11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
c115 #10166 Hibaüzenet 1
Hibaüzenet 2
PLS HELP! -
Ez pedig szerintem tipikus táp hibára utaló tünet, amit írtál. Legjobb az lenne, ha pl valami kölcsöntáppal kipróbálnád, hogy akkor is rosszalkodik-e a gép.
Igazából nem ismerem a tápodat, nem tudom milyen lehet, de tápból mindig érdemes márkásat venni, nem szabad azokra sajnálni a pénzt. -
gregtom6 #10164 konfigom:
AMD Athlon 64 3500+
Sapphire Radeon HD4670 512 ddr3
2,25 GB RAM
ASRock 939SLI32-esata2 -
gregtom6 #10163 Na, vettem egy Sapphire Radeon HD4670 512 MB DDR3-at. Most viszont az a gondom, hogy újraindulgat a gép, néha bekapcsolás után fél perc múlva, néha 4-5 óra múlva...Legutóbb hasonló gondom akkor volt, amikor az alaplap ment tönkre. Remélem most nem annak van baja.
A tápom pontosan nem tudom, milyen, mert nem én raktam bele, ez van ráírva:
Model: LPJ9, 400W, LCG, P4+, Q.A. OK, 060 617
És arra lennék kíváncsi, h ha elromlana, akkor csak max annyi történne, h nem kapcsolna be a gép, v elszállna az egész konfigom? Viharok esetén mindig áramtalanítok...
Mert ha nem lenne fontos, nem vennék új tápot, csak olyantól tartok, h ha elromlana a táp, akkor elszáll az egész gépem. Ugye ilyen nem történhet? Nekem 2 ismerősöm azt mondta, h max 10 évvel ezelőtti tápok voltak olyanok, a mostaniak megbízhatóak, és nem megy tőlük tönkre a gépem.
A lényeg, h a fenti problémára mi lehet a megoldás? Win XP SP3 van fennt, KIS 09 vírusirtó. Esetleg hűteni fogom, majd megnézem, túlmelegedik-e vmelyik hardver. Vihar esetén mindig áramtalanítottam.
HELP! -
c115 #10162 Sziasztok ez viszont egy sokkal fontosabb ügy lenne. Megvan a CSS törtbe eddig ment is rendesen. Megvettem az Orange Boxot. felraktam. Az orange box cuccai mennek(tf2 vmiért nem :S) viszont a css nem megy következő üzenettel: " Platform Error: Module failed to intialize " . Utána nyomok egy okot jön a köv: hl2.exe - alkalmazáshiba : a " 0x0fa53e2c" címen található utasítás a " 0x0d94a1a0" memóriacímre hivatkozott. A Memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read . " befejezéshez ok gomb. " MIT TEGYEK??? MI HIBA??? PLS HELP !!! -
Nem tudom. -
BenceYCE #10160 Biztos jó játék lehet... -
c115 #10159 A topicjában az utolsó hozzászólás 2007 es...no comment... -
c115 #10158 A battle realms winter of the wold c játékban hogy lehet vérfarkasokat gyártani??? -
Játékspecifikus kérdésekre a játék topikjában, vagy egy rajongói honlap fórumon sokkal esélyesebben kapsz választ, mint itt. -
Lehet muszáj lesz még egyszer feltenned a kérdést. -
c115 #10155 Több mint 48 órája nem kaptam választ :S most mi is lesz? -
SP3 am van. -
http://vlaurie.com/computers2/Articles/bootini.htm -
helyre kéne állítanom a boot.ini-t hol és merre hozzak létre? <_< -
Sziasztok!
Lenne egy jó kis problémám! Az, hogy ha valamilyen új játékkal szeretnék játszani mint, pl:GRID, Stalker Cleary Sky, NFS:Undercover, stb. elindul a gépen majd egyszer csak elmegy a kép kb.: 10-15mp..visszajön 1-2mp-re megint elmegy..és így tovább. Ebben csak azt nem értem, hogy miért olyan 5-6 óra játékidő után csinálja ezt. Addig simán fut..semmi gond vele..és egyszer csak annyi neki. Nemtom hogy a videókarim akar felmondani megint, vagy a gyengécske konfig miatt, de mondom..ebben csak azt nem értem hogy miért 5-6 óra játék után. De utána hiába kapcsolom ki a gépet és akkor majd másnap, nem annyi..még az újratelepítés sem oldja meg. A konfig: Gépem adatai -
Elméletileg annyit csak, hogy mindkét gépen a hálózat tulajdonságoknál a TCP menüt megnyitva IP címnek beírtok mondjuk egyik gépen 192.168.1.1-t, másikon meg 192.168.1.2-t, alhálózati maszknak meg mindkettő gépen 255.255.255.0-át megadni (alapértelmezett átjáróval meg DNS címekkel szerintem LAN esetében nem kell foglalkozni).
