM (DDR)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen kártyát érdemes venni, mert a procim nem használná ki állítólag a nagyon új kártyákat, de nemtom melyik az a kari, amit még megérné venni ehhez a konfighoz...
Volt olyan, aki szerint a gépem csak 20%-ban használta ki a 7600 GT-t, nemtom, h ez igaz-e...Sztem nem... -
c115 #10134 Sziasztok.
Segítséget kérnék a Battle Realms: Winter of The Wolf című játékhoz. Láttam ,hogy az ellenség mikor Wold klánnal van akkor Vérfarkasokat tud gyártani de nem tudom hogyan. Meg tudná nekem mondani valaki hogyan lehet ilyeneket gyártani??? Előre is kösz -
#10133 én sem. -
#10132 nemtok. -
#10131 Hahó -
#10130 Hi
Ez most nagyon fontos lekke.
Nemtud valaki egy programot amivel játékokból kilehet importálni (majd be egy másikba) az objecteken, meg animációkat? -
#10129 nem valami népszerű a játék így valószínű hogy itt senki. :/ -
Csataiii #10128 A következő lenne a gondom.Az Age of Pirates Caribbean Tales játékról lenne szó. Az AOP topikban már megkérdeztem, de oda 3 évente jár be valaki, az is csak kérdez. Szóval lenne egy csávó, aki csinált 3 zsir hajót, névszerint a Hollandit, a Fekete Gyöngyöt meg az Endeavourt. Anno fel is töltötte a következő weboldalra: http://hosted.filefront.com/000razor00 , csakhogy ezt az oldalt már rég törölték, a link halott, nincs fent semmi. Youtube-on írtam az arcnak, de 9 hónapja nem lépett be, gondolom nem is fog egy darabig. 2 hét keresgélés után találtam egy email címet is, írtam rá, szintén nem érkezett válasz.Az lenne a kérdésem, hogy valaki birtokolja-e ezeket a fájlokat? És ha igen akkor megoldható-e hogy elküldje? Köszönöm a választ előre is. -
#10127 na találtam 1 triál programot ami át alakítja html-be aztán html-ből átírom php-be.xD -
#10126 na adok egy linket.Na ilyent szeretnék. -
Cat 02 #10125 Az excel fájlt, beírod h töltsék le, és írják át az adatot ami kell. -
#10124 Egy atw-s tárhelyre szeretném tenni.De hiába feltettem már és csal egy csomó ?-jel volt. -
Cat 02 #10123 Töltsd fel az Excel fájlt azt jóvan. -
#10122 Nem.Hanem van 1 excel fájlom amit pénz elosztónak szánok a maffiózó.hu-ra.És ezt a fájlt át kéne valahogyan tenni php-be. -
cunder1978 #10121 Halli mindenkinek!Valaki segítsen a Ubersoder2 játékban mert már napok óta nem tudom kinyírni Claus Drecksler nevezetü elenséget,csalni meg nem akarok.Nem hiszem el,hogy nem lehet valahogy kinyírni.Elöre is köszi! -
Cat 02 #10120 Excel fájt php-ba ? SQL adatbázisra gondolsz ? -
#10119 Helló.Megint én vagyok.Lehet hogy ez nem ide valló de tudnátok-e nekem segíteni hogy az excel fájlt hogyan tudom php-ba át írni vagy van-e ere fórum vagy pedig aki tudja az ilyen php-s cuccokat írjon rám egy privátot.Köszi szépen előre is.