Azután ellenőrzésképpen (hogy él-e a kapcsolat) mindkettő gépen a Start menü/Futtatásba a "cmd" beírása után megpingelhetitek egymás címét a "ping 192.168.1.x" paranccsal. -
rex014 #10149 bocs a kábel típusa:UTP unshielde twisted 4 pairs enhanced category 5 cable /CAT5//stranded/ Gembird UPC-5004E -
rex014 #10148 lan játék céljábol
-
rex014 #10147 azt szeretném kérszeni hogy vkét gépet szeretnék összekötni cross kábellel csak nem tudom mit kell beállítani az XP-n pls help
-
inviciblealex #10146 most telepítettem újra a másik gépet és ott nins net. és a hálózati kapcsolatoknál nincs semmi -
Visszavonva. Sikerült megoldani. -
Hm, hát nem tudom, hogy ezzel a procival jó párosítás lenne-e. -
gregtom6 #10143 De nekem 10140# a gondom... -
Nekem 4670-em van (Shappire), Athlon 7750-hez és semmi problémám nincs vele. -
gregtom6 #10141 procit akkor veszek újat, ha a régi bedöglik, v az alaplap megy tönkre... -
gregtom6 #10140 Hy, 17-ért megéri Gigabyte hd4670 1gb ddr3 egy AMD Athlon 64 3500+ (2,2Ghz)mellé?
Vagy milyen karit éri meg atiban? 1280-as felbontáshoz és élsimítás meg mik nélkül? Mert az ilyenek nekem nem fontosak annyira... -
Van egy problémám partícionálással. A Partition Managerrel átméreteztem egy partíciót, mert szeretnék egy újat csinálni. Rámegyek, hogy apply, kiírja, hogy need restart, újraindítom, és újraindulás után semmi nem történik. Minthaa prg. semmit sem csinált volna. Mi lehet a prb. ? -
Mind1, már VirtualDubbal csinálom.. -
Subtitle Works programmal hogy kell beleégetni a feliratot a filmbe?:) a felirat tökéletes a filmhez.
.srt fájlt kéne beleégetni az avi fájlba.. avi kiterjesztésben maradna.. tehát nem DVD fájl.:) -
gregtom6 #10136 Új kérdés:
1 Gb DDR3-as v DDR2-es Asus vagy Gigabyte 9500 GT kártyát hol tudok megvenni 20-25 körül vagy olcsóbban? -
gregtom6 #10135 Hy mindenki! A konfigom:
InnoVision GeForce 7600 GT 256 MB (volt benne, mielőtt bekrepált)
AMD Athlon 64 3500+ 2,2 Ghz
2,25 GB RAM (DDR)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen kártyát érdemes venni, mert a procim nem használná ki állítólag a nagyon új kártyákat, de nemtom melyik az a kari, amit még megérné venni ehhez a konfighoz...
Volt olyan, aki szerint a gépem csak 20%-ban használta ki a 7600 GT-t, nemtom, h ez igaz-e...Sztem nem... -
c115 #10134 Sziasztok.
Segítséget kérnék a Battle Realms: Winter of The Wolf című játékhoz. Láttam ,hogy az ellenség mikor Wold klánnal van akkor Vérfarkasokat tud gyártani de nem tudom hogyan. Meg tudná nekem mondani valaki hogyan lehet ilyeneket gyártani??? Előre is kösz -
én sem. -
nemtok. -
Hahó -
Hi
Ez most nagyon fontos lekke.
Nemtud valaki egy programot amivel játékokból kilehet importálni (majd be egy másikba) az objecteken, meg animációkat? -
nem valami népszerű a játék így valószínű hogy itt senki. :/ -
Csataiii #10128 A következő lenne a gondom.Az Age of Pirates Caribbean Tales játékról lenne szó. Az AOP topikban már megkérdeztem, de oda 3 évente jár be valaki, az is csak kérdez. Szóval lenne egy csávó, aki csinált 3 zsir hajót, névszerint a Hollandit, a Fekete Gyöngyöt meg az Endeavourt. Anno fel is töltötte a következő weboldalra: http://hosted.filefront.com/000razor00 , csakhogy ezt az oldalt már rég törölték, a link halott, nincs fent semmi. Youtube-on írtam az arcnak, de 9 hónapja nem lépett be, gondolom nem is fog egy darabig. 2 hét keresgélés után találtam egy email címet is, írtam rá, szintén nem érkezett válasz.Az lenne a kérdésem, hogy valaki birtokolja-e ezeket a fájlokat? És ha igen akkor megoldható-e hogy elküldje? Köszönöm a választ előre is. -
na találtam 1 triál programot ami át alakítja html-be aztán html-ből átírom php-be.xD